به نظر من که انریکه اصلا گزینه خوبی نیست. رم رو به گند کشید طوری که هوادارای رم همگی متنفر شده بودن ازش. کاریزمای مربی گریش هم که در حد همون تیتو هست :n21: (با احترام به همه تیتوفن ها)
Printable View
به نظر من که انریکه اصلا گزینه خوبی نیست. رم رو به گند کشید طوری که هوادارای رم همگی متنفر شده بودن ازش. کاریزمای مربی گریش هم که در حد همون تیتو هست :n21: (با احترام به همه تیتوفن ها)
نیمار: من و مسی می توانیم با هم تاریخ ساز شویم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- نیمار، ستاره جدید بارسا، معتقد است که می تواند یک زوج تاریخی با لیونل مسی، ستاره آرژانتینی آبی و اناری ها تشکیل بدهد.
نیمار به تازگی با انتقالی 57 میلیون یورویی از سانتوس به بارسا پیوست اما بسیاری در مورد مناسب بودن زوج او و مسی ابراز تردید کردند.
البته افرادی مانند فابیو کاپلو نیز نظر دیگری دارند؛ سرمربی تیم ملی روسیه معتقد است زوج مسی- نیمار می تواند بارسا را شکست ناپذیر کند و این ستاره برزیلی نیز خود به این همکاری خوش بین است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من امیدوارم که این همکاری بتواند تاریخ ساز شود. ما همه ویژگی های لازم برای اینکار را داریم. این اتفاق برای من یک افتخار است؛ این تعبیر یک رویاست که می توانم در کنار بهترین بازیکن دنیا بازی کنم و به همین خاطر تیم اروپایی ام را انتخاب کردم."
نیمار همچنین تایید کرد ترک کردن برزیل، آسان نبوده است اما اکنون تنها روی موفقیت با پیراهن بارسا تمرکز کرده است.
" من روزهای فوق العاده ای در سانتوس داشتم. اما اکنون یک باشگاه جدید دارم؛ یک زندگی جدید و همه چیز روی بارسا متمرکز شده است."
نیمار که کفش طلای جام کنفدراسیون ها را به دست آورد، قرارداد 5 ساله ای با بارسا امضا کرده است.
Neymar: Messi and I can make history together
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.Send your messages of support to Tito via the Club’s official accounts on the social networks with the hashtag #ànimsTito
Facebook : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Instagram: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++++++++++++++++
آدریا پسر تیتو در صفحه ی توئیترش این چنین نوشته:
تیتو کنارهگیری نکرده. او تنها میخواهد روی مهمترین بازی زندگیاش تمرکز کند
+++++++++++++++++
+++++++++++++++++
طرفداری- پس از کنارهگیری تیتو ویلانووا سرمربی تیم بارسلونا به علت عود بیماری سرطان، مسئولان باشگاه بارسلونا به دنبال جانشینی برای سرمربی خود هستند.
از طرفی نام یوپهاینکس سرمربی موفق و سابق باشگاه بایرن مونیخ آلمان به عنوان یکی از گزینههای جانشینی او مطرح شده است، اما در نظرسنجی که در یکی از روزنامههای کاتالان صورت گرفته است، هواداران بارسلونا علاقه مند هستند تا هاینکس را در سمت سرمربیگری تیمخود ببینند.
یوپهاینکس پس از فتح سهگانه با بایرن مونیخ در پایان فصل اعلام بازنشستگی کرد، اما این سرمربی 68 ساله با 37 درصد آرا محبوب هواداران بارسلونا برای جانشینی تیتو ویلانووا است.
هاینکس پیش از این سابقه هدایت تیمهای اتلتیک بیبائو، تنریفه و رئال مادرید را در اسپانیا در کارنامه خود دارد.
+++++++++++++++++
بارسلونا به دنبال داوید لوئیز:بعد از دست دادن تیاگو سیلوا و مارکوئینوش، بارسلونا داوید لوئیز را به عنوان زوجی مناسب برای جرارد پیکه شناسایی کرد. این مدافع برزیلی بازیکن مورد علاقه زوبیزارتا برای این پست است و به عنوان اولویت باشگاه در نظر گرفته شده است.
منبع: Sport
بارسلونا به دنبال اگر: بارسلونا توجه خود را به مدافع لیورپول، دنیل اگر، نیز معطوف کرده است تا اگر در پروژه داوید لوئیز هم مانند تیاگو سیلوا و مارکوئینوش، شکست بخورد، برای جذب او اقدام کند.
منبع: Daily Mirror
+++++++++++++++++
گلزنی نیمار در دیدار برزیل مقابل ژاپن توسط هواپیمای جاسوسی بر فراز ورزشگاه ماراکانا تصویربرداری شده است.
خبرگزاری فارس: در پیکارهای فوتبال جام کنفدراسیونها در دیدار برزیل مقابل ژاپن، گل نیمار به ساموراییها توسط هواپیمای جاسوسی بر فراز ورزشگاه ماراکانا مورد تصویربرداری قرار گرفته شده است.
ظاهراً این هواپیمای بدون سرنشین نیروی هوایی برزیل مشغول گشتزنی بوده که در این هنگام از گل نیمار تصویربرداری کرده است.
شاید استعفای ویلانوا برای طرفدارای بارسا خبر خیلی بدی بود ولی اینجوری به نفع خودشه و می تونه راحتر کارای درمان خودشو انجام بده
اینجور موقع ها واقعا دیگه بحث رئال و بارسا و از بین بیره
از ته قلب امیدوارم که ویلانوا هر چه زودتر سرطان رو شکست بده...
من لوئیس انریکه رو به بقیه ترجیح میدم ، ویلاس بواس که به نظر من مربی برنده نیست. انریکه با بارسای B عالی بود. و به نظرم مربی ایده آلی برای حفظ و ادامه ی فلسفه ی بارساست مثل پپ و تیتو به خصوص تو این مقطع زمانی , تو رم هم تیمش تو فاز حمله خیلی خوب کار می کرد ولی تو دفاع مشکل داشتن ولی با توجه به اخلاقیات و خلق وخوش که حتی مدیر فنی رم هم خیلی از شخصیتش تعریف کرده بود و هم اینکه در بین هواداران بارسا محبوبیت زیادی داره...به نظرم گزینه ی خوبی برای بارسا هست...
خبر خیلی بدی بود نو این وقت فصل
تیم بدون دفاع و حالا بدون مربی
و بدون دروازه بان:n02:نقل قول:
مصاحبه تیتو ویلانووا
1-بعد از 5 سال جذاب در بارسلونا الان وقت آن رسیده است تا در زندگی حرفه ای خودم تغییراتی به وجود آورم و بر ریکاوریم تمرکز کنم.من دیگر نمی توانم به عنوان نفر اول باشم ولی به باشگاه نزدیک خواهم بود و در جایی که عاشق آن هستم خدمت خواهم کرد.
2-با تمام وجود از تمام کسانی که پیغام هایهای هم دردی و حمایت فرستادن متشکرم نه فقط الان بلکه در یکسال گذشته.به همه می گویم که الان در آرامش کامل هستم و آماده ام مرحله جدیدی از زندگیم را آغاز کنم.اعتماد به نفس کامل دارم که از پس آن بر می ایم.
تیتو برای مربی جدید بارسا آرزوی موفقیت کرد و مصاحبه رو به پایان رسوند.
+++++++++++++
جدا شده ها :(
ضمنا جاناتان دوسانتوس هم با قرارداد قرضی به سوسیه داد پیوست.
جوناتان دوس سانتوس ، بازیکن خط میانی بارسا ، با یک قرداد قرضی ، سال آینده را در باشگاهِ سوسیداد توپ خواهد زد.
این قرارداد قرضی قابلیت تبدیل شدن به قرارداد دائمی را نیز دارد.
قرارداد قرضی چه مزیتی داره؟
مهمترین مزیتش کسب تجربه بازیکن هست!نقل قول:
نامه تیتو ویلانوئوا :
پس از ۵ سال فوق العاده به عنوان بخشی از تیم که موجب شد که رویای هر کسی است، هم اکنون وقت آن رسیده است که تغییری در شغلم ایجاد کنم و باید انرژیم را برای مقابله با مریضیی که نزدیک به یک سال و نیم میشود که همرا من است، اختصاص دهم.
در روند این درمان به نظر دکتران من قادر نخواهم بود تا کارم در بارسا ادامه دهم، زیرا نمیتوانستم صد در صد انرژیم را برای هدایت بارسا به عنوان سرمربی اختصاص دهم، اما من از نزدیک وقایع باشگاه را دنبال خواهم داد و برای این باشگاه باز هم کار خواهم کرد، من دیگر شغل های موجود در این باشگاه را هم دوست دارم.
ترک کردن این گروه از مردمان، بازیکنان و همکارانم در کادر فنی چندان آسان نیست، ما با هم خاطرات فراموش نشدنی را تجربه کردیم. من تا ابد به خاطر آنچه شما به من دادین، سپاسگذار خواهم بود. ارزش های انسانی این باشگاه برای همگان ثابت شده است و این باشگاه نشان داده است که هیچ چیز نمیتواند مانع آن شود و من مطمئنم که آنها به طور کامل آماده رویارویی با چالش های جدید فصل هستند، چالش هایی که برای همه هیجان انگیز خواهد بود.
همچنین میخواهم به طور ویژه ای از رئیس باشگاه ساندرو راسل، تمام کادر مدیریت و مدیر وزشی تیم آندونی زوبیزارتا به خاطر اعتمادشان به من حتی در شرایط سخت تشکر کنم، همچنین به خاطر برخی دلایل شخصی هم از آنان متشکرم. همچنین بخاطر حمایت های پزشکی دکتر رامون کانال و تیمش هم سپاسگذارم، آنها همیشه در کنار من بودند.میدانم که در این دوره تنها نخواهم بود مانند همیشه در این دوره هم جزوی از باشگاه هستم و آنها هم مانند گذشته مرا در موفقیت کمک خواهند کرد.
از همه شما، اعضای بارسا و هواداران فوتبال، به خاطر تمام حمایت هایتان که برای من فرستادید از صمیم قلب متشکرم، نه فقط برای چند ماه گذشته بلکه برای تمام دوران بیماریم. میخواهم به آنها بگویم که من آرام و قوی هستم، و میخواهم با اعتماد به نفس کامل به مبارزه با دوره ی جدید بیماریم بروم.
همینطور از بازیکنان، مربی ها، باشگاه ها، آشنایان، ناشناسان، به خاطر پیام های تشویقشان که باعث دلگرمی من و خانواده ام شد متشکرم.
این روزها، روزهای سختی برای من و خانواده ام است و از رسانه ها میخواهم که مرا درک کنند و به من احترام بگذارند. من حالا دیگر مربی بارسا نیستم و امیدوارم در آرامش باشم، چیزی که این روزها من و خانواده ام به آن نیاز داریم.
من نمیتوانم این نامه را بدون آرزوی موفقیت و خوشبختی برای مربی جدید بهترین تیم دنیا به پایان ببرم.
از همه بی نهایت متشکرم.
فوتی
دانلود کلیپی فوق العاده زیبا از کاپیتان پویول به نام (( هرگر تسلیم نشو ))...
+++++++++++++++
دانلود کلیپی زیبا از داوید ویا به نام ((مرا به خاطر بسپار))
+++++++++++++++
***دو کلیپ از مقایسه نیمار و ایسکو***
Neymar Jr vs Isco Alarcón ● New Stars of El Clasico
|Mp4-HD-8:15 Time-162 M.B|
Neymar vs Isco ● Skills, dribbling and goals ● HD 2012/13
|Mp4-HD-5:11 Time-70 M.B|
+++++++++++++++
دانلود کلیپ تمام 350 گل مسی برای بارسلونا و آرژانتین از ابتدا تا حال با کیفیت HD+++++++++++++++
برای مشاهده ی کلیپ ابتدا باید هر 3 قسمت رو دانلود کنین سپس به کمک نرم افزار HJ Split اونا رو بهم بچسبونین.
***کلیپی از بهترین مهارت ها و حقه های نیمار از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳***
|Quality:720 p|Time: 6:44|Format:Mp4|حجم:109 M.B|
+++++++++++++++
دانلود کلیپ معارفه ی داوید ویا در اتلتیکومادرید
+++++++++++++++
دانلود کلیپ همه ی گلهای مسی بوسیله ی ضربات آزاد
از ابتدا تا 2013
+++++++++++++++
کلیپ زیبای تحقیر کردن بازیکنان رئال توسط رونالدینیو | Ronaldinho Humiliates Real Madrid's Players
|HD-MP4-4:45-86.52 M.B|
لینک ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
+++++++++++++++++
طرفداری- پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، به طور روشن تحت تأثیر اخبار منتشر شده در مورد سلامتی دوستش، تیتو ویلانوا که روز گذشته توسط ساندرو راسل اعلام شد، قرار گرفته است.
علی رغم پیروزی 4 - 0 تیمش در جام تله کام مقابل هامبورگ، این مربی کاتالانی در مورد حواشی اخیر بسیار احساساتی بود و حتی نتوانست بعد از گلهایی که شاگردانش به ثمر می رساندند، خوشحالی کند.
در کنفرانس خبری، پیغام پپ گواردیولا واضح بود:
"صحبت کردن در مورد دوستی مانند تیتو در آلمان، خیلی سخت است. من او را خیلی دوست دارم. برای او و خانواده اش بهترین ها را آرزو می کنم و امیدوارم آنها بتوانند این برهه از زندگی را با قدرت پشت سر بگذارند. این برای من خیلی خیلی سخت است. "
+++++++++++++++
........
ریوالدو: نیمار می تواند در بارسا به بهترین بازیکن دنیا تبدیل شود
این ستاره 21 ساله برزیلی به تازگی با انتقالی 57 میلیون یورویی از سانتوس به بارسا پیوست و هموطن او معتقد است که او می تواند به بهترین بازیکن دنیا تبدیل شود.
سایت گل- ریوالدو، ستاره سابق بارسلونا، معتقد است که نیمار می تواند در نوکمپ به بهترین بازیکن دنیا تبدیل شود.
این ستاره 21 ساله برزیلی به تازگی با انتقالی 57 میلیون یورویی از سانتوس به بارسا پیوست و هموطن او معتقد است که او می تواند به یکی از بهترین بازیکنان تبدیل شود.
ریوالدو در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" بارسا یکی از بهترین خریدهای چند سال اخیر را انجام داد. نه تنها به این خاطر که نیمار همین حالا هم در کنار مسی، یکی از بهترین بازیکنان دنیاست، بلکه به این دلیل که می تواند در چند سال آینده یکی از بهترین ها باشد.
به بازی های او نگاه کنید، او جوان است و می تواند در دیدارهای مهم جهانی سرنوشت ساز باشد. تصور کنید که او می تواند در چند فصل آینده چه کارهایی انجام بدهد.
نیمار می تواند طرفداران بارسا را حیرت زده کند. او می تواند حتی بهتر از جام کنفدراسیون ها بازی کند. او خیلی راحت با سبک بازی بارسا انطباق پیدا می کند و از بودن در این باشگاه خیلی راضی خواهد بود."
ریوالدو همچنین معتقد است که نیمار می تواند با فشارهایی که به خاطر بازی در بارسا روی او وجود خواهد داشت، به راحتی کنار بیاید.
" او بازیکن جوان اما پخته ای است و به اینکه در مرکز توجه باشد، عادت کرده است. تنها فشاری که به او وارد خواهد شد، وقتی است که تیم نتواند به قهرمانی برسد. اما این مسئولیت همه بازیکنان است، نه فقط او.
به یاد دارم وقتی او بازیکن نوجوانی بود، در یک مصاحبه گفت که طرفدار پالمیراس است و الگویش ریوالدو است؛ این یک افتخار است.
او اکنون بازیکنی ویژه است، با توانایی های فوق العاده. اگر این را در نظر بگیریم که او می تواند گل های زیادی به ثمر برساند، می توانیم انتظار داشته باشیم که شاهد یک بازیکن فوق العاده باشیم."
Rivaldo: Barcelona will help Neymar become world's best
ناراحتی در مقابل مسیر اهمیتی نداره.....
در نهایت زور ناراحتی و شادی به گستردگی مسیر نمی رسه. تیتو اگر به فجیع ترین نوع سرطان هم خدایی نکره جونش رو از دست بده! ولی باور انسانیش رو حفظ کنه برندست.
وقتی یک انسان به جای شادی و ناراحتی زودگذر یک باور و اراده ی پایدار داره هیچ احساسی که به گستردگی این التزام نیست. بدترین درد های فیزیکی و بیماری های جسمی در مقابل سرمایه های ابدی انسان ناپدید خواهند شد.
تمام تاریخ گواه این بوده در حالیکه هنوز قاطبه ی انسان ها در قید و بند های هر آنچه هستن که ابدی نیست. گذاشتن انرژی افراطی برای یک زندگی در ماهیت خود "از دست رونده"، تحت تاثیر قرار گرفتن افراطی در مواقع سختی و بلا و شاد شدن افراطی در مواقع موفقیت و دست یابی موقتی.
قاطبه ی انسان ها به قیمت "از دست نرفتنی" عمر خود رو در جست و جوی به دست آوردن " از دست رفتنی" تلف می کنند. بیماری های فیزیکی و افت شرایط سلامت در نهایت اجتناب ناپذیره ( در حالیکه بیشتر انسان ها چنین چیز از دست رفتنی رو برای یک دیگر آرزو می کنن ) اما سرطان روحی ، انکار اراده ی خویشتن و فراموشی باور انسانی ریشه در انتخاب هر انسان داره. اگر آبیدال و تیتو 100 بار دیگه هم سرطان و 100 تا درد بی درمون بدتر دیگه بگیرن اما به باور انسانی ادامه بدن و از زندگی انصراف ندن حتی اگر جسمشون کاملا انصراف داده باشه نه تنها ناراحت نمی شم بلکه یک شادی پایدار از بازتاب چنین قدرت شگفت انگیز انسانی درونم طنین انداز می شه و اون موسیقی انحصاری اراده ی اون فرد همراهم می مونه.
اگر ناراحت بشم به خاطر اراده ی خفته ی خودم و فراموش قدردانیم نسبت به نیروهای ابدیم هست. حسین فهمیده انتخاب کرد صدای انفجار بدنش رو بشنوه و یک اراده ی ابدی برای محافظت از جان همنوعان خودش رو درونم طنین انداز می کنه و حالا من در اوج حماقت "در سوگ وجه از دست دادنی" اون بنشینم ؟؟ یا اینکه به جای این تراژدی های خودارضا گرانه ی مضحک ، به حمل اراده ی او ادامه دهم ؟ کدوم "منظره" خویشتم رو می سازه و کدوم نابود و افسردم می کنه که برم تو پیج فیسبوک بنویسم به سراغ من اگر می آیید جان مادرتان نرم و آهسته و تکنیکی بیایید که اعصاب من داغونه من شخصیت اول تراژدی تاریخ هستم و گذشته ی تلخی داشتم جان مادرتون در بزنید ، زنگ خرابه. این ناراحتی های مقطعی در گستردگی بی انتهای هستی در ماهیت خودش پوچه.
بالاخره کسی هم که خودش رو طعمه ی زاویه ی دید سطح و فیزیکیش می کنه در نهایت از نتیجه ی تکراری و مداومی که از زاویه ی دید نابودگرش گرفته استفراغ فکری و روحی خواهد کرد.
برای مسیر ابدی بارسلونا حتی برای جانفرسا ترین تراژدی ها وقتی برای عزاداری بیشتر از 1 دقیقه سکوت قبل از شروع مسابقه وجود نداره. بلکه وقت ادامه دادن مسیر با قدرت تر از همیشه هست با انتخاب یک مربی خوب.
بخاطر همچی ممنون تیتو....:n12:
مویس در سایت رسمی باشگاه منچستر گفته یونایتد برای فابرگاس دوباره پیشنهاد داده
پیشنهاد اول 30 میلیون یورو بود که دوشنبه اعلام شد
پیشنهاد دوم گزارش میشه 35 میلیون یورو با مبالغی اضافه است
شیاطین سرخ قبلا تیاگو آلکانتارا رو هدف گرفته بودن که به پپ گواردیولا در بایرن پیوست
Moyes reveals second Manchester United bid for Fabregas
پی نوشت: خود بارسا سسک رو 29 میلیون یورو گرفت
کلوپ فاش کرد که دورتموند هم دنبال تیاگو بوده
Dortmund wanted Isco & Thiago, confirms Klopp
دکو هم در پایان سال 2013 بازنشسته میشه:n30:
برترین بازیکن دنیای فوتبال از مطرح شدن نام هموطناش به عنوان جانشنین تیتو ویلانووا در کادر مربیگری بارسلونا ابراز رضایت کرد.
جام ورزشی؛ لیونل مسی با اعلام حمایت از ورود خراردو مارتینو، سرمربی آرژانتینی پیشین تیم ملی پاراگوئه به بارسلونا، او را به عنوان یک مربی بزرگ توصیف کرد.
به دنبال کنارهگیری تیتو ویلانووا از سمت مربیگری بارسلونا برای ادامه دوره درمانیاش، سران این تیم گزینههایی را برای پر کردن خلاء او در نظر گرفتهاند که به گزارش رسانههای اسپانیایی خراردو مارتینو، سرمربی حال حاضر تیم نیوولز اولدبویز آرژانتین در اولویت قرار دارد. مارتینو در فصل جاری رقابتهای جام لیبرتادورس (مهمترین تورنمنت باشگاهی قاره آمریکا) نیوولز را به مرحله نیمه نهایی رساند.
مسی از اینکه نام هموطنش به عنوان محتملترین گزینه مربیگری بارسلونا مطرح شده ابراز رضایت و تاکید کرد او گزینهای مناسب برای برعهده گرفتن این مسئولیت است. وی به روزنامه اوله آرژانتین گفت: من واقعا مارتینو را دوست دارم. او یک مربی فنی بزرگ است. تیمهایی که او هدایتشان را بر عهده دارد خوب بازی میکنند و همه برایش احترام قائل هستند.
مارتینو به لطف دوره 4 ساله مربیگریاش در تیم ملی پاراگوئه که در آن دوره توانست عنوان بهترین مربی آمریکای جنوبی را در سال 2007 از آن خود کند، اسم و رسمی به دست آورد.
یادداشت: انریکه، مارتینو یا لادروپ؟ بررسی کامل نامزدهای مربیگری بارسلونا
سایت گل نگاهی انداخته به جانشینان احتمالی تیتو ویلانووا که جمعه به دلیل ادامه درمانهایش از بارسلونا جدا شد.
سایت گل – جستجو شروع شده. بارسلونا جمعه اعلام کرد که ویلانووا به دلیل بیماری نمیتواند مربی باشگاه کاتالان بماند و باید برای مداوای سرطان از این باشگاه برود. اما چه کسی جایگزین او میشود؟
لوییس انریکه، هافبک سابق و مربی سابق تیم ب بارسلونا گزینه اصلی است. جراردو مارتینو هم توجه باشگاه کاتالان را جلب کرده و جلسهای هم با او برگزار شده.
چندین نام برای مربیگری بارسا در فصل 14-2013 مطرح شده است. سایت گل نگاهی میاندازد به پارامترهای کلیدی باشگاه، و این که مربیان احتمالی در این مقولهها چگونه میگنجند.
در دسترس بودن
خبر عود بیماری ویلانووا ضربه سختی به بارسلونا زد. باشگاه کاتالان همین اخیرا روبی، مربی جیرونا را استخدام کرده بود تا در مواقع ضروری جای تیتو را بگیرد. آنها انتظار نداشتند که تیتو کلا از سمت خود کنار برود.
اواخر جولای است و این زمان بیتردید بهترین موقع ممکن برای جستجوی مربیان نیست. مربی تاتنهام، آندره ویلاش-بواش همان اوایل به عنوان گزینه اصلی مطرح شد اما بارسا بخت اندکی برای این دارد که مربی پرتغالی را ترغیب کند پروژه آیندهدارش در تاتنهام را تنها پس از یک سال رها کرده و در چنین زمانی باشگاهش را عوض کند.
مایکل لادروپ هم پس از فصلی موفق در باشگاه سوانزی خود را به این باشگاه ولزی متعهد میداند. مربی دانمارکی که سابقه بازی در رئال مادرید را هم دارد مورد توجه این باشگاه هم قرار گرفته بود اما قراردادی جدید امضا کرد و در لیگ برتر ماند. او میداند که رفتن به نوکمپ خشم مدیران باشگاه را برمیانگیزد.
لوییس انریکه هم شرایط مشابهی دارد. او بهتازگی قراردادی با سلتاویگو امضا کرده اما او هنوز قراردادش را رسما با باشگاه گالیسیایی ثبت نکرده و میتوان او را با پرداخت 3 میلیون یورو به دست آورد. بارسا همچنین شاید به روبی (که بخت او را هم اوایل بالا میدانستند) پیشنهاد بدهد.
ارنستو والورده را هم باشگاه کاتالان سالها ستایش کرده. او سابقه بازی در بارسلونا را دارد و هرگاه بلوگرانا نیاز به مربی جدیدی دارد نام او برده میشود. اما او تازه به اتلتیک بیلبائو رفته و رابطه قدرتمندش با این باشگاه باسکی انتقالش را عملا غیرممکن ساخته.
یوپ هاینکس، مربی سابق بایرن مونیخ و سر الکس فرگوسن، مربی سابق منچستریونایتد هم بعید است از بازنشستگی به درآیند. تازه آنها گزینههای بلندمدتی هم نیستند. روبرتو مانچینی در تابستان از منچسترسیتی جدا شده اما او جایگاه بالایی در لیست ندارد.
فرانک ریکارد هم در دسترس است اما دوران قبلی او در نوکمپ با دو فصل بیجام به پایان رسید و بعید است او را برای بار دیگر به این باشگاه ببرند.
دو نفر اهل روزاریو هم هستند: مارسلو بیلسا و جراردو مارتینو. نفر اول اتلتیک را در انتهای فصل پیش ترک کرد و نفر دوم پس از حضور در نوولز اولدبویز بدون باشگاه است. هر دو زیر نظر هستند هرچند که لیونل مسی مارتینو را ترجیح میدهد و اگر بارسلونا نتواند لوییس انریکه را به خدمت بگیرد او گزینه جالبی خواهد بود.
استمرار و درک باشگاه
لوییس انریکه 300 بازی با پیراهن بارسلونا انجام داده و سه فصل هم در سالهای 2008 تا 2011 مربی این تیم بوده. این مربی آستوریایی در آن سه فصل همکاری نزدیکی با گواردیولا، مربی تیم اصلی و دستیارش، ویلانووا داشت.
انریکه 43ساله در کنار برخی از اعضای ارشد تیم هم بازی کرده است. از جمله کارلس پویول، چابی، آندرس اینیستا و ویکتور والدس. او همچنین مربی بسیاری از بازیکنان جوان بارسلونا بوده. اگر بارسا به دنبال استمرار و درک از باشگاه است هیچ فردی بهتر از او را نمیتواند پیدا کند.
والورده و لادروپ هر دو برای بارسا بازی کردهاند اما دوران بازیشان دورتر بوده و استخدامشان هم بسیار دشوارتر است. ریکارد هم در سالهای 2003 تا 2006 با بارسا دوران موفقی داشت و دو بار فاتح لالیگا و یک بار فاتح لیگ قهرمانان شد. اما او گزینهای جدی نیست. مربی هلندی را خوان لاپورتا به بارسا آورد و روسل میخواهد از دوست سابق و دشمن فعلیاش فاصله بگیرد.
مارتینو امتیاز مسی را دارد اما در اروپا تجربهای نداشته.
سبک بازی
برخی از نمایشهای درخشان اتلتیک بیلبائو در فصل 12-2011 یادآور بارسلونا در بهترین فرمش بود. گواردیولا پیش از آغاز مربیگری در یک میهمانی با بیلسا مشورت کرد و نصیحتهای او را جویا شد. فلسفه آنها مشترک است و پپ بارها گفته که بیلسا گزینهای عالی برای جانشینی او در نوکمپ است. مربی سابق تیم ملی آرژانتین از نظر سبک بازی گزینه مناسبی است، هرچند که برخی از بازیکنان اتلتیک گفتند که برایشان زمان برد تا خود را مطابق با ایدههای پیچیده اللوکو (مرد دیوانه) سازند.
فلسفه مارتینو مشابه بیلسا است و او هم بسیار سبک بازی بارسا را دوست دارد. تیم نوولز با او مثبت و جذاب بازی میکرد و قهرمان آرژانتین شد و به نیمهنهایی کوپالیبرتادورس هم رسید. سبک او به کار بارسا میآید.
لادروپ بازی تهاجمی را دوست دارد و همین باعث شده بساری در نوکمپ طرفدار او شوند. والورده هم به همین دلایل محبوب است. ایدههای آندره ویلاش-بواش هم کاملا در هماهنگی با باشگاه کاتالان است. این مربی پرتغالی انعطافپذیری بالایی از نظر تاکتیکی دارد و بارها گفته سیستم 3-3-4 محبوب بارسا را دوست دارد.
لوییس انریکه هم مانند گواردیولا در این سیستم برای بارسلونا بازی کرده و آن را در بارسلونای ب هم پیاده کرد. این مربی 43ساله دونده ماراتون و شرکتکننده در رقابتهای سهگانه است. او دوست دارد تیمهایش از نظر جسمانی فوقالعاده آماده باشند و این خوشایند مقامات بارسلونا است؛ بهویژه که بارسا در انتهای فصل گذشته تحلیل رفت و در نیمهنهایی لیگ قهرمانان مقابل بایرن مونیخ نتیجه فضاحتباری گرفت.
مانچینی اما عملگراتر است و به همین دلیل چندان مناسب نیست. هرچند بارسا اگر تیتو در انتهای فصل پیش خداحافظی میکرد به دنبال جانشین مانچینی در منچسترسیتی، یعنی مانوئل پیگرینی میرفت. باشگاه مدتهاست سبک بازی مطابق با بارسای پیگرینی را میستاید اما در حال حاضر آمدن او محال است.
رابطه با بازیکنان و رسانهها
رابطه بیلسا با رسانهها بسیار شده که خراب شود. مربی آرژانتینی با بسیاری از بازیکنانش در اتلتیک هم درافتاد. از جمله با خاوی مارتینس و فرناندو یورنته که هر دو باشگاه را ترک کردند. بارسا به همین دلیل چندان تمایلی به مربی سابق آرژانتین ندارد. او بهندرت بیش از دو فصل در یک باشگاه میماند و اغلب باشگاهها را در شرایط بدی ترک میکند.
مارتینو بسیار کمتر جنجالی است. او البته زمانی که مربی تیم ملی پاراگوئه بود همیشه محبوب رسانهها نبود، اما در هر حال همیشه رابطه هماهنگی با مطبوعات داشته و میان بازیکنان هم محبوب است.
لوییس انریکه پس از حضور در رم به تکبر متهم شد. او مانند گواردیولا در حد بسیار زیادی از بازیکنانش کار میکشد و انتظاراتش بسیار بالاست. این همان چیزی است که شاید بارسا در نیمه دوم فصل پیش کم داشت. این مربی 43ساله هرچند در رئال مادرید هم بازی کرده اما هم بازیکن محبوبی در کاتالونیا بود و هم مربی محبوبی شد. این یعنی مطبوعات و طرفداران کاتالان با ملایمت بیشتری با او برخورد خواهند کرد. همچنین او احترام بازیکنان را هم خواهد داشت که بسیاری از آنها او را بسیار خوب میشناسند و با او در داخل و خارج میدان کار کردهاند.
در نامهای دیگر این لیست لادروپ و هاینکس به بارسلونا میآیند. آنها هم در میان بازیکنان و هم در جمع رسانهها محبوب بودند. باید به خاطر داشت که آمدن ژوزه مورینیو در سال 2008 به بارسا به دو دلیل منتفی شد: سبک بازی او، و رابطه جنجالیاش با رسانهها.
عملکرد پیشین
با نگاه به کارنامه سه مربی گذشته بارسلونا درمییابیم که موفقیت در جاهای دیگر چندان مهم نیست: ریکارد بدون قهرمانی بزرگی پا به نوکمپ گذاشت، گواردیولا تجربه مربیگری در سطح اول فوتبال را نداشت و ویلانووا هم از دستیاری به مربیگری رسید. اما همه مربیان موفقی بودند.
از مربیانی که در روزهای گذشته نامشان برده شده هاینکس موفقترین است (البته بدون در نظر گرفتن فرگوسن که تقریبا غیرممکن است مربی بارسا شود)، مانچینی موفقیت داشته، ویلاش-بواش سه قهرمانی در یک فصل با پورتو کسب کرده، مارتینو با نوولز قهرمان لیگ آرژانتین شده و چهار بار لیگ پاراگوئه را فتح کرده، و لادروپ هم فصل پیش با سوانزی جام اتحادیه را برد.
لوییس انریکه هم در دوران کوتاه مربیگریاش جامی نداشته اما عملکرد او به عنوان بازیکن و مربی در بارسای بی (که تیم را به دسته دوم آورد و سوم کرد) او را بهترین گزینه میسازد. راحت میتوان متوجه شد چرا این مرد اهل آستوریا گزینه اصلی بارسلونا در تابستان است.
کارلس پویول ظهر روز دوشنبه در سالن کنفرانس خبری ورزشگاه کمپ نو حاضر شد. کاپیتان آبی اناری ها در مورد کناره گیری روز جمعه تیتو ویلانوا از مربیگری باشگاه، به علت عود کردن بیماری اش صحبت کرد. پویول همچنین در مورد گزینه های جانشینی وی بحث کرد و اعلام کرد که مطمئن است فابرگاس علی رغم گمانه زنی ها در مورد انتقال به منچستریونایتد، در بارسا خواهد ماند.
خروج تیتو ویلانوا: "ضربه سنگینی بود. ما قبلاً هم چنین چیزی را تجربه کرده بودیم، اما این یکی خیلی سخت بود. هیچکس انتظارش را نداشت. تیم واقعاً تحت تأثیر این خبر قرار گرفت. تیتو با رختکن تیم صحبت کرد و ما را آرام کرد. او به ما گفت که جنگیدن را ادامه دهیم، و او هم همین کار را خواهد کرد."
جانشینی: "تصمیم گیری این موضوع بر عهده باشگاه است. آنها به دنبال بهترین فرد برای تیم هستند. ما سبک و فلسفه بازی خود را داریم. مطمئنم که آنها انتخاب درستی خواهند داشت."
رابطه دوستانه با لوئیس انریکه: "تمام اسامی که مطرح شده اند توانایی هدایت این تیم را دارند. من از آمدن هرکس خوشحال خواهم شد. چه آن فرد لوئیس انریکه باشد، که من رابطه دوستانه خوبی با او دارم و می تواند این کار را قبول کند، و یا هرکس دیگر."
آورن مربی خارج از باشگاه: "افرادی که مطرح شده اند سبک بازی ما را می شناسند."
مصدومیت: "من در حال ریکاوری هستم. دوست دارم که با گروه باشم. تاریخ مشخص نمی کنم، اما هر روز بهتر می شوم. با 3 عمل جراحی، سال سختی بود و من نمی خواهم به یکباره برگردم."
پیغام به هواداران: "ما به سخت ترین حد ممکن تلاش خواهیم کرد. این چیزی است که تیتو از ما خواسته تا انجام دهیم، و ما می خواهیم او از فوتبال ما لذت ببرد."
نیمار: "او بازیکن بسیار خوبی است. علی رغم اینکه جوان است، اما تجربه زیادی دارد."
تیاگو سیلوا: "دفاع میانی پستی است که با مصدومیت ها تحت تأثیر قرار می گیرد. تیاگو یکی از بهترین مدافعان میانی در جهان است و من فکر می کنم او در بارسا خیلی خوب جا می افتد."
جراردو مارتینو: "او روش بازی بارسا را دوست دارد و من می دانم که مربی خوبی است."
انتقال تیاگو آلکانتارا به بایرن مونیخ: "ما باید به تصمیم او احترام بگذاریم."
صحبتها در مورد انتقال فابرگاس: "فکر نمی کنم او بارسا را ترک کند."
رئال مادرید: "من در مورد چیزهایی که به بارسلونا ارتباطی ندارد کمتر دخالت می کنم. مادرید بازیکنان جوانی به خدمت گرفته است و با ترکیبی که آنها دارند، برای همه چیز خواهند جنگید. کارلو آنچلوتی هم که مربی خوبی است."
گاس هيدينك چند ساعت قبل از آنژى جدا شد و اين ميتونه يه خبر خوب و اميدوار كننده براى ما باشه.
الموندو و اسپرت خبر دادن كه گاس هم يكى از گزينه هاست و قراره كه باهاش وارد مذاكره بشن.
گاس مربى خوش فكريه كه حتى در شرايط نرمال هم يه گزينه ايده ال محسوب ميشه ؛ چه برسه به حال و روز فعليه ما كه به پيسى خورديم و دست به دامن تاتا شديم:n02:
هنوز بازياى زيباى هلند و روسيه رو به ياد داريم.
خبر خوشايندى بود و اميدوارم از دستش نديم.
هيچ خوب نيست كه اين نسل طلايى بارسا رو به خاطر آزمايش مربياى مختلف نابود كنيم...
مارتينو سرمربي بارسلونا شد
باشگاه فوتبال بارسلونا با تاتا مارتینو مربی آرژانتینی به توافق رسید.
مربی اهل روساریو که همشهری لیونل مسی و از مربیان مورد علاقه این بازیکن است، قراردادی سه ساله را با بارسا به امضا خواهد رساند.
تاتا مارتینو که یکی از بهترین مربیان آمریکای لاتین به شمار می رود، با تیم ملی پاراگوئه و باشگاه نیوولز اولد بویز آرژانتین نتایج بسیار خوبی گرفته و تیم هایش همیشه به ارائه ی بازی هجومی و تماشاگر پسند شهرت داشته اند.
تاتا طی سالهای اخیر در چند مصاحبه از سبک بازی بارسلونا و نوع بازی لئو مسی تمجید کرده بود.
با ورود او به بارسا، دو تن از دستیاران همیشگی اش هم به کادر فنی اضافه خواهند شد.
تاتا مارتينو با امضاي قراردادي سه ساله هدايت تيم فوتبال بارسلونا را در دست گرفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جرارد مارتینو (تاتا) با امضای قراردادی سه ساله هدایت تیم فوتبال بارسلونا را در دست گرفت.
مطابق انتظار و بر اساس گزارش روزنامههای اسپانیایی، مارتینوی آرژانتینی که به عنوان اصلیترین گزینهی هدایت کاتالانها به شمار میرفت با امضای قراردادی سه ساله مرد اول نیوکمپ خواهدبود.
تاتا همشهری لیونل مسی و اهل روساریو است. الویو پائولوروسو و خورخه پائوتاسو، دستیاران تاتا در بارسلونا خواهندبود. از نکات جالب حضور تاتا، استفاده از آدریان کوریا به عنوان دستیار است. کسی که در اولدبویز (در زمان کودکی مسی)، مربی بهترین بازیکن حال حاضر فوتبال جهان بود.
به این ترتیب این مربی آرژانتینی که پیش از این مورد حمایت مسی قرار گرفته بود، جانشینی ویلانووا می شود که به دلیل پیگیری کارهای مربوط به سرطان از سمت خود کناره گیری کرده بود.
لوئیس انریکه بازیکن دهه تیم 90 بارسلونا و سرمربی سابق رم از دیگر گزینههای هدایت آبی و اناریها بود. همچنین گاس هیدینک که از هدایت آنژی ماخاچکالای روسیه استعفا کرده بود، از گزینههای ضعیف محسوب میشد.
=================
او به زودی قراردادی سه فصله را به امضا خواهد رساند. توافقات نهایی از طریق ویدئو کنفرانس حاصل شده است
گل – طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس بعد از توافقی که عصر امروز از طریق یک ویدئو کنفرانس میان تاتا مارتینو و سران باشگاه بارسلونا حاصل شد، او سرمربی آتی بارسلونا خواهد بود
در گزارش منتشره در روزنامه آ.اس این سرمربی آرژانتینی روز یکشنبه نیز با سران بارسا مذاکراتی داشته و عصر روز دوشنبه روند این مذاکرات در مورد دستیارانی که تاتا با خود به نوکمپ خواهد آورد صحبت شده و حالا قرار بر این است که او قراردادی 3 ساله با تیم کاتالان به امضا برساندطبق پیش بینی های انجام شده مارتینو روز سه شنبه به بارسلونا سفر خواهد کرد ولی با تیم بارسا به مونیخ نخواهد رفت و در دیدار دوستانه بارسا مقابل بایرن غایب خواهد بود.مارتینو همراه با خودش خورخه پائوتاسو، فوتبالیست سابق نیولز اولدبویز و دستیارش در این باشگاه را به بارسلونا خواهد آورد و الویو پائولو روسو، مربی بدنساز تیم او خواهد بود و آدریان کوریا، مربی سوم تیم اوست که در تیم های پایه ای نیولز اولدبویز، هدایت مسی را بر عهده داشته
آغا عجب خيارى به خوردمون رفت:n02:
جراردو مارتينو تاتا با قراردادى 3 ساله سرمربى بارسا شد.
براش آرزوى موفقيت ميكنم.
حتما يه چيزى توش ديدن كه به بقيه ترجيحش دادن
هیدینک با اون همه تجربه رو بی خیال شدن رفتن از آرژانتین مربی اوردن ؟!! :42:
هیدینک با دانش و جنتلمنه ولی سبکش به بارسا میخوره؟
هیدینک رو میشه کاملا یه مربی برای مقابله با توتال فوتبال دونست .
بازی روسیه و هلند و بازی بارسلونا چلسی رو به یاد می اریم که هیدینگ یک سبک تقریبا مشابه رو با تاکتیک های خودش مهار کرد .
یک مربیه کاملا خلاف جهت حرکتی بارسلوناست به نطرم .
من خودم اصلا حس خوبی به این ندارم!
درسته میگن سبکش به بارسا میخوره ولی تا حالا ایشون تو اروپا مربی نبوده و به طبع قضیه سرمربی تو این لیگ خیلی تفاوت داره با امریکا!!
خودم حتی اسمشم تا دیروز پریروز نشنیده بودم. میگن مربی پاراگوئه بوده ولی من حتی بازیای پاراگوئه رو هم نگاه نکردم که یه پیشینه ای از بازی تیمش توی ذهنم باشه.
مطمئنا سوابق و کارنامه (کاملی) هم نداره که بشه از روی اون قضاوت کرد.
مربی های تیم دار و امتحان پس داده و یه تعداد سیاهی لشگرم رو هم که فاکتور بگیریم، باز فکر کنم یه چیز بهتر از این، تهش باقی میموند. خدا کنه فقط ضرر نکنیم از بابت این انتخاب. اگه وضعیت بیماری تیتو 3 هفته زودتر مشخص میشد خیلی دستمون برای انتخاب مربی بازتر بود.
قبل از اینکه تیمش رو ببینم قضاوت نمیکنم. شاید بر خلاف انتظارمون عدم شهرت دلیلی برای بد بودن نباشه!!
دوستان یه سوال فردا بارسا و بایرن بازی دارن ؟؟
این چیه ؟؟
مربی جوونیه به نظر تو مربی گری می تونه آینده دار باشه :n02:
این مطلب رو هم از وبلاگ سربازان آبی و اناری پوش گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جراردو دانیل مارتینو متولد 20 نوامبر 1962 میباشد...این مربی که 51 سال سن دارد, متولد روساریو ست و به گفته ی خودش عاشق این شهر می باشد.جراردو د پست هافبک هجومی بازی می کردوی فوتبال حرفه ای را از سال 1980 در نیوولز اولد بویز آغاز کرد جایی که مسی هم زمانی توپ میزده.او در آن زمان تنها 18 سال سن داشت.او بعد از 8 سال در فصل 88-1987 موفق شد اولین جام خود را که لیگ آرژانتین بود با نیوولز ببرد.مارتینو در سال 1990 یعنی بعد از 10 سال و انجام دادن 392 بازی و به ثمر رساندن 35 گل از نیوولز جدا شد و به صورت قرضی به تنریفه پیوست جایی که فقط 15 بازی کرد و موفق به ثمر رساندن 1 گل شد.بعد از بازگشت به نیوولز موفق شد دو بار عنوان قهرمانی در لیگ را تکرار کند ولی در 81 بازی فقط دو گل زد و دوباره به صورت قرضی از نیوولز جدا شد و به لانوی پیوست و برای یک فصل در این تیم توپ زد و در 30 بازی 3 گل زد و دوباره به نیوولز بازگشت و پس از سپری کردن یک فصل پر از ناکامی به بارسلونا اسپورتیگ کلاب پیوست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی در این تیم فقط 5 بازی کرد و بعد از نیم فصل به او'هیگینز رفت ولی در این تیم اصلا بازیی انجام نداد و سپس خداحافظی کرد!او فقط در کارنامه اش 1 بازی ملی دارد!سپس او در تیم های بوون د آریکایرفز پلاتنس و اینستیتوتو مربی گری کرد و در سال 2002 به لیبرتاد آمد و در همان سال لیگ پاراگوئه را قهرمان شد و در سال بعد هم این عنوان را تکرار کرد.او در سال 2003 به کررو پورتننو پیوست و در سال 2004 باز هم قهرمان لیگ پاراگوئه شد ولی با تیمی متفاوت او در سال 2005 به کولون و دوباره به لیبرتاد بازگشت و در سال 2006 به مربی گری تیم ملی پاراگوئه برگزیده شد.و در سال 2007 عنوان بهترین مربی قاره ی آمریکای جنوبی رو کسب کرد.مارتینو تا سال 2011 در پاراگوئه ماند و سپس به مربی گری تیم محبوب خود یعنی نیوولز اولد بویز برگزیده شد وی در حال حاضر هم مربی این تیم می باشد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://soldiersofcatalan.blogfa.com/post/11840
بله بازی دوستانه دارند :n16:نقل قول:
بازیکنان بارسلونا امروز بار دیگر در تمرینات حضور پیدا کردند. تمرینات با حضور ۱۲بازیکن و همچنین ۱۱ بازیکن تیم ب زیر نظر جوردی روارا انجام شد.
در این میان آبیدال که به شهر بارسلونا سفر کرده امروز در تمرینات حضور پیدا کرد تا حمایت خود را از تیم مورد علاقه و هم تیمیهایشاش در این شرایط سخت نشان دهد.
کد:http://soldiersofcatalan.blogfa.com/post/11849
خوب یه بازی دوستانست که فردا (چهارشنبه) تو آلیانس آرنا برگزار میشه دیگه! به وقت ایرانم اگه اشتباه نکنم میشه ساعت 21...نقل قول:
" تاتا " را بهتر بشناسیم
جراردو دنیل مارتینو ملقب به تاتا متولد 20 نوامبر 1962 در روزاریو است.
جراردو مارتینو فوتبالش رو در سال 1980 و در پست هافبک تهاجمی از نیوئل اولد بویز آغاز کرد ، یکسال بعد به تنریف اسپانیا رفت و پس از یکسال بازی در آنجا بازهم با قراردادی سه ساله به نیوئل اولد بویز تیم محبوب مسی بازگشت .
در سال 1994 با قراردادی یکساله به لانوس پیوست و پس از یکسال بازهم با قراردادی یکساله به نیوئل بازگشت !!
سال 1996 به بارسلونای اکوادور پیوست و فوتبالش رو همون سال در سن 32 سالگی در تیم دیپورتیوو اوهیگینز شیلی به پایان برد
مارتینو سه بار با نیوئل اولد بویز قهرمان لیگ آرژانتین شد ، او همچنین به عنوان بهترین بازیکن تاریخ این تیم از نگاه هواداران شناخته شده.
او یک بازی ملی هم در کارنامه خود دارد !
مارتینو دو سال بعد شغل مربیگری رو برگزید و در تیم آلمیرانته براون آرژانتین با قرارداد یکساله مشغول به کار شد.
سال بعد هدایت اتلتیکو پلاتنسه رو به عهده گرفت و یکسال بعد ، سال 2000 سرمربی انستیتو کوردوبا آرژانتین شد
اما دوران موفقیت او با لیبرتاد پاراگوئه آغاز شد ، جایی که دو جام قهرمانی لیگ پاراگوئه را در دو سال فعالیتش به هواداران این تیم اهدا کرد.
فصل 2003 - 2004 سرو پورتنیو پاراگوئه رو قهرمان لیگ پاراگوئه کرد !
2004 - 2005 به فوتبال آرژانتین بازگشت و تیم کولون او را به خدمت گرفت ولی فصل بعد باز هم به لیبرتاد بازگشت و این تیم رو در یک فصل حضورش در اونجا قهرمان لیگ پاراگوئه کرد .
سال 2006 پس از موفقیت های وی در لیگ پاراگوئه فدراسیون فوتبال این کشور او را برای چهار سال به سرمربی گری پاراگوئه منصوب کرد.وی بخاطر موفقیت در اداره تیم پاراگوئه در سال 2007 بعنوان بهترین مربی آمریکای جنوبی انتخاب شد. پاراگوئه با هدایت مارتینو در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 بالاتر از آرژانتین و قبل از شیلی و برزیل بعنوان تیم سوم به جام جهانی راه یافت .
پاراگوئه در گروه ایتالیا ، نیوزیلند و اسلواکی به 5 امتیاز بعنوان تیم نخست به دور یک هشتم صعود کرد . در این دور با ژاپن بازی کرد و در ضربات پنالتی این تیم را شکست داد و در یک چهارم حریف اسپانیا شد اما با گل دقیقه 83 ویا با نتیجه نزدیک 1-0 از این تیم شکست خورد.
مارتینو در نهایت فصل 2012- 2013 سرمربی نیوئل اولد بویز شد و این تیم رو قهرمان لیگ آرژانتین کرد.
مارتینو 50 ساله هم اکنون بعنوان سرمربی بارسا برای سه سال انتخاب شده است .
...
دوستان تیم هایی که"تاتا"سرمربیشون بوده همیشه اینطور بازی می کردن:
پِرِس بالا
حفظ توپ
شیوه ی بازی هاش هم 4.3.3
پاس کوتاه
تیکی تاکا
کلا بارسایی کار میکنه... :)
میگن که تمرکزش هم خیلی بالاس ...
پ.ن= تو جام جهانی 2010 که خیلی خوب کار کرد و تیمش نتیجه ی فوق العاده ای گرفت و امیدوارم اینجا هم همینطور باشه...
بایرن مونیخ - بارسلونا
چهارشنبه - 92/05/02
ساعت 21:00 به وقت ایران
ورزشگاه : آلیانز آرنا
پ.ن: ظاهرا مربی تیم تو این بازی رورا هست! بازیکنایی که تو جام کنفدراسیون ها بودن هم حضور ندارن هیچکدوم. میشه گفت با ترکیب دوممون میریم و مربی هم نداریم! مسی هم هست البته اگه بخوان بازیش بدن.
امیدوارم یه شکست ناجور دیگه از بایرن نخوریم! تیم پپ که ماشالا همه رو لوله کرده تو بازی های دوستانه:n02: خدا بخیر بگذرونه. البته بازیش اهمیتی نداره برای بارسایی ها چون تیم کلا نافص و درب و داغون رفته آلمان:n02:
بازی هم از شبکه ی ZDF پخش میشه
نقل قول:
اينكه سبكش با تيكى تاكا همخونى نداره رو قبول دارم اما اتفاقا سبك كاريش برگرفته از توتال فوتبال هلنديه.
هلند گاس هيدينك واقعا زيبا بازى ميكرد و ايضا روسيه 2008.
اتفاقا چلسى هيدينك يكى از معدود چلسيهايى بود كه زيبا بازى ميكرد(به جز چند بازى معدود كه با توجه به ابزارش، سبك دفاعى ترى رو به كار گرفت ، نه دفاع صرف و اتوبوس! مثل بازى با بارسا) و خوبم نتيجه ميگرفت.
ضمن اينكه هيچ اجبارى نيست كه سبك بازى ما صرفا تيكى تاكا باشه اونم به صورت ناقص و دست و پا شكسته!
تيكى تاكا بايد توسط يكى مثل پپ اجرا بشه نه امثال تيتو.
ما قبل از اومدن پپ، با رايكارد زيبا بازى ميكرديم و نتايج خوبى هم ميگرفتيم(با توتال فوتبال نه با تيكى تاكا)
الانم با هيدينك كه به نظر من بهتر از رايكارده، ميتونستيم به موفقيت برسيم.
ولى خب به هر دليلى نشد و حالا تمام قد از مارتينو حمايت ميكنيم و بهش خوشبين هستيم.
مربى خوبيه و معمولا تو هر تيمى بوده اثر مثبتى از خودش به جا گذاشته.
پاراگوئه رو به هشت تيم برتر جام جهانى رسوند و نايب قهرمان كوپا آمريكاش كرد.
تنها بازى كه از تيمش ديدم، اسپانيا-پاراگوئه بود كه با توجه به بضاعتشون خوب كار كردن و خوب اسپانيا رو بسته بودن. اگه كاسياس اون پنالتى رو نميگرفت، شايد تيم ديگه اى قهرمان ميشد!
خلاصه مطلب اينكه مربى خوبيه و زود دربارش قضاوت نكنيد.
اگه انتقادى هم هست صبر كنيد چند هفته بگذره بعد شروع كنيد به كوبيدنش:n02:
تیترهای روزنامه اسپورت و الموندو - ۲۲جولای دیروز
ملاقات نهائی
بارسا امروز یکی از بین لوئیز انریکه و مارتینیو تصمیم خواهد گرفت.
1-زوبیزارتا گزارشی مطلوب در مورد Asturian به روسل خواهد داد.
2-هواداران نیز سرمربی سلتا را ترجیح می دهند.
3-مارتینیو امید خود را برای انتخاب شدن در سطح بالا نگه میدارد.
سسک، غیر قابل انتقال در نامه...
روسل پیغامی به منچستر یونایتد فرستاد تا دست از سر سسک بردارند.
تصمیم نهایی
تاتا مارتینو یا لوئیز انریکه
بارسا در حال مذاکره با دو سرمربی، احتمالاً امروز جانشین تیتو معرفی شود.
انریکه شانس بیشتری برای پیوستن به بارسا را دارد.
مسی: جشن و استراحتی در کار نیست.
مسی در روز تعطیل در سالن تمرینات حاضر شد و به تمرینات انفرادی پرداخت.
موتو جیپی در آمریکا: نمایش عالی از مارکز و لوگانو سکا .
برای پیدا کردن بهترین جایگزین برای تیتو ویلانوا .. مهم ترین انتخاب تیتو
" این بار من باید به هدف بزنم"
...
اسپورت - 23 جولای امروز
تاتا انتخاب شد
سرانجام تاتا به عنوان جایگزین تیتو انتخاب شد
بارسلونا این مربی آرژانتینی را که یکی از حامیان سبک بارسا بر روی نیمکت خود انتخاب کرد.
پویول: بیماری تیتو شوکه بزرگی بود، ولی در مبارزه پیروز خواهد شد.
.......
این ملی پوش اسپانیایی که به تازگی با رد پیشنهاد منچستریونایتد، راهی بایرن مونیخ شد، اعلام کرد که تصمیم گیری برای جدایی از بارسا اصلا آسان نبوده است.
تیاگو آلکانتارا، هافبک جدید بایرن مونیخ، با انتشار نامه ای سرگشاده در توئیتر، از باشگاه سابقش، بارسلونا خداحافظی کرد.
این ملی پوش اسپانیایی که به تازگی با رد پیشنهاد منچستریونایتد، راهی بایرن مونیخ شد، اعلام کرد که تصمیم گیری برای جدایی از بارسا اصلا آسان نبوده است.
او در صفحه توئیترش نوشت:" من خانه ای را ترک کردم که از 14 سالگی در آن بودم. این تصمیم دشواری بود. به هر حال آن دوره به پایان رسید و من یک دوره جدید را شروع می کنم.
اکنون همان اشتیاقی را برای بازی کردن دارم که وقتی به عنوان یک پسربچه به بارسا رفتم، داشتم. همه این اشتیاق و جاه طلبی من را به بایرن رساند. من در بارسا به عنوان یک بازیکن و یک انسان، رشد کردم. شاید این حف کلیشه ای باشد و همه در این شرایط این حرف را بزنند اما در مورد من کاملا صدق می کند. می خواهم از همه اعضای باشگاه تشکر کنم. همه چیزهایی که دارم را بارسا و هوادارانش به من داده اند. من اینجا بزرگ شدم و از اتفاقات خوب و بدش چیزهای زیادی یاد گرفتم.
هم تیمی ها، کادر فنی و مهمتر از همه شما هواداران که در پیروزی و شکست در کنار تیم بودند."
او همچنین خطاب به تیتو ویلانووا، سرمربی سابق بارسا که به تازگی به دلیل بیماری کناره گیری کرد، نوشت:" و تو، تیتو، یک مبارز هستی...همان طور که به آبیدال می گفتیم: سنگ های جاده را نگه دار، روزی با آن قلعه ای می سازی" تردیدی نیست که تو پیروز خواهی شد."
بخش اول کتاب ابراهیموویچ:
وي در اين کتاب نوشته:
پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا در حاليکه يک دست کت وشلوار خاکستري بر تن داشت با چهره اي نگران به من نزديک شد.از چهره اش معلوم بود که من را مناسب تيمش مي داند.
در آن زمان فقط او را يک همکار خوب مي ديدم و مثل مورينيو و کاپلو به او نگاه نمي کردم.البته اين نگاه تا قبل از جنگ بين ما بود.در پاييز سال 2009 بود که من با آمالهاي بچه گانه وارد بهترين تيم جهان شدم و 70 هزار نفر در نيوکمپ از من استقبال کردند.من در ابرها سير مي کردم.اما همه چيز آنطور که بايد پيش نمي رفت.گاهي اوقات روزنامه ها درباره من مزخرفات زيادي مي نوشتند.من پسر بده بودم.براي من بعضي کارها سخت بود اما خانواده ام راحت بودند.ما در بهترين جا زندگي مي کرديم و من در تيمم احساس قدرت مي کردم.
اما در واقع راضي نبودم
گوارديولا به من مي گفت :هي ، تو ، در اينجا ما روي ابرها نيستيم و زمين زير پاي ما است.
و من مي گفتم : البته.بسيار خوب
- ما عادت نداريم با پورشه و يا فراري به تمرينات بياييم.
من سر تکان دادم .اما واقعا به او چه ربطي داشت که با چه ماشيني مي آمدم؟وي چه مي خواهد؟اطمينان دارم براي تشويق نيازي به ماشين هاي فانتزي نيست.اما درباره من فرق مي کند.من به ماشين هايم علاقه زيادي دارم.
حالا ديگر متوجه شده بودم بارسلونا همچون مدرسه است.بازيکناني که خوب هستند با او مشکلي ندارند و همه چيز خوب پيش مي رود.مسي،ژاوي و اينيستا من را ياد هم مدرسه اي هايم مي انداختند.بهترين بازيکنان جهان ايستاده بودند و فقط سر تکان مي دادند.اين واقعا مسخره بود.در ايتاليا اگر مربي به بازيکن مي گفت بپر،بازيکن بحث مي کرد که چرا بايد اينکار را انجام دهد.
همه چيز بهم ريخته بود تلاش مي کردم تا خود را هماهنگ کنم اما نمي توانستم.مدير برنامه هايم به من گفت:چه اتفاقي افتاده ؟من تو را نمي شناسم.
هيچ کس من را نمي شناخت نه دوستهايم و نه خانواده ام.دلم براي توپ تنگ شده بود.مردم از من خوششان نمي آمد چرا که آن چيزي را که از من شنيده بودند نمي ديدند.با وجود اين فصل را بخوبي شروع کردم و پشت سر هم گل مي زدم.اما من کمي ديوانه شده بودم.من دومين انتقال گران در تاريخ فوتبال بودم.روزنامه ها مي نوشتند که زلاتان پسر سر سختي است که مشکلات اخلاقي دارد.شنيدن اين حرفها برايم سخت بود تلاش مي کردم تا خود را بخوبي نشان دهم اما نتيجه عکس گرفتم.تا جايي که به خداحافظي ازفوتبال فکر کردم.اما نمي خواستم قراردادم را فسخ کنم من يک حرفه اي بودم.
تا اينکه تعطيلات کريسمس شد و من به يک منطقه کوهستاني برفي رفتم و يک اتومبيل مخصوص جاده هاي برفي کرايه کردم هر گاه زندگي به من فشار مي آورد با سرعت خود را تخليه مي کنم.چندين بار با پورشه با سرعت 325 کيلومتر در ساعت رفتم و توسط پليس متوقف شدم ولي در آن زمان در کوه ها دست هيچ پليسي به من نمي رسيد.
تعطيلات تمام شد و من به خانه بازگشتم.دوباره فکر کردم که چه بر سرم آمده ؟من پول داشتم.نبايد بخاطر يک مربي خود را مي باختم.
بخش دوم کتاب ابرهیموویچ:
گاهی اوقات خوب بودم.در ان موقع با مسی صحبت می کردم.او یک بازیکن باور نکردنی است.خیلی او را نمی شناختم.ما با هم تفاوت زیادی داشتیم.او از 13 سالگی به بارسلونا امده بود و با فرهنگ آنها بزرگ شده بود و هیچ مشکلی با این تیم نداشت.تیم حول محور او می چرخید.وی بازیکن بزرگ است اما اکنون من امده بودم و بیشتر از او گل می زدم.مسی پیش گواردیولا رفت و گفت:دیگر نمی خواهم سمت راست زمین بازی کنم.می خواهم در مرکز قرار بگیرم.
این همان موقعیتی بود که من در ان قرار داشتم.گواردیولا هم خیلی راحت چیدمان را تغییر داد و چیدمان از 3-3-4 به 1-5-4 تغییر کرد.من در کناره و مسی هم کنار من.اولین گامی که حضور من را کم رنگ کرد.همه توپ ها به مسی فرستاده می شد و من عملا در بازی بیکار بودم.من در زمین همچون پرنده آزاد بودم.من از آن دسته بازیکنانی بودم که می خواستم این موقعیت تغییر کند اما گواردیولا من را قربانی کرد چون مسی ستاره بود.
گواردیولا به حرف مسی گوش کرد.من داشتم با تیم سازگار می شدم و یکی پس از دیگری گل می زدم اما به یکباره در زمین در حال مرگ تدریجی شدم.او نمی توانست کل تیم را بخاطر خواسته یک نفر تغییر دهد.پس چرا من را خریده بود؟هیچ کس پول خرج نمی کند تا یک بازیکن را بکشد.گواردیولا باید به هر دو ما فکر می کرد چون بین مسئولان نا آرامی بوجود امد.من یکی از سرمایه گذاران بزرگ بودم اما احساس خوبی در بارسلونا نداشتم.چیکی بیگیریستاین مدیر ورزشی آن زمان تیم من را مجبور کرد تا با پپ صحبت کنم.یکی از دوستانم به من گفت:زلاتان همه تصور می کردند بارسلونا یک فراری خریده اما تو مثل فیات می مانی.این صحبتها من را تحریک کرد تا با مربیم صحبت کنم.
در زمان تمرینات پیش وی رفتم و خیلی با احتیاط عمل کردم چون قصد بحث و دعوا نداشتم.
-می خواهم حرف بزنم.قصد جنگیدن ندارم فقط می خواهم درباره موضوعی صحبت کنم.
او سرش را تکان داد.به نظر ترسیده بود برای همین تکرار کردم:
- اگر فکر می کنی برای مبارزه آمدم ،برگردم.فقط می خواهم حرف بزنم.
- خوبه حرف زدن با بازیکنانم را دوست دارم.
- - گوش کن.شما آنطور که باید از من در زمین استفاده نمی کنیداگر فقط یک گلزن ساده می خواهید باید اینزاگی یا کس دیگری را می خریدید.احساس می کنم یک بازیکن آزاد هستم.نمی توانم فقط به جلو و عقب بدوم.من 98 کیلو هستم.بدن من مناسب این کار نیست.
- او فقط فکر کرد و گفت:من فکر می کنم شما بتوانید اینگونه بازی کنید.
- - نه .اگر من را نیمکت نشین کنید بهتر خواهد بود.احترام برای شما قائلم.شما من را قربانی بازیکنان دیگر کرده اید.شما فراری خریده اید اما همچون فیات آن را می رانید.
- وی به فکر کردن ادامه داد و گفت:
- بسیار خوب ممکن این اشتباه باشد پس این مشکل من است.روی گزینه ها کار می کنم.
- خوشحال بودم از اینکه وی مشکل را حل خواهد کرد.
- فضای سردی بین ما حاکم شد او با چشمانش به من خیره شد.
- حالا در موقعیت جدیدم بازی فوق العاده ای را انجام می دادم.گلهای زیادی زدم.در استادیوم امارات در لیگ قهرمانان ما کاملا آرسنال را برده بودیم.استادیوم در حال جوشیدن بود.در بیست دقیقه اول گل اول را زدم و سپس یکی دیگر.با خودم می گفتم نگاه کن گواردیولا که چگونه بازی می کنم.اما ارسنال به بازی برگشت و دو گل زد آن موقع بود که احساس درد همه وجودم را گرفت.مصدومیت زلاتان برای هر تیمی دردناک بود.اما در مورد گواردیولا این طور نبود.او سه هفته با من حرف نزد حتی به ملاقات من هم نیامد.
- پس از ان وقتی برگشتم حتی به من سلام نمی کرد و حرف نمی زد و به من نگاه هم نمی کرد.وقتی وارد اتاق می شدم او بیرون می رفت.چه خبر شده بود؟فکر می کردم که من چه کاری انجام دادم.مغزم به بن بست رسیده بود.نمی توانستم بخوابم.نه به این دلیل که محتاج توجه گواردیولا بودم .او از من متنفر بود.شروع کردم با بازیکنان دیگر صحبت کردن.هیچ کس نمی دانست چه اتفاقی افتاده است.خواستم از تیری آنری که در آن زمان نیمکت نشین بود بپرسم.وی بهترین گلزن در تاریخ تیم ملی فرانسه است.وی نیز با گواردیولا مشکل داشت.
- - با من حرف نمی زند حتی نگاهم نمی کند.چه اتفاقی افتاده است؟
- - نمی دانم.
- این موضوع دیگر به شوخی گرفته شد
- هی زلاتان امروز به تو نگاه کرد؟
- نه اما امروز من او را از پشت دیدم.
- تبریک می گویم اوضاع رو به بهبودی است.
- تلخ است ولی تا حدودی به من کمک کرد.این وضعیت روی اعصابم اثر گذاشته بود و هر ساعت از خودم می پرسیدم چکار کردم؟می خواستم دوباره با او صحبت کنم.اما این اجازه را نمی داد .احساس می کردم او دیوانه است.مشکل از او بود او تمایل داشت تا در مدرسه اش همه خوب باشند و تحمل بچه بد را نداشت...
ترجمه از فوتبال آنلاین
طرفداری - تاتا در سال ۱۹۶۲ در روساریو به دنیا آمده است. او برای ۱۶ سال پیراهن باشگاه نیوولز اولد بویز را به تن کرد و چهار بار به همراه این تیم قهرمان لیگ شد. یکی از این قهرمانیها زیر نظر مارسلو بیلسا دیگر نماد این باشگاه بوده است.
به گزارش مارکا، تصمیم او مبنی بر مربیگری امری قابل پیش بینی بود. او عاشق فوتبال بود و با آن زندگی میکرد و وقتی بازنشست شد، میخواست که این راه را ادامه بدهد. او مربیگری را از سال ۱۹۹۸ آغاز کرد. اما او در پاراگوئه بزرگترین افتخار مربیگریش را به دست آورد: هفت عنوان قهرمانی همراه با باشگاه سرو پورتنو.
پس از حضوری کوتاه در آرژانتین، او بار دیگر در سال ۲۰۰۶ به اروگوئه بازگشت و توانست همراه با این تیم به جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی راه پیدا کند. پاراگوئه در آن مسابقات در برابر اسپانیا با تک گل داوید ویا شکست خورد و از دور مسابقات کنار رفت. یک سال بعد او باشگاه گوارنی برزیل را به فینال کاپ باشگاههای امریکای جنوبی رساند. او از باشگاههای مالاگا و رئال سوسیداد پیشنهاد داشت اما آنها را رد کرد و همراه با باشگاه نیوولز اولد بویز توانست لیگ آرژانتین را ببرد و به مرحله نیمه نهایی جام لیبرتادورس برسد.
متدهای کاری مارسلو بیلسا در نحوه مربیگری وی بسیار به چشم میخورد.
او همچنین از منوتی و بیلاردو دیگر مربیان کشورش هم تاثیر گرفته است اما بیشترین تاثیرات را یودیکا و سولاری بر روی این مربی گذشته اند. نقطه مشترک مارتینو و بیلسا این است که این مربی همانند اسطوره ش به در اختیار داشتن توپ بسیار اهمیت میدهد.
تاتا همانند بیلسا اعتقاد دارد که فوتبال ورزشی است که با پاس دادن توپ سر و کار دارد و همزمان نباید استراتژی کلی بازی هم نادیده گرفته شود. او همانند بیلسا اعتقاد دارد تاثیر بازیکن در زمین از مربی بیشتر است.
برای رسیدن به موفقیت باید بازیکنان با استعدادی داشته باشید که همزمان از شخصیت بالایی برخوردار باشند و آماده چالشهای درون زمین هم باشند.
طرفداری - بنابه به اعلام یک منبع رسانهای آلمان هدایت تیم فوتبال بارسلونا در دیدار چهارشنبه شب با قهرمان اروپا برعهده یوردی رورا است.
به گزارش افکارنیوز خبرگزاری ورزش آلمان گزارش کرد کاتالانها با وجودی که شب گذشته با جراردو مارتینو،مربی ۵۰ ساله آرژانتینی به توافق رسیده و قرارداد ۳ سالهای منعقد کردند، اما برای مصاف با بایرن مونیخ در ورزشگاه آلیانس آرهنا و بازی چهارشنبه شب به منظور ارج نهادن بر زحمات اولی هوینس،مدیر بایرن، از وجود یوردی رورا،مربی موقت چند وقت اخیر خود بهره خواهند گرفت.
طبق این گزارش مربی جدید کاتالانها از روز پنجشنبه کار خود را با آبی و اناریپوشان آغاز خواهد کرد.
مصاف مذکور تحت عنوان «جام هوینس» مقارن ساعت ۲۱ به وقت تهران آغاز خواهدشد و شبکه تلویزیونی ز.د.اف آن را به صورت زنده پخش خواهد کرد.
دوستان این بازی بارسلونا که از شبکه zdf پخش میشه
بی زحمت فرکانس رو میدید ؟؟
رو چه ماهواره ای هست ؟؟
کد بیس داره ؟؟
ممنون
کلیه کانالای پخش کننده بازینقل قول:
Al Jazeera Sport +2اینم از zdf :
beIN Sport 1 / HD
Fanda TV
Nova Sport (czech) / HD
Sky Calcio 1 / HD
Sky Sport 1 (germany) / HD1