دلایل زیادی ممکنه روند سریال رو متفاوت کنه با آنچه در نظر بوده ..
از آخر همون سیروس گرجستانی بود به حساب ؟ :)
Printable View
دلایل زیادی ممکنه روند سریال رو متفاوت کنه با آنچه در نظر بوده ..
از آخر همون سیروس گرجستانی بود به حساب ؟ :)
آقا کسی فهمید چرا این خنجری ناپدید شد ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفت یه سریال دیگه بازی کرد :|نقل قول:
آقا کسی فهمید چرا این خنجری ناپدید شد ؟؟؟
فکر کنم اون دختره لوسی که یه سگ داشت اغفالش کرد :n02:نقل قول:
لااقل باید در قسمت پایانی به صورت گفتاری سرنوشت خنجری رو میگفت ...
درب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار شده در لوکیشن این سریال از شرکت ما گرفته شده.:n05:
توی قسمت های پایانی، حدود ۷-۸ قسمت اخر، بدجوری به پر و پای همه پیچیدن...نقل قول:
لااقل باید در قسمت پایانی به صورت گفتاری سرنوشت خنجری رو میگفت ...
از تیکه انداختن به پژوی احمدینژاد گرفته تا رویانیان تا تهدید ورزشکارا برای مقاصد سیاسی و سو استفاده های افراد دارای قدرت (مخصوصا اون قاضی دادگاه که دیگه من گفتم اینا چطوری جرات کردن این حرکت رو بزنن؟؟؟)... اون حاج اقا طلایی که دیگه نگو و نپرس....
به همین خاطر، به نظرم میاد که ارشاد بهشون گیر داد و کلا جریان سریال رو به شدت عوض کردن و ماجرای سریال رو عوض کردن.... کلی خود سانسوری کردن و کلی حذف کردن تا داستان اینی شد که میبینیم ...
کل سریال که رفت جلو مشخص بشه قاتل کیه و بعدش سر و تهش رو هم آوردن.
متاسفم که مردم رو یر کار میذارن و این جوری میشه. بعدش هم میان و سریال بعدیشون رو تبلیغ میکنن.
درستهنقل قول:
ولی به نظر من در کل بهتر از سریالهای مهران مدیری مثل قهوه تلخ بود ...
سریال قشنگی بود.من فقط سریال های خارجی دنبال میکنم ولی اینم هر هفته می دیدم اما انقدر ممیزی شد و به زمین و زمان گیر دادن که ارشاد یقه شون کرد و متاسفانه آخرش رو جوری بی معنی جمع و جور کردن که به شعور بیننده ها توهین شد
سلام به همه ی دوستان؛
راستش من این سریال رو فقط چند قسمتی از مجموعه ی دومشش رو دیدم؛اونم به صورت تیکه پاره!!!
ارزش داره دانلودش کنم و ببینمش؟(هم مجموعه ی اول و هم مجموعه ی دوم)
به نظرتون ارزش وقت گذاشتن و دیدن داره یا نه؟
این سریال فقط یه فصل داره....نقل قول:
ارزش داره دانلودش کنم و ببینمش؟(هم مجموعه ی اول و هم مجموعه ی دوم)
متاسفانه با این پایانش، و تقریبا 8-9 قسمت اخرش خیر ارزش نداره حتی دانلود بکنید....
اگر این مسئله که پایان سریال مزخرف بسته شد براتون اهمیتی نداره، مشکلی نیست...