بله پخش میکنهنقل قول:
ساعت 23:15 با گزارش عادل اونطور که قبلآ گفتن :n01:
منم همچین چیزی نگفتم !نقل قول:
رونی موضع خودشو تا همین دو روز پیش مشخص نکرده بود !
Printable View
بله پخش میکنهنقل قول:
ساعت 23:15 با گزارش عادل اونطور که قبلآ گفتن :n01:
منم همچین چیزی نگفتم !نقل قول:
رونی موضع خودشو تا همین دو روز پیش مشخص نکرده بود !
بازی کامپیوتری مورینیو به بازار آمد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قانون آنلاین - اگر از مردم بپرسید کدام شخصیت فوتبالی گزینه مناسبی برای ساختن یک کارتون یا یک بازی رایانهای است، بی شک بسیاری نام ژوزه مورینیو را خواهند آورد.
اکنون بازی «مورینیو و مردان خاص» (Mourinho and the Special Ones) در بازار موجود است!
مثل پوکمون و کاپیتان سوباسا، اکنون بازی مورینیو هم برای بچههای پرتغالی در این کشور پخش میشود. در ضمن بازارهای انگلستان و اروپا هم مد نظر هستند. پخش نسخههای رایانهای و موبایل و سایر نسخههای این بازی از روز سی و یکم آگوست آغاز خواهد شد.
خود مورینیو در این رابطه گفته است: «باور دارم که بازی مورینیو و مردان خاص به درستی میتواند آموزش و سرگرمی را با هم ترکیب کند. از این که بخشی از این پروژه هستم احساس غرور میکنم.»
باید منتظر نسخههای شبیه به این بازی این بار در مورد مربیانی مثل فرگوسن یا گواردیولا و سایر مربیان برگ جهان نیز باشیم.
گفته میشود اگر این بازی موفق باشد، سال آینده بازی«آرسن ونگر و دوستان صرفهجو» به بازار خواهد آمد!
مورینیو:این بازی دوئل چلسی و بایرن است، نه مورینیو و گواردیولا؛ بایرنی ها خیلی باتجربه اند
قدرت بایرن درانسجام آنهاست.آنها یک محصول تمام شده هستند وبا بازیکنانی که دارند دربهترین دوره تاریخی شان هستند.آنها خیلی باتجربه اند و تیم بی عیب و نقصی برای فتح جام سه گانه بودند
سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی درآستانه دیدار حساس تیمش مقابل بایرن مونیخ که امشب در سوپرکاپ اروپا برگزار می شود، درمورد این بازی صحبت کرده و یادآوری کرد که این بازی مصاف دو تیم است و نه دوئل شخصی او با پپ گواردیولا. البته او در بخشی از صحبت هایش به شمارش دفعاتی که با تیم هایش مقابل تیم های گواردیولا به پیروزی رسیده پرداخت.
مورینیو در صحبت هایی گفت:« آمار را مرور کنید. با اینتر چه اتفاقی افتاد؟ در فینال کوپا دل ری؛ در سوپرکاپ اسپانیا، در رقابتهای لالیگایی که رکورد کسب امتیازات را شکسیتم؟» مورینیو این صحبت ها را در کنفرانس خبری اش قبل از برگزاری این بازی برزبان آورد.
آقای خاص با وجود یادآوری بردهایی که مقابل بارسلونای گواردیولا کسب کرده، تلاش کرد تا بازی جمعه شب را مبدل به یک دوئل فردی نکنه و گفت:« بازی جمعه شب مصاف یک تیم با تیمی دیگر است.»
سرمربی پرتغالی همچنین به تمجید از بایرن مونیخ، حریف تیمش در بازی جمعه شب پرداخت و گفت:« قدرت بایرن در انسجام و تیم بودن آنهاست. آنها یک محصول تمام شده هستند و با بازیکنانی که دارند در بهترین دوره تاریخی شان هستند.بایرنی ها خیلی باتجربه اند و تیم بی عیب و نقصی برای فتح قهرمانی سه گانه بودند. سال به سال آنها در رقابتهای بهتر حضور می یابند.بایرن قدرت فوتبالی فوق العاده ای دارد.»
مورینیو در مورد احتمال جدایی خوان ماتا از چلسی هم صحبت کرد:« من می خواهم که ماتا بماند. دراین باره حرفی نیست.ما بازیکنان زیادی داریم که پشت سرگلزنان تیم به کار بگیریم ولی آنها می توانند در پست های مختلف بازی کنند. درهر تیم بزرگی، گزینه های متعددی پیش روی مربی است. ما به 20 بازیکن نیاز داریم و به همین خاطر به تقویت تیممان می پردازیم.»
او دربخش دیگری از صحبت هایش درمورد احتمال انتقال وین رونی به باشگاه چلسی گفت:« من آنچه باید بگویم را گفته ام. خیلی روشن گفتم که رونی می خواهد قراردادش را بایونایتد لغو کند. این پروسه را ما شروع نکردیم و نباید چیزی به این ماجرا اضافه کنیم.»
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________
چلسی به گروه خیلی خوبی خورده و امسال مرحله ی گروهیو به راحتی پست سر خواهد گذاشت
*آتسو در تستهای پزشکی باشکاه
خبر رسمی تا ساعاتی دیگر
*موسز به وستبرم میپیوندد(قرضی)
من فکر کردم آتسو یه دفاعه ولی جالبه اونم یه وینگره!
احتمالا قرضی به یه تیم دیگه میره
یعنی کلا سیاست جالبی داریم! استعدادها رو جذب می کنیم بعد بلافاصله به تیمای دیگه به طور قرضی می فرستیم تا اون بازیکن مورد نظر بازی بهش برسه و بعدها به کمک تیم بیاد
اون قدر بازیکن قرضی توی باشگاه های دیگه داریم که آدم یادش میره اصلا اونا کی هستن :دی
.....................
اتوئو برای پیوستن به چلسی قید 15 میلیون را زد
ساموئل اتوئو برای پیوستن به چلسی راضی شده قید 15 میلیون یورو را بزند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، اتوئو که روز گذشته به عنوان بازیکن آزاد راهی استمفوردبریج شد، در باشگاه آنژی ماخاچ روسیه هفته ای 400 هزار یورو دریافت می کرد، این در حالیست که حقوق این بازیکن 32 ساله در چلسی 117 هزار یورو خواهد بود و این یعنی اتوئو در هر هفته 293 هزار یورو حقوق کمتری دریافت خواهد کرد.
اتوئو در آنژی ماخاچ تبدیل به پر درامد ترین بازیکن جهان فوتبال شد، با این حال مالک این باشگاه، سلیمان کریموف می خواهد به شدت هزینه های باشگاهش را کاهش دهد و مجبور شد ویلیان را با 30 میلیون پوند به چلسی بفروشد و اتوئو را نیز بازیکن آزاد اعلام کند.
ستاره سابق بارسلونا همچنین سالیانه 5.8 میلیون یورو هر ساله از پوما دریافت خواهد کرد، با این حال حقوق هفتگی خود را حدود 70 درصد کاهش داده است تا بتواند به چلسی بیاید.
رون گورلی: شاید دو خرید دیگر داشته باشیم
مدیر اجرایی باشگاه چلسی، رون گورلی عنوان کرد که ممکن است چلسی دو خرید دیگر نیز داشته باشد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی ها که مشغول تقویت تیم خود هستند، در آخرین حرکت ساموئل اتوئو را از آنژی ماخاچ به خدمت گرفتند.
گورلی در مراسم قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان به اسکای اسپورتس گفت: "این خرید خیلی خوبی برای باشگاه است."
"همیشه گفته ایم که به دنبال قوی تر شدن هستیم، ولی مهم این است که بتوانیم بازیکنانی مناسب در زمانی مناسب پیدا کنیم."
"ساموئل در دسترس بود و من فکر می کنم که او می تواند تجربه بازیکنان دیگر را زیاد کند."
گورلی همچنین به نوعی اعتراف کرد که خرید سامی اتوئو به این معنا نیست که چلسی دیگر به سراغ وین رونی نخواهد رفت.
هنگامی که در مورد خرید های بیشتر از مدیر اجرایی باشگاه چلسی پرسیده شد، وی جواب داد: "همیشه به دنبال تقویت تیم بوده ایم و ممکن است یک یا شاید هم دو خرید دیگر داشته باشیم. ولی در نظر داریم که چند بازیکن را به صورت قرضی خارج کنیم تا رشدشان را ادامه دهند، چون انصافا ما نفرات بزرگی داریم."
"فعالیت کمی را در روز های آینده انتظار دارم تا این که پنجره نقل و انتقالات بسته شود. ولی مورینیو از این تیمی که دارد بسیار راضی است، پس اگر این تیمیست که باید با آن ادامه دهیم، خیلی هم خوب است."
گل نمیزنه این بشر گل نمیزنه گل هم که میزنه چه بازیهایی و چجورشم میزنه
هنوز این مجریای ما نفهمیدن که گل زود هنگام نوید یه بازی یکطرفه رو میده نه یه بازی جذاب رو!
خدا کنه نییه دوم یخورده هجومی تر بازی کنیم، یک گل حاشیه امنیتی نداره
وای اگه اسکار اون موقعیت رو گل می کرد...
کلاً نیمه ی دوم چلسی بهتر بازی کرد. یک تیرک، یک تک به تک محض و چندین شوت. بهترین موقعیت رو اسکار از دست داد. تعجبم اینه که با اینکه اسکار زیاد خوب نبود، مورینیو شورله رو تعویض کرد. شورله داشت خوب بازی می کرد. به هر حال امیدوارم تو وقت اضافه بازی رو ببریم.
فقط 15 دقیقه تا تکرار حماسه ی 10 نفره ای دیگـر ...
:n12:
واقعا حیف شد .... شد همون بازی معروف بارسا ... خیلی خیلی بد شانس بودیم ....
نشد که نشد، فقط 15 ثانیه مونده بود تا برد...
واقعا و واقعا نبود یه مهاجم درجه یک رو میشه حس کرد، اگه یکی مثل دروگبا رو داشتیم معلوم نبود نتیجه چی میشد، مطمئنن بازی به وقت اضافه کشیده نمیشد
راستی جان چرا بیرون بود؟ بازی به این مهمی اونوقت قلب دفاعمون بیرون زمین باشه؟
سمت چپمون به لطف حظور اشلی واقعا عالی بود، مرکز دفاع و راست هم خوب بودن ولی عالی نبودن، کلا دفاعمون دفاع اتوبوسی معروف نبود و فرارای زیادی داشتن بایرنیا
مبارکشون باشه این برد شیرین
گویا قسمت بود که بایرن برنده بشه و شد ، فقط 10 ثانیه مونده بود به قهرمانی چلسی که متاسفانه اون توپ را وسط میدان فرانکی بد دفع کرد و ...
نمیدونم چرا پنالتی آخر را داده بودند لوکاکو اما هر چه هست اون همیشه محکم شوت میزد اما اون مکثش باعث شد جهت پنالتی را تشخیص بده و بگیره
در کل چلسی عالی بود هم قبل 10 نفره شدن و هم بعدش ، موقعیت های خوبی هم داشتیم مطمئنا با اضافه شدن ویلیان و اتوئو تیم بهتر هم میشه
همه خوب بودند اما چک بهترین بود و سیو های عالی داشت
فراموش نکنید این بایرن بارسا و یووه و خیلی تیم ها را راحت برده بود اما جلو چلسی فقط 10 ثانیه با شکست فاصله داشت :n02:
فوتبال همینه کاریش نمیشه کرد
شاید 10 ثانیه رو چلسی تحمل می کرد تموم بود
ولی خب میگن گهی زین به پشت و گهی پشت به زین :دی
امیدوارم توی سوپر کاپ سال دیگه حتما برنده باشیم :دی
توی این بازی شورله خیلی عالی بود
یعنی از اون بازیکنایی هست که جنگنده و سرعتی بازی می کنه و در امر بازیسازی و موقعیت سازی عالیه
تازه حسابشو کنید که ویلیان هم به این تیم اضافه بشه!
فقط نکته منفی اینه که ماتا بازی نمی کنه و خیلی جای نگرانی داره :n27:
یعنی واقعا باید گفت لعنت بر این این جام کنفدراسیون ها!
اگه ماتا بازی های پیش فصل رو همراه چلسی بود حتما مورینیو توی این بازی و بازی با منچستر بهش بازی می داد
اینجوری پیش بره باید نگران این باشیم که ماتا رو از دست بدیم!
+
ظاهرا با این باخت غیر از بایرن چندین تیم دیگه رو هم خوشحال کردیم :دی
توی CL امسال این تیم ها رو خواهیم دید :دی
مورينيو: بازي 10 نفر قصه تکراري من با يوفا
سرمربي چلسي پس از شکست برابر بايرن مونيخ در سوپر جام اروپا به انتقاد از عملکرد داوري پرداخت. او معتقد است که تيم او شايسته پيروزي بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورينيو در نشست خبري بعد از بازي باز هم تيغ انتقادات خود را به سمت داوري و يوفا کشاند. او معتقد است که چلسي شايسته پيروزي در سوپر جام اروپا بود.
آقاي خاص گفت: بازي با 10 نفر به قصه تکراري من با يوفا تبديل شده است. تجربه زيادي در بازي با 10 نفر بازيکن دارم. هميشه بايد من تيمم را 10 نفره در ميدان ببينم. ديگر به اين موضوع عادت کردهام و اصلا با آن بيگانه نيستم. به هر حال فوتبال اين است و بايد با آن کنار آمد. احساس عشق و علاقهاي در فوتبال وجود دارد که اگر آن را درک کنيد هيچ وقت يک بازي فينال را با کارت دوم ويران نميکنيد. کاري که داور سوئدي در ديدار ما با بايرن انجام داد. در طول مسابقه بازيکنان زيادي اخطاري بودند که ميتوانستند اخراج شوند، اما داور با آنها مدارا کرد. من مربي بدشانسي هستم. با نگاهي به عملکرد داوران براي تيمهاي من به خوبي ميتوان اين مساله را درک کرد. با اين حال هيچ وقت نااميد نميشوم و تلاش ميکنم تا با وجود 10 نفره شدن تيمم گل بزنيم. خوشبختانه بعد از 10 نفره شدن خود را نباختيم و موفق شديم از بايرن پيش بيفتيم.
او افزود: به نظرم تيمي که شايسته پيروزي بود بازي را واگذار کرد. بايد چلسي در اين ديدار پيروز ميشد. وقتي خاوي مارتينتس در ثانيه هاي پاياني گل تساوي را به ثمر رساند، احساس کردم که مستحق تساوي نبوديم و بايد پيروز از ميدان خارج ميشديم، البته اين را بايد بگويم که چلسي برابر بهترين تيم جهان بازي را واگذارکرد.
به گزارش ايسنا
پ . ن : درست میگه نمونش ریبری که خیلی خطا کرد اما کارت دوم را نگرفت اما رامیرس روی دومین خطا اخراج شد
خوب باخت خیلی بدی بود
از این لحاظ که تو 90 دقیقه خیلی حمله های ما خطرناک تر بود و اونا فقط مالکیت توپ رو داشتن
اخراج رامیرس بد ترین اتفاقی بود که میشد بیافته
یه اشتباه مو به نظر من گذاشتن لوکاکو واسه پنالتی اخر بود که میشد استرس وحشطناک رو تو صورتش دید بدبخت سفید شده بود:دی
خیلی بازی خشن بود و شانس اوردن که مصدوم نشدن
دانته و ریبری هم میتونستن اخراج بشن که نشد
مانزوکیچ هم خیلی رو مخ بود و با همه یه درگیری داشت
در کل امیدوار به بازی های اینده:دی
راستی واسه ماتا خیلی نگرانم نکنه واقعا بره؟:n03:
چلسی در فینال لیگ قهرمانان و لیگ اروپا در دقایق پایانی بازی رو برد!
این باخت دیشب هم انتقام اون بردها بود!:n02:
متاسفانه بازیو نتونستم ببینم ولی تو خبر گل ها رو دیدم دروازبان ها یه جوری بودن
راحت گل میخوردن
مخصوصا نویر رو گل دوم
+
به نظرم چلسی اگه 10 نفره نمیشد راحت میتونست بایرنو ببره
چون این بایرن با بایرن ساله قبل فاصله داره
خراب روحیشم .... :n12:
مورینیو: تلاشهایمان برای جذب رونی تمام شد
سرمربی آبی های لندنی در صحبت هایی اعلام کرد که تلاش تیمش برای جذب وین رونی به پایان رسیده و اتوئوتجربیات خود را به استمفورد بریج خواهد آورد
سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در صحبت هایی اعلام کرد که تلاش تیمش برای جذب وین رونی مهاجم انگلیسی باشگاه منچستریونایتد به پایان رسیده و درعین حال یادآوری کرد که از تیم کنونی اش بعد از به خدمت گرفتن ساموئل اتوئو از آنژی ماخاچ قلعه راضی و خوشحال است.تلاشهای سران چلسی برای به خدمت گرفتن وین رونی در بازار نقل و انتقالات تابستانی یکی از پرهیجان ترین اقدامات در بازار تابستانی بود ولی بعد از تشکر رسمی وین رونی از استقبال گرم هواداران یونایتد از او در جریان بازی تیمش مقابل چلسی در استمفورد بریج ،این طور به نظر رسید که باید رسما این قضیه را تمام شده دانست.از سوی دیگر مورینیوی 50 ساله نیز مرد ناکام این بازی بود. او تلاش داشت تا ستاره ناراضی تیم دیوید مویس را به استمفورد بریج بکشاند وحالا بعد از ناکامی دراین مسیر ساموئل اتوئو را که پیش از این دراینتر شاگرد او بود به خدمت گرفت.بعد از باخت چلسی مقابل بایرن مونیخ در سوپرکاپ اروپا، مورینیو به اسکای سپورت گفت:« نه، ماجرای انتقال رونی به چلسی برای تک تک طرفین به پایان رسیده است. یک بحث هست که تو می خواهی، می خواهی، می خواهی، خیلی هم می خواهی ولی در پایان روز.....»آقای خاص ادامه داد:« این پایان این داستان است. ما تیم خوبی داریم و ساموئل اتوئو هم به کیفیت خط حمله تیم ما خواهد افزود. او بازیکن باتجربه ای است که به تیم ما اضافه شده و این درحالی است که تیم ما به چند بازیکن باتجربه نیاز داشت.»مورینیو درادامه به این نکته اشاره کرد که از تصمیم رونی برای آنکه درخواست کتبی برای جدایی به دفتر باشگاه یونایتد ارسال نکرده ناامید نشده و یادآوری کرد که این بازیکن باید آن کاری که به نظرش برای فوتبال و زندگی اش خوب است را انجام دهد:« من حس خوبی دارم. هرکسی باید درمسیر زندگی و آینده اش حرکت کند و من به تصمیم و رفتارهای رونی احترام می گذارم.»
این هفته یکی از بدترین هفته های فوتبالی من بود :n03: باخت چلسی ( اونم اونجوری ) ... پیروزی پرسپلیس ... شکست استقلال .. شکست فجر سپاسی :n27:
دوستان فقط هنوز واسه من سواله که چرا تری نبود تو بازی، مصدومیت که نداشت، اونو و لمپارد هم رابطه خوبی هم با مورینیو دارن، پس چرا یه دفاع قدر مثل تری رو نیمکت بشینه اونم تو بازی به این مهمی؟
دفاع مشکلی نداشت تو بازی با بایرن
رامیرز گند زد تو تیم
ولی من برام سواله چرا اسین نباید بازی کنه اما میکل بی خاصیت باید بازی کنه ؟
من با خوب بودن و نبودنشون کاری ندارم، میخوام ببینم دلیل خاصی داشته که یکی از بهترین دفاع های حال حاظر تو این بازی روی نیمکت نشته یا نه؟ مثلا مشاجره ای چیزی با مورینو داشته ؟
دفاع خوب بود، خیلی هم خوب بود، اما یه چندباری فضای خالی واسه بایرنیا ایجاد کردن که باعث شد شاهد نفوذای خطرناک بایرنی ها باشیم، تری مرکز دفاع رو خوب میشناسه و مطمئنن میتونست اون نقاط رو پوشش بهتری بده
ولی دوستان این استوریج چه میکنه تو لیورپول، همین الان دقیقه 3 یه گل به منچستر زد
چلسی که بود تو 60 تا بازی 13 گل زد،الان تو لیورپول 16 بازی و 13 تا گل زده داره، آبو هوای لیورپول خوب بهش ساخته ها!:n02:
چلسی کریستین آتسو غنایی 21 ساله رو تونست با مبلغ 3.5 میلیون پوند از پورتو جذب کنه
بازیکنی که جالبه پستش وینگر چپه و نکته جالب دیگه اینه که بلافاصله با قردادی قرضی به ویتسه پیوست!
این فصل ون خینکل رو از ویتسه گرفتیم ولی به جاش کاکوتا ، فن آنهولت ، لوکاس پیازون و آتسو رو به طور قرضی به این تیم فرستادیم و این تیم حسابی خوش به حالش شد :دی
کاکوتا که برای دومین سال پیاپی به طور قرضی برای این تیم بازی می کنه و کلا از سال 2009 که از آکادمی به تیم اصلی چلسی پیوسته فقط 6 تا بازی برای چلسی انجام داده و توی 4 تیم مختلف به طور قرضی بازی کرده!
این حرکتی که چلسی استعدادهای جوون رو جذب می کنه خیلی خوبه
چند سال دیگه روزی می رسه که لازم نیست اون چنان بازیکن خاصی جذب کنیم و همین مهره ها که به طور قرضی برای تیمای دیگه بازی می کنن می تونن خیلی به کار تیم بیان و بعضی هاشون هم با قیمت بالا به فروش میرن
از طرفی هم آکادمی باشگاه رو به پیشرفته و بازیکنای خوبی دارن از اون بیرون میان مثل چالوبا که مورینیو به شدت اونو تحسین کرده و تازگی هم قراردادش رو برای 5 سال دیگه تمدید کرده
فقط بدی این انتقال ها مثل آتسو اینه که دیگه تعداد وینگرها و هافبک های هجومی خیلی داره بالا میره و حتی بازیکنایی که به طور قرضی دارن بازی می کنن رو در نظر نگیریم از همین تیم فعلی هم ممکنه یه بازیکن بزرگ قربانی بشه!
شنیده میشه ماتا رو آرسنال می خواد ، امیدوارم ماتا حداقل دو سه سال دیگه توی چلسی باشه و باز ارزش های خودشو نشون بده...
در مورد نبود تری تو اون بازی به نظر من کار درستی بود و لوییز خیلی عالی کار کرد اگر تری جای لوییز بازی میکرد مطمئنا در مقابل سرعت بایرن به مشکل میخوردیم
آوردن تری در اواخر بازی هم به نظر من اشتباه بزرگ مورینیو بود و اگر جای اون اسین میومد شاید الان ما جام را برده بودیم!
در مورد استوریج هم فکر کنم یکی از شاهکارهای بنیتز بود که استوریج را فرستاد لیورپول حداقل از دمبابا و لوکاکو بهتر بود
نقل قول:مشکلی که بود این بود که چه در منچستر سیتی و چه در چلسی به استوریج اصلا فرصت بازی به عنوان مهاجم رو ندادن و همیشه در وینگ راست بازی می کرد و اوکی بود ولی ستاره نبود. استوریج در فصل 2011-2010 یک نیم فصل رو قرضی در بولتون (اون زمان بولتون در لیگ برتر بود) بازی کرد و اونجا هم در 12 بازی که مهاجم بازی کرد 8 گل زد، در همون فصل که نیم فصل اول رو در چلسی بازی کرده بود در وینگر راست به کار گرفته می شد و در 13 بازی هیچ گلی نزد و پاس گل هم نداد. کیفیت در بازیش همیشه بوده ولی وقتی ازش درست استفاده می شده.نقل قول:
خلاصه آب و هوای لیورپول بهش نساخته، مهاجم خوب رو در پست مهاجم باید بازی داد تا جواب بده :n02: مطمئنم مورینیو هیچ وقت همچین بازیکنی رو نمی فروخت. استوریج می تونست پارسال در دوران ناآمادگی تورس و جدا شدن دروگبا فوق ستاره چلسی باشه ولی بهش اصلا فرصت داده نشد. الان در لیورپول در 20 بازی (که 6 تاش رو هم ذخیره بوده و شروع نکرده) 16 گل زده و 6 پاس گل داده، آماری که در حد بهترین مهاجم های دنیاست و آمار گل/پاس گل متوسطش نسبت به دقایقی که در زمین بوده بهترین در کل لیگ برتر هست (و تنها کسانی که در کل اروپا ازش بهتر بودن در سال 2013 مسی و رونالدو بودن).
در مورد استوریج واقعا اشتباه بود فروختن اون!
کلا فصل قبل دو مربی که داشتیم سیاست خوبی توی نقل و انتقالات نداشتن
اول فصل که دی متئو تیمی رو بست که کامل نبود و مثلا توی پست هافبک وسط اون قدر بازیکن کم داشت که لوئیز رو اون جا استفاده می کردیم
توی نقل و انتقالات زمستونی هم بنیتز اصلا خوب کار نکرد و اومد استوریج رو 12 میلیون به لیورپول داد و به جاش دمبابا رو با 7 میلیون خرید! به نظرم اگه اول فصل تورس رو هم می فروخت و لوکاکو و استوریج کامل اون فصل رو بازی می کردن به مراتب آمار گلزنی بهتری داشتن!
مطمئنا مورینیو همچین اشتباهاتی رو نمی کرد و در زمینه نقل و انتقالات سابقش خیلی بهتره
در مورد استوریج ممکنه الان از لوکاکو بهتر باشه ولی اینو در نظر بگیریم که لوکاکو 20 سالشه و استوریج 24 سال و لوکاکو شاید دو سه فصل دیگه از استوریج فعلی خیلی بهتر باشه و کلا این بازیکن حالا حالاها جا داره و می تونه حداقل تبدیل به یه نیمچه دروگبا بشه :دی
این پنالتی هم که مقابل بایرن از دست داد هم می تونه براش تجربه باشه و کلا تا برای بازیکنا شکستی وجود نداشته باشه پیشرفت زیادی هم به وجود نمیاد!
اگه ما تهاجمی بازی میکردیم بله، شاید تری جا میموند که بازم من به نظر من این حرف درست نیست، اصولا دفاع آخر بیشتر هد و قدرت بدنی نیاز داره تا سرعت، که تری ماشالا هر دو عنصر رو داره، اما هر چی هست ما میشه گفت کلا دفاعی بازی کردیمنقل قول:
از همه اینا بگذریم تجربه بیشتر نیاز بود تو این بازی، تیم مهره جوون خیلی داشت
در مورد استوریج موافقم جاش بد بود، این بشر واقعا تو پست استرایکر خوب داره کار میکنه، البته یه شانسی که آورد محرومیت سوارز بود که باعث شد یه دل سیر بهش بازی برسه:n02:
ببینیم الان که خودشو نشون داده وقتی سوارز بر گرده بازم بهش بازی میرسه یا نه
رسانههای انگلیسی اعلام کردند سامی خدیرا هافبک آلمانی رئال مادرید احتمال دارد تا قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات به چلسی بپیوندد.
ژوزه مورینیو سرمربی چلسی که در دوران حضورش در رئال مادرید سامی خدیرا را از اشتوتگارت به خدمت گرفت قصد دارد تا قبل از پایان مهلت نقل انتقالات تابستانی که ساعت 12:00 امشب به وقت اروپای مرکزی خواهد بود بار دیگر خدیرا را جذب کند.
چلسی یکی از بهترین ترکیب بازیکنان در اروپا را دارد اما هنوز فقدان حضور یک هافبک دفاعی تمام عیار در این تیم احساس میشود، پستی که سامی خدیرا یکی از بهترین های جهان در آن است.
سامی خدیرا در کنار بازیکنانی مثل مسوت اوزیل و توماس مولر در سال 2009 با تیم زیر 21 ساله های آلمان قهرمان اروپا شد. سپس درخشش او در جام جهانی 2010 باعث شد به رئال مادرید برود و بدون شک میتوان خدیرا را یک نسخه پویاتر کلود ماکهلهله برای چلسی دانست.
منبع: فردا نیوز
اتوئو درسال 2005: ترجیح می دهم آجیل بفروشم تا به چلسی بروم
سیبی که به هوا پرتاب شده بود چرخید و چرخید و حالا اتوئو را در قلب لندن فرود آورد..آن هم در ورزشگاه استمفورد بریج..و حالا باید رودرروی هوادارانی که این جمله رادریاد دارند قرار بگیرد
سایت گل- سال 2005 و قبل از بازی برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا میان دو تیم بارسلونا و چلسی که در ورزشگاه استمفورد بریج برگزار شد، ساموئل اتوئو ستاره کامرونی و گلزن دنیای فوتبال که آن زمان آبی و اناری بارسلونا را برتن می کرد، در صحبت هایی علیه باشگاه لندنی گارد گرفت و در صحبت های تندی گفت:« من ترجیح می دهم تا در خیابان سنجد بفروشم تا اینکه بخواهم به تیم رقت انگیزی مثل چلسی بروم.»
اتوئو در زمانی این صحبت ها را برزبان آورد که یکی از بهترین گلزنان وقت باشگاه بارسلونا و شاید حتی اروپا بود و بعد از بازی رفت دو تیم درنوکمپ که با نتیجه 1-2 به پایان رسیده بود به شدت از آبی های لندنی عصبانی بود و با لحن انتقاد آمیزی این صحبت ها را برزبان آورد. بارسلونا در لندن با نتیجه 2-4 مغلوب چلسی شد و در نهایت این تیم لندنی بود که از آن دور، به دور بعد رسید.
اما ستاره کامرونی در زمانی که این صحبتهارا مطرح می کرد، هیچ وقت فکرش را هم نمی کرد که شاید روزی برسد که بخواهد پیراهن باشگاه لندنی را برتن کند. سیبی که به هوا پرتاب شده بود چرخید و چرخید و حالا اتوئو را در قلب لندن فرود آورد..آن هم در ورزشگاه استمفورد بریج...شیر کامرونی بعد از جدایی از بارسا، به اینتر رفت و از اینتر هم به آنژی ماخاچ قلعه منتقل شد و حالا با جدایی از این باشگاه روسیه ای به چلسی پیوسته است
ساموئل اتوئو حالا با قراردادی یک ساله به باشگاه چلسی پیوسته و برای سرمربی اسبقش در اینتر، یعنی ژوزه مورینیو بازی خواهد کرد .دراین میان هواداران چلسی، یعنی بخشی از آنها این صحبتهای اتوئو را فراموش نکرده اند و تیر انتقادی شان را به سمت رومن آبراموویچ مالک باشگاه چلسی نشانه گرفته اند که حاضر به خریداری اتوئو شده. از همین رو انتظار می رود که در روزی که اتوئو اولین بازی اش را برای چلسی برگزار کند، پلاکاردها و حتی ترانه هایی علیه مردی که روزی به این ترتیب هویت باشگاه چلسی را زیر سوال برد سرداده شود. ستاره ای که برای انتقال به استمفورد بریج حاضر شد تا از دستمزد سالانه 20 میلیون یورویی اش کاسته وبا حقوق سالانه 7 میلیون یورو به چلسی بیاید.
او حالا درصحبت هایی گفته:« من به خاطر مورینیو به چلسی آمده ام.»
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
از ابتدای امروز بعضی خبرگزاری ها میگفتن یه سورپرایز واسه هوادارای چلسی در راهه !
پیش خودمون گفتیم خبریه ولی آخرِ سر این اتفاق افتاد : لوکاکو قرضی رفت اورتون !! :n28:
عجب سورپرایزی :n27: شما جیب مارا نزن سورپرایز نخواستیم:n22:
تازه این ساعتِ آخر کلی شایعه در مورد خوان ماتا و فروشش به پی اس جی مطرح شد که خدارو شکر اتفاقی نیفتاد ...
آره واقعا سورپرایز بزرگی بود!
ولی خب برای خود لوکاکو بهتر بود
چون احتمالا مورینیو بیشتر از اتوئو و تورس استفاده می کنه و حتی شاید بعضی وقتا شورله هم به مهاجم نوک بره که در اینصورت به لوکاکو بازی نمی رسید
شاید یه دلیلش هم این بود که دمبابا رو نتونست چلسی به تیم دیگه بده و مجبور شد این وسط لوکاکو رو فدا کنه که البته برای خود لوکاکو که بهتر شد و توی اورتون بیشتر بهش بازی می رسه
حالا این فصل دمبابا کلا محو بشه آدم بیشتر می تونه تحمل کنه تا اینکه این اتفاق برای لوکاکو می افتاد :دی
این روز آخری منتظر بودم میکل رو رد کنیم و یه بازیکن دیگه مثل ده روسی رو بگیریم که حیف خبری نشد
از نظر هافبک هجومی خیلی کاملیم ولی از نظر هافبک دفاعی باز می تونستیم کاملتر بشیم
فکر کنم برای بعضی از بازی ها مورینیو مجبور باشه که لمپارد رو نذاره و به جای یه هافبک دفاعی از دو تا هافبک دفاعی استفاده کنه که این آزادی عمل بیشتری رو به هافبک های هجومی میده
لمپارد فوق العاده ست ولی یه جورایی می تونه مثلا نقش اسکولز سابق رو توی منچستر داشته باشه و حتما نباید توی همه بازی ها باشه و از نظر بدنی هم کم میاره
به اضافه اینکه فن خینکل هم این فصل این فرصت رو داره که خودشو نشون بده
تیمای دیگه هم خوب مهره گرفتن و این فصل از اون فصل های خیلی سخت لیگ برتره
ولی در هر صورت این فصل ما قهرمانیم :دی
پ.ن:
جالبه هفته بعد با اورتون بازی داریم
ولی مثل قرارداد قرضی پارسال لوکاکو ، این بازیکن نمی تونه جلوی چلسی بازی کنه...
حالا که میخواستیم قرضی بدیمش چرا ندادیمش دورتموند ؟:n17:
مورینیو و تائید حضورش در دوره سالانه سرمربیان یوفا
جراردو مارتینو سرمربی بارسلونا اعلام کرده که بخاطر سفر به آرژآنتین که از مدتها پیش برای انجام کارهای شخصی برنامه ریزیهایش را انجام داده بود، قادر به حضور دراین نشست نخواهدبود
سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی اعلام کرده که امسال هم در نشست سالانه سرمربیان یوفا که همه ساله در شهر نیون برگزار می شود حضور خواهد یافت.
نشست امسال در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این هفته برگزار می شود و حضور ژوزه مورینیو دراین نشست و پس از اظهارات جنجالی اش بعد از بازی سوپرکاپ اروپا که با باخت تیمش در ضربات پنالتی مقابل بایرن مونیخ به پایان رسید، با اما واگرهایی همراه بود.
با اخراج رامیرس در بازی سوپرکاپ اروپا و باخت چلسی در ضربات پنالتی مقابل بایرن ، مورینیو موضع تندی مقابل داوری ها در یوفا گرفت و اعلام کرد که تیم های تحت هدایت او همیشه در بازیهای مهم در یوفا ده نفره می شوند و این رایک قانون نانوشته یوفا دانسته بود.گله سرمربی پرتغالی از اخراج رامیرس به خاطر خطا برروی گوتزه بود و معتقد بود که ستاره برزیلی تیمش نمی بایست از زمین مسابقه اخراج می شد.
جراردو مارتینو سرمربی آرژآنتینی بارسلونا اعلام کرده که بخاطر سفر به آرژآنتین که از مدتها پیش برای انجام کارهای شخصی برنامه ریزیهایش را انجام داده بود، قادر به حضور دراین نشست سرمربیان نخواهد بود.
لیست سرمربیان دعوت شده برای حضور در نشست سالانه سرمربیان یوفا بدین ترتیب است:
آرسن ونگر (آرسنال)، نیل لنون(سلتیک)، یورگن کلوپ (دورتموند)، فاتح تریم (گالاتاسرای) ، آنتونیو کنته (یوونتوس)، مانوئل پیگرینی (منچسترسیتی)، ماسیمیلیانو الگری (میلان)، پائولو فونسکا (پورتو)، کارلو آنچلوتی (رئال مادرید)، ژوزه مورینیو (چلسی)، ینس کلر (شالکه)، میرسا لوچسکیو (شاختار)، میروسلاو جوکیچ (والنسیا)، مورات یاکین(بازل)، ژرژ ژسوس (بنفیکا)، رافا بنیتس (ناپولی)، ولادیمیر پتکوویچ (لاتزیو)، کوربان بردیف (روبین کازان) و آندره ویلاس بواس (تاتنهام)
دوستان مثل اینکه مورینیو اسم مایکل اسین رو از لیگ قهرمانان اروپا خط زده :n04: یعنی مایکل اینقد افت کرده ؟؟؟ من که هنوز بازیشو ندیدم توو ترکیب چلسی .... پس اون بوفالو وحشی داره کم کم محو میشه ... عجب هافبک دفاعی بودااا .... اون مصدومیت واقعا نابودش کرد.... واقعا هیف شد .. به اسین آماده خیلی احتیاج داشتیم ...
داوید لوئیز ورد پیشنهاد بارسا: تصمیم گرفتم در چلسی بمانم
سران باشگاه بارسلونا برای خریداری لوئیز پیشنهادی 25.5 میلیون یورویی را ارائه داده بودند که با پاسخ منفی لوئیز و سران چلسی مواجه شد
سایت گل- داوید لوئیز مدافع برزیلی باشگاه چلسی دربازار نقل وانتقالات تابستانی می توانست به بارسلونا منتقل شود ولی حالا او اعلام کرده که با رد پیشنهاد بارسا در چلسی ماند. چون از ماندن در چلسی احساس خوبی می کرده.سران باشگاه بارسلونا درابتدا با پیشنهادی 25.5 میلیون یورویی به سراغ جذب داوید لوئیز آمدند ولی سران باشگاه چلسی به سران تیم کاتالان اعلام کردند که برای فروش لوئیز دست کم در انتظار پیشنهادی 50 میلیون پوندی خواهند بود.لوئیز که این روزها در اردوی تیم ملی کشورش است به خبرنگاران گفت:« من پیشنهادی رسمی از بارسلونا داشتم ولی تصمیم گرفتم تا در چلسی بمانم. من خوشحالم که برای تیم بزرگی بازی می کنم ویکی از بازیکنان ملی پوشی هستم که به نمایندگی از کشورم به میدان می روم.»بارسلونا بعد ازناکامی در جذب لوئیز به سراغ دانیل اگر، مدافع دانمارکی لیورپول رفت که در جذب او نیز ناکام ماند. در نهایت جراردو تاتا مارتینو سرمربی جدید بارسلونا اعلام کرد که از تیمی که دارد راضی است و نیازی به جذب یک مدافع جدید احساس نمی کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تو پیش فصل من همه بازیهاش رو دیدم .. اگه نگم بهترین انصافآ یکی از 4-3 بازیکن برتر ما بود و خیلی آماده نشون داد. حالا نمیدونم دلیل این تصمیم مورینیو چی بوده .نقل قول:
ولی خوبیش اینه که میشه واسه دور حذفی اسم اسین رو اضافه کرد اگه تو نیم فصل اول بتونه نظر مورینیو رو تغییر بده
مورينيو: اتوئو قهرماني ليگ برتر را ميخواهد
سرمربي پرتغالي چلسي فاش کرد اتوئو چون ميخواسته اولين بازيکني باشد که در 3 ليگ اول اروپا به قهرماني ميرسد به جمع آبيپوشان لندني پيوسته است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساموئل اتوئو، مهاجم کامروني تيم فوتبال آنژي ماخاچ کالا در حالي که ميتوانست به اينتر ايتاليا بازگردد ولي ترجيح داد در آخرين روزهاي نقل و انتقالات تابستاني به چلسي ملحق شود، تيمي که آقاي خاص هدايتش را مجدداً بر عهده گرفته است.
به گزارش تسنيم، ژوزه مورينيو، سرمربي تيم فوتبال چلسي در گفتوگو با شبکه تلويزيوني اين باشگاه دليل اينکه چرا اتوئو آبيپوشان لندني را به اينتر ترجيح داده است، اينگونه عنوان کرد: با وجود اينکه ساموئل تا به امروز عناوين زيادي به دست آورده است ولي رويايش هنوز پابرجا است.
سرمربي 50 ساله آبيپوشان لندن تصريح کرد: اتوئو به همان دليلي که من به اسپانيا رفتم به انگليس بازگشت. او ميخواهد اولين بازيکني باشد که تاکنون در 3 ليگ معتبر ايتاليا، اسپانيا و انگليس به قهرماني رسيده است. البته ساموئل بازيکني بسيار باانگيزه است و واقعاً ميخواست که در ليگ برتر بازي کند.
ساموئل اتوئو تا کنون با بارسلونا در لاليگا اسپانيا و با اينتر در سري A ايتاليا به قهرماني رسيده است. اين مهاجم 32 ساله همچنين يک بار با اينتر و 2 بار با بارسلونا به عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا رسيده است.
لمپارد در دیدار سه شنبه شب تیم ملی انگلیس مقابل اوکراین صدمین بازی ملی خود را انجام خواهد داد و جرارد منتظر است تا در این دیدار به یاد ماندنی، در کنار هم تیمی قدیمی اش باشد.
استفن (!!!) جرارد، کاپیتان تیم ملی انگلیس، در آستانه صدمین بازی ملی فرانک لمپارد، این هافبک باتجربه را مورد ستایش قرار داد.
لمپارد در دیدار سه شنبه شب تیم ملی انگلیس مقابل اوکراین صدمین بازی ملی خود را انجام خواهد داد و جرارد منتظر است تا در این دیدار به یاد ماندنی، در کنار هم تیمی قدیمی اش باشد.
او به خبرنگاران گفت:" امیدوارم وقتی او صدمین بازی ملی اش را انجام می دهد، من هم در بازی باشم و در آن لحظات او را همراهی کنم زیرا من در تمام این مسیر در کنار او بودم. او دوست خوب من است. نمی توانم بیش از این برای آن شب صبر کنم."
جرارد که خود در نووامبر 2012 به رکورد 100 بازی ملی رسیده بود، تاکید کرد که علی رغم انتقادهای زیادی که از این زوج در یک دهه گذشته شد، از بازی کردن در کنار لمپارد لذت می برد.
" خیلی ها در مورد حضور همزمان من و فرانک در تیم صحبت کرده اند. می دانید که ما از بازی کردن در کنار هم لدت می بریم."
لمپارد در ابتدای تابستان قراردادش را با چلسی برای یک سال دیگر تمدید کرد و جرارد از اینکه او را همچنان در استمفوردبریج می بیند، خوشحال است:" او برای حضور در ال ای گلکسی بیش از اندازه خوب بود. در دیدارهای فصل قبل دیدید که او چه کیفیتی دارد. اگر او می رفت، اتفاق ناراحت کننده ای بود. او بازیکن فوق العاده ای است."
منبع: گل
پ.ن:
عاشق جفتشونم، بازیکن به معانی واقعی کلمه
ويکتور والدس سنگربان فصل آينده چلسي است
يک نشريه اسپانيايي اعلام کرد آقاي خاص سنگربان اسپانيايي بارسلونا را حفاظت از دروازه آبيپوشان لندن در فصل آينده انتخاب کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه اسپورت کاتالونيا مدعي شده است که ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي در پايان فصل جاري حکم فروش پتر چک، دروازهبان اهل جمهوري چک اين تيم را صادر خواهد کرد و به جاي وي ويکتور والدس که سال آخر قراردادش با آبيواناريهاي کاتالونيا را ميگذراند به استمفوردبريج خواهد برد.
اسپورت در اين خصوص نوشته است: «مورينيو هميشه به دروازهبانان کهنهکار علاقه داشته است. ويتور بايا در پورتو در سال 2004 که مورينيو قهرمان اروپا شد و ژوليور سزار که در سال 2010 به قهرماني اينتر در ليگ قهرمانان کمک کرد، نشان ميدهد که او به دروازهبانان پا به سن گذاشته و با تجربه علاقه بيشتري دارد. در چلسي اگرچه پتر چک يکي از همين دروازهبانها بود اما او آنطور که بايد و شايد نتوانسته نظر مورينيو را جلب کند».
در ادامه اين گزارش آمده است: «ويکتور والدس، دروازهبان شماره چلسي در فصل آينده خواهد شد. سرمربي پرتغالي تلاش خود را براي پي بردن به اينکه درصد احتمال موفقيتاش براي جذب والدس چقدر است دست به کار شده و ظاهراً بازخورد خوبي براي اين تلاش دريافت کرده است. آينده پتر چک در چلسي نامشخص است و مدتها است که گفته ميشود او از اين تيم جدا خواهد شد که دليل آن يا تصميم سران باشگاه است يا تمايل خود وي براي ادامه حرفهاش در ليگي ديگر که حتي ممکن است ليگ کشورش باشد».
ويکتور والدس فصل گذشته براي اولين بار اعلام کرد که قصد دارد در پايان قراردادش که انتهاي فصل جاري است، از کاتالانها جدا شود و از آن زمان تا کنون هم بارها بر اين موضوع تاکيد کرده است.
به گزارش تسنيم
پ . ن : چک کجا این کجا!!:n04: