25 گیگ و خورده ای در دسترسه
Printable View
25 گیگ و خورده ای در دسترسه
در مورد سوال اولم چی؟ :n13: رمشنقل قول:
خب رم که 3 گیگ فیکس نیست تو نوت2 هم 1.75 بود از بابت رم خیالت راحت کم نمیارهنقل قول:
وب رو هم سر فرصت تست می کنم
توی موبایلستان که 2نفر هردو مدل رو داشتند تست کردند ، مشخص شد که نسخه اسنپ800 نسبت به اکتا رم کمتری اشغال میکنه!:n17:
مدل اسنپ800 بعد از clear ram تا 600مگ رم رو اشغال میکنه
مدل اکتا تا 1.2گیگ
دوست عزیز این دلیل بهتر بودن نسخه اسنپ نیست توی اندروئید هر وقت نیاز به رم باشه برنامه های اضافی اتو کیل می شننقل قول:
نسخه اوکتا تو اجرای برنامه ها و بازیها سریعتر از از نسخه اسنپ هست
مبارک باشه مهدی جاننقل قول:
خودتون نسخه ی اسنپ و اکتارو باهم تست کردید؟
راستی تاچ ویز لگ داره هنوز؟
ببخشید میشه بپرسم چطور به این نتیجه رسیدین؟ به خاطر مصرف بیشتر رم؟نقل قول:
خودتون تست کردین؟
ولی خب اینکه بعد از پاک کردن رم و بستن برنامه ها بازم رم بیشتری اشغال میکنه زیاد جالب نیست!
در ضمن مبارکتون باشه:n01:
ممنون از جفتتوننقل قول:
نه از کاربرهای موبایلستان و از دوستان نزدیکم جفت گوشیها رو داره
تو نسخه اسنپ تاچ ویز لگ داره ولی نسخه اوکتا خیر .. نارنجی هم گفته بود هنوزم کانتکت با تاخیر باز میشه که من تکذیب می کنم البته من فلش کردم به آخرین آپدیت mj1
بازم می گم هر چی از نسخه اسنپ می کنم عینا نقل قوله
واااای نگوووو . من خیلی از این دیر باز شدن صفحه Dial و کانکت تو نوت1 اعصابم خورد میشد . اینم اینطوریه ؟ من میخوام اسنپ بگیرم :n03:
مهیار جون پستامو درست درمون نمی خونیانقل قول:
اشتباه بزرگی می کنی اسنپ می گیری فقط 200 تومن پولتو می ریزی تو جوب
حالا تا چند وقت پیش همه میگفتن اسنپ خوبه . والا ما که گیج شدیم بخدا . ولی باور کن از فول اچ دی 60 فریم و 4k و اسلومشن ان9005 نمیتونم بگذرم . اگه قرار باشه ان9000 بخرم که همون نوت 1 فقط صفحش بزرگ شده :n03:نقل قول:
بابا تو خیلی باحالی نوت1 رو با نوت3 برابر می دونی فقط صفحش بزرگ شده؟ :n04:نقل قول:
پیشنهاد می کنم تو برو دوربین دیجیتال بخر همه چیه گوشی رو تو دوربینش می بینی .. سخت افزار و صفحه فول اچ دی و دیزاین و پورت یو اس بی3 و ..... ول کردی چسبیدی به دوربین
4k فقط 5 دقیقه می گیره عملا تعطیل می مونه کاستوم رام که به شخصه خیری از کاستوم رام ندیدم جز اطلاف وقت و هزینه دانلود
بازم میل خودته 9005 بگیر ببینیم چه جوریاس
اسنپ از لحاظ دوربین فقط 4k رو اضافه داره....اسلوموشن و... تو هردو یکسانه!نقل قول:
راستی یه چیزی هم هست که اقا مهدی باید تایید یا تکذیب کنه
تو موبایلستان میگفتن چیپ گرافیکی ادرنو جزئیات بازی ها رو نسبت به مالی کمتر نشون میده....درسته این حرف عایا؟
بله دقیقانقل قول:
من خودم رو مگا6.3 و اکسپریا زد اولترا و I9505 تست کردم دوستان موبایلستانی هم رو 9005
یعنی چییییییی 5 دقیقه بیشتر 4k نمیگیره ؟ البته من زیاد رو 4k حساب باز نکردم چون حجمش بالاست و روی هاردم جا نمیشه . بیشتر فول اچ دی 60 فریم رو میخوام . نمونشو فیلمبرداریشو دانلود کردم دیدم واقعا محشره ... :n28:نقل قول:
نه بابا دوربین دیجیتال چیه ... خوشم نمیاد ... :n08: همین دوربینی که توی آواتارم گذاشتم 1.200 پولشه روی حالت 400 فریم میشه 240p و روی 120 فریم میشه 480p که بازم نوت3 سرت تره
شما تایید میکنی که مدل اکتا فیلم برداری 60 فریم و 120 فریم رو داره ؟ حالا 4k زیاد مهم نیست
یه سری می گن فشار میاره به لنز یه سری می گن چون سرعت رایت بالا می خواد جوابگو نیست دلیل اصلیشو نمی دونم فقط می دونم 5 دقیقه بیشتر نمی گیره این 60 فریم هم شنیدم ده دقیقه بیشتر نمی گیره تست نکردم.
