میدونم! اما کجاش کوتاهه؟!نقل قول:
بهترین انیمه برا شروع ناروتو (naruto) هست ، البته کوتاه نیست ...
+
فعلا دارم الفن لید رو می بینم
Printable View
میدونم! اما کجاش کوتاهه؟!نقل قول:
بهترین انیمه برا شروع ناروتو (naruto) هست ، البته کوتاه نیست ...
+
فعلا دارم الفن لید رو می بینم
گفتم که ، کوتاه نیست ...نقل قول:
Berserk ، GantZ ، Death note ، code geass ، samurai champloo (فعلاً اینارو یادم هست)
اینا انیمه های کوتاه و قشنگی هستن و حتماً ببینشون ...
این انیمه های سریالی که توی اون یکی تاپیک :31: معرفی میشن لینک دانلود اونا رو نمیشه توی همون تاپیک قرار داد؟!
اینمه های جالبی قرار داده شده و بدجوری آدم رو به هوس میندازه که اونا رو دانلود کنه :46:
اصلا قوانین اجازه میده که لینک دانلود قرار داده بشه یا نه؟!
سلامنقل قول:
ظاهراً گزاشتن لینک دانلود غیر مجازه !!!:31:
ولی تو نت لینک دانلود زیاد پیدا میشه کافی که یه سرچی بزنی !!!:20:
سلام. انیمه الفن لید رو دیدم.. منو دق داد تا تموم شه!... خشونت آمیزه در عین اینکه بی نهایت احساسی و غم انگیز هست.. با اون موسیقی زیبا و عجیب..
از همون ابتدا یکی از نکات جالب این انیمه برای من تضاد بین معصومیت و بدجنسی بود. شخصیتهای دیکلونیوس دختر هستند (ظاهری معصوم) اما مثل چی دست به کشتار میزنن.. نوع بیشتری از این تضاد در خود لوسی هست که دو شخصیت داره. یکی کودکی معصوم و دیگری قاتل
نکته جالب دیگر متناقض بودن مفهوم حیوان و انسان در این انیمه هست. مسئولین اون سازمان هست که دیکلونیوس ها رو حیوان میپندارند و خطرناک در حالی که خودشون حیوان اند و انگار خشونت دیکلونیوس ها هم در اثر شکنجه هاییست که همین آدمها روی اونها وارد آوردن
ضمن اینکه دوست دارم نظرتون رو در باره این انیمه بدونم سوالی هم در باره پایانش دارم.
محتوای مخفی: پایان..
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Elfen Lied
ضمن اینکه دوست دارم نظرتون رو در باره این انیمه بدونم سوالی هم در باره پایانش دارم.
الفین لید رو وقتی برای دیدن انتخاب کردم که مثلا می خواستم خشونت انیمه ها رو نقد کنم !
ولی واقعا خشونت، مخصوصا در کاراکتر لوسی، منطقی و قابل هضم پرداخته شده بود
البته هرچقدر لوسی به سبب دوبعدی بودنش شخصیتی ماندگار و تاثیر گذار هست،
تضاد شخصیتی در باقی دیکلونیوس ها معقول به نظر نمیرسه یا کم کار شده...
این انیمه در سال 2004 قبل از به پایان رسیدن مانگا ش ساخته شده و انیمه و مانگا پایان متفاوتی دارن
در مورد پایان انیمه به نکات خوبی اشاره کردید
ضمن اینکه سرنوشت رئیس تشکیلات و اون زن دانشمند هم نامعلوم رها میشه
با اینکه دوست داشتم با همون خشونت تموم بشه اما بهتره اینو یه پایان باز دونست
این فرم پایان بیشتر در انیمه های با قسمت های کم دیده میشه
اتفاقا چون سوالات با کلیدهایی در انتها جلوی شماست گفتم که بهتره پایان باز درنظر بگیریدش
مگرنه تنها راه رفتن دنبال خوندن مانگای اونه که به نظرم هدف اصلی این نوع پایان دادن این انیمه ها میتونه باشه
خب من که پایان باز رو ترجیح میدم :دی
پ.ن: این پستتون رو میتونستید با کمی جزئیات بیشتر در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنید ...
ایول
بحث از خشونت شد
گمونم دارمش ببینم؟
ارزش داره؟
خشونتش در چه حده؟ mature هست یا کودکانه؟
از نظر مفاهیم بیشتر دوستش داشتمنقل قول:
گمونم دارمش ببینم؟
ارزش داره؟
خشونتش در چه حده؟ mature هست یا کودکانه؟
خب خشونت رو از همون قسمت اول خودت ببین اما ادامه اش یه کم رومنس میزنه
خشونتش مثل برسرک زمخت نیست، همچین لطیفه :دی
سلام
دوستان انیمه Great teacher onizuka رو حتما دیدید واقعا انیمه خیلی توپیه کلا خیلی متفاوت هستش
بیچاره این معلمه....
من الان اونجاشم که یه دختر تیز هوش میاد تو کلاس ...:31:
اگر ندیدید حتما ببینید..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژانرش چیه برادر؟
از عکساش که فک نکنم به گروه خونی من بخوره :دی
من خودم اولین انیمه که دیدم Death Note بود.بعدشم Code Geass رو دیدم هر دو شاهکار!اولی 37 قسمته دومی 2 فصل مجموعا 50 قسمت.نقل قول:
هر دوشون شاهکارن.نبینی نصف عمرت بر فناست ولی من خودم پیشنهاد میکنم اول دث نوت رو ببینی بعد کد گیاس.
زیرنویس هم دارن.
اینـو مـن میخواستـم بگـیرم ولی یـه مشکلی که نسبت به بقیـه انیمـه هـا دارن حجـمش 150 مگـیـه ، کـم تـر نداره ؟ :31:نقل قول:
مشکل؟! خب همه جور کیفیتی پیدا میشه فقط باید یه کم سرچ کنی ، چارصدیشم هست :دينقل قول:
اینـو مـن میخواستـم بگـیرم ولی یـه مشکلی که نسبت به بقیـه انیمـه هـا دارن حجـمش 150 مگـیـه ، کـم تـر نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نسخه 65 مگ رو از لینک زیر می تونی بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
minitheatre.org سایت خوبیه ، باید عضوش بشی تا لینک ها رو از سرورهای مختلف ببینی . عضویتش هم که رایگانه ...
دستت درد نکنه برادر
این سایتی که گفتی آرشیوش خوبه؟
بعد اکثرا هارد ساب هستن یا دوبله هم داره؟
خواهش. والا من که هرچی خواستم بی نتیجه نذاشته و اغلب استفاده کردم
عضویتش ضرری که نداره خودتون بنا به نیازتون تستش کنید
قبلا هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفیش کردم
سمت راست صفحه ی هر عنوان اطلاعات مربوط بهش هست :
پوستر ،
امتیاز کاربران ،
اطلاعات مربوط به پخش، تایم و ژانر انیمه
و نهایتا مهمترینش یعنی Encode Info
خب ممکنه هر جستجو چند تا نتیجه در پی داشته باشه که میشه انتخاب بهتری داشت اکثرا نوع فایلها MKV هست که زیرنویس رو میشه show/hide کرد
گاهی اوقات هم که فایل MKV هم دوبله اصلی و هم دوبله انگلیسی رو داره که دیگه حرف نداره !
دستت درد نکنه
پس برم عضو شم
باید خوب باشه
البته فعلا که چیزی برای دانلود کردن ندارم 100 تایی دی وی دی هم رو دستم مونده :دی
سلام دوستان
یه توضیح مختصر درباره فرق اینمه,مانگا و انیمیشن بدید...اینا چه فرقی با هم دارن؟!
مثلا من کارتونspirited away رو به سبب نمره بالایی که داشت دیدم و اتفاقا خیلی هم خوشم اومد...ولی نمیدونم این انیمه بود یا انیمیشن یا...
حالا برای اینکه من بیشتر آشنا بشم لطفا یه انیمه واقعا توپ بهم معرفی کنید که بعد از دیدنش اگه خوشم اومد به شما دوستان انیمه باز ملحق بشم.:31:
اینمه نوعی انیمیشن که ژاپنیها میسازننقل قول:
مانگاها کمیک بوکهای ژاپنی اند
سلام میشه یه توضیح کامل در مورد فرق بین انیمه و انیمیشن و کارتون بگید مثلا خوب از نظر بصری یا تکنیکی اینا چی فرقایی با هم دارن؟نقل قول:
اینمه نوعی انیمیشن که ژاپنیها میسازننقل قول:
سلام دوستان
یه توضیح مختصر درباره فرق اینمه,مانگا و انیمیشن بدید...اینا چه فرقی با هم دارن؟!
مانگاها کمیک بوکهای ژاپنی اند
تا اونجا که من اطلاع دارم:
انیمیشن کلا شامل فیلم های کارتونی میشه حالا جدا از کشور سازنده و محتوا و ....
اگه به imdb سر بزنید انیمیشن تقریبا یه genre به حساب میاد که یه چیزی معادل کارتون خودمون میشه حالا چه سریال چه فیلم چه اینمیشن های کوتاه
anime مثله فوتبالیست ها و ... اکثرا ساخت کشور ژاپن هستن و به جور گرافیک های منحصر به فرد (مثلا چشم های بزرگ و گرد، داستان های تخیلی ولی تعامل پیدا کرده با دنیای واقعی و ...) خودشون رو دارن
اکثرا داستانی و به صورت سری هستن و از روی مانگا (کامیک های ژاپنی) ساخته میشن ولی بعضا قسمت های فیلم مختلفی هم ممکنه براشون در کنار سری هاشون ساخته شه
کرتون هم که همون معادل cartoon هست که تو ایران جا افتاده :ه در اصل برای کاریکاتور استفاده میشه ولی الان تقریبا خطاب به ژانر انیمیشن استفاده میشه ازش حالا چه انیمه چه انیمیشن:46:
دوستان دیگه اگه جایی مشکلی داره یا توضیحات بیشتری لازم داره اضافه میکنن
این کاملترین راهنما در این رابطه است :نقل قول:
پ ن:
3ماه تا ازاد شدن حجم.
خیلی حال گیری است وسط خوندن یک مانگا ببینی مسدود شده:41:
ظاهرا موضوع باسه گیر دادن کم اوردن امدن سراغ این :27:
پ ن:
ما کم مشکل داریم اینا هم بهش اضافه می کنن.
نخیر مثل اینکه داستان ادامه داره.یکی از منابع معرفی هم از دسترس خارج شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویرش ظاهرا مسدود شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط همین کارو بلندن بکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اینو قراره با عنوان دنیای بند انگشتی پخش کنن!!نقل قول:
شبکه 2 فیلم سینمایی ( انیمه ) The Secret World of Arrietty رو قراره دوشنبه 7 فروردين ساعت 17:30 پخش کنه .
انیمه امروز (4 فروردین) رو هم از دست ندید :
- کارآگاهان کوچک (محصول کشور ژاپن در سال ۲۰۱۱)
که البته منظورش همون Detective Conan: Quarter of Silence هست
که در موردش در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتیم ...
این انیمیشن قدیمی رو هم دیروز نشون داد که کارگردانش ایسائو تاکاهاتا ست و یکی از انیماتورهاش هم، میازاکی خودمونه
نقل قول:نقل قول:
این ها کی پخش شد من ندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا زودتر نگفتین که من ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نامردین ....تنها تنها می بینین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکرار هم داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پست زدی دیگر برنگشتی :31:نقل قول:
بالاخره The Borrower Arrietty یا همونThe Secret World of Arrietty رو دیدم.
ولی زیاد با ترجمه فارسی اینها به مذاقم خوش نیومد ....نمی دونم چرا ولی به داستان جذب نشدم ....( تقریبا یکجور حال گیری بود):13:.
نفهمیدم چی رو کم داشت ولی احتمال می دم مثل کاپتا یک چیزی حذف شده باشه
نقل قول:
داستان برای من وقتی جالب شد که مطرح میشه پدر بزرگ خانواده هم آرزوی دوستی با آدم کوچولوها رو داشته ولی موفق نشده.
تم فقیر و غنی و موضوع نزدیکی طبقات هم ظریف مطرح شده
فیلم در سنت فیلمهای روستایی آرام و نوستالژی کودکی میازاکی هست مثل : توتورو
با اینحال موافقم که این مثلا بخوبی توتورو نیست.
شاید اوج حادثه که فراری دادن مادر از دست خدمتکار هست در مقیاس حوادثی که از میازاکی انتظار دیدنش رو داریم کوچیک هست.
یا اینکه همه پرداخت مفصل نحوه دستبرد آدم کوچولوها به خانه فقط مصرف نمایشی داره: قرقره ها ، تونل و غیره.
---------------
یه موضوع دیگه اینکه در "آریتی" مرحله گذر از واقعیت به فانتزی وجود نداره. پسر بلاواسطه با فانتزی به شکل یک آدم کوچولو در زیر برگ روبرو میشه و هیچ کنجکاوی و حیرتی در این برخورد نیست.
در spirited away این برخورد تدریجی و اوج گیرنده هست: ( مجسمه های کنار جاده - یک تونل غیرمنتظره - یک چشم انداز وسیع در طرف دیگر تونل - شهر خالی از مردم - برخورد با یه پسر مرموز - و در آخر تاریک شدن عجیب هوا همه مقدماتی هستند برای ورود به فانتزی.
... و گرچه به موضوع ربطی نداره ولی عجب موسیقی ای ساخت هیساایشی برای اون صحنه پیاده شدن ارواح از کشتی . عمده تاثیرش رو از اون موسیقی داره .
خب همونطور که اشاره شد نوروز امسال دو تا انیمه ی جدید در شبکه دوی تلویزیون دوبله و پخش شد ؛
آریتی که دوبله ی فارسیش چنگی به دل نمیزد
(به نظرم بهتره با دوبله ژاپنی دیدش . حتی دوبله انگلیسی هم به اندازه ی ژاپنی خوب نیست ...)
اما از همه بدتر شاید اونجایی بود که انتهای فیلم رو کلا حذف کردن
اونم از صحنه ای که اسپیلر با اون شرم و اداهای بامزه اش به آریتی تمشک تعارف میکنه ...
خب نمیدونم این چی داشت که حذفش کردن .
البته چیزی که از شبکه دو دیدم چون انگار از شبکه نمایش هم پخش شده ...
کاراگاه کونان هم در اثر سانسور دچار تغییراتی در دوبله شد ؛
به کوچک شدن جسم کونان در اثر دارویی که یک باند خلافکار بهش خوراندن اشاره ای نشد
همینطور "های بارا" که برای رهایی از بند گروه خلافکاران سیاه پوش از دارو استفاده کرده و از موضوع باخبره
"رن" دوست دوران کودکی کونان هم خواهر بزرگش معرفی شد که مدام بهش زنگ میزنه و مواظبشه !
با این حال دوبله ی فارسی این یکی به نسبت خیلی خوب بود اما این تغییرات اونو تحت الشعاع قرار داده بود.
البته این نشون میده که تی.وی ملی هنوز عادت های قدیمی خودش رو ترک نکرده .
خوب لیست بهاری انیمه ها ( گرچه یک ماه گذشته ):31:
کد:http://i.minus.com/iIrw2JgoAX24G.jpg
120 قسمت تا امروز از 4 تا اینمه مشهور رو عقبم رو لیست کردم باسه تماشا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اریتی رو هم بگردم ببینم کدوم نسخه ژاپنی اش کیفیتش بهتره ان رو ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام انیمه بازها :دی
سایتی سراغ ندارید برای دانلود انیمه به صورت غیر مستقیم ( راپیدشر و غیره )
نمیخوام واسه دانلود زیاد بپیچونه
فقط لینکو نمایش بده واسه دانلود
درضمن به روز باشه و نیمه هایی که سریعا میان تو تورنت رو سریعا آپلود کنن توی سرور های راپید یا خصوصی
خیلی ممنون
راستش من خودم هم دونبال همچین سایت های هستم چون تمام سایت های قدیمم یا از کار افتادن یا فعلا گفتن دارن هاست جدید تست می کنن:41:نقل قول:
ظاهرا این نابود شدن مگا اپلود بد جوری تاثیر گذاشته.....:13:
من خودم دارم بررسی می کنم ولی هنوز نتایج رضایت بخش نبوده ( دو سه تا پیدا کردم ولی از سایت هایی هستن که خودشون زیر 100 مگ تبدیل می کنن ویدیو هارو - تازه لایسنس دار هم توشون هست که اجازه دانلود رو دیگر نمی دن):19:
اگر بچه ها سایت های جدید سراغ دارن زیر میزی به اشتراک بزارن که به شدت نیازمندیم( منم اگر پیدا کردم خبر می دم):46:
پ ن:
یکی از مانگاهای که می خونم 4 چپتر بیشتر به انتهاش نمونده. اولین بار هست که دارم با پایان یک مانگا همراه می شم:5:
پ ن2:
رو رپیدشیر دیگه کم اپلود میشه بخاطر سیستمی که راه انداختن و به اسامی انیمه های معروف گیر میدن معمولا اپلودر ها اسم هارو ویرایش می کنن که شناخته نشه تا زود پاک نشه.
به فکرم رسیده یه سایت راه اندازی کنم و قسمت های آخر انیمه های معروف رو به صورت مستقیم آپلود کنم روی سرور خودم و بزارم برای دانلودنقل قول:
نمیتونم یه انیمه رو کامل بزارم ، چون هاستم کفاف نمیده
به طور مثال این هفته بلیچ و ناروتو و یه سری انیمه دیگه قسمت جدیدشون روی نت شر میشه
منم میرم اینارو میکشونم روی سرور
فعالیت زیادی هم نمیخواد انجام بدم
فکر خوبیه یا نه ؟
فکر بدی نیست ولی هذف نهایی رو باسه چه گروهی میزاری؟فقط ایرانی ها یا خارجی هارو هم اجازه می دی؟نقل قول:
بعد در اینده کس دیگری رو هم می خوای راه بدی باسه گذاشتن لینک های موقت تو سایتت؟؟(مثلا من الان Skip Beat رو لیچ کردم تو سایت ها قطعا بدرد می خوره باسه شما)
مورد اخر انتظار دسترسی راحت به سایتت رو داخل ایران رو نباید داشته باشی ها ( چون ما همین بخش دانلود رو بخاطر همین موضوع از دست دادیم)
می تونی با این شرایط سایت رو راه بندازی؟
واسه ایرانی ها ولی محدویتی واسه دانلود گروه مشخصی نیست و هرکسی اجازه دانلود رو دارهنقل قول:
هاست 1 گیگ بدرد میخوره به نظرتون ؟ ( فقط واسه آخرین قسمتها یا 2 قسمت آخر ، به مدت 2 هفته لینک ها فعالن )
فکر نمیکنم از نظر دسترسی به سایت مشکلی پیش بیاد
اگه هم پیش بیاد بازم مشکلی نیست
فکر میکنم حداقل نیاز به یه هاست 6 گیگ به بالا دارم
نظر شما چیه ؟
این که خیلی عالیهنقل قول:
بعد در اینده کس دیگری رو هم می خوای راه بدی بساه گذاشتن لینک های موقت تو سایتت؟؟
چرا که نه
با یکم تحقیقات از دوستان و سایت های دیگه متوجه شدم که
عمرا این سایت بتونه 1 ماهه دووم بیاره ( از نظر قوانین مخابرات )
وقتی هم که مسدود شه ، چونکه معروفیت آنچنانی نداره پس مجبوریم درشو تخته کنیم یا دامنه جدید تعویض کنیم
بیخیال شدم
سلام دوستان
انیمه basilisk رو دیدید..؟
مال خیلی وقت پیشه گفتم که حتما ببینید :دی
واقعا زیباست از همه جهات خیلی هم رومانتیک و پرتنش هستش فیلم الهام گرفته از داستان فیلم Shinobi ها هستش و اختلاف دو دهکده که این وسط دو نفر از این دو دهکده عاشق همدیگه میشن و باقی ماجرا در کل حتما تهیه کنید ببینید
تاپیکش هم جستجو زدم نیافتم یا نبود..
..
.
من حدود چند ماهه تو این فکر هستم استارتش رو هم از 2 ماه دیگه که شرایطم کمی از نظر مالی بهتر میشه میزنم.حدود 2 سال هم یک فروشگاه انیمه داشتم با چند تا از دوستان ومشتریهام برای راه اندازی سایت به توافق رسیدیم.مسدود هم شدیم به برادران اجنبی خدمت رسانی میکنیم با شرایط ویژهنقل قول: