moriss عزیز خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادی.نقل قول:
اگه منظورت از سیاوش Siavash Y باشه که الان تو امضاش چیزی نداره.
شما یه زحمتی بکش هر وقت لینکشو گیر آوردی تو همینجا بذار تا من و بقیه دوستان استفاده کنیم.
خیلی ممنون:happy:
Printable View
moriss عزیز خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادی.نقل قول:
اگه منظورت از سیاوش Siavash Y باشه که الان تو امضاش چیزی نداره.
شما یه زحمتی بکش هر وقت لینکشو گیر آوردی تو همینجا بذار تا من و بقیه دوستان استفاده کنیم.
خیلی ممنون:happy:
بچه ها صداي گوشي سي اي دي 49 رو چه جوري ميشه بالا آورد.
رجيستر دستي
بفرما اینم لینک برنامه داوینچینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من هنوز تبدیل نکردم ولی می خوام تبدیل کنم
لطفا اگه می شه توضیح بدید
ممنون می شم.
توضیحات که توی تاپیک مربوطه اش هست و کامله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سئوال پیش پا افتاده
صداهایی که رکورد میشه کجا میره؟(K750i)
توی قسمت sound
یک سری نوار هایی اومده که داخل ضبط ماشین می شه و یک سرش وصل می شه به mp3 player . آیا می شه به جای mp3 player از گوشی k750 استفاده کرد؟ اگه می شه از چه کابلی باید استفاده کرد ؟
با هنز فری گوشی سری w میشه فقط باید فیش سیم خروجی نوار را به رابط هنز فری وصل کرد من با ک750 امتحان کردم
آقا يكي ما رو تحويل بگيره ما دو صفحه قبل يك سوال راجعه به چگونگي تغيير ورژن دوربين k750پرسيدم هيچ كسي ما رو نگاه هم نكرد!؟:puke: :puke:
اگه من خودكشي كردم خونم پاي شماست يادتون باشه:sad: :ohno:
من گوشم كا 750 cid49مي خوام ورژن درايور گوشي مو عوض كنم چون زوم نداره مگر سايز عكسو بيار ي پايين من دو تا درايور 9.90 و5.8 دارم كدوم بهتره و با چه برنامه اي چه جوري عوض كنم اگر كسي چنين كاري كرده به منم بگه
از برادرا و خواهرا كسي راحشو بلده بگه در راه خدا :sad: :weird: :whistle: :question:
راستي جميعا عيد تون مبارك اميداوارم عيد توپ با حالي داشته باشيد:thumbsup:
HAPPY NEW YEAR 2007:santa:
aval vaghean ozr khahi mikonam chon computeram fa nadasht bebakhshid.
bacheha lotfan tarighe pak kardan bazi tennis k750 ro az too gooshi be man yad bedin.kheili kheili zaroori ye.in bazi baes shode joystick gooshim daghoon beshe.
mer30 va ozr khaham
سلام . .
دوستان گرامی . . با توجه به اینکه کلوپ برای هر گوشی زده شده . .
عده ای از کاربران تاپیک های جداگانه برای سوالشون در مورد یک گوشی میزنند . .
دو تاپیک در مورد گوشی K750 با این تاپیک ادغام شد . .
ممنون ..
موفق باشید . .
قیمت این هندزفری سری w چنده ؟ و آیا به سری k750 می خوره ؟
لطفا یک عکس گرفته شده و کلیپ فیلمبرداری شده را در تاپیک قرار دهید.
قیمت هندزفری سری w از 5 تومن هست تا 30 تومن. اصلی و غیر اصلی دارهنقل قول:
به کا 750 هم میخوره
میخوای 13 صفحه عکسای گرفته شده با کا 750 ببینی به جای 1 عکسنقل قول:
یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن پشیمون نمیشی
با سلام خدمت دوستان عزيز من هر چقدر سعي كردم كه تاپيك درست نكنم دراين مورد متاسفانه به علت كم لطفي بعضي از دوستان مجبور به اين امر شدم به هر حال
من به طور خلا صه ميگم:
1- من k750 دارم با cid 49 ورژن فريم ور r1ca021 و ورژن دوربين 5.3
2-من با دوربين گوشيم موقع عكس برداري به دو علت مشكل دارم
2-1-اول اينكه زوم نداره مگر سايز عكس را بياري پايين (اليته همه ميدونن كه اي مدل گوشي به طور عادي بايد زوم داشته باشه)
2-2- در شب عكس هارابا نويز آبي ميگيره و حتي گا هي در روز
من در اين سايت در بعضي جا ها خوندم كه ميشود با هك گوشي اين مشكل رو بر طرف كرد (با تعويض درايور دوربين گوشي) بنا براين 2تا درايور 9.90 و 5.8 را دانلود كردم ولي ديگر طريقه تعويض درايور را ياد نگرفتم
حال خواهش ميكنم طريقه اين كار اگر بلديد وتست كرديد به من بگوييد
هم اكنون منتظر ياري سبز شما هستم
:blush: :blink: :sad: ;)
در اين باره كمكم كنيد
سلام . .
دو پست 217 و 218 . . به این تاپیک ادغام شد . .
موفق باشید . .
دوست عزیز اولا بگم که شما بیخودی اینقدر نگران و ناراحتی. این چیزایی که گفتی هیچکدوم مشکل نیستنقل قول:
1- کا 750 و w700 و w800 و... یه سری گوشی دیگه توی حالت 2 مگاپیکسل زوم نداره. ورژنهای قدیمی این امکان رو داشت که چون مورد جالبی نبوده حذف شده. زوم اپتیکال اگر بود یه چیزی ولی زوم دیجیتال به چه درد میخوره
2- نه تنها دوربین گوشی موبایل بلکه دوربینهای دیجیتال هم توی شب و نور کم نویز دارن و این یه امر کاملا عادیه. منتها اون دوربینها فلاش قوی دارن که گوشی موبایل فلاشش اونوقدر قوی نیست. شما اگه خیلی علاقه مند ه عکاسی توی شب هستی یه فلاش اکسترنال بخر قیمتش هم 5 تومنه. اونوقت تا حد زیادی نویز رو میگیره
----
مسئله مهم . دوستان دقت کنین که موبایل شما دوربین داره نه دوربین شما موبایل !!!
گوشی من که k750i هست وقتی با bluetooth عکس sms میگیرم ,ان ها را نمی خونه. باید چی کار کنم؟
شما می تونی از پیکچر مسیج با فرمت wbmp استفاده کنی نه otaنقل قول:
گوشی من k750i است چند روزیست وقتی sms به کسی می فرستم تاییدیه ارسال را بهم نمی ده من کارهای زیر رو کردم
1- مستر ریستارت کل
2- خاموش و روشن کردن تاییدیه
3- برگرداندن تنظیمات کارخانه ای
4- انتقال سیم کارت به گوشی های دیگر و گذاشتن سیم کارتهای دیگر به داخل گوشی ( در حالت اول دیدم که تاییدیه پیام آمد و وقتی سیم کارت دیگر گذاشتم دیدم به هیچ وجه تاییدیه پیام نمیاد )
لطفا راهنماییم کنید نمی دونم چه کار کنم ضمنا اینو بگم من به تاییدیه ارسال نیاز مبرم دارم چون در اکثر مواقع به خارج از کشور پیام می فرستم و موقع تحویل گرفتن پیام برای من مهمه
مال منم یه چند روزی اینطوری شده بود ... بعد نمی دونم چی شد که خودش درست شد ... شاید به خاطر مخابرات باشه ... از اینا هیچ چی بعید نیست
حالا این ریپورت مسیج اونوقدر هم چیز مهمی نیست که نگرانش هستی
سلام بچه ها.هر کی طریقه پاک کردن بازی تنیس کا 750 رو میدونه یه داد من برسه.
یکی کمک کنه منو دیگه.
مرسی
همونطوري که گفتم ريپورت به درد اين مواقع مي خورهنقل قول:
1-وقتي کسي در دسترس نباشه و بخواهي وقتي به محلي رسيد که آنتن مي داد به اون زنگ بزني
2- وقتي کار مهمي داشته باشي و بخواي بفهمي که پيام به دست فرد مي رسه يا نه
3-زماني که بخواهي پيام رو به خارج از کشور بفرستي
شما بايد عکس sms مخصوص سوني اريکسون رو دريافت کني که با فرمت wbmp است يا خودت با کمک نرم افزار فرمتش را عوض کنينقل قول:
اگر دوست داشتي اونا رو اپلود کن که من برات به فرمت سوني اريکسون تبديل کنم
اين بازي به هيچ وجه پاک نميشه فقط شما يک راه داريد و آن اين است که شما بدون استفاده از مموري کارت داخلي (32 مگ داخلي) آن را روشن کنيد و با استفاده از برنامه ها آن را پاک کنيدنقل قول:
اين کار کار بسيار خطرناکيه که ممکنه گوشي شما رو براي هميشه از بين ببره و احتمال سالم ماندن آن 1% است
اين بازي به هيچ وجه پاک نميشه فقط شما يک راه داريد و آن اين است که شما بدون استفاده از مموري کارت داخلي (32 مگ داخلي) آن را روشن کنيد و با استفاده از برنامه ها آن را پاک کنيدنقل قول:
اين کار کار بسيار خطرناکيه که ممکنه گوشي شما رو براي هميشه از بين ببره و احتمال سالم ماندن آن 1% است
چه طوری میشه بدون استفاده از مموری داخلی گوشی را روشن کرد؟
در قسمت Games برو و بعد روی آیکون تنیس ، دکمه C را فشار بده ، پاک میشه.نقل قول:
اگه نشت، گوشیتو ریست کن،
ولی من از روش اول استفاده کردم، الان هم این بازی در گوشی من نیست. و هیچ اتفاق خواستی هم نیفتاده
سلام
من ميخام تلفن را قفل کنم تا هرکس که بخاد باهاش کار کنه اول پسوردرا وارد کنه
تو تنظيمات قسمت look قسمت تلفن(Phone) را فعال کردم ولي اصلا فرقي نکرد
1- مسئله اینه که فایل محافظت شده است و حذف نمیشه:blush:نقل قول:
2- ریست کردن گوشی را به تنظیمات کارخانه برمیگردونه. بازی تنیس هم جزو تنظیمات است. برای همین باز هم بیفایده است.:sad:
برای k750 اینجور قفلی وجود نداره. یه قفل هست که هنگام روشن شدن فعال میشه و یکی هم قفل کیبورد است که وقتی فعال باشه برای مدتی صفحه قفل میشه. اما هر کس میتونه با زدن کلید * و سپس unlock دوباره صفحه را فعال کنه.نقل قول:
اين کار عملي بسيار حرفه اي است براي اين کار بايد يک فرد حرفه اي گوشي را باز کند يکي از لحيمها را قطع کند و در جاي ديگر لحيم کند زماني که گوشي را روشن مي کنيد اگر مموري کارت داخل دستگاه نباشد گوشي روشن نمي شود اگر اين اشتباه را بکنيد گوشي شما با زدن کليد روشن مي سوزد وقتي تمام کار را کرديد بايد لحيم را به حالت عادي برگردانبد در اين حالت اگر احيانا يا بطور خلاصه 99% لحيم کمي به کنار برود گوشي از بين مي رود چون کار بسيار دشواري است کسي اين کار را ياد ندارد و اگر ياد داشته باشد هيچ ضمانتي را بر عهده نمي گيردنقل قول:
بچه ها اگه حافظه ي گوشيم براي دريافت sms پر شده باشه چه راحي پيشنهاد مي كنيد البته به غير از پاك كردنشون؟
سلام
تو k750i چطور میشه فایلها رو از Readonly در آورد(البته تو محیط ویندوز) .من با moby explorer نتونستم یعنی این فایل رو نشون نداد.
اگر ممکنه برنامه ای رو معرفی کنید که تو محیط ویندوز رو فایلهای گوشیم مدیریت کنم.
خیلی ممنون از کمکتون:happy:
سلام
آیا انتقال اطلاعات روی سونی اریکسون هم مثل نوکیا است ؟؟
یعنی اگه خواسته باشی نرم افزار روش نصب کنی مثل همون نوکیا میشه نصب کرد؟