جعبه ها آماده مونتاژ هستند (تفاوت جزئی رنگ جعبه ها بخاطر فلانش دوربین و ناصافی سطح زیر جعبه هاست):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
جعبه ها آماده مونتاژ هستند (تفاوت جزئی رنگ جعبه ها بخاطر فلانش دوربین و ناصافی سطح زیر جعبه هاست):
بخش زیرین دستگاه. این جعبه اولیه هست برای اندازه گیری و تست و ... استفاده شده خیلی خط و خش افتاده زیرش، چندتا سوراخ اضافه هم هست که شیرین کاری اپراتور دستگاه برش لیزری هست، نتیجه نهایی این دستگاه رو برای خودم نگه میدارم و استفاده میکنم اونقدر خط و خشی و کثیف شده دلم نمیاد بدم به دیگران :n05::
تشکر از زحمتی که کشیدید و تبریک برای پشتکارتون.
فقط 2تا سوال برام پیش اومده:
اول اینکه Made in IRAN ش کو؟
و دوم مگه برق 220 ولت 60 هرتز هم داریم؟
خواهش میکنم.نقل قول:
فکر کردم بهتره ساخت ایران رو حذف کنم بجاش ساخت گروه لاجیک اودیو رو بزنم. اینجوری یه خارجی یکم طول میکشه که متوجه بشه دقیقا ساخت کجاست، از جهتی من کسی رو دارم در خارج ایران که امکان فروش این جنس رو در خارج ایران داشته باشه و فکر کنم نیازی نباشه بگم که برند ایرانی از پاکستانی و افغانی و بنگلادشی و کامبوجی هم بی اعتبارتره متاسفانه :n02:
بله داریم در نقاط دیگر جهان. حتی 440 ولت 60 هرتز هم داریم. problem? اگه خوشتون نمیاد کلا حذفش کنم همون 220 ولت باشه؟
ضمنا مفتول نقره 4n (خلوص 99.99) در سایزهای مختلف ساختم که قصد دارم در یه تعداد معدودی ازین امپلیفایر ازین سیم استفاده کنم. مطمئنا گرید خاصی داره و در کمترین امپلیفایر های-اندی استفاده شده. برای اطلاعات بشتر این مطلب رو مطالعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خب وقتی جنس درخوری ساخته بشه و جای خودشو بواسطه کیفیتی که داره در بین مشتری ها باز کنه اونوقت وقتی یه بابای خارجی اسم ایران رو جایی میبینه با خودش میگه درسته که فلانشون فلانه و بعمانشون چنانه ولی فرش های دست بافتشون حرف نداره و پسته شون عالیه .... و درضمن آمپ های خوبی هم میسازن :n02:نقل قول:
به نظرم کمی غلطه چون استاندارد جهانی برای 220-240 ولت 50 هرتز هست و برای 110-130 ولت 60 هرتز.نقل قول:
بله داریم در نقاط دیگر جهان. حتی 440 ولت 60 هرتز هم داریم. problem? اگه خوشتون نمیاد کلا حذفش کنم همون 220 ولت باشه؟
شما بنظرم بهتره بنویسی 220-240 ولت 50 هرتز :n01:
در مورد ساخت ایران روش فکر میکنمنقل قول:
در مورد فرکانس برق مصرفی در همه جای دنیا نیست. 220 ولت 60 هرتز داریم، 50 هرتز هم داریم. 110 ولت 50 هرتز داریم و 60 هرتز هم دارم. همه جای دنیا اینجوری نیست. زیاد حساس نشید رو این چیزا :n02: همه جای دنیا یه ترکیبی از 220 (یا 240) و 110 ولت هست و فرکانس هم 50 یا 60 هرتز. بارها این مشکل رو داشتم در شهرهای مختلف. حتی تو خود ژاپن هم بعضی استانها 50 هرتز هست بعضی 60 هرتز. مثلا توکیو 50 هرتزه ولی اوزاکا و کیوتو 60 هرتزه. جفتشون هم 100-110 هستن. تو امریکا هم هر ایالتی یه فرکانسی داره. زیاد حساس نشید. من سالیان طولانی سابقه کار الکترونیک و برق صنعتی دارم، دیگه اونقدر ناشی نیستم یه چیزی بنویسم رو دستگاهی که احتمال داره بره اروپا یا عمریکای جهان خوار که اونجا بشینن دور هم هر هر بخندن! :n08::n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون یکم خیالت راحت بشه
لینکی که معرفی کردید رو مطالعه کردم. بجای اینکه خیالم راحت بشه بدتر آشفته شد! عجب اوضاع شیر تو شیری هست :n15:
راستی شما که این همه آپشن اضافه کردی، این 110 ولت رو ساپورت میکردی تا ملت در تمام دنیا بدون دغدغه از این سیستم لذت ببرند. :n02:
الان ترانس برق دستگاه رو روی هسته EI96 پیچیدم. 96 تا حدود 115 وات جواب میده. تغذیه دستگاه دو تاست. یه 220 به 220 (برای ایزولاسیون و ایمنی مصرف کننده) که حدود 400 میلی آمپر کافیه. یه 5.5 ولت 3 آمپر که 2.75 امپر زیر بار میکشه. من میخواستم 220 رو 500 میلی امپر و 5.5 ولت رو 3 امپر بگیرم. مجموعا میشه 110 وات + 16.5 = 126.5 وات. ولی 96 تا 115 وات جواب میده. مجبور شدم 220 رو 450 میلی امپر بگیرم که اینجوری درست میشه و مجموعا حدود 115 وات میشه. اگر میخواستم اولیه 110 ولت هم بزارم که دیگه فاجعه میشد کلا باید از یه ترانس خیلی غول پیکر 7-8 کیلویی استفاده میکردم. یا از دوتا ترانس 96. البته همین الان این اپشن هست که اگر کسی دستگاه رو 110 ولت بخواد من نسبت اولیه و ثانویه ترانس رو براش روی 110 تنظیم کنم.نقل قول:
:thumbsup:
:8:
خسته نباشی برادر.
تبریک میگم بالاخره تمومش کردی. :n16:
نقل قول:نقل قول:
خیلی ممنون دوستان از حمایت شما. این حمایت ها بود که بهم انرژی میداد برای ادامه کار. البته هنوز بخش هایی از سیم کشی داخلی دستگاه مونده. میشه تو نیم ساعت جمعش کرد ولی برای شخصی مثل من (ایده آلیست و وسواسی) بیشتر کار داره. البته مدارهای چاپی نهایی هم چند روز دیگه آماده میشن الان مدار داخل جعبه هست. فقط خواستم رخ و شمایل نهایی دستگاه رو ببینید. تمام این مدت از نظرات شما استفاده کردم و دلگرمی گرفتم. همون تشکر یا لایکی که میزدید موتور محرکه کارم بود. من در دنیای واقعی (خارج نت) خیلی مشغولیت دارم و الان اصلا باورم نمیشه با این همه مشغولیت تونستم یه پروژه با این سطح بالا رو بصورت سیستماتیک اجرا کنم. :n16:
تصاویر بیشتر:
به جرات میتونم بگم بهترین و بزرگترین و سنگین ترین و های-اندترین آمپلیفایر لامپی هدفون که از لامپ 6080 / 6AS7 استفاده میکنه همین آمپلیفایر "BAYANDOR" هست. کیفیت ساخت در حد عالی، مقاومت سازه بالا rock solid، سیم های هوک اپ نقره، سیم های خروجی نقره 99.99%، بهترین کانکتورها، مدار چاپی اصولی و عالی، بهترین سیم های نظامی روسی و امریکایی، بهترین سوکت لامپ ها، ظاهر زیبا، اسپایک های پایه، همه چیز بهترینه.
نمای پشت دستگاه:
تبریک میگم بسیار کار زیبایی شده:n16:
کاش میشد ماهم صداشو بشنویم:n27:
قیمت نهایی؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
خیلی ممنون؛نقل قول:
اگر هدفون مناسبش رو دارید میتونید دستگاه رو تست کنید مشکلی نیست
حقیقتش فعلا حساب نکردم. از 1 میلیون که بیشتر شده ولی خرده ش رو باید حساب کنم. البته بعضی چیزها اپشنال هست، مثلا کنتور پشت دستگاه، جک خروجی ساخت نوتریک و سیم خروجی هدفون نقره که این سه مورد هر کدوم مبلغی اضافه میکنه به هزینه ساخت. محاسبه نهایی رو انجام دادم میگم خدمتتون.نقل قول:
یکی از دوستان دوست داشت داخل دستگاه رو ببینه. این عکس حین مراحل نهایی تیونینگ و مونتاژ و سیم کشی داخلی گرفته شده که البته همه سیم ها کامل نبوده عکس گرفتم. همچنین بست های پلاستیکی به جداره جعبه چسبیده میشه و تمام سیم ها بوسیله بست های مخصوص در جای خودشون محکم میشن. اونقدر لوازم و تجهیزات و ابزارآلات زیادی دارم که مجبورم برای هر بخش کار از لوازم که احتیاج هست دست چین کنم و روی یه میز مجزا که همیشه خالی هست بزارم و کار رو شروع کنم. راستی گفته بودم که من یه عادتی دارم که همه چیز در اطرافم به خصوص میز کارم باید دارای نوعی نظم هندسی باشه، در غیر اینصورت اصلا نمیتونم روی کارم تمرکز کنم :n02: یه عادت دیگه هم دارم اگه مثلا یه سوراخ با دریل بزنم باید بلافاصله بعدش با جارو برقی براده آهن رو جمع کنم! واسه همین وسواس کارم به کندی پیش میره ولی دقت کار واقعا بالاست و تمیزکاری میشه.
اینم نمای کمی نزدیکتر اگه بخواید جزئیات داخل دستگاه رو بهتر ببینید:
خب هدفون مناسب این دستگاه رو ندارم دیگه:n27:
با اچ دی 650 بهتر جواب میده یا مومنتوم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
خب این آمپلیفایر هدفون برای شخصی خوبه که خوره هدفون باشه. اگه کلا اهل هدفون نباشی که دیگه اصلا استفاده ازین وسیله توجیهی نداره :n06:نقل قول:
100% با HD650نقل قول:
اتفاقا من 90 درصد مواقع با هدفون موزیک گوش میدم یه هدفون قدیمی فیلیپس دارم! منظورم اینه که این امپ هدفون های حرفه ای گرونی میخواد تا قابلییت خودشو به نمایش بزاره که من ندارم!
دوستان متاسفانه امروز داشتم تو کارگاه با دستگاه تراش تبریز یه قطعه تراش میدادم فورج بسته شده روی سه نظام در رفت خورد به دستم. یکی از استخوان های دستم شکسته یکی هم مو برداشته :n28: رفتم رادیولوژی گرفتم دکتر گفت باید گچ بگیری ولی نخواستم گچ بگیرم یه مچ بند مفصل فلزی OPPO بستم فعلا تا یه 10 روزی باید این تو بمونه :n03: فعلا دیگه نمیتونم رو دستگاه کار کنم. راست دست هستم با این وضعیت هم ظریف کاری نمیشه کرد.
ای وای:n03:
انشاالله زود بهبود پیدا میکنید و کار رو ادامه میدین.
ایشالا که زودتر خوب میشی
انشاالله زودتر سلامتیتون رو بدست بیارین:n16:
خیلی خیلی سپاسگزارم از تمام دوستانی که همدردی کردند :n16: درد دستم کمتر شده و خودم احساس فکر میکنم حداکثر یه هفته دیگه بتونم بازش کنم.
به امید خدا که زودتر بهبود پیدا کنید و کار رو از سر بگیرید.
دوستان خوشبختانه دستم رو باز کردم و مشکل خاصی ندارم. یه دستگاه فیزیوتراپی چند سال پیش درست کردم که روزی 1 ساعت استفاده میکنم خیلی تاثیر داره. باز هم تشکر میکنم از ابراز همدردی شما. فکر میکنم از شنبه کار رو ادامه بدم و دیگه تمومش کنیم خیلی طولانی شد :n06:
دوستان طی این چند روز که نتونستم کار کنم، نمونه اولیه دستگاه رو در اختیار یکی از دوستان قرار دادم که تست کنند. دو روز اول که دستگاه دستش بود خیلی راضی بود و حتی مبلغی بهم پرداخت کرد که براش یک دستگاه در نظر بگیرم ولی روز سوم تماس گرفت و گفت که دستگاه خوب کار نمیکنه! :n04: مگه میشه؟ رفتم دستگاه رو گرفتم و دیدم متاسفانه حضرت آقا مهندس بازیش گل کرده و پیچ گوشتی برداشته پیچ های مربوط به بایاسینگ رو سرخود پیچونده! یه تست 5 دقیقه ای کافی بود که بفهمم چکار کرده! وقتی بهش گفتم اینکارو کرد اولش حاشا کرد :n01: بعد که براش توضیح دادم که درسته که از نظر ظاهری تغییری ایجاد نشده، ولی این دستگاه رو من ساختم! اگه ندونم چه تغییر نسبت به قبل توش ایجاد شده که اصلا نمیتونستم بسازمش! بعد دید که من دقیقا میدونم چکار کرده خودش اعتراف (!:n02:) کرد که با بایاسینک بازی کرده. طفلکی میخواسته پیچ تنظیم رو جابجا کنه شاید دستگاه صدایی متفاوت ایجاد کنه! :n04: خلاصه اینکه ولتاژ بایاسینگ لامپ هارو از 41 ولت به بالای 50 ولت رسونده بود که عملکرد طبیعی و خطی لامپ رو مختل میکنه. بایاس کردن لامپ برای مواقعی هست که لامپ دستگاه تعویض میشه. کار دیگه ای که کرده بود اینکه پیچ تنظیم منبع تغذیه رو جابجا کرده بود و ولتاژ تغذیه که روی 165 ولت تنظیم شده بود رو به 125 ولت تغییر داده بود که باز هم باعث میشه مدار در وضعیت نرمال کار نکنه و از جهتی مدار رگولاتوری که براش تعبیه کردم اگر ولتاژ ورودی کمتر از 150 ولت بهش برسه، عملکرد noise reduction دیگه نداره و عملا ولتاژ غیر رگوله میده به مدار که باعث میشه نویز وحشتناکی در خروجی بوجود بیاد. تمام اینها نتیجه دستکاری چیزیه که نباید بهش دست میزد. وقتی دستگاه تنظیم میشه روی 165 ولت منبع تغذیه و 41 ولت روی هر تریود لامپ، این یعنی مدار در بهترین وضعیت ممکن کار میکنه که این وضعیت متضمن عملکرد خطی و فاقد هرگونه نویز در خروجی است.
در واقع اشتباه از خودم بود که فکر کردم تعبیه کردم اون تست پوینت ها و پتانسیومتر برای بایاسینگ ایده خوبیه و باعث میشه بدون باز کردن دستگاه بشه مدار رو تنظیم کرد در صورتیکه در 99% دستگاه های تجاری این امکان فراهم نیست و برای تنظیم دستگاه یه تکنسین با تجربه باید دستگاه رو باز کنه تنظیمات لازم رو اعمال کنه. فکر میکنم این امکان رو روی نسخه نهایی دستگاه جاسازی کنم ولی از داخل غیرفعالش میکنم که دقیقا برای تنظیم دستگاه نیاز باشه یه نفر خبره اینکارو انجام بده نه اینکه هر شخصی با یه فازمتر یا پیچ گوشتی یا چاقوی میوه خوری به خودش اجازه بده که تنظیمات اصلی دستگاه رو تغییر بده! بایاسینگ یه آمپلیفایر چیزی نیست که نیاز باشه هر روز انجام بشه. یکبار که تنظیم بشه برای مدت بسیار طولانی دیگه نیازی به اینکار نیست. دقیقا مثل فیلرگیری ماشین که نیاز نیست هر روز انجام بشه!
تصاویر مربوط به اولین آمپلیفایر هدفون تمام لامپی هدفون با عنوان "LogicAudio BAYANDOR" می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق بخش " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " پیام ارسال نمایید.
این پروژه هم بالاخره تمام شد :n01: اینم چندتا تصویر بیشتر از مونتاژ نهایی دستگاه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در حال نگاریش و ویرایش User's Manual هستم. تا بحال چنین چیزی ننوشتم. دقیقا نمیدونم از چه نرم افزار بخصوصی برای اینکار استفاده میشه، من چون مایکروسافت ورد بلدم سعی کردم باهاش یه چیزی بسازم. خواستم از دوستان خواهش کنم اگه تجربه ای در این زمینه دارن راهنمایی کنن. لطفا اگه موردی به نظرتون میرسه بگید که در نظر داشته باشم. چند صفحه اول رو آماده کردم که میتونید از لینک زیر دانلود کنید. البته سرفصل مطالب هنوز کامل نیست فعلا دارم چک نویس میکنم.
توی کارگاه یه چادر مخصوص عکاسی با پس زمینه سفید هم درست کردم. یه سری عکس جدید گرفتم که فکر کنم بد از آب در نیومدن :n02:
دوستان آمپلیفایر در حال حاضر در 3 نقطه در تهران دمو شده است. فروشگاه آکوستیک، فروشگاه نکیسا و فروشگاه نامداران. اگر کسی تمایل داشته باشه میتونه هماهنگ بکنه و مراجعه کنه برای تست شنیداری
سلام.نقل قول:
اگر قصد دارید User Manual به شکل بروشور باشد نرم افزار Microsoft Office Publisher مناسب است.
موفق باشید.
واقعا تبریک میکم بهتون
توی به خرج دادن سلیقه واقعا یکی از بهترین کارهای ایرانی بوده که دیدیم (طراحی زیبا - اجرای دقیق - عکاسی از محصول- راهنمای استفاده و....)..همه چیز عالی :n16:
نتیجه ی نهایی عالی شده. تبریک و خسته نباشید میگم بهتون.
خیلی ممنون از لطف شما. وقتم خیلی فشرده هست. اگه فراغت بیشتری داشتم کارهایی انجام میدادم که طراح های خارجی به ذهنشون هم خطور نکرده. ولی با اینحال سعی میکنم سالی یه کار ارزنده در زمینه هدفون انجام بدم.نقل قول:
نقل قول:
خیلی متشکر و سپاسگزارم از لطف شما دوست عزیز.
دوستان عزیز یک دستگاه فرستادم به کشور آلمان و یک دستگاه به امریکا. تعدادی هم در ایران تحویل علاقمندان شده. فکر میکنم یک سری دیگه هم باید بسازم چون چند نفر از دوستان اظهار تمایل کردند برای داشتن این آمپلیفایر. البته از دوستان p30 فق دو نفر از دوستان این آمپلیفایر رو تهیه کردند، شاید به دلیل اینکه بیشتر کاربران اینجا از هدفون های با سایز کوچک با امپدانس پایین استفاده میکنن و هدفون های فول سایز با امپدانس بالا مورد استفاده نیست. به هرحال اگر هر کدوم از دوستان تمایل به داشتن این آمپلیفایر داشت، میتونه بهم اطلاع بده.
برد اولیه که چاپ شده بود که دقیقا مشابه برد نهایی بود فقط چاپ راهنما (همون نوشته های سفید روی مدار که در تصاویر بالا دیده میشه) نداشت که در تصویر زیر می بینید. این مدار کوچکترین تفاوتی با مدار نهایی نداره و فقط برای تست چاپ شد که اگه ایراد احتمالی وجود داشت، رفع بشه و بعد در تعداد با چاپ راهنما بزنیم که خوشبختانه مشکلی وجود نداشت بنابراین مداری که در تصویر می بینید هم کاملا مشابه نمونه نهایی قابل استفاده است. البته داخل جعبه تعبیه نکردم ولی به ذهنم رسید شاید هزینه تمام شده دستگاه برای یه شخصی زیاد باشه و خارج از توانش باشه که یه دستگاه نهایی رو بخواد تهیه بکنه، با خودم فکر کردم این برد رو داخل جعبه تعبیه کنم با تمام اپشن ها بغیر از کنتور شمارنده، و این دستگاه با 60% هزینه نهایی تموم بشه. ظاهر نهایی دقیقا مشابه تصاویر بالا میشه فقط همونطور که توضیح دادم بردش نمونه اولیه هست.
دفترچه راهنمای کاربری یا User's Manual مربوط به آمپلیفایر هدفون لامپی Bayandor که ساختیم رو آماده کردیم که اگه تمایل داشته باشید میتونید از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید. البته نسخه نهایی نیست و باید بازبینی نهایی بشه، اگر فایل رو دانلود کردین و مورد یا اشکالی دیدید، لطفا اطلاع بدین که اصلاح بشه.