دوست عزیزنقل قول:
از پست اول همین تایپیک استفاده کنید توضیحات کامل است
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
از پست اول همین تایپیک استفاده کنید توضیحات کامل است
استاد جون با چندتا کانورتور فیلما رو تبدیل کردم به فرمتهای متنوع ولی هیچکدام صدا نداشتن؟نقل قول:
بررسی
ممنون
Sent from my LT18i
دوست عزیزنقل قول:
من خودم از این برنامه استفاده می کنم و هیچ مشگلی با صدا ندارم
K-Lite_Codec_Pack-1000_Full
داداشی منم خود فایل TS رو وقتی پلی میکنم صدا داره ولی فقط باخود برنامه lite codec در ضمن تبدیل شده ها هم صدا ندارننقل قول:
Sent from my LT18i
دوست عزیزنقل قول:
اگر با مبدلها باز صدا نداشت بعد از تبدیل از این روش استفاده کنید
گاهی بعداز تبدیل مثلا به MPEG باز صدا ندارد
با انجام این دستور براحتی TS را به MPEG و اگر صدا نداشت به dat تبدیل کنید. (با Renameکردن)ابتدا وارد My Computer شده از منوهای بالا Tools را انتخاب کرده و وارد
Folder Option شوید سپس به تب View رفته و در قسمت Advanced Setting
در زیر فولدر زرد رنگ Hidden Files and Folders مربع روبروی گزینه
Hide Extensions for Known File Types را از حالت انتخاب خارج کنید (غیر فعال کنید) حالا Apply کرده و OK کنید.حالا به سراغ فایل ضبط شده بروید. آنرا Rename کنید و در قسمت پسوند بعد از اسم و نقطه ( وجود نقطه بین اسم و پسوند فایل ضروری است)کلمه TS را پاک کرده و بجای آن کلمه MPG را تایپ کنید و اینتر کنید .
وقتی پیغام If You Change a File Name Extension The File May Become
Unusable.Are You Sure You Want to Change itظاهر شد YES را انتخاب کنید حالا فایل شما به mpeg تبدیل شده و به راحتی با مدیا پلیر یا دیگر برنامه ها قابل مشاهده است .
همین کار را می توانید برای فایلهای vcd یا dat انجام دهید.با تکرار این روش می توانید مجددا فرمت mpeg را به ts بازگردانید.
نکته : اگر برنامه های ضبط شده ی شما بعد از انجام مراحل بالا پخش نشدند بعد از عمل تغییر فرمت مجددا به folder option بروید و در زیر قسمت فولدر زرد رنگ Hidden Files and Folders مربع روبروی گزینه Hide Extensions for Known File Types را مجددا کلیک یا فعال کنید تا مشکل حل شود.
من از این روش استفاده کردم و فایلم بدرستی با صدا پخش کرد
استادجون این ترفندها استفاده شده ولی جواب نداده!؟نقل قول:
Sent from my LT18i
دوست عزیزنقل قول:
من از این برنامه استفاده کرده Bros.TS.Converter.3.1.1.108 و از ترفند بالا هم برای تکمیل کردن استفاده کردم. و کاملا جواب گرفتم.
تلویزیون اصلا فایل داخل فلش رو نشون نمیده که من بخوام مراح اویه رو انجام برم
لازم یه تغییر پسوند نیست؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
آیا شما از پست اول استفاده کردید و حالا نمی توانید فایل را ببینید ؟
یا اینکه فایل را از روی تلویزیون ضبط کردید و حالا نمی توانید ببینید؟
و یا اینکه از روی کامپیوتر فایل روی فلش ریختید و حالا نمی توانید ببینید؟
و یا اینکه فایل شما فیلم - عکس و یا موسیقی نیست و فایل معمولی است که اگر اینطور است اصلا نمی توانید آن را ببینید
سلام
آموزشتون عالی بود
خود من ساعتها توی بازار دنبال فلش مموری گشتم که بتونه ضبط کنه
خیلی هم ضرر کردم
چون می خریدم بعد میدیدم ضبط نمی کنه
واقعا آموزش بدرد بخوری بود
مــــــــــــــــــــــــ منــــــــــــــــــــــو ن
سلام به همهنقل قول:
بچه ها من چند سال پیش از طریق همین پست ها مشکلم با تلویزیونم رفع شد
خواستم از تجربم براتون بگم
بعضی از بچه ها مشکلشون اینه که فایل ts نهایی که از تلویزیون ضبط کردنو نمی تونن باز کنن تو خود تلویزیون
بعضیام نمی تونن فایل ضبط شده را بدون اتلاف وقت و به سرعت کات کنند یا برش بزنند
من به ترتیب زیر عمل می کنم:
1 - اول با UFS Explorer Professional Recovery فایلهای ضبط شده رو از روی فلش میریزم رو کامپیوتر
2 - بعد با DeSTRoi 1.3.3 Binaries اونا رو تبدیل می کنم به فایل تصویری با فرمت Ts
3 - در آخر هم با Avidemux 2.6 اونا رو ویرایش می کنم و تبدیل می کنم به فرمت MKV که به راحتی رو تلویزیون ها قابل پخش هست
نکته مهم اینکه این نرم افزار بدون وقت تلف کردن یا کم کردن کیفیت می تونه بلافاصله فایل ts رو به هر فرمتی تبدیل کنه و مثلا اگه 20 دقیقه در آخر یا اول بیخودی ضبط شده یا آگهی های بازرگانی میان برنامه ها را براتون کات یا حذف کنه ( بسیار سریع و عالی )
امیدوارم مفید بوده باشه :n05:
درود
تلویزیون من از روی فلش فقط فیلم و عکس و موسیقی رو میاره. مشکل کجاست؟
سپاس...
دوست عزیزنقل قول:
باید همینطور باشد در تلویزیون شما نمی توانید نرم افزار را ببینید و اصلا منظور شما از این سوال چیست؟
سلام دوست عزیز
خیلی عالی بود مشکل من حل شد
خیلی راحت و خیلی سریع انجام شد.
ممنونم از آموزشت
نقل قول:
کاش مدل تی وی تو میگفتینقل قول:
نوشته شده توسط emperor.1365@gmail [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مدل تلویزیون SAMSUNG D6960 - 40in
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط emperor.1365@gmail [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوستا ن عرض کنم خدمدتون که این روش برای tv سامسونگ میشه نه lg
سلام برا من میشه ضبط کرد؟
مدلش:ua32eh5560 سامسونگ!!!؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه ظبط کرد؟
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.
نقل قول:دوست عزیز
تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.
آقا مطمئنی؟نقل قول:
چون دکمه ضبط رو میزنی مینویسه موجود نیست!! گفتم شاید pvr فعال نیست!!
بابت این مورد ممنونم .منم این مشکلو داشتم حتما میرم امتحانش کنم
سلام
آقا الان من pvr رو فعال کردم ولی فلش رو هم فرمت میکنه و دکمه Rec رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته!!
مشکل از کجاست؟؟
دوست عزیزباید در حالت تلویزیون دیجیتال باشید روی آنالوگ جواب نمی دهد.نقل قول:
رو حالت دیجیتال هست"نقل قول:
دوست عزیزدر صورتی که تلویزیون شما دارای این قابلیت باشد وقتی که فلش فرمت شده باشد البته به روشی که در پست اول همین تایپیک که گفته شده و روی کانال دیجیتال باشد با زدن دکمه ضبط حتما ضبط انجام می شود . در غیر اینصورت حتما این قابلیت را ندارد .نکته: حتما باید فلش به روشی که در پست اول گفته شده باید فرمت شود .نقل قول:
همه مراحل رو رفتم یعنی ممکنه از فلشم باشه چون کلاس 10 نیست!!؟:n13:نقل قول:
دوست عزیز از یک فلش دیگر استفاده کنید اگر انجام نشد دیگر مطمعن باشید که تلویزیونتان این قابلیت را ندارد.نقل قول:
روی lm66100 جواب نمیده
دوست عزیزنقل قول:
در تلویزیونهای ال جی کارایی ندارد.
آقا من تلویزیونم سامسونگ مدل 5590 هستش و به صورت پیشفرض میتونم از دیجیتال ضبط کنم اما من میخوام از ماهواره که با HDMI وصل شده به تلویزیون وصل کنم که دکمه رکورد را میزنم مینویسه موجود نیست
چطوری میتونم این قابلیتو اضافه کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
ضبط از تلویزیون فقط با کانالهای دیجیتال امکان پذیر است نه با دستگاههای دیگر و برای ضبط از دستگاههای دیگر باید با خود آن دستگاهها اگر قابلیت ضبط را دارا باشند امکان پذیر است.
سلام و ممنون به خاطر توضیحاتی که دادید
تلویزیون من سامسونگ ua32eh4440 هست آیا قابیلیت ضبط شبکه ها رو داره؟
لطفا راهنمایی بفرمایید؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر در سیستم شما این قابلیت موجود نمی باشد.
سلام و خسته نباشید
تلوزیون من سامسونگ اسمارت مدل 5560 هست ، شما گفتید وقتی فلش رو می زنیم به تلوزیون فرمتش می کنه ولی اصلا معلوم نیست فرمتش کجاست و وقتی دکمه ی قرمزو که مال ضبطه رو می زنم می نویسه "موجود نیست" خواهشن کمک کنید چیکار باید بکنم .
دوست عزیزنقل قول:
این مدل این قابلیت را ندارد.
من بعد از مدت ها یه سر به این تاپیک زدم!:دینقل قول:
حرفتون درسته ولی این تاپیک اگه اشتباه نکنم برای نسل قبل ساخته شده بود!
اون موقع تی وی بلافاصله بعد از مونت اگه میخواست تست کنه فرمت میکرد!
الان برا من اینطوری هست!
ولی الان دیگه ظاهرا این کارو ندارن!
راستی شما ext ها رو تست کردید ببینید کار میکنه یا نه؟
چون من یه روش برای رکورد با ntfs پیدا کردم!
روی هر استوریجی!
دوست بسیار عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در پست اول با کمک همان دوستمان reg2net مشگل در سیستمهای با فرمتext را حل کرده و روش را توضیح دادیم.
و اگر روش بهتری هم دارید ارائه دهید تا در پست اول آن را اضافه کنیم
سلام من نتونستم ضبط كنم
[