اسلوموشن رو نگفتی :n02: بابا هی میخوام نگم مجری برنامه Time Wrap (توقف زمان ) هستم نمیشه . بابا احتیاج دارم دیگه :n07: یه دونه از همون 120 فریم هم اگه میشه بزار :n27:نقل قول:
اسلوموشن هم می گیره
من متاسفانه گوشی رو فروختم شرمندت شدم مهیار جان ایشالا اس5 رو برات تست می کنم :n02:
چرا پس ؟نقل قول:
مشتری خوب گیر اوردی یا خوب نبود ؟:n08:
مشتری خوب گیر آوردمنقل قول:
دیگه گوشی بازی حال نمیده مهیار همش شده تکراری حالم بهم خورده :n02:
منم یه همچین حسی به گوشی پیدا کردم . زورم میاد 2 میلیون بدم بخرمش . موندم بگیرم یا نگیرم ... :n03:نقل قول:
کسی میتونه بگه چرا گوریلا گلس نداره ؟ یعنی واقعا ضد خش نیست ؟ :n27:
عکسی از دهه 40 خورشیدینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمانیکه نه اینترنت بود و نه ماهواره و نه موبایل و تبلت و فلان بسار
دل ها خوش به چیزهای حداقلی زندگی اما خوش بود
بنظرم عصری که ما توش زندگی میکنیم زندگی نیست
ما زندگی نمیکنیم که
ما برای یک روز زندگی 1000 بار میمیریم
تفکرتون از بیخ و بن اشتباهه و االبته ربطی به galaxy note ندارهنقل قول:
البته منم قبول ندارم . این جور دستگاها واقعا زندگی آدمو راحت کردن . که حتی لحظه برق خونه قطع میشه تازه آدم ارزششونو درک میکنه . فقط چون داره یه خورده برای انسان این چیزا عادی میشه و تغییر و تحول خاصی نمیبینیم .. :n27:نقل قول:
البته منم قبول ندارم . این جور دستگاها واقعا زندگی آدمو راحت کردن . که حتی لحظه برق خونه قطع میشه تازه آدم ارزششونو درک میکنه . فقط چون داره یه خورده برای انسان این چیزا عادی میشه و تغییر و تحول خاصی نمیبینیم .. :n27:نقل قول:
من به نوشته دوستمون احترام میذارم.نقل قول:
اون دوران حداقل طوری نبود که یکی واسه اومدن یه تکنولوژی جدید تو یه موبایل اینقدر حرص و جوش بخوره و فکر و ذهنش این باشه که گالکسی سری بعد کی میاد و مثلا بدنش پلاستیکه یا شبیه پلاستیکه یا فلزه و یا فلان امکانات رو داره یا نداره و .... .
و جالبه که بعده اومدنش واسه طرف بعد از چند روز این گوشی عادی میشه و روز از نو و روزی از نو . البته شاید این هم مقتضیات زمانه و کاریش هم نمیشه کرد.
در ضمن خواهشا اون در انتظاره نوت 3 رو به در انتظاره نوت 4 تغییر دهید.
من یه بار گل کوچیک بازی کرن تو اون کوچه و تو یه هوایه ابری رو به صد تا از این تکنولوژیها ترجیح میدم.
ولی دلیل نخریدن نوت 3 تا الان برای من دلیل اقتصادی داره . یعنی اون وضعم خفن نیست که بخوام این هزینه رو بدم برای همین خیلی محافظه کارانه تر میر جلو و بیشتر صبر میکنم تا ارزون شه . ولی قطعا میخرمش شاید 1 ماه دیگه خریدم :n18:نقل قول:
بی خیال مهیار یه نوت2 بخر 1400 حالشو ببر حالا حالاها جواب میدهنقل قول:
بین نوت2 و نوت3 در عمل تفاوتی حس نمی کنی .. صفحه 1080 و فیلمبرداری 60 فریم هم محسوس نیست که انقدر اختلاف قیمت ارزشش رو داشته باشه
میدونی با پول note 3.0 میشه باش یک موتور دوبل کلاچ طرح ویو خرید که تو را برسونه به هرجایی که بخوای بدون اینکه ترافیک برات دردسر باشه
میدونی با همین پول میشه 100 تا توپ فوتبال خرید ؟
میدونی با همین پول میشه شهریه 4 ترم موسسه غیر انتفاعی کارشناسی را پرداخت کرد؟
البته آرزو بر جوانان عیب نیست. هر کسی یه علایقی داره و به نظرم عیب نیست ایشون این گوشی رو بخرن و این پول رو واسش بپردازند به هر حال انسان یه بار زندگی می کنند . البته امیدوارم ایشون وقتی این گوشیو خریدن آروم بگیرن و فقط واسه گذاشتن کامنت بررسی و .. این گوشی به اینجا بیان.نقل قول:
منم امروز رفتم این گوشیو دیدم شاید بعد از رسیدن این گوشی به قیمت معقول من هم این گوشیو بخرم.
مشکل پایین اومد ارزش پولمونه وگرنه این گوشی نهایت باید 1200 میومد تو بازار و تا 900 تومن میومد پایین (با دلار 1200 تومن خدابیامرز)
یه زمانی من خودم همه گوشیهای جدید رو می خریدم ولی الان دیگه زورم میاد خدایی
اتفاقا 60 فریم بودنش خیلی حس میشه . مخصوصا اون اسلو موشن. نوت 2 هم حال نمیده رمش 2 گیگ حالا هی میخواد تو اینترنت برام سایتها رو بعد از مینیمایز ریفرش کنه :n29:نقل قول:
کاشکی با یه لپ تاپی دوربینی چیزی قیمت ها رو مقایسه میکردی . نه توپ فوتبال یا شهریه دانشگاه ... من دانشگاهیی که بخواد شهریه بگیره هیچ وقت نمیرم . الان بکوب دارم میخونم برای ارشد سراسری بهشتی یا تهران ..:n26:نقل قول:
از موتور هم که کلا خوشم نمیاد فقط ماشین اون یا هیچی یا bmw x6m
من واقعا برای گوشی خرج میکنم حتی لپ تاپ رو هم فروختم چون اصلا بدردم نمیخورد ...
واقعا معیارهات برای انتخاب گوشی منو کشته مهیار :n02:
بخر داداش مبارکت باشه پیشاپیش ..
ببخشید مگه شما با گوشی چکار میکنی؟ من اینترنت زیاد میرم و با گوشی عکاس ماهری هستم ... و ایده های خوب برای اسلوموشن :n06: دیکشنری و برنامه های زیادی هم استفاده میکنم اون ته تهش هم زنگ میزنم باهاش :n08:
میدونی با همین پول میشه چقدر شیشه و کراک خرید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداش اينجوری ادم بخواد فکر کنه که ديگه هيچی نميخره الان اون 100 توپ آخه چه ربطی داشت داداشمنقل قول:
2 تومان الان تو اين زمونه پوله برای همچين گوشی از نظر بنده که خيلی هم خوبه دوستان عزيزی هم که ميگن يکم صبر کنم بياد پايين آخه برای 100 يا 200 تومان ارزش داره چند ماه صبر کنيد خودتون رو اذيت کنيد هر روز بيان تو سايت قيمت چک کنيد از من ميشنويد يک ثانيه هم درنگ نکنيد برای خريد قيمت کاملاً افت کرد الان 9000 تهران 1980 هست از اين به بعد خيلی آهسته ميره پايين اونم بايد کم کم 2،3 ماه صبر کنيد که 100 يا 200 بياد پايين :n16:
کسی هست تو این انجمن که این فبلت رو داشته باشه ؟ اگه هست یه ریویو بزاره ببینیم چطوریاس !
نقل قول:
هر دو تاش پول هدر دادنه
ضمنا با این ول بهتره تبلت خرید که کار لپ تاب را انجام بده و کاربردی باشه
من آخر این ماه خریدم شایدم زودتر .. فقط موندم مشکی بگیرم یا سفید . آخه نوت1 سفید بود میخوام اینو مشکی بگیرن ولی از یه جهت هم سفید کلاسش بیشتره :n13: جایی هست که این گوشهارو برای کار کردن گذاشته باشه ؟ مثلا بازار موبایل ایران نزدیک علائدین همون نمایندگی سامسونگ همکف نوت3 مشکی و سفید گذاشته باهاش کار کنیم ؟نقل قول: