داداش اینجوری چقدر تموم میشه؟(ریالی)نقل قول:
داداش اینجوری چقدر تموم میشه؟(ریالی)نقل قول:
با وجود 4 بلندگو سیستم صوتیش از n56 ضعیفتره؟؟؟َ دوست عزیز n56 قیمتش حدود 4 میلیون تومنه اونوقت این چیزی حدود 3تومن باشه؟ خداکنه... به نظر من n550 با این امکانات قیمت مناسبی داره ,1000 دلار چیزی نیست !!!نقل قول:
برای منم جای تعجب داشت؛ نوشت بود صداش از N56 کمتره، ولی چون سیستم خنک کننده گیش رو نسبت به n56 عوض کردن، بلندگوها و جاشون رو تغییر دادن، شاید برا اون باشه!!نقل قول:
میدونم قیمت n56 چهار میلیونه ولی اگه قرار بود چهار میلیون بدم n550 بگیرم، خیلی مدت پیش میرفتم N56 میگرفتم!
1000 دلار برا این لپ تاپ مناسبه، یعنی همون 3 ملیون، بیش از اون؛ نه !
واقعا دیگه گندشو در آوردن !! قرار بود اجناس با ارز مبادلاتی خرید و فروش کنند, حالا با ارز آزاد خرید و فروش میکنند هیچ یه مقداری هم میکشن روش؟یعنی در واقع این فروشنده ها چیزی حدود 40% بهره میگیرن!
کسی نظری راجع به s551 نداره ؟
من که خیلی از ظاهرش خوش اومد،البته درسته که گرافیکش 740 هست و سی پی یوشم کمی ضعیف تره ولی وزنش نسبتا خوبه و طراحیش رو خیلی دوست دارم،
البته کسی میدونه کلا سری اولترابوک های ایسوس منظورم سری s هست،کیفیتش چجوریه ؟
دوستان یک سوال :
من پس از تفکری عمیق :n13: به این نتیجه رسیدم که چون 93 کنکور دارم بهتره لپتاپ رو بعد کنکور بگیرم.به نظرتون وضع اون موقع بازار لپتاپ (تیر 93 ) چطور خواهد بود ؟
منم منتظر ارز مبادلاتی بودم.:n24:نقل قول:
توی این مرز و بوم مفهومی به نام قرار وجود نداره ! حتی من شنیده بودم بعضی از وارد کنندگان ارز مبادلاتی و حتی ارز دولتی میگیرن و محصولات رو به قیمت ارز ازاد میفروشن:n04:.
بنظرم اگه لازم داری بخر چون اگه تا 93 صبر کنی باز هم مدلهای جدیدتری میاد و منتظر خواهی موند...همین الان بخر باهاش سرگرم شو حالشو ببر!!!
بنظرم اگه لازم داری بخر چون اگه تا 93 صبر کنی باز هم مدلهای جدیدتری میاد و منتظر خواهی موند...همین الان بخر باهاش سرگرم شو حالشو ببر تا کنکور !!!
:eek:نقل قول:
تو ايران فقط خدا ميدونه پيش بيني كنه سال بعد چي ميشه
الان پيش بيني يه هفته هم تو ايران محاله
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
دوستان بالاخره n550 به بازار عرضه شد قیمتش هم امیدوار کنندست :چیزی حدود 2900~4000آدرس :بزرگترین مرکز فروش لپ تاپ ایسوس با گارانتی دو ساله تلفن:66463871-021نشانی:تهران,خ ولیعصر,چهار راه طالقانی,مجتمع پارسیان,واحد110
لینک مشکل داره برای مشاهده قیمتش باید تو گوگل سرچ کنید"n550 ci5" بعد تو پیج اول Rayan Kaveh Asus shopping Center | Facebook رو کلیک کنید .بعد تو قسمت دیدگاه برید خود فروشنده قیمت رو گفته البته باید با آی دی فیس بوکتون از طریق مرورگر از قبل آنلاین شده باشین!!!
داداش اين لينك رو اصلاح مي كنيدنقل قول:
مشكل داره بنظرم
ويرايش: ممنون پيداش كردم
اين بازه قيمت خوبهنقل قول:
چون احتمالا فول اچ دي اون 4 تومنه كه براي من كه ديگه نميتونم صبر كنم قابل تحمله
اونوقت چجوریه تو سایت ایسوس هنوز i5 رو نزده اینا آوردن ؟!!!
بعد مثلا من که i7 میخوام حداقل چقدر درمیاد دیگه پایینترینش ؟
فروشنده میگه قیمت این مدل از 2900 شروع میشه اگه منظورش با کانفیگ ci7 باشه عالیه!اونوقت ci5 این مدل از 2400 شروع میشه!!:-)
اينا فروشگاه اينترنتي هم دارن؟نقل قول:
باور كنيد i5 هم از 2900 شروع بشه خوبه
والا نمیدونم من داشتم تو گوگل سرچ میکردم ببینم n550 با کانفیگ ci5 اومده که چشام خورد به اون پیج رفتم دیدگاه ها رو بخونم دیدم فروشنده میگه اینجوریه!شما ساکن تهران نیستی؟اگه تهران نیستی به نظرم حضورا تشریف بیارید تهران خرید کنید بهتره تا از فروشگاه های اینترنتی خرید کنید والا تو بازارش به خیلیا میندازن چه برسه اینترنتی!!!
خبر خوشحال کننده ای دادی :n02::n12:نقل قول:
قیمت معقولانه میاد، احتمالا 2900 بدون صفحه نمایش لمسیه و 4 ملیون با صفحه نمایش !!! تو سایت آمازون هم بین این دو مدل حدود 300 دلار اختلاف قیمت بود! ولی فک نکنم مدل C i5 این مدل عرضه شده باشه
3aman021 جان، اگه برات مقدور بود، یه سر به فروشگاه بزنید، اوضاع رو یه بررسی کنید
-----------------
وای اگه 2900 با همین کانفیگ صفحه وال تایپیک باشه (بدون صفحه لمسی) چه شود :n19:
در حال حاضر مقدور نیست ,چون شمال هستم تا اواخر شهریور :31:صفحه نمایش لمسی رو بیخیال فقط اگه fhd باشه با همین قیمت اونوقت عاااااالی میشه!!!حالا یکم صبر کن ببین ci5 هم وارد میشهبنظرم لپ تاپ با پردازنده i5برای کاربران مالتی مدیا مناسب تر و به صرفه تره:5:
محاله اون قيمت مال فول اچ دي باشهنقل قول:
اون قيمت 2900 مال رزلوشن اچ دي هستش
والله من از تهران دور هستم نميتونم برا قيمت گرفتن تا اونجا برم
اشکالی نداره فوقش fhd باشه 3100~3200 !!واسه قیمت گرفتن که نمیگم بری تهران واسه خرید گفتم :5:
من فول اچ دي با i5 و 6 گيگ رم رو حاضرم 4 تومن بدمنقل قول:
فقط كاش بگه داريم بتونم كسي رو بفرستم بياره
با 4تومن میتونی n550 fhd toch ci7_8_2tra بخری:31:متاسفانه انقد قیمت ها رو بردن بالا ملت به گرون خریدن هم راضی هستند!صفحه نمایش fhd حدود 100 دلار گرونتره یعنی چیزی حدود 300 هزار تومان .پس رو این حساب اگه ci7 این مدل از 2900 شروع شه ci5 حدود 500تومان ارزانتره !!!
پس n550 ci5 fhd میشه چیزی حدود2800 تومن(البته اگه ci7 از 2900 شروع شه).
نه داداش من الان باهاشون تلفني صحبت كردم گفت هنوز نياورديم گفتم كي ميارين گفت دو سه هفته ديگهنقل قول:
گفتم پس اون قيمتي كه زدين و گفتين آوردين چي گفت اون تقريبيه و خدا ميدونه آورديم قيمت دلار و اينا چند باشه
چيزي كه من متوجه شدم اينه اون 2900 براي كانفيگ i5 اچ دي هست و 4 تومن براي i7 فول اچ دي
لمسي هاشون هم از اين بالاتر ميره
پس خودتون دل خودتون رو صابون نزنيد الكي
من خونمون زیاد با اونجا فاصله نداره،امروز میرم میپرسم میام آمارش رو بهتون میدم،خیالتون راحت.
صحبت كردم الان گفت چند هفته ديگه مياريمنقل قول:
نا امید نباش , شاید اوایل ورودش اینقد گرون باشه چند هفته که بگذره فراوون شه قیمت ها هم شکسته میشه !!از بابت تماس هم ممنون
لطف داري داداشنقل قول:
ولي من بايد رو پايان نامه ام كار كنم
لپ تاپ خودمم به هواي خريد اينا فروختم
ديگه نميتونم صبر كنم
تا آخر هفته بعد وارد نشده باشه از همين مدل ها ميخرم
دوستان به نظرتون لپتاپی با قیمت 1300 دلار بیاد ایران قیمتش چقدر میشه ؟
موفق باشی داداش!میدونم شما fhd مد نظرته اما من بین فول و صفحه معمولی موندم میگم پولی که بابت fhd میدم رو بابت ci7 بدم بهتر نیست؟در صفحه کوچیک 15 اینچ تفاوت فول اچ دی و اچ دی بدون در نظر گرفتن Ips چه تفاوتی رو میشه حس کرد؟درسته فول اچ دی کیفیت بیشتری داره اما بیشتر در صفحه نمایش های بزرگتر تفاوت آنچنانی نسبت به اچ دی داره!و در آخر اینکه پردازنده ci7 رو فدای کیفیت تصویر کنم یا برعکس؟نظرتون چیه؟
دوستان کسی میتونه لپ تاپ اپل بهم معرفی کنه که حدود قیمتش همین 4 تومن باشه؟کانفیگشم بگه ممنون میشم..اپل قرار نیست لپ تاپ جدید وارد بازار کنه؟
اقا کسی لپ تاپ غیر از همین چندتا که هی داره بحث میشه نمیشناسه معرفی کنه؟؟؟ فقط شده فروم n550 و...!!!:n27:
من امروز رایان کاوه بودم،از مسئول فروشش که پرسیدم،گویا هنوز قصد وارد کردن ندارن،خودش که میگفت بار قبلی که شامل k46 و n56 و ... وارد کردن،باید یه بخشیش فروش بره و بعد وارد میکنن،حالا باز این حرفی بود که ایشون زد ولی معلوم بود که نهایتا تا 2ماه دیگه میاره.
درضمن دوستان درست میگن بهتره کمی هم در مورد بقیه مدلها صحبت کنیم.
درضمن n46vz دیگه نیست،پس اونهایی که مثل من میخواستن اینو بخرن فعلا باید منتظر نسل بعد باشن
تو کامنت زیر همون خبر فیس خودش گفته بود وارد کردیمنقل قول:
واقعا لطف کردن
دو ماه دیگه که همه میارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا کسی دلیلشو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حالا خوب چرا حمله میکنی،رفتم پرسیدم دیگه.نقل قول:
من فقط چیزی رو که شنیدم گفتم دیگه نمیدونم تو ف بی کی چی گفته.:n22:
با رایان صبا تماس گرفتم گفت مدلهای n550 وn750 پنج هفته دیگه وارد میشن دلیل اینکه هنوز وارد نشدن اینه که دارن رو کیبورد فارسی و یه سری جزئیات دیگه کار میکنند...بچه ها کسی نظری راجع به چیزی که در پست قبلیم گفتم نداره؟
ضمنا گفتش که فعلا با کانفیگ ci7 وارد میکنیم و قیمتش از حدود 2900 شروع میشه خودش هم تاکید کرد که قیمتش امیدوار کنندست و در حد n56vm است.