لنوو y410p که هیچوقت تو ایران نیومدهنقل قول:
msi نمیدونم
N46jv هم تو 2 ماه تموم شد چطور یک سال گشتین؟
Printable View
لنوو y410p که هیچوقت تو ایران نیومدهنقل قول:
msi نمیدونم
N46jv هم تو 2 ماه تموم شد چطور یک سال گشتین؟
لپتاپ y510p تمام بازیای روز رو میتونه خوب اجرا کنه؟ قیمتش چنده الان؟
شما اصلا تو کارایی این لپ تاپ شک نکنید ..عالیه ..یه چیز از عالی هم بالاتر . اگه بتونی 64 گیگ اس اس دی هم بندازی تنگش بعدا که دیگه آخرشه
فقط ممکنه وزنش یا قیافش رو یعضیا نپسندن فقط همین
راستی این جریان Turbo Boostش چیه که میگن در عمل ناکار آمده ؟!! مگه این همون پردازنده ای نیست که روی ایسوز N56 هم هست ؟!! خب این یه خصوصیت پردازندست دیگه ربطی هم به برند سازنده لپ تاپ داره ؟!
گفته شده وقتی داره از یه هسته استفاده میکنه خوبه ! ولی وقتی پردازش سنگین میشه فرکانس به 2.4 کاهش پیدا میکنه توربو از کار میوفته ! یعنی دقیقا برعکس !
دمای 70 یا 80 درجه مشکل که نه، ولی مطمئنا رو عمر مفیدش اثر منفی میذاره دیگه !نقل قول:
چون حداکثر دمای قابل تحمل برای این پردازنده رو 100 درجه نوشتن ! البته نسل قبلی 105 درجه ! حالا نمیدونم این اختلاف 5 درجه ای سر تحمل دما برای چیه !
کجا نوشته 100؟؟؟مرجعت رو بگو
بعید میدو نم اگه جای مناسب بزاریدش و تو هوای مهمولی 100 بشه
من پدرش رو دراوردم شد 90(با سنگین ترین نرم افزار هاای محاسباتی)
عمر مفید منظورت چیه؟؟تا حالا دیدی سی پی یو بسوزه؟؟
کجا نوشته 100؟؟؟مرجعت رو بگونقل قول:
بعید میدو نم اگه جای مناسب بزاریدش و تو هوای مهمولی 100 بشه
من پدرش رو دراوردم شد 90(با سنگین ترین نرم افزار هاای محاسباتی)
عمر مفید منظورت چیه؟؟تا حالا دیدی سی پی یو بسوزه؟؟
نمیدونم قوانین اجازه ی لینک دادن رو میده یا نه ! ولی این یکی از جاهاییه که اینو گفته !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این رو توی سایت اینتل هم نوشته بود که الان پیداش نکردم !
خب این نگفته حداکثر دمایی که تولید میکنه، گفته حداکثر دمای قابل تحمل و منظور منم همین بود ! یعنی بیشتر از این بره ممکنه بسوزه بر فرض اینکه خاموش نکنه !
90درجه هم بهتره نذارید برسه چون دمای زیاد عمر مفید رو پایین میاره ! به مرور خمیر سیلیکن از بین میره و تاثیرش کم میشه ! ترانزیستور ها و قطعات کامپیوتر هم از یه سری عناصر تشکیل شدن که وقتی زیر دمای بالا قرار میگیرن به مرور اون رسانایی رو از دست میدن ! یعنی خاصیتشون رو کم کم از دست میدن !
درست مثل آهنی که شما بعد از اینکه یه بار داغش میکنی از اون به بعد دیگه زود میشکنه ! اونا هم از عناصری تشکیل شدن که نه به اندازه ی آهن، ولی در حد خودشون دمای بالا روشون اثر منفی میذاره !
سلام به همه دوستای گلم
من این لپ تاپ و چند روزه با هدف بازی کردن خریدم ولی متاسفانه هنوز نتونستم بازیه در ستو حسابی نصب کنم. من چند ساله از دنیای بازیها دور بودم ، انگار روشهای نصب کلی فرق کرده.
من خواستم نید فور اسپید رقبا رو نصب کنم که با کلی ارور برخوردم . بازیها روی یه هارده که دانلود شده . حالا به نظر شما مشکل از بازیهاست یا ویندوز 8 64
بیتی من ؟
در ضمن چه برنامه هایی به صورت پیش نیاز برای اجرای بازیها نیازه ؟
ممنون از راهنماییاتون.:n01:
سلام به همه دوستای گلم
من این لپ تاپ و چند روزه با هدف بازی کردن خریدم ولی متاسفانه هنوز نتونستم بازیه در ستو حسابی نصب کنم. من چند ساله از دنیای بازیها دور بودم ، انگار روشهای نصب کلی فرق کرده.
من خواستم نید فور اسپید رقبا رو نصب کنم که با کلی ارور برخوردم . بازیها روی یه هارده که دانلود شده . حالا به نظر شما مشکل از بازیهاست یا ویندوز 8 64 بیتی من ؟
سلام دوستان
من با توجه به تجربه خودم میگم فن اضافه این دستگاه که جای دی وی دی میشه گذاشت تا نمایشگاه الکامپ سال 93 حتما میاد و تو نمایشگاه میشه پیداش کرد.
هرسال چه زمانیه این نمایشگاه ؟!نقل قول:
سلام دوستان
من با توجه به تجربه خودم میگم فن اضافه این دستگاه که جای دی وی دی میشه گذاشت تا نمایشگاه الکامپ سال 93 حتما میاد و تو نمایشگاه میشه پیداش کرد.
مهر ماه هر سال
راستی یه چیزی راجع به دماش بگم اینکه من متوجه شدم وقتی که دما از یه حدی بیشتر میشه مثلا 80 ..خود مادربورد کلاک سی پی یو کم میکنه تا به 60 برسه (حدود 3ثانیه) بعدش دوباره با حداکثر قدرت کار میکنه ..یعنی اصلا سیستم نمیزاره که دما به مقدار خطرناکی برسه.. در ضمن شما خودتون میتونید با کول پد دما رو پایین تر بیارید. من کول پد استفاده نمیکنم.
من بگیرم کول پد رو که 100% واسش میخرم !نقل قول:
فقط ای کاش سیستم های خنک کننده واسه لپ تاپ هم بود ! :n14: یعنی طوری که پشت لپ تاپ باز بشه یه سینک خنک کننده ی دیگه روش نصب بشه عین دسکتاپ ! ولی با سایزای مختلف که زیاد ضخیمش نکنه ! :n14: اوناییم که مثل من میخوان به عنوان جایگزین دسکتاپ ازش استفاده کنن یه خوبشو استفاده میکردن حالا هرچی هم که سنگین تر بشه ! :n14:
نمیدونم چرا تا الان همچین چیزی ساخته نشده ! :n14:
سلام به همه دوستای گلم
من خواستم نید فور اسپید رقبا رو نصب کنم که با کلی ارور برخوردم . بازیها روی یه هارده که دانلود شده . حالا به نظر شما مشکل از بازیهاست یا ویندوز 8 64 بیتی من ؟
سلام دوستان.من زیاد اهل بازی نیستم ولی بخاطر گل روی دوستان بازی black ops ذو نصب کردم (همین الان) با بالاترین کیفیت ..بهد از 30 دقیقه بازی دمای سی پی یو شد 74(ماکزیمم دما)و دمای گرافیک شد 72 (ماکزیمم) دما ها رو هم که با برنامه hwmonitor نگاه کردم. توجه (بدون کول پد) راستی این کول پد چقدر تو دما تاثیر میذاره خوبش چه قیمته؟؟؟چه مارکی؟؟
سلام به همه دوستای گلم
منم pes 14 تست کردمنقل قول:
بدون کول پد : cpu max 85 - gpu max 68
با کول پد : cpu max 75 - gpu max 65
البته کول پد من زیاد مرغوب نیست(viera):n02:
deepcool و tsco خوبن، قیمت هم از 30 هست تا 100
تو سایت های دانلود بازیها واسه هر بازی کامل توضیح داده چجوری نصب میشه و چیا میخواد!نقل قول:
سلام دوستان
این لپ تاپ اولین لپ تاپمه و خیلی تجربه ندارم .
میشه در مورد درآوردن باطری و وصل مستقیم به برق یه توضیح کامل به من بدید .
ممنون .:n01:
سلام دوستان
کسی این آپ دیت کارت گرافیک gt750m رو داره یا لینک دانلود بدون چیز ش ک ن .
331.82 - WHQL
ویندوز 8 64 بیتی
ازاین صفحه دان کن :نقل قول:
به جای نقطه چین ها به انگلیسی بنویس سافت98
سلام.
تاجایی که میدونم این مدل Turbo Boost ش مشکل داشت برخلاف بقیه ! حالا نمیدونم با اینکه این به پردازنده مربوطه چرا فقط توی این مدل اینطوریه ! یعنی روی پردازش تک هسته ای فرکانس واقعا تا 3.4 میره ولی وقتی بقیه درگیر میشن فرکانس میاد رو 2.4 ! این ایراد قرار نیست اصلاح بشه ؟! تو یه سایت خارجی خوندم یه مدل زده بود کنار اسمش زده بود آپدیت ! و توی نقد و برسیش حرفی از مساله ی توربو نزده بود ! درضمن گرافیکشم 755 بود به جای 750 ! این درسته ؟! کسی خبر داره ؟!
شما نرم افزاری میشناسی که کلاک ههمه هسته ها رو جداگانه نشون بده؟؟اگه بگی بررسی میکنم
برای ای ام دی هست چنین نرم افزاری ولی برا اینتل سراغ ندارم.
بگید تا نگا کنم توربوش چجوریه
خب شما اشتباه می دونی . اون نشریه ی معتبر خارجی در شرایط خاصی به مشکل خورده بود که در واقع اصلأ هم به مشکل نخورده بوده !! یک رفتار کاملأ طبیعی در torbu boost رو دیده بوده . حالا سایت های ایرانی هم این موضوع رو تکرار کردن که واقعأ جای تأسف داره چون نشون می ده که هنوز که هنوزه در کشور ما قطعات کامپیوتری بررسی نمی شن و نویسنده ها با خوندن بررسی های خارجی و با استفاده از ذهن خلاق خودشون !! مطلب رو می نویسند و حتی چند تا لپ تاپ روبدون دیدن هیچ کدوم با هم مقایسه می کنند !!نقل قول:
خب برسیم به اصل مطلب . این عکس ها وضعیت فرکانسی پردازنده رو در حالت فول لود 1-4-8 thread نشون می دن . همه چیز کاملأ گویاست و torbu boost به بهترین نحو عمل می کنه :
خب همه چیز کاملأ واضح هست .
حالا برسیم به اون حرف سایت خارجی ، ببینید torbu boost زمانی فرکانس رو بالا می بره که :
1_توان مصرفی از مقدار تعریف شده بالاتر نره
2_دما از حد نرمال باالاتر نره .
در همین بررسی خودم با نرم افزار OCCT در حالت 4 و 8 هسته ، دنا پردازنده که از 90 درجه رد شد ، فرکانس به 2400 مگاهرتز کاهش پیدا کرد .
در اون تست هم y510p ، از نوع SLI بوده که بالطبع دما و مصرف بسیار بیشتری داشته پس طبیعیه که در شرایطی فرکانس افزایش پیدا نکنه . ولی در مدل های موجود در ایران که هیچ کدوم SLI نیستند ، این مشکل اصلأ به وجود نمی اد مگه این که دمای پردازنده رو به 90 درجه برسونید !!
سلام دوستان
برای استفاده بهتر از صدای باندهای jbl کار خاصی یا تنظیمات خاصی داره ؟
ممنون بابت راهنمائیاتون
والا صداش به اندازه کافی خوب هست:n12:نقل قول:
ولی خب این برنامه هم بریزی یکم بهتر میشه :
dolby home theater V4
عجب !! آخه تو انجمانای خارجی هم سر میزدم همه باز همینو میگفتن ! پیشنهاد میکردن از نرم افزار ThrottleStop استفاده کنید که البته اخطار هم میدادن که حواستون باشه ! پس حدسم درست بود ! دما زود میره بالا فرکانس خود به خود کاهش پیدا میکنه ! در مورد ایسوز که میگن اینطوری نمیشه حتما دما بالا نمیره به اون صورت ! چون من یه تست از n550 دیدم که دماش از 70 بالاتر نرفته بود ! درحالی که Y510 از 90 هم زده بود بالاتر ! 20 درجه خیلیه ! نمیدونم این چرا دوتا فن استفاده نکرده تو دستگاه !! :|
این مشکل بیشتر در حالت SLI وجود داره که دو کارت گرافیک به صورت SLI دما رو به شدت بالا می بره. من تنها حالتی که دیدم که دما از مرز 90 درجه رد بشه ، همین نرم اافزار OCCT بود که به این شدت فشار وارد می کنه .نقل قول:
ایسوس دو تا کارت گراافیک نداره ، وگرنه وضع اون رو هم می دیدیم :n02:
در مورد استفاده از دو فن ، دیگه باید از طراحان لنوو پرسید . فقط باید یادمون باشه که 510 یک لپ تاپ مالتی مدیای بسیار سطح بالاست و نه لپ تاپ مخصوص گیم . و باید باز یادمون باشه که برای خرید یک لپ تاپ گیم با این کیفیت باید یکی دو هزار دلاری بیشتر هزینه کرد:n02:
آره خب هیچ حواسم نبود داریم چقدر پول میدیم !! :))))) لپ تاپ گیم با همین مشخصات میزنه بالای 4..5 تومن ! :n02: خیلی راحت میتونست یه فن دیگه واسه پردازنده بذاره عین ایسوز ! ولی خب سیاسته دیگه به جاش قابلیت SLI و هارد SSD در کنار HDD رو گذاشته !! :n02:نقل قول:
راستی همه ی اینا بدون coolpad هستن دیگه درسته ؟!!نقل قول:
هیچ اعتقادی به coolpad ندارم:n02::n02:
اکثر مواقع هم لپ تاپ رو میزارم روی پام بازی می کنم و یا فیلم می بینم . کلأ به دلیل ورودی هوای بازرگ و جای مناسبش باعث می شه اختلاف دمای زیادی نداشته باشه با حالتی که روی میز هست .
کول پد رو هم تتا حالا آزمایش نکردم که ببینم چه تأثیری داره...
کول پد اگه مناسب خود لپ تاپ باشه خب بی تاثیر که نیست ! منتها باید دید ورودی هوای هر مدل لپ تاپ کجاست مناسب اون انتخاب کرد !
واسه خنک سازی لپ تاپ خیلی کارا میشه کرد ! ولی نمیدونم چرا ساخته نشده تا الان ؟!! خود شرکتها هم میتونن بسازن بدن بیرون !
مثلا میشه واسه هر مدل یه در هایی ساخت که شبکه هاش خیلی بیشتر از در اصلیش باشه !! آدم به جای اصلیه اونو ببنده در حالت عادی که خیلی تاثیر داره ، دیگه کول پدم بذاری قشنگ 15 درجه ممکنه تاثیر بذاره !!
من تصمیم گرفتم بخرم این لپ تاپو ! فقط میخوام یه هارد SSD هم بگیرم واسش ! فقط نمیدونم واسه اینکه گارانتیش از بین نره چه کار باید کرد ؟!! چون بالاخره باید باز بشه تا SSD نصب شه دیگه !
یه سوال دیگه هم هست، چطوریه که رو بعضی مدلا 8گیگ SSD گذاشتن یا مثلا 24 گیگ ؟!! اینا به چه کاری میاد ؟! نسبت به اینکه مثلا یه هارد 32 یا 64 بگیری و کل ویندوز رو روی اون نصب کنی چه تفاوتی داره ؟!
خوشبختانه رو این مدل میشه هم ssd داشت هم HDD !
فکر کنم باید ببری گارانتی برات نصب کنه:n13:نقل قول:
ssd کم حجم هم به عنوان کش عمل میکنه و سرعت کلی رو بالا میبره.
تفاوت اونقدری هست که ارزش داشته باشه ؟!! این کار چقدر فرقشه با اون زمانی که کل ویندوز رو روی یه درایو SSD نصب میکنی ؟!!نقل قول:
میشه یه درایو مثلا 24 یا 32 رو با هارد اصلی به شکل هیبریدی کرد و بازی و بعضی برنامه هارو ریخت روی اون 24 یا 32 گیگ درایو ؟!! کش هارد چقدر از درایو رو میگیره ؟!!
من شنبه میخوام برم بازار بخرم دیگه !
با ریزولیشن 900×1600 پیدا میشه ؟!! اگه بشه نهایت چقدر باید اختلاف قیمتش باشه ؟! یه وقت نگم واسم پیدا کنن قیمت فضایی بندازن بهم ؟!!
ای بابا حالا که ما عجله داریم اینجام هیشکی نیست ! :41:
یه سایتی هست که حافظه ی گرافیک y510p رو زده DDR3 !! همچین کانفیگی هست اصلا یا اشتباه کرده ؟!!