توی دبی اگه اشتباه نکنم باید از این بگیری:نقل قول:
اینم آدرس فروشگاه هاش توی دبی. نمیدونم کدوماشون دارن، شاید همشون داشته باشن شایدم هیچکدومشون::46:کد:http://www.jumbocorp.com/
کد:http://www.jumbocorp.com/shroom_lst.asp?s=4
Printable View
توی دبی اگه اشتباه نکنم باید از این بگیری:نقل قول:
اینم آدرس فروشگاه هاش توی دبی. نمیدونم کدوماشون دارن، شاید همشون داشته باشن شایدم هیچکدومشون::46:کد:http://www.jumbocorp.com/
کد:http://www.jumbocorp.com/shroom_lst.asp?s=4
چند تومن بذار روش EP-630 کریتیو عالیه.نقل قول:
هیچکدوم اینا ضرری برای گوش ندارن ؛ بشرط استفاده درست : مدت زمان استفاده معقول و بلندی صدای معقول ...نقل قول:
در مورد کارایی که بند داشته باشن و نیفتن ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ... بعد باز اگه سوال داشتی مطرح کن
فروشگاه فونیکس cx300 چند میده ؟
جایگزین cx300 چی میتونه باشه ؟
چون که فونیکس طبقه ی زیرین ه و توی دید نیست من یکی دوبار دیدم که فروشگاه های هم کف و طبقات بالا از همون فونیکس یکی دو مدل گرفتن گذاشتن تو ویترین و یه چیزیم اونا کشیدن روش!!!نقل قول:
بترکون میخواما؟؟
اقا یکی میشه لطف کنه یه earphone in ear جایگزین cx300 بگه که تهران پیدا بشه قیمتم از 60 تومن بیشتر نباشه
این چطورهکد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=14702
این و اینم هستکد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=861&product=11397
ولی نمیدونم کدومشون بهتره قیمت هیچ کودومشون هم نمیدونمکد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=861&product=17398
چنده؟نقل قول:
صداش زیاده،میخوام تا آستانه کری باشه ها:18:
چنده؟؟؟:13:نقل قول:
حالا این مدل بندی ها که نیفته چه مدل هاییش توی بازار هست و توی چه رنج قیمتیه؟من حدود 15-20 میخوام.نقل قول:
من پارسال گرفتم 18 تومن.نقل قول:
به نسبت قیمتش صداش فوق العاده س.
کسی درباره این کرتیو ها اطلاعات و قیمت نداره
سمت چپی aurvana رو پیشنهاد می کنم
شخصا صدای بهتری ازش شنیدم تا دو مدل دیگه یعنی 830 و 630
قیمت ؟؟؟.....نقل قول:
نقل قول:حول و حوش 65 تومن باید باشه ...نقل قول:
نقل قول:این انتظار رو نداشته باش .. به دو دلیل: اول اینکه یا واقعا می خوای تا آستانه کری صدا رو زیاد کنی که خب نامعقوله و خطرناک؛ دوم اینکه شاید نمی خوای این کار رو بکنی (و به فکر سلامتی ات هستی)، اما همین انتظار باعث میشه که بعداً بخوره تو ذوقت ...نقل قول:
نمی دونم؛ باید بگردی ببینی چی پیدا می کنی ... پاساژ ایران ، نمایندگی کریتیو طبقه همکف (نزدیک در ورودی جنوبی) ، دو سه مدل بند دار دیدم چند هفته پیش ، باید هنوزم داشته باشه ... فیلیپس و کریتیو رو چک کن اونجا ..نقل قول:
ep-830 یا ep-635 یا
Aurvana In-Ear
کودمشون از همه بهتره
Aurvana از همش بهتره من مدل 635 رو دارم بد نیست ولی صدای بمش چنگی به دل نمی زنه !
شما همون آخری رو که از قضا از همشون گرونتر هستش رو بخر !
در ضمن 635 رو با گارنتی شاب خریدم 15 تومن!
اون اخریه به زینهایسر cx300 میرسه ؟نقل قول:
چنده ؟
از کجا بگیرم؟
این Aurvana قیمتش حول حوش 70 هست خوبه اگه بخوام 70 بدم اینو بگیرم میرم cx300 میگیرم
ep-630 /EP-650 / EP830 /
به نظرتون بین اینا کودوشون از همه بهتره قیمتشم 50 بیشتر نباشه ؟
bass اش عالی باشه /
جنس خوب باشه
اساتید کجان ؟
630 که یکی از ارزون ترین هدفون های بازاره رو من تا حالا 3 بار خریدم. هر بار سیمش تاب ور داشت صداش قطع شد رفتم دوباره خریدم. ولی اگه باهاش درست رفتار کنی (مثلا یه کیف کوچیکی یا جعبه ی فلزی کوچیکی چیزی داشته باشی که بذاری توش) خیلی به نسبت قیمتش می ارزه. البته در مورد 830 و arvana اطلاعاتی ندارم. حتما کیفیتشون بهتره که قیمتشون بالاتره ولی یه بار هدفون griffin گرفتم 33 تومن. کیفیتش از 630 که قیمتش نصف اونه پایین تر بود.نقل قول:
ضمنا به نظر من مشکل 630 bass نیست. مشکلش صداهای High هست که یه مقدار کیفیتش پایینه. به نسبت قیمتش Low و Mid خوبی داره.
نقل قول:مدل 830 رو با تاکید روی Treble ساخته ان ، بنابراین اگه باس می خوای دنبال همون 630 باش ... (پایین هم توضیح داده ام که 635 هم باس اش کمتر از 630 هستش)نقل قول:
Aurvana هم عملکرد باس مطلوبی نداره (بخصوص به نسبت قیمتش) .. بنابراین از دور خارجه ... بین CX300 و 630 به نظرم اگه فقط تاکید روی باس باشه Cx300 ، اما اگه عملکرد کلی و قیمت رو بیاریم وسط به نظر من 630 ...
من اگه بخوام بالای 50 تومن خرج کنم ، می گشتم ببینم EX سونی گیر میاد یا نه ...
کارای گریفین ، کیفیت متوسطی دارن و فقط نون اینو می خورن که متحد آیپاد هستند ... قیمتشون هم به همین خاطر "الکی" بالاست .. یه کار 10 تومنی سونی به نظر من شرف داره بهش ...نقل قول:
//
به نظر من 635 یه مقدار Bass اش کمتر از 630 هستش .. بنابراین اینم می تونه یه ملاک انتخاب باشه .. ضمن اینکه مساله microphonics (انعکاس صدای برخورد سیم درون گوشی) هم در 635 هم بهبود پیدا کرده ..
خوب 630 که میگن کیفیت ساختش پایینه میخوام یه چیز پدر مادر دار بگیرم اگه cx300 گیر میومد خیلی خوب بود
نمیخوام که کر شم:31:نقل قول:
صداش بلند باشه خیلی حال میده.
کیفیتم برام خیلی مهمه؟؟
حالا 630 بگیرم یا 635 اگه مدله دیگه ای هم هست بگید
ep 650 چی /
630نقل قول:
فرق چندانی با 630 نداره و از همون خانواده اس ... تنوع رنگ داره ...نقل قول:
دقیقا چه کسی گفته که کیفیت ساخت 630 پایینه ؟ ... هر کی بوده کاملاً اشتباه کرده ؛ هرچند شک دارم کسی این حرف رو زده باشه ...نقل قول:
630 بسیار خوب ، پدر و مادر دار ، و یکی از پرفروش ترین های هدفونهای این چند ساله در دنیا بوده ... ضمن اینکه شما که میگی تا 60 تومن میخوای هزینه کنی ، به نظرم ضرر نداره که اصلا 15 تومن هزینه کنی و اینو بگیری ؛ دو حالت داره : یا راضی ات می کنه (به احتمال زیاد) ، یا راضی ات نمی کنه که اگه راضی نشدی ،من شک دارم 15 تومنت توی جوب رفته باشه ...
من هم عرض کردم ، حتی اگه بخش دوم قضیه واسه ات مطرحه ("من یه هدفونی می خوام که خیلی صداش زیاد باشه") ، ممکنه (عرض می کنم : ممکنه) بخوره تو ذوقت ...نقل قول:
بصورت تجربی اینو دیده ام و قبلا هم یکی دوبار گفته ام : کاربر ایرانی به دنبال باس خیلی زیاد و صدای خیلی بلنده ... سلیقه اش اینطوری ایجاب می کنه و نوع موسیقی مورد علاقه اش (چه ایرانی و چه خارجی) هم با این ویژگی ها می خونه ...
به نظر من بلندی صدا زیاد به هدفون ربط نداره. بلکه این پلیر هست که باید صدای بلند داشته باشه.نقل قول:
اخه تو همین تایپیک یکی از بچه ها گفت سیمش قطع میشه و از این حرفا حالا همینو میخرم ببینم چی میشه از کجا بگیرم
من دنبال توگوشی(in ear) میگردم که تریبل خوب داشته باشه.قیمت هم تا 30-40 تومن.باسش خوب باشه اما کیفیت صدای تریبل مهمتره.باهاش میخوام satriany گوش کنم.:دی
من گفتم. زیاد هم به کیفیت ساخت ربط نداره. شما اگه هدفون 400 تومنی هم بخری مراقبش نباشی صداش قطع میشه. سیمه دیگه. فولاد نیست که!نقل قول:
بچه ها و اساتید من قرار بود px100 بگیرم یه چند روز منتظر موندم تا رفیقم بره تهران تا فردا حضوری بره نمایندگی سنهایزر ببینم به اون قیمت چند میده حالا اومدیمو نامردی کرد همون 80 تومن رو به رفیقمون گفت به نظر شما بگیرم یا تو این رنج قیمت میتونم هدفون بهتری بگیرم که این یارو سنهایزریه 20 تومن اضافه تر تو پاچمون نکنه؟
حالا اگه بهتر از px 100 هم نشد تو همون مایه ها یا یکم پایین تر مدلی هست که معرفی کنید ببینم گیرم میاد یا نه؟
صفحه قبل دو سه مدل معرفی شد که Treble مناسبی داشته ان ... همگی توی ایران(=تهران اغلب!) گیر میان ...نقل قول:
من که نظرم رو گفتم : 80 تومن نمی ارزه ...نقل قول:
یه مدل دیگه که بد نیست بگردی دنبالش رو هم گفتم : Ex85 یا 90 سونی ..
seymour گل من قبلا هم گفته بودم من اصلا دنبال in ear نیستم.:41:نقل قول:
جون من اگه میتونی یه چند مدل خوب که hn ear نباشه قیمتش هم زیر 80 باشه بهم معرفی کن.:8:
دمت گرم
اها - راس میگی ... با بقیه دوستان قاطی کردم .. من اگه بودم دنبال کارای لاجیتک می رفتم (که قبلا هم بهت گفتم) و کریتیو ... تنوع بیشتر و قیمت مناسب تر دارن و به نظرم مصالحه قابل قبولیه ...نقل قول: