دوستان در مورد قوانینی که گذاشتیم نظری ندارید؟بخصوص دقایقی که بازیکن باید بازی کنه تا امتیاز بگیره؟
این نتایج هفته اول که نتیجه اش جالبه.بهترین بازیکن سید جلال:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان در مورد قوانینی که گذاشتیم نظری ندارید؟بخصوص دقایقی که بازیکن باید بازی کنه تا امتیاز بگیره؟
این نتایج هفته اول که نتیجه اش جالبه.بهترین بازیکن سید جلال:n12:
خوبه علیرضا جان
خسته نباشی
فقط در مورد قانون دقیقه 85 به بعد ؛ میشه این جوری اصلاحش کرد که اگه بازیکن کمتر از (مثلاً) 10 دقیقه بازی کرد، امتیازی بهش تعلق نگیره
چون ممکنه یه بازیکن از اول فیکس باشه، اما دقیقه 5 بازی مصدوم بشه بره بیرون ... ;)
یه شانسی که پرسپولیس آورده اینه که چند بازی اول این فصل میتونیم راحت سه امتیازا رو جمع کنیم و با انگیزه ادامه بدیم.بازی اول رو از یکی از مدعیان قهرمانی بردیم و هفته دیگه با ذوب آهنی بازی داریم که تازه از پلی آف اومده و دیر شروع کرده....هفته بعدش هم با مس داریم توی آزادی که اون هم هنوز وضعیت سر مربیش مشخص نیست. امروز تو خبرا خوندم کریم انصاری فرد باید برگرده پرسپولیس خدا کنه این اتفاق نیفته و گرنه باز ماجرای فصل قبل با قاضی تکرار میشه(این بار با سید صالحی) امیدوارم بره همون تبریز دوباره احیا بشه و توی جام جهانی هم باشه.تا در آینده بتونیم ازش استفاده کنیم.
قدس آنلاین: درجریان بازی پرسپولیس مقابل تراکتورسازی تبریز قاسم دهنوی بارها با علی کریمی درگیر شد و حتی در یک صحنه کریمی را به حالت سالتو به زمین کوبید که این موضوع عصبانیت علی کریمی را به همراه داشت.
دهنوی اما پس از بازی با تراکتورسازی تبریز هرگونه مشکلی را با علی کریمی منکر شده تا حاشیه ها فروکش کند.
دهنوی درباره اینکه چرا این قدر به پر و پای کریمی می پیچید گفت: با کریمی مشکلی نداشتم. فقط چند برخورد فوتبالی بود که آن هم به بیرون زمین کشیده نشد.
پس اینجوری شد که بعد از هر بازی نمره بدیم به بازیکنان؟
نیلسون 7 (خیلی بالا نمی دم چون خطر جدی رو دروازه نبود)
سید جلال ......... :n03: :n03:
اه 24 ساعت مهلت بود؟الآن دیدم باشه پس از بازی بعد :n28:
فرنگیکار پرسپولیس زیر ذرهبین
پرسپولیسیها: بدون شك بهترين بازيكن اين ميدان سيد جلال حسينى بود،سيد همه ى توپ هاى اول را زد،همه ى تكل هايش صحيح بود،حتى يك خطاى بى مورد هم نداشت .
سر انجام ليگ برتر سيزدهم با بازى كه همه انتظارش را مى كشيدند،استارت خورد؛پرسپوليس-تراكتور،مصافى سرخ رنگ.على دائى برابر مثلث طرد شده ى كريمى،كريم،كاظميان.
پيش بينى ها اين بار درست از آب در آمد،يك بازى ملال آور امادر عين حال پر حاشيه.بازى كه پنالتى داشت،اخراجى داشت،سر شكسته داشت،گل داشت،سالتو ى دو امتيازى و آبدولياچاگى دو امتيازى داشت و ... در روياروئى كه همه انتظار انتقام گيرى گروه «ك» را مى كشيدند،اين سيد صالحى و دهنوى بودند كه با بازى خوب خود مچ جلالى را خواباندند.
پرسپوليس به جز ١٠ دقيقه ى ابتدائى مالك توپ و ميدان بود،در واقع محسن قهرمانى با گرفتن بحث بر انگيزترين پنالتى دوران قضاوتش ،بيشتر از آنكه تراكتورى ها را به شوك ببرد،پرسپوليس را از خواب بيدار كرد.
هر چند حامد لك و تير دروازه به داد قهرمانى رسيدند اما بعد از اين پنالتى ديگر نه پرسپوليس عقب كشيد و نه تراكتور موقعيتى داشت. در نيمه ى دوم هم اين بار محسن قهرمانى با اخراج درست اسدى،پرسپوليس را تا پايان بازى بيدار نگه داشت و سر انجام با تعويض به موقع پيام صادقيان،كار سرخ هاى تبريز و على كريمى يكسره شد.
اما بدون شك بهترين بازيكن اين ميدان سيد جلال حسينى بود،سيد همه ى توپ هاى اول را زد،همه ى تكل هايش صحيح بود،حتى يك خطاى بى مورد هم نداشت و دريغ از يك پاس اشتباه و در كنار بنگر يكى از بهترين بازى هاى خود در پرسپوليس را به نمايش گذاشت.
در كنار او قاسم دهنوى و پيام صادقيان نيز شب پر فروغى را پشت سر گذاشتند. با توجه به اين كه صادقيان به عنوان يار تعويضى وارد ميدان شد و دقايق كمى در تركيب حضور داشت و سيد جلال را هم نمى توان به عنوان يك مدافع از لحاظ آمارى بررسى كرد
به سراغ قاسم دهنوى مى رويم و بررسى عملكردش در ٨ آيتم
١- تعداد پاس هاى صحيح از كل پاس ها : قاسم دهنوى بر خلاف اكثر هافبك هاى تدافعى فوتبال ما از قابليت بازي سازى نيز برخوردار است و صرفن يك هافبك تخريبى نيست.
قاسم ٣٠ پاس داد كه ٢٣ تاى آن هابه مقصد رسيد(تقريبن ٧٧ درصد) كه آمار قابل توجهى براى يك هافبك دفاعى است كه در طول بازى بايد بارها و بارها از پاس هاى قطرى استفاده كند كه البته در پرسپوليس رضا حقيقى بيشتر اين كار را انجام مى دهد.
٢-خطا : دهنوى ٣ بار مرتكب خطا شد كه براى هافبك هاى تدافعى كمى عجيب به نظر مى رسد.
٣-تكل : ٥ بار،كه در همه ى آن ها توپ را به چنگ آورد.
٤-سانتر : قاسم در طول بازى ٤ سانتر انجام داد كه ٣ تاى آن ها از ضربات شروع مجدد بود.از اين ٤ سانتر ٣ تاى آن ها به ضربه ى سر بازيكنان پرسپوليس ختم شد كه نشان از دقت بالاى او در ارسال اين توپ ها دارد.
٥-توپ گيرى : در اين بخش بسيار موفق بود.٧ توپ گيرى موفق بدون خطا.او نشان داد كه در مواقع لازم مى تواند يك تخريبچى نيز باشد.
٦-شوت : تنها يك بار بر خلاف اكثر هافبك هاى دفاعى كه آن هم به صورت چيپ اما در چارچوب بود.
٧ - ضربه ى سر : با توجه به قد و قامت نه چندان بلندش انتظار چندانى از او نمى رفت. تنها يك بار.
٨-دريبل زنى : ٥ بار با حركات عرضى خود از سد بازيكنان روبه رويش عبور كرد،كه اين خود نشان از پابه توپ بودنش دارد. همه ى اين آمارو ارقام نشان مى دهد ابوالقاسم دهنوى نقش پر رنگى در اولين پيروزى سرخ ها در ليگ سيزدهم داشته است.
دهنوى كه در ضربات شروع مجدد بارها با على كريمى درگير شد و سرانجام او را خاك كرد كه البته اين حركتش با تشويق ٨ تراكتور همراه بود!
قائم مقام باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: رويانيان، مديرعامل باشگاه براي رفتن انصاريفرد به تراکتورسازي رضايت خود را به صورت کتبي اعلام کرد.
بهروز منتقمي در خصوص وضعيت رضايتنامه انصاريفرد در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران گفت: رويانيان علاوه بر توافق شفاهي بر رفتن انصاريفرد به تراکتورسازي، به صورت کتبي هم رضايتش را اعلام کرد.
قائم مقام باشگاه پرسپوليس عنوان داشت: ما قبل از بازي با تراکتورسازي رضايتمان را اعلام کرده بوديم اما يکسري فعل و انفعالات بين سازمان ليگ و باشگاه تراکتورسازي، باعث شد کارت "کريم انصاريفرد" به بازي با پرسپوليس نرسد.
وي در خصوص اختلافات مالي بين پرسپوليس و تراکتورسازي تصريح کرد: در جلسه اي که بين "رويانيان" و " زيني زاده" برگزار شد، 2 طرف بر سر مسائل و مشکلات مالي به توافق رسيدند و انصاريفرد از اين پس مي تواند در تيم تراکتورسازي بازي کند.
+
قولي كه پيام صادقيان به هواداران پرسپوليس داد
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «قول می دهم دیگر تک به تک ها را خراب نکنم.»
جام ورزشي؛ پیام صادقیان درباره اولین تجربه ای که با پیراهن تیم پرسپولیس داشته صحبت کرده است. او به هواداران پرسپولس قول می دهد دیگر موقعیت های تک به تک را خراب نکند.
* اولین تجربه با پیراهن پرسپولیس چطور بود؟
- تجربه خیلی خوبی بود. خوشحالم که اولین بازی من با برد پرسپولیس همراه شد.
* وقتی آماده هستی چرا در ترکیب اصلی قرار نگرفتی؟
- این نظر علی آقا بود و من به آن احترام می گذارم. مهم این است که 20 دقیقه برای پرسپولیس بازی کردم و توانستم مثمرثمر باشم.
* با پاس گلی هم که دادی گره بازی را باز کردی؟
- یک پاس گل بود دیگر. کلا در پاس گل دادن آمار خوبی دارم و در ذوب آهن هم که بودم فصل پیش 15 پاس گل دادم. امیدوارم این آمار را در پرسپولیس هم داشته باشم.
* وضعیت امسال پرسپولیس را چطور می بینی؟
- قبلا هم گفته ام اسم و رسمها در فوتبال دیگر مهم نیستند. تیم ما بازیکنان جوان خوبی گرفته و بازیکت با تحربه هم در تیممان داریم که این جوانی و تجربه مکمل هم شده اند. پرسپولیس امسال یک تیم بی ادعا و خوب است که همه بازیکنان در آن با هم رفیق هستند. دایی واقعا فضای خوبی در تیم به وجود آورده و مطمئن باشید از این بهتر هم می شویم.
* از حمایت هواداران هم که مطمئن هستید؟
- بله آنها همیشه به بازیکنان لطف دارند و در این بازی هم که سنگ تمام گذاشتند. امیدوارم جواب محبت آنها را با بردهای پرگل بدهیم.
* دوست صمیمی ات محسن مسلمان هم خیلی از عملکردت در بازی با تراکتور تمجید کرد.
- محسن به من لطف دارد. درست است که من یک پاس گل دادم اما بقیه بچه ها هم زحمت زیادی کشیدند و من فقط 20 دقیقه در زمین بازی کردم.
* درباره موقعیت تک به تکی هم که از دست دادی صحبت کن.
- خیلی از این موضوع ناراحت شدم اما به هواداران قول می دهم دیگر در پرسپولیس از این موقعیت ها خراب نکنم.
دوستان چرا علی دایی انگاری هر بازی حالت تهاجمی و دعوا داره ؟ :n02:
مثلا همین بازی اول ، زمانی که دایی رو نشون میداد یه جوری ته چهرش یه نمه خشمگین میزد :n23:
** نگــــــاهی آماری به عملکرد یکی از ستارگان پرسپولیس در دیدار تراکتـــــور **"" قــــــــــــــــــــــــ ـاسم دهنـــــــــــــــــــوی ""[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد پاس های صحیح از کل پاس ها :: 23 از 30 ( 77 درصد )
تعداد خطا :: 3 خطا
تعداد تکل صحیح از کل تکل ها :: 5 از 5 ( 100 درصد )
تعداد سانتر موفق از کل سانتر ها :: 3 از 4 ( 75 درصد )
تعداد توپ گیری :: 7 توپ گیری از بازیکنان حریف
تعداد دریبل های موفق از کل دریبل ها :: 5 از 5 ( 100 درصد )
نکـــــــــــــــــــــات ::
1 - برای پستی همچون هافبک دفاعی که بیشتر نقش تخریب را دارد نه بازیسازی و پاس دادن آمار 77 درصد پاس صحیح یک آمار فوق العاده است.
2- تعداد خطاهای کم قاسم دهنوی نشان می دهد در درگیری ها اغلب پیروز شده است.
3- یکی از مهمترین فاکتورهای یک هافبک دفاعی تکل های صحیح است که قاسم دهنوی از 5 تکل خود در این بازی 5 بار توپ را از حریف خود گرفته است.
4- قاسم دهنوی علاوه بر این که در فاز دفاعی بازیکن قابلی است در فاز حمله نیز مخصوصا در شروع های مجدد سانتر های بی نقصی ارائه می کند.
5- تعداد توپ گیری های قاسم دهنوی در فاز دفاع بیش از پیش قابلیت های این هافبک را به رخ همگان می کشد.
6- در صورتی که اغلب بازیکنان دفاعی تکنیکی نیستند قاسم دهنوی 5 بار اقدام به دریبل نفر مقابل خود کرده است که در هر 5 بار موفق بوده است !
او شاید ستـــاره ای اسم و رسم دار نباشد اما برای پیروزی تیمش نهایت زحمتش را می کشد. ♥♥
منبع:
این حالت به خاطر تعصب دایی روی کار و وظیفشه و غیرتی که روی تیمش داره /نقل قول:
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «امسال باید ما یک عنوان قهرمانی برای هواداران تیم به دست آوریم.»
جام ورزشي؛ محمد رويانيان ظهر امروز با تمجید از سيد جلال حسيني گفت: «هواداران پرسپولیس، عاشقان فوتبال، مردم و رسانهها و کارلوس کیروش بدانید که واقعا به بازیکنی مثل سیدجلال حسینی افتخار میکنم. سیدجلال بازیکنی بود که برای عقد قرارداد با او دست و پا میشکستند اما او بدون اینکه یک ریال از ما بگیرد به همراه 4 یا 5 بازیکن ملیپوش دیگر وارد گود شده و با تعصب و غیرت مثالزدنیاش به پرسپولیس خدمت میکند. او نه از ما چکی خواسته و نه خودرویی و کارش را مثل کسی که تمام پولش را روز اول به او دادند ادامه میدهد.»
مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: «خیلیها در فصل نقل و انتقالات سر پول شلوغ کردند و به بازیکنان ما فشار آوردند اما خدا را شکر میکنم که پرسپولیس بازیکن باغیرتی مثل جلال حسینی و همسنگرانش دارد که بسیار با اخلاق، با غیرت و بدون چشمداشتی به این تیم کمک میکنند. من دوست دارم همه فریاد من را بشنوند و بدانند که جلال حسینی میتواند یک الگوی بسیار مناسب و حرفهای برای پرسپولیس و فوتبال ایران باشد.»
رویانیان در پایان تاکید کرد: «من به سیدجلال حسینی افتخار میکنم و به او تبریک میگویم که اینقدر نگاه حرفهای و معرفتی به پرسپولیس دارد. انشاءالله او بتواند همراه با همسنگرانش امسال پرسپولیس را سربلند کند. سیدجلال که هر تیمی آرزوی داشتن او را دارد اما او پرسپولیس را به همه چیز ترجیح داده است.»
اما مدافع قرمزپوشان درباره تقدیر محمد رویانیان از وی گفت: «پرسپولیس بازیکنان و مربیان بزرگی همیشه داشته و دارد. از علی دایی، علی کریمی و مهدویکیا گرفته تا به من رسیده است. من همیشه تلاش میکنم نام پرسپولیس موفق باشد. کار خاصی انجام نمیدهم. از همه بزرگان پرسپولیس مخصوصا دایی و رویانیان سپاسگزارم. اگر هم در این تیم کاری انجام میدهم فقط به دنبال اجرای وظیفهام به بهترین شکل هستم. ما امسال کار سختی داریم چون باید به خاطر این هواداران که سال گذشته خیلی پای ما ایستادند به یک مقام خوب و قهرمانی برسیم.»
سید جلال حسینی همچنين در خصوص ديدار پرسپوليس و تراكتورسازي اظهار داشت: «با تلاش تیمی و شناختی که از تراکتورسازی تبریز داشتیم در قدم اول خوشبختانه بسیار محکم رو به جلو حرکت کردیم و نتیجهاش هم این بود که به 3 امتیاز برسیم.»
وی افزود: «اما همه ما معتقدیم یک برد ملاک موفقیت نیست. درست است تراکتورسازی تیم رو در روی ما برای حضور در بالای جدول است اما آنها قطعا در آینده بسیار هماهنگتر و خطرناکتر میشوند. ما باید بازی با تراکتورسازی را به خاطرهها بسپاریم و حالا به بازی ذوبآهن که تیمی بسیار خطرناک و زخمخورده است فکر کنیم.»
حسینی ادامه داد: «بازی در خانه حریف همیشه حساسیت خودش را دارد. ما باید در شرایطی به میدان برویم که دیگر تشویقهای هوادارانمان که مثل روز چهارشنبه پشت سر ما تا دقیقه 90 بود را در اختیار نداریم. پس باید در اصفهان به دور از فوتبال احساسی به دنبال 3 امتیاز باشیم تا در بازیهای خارج از خانه هم دست خالی به تهران برنگردیم.»
حسینی در پاسخ به سؤالی که هماهنگی خط دفاعی در بازی با تراکتورسازی چه طور بود، گفت: «بازی اول بود و زیاد نباید در خصوص این مسائل صحبت کرد. پس از اینکه در بازی دوستانه سرم شکست و 12 بخیه بر روی سرم خورد شاید خیلیها فکر میکردند که نتوانم در بازی با تراکتورسازی به آن شکل مطلوب بازی کنم، اگر چه برای این دیدار بخیههای سرم را کشیده بودم، اما باور کنید برایم فرقی نداشت که بخیه روی سرم باشد یا خیر. کار خودم را انجام دادم و با تلاش دوستان ساختار دفاعی خوبی ساختیم. ما باید تا میتوانیم گل نخوریم.»
مدافع قرمزپوشان در پایان درباره درگیری کریمی با بازیکنان پرسپولیس در دیدار برابر تراکتورسازی نیز گفت: «در فوتبال برخورد وجود دارد و این مسئله چندان بزرگ نیست. بالاخره هر بازیکنی میخواهد برای تیم خود تاثیرگذار باشد و برای رسیدن به هدفش تلاش میکند. کریمی بازیکن بزرگی است و همیشه برای فوتبال ایران قابل احترام. بحث چندان جدی نبود اما همه چیز تمام شد و رفت.»
عابدزاده مربی دختران آمریکایی :n19: :n24:
احمدرضا عابدزاده این روزها در ایالت کالیفرنیای آمریکا مربی دروازه بانی چند دختر جوان است تا شاید آنها در سال های بعد به تیم دختران آمریکا برسند. عکس ها در صفحه شخصی او آپلود شده است.
وای عقاب چه صفایی می کنه عجب جای باحالی هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت را هم از دست ندید:
تیترش نوشته:
Ahmadreza Abedzadeh to come on as BYSC's Director of Goalkeeping & Conditioning
با این قسمت واقعاً صفا کردم:
Known as 'The Eagle of Asia' for his acrobatic saves and exploits, Abedzadeh was
part of the Golden Era of Iranian Soccer player development and captained the
Team Melli side that saw his team come from behind in a World Cup Qualifier
Playoff to tie against an Australia side that had prematurely punched their
ticket to World Cup '98
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: پرسپولیسیها و حتی سرمربی تیم ملی بدانند ما به بازیکن باغیرتی مثل سیدجلال حسینی افتخار میکنیم.
به گزارش فارس، محمد رویانیان ابتدا ضمن انتقاد از عادل فردوسیپور در گزارش بازی پرسپولیس و تراکتورسازی اظهار داشت: من واقعا برای برخی از حرفهای فردوسیپور در بازی روز چهارشنبه متاسفم. ایشان 90 دقیقه روی مغز هواداران ما راه رفت. عزیز من نظرهای شخصیات را وارد گزارش فوتبال نکن تا مردم 90 دقیقه مجبور نباشند آن را گوش کنند.
وی افزود: آقای فردوسیپور اگر با ما مخالفی، به احترام مردم و هواداران میلیونی پرسپولیس نظرهای شخصیات را در برنامه 90 بده و در گزارشهای مستقیم فوتبال خودت را کنترل کن. همیشه دنبال این حرف نباش که من درست میگویم و بقیه اشتباه میکنند. با برخی از حرفها به دنبال آب و تاب دادن به گزارشهایت نباش. من و هواداران از گزارش چهارشنبه شما چندان راضی نیستیم و امیدواریم فکری برای این مسائل شود.
وی درخصوص وضعیت کریم انصاریفرد نیز، گفت: در مورد کریم انصاریفرد با زینیزاده مدیرعامل تراکتورسازی اختلافات مالی داشتیم. رضایتنامه ایشان را صادر کردیم اما باید تغییراتی پیدا میکرد ولی مشکل اصلی ما مالی بود. دیروز و امروز با زینیزاده صحبت کردم و با توجه به خواسته ایشان که از من درخواست کرد تا در این ماجرا کوتاه بیایم و کریم را به مردم آذربایجان در یک فصل هدیه دهم موافقت خودم را با رفتن ایشان اعلام کردم. ما هم کریم را یک سال به مردم بافرهنگ و بزرگ آذربایجان هدیه میدهیم.
مدیرعامل قرمزپوشان درباره وضعیت محمدرضا خلعتبری نیز گفت: من در دو روز گذشته باز هم چند بار با خلعتبری صحبت کردم و با مدیر برنامههای ایشان نیز در تماسم. منتظرم تا ببینیم آخرین حرف عجمان چیست. من مامور مخصوص و نمایندهای را برای مذاکره فرستادهام که انشاءالله دست پر به تهران میآید.
وی با تمجید از برخی از بازیکنان پرسپولیس نیز، گفت: هواداران پرسپولیس، عاشقان فوتبال،مردم و رسانهها و کارلوس کیروش بدانید که واقعا به بازیکنی مثل سیدجلال حسینی افتخار میکنم. سیدجلال بازیکنی بود که برای عقد قرارداد با او دست و پا میشکستند اما او بدون اینکه یک ریال از ما بگیرد به همراه 4 یا 5 بازیکن ملیپوش دیگر وارد گود شده و با تعصب و غیرت مثالزدنیاش به پرسپولیس خدمت میکند. او نه از ما چکی خواسته و نه خودرویی و کارش را مثل کسی که تمام پولش را روز اول به او دادند ادامه میدهد.
مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: خیلیها در فصل نقل و انتقالات سر پول شلوغ کردند و به بازیکنان ما فشار آوردند اما خدا را شکر میکنم که پرسپولیس بازیکن باغیرتی مثل جلال حسینی و همسنگرانش دارد که بسیار با اخلاق، با غیرت و بدون چشمداشتی به این تیم کمک میکنند. من دوست دارم همه فریاد من را بشنوند و بدانند که جلال حسینی میتواند یک الگوی بسیار مناسب و حرفهای برای پرسپولیس و فوتبال ایران باشد.
رویانیان در پایان تاکید کرد: من به سیدجلال حسینی افتخار میکنم و به او تبریک میگویم که اینقدر نگاه حرفهای و معرفتی به پرسپولیس دارد. انشاءالله او بتواند همراه با همسنگرانش امسال پرسپولیس را سربلند کند. سیدجلال که هر تیمی آرزوی داشتن او را دارد اما او پرسپولیس را به همه چیز ترجیح داده است.
+
خطر ازدست دادن جام جهاني براي ماهيني
مدافع پرسپوليس پس از پشت سر گذاشتن يك فصل متوسط رو به ضعيف آغاز خوبي در اين فصل نيز نداشت تا خطر حذف از تيم ملي براي او احساس شود.
به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ حسین ماهینی در بهترین فرم ممکن به پرسپولیس آمد. به عنوان یکی از ستاره های لیگ و بازیکن فیکس تیم ملی، اما هر چه که از فصل گذشت این مدافع راست ملی پوش در پرسپولیس افت کرد تا جایی که موقعیتی که به سختی در تیم ملی به آن رسیده بود را از دست داد و دوباره قافیه را به خسرو حیدری باخت تا از میانه راه مقدماتی جام جهانی یک نیمکت نشین محض باشد.
ماهینی در پرسپولیس هم روزگار خوشی نداشت و با وجود شروع امیدوار کننده، در ادامه فصل بعضا اشتباهات زیادی در فاز دفاع مرتکب می شد که منجر به گل خوردن تیمش می شد. مهمترین و شاید کشنده ترین اشتباه فصل ماهینی هم درفینال جام حذفی رخ داد و او باعث شد تا برتری پرسپولیس مقابل سپاهان از بین برود و در نهایت بازی به وقت های اضافه کشیده شود.
سال گذشته ماهینی در فاز حمله و نقطه قوتش هم دچار نوسان شد و با وجود شروع خوب در پرسپولیس از این حیث هم افت کرد تا جایی که هم کم نفوذ می کرد و هم در دفاع و حمله بالانس لازم را نداشت. در پایان فصل و در مجموع بازی های لیگ برتر و جام حذفی ماهینی در گلسازی هم آمار ضعیفی از خود بر جای گذاشت و در نهایت فصل متوسط رو به پایینی را در پرسپولیس پشت سر گذاشت.
با این وجود از آنجایی که پرسپولیس در پست او بازیکن شاخصی نداشت ماهینی تقریبا همیشه فیکس بود و فقط یکی دوبار خانزاده جوان جای او بازی کرد.
اتفاقا امسال و در فصل نقل و انتقالات هم بازیکن قابلی در پست ماهینی به پرسپولیس نیامد و به نظر می رسد او همچنان بی رقیب است و تا مادامی که اشتباهات فجیع نداشته باشد فیکس خواهد بود مگر اینکه دایی با تصمیمی انقلابی و ریسکی، خانزاده را به او ترجیح دهد تا در فاز دفاع مشکلات کمتری داشته باشد.
با این اوصاف فصل جدید لیگ برتر می تواند برای ماهینی فصل تازه ای در زندگی فوتبالی او رقم بزند و شاید اگر شماره 13 قرمزها نمایشی مشابه آنچه در استقلال اهواز (لیگ ششم و هفتم) یا ذوب آهن (لیگ یازدهم) داشت، ارائه دهد می تواند همچنان در رقابت با خسرو حیدری، به حضور در جام جهانی دلخوش باشد اما با ادامه نمایش های متوسط و پرنوسان او یا به عنوان یک توریست راهی برزیل می شود یا اینکه باید از خانه و پای تلویزیون بازی های تیم ملی را تماشا کند.
ماهینی در بازی اول مقابل تراکتورسازی باز هم نمایش منفعلانه ای انجام داد و چیز خاصی ارائه نکرد. البته به غیر از دقایق ابتدایی او در فاز دفاع اصلا امتحان نشد اما در پی ریزی حملات هم کار ویژه ای انجام نداد. مطمئنا ادامه این روند به ضرر او خواهد شد مگر اینکه دایی برای مدافع راستش آستین بالا بزند و کاری کند تا ماهینی همان بازیکنی شود که قبل از آمدن به پرسپولیس بود؛ یک بازیکن با انگیزه و انرژیک در دفاع و حمله که کی روش هم قابلیت هایش را خیلی زود دید و پسندید.
+
رويانيان:حرف هاي كريمي را تحمل مي كنم!
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس قصد پاسخ دادن به حرف های علی کریمی را ندارد.
به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ علی کریمی در پایان بازی پرسپولیس و تراکتورسازی صحبتهایی انجام داد و در آن به صورت غیرمستقیم انتقادهایی را به پرسپولیس وارد کرد.
رویانیان در این رابطه گفت: «قبلا هم گفتهام که درباره کریمی صحبت نمیکنم. به هر حال او جوانتر است و هرچه میخواهد میتواند بگوید. من هم حرفهای او را تحمل میکنم.»
+
بازيكني كه يك شبه خودش را در دل دايي جا كرد
هافبك پرسپوليس که در هنگام ورود به درفشیفر با انتقادات تند هواداران جادوگر مواجه شد، مدعی شد که کریمی در طول مسابقه الفاظ ناشایستی را در موردش بهکار برده است.
به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ در تمرین دیروز پرسپولیس که بیشتر جنبه ریکاوری داشت، بازیکنان اصلی چند دقیقهای به تمرین پرداختند و بعد ذخیرهها بازی تدارکاتی انجام دادند.
اما نکته اصلی تمرین دیروز به اعتراض هواداران علیکریمی به قاسم دهنوی باز میگردد. هافبکی که نه تنها با سر و صدای فراوان به این تیم آمد، بلکه در اولین بازیاش هم سر و صدای فراوانی به راه انداخت. اگرچه درگیریهای پیاپی با علی کریمی باعث شد نامش را بیش از پیش بر سر زبانها بیندازد اما این اتفاق موجب شد با مشکلاتی از طرف هواداران کریمی روبهرو شود.
دهنوی که در هنگام ورود به درفشیفر با انتقادات تند هواداران مواجه شد، خیلی سریع خود را به دیگر هم تیمیهایش رساند. اما جالب آنکه وقتی هم بازیهایش دلیل این سبک بازی او مقابل علی کریمی را جویا شدند، دهنوی مدعی شد که کریمی در طول مسابقه الفاظ ناشایستی را در موردش بهکار برده و به همین دلیل او را عصبانی کرده است. البته معلوم نیست ادعاهای دهنوی درست باشد یا نه اما به هر حال این توجیههایی است که از سوی او مطرح میشود.
جالبتر اینجاست که علی دایی چه بعد از مسابقه و چه در تمرین دیروز، بابت بازی خوب دهنوی از او تشکر کرده و او را مورد حمایت قرار داده است. به نحوی که عدهای از سرخپوشان به او گفتهاند که بخاطر درگیری با کریمی، ره صد ساله را یکشبه طی کرده و حالا محبوبترین بازیکن نزد دایی است.
هافبک جوان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشحالم در اولین بازی رسمی خودم برای پرسپولیس مثمرثمر بودم. من اینگونه پاسها را شگرد دارم و امیدوارم بتوانیم با تکرار این گلها جواب اعتماد باشگاه پرسپولیس، علی دایی و هواداران را بدهیم.
پیام صادقیان در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: پیروزی در این بازی حق ما و منصفانه بود چون بازی را بویژه در نیمه دوم در اختیار داشتیم. در این بازی در همان نیمه اول میتوانستیم به گل برسیم که از دست رفت. به تیر دروازه زدیم، پنالتی ما گل نشد، خودم یک موقعیت تک به تک را از دست دادم و بچههای دیگر هم بودند که موقیعیتهای خوبی داشتند.
وی ادامه داد: این نشان میدهد که گل ما یک حادثه نبود. در آن صحنه میدانستیم چه میکنیم. پارسال بهترین پاسور شدم و 15 پاس گل دادم. 19 ساله بودم که به ذوب آهن رفتم و 10 پاس گل دادم. اینطور پاس دادنها را شگرد دارم، سید صالحی هم عالی ضربه زد.
کاپیتان سابق تیم ملی نوجوانان تصریح کرد: روزی که به پرسپولیس آمدم بسیاری میگفتند آیا میتوانی در پرسپولیس موفق شوی، خیلیها میگفتند اینجا کار خیلی سختتر است و شاید نتوانی ولی من میگویم، اینجا خیلی راحت هستم. قطعا برخورد کادر فنی، همبازیانم و هواداران در این امر دخیل بود. چون نه استرس دارم و نه فکرم مشغول است. البته میدانم تازه ابتدای راه است ولی در پرسپولیس راحت هستم و روی کارم تمرکز دارم. اینجا همه چیز عالی است و اعتمادی که کادر فنی و بچهها نسبت به من کردهاند باعث شده اعتماد به نفس داشته باشم.
اینکه یک بازیکن وقتی وارد تیم میشود، مربی او را قبول داشته باشد، توسط همبازیانش پذیرفته شود و هواداران تشویقش کنند، خیلی عالی است و همه اینها در پرسپولیس برای من اتفاق افتاد.
صادقیان در پایان درباره رویارویی با ذوب آهن در این هفته گفت: ذوب آهن و هوادارانش را دوست دارم و برایشان احترام قائل هستم. من در آنجا بزرگ شدم. البته از آنجا بد جدا شدم ولی میخواهم به یاد خاطرههای گذشته، بهترین بازی خودم را انجام بدهم.
10رکورد برتر از مرد رکوردشکن فوتبال ايران!
سايت گل- علي دايي مرد رکوردشکن فوتبال ايران که 9 ماه پيش از تيم ملي برکنار شد، از امروز دوباره به ميادين فوتبال برمي گردد و اين بار با عنوان سرمربي تيم پرسپوليس. دايي که در 9 ماه گذشته صحبتي درباره فوتبال نکرده است، امروز در کنفرانس مطبوعاتي حاضر مي شود تا از دلايل خود براي قبول مربيگري پرسپوليس بگويد. علي دايي بي گمان مهمترين شخصيت فوتبال ايران است که در مجامع بين المللي نيز اعتبار خاصي دارد. به مناسبت بازگشت مجدد دايي به فوتبال بي مناسبت نيست تا 10 رکورد برتر از رکوردهاي تاريخي اين چهره فوتبالي را مرور کنيم:
1.بيشترين گل زده ملي در تاريخ فوتبال
مهمترين رکورد دايي ثبت بيشترين گل ملي در تاريخ فوتبال جهان است.دايي ابتدا رکورد پوشکاش مجاري را شکست و بهترين گلزن ملي جهان شد و سپس با به ثمر رساندن صدمين گل ملي خود اولين فوتباليست تاريخ شد که از مرز 100 گل ملي گذشت. دايي اکنون با 109 گل ملي بهترين گلزن ملي دنياست و رکورد او تا مدتها پايدار خواهد بود.
2.برترين گلزن تاريخ مسابقات مقدماتي جام جهاني
طبق اعلام فيفا، دايي با 35 گل زده بهترين گلزن تاريخ مسابقات مقدماتي جام جهاني است . دايي در 4 دوره حضور در اين مسابقات و در 51 بازي اين تعداد گل را به ثمر رسانده است .دايي در مسابقات مقدماتي جامهاي جهاني 1994 ، 1998 ،2002 و 2006 تيم ملي ايران را همراهي کرده است.
3.برترين گلزن تاريخ جام ملتهاي آسيا
با 14 گل زده بهترين گلزن تاريخ 14 دوره جام ملتهاي آسياست. در بين بازيکناني که در ادوار مختلف جام ملتهاي آسيا عنوان آقاي گلي را بدست آورده اند ، بهترين آمار مربوط به دايي است که در جام 1996 موفق شد 8 گل به ثمر برساند. اين بيشترين تعداد گل به ثمر رسيده توسط يک بازيکن در يک دوره جام ملتها است و هيچ بازيکني در سه دوره اخير جام ملتهاي آسيا به رکورد او نزديک نشد.
4.دو بار برترين گلزن ملي سال جهان
دايي در سالهاي 1996 و 2004 از سوي فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار به عنوان برترين گلزن ملي سال انتخاب شد. از سال 1992 که برترين گلزن ملي سال انتخاب مي شود فقط دايي دو بار اين عنوان را بدست آورده است. دايي در سال 1996 با 22 گل و در سال 2004 با 18 گل ملي برترين گلزن ملي سال فوتبال جهان شد.
5. تنها بازيکن آسيايي در بين 100 بازيکن برتر تاريخ
در ماه نوامبر سال 2007 انجمن آمار فوتبال بريتانيا در کتابي با عنوان Greatest ever footballers"" صد بازيکن برتر تاريخ فوتبال جهان را با توجه به معيارهاي آماري از جمله بازيها و گلهاي ملي معرفي کرد که در بين بازيکنان آسيايي تنها نام علي دايي ديده مي شود. دايي در اين رده بندي در رتبه 26 قرار گرفته است.
6. اولين بازيکن آسيايي حاضر در فينال ليگ قهرمانان اروپا
اولين بازيکن آسيايي است که در فينال معتبرترين ليگ باشگاهي جهان، ليگ قهرمانان اروپا ، حاضر بوده است. دايي در فينال 1999 اگرچه براي بايرن مونيخ به ميدان نرفت ، اما بر روي نيمکت اين تيم حاضر بود و موفق به کسب عنوان نايب قهرماني ليگ قهرمانان اروپا شد. البته پارک جي سونگ کره اي در سال گذشته اولين بازيکن آسيايي شد که حضور در ميدان اين رقابت را نيز تجربه کرد.
7. اولين ايراني قهرمان بوندس ليگا
اولين بازيکن ايراني که در يک ليگ معتبر اروپايي به مقام قهرماني دست يافته است. دايي در فصل 98/99 بوندس ليگا با تيم بايرن مونيخ قهرمان آلمان شد. بعد از دايي ، هاشميان و کريمي نيز با تيم بايرن مونيخ به اين مقام دست يافتند.
8. اولين و تنها ايراني صاحب پست رسمي در فيفا
علي دايي در حال حاضر عضو کميته فوتبال فيفاست و از سال 2007 در اين کميته که رياست ان با فرانس بکن باوئر است، حضور دارد. دايي همچنين تنها شخصيت فوتبال ايران است که در مراسم انتخاب بازيکن سال فيفا از سوي ايران حضور يافته است. دايي در سال 2004 به دعوت رسمي فيفا در مراسم اهدا جوايز بهترين هاي سال فوتبال جهان حضور يافت و جايزه بهترين بازيکن فوتسال جهان را به فالکائو برزيلي اهدا کرد.
9. بيشترين بازي ملي در تيم ملي ايران
با انجام 149 بازي رکوردار بيشترين بازي ملي در فوتبال ايران است. دايي اولين بازيکن تاريخ فوتبال ايران است که نام خود را در باشگاه صدتايي فيفا ثبت کرد. فعلا بعيد است که در چند سال اينده بازيکني به رکورد تعداد بازيهاي ملي دايي دست يابد.
10. اولين بازيکن – مربي قهرمان
اولين بازيکن – مربي در تاريخ ليگ ايران بود که قهرماني ليگ را جشن گرفت. دايي در فصل 85 با تيم سايپا همزمان به عنوان بازيکن و سرمربي تيم موفق به قهرماني در ليگ برتر شد تا اولين و تنها بازيکن – مربي در تاريخ ليگ باشد که موفق به انجام اين مهم مي شود.
:n12:
نقل قول:
معلوم شد خلاصه سمت این تپلو چیه ؟!
ستاره ایتالیا به پرسپولیس نمیآید
قدوسی گفت : فیلم بازی 2،3 بازیکن خارجی به دست علی دایی رسیده و قرار است از بین این بازیکنان با صلاحدید دایی یک نفر به پرسپولیس بیاید و البته آن یک نفر دلپیرو نیست. باز هم تاکید میکنم پرسپولیس وجه چنین انتقالی را ندارد.
تسنیم: مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که این باشگاه هیچ برنامهای برای جذب ستاره پیشین تیم ملی ایتالیا ندارد.
بعد از انتشار خبر حضور الساندرو دلپیرو در پرسپولیس،حسین قدوسی ضمن رد این شایعه گفت: هیچ مذاکرهای بین باشگاه پرسپولیس و دلپیرو صورت نگرفته و اصلا باشگاه پرسپولیس پول این انتقال را ندارد و هیچ وقت این چنین هزینههای نکرده و نمیکند.
وی ادامه داد: فیلم بازی 2،3 بازیکن خارجی به دست علی دایی رسیده و قرار است از بین این بازیکنان با صلاحدید دایی یک نفر به پرسپولیس بیاید و البته آن یک نفر دلپیرو نیست. باز هم تاکید میکنم پرسپولیس وجه چنین انتقالی را ندارد.
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس ضمن بیان این مسئله که هیچ بازیکنی در فصل جدید از این باشگاه بیش از یک میلیارد تومان دریافت نکرده است، اظهار داشت: برخی از تیمها نه تنها بازیکن بالای یک میلیارد گرفتند بلکه به چند بازیکن خود هم یک میلیارد و پانصد میلیون تومان پرداختند.
قدوسی عنوان کرد: این احتمال هم وجود دارد که بازیکنی را جذب نکنیم. با این حال همه چیز به نظر کادرفنی بستگی دارد. امسال کاهش هزینه در دستور کار ما بود و شاید تیمهایی به دنبال دلپیرو هستند که به بازیکنان خود بالای 2 میلیارد پول دادهاند.
+ یکی از کاربرا که انگار استقلالی بودند یه روز پست دادن در مورد جباری توی این تاپیک ! بازی مربوطه کع میگفتن همین بازی با سپاهانه که قراره تشویق بشه جباری به واسطه چند سال زحمت براشون؟ قراره برنامه ای بزارن واسه تشکر و از این حرفا ؟ داداشم شدیدا آبیه و امروز داشت میگفت برعکسش قراره اتفاق بیفته که !
--------
یه سری اخبار مزحک بعد بازی در اومده که دهنوی گفته کریمی به خودش و دایی فحش داده !! آقا همون روز بازی یعنی قاسم جان گرم بود یهو بعد چند روز یادش اومد ؟! یاد قضیه شیث و دایی آدم میفته با این جور چیزا !
.
.
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربی تیم فوتبال پرسپولیس شایعه قرارداد یک میلیارد تومانی اش با پرسپولیس را تکذیب کرد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امروز در یکی از روزنامه ها این بحث مطرح شده بود که باشگاه پرسپولیس قصد دارند طی سه سال یک میلیارد تومان به محمد دایی پرداخت کنند. خبری که برادر سرمربی پرسپولیس آن را تکذیب کرد. محمد دایی در گفتگو با اوج نیوز گفت: اولا که قرارداد مربیان یکساله است نه سه ساله دوما احتمالا دوستانی که خبر را نوشته اند یک میلیارد ریال را یک میلیارد تومان دیده اند. به نظرم شنونده باید عاقل باشد. دایی درباره مدرک مربیگری اش گفت: من مدرک A آسیا دارم و آنهایی که می گویند من بدون مدرک روی نیمکت پرسپولیس نشسته ام بهتر بود قبل از مطرح کردن چنین حرفهایی سری به سازمان لیگ می زدند تا درباره مدرک مربیگری ام استعلام بگیرند. وی در پاسخ به اینکه قبل ازبازی پرسپولیس – تراکتورسازی، جواد کاظمیان در حضور او حرفهای منشوری به سعید شیرینی زده اعلام کرد: اصلا چنین چیزی صحت ندارد. جواد اصلا سمت ما نیامد که بخواهد حرفی به شیرینی بزند. منبع:جام ورزشی
.........................................
پاسخ دایی به رویانیان: فیلم نه! تست سر تمرین
گفته میشود تا قبل از بازی ذوبآهن پنج الی شش بازیکن برای حضور در باشگاه پرسپولیس به تمرینات این باشگاه خواهند آمد.
قانون آنلاین- - قرار است طی چند روز آینده چند بازیکن خارجی برای حضور در تمرین پرسپولیس وارد درفشیفر شوند. در این میان شنیدهایم که رویانیان به دایی توصیه کرده است که برای شلوغ نشدن تمرینات این تیم، بهتر است دایی چند فیلم از این بازیکنان نگاه کرده و بهترین آنها را برای حضور در تمرینات این باشگاه انتخاب کند تا پرسپولیس هم از نظر مالی برای حضور و هزینههای مربوط به رفت و آمد و اقامت این بازیکنان متضرر نشود. اما گویا دایی با این پیشنهاد مخالفت کرده و اعلام کرده است: «برای انتخاب بازیکن فیلم نمیبینند. هرکس میخواهد بیایید سر تمرین تست بدهد تا او را ببینم».
..........................
سوهان روح بقیه تیمهانقل قول:
با هر بدی که داشته باشه از اینش خوشم میاد که کلاً رو اعصاب بقیه تیمهاست.یه مصاحبه های زهر دار و اعصاب خوردکنی می کنه که نگو
بازیکن پرسپولیس تهدید به افشاگری کرد! | با انتشارفایل صوتی آبرویتان را می برم!
چطور میتوانید در ماه رمضان چنین تهمتی بزنید؟
قاسم دهنوی در مورد شکایت باشگاه سپاهان و اینکه او را مجرم به کلاهبرداری دانستند، گفت: آقای رحیمی چطور میتواند در ماه مبارک رمضان چنین تهمتی بزند و اسم کلاهبردار روی یک بازیکن بگذارند. من کلاهبردار هستم یا شما که بازیکنان سابقتان در تراکتورسازی و سایر تیمها همچنان طلب دارند. چند نفر را از آب خوردن انداختید. وقتی مسئولیتی دارید فکر میکنید هر حرفی میتوانید بزنید، رحیمی اندازه ای نیست که این حرف ها را بزند. به گزارش تماشاگر به نقل از فارس وی در مورد اینکه سپاهانیها ادعا کردند که او با این تیم قرارداد بسته و نیمی از مبلغ قراردادش را دریافت کرده است، عنوان کرد: من نصف آن پول را گرفتم اما بعد از جلسه کمیته انضباطی به وکیلم دادم و در صورت جلسهای وکیل من آن پول را باز گردانده است. فکر میکنم رحیمی احتمالا به دنبال سود پولش است. هافبک پرسپولیس تاکید کرد: همان زمان در کمیته انضباطی در وجه خودم چکی که مبلغش همان 50% سپاهان بود نوشتم و آن را به وکیلم دادم که او با صورت جلسهای قرار بود پول را باز گرداند. این به ضرر خودشان است. اصلا مشکلی وجود ندارد، نمی دانم چرا این حرف ها را می زند! فکر کنم آنها سود پولشان را میخواهند و در اسلام نیز نمیدانند که این مسئله ایراد دارد. آقای رحیمی پول بازیکنانت را بده؛ با بازیکنان سایر تیمها چه کاری دارید؟ در این ماه مبارک که همه حال و هوای معنوی دارند و بر سر سفره های افطار مینشینند چرا چنین بحثهایی را مطرح میکنید؟ شما با پرسپولیس مذاکره میکنید و قید شرط می گذارید. دو بازیکن ما را بی خیال شوید و ما از یک بازیکن میگذریم، حالا چنین حرفی را بیان می کنید! باشگاه پرسپولیس هم از شما دو بازیکن طلب دارد آیا تاکنون مسئولان باشگاه پرسپولیس به آنها کلاهبردار گفتهاند؟ مطمئن باشید به دلیل این حرف ها شکایت می کنم. آقای رحیمی آن میز به کسی وفا نمی کند. دهنوی با ابراز ناراحتی فراوان از صحبتهای مطرح شده، عنوان کرد: از سپاهان شکایت میکنم تا معلوم شود من کلاهبردار هستم یا شما که میخواهید سود بگیرید. برخی کاری نکنند که صداهایش را در دوباره در اختیار دیگران بگذارم تا آبرویشان برود. مملکت این طور نیست که هرکسی کار خودش را انجام دهد. هر کس برای خودش شخصیت دارد. من هم اگر بخواهم میتوانم مثل آنها جوّ را بر هم بزنم. میتوانم بگویم چرا سرپرست تیمش تصمیم به استعفا گرفت. این کارها را نکنید، چرا که این رفتارها اصلا خوب نیست. وی در مورد پیروزی پرسپولیس مقابل تراکتورسازی و اینکه در این بازی عملکرد بسیار خوبی داشت، گفت: البته شرایط بدنیام صددرصد خوب نشده، اما روز به روز بهتر میشوم. متاسفانه فشار روانی زیادی روی من وجود دارد امیدوارم با پشت سر گذاشتن این مسائل دل هواداران را به دست بیاورم. هافبک پرسپولیس در مورد رویارویی با ذوبآهن خاطرنشان کرد: بازی بسیار سختی در پیش داریم، درست است که آنها هفته گذشته شکست خوردهاند اما مطمئنا از لحاظ روحی و روانی تاکنون خود را آماده این مسابقه کردهاند. باید بازی مقابل تراکتورسازی را فراموش کنیم و فقط به فکر این دیدار باشیم، انشاءالله بتوانیم در هفته دوم نیز با دست پر میدان را پر کنیم.
...................
در حاشیه دیدار تیم های فوتبال هنرمندان و موسیقی از سری مسابقات جام ستاره ها، دوتن از هنرمندان پرسپولیسی برای رضا یزدانی کری خوانی کردند.
..............
توضیح کریمی در خصوص مصاحبه علیه دایی
هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: «صحبت های منتسب به من بعد از بازی پرسپولیس و تراکتور را تکذیب می کنم.»
به گزارش اوج نیوز؛ علی کریمی در خصوص مصاحبه ای به نقل از وی که در آن گفته شده بود "بزرگتر از هم دایی نمی تواند مرا خراب کند" اظهار داشت: «هرگز این مصاحبه را انجام نداده ام. در طول چند روز گذشته و بعد از بازی با پرسپولیس مصاحبه هایی به نقل از من چاپ شده که اصلا صحت ندارد. من در مصاحبه هایی که بعد از بازی داشتم هم از هیچ فردی نام نبردم.»
وی ادامه داد: «کسانی که علی کریمی را می شناسند می دانند که این حرف ها، حرف های من نیست. این نقل قول ها را تکذیب می کنم چون هرگز در حرف هایم اسمی از دیگران نمی آورم.»
کریمی درباره مصدومیت خود گفت: «از ناحیه عضله پشت پا مصدوم شده بودم که 2 روز است فیزیوتراپی می کنم. شرایط خوبی دارم و از امروز هم در تمرینات تیم شرکت می کنم.»
................
سهمخواهی پرسپولیسیها از دولت
باید دید با توجه به زمان کمی که تا پایان دولت دهم مانده است آیا وزیر ورزش درخواست سرخپوشان را اجابت خواهد کرد یا اتفاق دیگری رخ خواهد داد.
صنعت بیمه - طولانی شدن پرونده فسخ قرارداد خلعتبری با عجمان و بازگرداندن این بازیکن به لیگبرتر باعث شده تا هر روز خبری تازه و حواشی جدید از این موضوع به گوش برسد
به گزارش پارس،به نقل ازنود، طولانی شدن پرونده فسخ قرارداد خلعتبری با عجمان و بازگرداندن این بازیکن به لیگبرتر باعث شده تا هر روز خبری تازه و حواشی جدید از این موضوع به گوش برسد. یکی از تازهترین شایعاتی که به گوش رسیده درخواست باشگاه پرسپولیس از محمود احمدینژاد درخصوص فسخ قرارداد قابل توجه خلعتبری با عجمان است. دولت که پیش از این نقشی مهم در پرونده نگه داشتن. جواد نکونام در ایران ایفا کرده بود. حالا در دومین ماموریت فوتبالی خود با درخواست یک میلیاردی باشگاه پرسپولیس مواجه شده است.
وزیر ورزش که آیندهای نزدیک زمام امور را به وزیر جدید واگذار میکند، با ورود مستقیم به پرونده نکونام، مقدمات ماندن او در فوتبال ایران و باشگاه استقلال را فراهم کرد. از این رو سرخپوشان و در راس آنها سردار رویانیان قصد دارند با قانع کردن وی بخشی از مبلغ رضایتنامه خلعتبری از باشگاه عجمان را از دولت دریافت کنند. البته هنوز رقم دقیق و مشخصی اعلام نشده است. اما بعید به نظر میرسد سرخپوشان در این زمینه به مبلغی پایینتر از مبلغ پرداخت شده به همتای آبی خود راضی شوند. باید دید با توجه به زمان کمی که تا پایان دولت دهم مانده است آیا وزیر ورزش درخواست سرخپوشان را اجابت خواهد کرد یا اتفاق دیگری رخ خواهد داد.
...............................
هنرمندان پرسپولیسی
محمدرضا گلزار:خیلی فوتبالی نیست و بیشتر علاقه اش به سمت والیبال است.ولی پرسپولی است.اگر در جمعی باشد و کل کل راه بیا افتد طوری از پرسپولیس طرفداری می کند که انگار هر روز استادیوم است.
پژمان بازغی:فکر می کنم این یکی را همه بدانید.اگر یک استادیوم بروی حرفه ای باشید حتمن پژمان بازغی را در استادیوم دیده اید.ولی در بازی های پرسپولیس.چون حسابی پرسپولیسی است و با کسی هم شوخی ندارد.با خیلی از بچه های فوتبالی رفیق است.مخصوصا حسین هدایتی!
کامبیز دیرباز:اگر خیال می کنید پژمان بازغی تنهایی بازی های پرسپولیس را به استادیوم می رود سخت اشتباه می کنید.کامبیز دیرباز بدتر از پژمان پرسپولیسی است.طوری که قبل از بازی های دربی همیشه با sms هاش با رفقای استقلالی اش کل کل راه می اندازد.
مسعود کیمیایی:خیلی سخت می شود فهمید که کیمیایی،که یکی از بزرگترین کارگردان های سینمای ایران است طرفدار کدام تیم است.اما آنهایی که به کیمیایی نزدیک هستند می گویند او یک پرسپولیسی قدیمی است.حتی در فیلم مستند سلطان که درباره علی پروین ساخته شده کلی درباره پروین حرف می زدند و از منش او تعریف می کند.
سعید راد:خیلی ها دیگر می دانند که سعید راد پرسپولیسی است.هم مصاحبه هایی که در نشریات کرده و هم حضورش در استادیوم در بازی های دربی.البته او عاشق پرسپولیسی است که علی پروین روی نیمکت اش نشسته باشد.
مهراوه شریفی نیا : دختر بزرگ محمدرضا شریفی نیا هم از آن فوتبالی ها است.همین سال گذشته که مسابقه های فوتبال جام جهانی توی سینما ها پخش می شد،طرفدار دو آتیشه اسپانیا بود و بازی های اسپانیا را در سینما تماشا می کرد.اما توی فوتبال داخلی یک پرسپولیسی است و همیشه اهل کل کل…
حسین سلیمانی:اگر فیلم مهر مادری را دیده باشید حسین سلیمانی را هم می شناسید.او همان نوجوان شیطانی است که کلی در فیلم شر به پا می کرد.حسین سلیمانی هم یک پرسپولیسی دو آتیشه است.او حتی با خــــدا بیامرز رسول ملاقلی پور یکی از کارگردان های مطرح سینما،سر بازی دربی قول و قرار می گذارند و سرآخر کارگردان استقلالی یک دست کت و شلوار به حسین بدهکار می شود.پس ببینید تا چه حد او پرسپولیسی است.
.
.
.
>>>>>>>>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: باقی عکسهای هنرمندان طرفدار پرسپولیس
یک عکس کمیاب و به یادماندنی از مربی
علی دایی در جدال با پپ گواردیولا و دی بوئر
بارسلونا - هرتابرلین
خیلی ها در خواب هم این شرایط را نمی بینن
منبع:
دوستان حتما این عکس رو که روی جلد روزنامه خبر ورزشی هست رو دیدین.
سوال من اینجاست که چرا اینقدر این خبری که مربوط به تیم ما هست رو درشت زدن که حتی یه نفر که از نعمت بینایی برخوردار نیست میتونه ببینتش؟
چرا اخبار مربوط به پرسپولیس همیشه باید اینقدر توی چشم باشه اونم خبری که اصلا معلوم نیست چرا الان زنده شده.
بعد هم مگه پرسپولیس و سپاهان توافق نکرده بودن که جریاناتی که سر انتقال بازیکن بینشون پیش اومده رو تموم کنن الان سپاهان چه فکری داره که باز آتیش قضیه رو روشن کرده.
امسال هر بلایی خواستند سرمون آوردن با اینکه تازه اول فصل هم هست.اون از دعوای مدیریتی.اون از جریان گزارش سمت دار فردوسی پور.این از سپاهان از تیتر یک روزنامه به اصطلاح بی طرف کشورمون
بی طرف ؟؟ از زمان انتقال هاشمی نسب این روزنامه به کل خودش رو گم کرد !! توی همه این سالها به سرعت به سمت زردی رفت ! توی گرونی کاغذ ! با این تیتراشون باید بفروشن دیگه ! توی نوجوونیمون یه زمانی خبرورزشی سر داربی تا ظهر تموم میشد الان کل فصول برای سبزی پاک کنی جز باطله ها به فروش میرسه . جواب کلاهبرداری رو دهنوی داده . کلا سپاهان از زمان ساکت با ما مشکل داشتنقل قول:
از بصیرت و آبدارچی تیم بگیر تا رده بالاها . همین سید صالحی نبود مگه بعد قهرمانیمون با قطبی چه الفاظی به کار برد ؟!؟!
خوشم میاد همه ی بازیگرای درست حسابی طرفدار ِ پرسپولیس هستند:n02:
میگم که به اصطلاح بیطرف.دقیقا.یه موقعی باید دم دکه دار رو میدیدی برات نگه داره الان به قول شما برای سبزی پاک کنی استفاده میشه.:n02:نقل قول:
اما چرا تیم ما؟چرا پرسپولیس باید همه چیزش بزرگ نمایی بشه؟
با این اتفاقات اخیر دیگران مدعی هستن فعلا که همه عالم دست به دست دادن تا تیمشون رو به چالش ببره ! بعد شما میگی واسه تیم ما حاشیه سازی میکنن و میکوبن !؟ یکم دات رو بزار پیش اونا ببین چی میکشن !@نقل قول:
بازیگر سریال مادرانه گفت: «خدا کند سردار بتواند رضايتنامه خلعتبري را بگيرد و اين مشکل حل شود.»
جام ورزشی؛ سريال مادرانه هر شب در ماه مبارک رمضان از شبکه 3 روي آنتن ميرود و بينندگان زيادي هم جذب داستان اين سريال شدند. فرزاد سريال مادرانه توانسته در دل مردم جا باز کند. عباس غزالي از عهده ايفاي اين نقش هم به خوبي برآمده است. غزالي با وجود درگيريها و مشغلههاي زياد کاري باز هم از پرسپوليس غافل نميشود و اخبار تيم مورد علاقهاش را با تمام جزئيات پيگيري ميکند. او عاشق علی کریمی است: «من به عشق کريمي پا به توپ شدم و هنوز هم که فوتبال بازي ميکنم، دوستانم ميگويند مثل کريمي دريبل ميزني!»
غزالي که از برد پرسپوليس برابر تراکتور خوشحال بود، گفتگوي مفصلي داشته که خواندنش را به شما خوانندگان توصيه ميکنيم:
* اخبار پرسپوليس را پيگيري ميکني؟
- صد در صد... مگر ميشود خبرهاي پرسپوليس را دنبال نکنم. اما از خودم ناراحت هستم که نتوانستم طرفداري از پرسپوليس را براي اين فصل خوب شروع کنم.
* به خاطر سريال مادرانه؟
- بله، هنوز سر فيلمبرداري هستم و نتوانستم از تيمم حمايت کنم. اما من توجيه قابل قبولي دارم و فکر کنم دليلم براي هواداران هم قانعکننده باشد.
* پس چطور از وضعيت تيم مطلع هستي؟
- تمام خبرها را از طريق سايتها و روزنامهها دنبال ميکنم و ميدانم امسال تيم خيلي خوبي داريم و در جريانم که مدافعان ما خوب کار کردند. اميدوارم خلعتبري هم به پرسپوليس بيايد.
* فکر ميکني او بتواند به پرسپوليس کمک کند؟
- به نظرم اگر به پرسپوليس بيايد خط حمله خيلي قوي ميشود و پرسپوليس چنين مهرهاي را کم دارد. خلعتبري بازيکن تند و تيز و فرصت طلبي است که اين خصوصيات براي يک مهاجم پوئن مثبتي محسوب ميشود. خدا کند سردار بتواند رضايتنامه خلعتبري را بگيرد و اين مشکل حل شود.
* اما پرسپوليس سيدصالحي را هم دارد..
- سيد صالحي هم بازيکن خوبي است و سابقه خوبي دارد. درست است که گل برد مقابل تراکتورسازي را هم زد اما پرسپوليس نبايد به يک گل اکتفا کند.
* وقتي علي کريمي را با پيراهن تراکتور مقابل پرسپوليس ديدي، چه حسي داشتي؟
- من اين بازي را از راديو گوش ميکردم ولي دوست داشتم علي کريمي در پرسپوليس بماند. من به عشق کريمي پا به توپ شدم و هنوز هم که فوتبال بازي ميکنم، دوستانم ميگويند مثل کريمي دريبل ميزني!
* پس الگوي فوتباليات علي کريمي بوده؟
- بله، من زماني فوتبال بازي ميکردم و الگويم کريمي بود. اما بعدها از سينما و تلويزيون سر در آوردم. کريمي خودش دوست داشت در پرسپوليس بماند و در حقش کم لطفي کردند. او در صحبتهايش گفته بود منتظر پرسپوليس مي ماند. اما خبري از مسئولان نشد. حالا که کريمي به تراکتور رفته او را ميخواهند. کريمي دلش با پرسپوليس است و خوشحالم که به تراکتور رفته!
* چرا؟ تراکتور تيم دومت است؟
- بله، بعد از پرسپوليس طرفدار تراکتور هستم. تراکتور هم قرمز ميپوشد و از اين بابت خوشحالم که کريمي باز هم پيراهن قرمز ميپوشد. کريمي آبي نپوشد. هر تيمي که ميخواهد برود! فقط نميتوانم ببينم او آبي بر تن کرده! به خاطر کريمي و مردم تبريز تراکتور را دوست دارم.
* به علي دايي هم علاقمندي؟
- بله، دايي اسطوره فوتبال ايران است و خيلي از کشورها ايران را با علي دايي ميشناسند. دايي به چلسي گل زد و يادم نميرود چطور مالديني را دريبل زد و حتي کارت زرد گرفت. در بايرن مونيخ هم بازي کرده. دايي جديت خاصي دارد. برادر بزرگتر من فوتباليست بود و اتفاقا تمريناتشان با تمرينات سالهاي پيش پرسپوليس همزمان بود. من هم با او سر تمرين ميرفتم و مي ديدم برخلاف بازيکنان که ديگر زياد شوخي ميکنند اما دايي جدي است و درسهاي بزرگي به بازيکنان ديگر ميداد. او هيچ وقت دنبال حاشيه نبوده و بايد براي قدرداني از او مجسمه بسازند يا ميدان يا خياباني را به اسمش کنند. البته باز هم کم است.
* دايي ميتواند با پرسپوليس موفق شود؟
- دايي هم در زمان بازيگري و هم مربيگري در پرسپوليس خوب کار کرده. او حالا شناخت خوبي از پرسپوليس دارد و ميتواند موفق شود. به غير از تمام خصوصيات فني و اخلاقي خوبي که دايي دارد، مهره مار هم دارد!
* مهره مار؟
- بله، دايي آدم خوش شانسي است و با آمدنش باعث موفقيت پرسپوليس ميشود. پرسپوليس امسال رويايي ميشود. شک نکنيد!
* رقيبان پرسپوليس را براي قهرماني کدام تيمها ميداني؟
- به نظر من رقيب اصلي پرسپوليس، سپاهان است و بعد هم تراکتور!
* پس استقلال چي؟
- استقلال در رده سوم يا چهارم قرار دارد!
* معلوم است، کري شديدي با استقلاليها داري؟
- کري ندارم فقط زيادي پرسپوليسي هستم!
* جوانگرايي که دايي کرد در پرسپوليس جواب ميدهد؟
- دايي در سايپا هم اين کار را کرد و جواب گرفت. امسال هم ميتواند با همين جوانها قهرمان شود و حرکت رو به جلويي داشته باشد. کي روش هم در تيمملي اين کار را کرد. چه اشکالي دارد؟
* براي تماشاي بازيهاي پرسپوليس به استاديوم ميروي؟
- محيطهاي شلوغ را زياد دوست ندارم اما براي بازي دربي به استاديوم آزادي ميروم. فقط بگويم، نديد پرسپوليس برنده است!
* خيلي مطمئن هستي؟
- از مطمئن هم مطمئنترم! پرسپوليس صد درصد استقلال را شکست مي دهد.
* زماني که تيمملي کره جنوبي را شکست داد، کجا بودي؟
- اتفاقا همان روز فيلمبرداري داشتيم. من هم فکر نمي کردم کار تيمملي در اين بازي تمام شود و به همين خاطر وقتم را طوري تنظيم کردم که 30 دقيقه مانده به پايان بازي خانه را ترک کنم تا به فيلمبرداري برسم. اما هيجان بازي آنقدر بالا بود که من جلوي تلويزيون ميخکوب شده بودم. وقتي بازي تمام شد با خوشحالي از خانه بيرون رفتم و 5 ساعت در يک خيابان گير افتادم. از يک طرف عوامل صحنه زنگ ميزدند و از يک طرف خودم قاطي شادي مردم شده بودم!
* به نظرت تيمملي ميتواند در جام جهاني موفق شود؟
- با کي روش و تفکري که دارد تيمملي ميتواند موفق باشد. کي روش در تيمملي تحول ايجاد کرد. بازيکنان تيمملي بد عادت شده بودند که تحت هر شرايطي در تيمملي هستند ولي کيروش حاشيه امنيتي براي هيچ بازيکني نگذاشت.
* منظورت کنار گذاشتن مهدي رحمتي است؟
- همه ما رحمتي را قبول داريم و ميدانيم يکي از بازيکنان خوب استقلال است. اگر استقلال قهرمان ميشود مديون رحمتي است. اما کيروش با آوردن رحمان احمدي به او اعتماد به نفس داد و همه ديدند چطور جلوي کره بازي کرد. او به بازيکنان اعتماد به نفس داد و به آنها نشان داد که جايگاهشان ثابت نيست و هر لحظه ممکن است در تيمملي نباشند. او از اسمهاي بزرگ نترسيد. جا دارد از رحمان احمدي هم تشکر کنم.
* کدام بازيکنان تيم ملي را کليدي ميداني؟
- رضا قوچاننژاد و دژاگه موتور تيم هستند و تيمملي با آنها موفق ميشود. اگر دايي باز هم قرعه ايران را بردارد حتما به مرحله بعد صعود ميکنيم چون خوش شانس است.
* دوست داشتي قوچاننژاد و دژاگه به پرسپوليس بيايند؟
- براي پرسپوليس دوست داشتم اما به ضرر خودشان است. چون آنها در فوتبال حرفهاي بازي ميکنند و در ايران درگير حاشيهها ميشوند. شايد سرنوشتشان مثل زندي شود!
* درست است که فوتباليستهاي ما در امارات بازي کنند؟
- به ذات آدمها بستگي دارد. اگر بخواهيم از ديد ورزشي نگاه کنيم و ماجرا را سياسي نکنيم به خاطر عرق ملي نبايد بازيکنان ايراني در امارات بازي کنند.
----------
سيدصالحي: خدا نميخواست هيچي نبودم
من بعد از هر بار که گل مي زنم سعي مي کنم با نوع شادي منحصر به فرد خودم از ائمه اطهار يادي کنم چرا که اگر آنها نباشند من هيچ کار نمي توانم انجام دهم.
بي شک يکي از بهترين مهاجم حال حاضر فوتبال ايران است. اگر چه مثل بعضي از مهاجمان استيل خيلي شيکي ندارد اما خيلي شيک گل مي زند. سيد مهدي سيد صالحي که در هر شرايطي و در هر کلام خود نام خدا را به زبان مي آورد حالا به تيم بزرگي ديگر آمده تا در پرسپوليس هم با زدن گلهاي زياد در بين هواداران عزت پيدا کند. او که در هفته اول ليگ يک تک گل سه امتيازي براي پرسپوليس زد، از همان هفته اول براي آقاي گلي خط و نشان کشيد.
به گزارش سايت گل ، سيد صالحي اگر چه نمي خواست مصاحبه اي انجام دهد و بيشتر دوست داشت در سکوت خبري باشد اما در صحبتي کوتاه با سايت گل حرفهاي جالبي زد.
سيد صالحي به سايت گل گفت: در بازي با تراکتور برايم شرايط خاصي وجود داشت به خاطر بازي مقابل سابقم که هوادارانش به من لطف زيادي داشتم و در آن تيم خاطرات خوبي داشتم اما من بازيکن پرسپوليس بودم و نسبت به پرسپوليس و هواداران بيشمارش تعهد داشتم براي همين با تمام وجودم بازي کردم و خداوند هم به من کمک کرد و به ساقهايم جان داد تا بتوانم براي تيمم گلزني کنم و خوشحالم اين گل سه امتيازي شد. من در زدن اين گل نقشي نداشتم و فقط کمک خدا بود و تلاش بچه هاي تيم.
سيد صالحي در ادامه به سايت گل گفت: ما فوتباليست ها انسانهاي معمولي هستيم که خدا به ما عزت داده تا بتوانيم به اين جايگاه برسيم. قطعاً اگر خداوند نمي خواست من، سيد صالحي هيچي نبودم. من اگر امروز اينجا هستم فقط و فقط لطف خداست و عنايت ائمه اطهار. من بعد از هر بار که گل مي زنم سعي مي کنم با نوع شادي منحصر به فرد خودم از ائمه اطهار يادي کنم چرا که اگر آنها نباشند من هيچ کار نمي توانم انجام دهم. سيد صالحي در پايان به سايت گل گفت: قطعاً با حضور آقاي دايي و حمايت هواداران مي توانيم پرسپوليس را به لطف خدا به جايگاه واقعي اش برسانيم. اميداورم بتوانم به عنوان يک بازيکن کوچک براي تيم بزرگ پرسپوليس مثمر ثمر باشم.
.
.
.
جلسه فوقالعاده هيئت مديره در غياب پروين
هيئت مديره باشگاه پرسپوليس درباره اختلافهاي بين دهنوي و باشگاه سپاهان جلسه فوري تشکيل داد.
ایران نیوز - درگيريهاي لفظي و بيانيه و مصاحبهها عليه يکديگر بين قاسم دهنوي، باشگاه پرسپوليس و سپاهان باعث ناراحتي اعضاي جديد هيئت مديره سرخپوشان شد.
از همين رو جلسه فوقالعاده هيئت مديره پرسپوليس در غياب علي پروين در خصوص اتفاقات اخير تشکيل شد. رويانيان گزارشي از جلسه با حسنزاده و مسئولان باشگاه سپاهان داد و مقرر شد در فضايي آرام و به دور از هرگونه تنشهاي رسانهاي موضوع قرارداد خليلزاده و کريمي با پرسپوليسيها پيگيري و سپس با گفتوگو مشکلات و حاشيههاي پيش آمده برطرف شود.
.......................
یک بازیکن با 3 باشگاه قرارداد بسته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :محمد رویانیان که صحبتهایش از طریق حسین قدوسی روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در اختیار رسانهها قرار گرفته است، ضمن بیان مطلب فوق گفت: به قاسم دهنوی تذکر دادم که مشکلاتش را باید از طریق باشگاه پیگیری کند نه اینکه راجع به مدیران سپاهان اینگونه صحبت کند.
وی افزود: چندی پیش با علیرضا رحیمی نشستی داشتیم که در آن جلسه حسنزاده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هم حضور داشت. مشکلات بازیکنان طرفین را در آن جلسه برطرف کردیم و قرار گذاشتیم که این مسائل به پایان برسد اما نمیدانم چرا آنها به این قول و قرارها پایبند نبودند و از بازیکن ما آنهم به مراجع قضایی شکایت کردند و چنین الفاظی را علیه بازیکن ما به کار بردند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در ادامه خاطرنشان کرد: من سوالی از کمیته انضباطی دارم که چرا حکم قاسم دهنوی را صادر کردند اما هنوز حکم شجاع خلیلزاده صادر نشده است. من این مسئله را از حسنزاده پرسیدم و ایشان اعلام کرد بزودی حکم این خلیلزاده صادر میشود اما هنوز این حکم صادر نشده که عدالت نیست. وقتی هم عدالت رعایت نمیشود سپاهان چنین حرکتی را انجام و به مراجع قضایی شکایت میکند.
رویانیان با بیان اینکه مسائل فوتبالی باید درون خانواده فوتبال و از طریق کمیته انضباطی حل شود، یادآور شد: اگر لازم باشد و این قضیه حل نشود، ما هم از دو بازیکن سپاهان شکایت میکنیم. متاسفانه یکی از بازیکنان سپاهان اصفهان با با 3 تیم قرارداد دارد، آیا درست است این اتفاق را علنی کنیم.
وی در ادامه تاکید کرد: من با رحیمی صحبت کردم و گفتم پولی که دهنوی از باشگاه سپاهان دریافت کرده است را ما پرداخت میکنیم. اما نمیدانم چرا ناگهان آنها چنین اقدامی را انجام داده و از این بازیکن به مراجع قضایی شکایت کردند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پایان بار دیگر اعلام کرد به خاطر صحبتهای اخیر به دهنوی تذکر داده است و گفت: ما به قول و قرارمان پایبند بودیم اما ای کاش مسئولان سپاهان اصفهان هم به تعهداتشان عمل میکردند.
........................
سخنگوی باشگاه ذوبآهن اصفهان اعلام کرد که این باشگاه از پیام صادقیان به کمیته انضباطی شکایت کرده زیرا او بازیکن ذوبآهن بوده و نباید برای پرسپولیس بازی میکرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درحالی که تیمهای فوتبال ذوبآهن اصفهان و پرسپولیس جمعه شب در ورزشگاه فولادشهر اصفهان مقابل همدیگر به میدان میروند، باشگاه ذوبآهن اصفهان اعلام کرد پیام صادقیان نباید در بازی نخست پرسپولیس مقابل تراکتورسازی به میدان میرفت زیرا همچنان بازیکن این تیم اصفهانی است.
کامران شیرزادی در خصوص آخرین وضعیت حضور پیام صادقیان در تیم پرسپولیس، ضمن بیان مطلب فوق گفت: پیام صادقیان بازیکن تیم ذوبآهن اصفهان محسوب میشود زیرا تا پایان آذرماه با این باشگاه قرارداد دارد و به هیچ وجه نمیتوانست برای پرسپولیس بازی کند.
وی با اشاره به شکایت از این بازیکن به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاکید کرد: در حال رسیدگی و پیگیری این مسئله هستیم، بسیار امیدواریم رای به سود ما اعلام شود و تا این بازیکن تا پایان آذرماه در ذوبآهن حضور داشته باشد.
سخنگوی باشگاه ذوبآهن اصفهان همچنین گفت: اگر قرار است صادقیان به تیم دیگری برود باید در زمان نقل و انتقالات نیم فصل بوده و یا رضایت باشگاه ذوبآهن اصفهان را جلب کند.
منبع: قدس
حذف خبر شکایت از دهنوی از روی سایت باشگاه سپاهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاری تسنیم: باشگاه سپاهان خبر شکایت از هافبک پرسپولیس را از روی خروجی سایت خود حذف کرد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم باشگاه سپاهان روز گذشته خبر شکایت از قاسم دهنوی را روی خروجی خود قرار داد و تمام رسانهها نیز این خبر را بازتاب دادند اما این خبر امروز از روی خروجی سایت این باشگاه حذف شد.
به نظر میرسد واکنشهای پس از انتشار این خبر در این موضوع بیتاثیر نبوده است. تلاش خبرنگار تسنیم برای ارتباط با مسئولان باشگاه سپاهان برای پاسخگویی به این موضوع بینتیجه بود.
سخنگوی باشگاه ذوب اهن کیه که به خودش اجازه داده بیشتر از ظرفیت دهنش حرف بزنه پرسپولیس نباید سر قضیه حدادی فر که از پرسپولیس پول گرفته بود کوتاه میومد با مسالمت همه چی حل میکرد که اینا اینجوری دم در بیارن البته باید بهشون حق داد اون اختلاس میلیاردی که مدیر عامل محبوب اینا کرده بود نزدیک بود برن دسته پایین تر هنوز جبران نشده باید از این راه پول در بیارن مثل اینکه باد سردار تا به حال به اینا نخورده:n09:نقل قول:
امسال سال ماست انگاری : دینقل قول:
هم توی حواشی و هم توی جذب بازیکنای پرسرو صدا و ...
اینجور موارد در حد حرفه : مث سپاهانیا . الان به سایتش سر بزنی در مرود دهنوی چیزی پیدا نیست ! یهو دیدی فردا یه حرف دیگه دراومد ! یه زمان حسن زاده میگه باشگاههای بدهکار رو نمیزاره توی لیگ بازی کنن !! کلا حرف زیاده ! مرد عمل میخواد :دی
عکس یادگاری والیبالیستها با علی پروین(سلطان:n12:)
چرا پرسپولیس هر کیو جذب میکنه بعدش انقدر حرف و حدیث پیش میاد؟
حقیقیو گرفتیم سرپرست فجر اون حاشیه ها رو ایجاد کرد.
دایی رو گرفتیم مدیر راه آهن هر روز مصاحبه میکرد که دایی مال ماست.
با کریمی و خلیل زاده داخلی بستیم سر از سپاهان در آوردن کسی صداش در نیومد.
همین اتفاق به طور برعکس واسه دهنوی افتاد هم جریمه شد حالا هم کلاهبردار شده و تیتر همه روزنامه ها.
تا چن روز دگ هم که با ذوب بازی داریم مسئولین ذوب نشستن فکر کردن چکار کنیم چکار نکنیم که تمرکز پرسپلیسو از بین ببریم؟ آها، به صادقیان گیر میدیم میگیم آقا این بازیکن ماست تو پرسپولیس چکار میکنه؟
خب مرد ناحسابی وقتی که پول کلان میگیرین رضاینامه میدین یعنی دگ بازیکن شما نیست.اینو بفهم!
اگه میگین رضایتنامه ندادیم پس چجوری قراردادش ثبت شد و واسش کارت بازی صادر شد؟
حتما درآینده ای نه چندان دور موقع بازی با سایپا میان میگن غریبی مال ماست پیش شما چکار میکنه؟
یا جلو راه آهن میگن آلیشاهو کفشگری مال ماست حق بازی ندارند!
و این داستان ادامه دارد...
متاسفانه متاسفانه کار ما به فردی مثه شرینی بسته هست!نقل قول:
شیرینی به شدت توی مسائل مالی امسال به کمک تیم اومده اما به همون اندازه هم دردسر ساز شده واسمون!
پافشاری روی یه سری بازیکنا و راضی کردن به هر نحوی !! این مشکل ها رو پیش اورد
دهنوی(...) با دوتا باشگاه قرار داد بست، پیام قرار دادش هنوز مونده بود و باید پرسپولیس پول رضایت نامه بده که نداده ، علی دایی تیم راه اهن رو داشت میساخت و استارت یه پروژه رو زده بودن و توافقاتش رو برای فصل بعد نهایی کرده بود با مدیران.
مدیران سپاهان هم این وسط واقعا حرفه ای گری رو بر ما تمام کردن ، چندین . چند بار مینشستن به توافق میرسیدن و قول قرار میذاشتن با ما و دیگران واسه حل مشکلات و هماهنگی فرداش باز میزدن تو جاده خاکی!!:n27:
مدیرعامل پرسپولیس گفت : بودجه کافی برای نگه داشتن خلعتبری نداشتیم.
رویانیان مدیرعامل پرسپولیس به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت :خلعتبری با عجمان قرار داد داشت .ما و خلعتبری به توافق رسیده بودیم که وی برای پرسپولیس بازی کند ، اما برای اینکه مبلغ رضایت نامه اش را به باشگاه اماراتی بدهیم ، بودجه کافی نداشتیم . این بازیکن علاقمند به حضور در لیگ ایران بود ، اما قسمت نشد . انشاءاله برای دوره های بعد بازهم برای جذب بازیکنانی مثل وی که افتخار فوتبال ایران هستند اقدام می کنیم.
وی ادامه داد : نمی خواهم موضوع دهنوی بیشتر از این ادامه پیدا کند. ما تازه فصل جدید را شروع کردیم . همه چیز مثل روز روشن است. هم اکنون دهنوی با ماست و برای پرسپولیس به میدان می رود. در جلسه ای با سپاهان ، مشکلات به نظر ما حل شده آمد. فکر نمی کنم سپاهانی ها هم به دنبال حاشیه سازی باشند . خوب است در فضایی آرام بازی ها را دنبال کنیم.
وی گفت : از دهنوی خواستم به طور کامل اتفاقات ابتدای فصل و حرفهاي رحیمی را فراموش کند ، چرا که این موضوع باعث می شود تمرکز دیگر بازیکنان هم بر هم بخورد و دود این اتفاقات مستقیماً به چشم پرسپولیس خواهدرفت.
وی اظهار داشت : ما نیز بازیکنانی داشتیم ، در عین حالیکه با ما قرار داد داشتند با باشگاه دیگری بر سر میز مذاکره رفتند ولی سعی نکردیم با شلوغ کردن و برهم زدن آرامش دیگران، باشگاه را به حاشیه ببریم.
رویانیان با اشاره به تقدیر از بازیکنان پرسپولیس پس ازبرد مقابل تراکتور گفت : ما برای هر برد ، پاداشی در نظر می گیریم که در وقت مناسب به دست بازیکنان می رسد.
وی افزود : هم اکنون ادامه بازی ها و به دست آوردن امتیاز برای ما مهم است . پس بهتر است همه با این موضوع کنار بیایند که باشگاه تا جایی که لازم باشد با حفظ آرامش به جلو حرکت می کند.
دايي: اجازه نميدهيم تيممان به هم بريزد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ما خيلي باتجربه و پوستکلفتتر از اين حرفها هستيم که اجازه دهيم تيممان به هم بريزد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي دايي در خصوص آخرين شرايط پرسپوليس اظهار داشت: خدا را شکر پس از پيروزي شيرين مقابل تراکتورسازي تبريز در آمادگي کامل و صددرصدي قرار داريم و بچهها با روحيه عالي آماده نبرد در دومين ديدار خود هستند.
به گزارش فارس ، وي افزود: قطعا بازي سختي را در اصفهان خواهيم داشت و بايد با تمرکز و انگيزه بالا در زمين حريف به ميدان برويم. ذوبآهن در اولين بازي خود نتيجه قابل قبولي نگرفته و حتما در زمين خود ميآيد تا برابر ما به نتيجه لازم برسد و بازي اول را جبران کند اما من مطمئن هستم با تمريناتي که انجام داديم، تلاش بچهها و انگيزه بالاي آنها با تمرکز براي کسب سه امتياز به اصفهان ميرويم و انشاءالله دنبال اين هستيم تا در اصفهان بازي قابل قبولي را به همراه نتيجه لازم به دست آوريم.
وي در پاسخ به سؤالي که نظر شما درباره اظهارات و حمله کيروش به فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ چيست، گفت: اظهارات کيروش را نخواندهام.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سوال ديگري که يکي از خواستههاي کيروش ميدان دادن به بازيکنان جوان در تيمهاي ليگ برتري است، گفت: من هم معتقدم بايد به جوانان بها داد چون آينده فوتبال ما متعلق به جوانان است. شما پرسپوليس را ببينيد که نسبت به قبل چقدر جوانگرايي کرده پس من هم اين موضوع را ميدانم و باز هم ميگويم آينده فوتبال ما و موفقيتش بستگي به اين جوانان دارد و بايد به اين جوانها بها داده و اطمينان کنيم و بيشتر آنها را به بازي بگيريم. هر چه از اين جوانان کار بکشيم قطعا در آينده کمک بيشتري به ما ميکنند و حتي ميتوانيم آينده خود را تضمين کنيم.
دايي در پاسخ به سوال ديگري که آيا شما موافقيد جام حذفي بعد از ليگ برگزار شود، گفت: هيچ کجاي دنيا چنين چيزهايي انجام نميشود. به نظرم جام حذفي بايد همزمان با ليگ برگزار شود. شما کجاي دنيا ديدهايد که برخلاف اين موضوع باشد؟
سرمربي پرسپوليسيها همچنين در خصوص ديدار اعضاي هيئت مديره با خودش و بازيکنان نيز تاکيد کرد: جلسه خاصي نداشتيم اما دست اعضاي هيئت مديره درد نکند به ما دلگرمي و قوت قلب دادند. همين که آنها به تمرين مان آمدند مطمئن باشيد با همکاري دو طرفه آنها کادر فني پرسپوليس ميتواند به خواستههايش برسد و قطعا اين نگاه آنها ميتواند به پرسپوليس کمک کند. هيئت مديره بايد يار پرسپوليس باشد که انشاءالله همه با هم کمک کنيم تيم امسال موفق باشد.
دايي در مورد حمايت هواداران در بازي اول مقابل تراکتورسازي از تيم نيز گفت: روز اول که به پرسپوليس آمدم اين موضوع را گفتم که آنها نقش تعيينکنندهاي براي موفقيت ما و حتي قهرماني پرسپوليس دارند. اگر هواداران نتيجه ميخواهند بايد حمايت کنند. اگر آنها بيايند و پشت سر پرسپوليس باشند مخصوصا تا دقيقه 90 و حتي وقتهاي اضافه خيلي راحتتر و با آرامش ميتوانيم به هدفمان برسيم. خيلي راحتتر از آن چيزي که فکر ميکنيم.
وي در ادامه صحبتهايش براي دومين بار ضمن تمجيد از تيم ذوبآهن تاکيد کرد: در حال حاضر بايد به ذوبآهن فکر کنيم. در قدم اول خوب تراکتورسازي را پشت سر گذاشتيم و اميدوارم از اصفهان دست پر به تهران برگرديم. همه به دنبال اين هستيم تا مقامي در خور نام پرسپوليس کسب کنيم. البته ذوبآهن هم تيم بسيار خوب و جواني دارد و قطعا کار را براي ما سخت ميکند اما ما سه امتياز را ميخواهيم و بايد از اين بازي سخت سربلند بيرون بياييم. آنها در خانه خود براي کسب نتيجه دست به هر کاري ميزنند اما ما هم ميخواهيم از ابتداي بازيها خودمان را به بالاي جدول بچسبانيم و از آن فاصله نگيريم و انشاءالله اين اتفاق ميافتد.
وي افزود: خوشبختانه قبل از بازي با پرسپوليس آرامش خوبي به تيم وارد شده، ارتباط در پرسپوليس هميشه بايد حرف اول را بزند. يک تيم خوب پشت سر آن بايد يک هيئت مديره و زنجيري باشد که به همديگر وصل است. اگر اين حمايتها باشد قطعا هيچ چيز نميتواند پرسپوليس را تکان دهد. خوشبختانه افراد بزرگ و عاشقي به هيئت مديره ما آمدهاند که اميدوارم به پرسپوليس کمک کنند. من هم اميدوارم با عملکردمان شرمنده آنها نشويم.
دايي در پايان درباره تنشهاي به وجود آمده بين باشگاه پرسپوليس و سپاهان گفت: معتقدم در اين فوتبال با آرامش همه چيز حل ميشود خودتان ديديد ما بازيکناني گرفتيم اما به تمرينات ما نيامدند. مطمئن باشيد در اين فوتبال همه چيز با آرامش و تعامل حل ميشود من نميدانم اين تنشها براي چه به وجود ميآيد و به نظر من اين يک مسئله بيخود است. به نظرم چون ما با يک تيم اصفهاني ديگر بازي داريم که معتقدند از حالا مدعي قهرماني هستند چنين کارهايي را انجام ميدهند، شايد به نوعي ما هم مدعي قهرماني باشيم اما خدا را شکر ما خيلي باتجربه و پوستکلفتتر از اين حرفها هستيم که اجازه دهيم تيممان به هم بريزد يا دچار حاشيه و مشکل شود. تيم ما کار خودش را با قدرت انجام ميدهد.
دهنوی پفته بود که بند کفشش به استوک کریمی گیر کرده بوده و اون اتفاق افتاد، حقیقتا من اول باورم نشد و گفتم داره بهونه میاره اما این عکس کاملا گویا هست که این اتفاق افتاده.
از دهنوی اصلا خوشم نمیاد ولی اینبار مثه اینکه راست گفته بنده خدا...
مشکل این کفش جدیداست دیگه !! بنداش سر یقه بسته میشه !!!نقل قول: