بابا ماهی 20 یا 30 تومن که خوبه.تازه محمد کرجی من میگه ماهی 13 تومن میده. اینجا که نداره وگرنه میگرفتم حتمانقل قول:
من ندارم قيمت Adsl هم كه ماشااله بالاست به اميد روزي كه همگي اينترنتمون پر سرعت باشه
Printable View
بابا ماهی 20 یا 30 تومن که خوبه.تازه محمد کرجی من میگه ماهی 13 تومن میده. اینجا که نداره وگرنه میگرفتم حتمانقل قول:
من ندارم قيمت Adsl هم كه ماشااله بالاست به اميد روزي كه همگي اينترنتمون پر سرعت باشه
این سرعت فوق العادس
من ADSL دارم با یه عالمه مشکل
مثلا من 64KB ولی سرعت دانلود 3 !!!!!!!!!!!
موفق باشید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه خدا رو شكر از Adsl شانس اوردم .
سرعت 64 از پارسانلاين گرفتم .
سرعت دانلودم روزها از 6 پايينتر نمياد و شبها هم سرعت دانلودم دور و بر 7 و 8 ميچرخه .
این چه وضعیه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
باید 32 باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني چي ؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
شما ميگي سرعت دانلود بايد 32 باشه ؟
همچين چيزي امكان نداره عزيز !!!
سرعت دانلودش در بهترين شرايط بايد دور و بر 7 و 8 باشه .
شواليه جان شما از چه شركتي سرويس Adsl گرفتین ؟نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
اخه منم 64 Kb دارم از شرکت شاتل ولی زیاد فرقی با اینترنت Dial Up نمیکنه ، چه تو دانلود چه تو دیدن صفحات .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حسین جان این چی بود که گفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعیده از شما= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اینترنت تقسیم بر 2 = سرعت دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شاید شما دایل آپ رو گفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا همینجوریه دیگهنقل قول:
نوشته شده توسط Viking
از شرکت GoldNet
نگو .نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
تا اون جايي كه من شنيدم و ديدم و خوندم سرعت دانلود تقسيم بر 8 ميشه .
حالا من ديگه نميدونم چرا شما ميگي تقسيم بر 2 ميشه .
بهتره صبر كنيم تا بقيه بچهها در اين مورد نظر بدن ...
حسین جان قربونت این یه فرمولهنقل قول:
تقسیم به 8 رو کی گفته؟
من اینو از ساپورت شنیدم
موفق باشی...
شوالیه جان ماهی چقدر برای شارژ سرویست میدی ؟
تا اونجا که من ميدونم بايد تقسيم بر 8 کنيم...نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
راستی نظر سنجی چقدر جالب شده!
آره منم دیدم تعجب کردم ! :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط alex_pk
به نام خدا
خوب نظر سنجي رو من گذاشتم . معلومه اگر يه به نام خدا اول تاپيك باشه تاپيك ادامه پيدا مي كنه...
حالا نظرتون در باره اين عكس چيه:
بسم رب الشهداءنقل قول:
نوشته شده توسط mshiraz.2006
==========
خوب mshiraz جون اين كه معلومه ! نام خدا به همه كارهاي ما بركت ميده
راستش من نوشتن نام خدا را در اول تاپيك از تو ياد گرفتم ;)
عكست هم نشون داده نميشه من يه جا ديگه آپلود كردم ;)
موفق باشيد
منم شنیدم باید تقسیم بر 8 بشه نه 2. بعد یعنی اینکه ای دی اس ال سرعتش بالاتر از دایل آپ نیست؟؟؟ یعنی فقط برتریش اینه که همیشه کانکته؟؟؟ و پولش هم کمتره؟؟؟محمد جان شما سرعت داونلودت چنده؟؟؟ میشه کسایی که ای دی اس ال یا وایر لس دارن در مورد سرعتشون یه توضیح بدن؟؟؟
بستگي داره كه ADSL با چه سرعتي بگيري . مثلا من با سرعت 64 گرفتم كه تقريبا از لحاظ سرعت دانلود و بازكردن صفحات مثل ديالاپ ميمونه .نقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
يكي از برتريهاش همينه كه شما گفتينقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
اگه بخوايم از لحاظ سرعت 64 كه من دارم ، هميشه ازش استفاده كنيم بله . خيلي به صرفه تر از ديالاپ هست .نقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
مال من روزها دور و بر 5 و 6 و شبها دور و بر 7 و 8 هست .نقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
سرعتش بستگي به سرويسي داره كه شما از شركت ميگيرين . مثلا 64 تقريبا همون سرعت ديالاپ رو داره و هرچي بيشتر واسه سرويسها پول بدي ؛ بيشتر هم اش ميخوري .نقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
سرعت دانلود هم ميشه سرعت اصلي سرويس تقسيم بر 8 . ( البته معمولا يه خورده سرعت دانلود كمتر از عددي است كه شما از تقسيم كردن سرعت سرويس بر 8 به دست مياري )
سلام بچه ها
من از یکی از بچه های همین فروم شنیدم این بحثم بود سعی می کنم پیدا کنم
الان حضور ذهن ندارم ولی فکر می کنم الفین بود(شاید)
بعدم ایشون که تو چن صفحهه قبل سرعت دانلودشون1MB بود سرعت اینتر نتشون باید 8MBps باشه دیگه نه؟
با این که از 2000KBps بیشتر نمی شه
سعی می کنم اون تاپیکو پیدا کنم
موفق باشید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا 20 تومننقل قول:
نوشته شده توسط Viking
ضمنا من تو مشهدم نه تهران ;)
اوکی ، فهمیدم .
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman
به نام خدا
ممنون از بايت آپلود عكس . تو كدوم سايت اپلودش كردي؟
سلام مجدد
این چه سوالیه؟
روی عکس راست کلیک کن و بعد گزینه ی پروپرتیس رو بزن
توی این سایته:
موفق باشی...
بسم رب الشهداءنقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
=========
سلام
از دوست خوبم شواليه به خاطر جواب سوال متشكرم :wub:
ولي شواليه جون اين جملت خيلي جمله زشتي بود >> "این چه سوالیه؟" من چون با تو رفيقم دارم خالصانه بت ميگم
تو پي سي ورلد اين حرف ها معني نداره مطمئنا من و تو هم ممكنه تا به حال سوال هايي پرسيده باشيم كه به نظر
ديگران جوابش خيلي ساده بوده . پس يادمون نره كه سوال كردن عيب نيست بلكه ندانستن عيب است :)
موفق باشيد ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
والله چي بگم ....
البته من حدود شونصد بار تو انجمن راجع به اينترنت و سرعت خودم توضيح دادم اينم روش !
:biggrin:
من اينترنت 64 كيلوبايتي دارم سرعت دانلودم هم سي كيلوبايت تا پنجاه كيلوبايت است !
يعني در بهترين حالت در يك دقيقه سه مگ دانلود ميكنم !
حالا نگيد چه جوري ؟ :blink:
چون خودم هم خوب نميدونم :biggrin:
خوب دوستان میبیندی که محمد چی میگه؟؟؟ ماهی 14 تومن میدن و سرعتشون به این خوبیه.
به...به...به محمد جاننقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman
چطورس عزيز دلم
خوبي؟
چند وقت بود كه ناپيدا بودي
اولا ممنونم از توجهت
دوما عزيزم خودم بدتر از همه ي شما بودم شك داريد؟
مي تونيد بريد اولين پستم رو نگاه كنيد بريد ديگه...
من شايد منظورم رو بد رسوندم منظور من اين بود:
دوست شيرازي عزيز , شما كه خودت تيك رو ايجاد كردي براي چي اي سوال رو مي پرسي؟
به نظر من كه سوالتون به بحث ربطي نداره
من بايد اينجوري مي گفتم ضمن اين كه مي خواستم بهشون جواب رو پي ام بزنم ولي گفتم شايد بهتر باشه اينجا بگم تا بچه ها در مورد بحث صحبت كنن
به هر حال من عذر مي خوام كه جوابم رو بد رسوندم منظورم اين نبود
موفق باشيد... :)
بسم رب الشهداء
============
سلام شواليه جون
منم ميدونستم كه شما از اين حرفت قصد و نيت خوبي داشتي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بهتره كه اين بحث و ادامه نديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نظراتي كه دوستان درباره سرعت ميدن من همون اينترنت ماهواره اي رو ترجيح ميدم.
تو نظر سنجي كه قيد نشده.
ولي تو سرويس Basic سرعت 2 MB هستش كه با افت سرعت ميرسه به 64 كيلو بايت و ثابت ميمونه.(براي دانلود)
نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
به نام خدا
ادم كه از روز اول همه چي رو بلد نيست ديگه...
بابا تو رو خدا يكم دور و بر رو نگاه كننقل قول:
نوشته شده توسط mshiraz.2006
من100% تو اين پست توجيهت كردم ديگه
بد نبود نگاه مي كردي من منظورم اين نيست كه بايد غريزي ياد داشته باشي منظورم اين بود كه نبايد اينجا مطرح مي كردي
متوجهي؟
موفق باشي... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
به نام خدا
از اون بابت اره . پس ما شرمنده...
من يه تاپيك خودم زدم قبلا با همين موضوع كه تو كدوم سايت ميشه ....؟
قبل از اينكه اين سوال رو بپرسم رفتم و تاپيك رو دوباره نگاه كردم و به تمام سايتهاي دوستان سر زوم ولي به نتيجه اي نرسيدم. رو همين حساب سوال كردم...
با سلام،
من اکسپرس نت دارم از يکی از شرکتهای در بلژيک،فکر ميکنم سرعت اينترنتی که ما اينجا داريم با ايران قابل مقايسه نيست! ماهيانه 40 اورو ميدم، در هر ماه Mb10240 ميتونم دانلود کنم و 2048mb بفرستم! تنها بدی که داره وقتی تمام دانلودم را استفاده می کنم،سرعت اينترنتم مياد پائين! واسه همين بايد نصف دانلودامو بزارم واسه آخر ماه.
و جالب اينکه توی خط اين شرکت آنتی ويروس و آنتی اسپام هم داره.
با تشکر بابک-بلژيک
من سرعتم 3 كيلوبايت در ثانيه زياده نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه كنيم كه شهر اشغال ما اينجوريه
سلام دوستان می خوام در مورد اینترنت پر سرعت براتون بگم . تا حالا با این اینترنت کار کردید به شما قول می دم که اگر فقط یک بار با این اینترنت کار کنید دیگه اصلا از کارتهای اینترنتی استفاده نمی کنید چون سرعت بالای اون نسبت به کارت خیلی بالاست و اصلا قابل مقایسه نیست براتون یه مثال می زنم شاید به سرعتش پی ببرید . از یه مثال ساده شروع می کنم ببینید دوستان شما همتون از سایت گوگل استفاده میکنید و جستجو هاتون را در این سایت انجام می دهید خوب حالا اگر از کارت استفاده می کنید باز کردن خود سایت گوگل کلی طول میکشه حالا بعد از چندین ثانیه که طول کشید تا باز بشه حالا اگر اینترنت شما دیسکانکت نشه در اون فاصله تازه میتونید واژه مورد نظرتون را سرچ کنید حالا تازه دوباره باید این قدر صبر کنید تا بعد از 30 تا 60 ثانیه که اون لیست مورد نظر را بیاره و شما بتونید وارد سایت مورد نظرتون بگردید در حالی که با استفاده از اینترنت پر سرعت همه این کارها از باز شدن گوگل گرفته تا آوردن لیست و وارد شدن به سایتها فقط چند ثانیه طول می کشه و شما از گشت و گذار در اینترنت خسته نمی شید علاوه بر مزیت سرعت بالا مزایای دیگری هم وجود دارد که از آن جمله می شود به اشغال نگردن خط تلفن که دغدغه خیلی از ما اینترنت کاران حرفه ای است و نیامدن هیچ هزینه ای بر روی قبض تلفن یعنی میتونید هم با تلفن حرف بزنی و هم داخل اینترنت باشی و دیگر نگران این نباشی که با هر بار زنگی که از بیرون می شه اینترنت قطع بشه
من اینترنت شرکت پارس آنلاین را پیشنهاد می کنم و شمارشو میذارم اینجا اگر خواستید بردارید و اگر شرکت بهتری از نظر سرویس دهی پیدا کردید بگید من که نمی شناسم
82208289 مسئول فروش پارس آنلاین است که من خودم با این فرد صحبت کردن
تو سوئد با حدود 30 یورو سرعتی حدود 1 مگ سند و 8 مگ دانلود دارینقل قول:
نوشته شده توسط babak_belgium
بدون محدودیت دانلود و افت سرعت
فکر کنم هنوز بلژیک جا داره ارزون شه و یا یه شرکت مناسب تر رو انتخاب کنی
از نظر قیمت و .... داتک مناسب تر هست دوست خوبمنقل قول:
من اینترنت شرکت سپنتا را پیشنهاد می کنم و شمارشو میذارم اینجا اگر خواستید بردارید و اگر شرکت بهتری از نظر سرویس دهی پیدا کردید بگید من که نمی شناسم
88315800 داخلی 109 مسئول فروش سپنتا است که من خودم با این فرد صحبت کردن
اینترنت پر سرت پارس آنلاین با کیفیتی باور نکردنی و قیمتی مناسب . با توجه به سابقه زیاد شرکت پارس آنلاین من فکر می کنم که از کیفیت برتری نسبت به شرکتهای دیگری بهره مند باشد
دوستان پارس آنلاین تقریبا کل ایران را از نظر اینترنت پر سرعت پوشش می دهد و با توجه به این امر می توانید به کیفیت برتر اینترنت این شرکت پی ببرید
من وایرلس دارم
به نام خدا
چه شركت هايي براي خطوط پر سرعت توشيراز داريم؟ ( آهايي شيرازي ها )
Man Internt Por Sorat Ndarm Omadam Ke Faghat Eno Begam
سلام . .
من سرعت خطم خیلی پایینه . . دانلود بین حدود 1 کیلوبایت تا 3 کیلوبایت که بعضی موقع ها میشه زیر 1 کیوبایت . .
دوستان . .اگه ممکنه در مورد خطوط Adsl کمی توضیح بدید . . و چقدر برای نصب اون هزینه باید بشه و مودم اون چه جوری و چه قیمته . .
ممنون
موفق باشید . .