بله در ضمن نسخه Build رو بنویس تا بگم.نقل قول:
Printable View
بله در ضمن نسخه Build رو بنویس تا بگم.نقل قول:
4.2.4.21167-20130831 release keysنقل قول:
بعضیها با این تبلت مییان اسم تبلت نوشت میشه با چه مرورگرهای مییان؟
در پاسخ Iran boy
داش این آخرین آپدیت است'اگر آپدیت جدید بیاد یا من یا دوستان اطلاع می دیم.
داش من خودم تا اکنون همه چیزایی که نوشتم با تبلت بوده ولی اسم تبلتو نمینویسه؟
نه.تبلتو تازه گرفتم فک کردم مشکلی داره که اپدیت نمیشه.ممنوننقل قول:
دوستان تبریک میگم تبلت memo pad hd7 سومین تبلت آندرویدی جهان است که باتریش بهترینه ...
:n19::n19::n19:
اینم لینک خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم داش اکه سوالی بازم داشتی بگو. درضمن مطلبو هم دیدی؟نقل قول:
سلام ،اکانت جدید هم ساختم ولی باز پیغام ها پابر جاست ولی با گوگل کروم مشکل ندارد .باز هم متشکرم
داش برو توبرنامه ها، همه برنامه ها،مرورگرو اننخاب کن اول force stop کن بعدا clear data رو بزن تمام.نقل قول:
از این نظر خیلی خوبه ولی مشکل ساپورت otg حل نشد ایسوس ظاهرا قول داده بود در آینده این مشکل را رفع کنه، ضمنا طریقه ساخت کابل otg مدل y که دوستان گفتند خوبه ولی همیشه باید در کنار پریز برق به همراه آداپتور باشه (مثل دسکتاپ میشه)!!!!!!!:n13:
سلام دوست گرامی من از نرم افزار tapatalk استفاده میکنم واسه این میادنقل قول:
Sent from my ME173X
از blogmax عزیز متشکرم مشکل حل شد.نقل قول:
سلام ممنون از پیگیریتنقل قول:
Android : 4.2.1
Build number : me173x_ww_user_4.2.2.91525
Sent from my ME173X
داش از بوت تبلت است . حتما با گارانتي تماس بگيريد ومشكلتون رو بگيد..
يه سوال: دوست عزيز هنگاميكه آپديت دانلود شده و به محيط بوت ميره ودر محيط بوت ارور ميده؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش از بوت تبلت است . حتما با گارانتي تماس بگيريد ومشكلتون رو بگيد..
يه سوال: دوست عزيز هنگاميكه آپديت دانلود شده و به محيط بوت ميره ودر محيط بوت ارور ميده؟
دقیقا وارد محیط بوت میشه حدود بیست درصد از آپدیت انجام میشه اونوقت عکس ادمک اندروید میاد که دراز کشیده و شکمش بازه :-D زیرشم مینویسه اررورنقل قول:
Sent from my ME173X
اخر این او تی چی وصل میشه یا نه؟
Sent from my ME173X using Tapatalk
داش گرامي شما حتما با گارانتي تماس بگيريد .يكي از دوستان هم تبلتش اينطوري شده بود به گارانتي برد اونا هم مشكلو حل كردن.نقل قول:
دوست عزيز تو يكي از فروماي خارجي مي خوندم مي گفتن كه ايسوس قول داده طي آپديت هاي 4.3 يا 4.4 اين مشكل رو صد در صد حل كنه.نقل قول:
ولي بعضي ها مي گفتن كه مادول يو اس بي اون نميتونه برق بده در نتيجه حل نميشه ...ولي بنا به تجربه من اين نظر غلته.
دوستان تا دو هفته مقايسه اين تبلت با ساير تبلت ها و نقدو بررسي كامل اين تبلت و مسايل مربوط به اين تبلت و تويه تاپيك ديگه مي زارم با تشكر.
سلام بچه ها دوتا سوال داشتم مال من بازی دیتادار نصب کردم همونجور که تو سایت راهنمایی کرده بود وقتی میخواد بره تو بازی میخواد به اینترنت وصل بشه اما وارد بازی نمیشه ....مشکل از چیه به اینترنت هم وصلم....یه سوال دیگه مال من زده andiod :4.2.2 ولی biuld number:4.2.4 یعنی چی؟
نقل قول:اگر مشکل OTG از طرف ایسوس رفع شود این مدل تبلت بی نظیر میشه.نقل قول:
داش درمورد سوالت راجبه اجرا نکردن بازی ابتدا یک برنامه فیلترشکن نصب کن من بهت اینارو پیشنهاد میدم hotpost sheild ویا سایفون.بعد برنامه رو اجرا کن حالا یک جیمیل باز کن و برو تو گوگل پلی تا اکانتت سینک بشه.حالا برو بازی وبازی رو اجرا کن.نقل قول:
اگه با این اه حل مشکلت حل نشد اسم بازی رو بگو تا بیشتر کمکت کنم.
ببخشید دوستان برای بنده حدود 40 درصد شارژ داشت خاموش شد و دیگم روشن نشد حالا ببینم گارانتی چی کار می کنم
آره داش خیی خوب میشه.دیگه هیچ مشکلی نداشت...نقل قول:
داش شما حتما حتما باگارانتی تماس بگیر.نقل قول:
دوستان تبریک میگم تبلت memo pad hd7 سومین تبلت آندرویدی جهان است که باتریش بهترینه ...:n19::n19::n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی ....داداش یه لینک دانلود واسه این فیلتر شکن ها که گفتی بهم میدینقل قول:
داش بیا اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک سایفون ولی من بالاییدرو پیشنهاد میدم..: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو فقط نصب کنم رو تبلت کار یگه ندارهنقل قول:
بچه ها تبلتم رو چجوری اپدیت کنم ورژن اندرویدش رو الان 4.2.2 هستش
داش بعد از نصب hotspot sheild بازش کن بعد protected my conection رو بزن.حالا یک جیمیل بساز بعد اندروید مارکت رو بازکن تا اکانتت سینک بشه .حالا برای اولین بار وارد بازی شو وبازی کن .بعد از اون دیگه میتونی آفلاین بازی کنی.تمامنقل قول:
داش شما آخرین نسخه رو دارید.نقل قول:
دوستان واقعا خیلی عجیبه ......!!!...!!
یعنی این تبلت ارزش نظر دادنم نداره دوستان واقعا متاسفم:n03::n03:
سلام امروز از یکی از دوستانم شنیدم مسئله فعال شدن otg (تامین ولتاژ در گاه میکرو یو اس بی) مربوط به چیپست میباشد که بطور پیش فرض توسط شرکت برای تبلتها تعریف شده وباید با تغییراتی از طریق آپدیت فعال گردد برای بنده مثال هم زد، ممو پد 172 که ظاهرا حتی بلوتوث هم نداره ولی با آپدیت های انجام شده الان otg آن فعال شده و دارندگان این مدل مودم 3g و فلش و....استفاده میکنند.
بله دوست گرامی من توسایت خود ایسوس و بعضی از فروم های خارجی این رو شنیده بودم ودر ضمن دادن آپدیت 4.3 یا 4.4 برای تبلت .نقل قول:
سلام
من مدل 8 گیگ این تبلت دارم.یک رم 16 گرفتم و تبلت روهم روت کردم. با استفاده از framaroot. چک کردم روتم شده.ولی خودم کشتم ، هر کاری کردم نتونستم برنامه هارو رو رمsd ببرم.و جز file manager خود تبلت و برنامه های ارجینال خود تبلت هیچ برن دیگه ای رمو نمیببینه .
کسی میتونه راهنمایی کنه . تا حالا کسی تونسته برنامه هارو از حافظه اصلی گوشی به رم منتقل کنه. ممنون.
داش تبلتتو unroot کن.بعد بزار آپدیت شه حالا میتو نی بدون روت کردن تبلتت برنامه هارو به sd انتقال بدی.نقل قول:
داش تبلتتو unroot کن.بعد بزار آپدیت شه حالا میتو نی بدون روت کردن تبلتت برنامه هارو به sd انتقال بدی.
ورژن 4.2.2 روش نصب.که بعد از unroot کردن و ریستارت و چک کردن update چیزی پیدا نکرد.همین آخریش ؟