سلام. میگن هنوز به بازار منطقه عرضه نشده.نقل قول:
Printable View
سلام. میگن هنوز به بازار منطقه عرضه نشده.نقل قول:
دوست عزيز ميشه از سايتهاي خارجي اينترنتي خريد كرد ممنون ميشم راهنماييي كنيدنقل قول:
سلام لینک خرید nexus 7 4G 32 Gig نسخه سیم کارت خور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت ققنوس که خرید اینترنتی خارج از کشور انجام میده گذاشتم گفتمشون برام براورد قیمت کنن واسم ای جوابو داده:(تولینک بالایی قیمت 349 دلار)
جواب سایت ققنوس
عوارض خروج از امریکا شاید بخوره بهش که زمان خرید نقدا از ما دریافت میشه و ما هم به شما رسید میدیم که چقدر شده و از شما دریافت میشه
ولی هزینه بدون عوارضی که گفتیم میشه 1485850 تومان که شامل دو مسیر پستی امریکا تا ققنوس و ققنوس تا ایران+ کارمزد خرید+ خرید کالا
با تشکر از شما
ضمن تشکر مجدد از تماس شما با گروه تجاری ققنوس,لطفا همین تیکت را تا به نتیجه رسیدن درخواست خود ادامه دهید
خوشحال خواهیم شد انتقادات وپیشنهادات خود را جهت بهبود وضعیت پاسخ دهی؛برای ما ارسال فرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Take care and have a good day!
Tel No Iran.: 0411.6587765
Tel No Iran.: 09369508465
Tel No Austria.: +43.6602893017
Tel No Hungary.: +36.203786316
----------------------------------------------
Ticket ID: #355722
Subject: خرید تبلت نکسوس 7
به نظر شما با این قیمت و این شرایطی که داده می ارزه البته با توجه به اینکه هنوز این تبلت وارد بازار ایران نشده
نه نمیارزه آیپد مینی دو بیاد همچین قیمت هایی میشه
ولی من فکر می کنم iPad mini 2 گرون تر این حرفا بشه. چون سی پی یوش A7ـه و واقعا پردازنده ی قدرتمندیه. فکر نکنم این قدر پایین باشه(البته نسبت به محصولات اپل)نقل قول:
با سلام یکی از دوستام تبلت nexus 7 4g 32gigسیم کارت خور اورده 1450 میده به نظرتون می ارزه بخرم یا صبرکنم دیجی کالا بیاره ؟
32GB وای فایش که سیمکارت نمی خوره 1350ـه. به نظر من اگه این قیمت میده و شما هم دستتون بازه بخریدش.نقل قول:
اصلا ارزش نداره 16 گیگشو آلدیجیتال تا یه هفته پیش داشت 990 میداد
سلام
دوستان کسی آدرس فروشگاهی رو داره که این تبلت رو بفروشه ؟
ممنون میشم اگه پیغام خصوصی بشه برام یا اینجا مطرح کنید
ممنون
با سلام دیجی کالا امروز nexus 7 2 4Gاورده قیمتش هم 1399نقل قول:
سیم کارت میخوره قابلیت مکالمه نداره
چرا قیمت ها بالاتر از حد نرماله!؟
سلام
آقا تا حالا کسی خریده اینو؟
دیجی کالا آورده با سیم
ما هم تو همین موضوع هنگیدیمنقل قول:
اخه یه محصول 230 دلاری چطور میاد میشه 1400 ؟؟
چون محصول آمریکاست اینقدره. نکسوس 7 اول زمان خودش، هم همین دور و بر بود (قیمت دقیقش رو نمی دونم) ولی تو ایران هیچوقت زیر 1 میلیون نشد.
یکی از سایت ها مدل 16 گیگابایتی رو داره 1,020,000 میده.
آره ولی قبلا 990 میداد...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
نکسوس هفت نسخه ی سال 2012 رو فامیلامون همون اول که اومد تو ایران (قبل از گرونی دلار) خرید 600 تومن و بعدش گرون شد و یهو شد 1100! (البته اون موقع اون 8 گیگشو خرید. هنوز 16 گیگش نیومده بود ایران)نقل قول:
اون 600 تومن برای نسخه 16 گیگیهنقل قول:
و اون 1100 هم قیمت 16 گیگی(شاید هم 32) بعد گرونیه :دی ولی همش بخاطر گرونی دلار نبود. چون محصول آمریکاست گرون تر بود.
الان هم قیمت 32 گیگیه (غیر سلولار) نکسوس 1 ، 700 تومانه.
مگه چقدر با نکسوس 1 فاصله قیمت داره که اون 700 هست این دو برابر ... واقعا دست وارد کننده ها درد نکنه، این عزیزان دیدن این محصول یکی از بهترین گزینه های تو بازار هست نشستن دور هم قیمت گذاری مجدد کردن، آخه حیفه محصول به این خوبی رو با قیمت حقیقی بدن تو بازار...
زحمت تولید رو یک شرکت دیگه کشیده اینا میخوان ازش نهایت سو استفاده رو کنند، یعنی نوش جان واقعا.
ما که نتونستیم خودمون رو نگهداریم یکیش رو از دیجی کالا خریدیم
همین امروز دستم رسید
میدونم قیمت خیلی بالایی خریدم ولی چیکار کنم کرم نذاشت
دوستانی که این تبلت رو خریدن برای خرید کیف چکار کردن؟ از کجا خریدید؟ چند؟
سلام به همه. من پست های قدیمی رو نخوندم. زیاد هم اینجا نمیام که با شما در تماس باشم. فقط جهت اطلاع بگم هفته پیش پنجشنبه مدل 32 GB سیمکارت خورش رو از علاالدین خریدم 1.370. الان از توکیو قیمت گرفتم همین مدل طی خرید دوستانه به تهران برسه 1.100 تموم میشه و مدل وای فای 810 تومن. حالا خودتون برید حساب کتاب کنید ببینید براتون قیمت های اینجا مناسب هست یا نه.!!
سلام من هم مدل 32 گیگ سیمکارت خور رو گرفتم ولی یه مشکل دارم اونم اینه که
نمیتونم از روی خود تبلت سیمکارتم رو شارژ کنم و از نرم افزار های مختلف هم ( شارژ ایرانسل) که استفاده میکنم موقع اتصال ارور دیال میدن
نمیتونن اتصال برقرار کنن
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طریق سایت ایرانسل شارژ کن ... !نقل قول:
با سلام
من نسخه اول این تبلت (Asus Google Nexus7) رو خریدم ولی مشکلی که داشت قطع شدن قابلیت استفاده از اینترنت چه از طریق وایرلس و چه از طریق جی پی آر اس به محض قرار دادن سیمکارت درو تبلت بود که اونطوری که من شنیدم بخاطر تحریم ها بود. میخواستم از دوستانی که مدل جدید رو استفاده کردم بپرسم آیا ایم مشکل در نسخه جدید هم پیش میاد یا نه؟
سلام به هیج وجه این مشکل وای فای با وارد کردن سیم کارت وجود نداره.
نگران نباش.
من یک هفته ای میشه که این تبلت رو دارم و مشکلی باهاش ندارم.
اره تو ورژن جدید اندروید مشکل حل شده یعنی از ۴.۴ به بعد :sly:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
سلام من یه مشکل جدید دارم که اولا نمیشه اسمشو مشکل گذاشت ثانیا بعید می دونم کسی بتونه کمک کنه چون خیلی تو اینترنت گشتم و ....
مساله اینه که برنامه ی google now من که باهاش خیلی حال می کردم پاک شده و نمیتونم فعالش کنم.
فکر می کنم بخاطر محدودیت ایران باشه،
اگر کسی بتونه راهنمایی بکنه ممنون میشم.
سلام.
اگه خدا بخواد احتمالا یه چند روز دیگه nexus7 2 رو بخرم ولی یه چیزی خیلی رو اعصابمه و اون هم مشکل مولتی تاچ و کلا تاچ nexus هست.
خیلی فیلم و کلیپ از عملکرد نادرست این تبلت حتی با اندروید 4.4 دیدم!
دوستانی که این تبلت رو دارن چنین مشکلی رو باهاش ندارن؟؟
من نسخه اولش رو دارم و از بعد از آپدیت به ۴.۴ دیگه google now از کار افتاده. تا الان هم گوگل کاری واسش نکرده. خیلی ها دیدم این مشکل رو داشتن. پیغامی که میده اینه که شما استفاده تجاری کردی! تجارتم کجا بوده!نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
این مشکل فقط برا ایرانی هاست؟نقل قول:
اگه میتونی به گوگل پیام بده و بگو چند نفر دیگه هم این مشکلو دارن
منم همین مشکلو دارم البته مربوط میشه به تحریم ایران اصلا خود گوگل تو قسمت location که لازمه ی گوگل نا هست به وضوح میگه که تو کشور شما location history ساپورت نمیشه.نقل قول:
بعید میدونم به این راحتیا با یکی دو تا نوشته حل بشه.
فقط ای کاش از اولش کار نمی کرد که ازش خوشم بیاد.
آخه دو سه روز اول کار می کرد.
البته فقط یک راه برای راه انداختنش وجود داره که اونم لازمه اش روت شدن تبلته.
و تو سایت ها سرچ کنی پیدا میشه.
من توی فیدبک اطلاع دادم. فقط هم منحصر به ایران نیست. توی فروم خود گوگل هم افراد زیادی این مشکل رو دارن. با ریختن سرچ ۲.۶ درست میشه که دنگ و فنگ زیادی داره. منتظر هستم سیانوژن ۱۱ استیبل بشه برم روی سیانوژن.نقل قول:
از دوستان کسی نظری نداره؟نقل قول:
چه مشکلی داره؟ اون نسخه های اولیه مشکل داشت اونم نرم افزاری. با آپدیت حل شد فکر کنمنقل قول:
با سلام ارجینال این تبلت ساخت کجاست و ایران پیدا میشه؟
سلام دوستان
من این تبلت رو کادو گرفتم سیم کارت رو هم می ذارم داخل دستگاه....زبان دستگاه رو هم انتخاب می کنم اما حتما ازم می خواد وای فای رو هم انتخاب کنم در صورتی که سیم کارت رو شناخته!!
بدون انتخاب وای فای بالا نمیاد و وارد نمیشه!!
چی کار کنم!!؟
کدوم سایت ؟؟؟ آدرسش رو بی زحمت بده .نقل قول:
آل دیجیتال بودنقل قول:
البته الان مدل 32 گیگابایتی غیر سیم کارت خورش رو میده 980 !
Nexus 7 (2012) cellular هم 950