ويكي بديا رو نمي شه منبع به حساب آورد،مثلا اسم آرسنال رو هم به عنوان يكي از تيم هاي لايسنس شده آورده در حاليكه آرسنال با EAقرارداد اختصاصي داره و امكان نداره بشه لايسنسش كرد
Printable View
ويكي بديا رو نمي شه منبع به حساب آورد،مثلا اسم آرسنال رو هم به عنوان يكي از تيم هاي لايسنس شده آورده در حاليكه آرسنال با EAقرارداد اختصاصي داره و امكان نداره بشه لايسنسش كرد
به جای این چیزایی که نوشتین دنبال یه راهی بگردین که با این دیوونه ها ارتباط برقرار کرد بازی یه اشتباهات تابلویی داره که انگار میمیرن برطرفش کنن
اگه میشد حتی با ایمیل هم باهاشون ارتباط برقرار کرد خوب میشد . فکر نمیکنم اصلا خودشون بازی رو هم تست کنند همینطور گتره ای میدن بیرون
بازی فقط pes 6 من که هنوز با افتخار بازیش میکنم . فیفا رو که نگو یه چرت به تمام معناست pes های بعد از 6 هم خیلی درپیت بودن . جالبه که فیفا داره خودش رو شبیه pes میکنه بعد pes خودش از راه به در شده !!!!
چه اشتباهاتی؟:n13:نقل قول:
لطفا چنتا از این اشتباهات را نام ببریید تا ما هم مطلع شویمنقل قول:
هر سال طرفداران بازی که نسخه اون سال رو بازی میکردن و مشکلاتی رو میدیدن در تاپیکهای سایتهای خارجی اعلام میکردن . چندسالی گذشت اما خیلی از مشکلات برطرف نشد . خیلیا میگفتن که کونامی اصلا توجهی به این نظرات در مورد مشکلات بازی و علایق طرفداران نداره . اما خوب فکر میکنم تیم سازنده انگار یه چندسالی گیج بود و نمیدونست داره چیکار میکنه اگرنه مطمئنا سری به سایتها و Feedback های بازی میزد . واقعا نمیدونست داره چیکار میکنه !. هرسال یکم زخم هارو پانسمان میکرد اما باز یه جا دیگه زخم میشد و عفونت میکرد . چون کارگردان بازی بنظرم مدیریت نداشت و واقعا بدرد رهبری تیم سازنده PES نمیخورد (من نقش سرپرست و کارگردان رو خیلی مهم و عامل تعیین کننده ای میدونم ). البته PES2013 با کارگردانی جدید تونست خیلی از مشکلات رو برطرف کنه اما باز هم کافی نبود . تیم سازنده هم الان همون تیم هستش اما کارگردان عوض شده و من شخصا خیلی خیلی بهش امید دارم و معتقدم .نقل قول:
در مورد تست بازی بگم اصلا امکان نداره خودشون بازی رو تست نکنن و اصلا یک تیم دارن برای تست بازی . چند هفته قبل بازی در مرحله 60 % ساخت رو برای تست به برزیل بردن . هفته پیش هم در ژاپن بازی رو برای تست عمومی گذاشتن. در نمایشگاه E3 2013 دو هفته پیش هم هرکسی میتونست باری رو تست کنه . پس مشکل تست بازی نیست مشکل از سیاستهای اشتباه از شروع این نسل یعنی PES2008 بود که هم تیم سازنده گیج میزد و کارگردان نسخه های قبل مدیر نبود و هرسال گیج بازی در میاورد و هم موتور بازی به نظرم اونقدر انعطاف نداشت .
در مورد Feedback ها هم بگم جناب Adam Bhatti که موسس سایت WENB هستش و از امسال به استخدام رسمی کونامی در اومد واقعا آدم فعالی هستش و بارها اعلام کرده شما مطمئن باشین این مسایل و مشکلاتی که از بازی دارین و به من میگین رو من به کونامی منتقل میکنم و هر روز از طریق اینترنت با طرفداران در تماسه و اگر سوالی میکنن جوابشون رو میده . خود من چند سوال ازش پرسیدم و جوابم رو داد .
اما امسال تا اینجایی که من دیدم شک نکنین بهترین نسخه رو بعد از PES06 شاهد هستیم و حتی شاید یک PES06 دیگه رو شاهد هستیم. واقعا میگم انگار تیم سازنده بازی حالا از خواب بیدار شده و میفهمه داره چیکار میکنه . واقعا میفهمه که طرفداران چی میخوان و چیکار باید کنه چی رو باید اضافه کنه و بهبود بده و.... این نشونه هارو از گیم پلی بازی میشه دید . حتی از تریلر بازی هم میشه خیلی چیزارو فهمید .
.
.
.
.
دیروز داشتم ویدیوی گیم پلی PES2014 رو با PES2013 میدیدم و مقایسه میکردم . از شما میخوام شما هم برین ببینین و خودتون گیم پلی رو هارو مقایسه و قضاوت کنین .
.
.
.
.
.
امسال فکر میکنم تمام قستهای بازی ارتقا یافته باشه . مثلا یکیش تنظیم دوربین هستش که خیلیا چند ساله میخواستن آزادی بیشتری در تنظیم دوربین بازی داشته باشن اما از PES2008 که این نسل شروع شد خبری نبود اما امسال این قسمت پشرفت کرده و کاملا عوض شده ( شکل زیر) .
PES 2014 Camera Settings
.
.
.
.
.
.
.
PES IS BACK....
توی تریلر بازی اون قسمتی که تماشاگرا رو نشون میده اگه دقت کنین یه سریا لختن خط سینه هاشون هم معلومه و جزییات بدنشون هم کار شده !!! وقتی پی اس اینقدر رو جزییات تماشاگرا کار کرده دیگه ببین بقیه قسمتای بازی رو چی کار کرده .
تماشاگرا که اونطوری شما دیدی نخواهند بود اصلا . اونم با اون گرافیک و جزئیات :n02:نقل قول:
دوست گلم جواب من به تو اینه :دقیقا همین طوری که نشون میده خواهد بود . میدونی چرا قبول نمیکنی چون پی اس تو این چند ساله انقدر گند زده که ما نسبت سازنده هاش یه ذهنیت بد پیدا کردیم ولی حالا قضیه فرق میکنه چراشم که خودت میدونی .نقل قول:
نه در مورد تماشاگرا اینطور نیست اصلا . اصلا منطقی نیست وقتشون رو برای ساخت تماشاگرا بزارن اونم با اون گرافیک بالا ! . شاید در اولویت 5 به بعد باشه . فکر کن بخوان اونطور تمشاگرایی بسازن باید 2 ماه وقت بزران اونم تو این وقت محدود و کمی که دارن ! بعدشم شما میدونی اگه تماشاگرا اونقدر گرافیک داشته باین تو این زمان چه گرافیکی لازم داره و خیلی سیستم بازی بالا خواهد رفت که این باعث میشه خیلیا نتونت بازی کنن . الان با این حرفی که شما میزنی گرافیک تمشاگرا از خود بازیکنا داخل زمین بیشتره پس !!! نه منطقی و عقلانی نیست . فیفا نسل بعد اونطور تماشاگرایی نداره چه برسه به PES .نمیگم تماشاگرا مهم نیستن تو جو بازی اما مسائل خیلی خیلی مهمتری از تماشاگرا هستش که وقتشون رو میگیره و وقتم کم میارن . شما که ویدیوهای گیم پلی رو دیدی کاملا مشخصه تماشاگرا چطورن .نقل قول:
نه ! دليلش اينه اين نسل توانايي پردازش اين جزئيات رو نداره ! نسل بعد انشاالله (نقل قول:
اقا من حرفی ندارم نظر شما محترمه ولی یه سوال یعنی پی اس داره دروغ میگه با اون تصاویر تماشاگرا ولی الان که دوباره تریلر رو دیدم تا حدودی به حرف شماها نزدیک شدم .
انصافا pes 2013 با وجود پیشرفتی که داشت نسبت به قبل ولی باز باگ و سوتی زیاد میشد دید توش. نمونه بارزش هم باگ گل زنی از زمین خودی هست (تو ضربات آزاد).نقل قول:
اگه بتونن یه زاویه دوربین تو نسل بعد بزارن که بشه از زاویه دید انسان به راحتی بازی رو دید خوبه{مثل تبلیغ اول فیفا 13 که مسی دریبل میزنه بلکه کارآمدتر}
شایدم خیلی من زیاده خواهم
ولی اگر بتونن وزن توپ رو هم درست کنن که مثل تیله رو شیشه نباشه سر بخوره کمی احساس بهتری دست بده
5 ساله که کونامی نمیتونه نيازهای طرفداران رو برآورده کنه، دوران طلایی ای که بنظر دست نیافتنی بود برای هر عنوان فوتبالی ديگه ای، خیلی راحت با کوته فکریه کارگردانش سیباس، از دست رفتنقل قول:
خیلی خیلی دوست داریم دوباره PES رو با لذت در کنار دوستانمون بازی کنیم ولی بنده به شخصه ديگه امیدی به هیاهوی تبلیغاتی سالانه کونامی ندارم، حداقل در این نسل
باورم نمیشه که PES6 با آنهمه جزییات و گیم پلی تکرار نشدنی، جای خودش رو به افتضاحات کونامی در این سالها داده باشه
به امید بازگشت پادشاه
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
این نسل نسل که میگین از چه سالی شروع و کی تموم میشه؟
یعنی بعد از دیدن این تریلر و فیلمای گیم پلی بازم میگی هیچ امیدی به بازی نیست :n04:نقل قول:
گرافیک بازی به کل تغییر کرده و پیشرفت قابل توجهی داشته
نوع تنظیمات دوربین متحول شده
انیمیشن ها به شدت افزایش پیدا کرده
گیم پلی و فیزیک بازیکنا به کلی دچار تغییرات شده
حرکت توپ تصحیح شده
موتور بازی برای اولین بار ارتقا داده نشده بلکه کاملا عوض شده
اگه شما به تریلر بازی نگاه کنی وقتی که بازیکن سانتوس گل میزنه یا وقتی که روبن و یا ریبری گل میزنن خوشحالی بعد از گلشون به شدت نرمال بود برای اولین بار بود که حرکات رباتیک وار و زننده توش دیده نمی شد و یا وقتی که بازیکن سانتوس توی تریلر دریبل سر پا میزنه بعد هم توپ رو با زانو جلو میندازه چقدر قشنگ و طبیعی دریبل سر پا زد و جلو رفت حالا همین حرکات توی تریلر نسخه قبلی بازی هست و حالا برو این شادیهای بعد گل رو که گفتم با شادی گل ویا توی تریلر 13 مقایسه کن ببین چقدر رباتیک وار ویا شادی میکنه و همین طور دریبل سر پای ژاوی رو توی تریلر 13 دقت کن ببین تعداد قدمهاش با مسافتی که طی میکنه اصلا میخونه و...
من دارم این دگرگونی و تحول بنیادین رو میبینم اونوقت شما میای میگی که...
ببخشید من منظورتو متوجه نشدم :n02:نقل قول:
اقا من هر دفعه میام چشمم به این اواتارت میخوره از دنیا و عالم بی خود میشم :n30: یکی بیاد به دادم برسه داره با احساسات من بازی میشه :n02:
این کونامی بعد نمایشگاه دیگه هیچ خبر و اطلاعات رسمی تریلری اسکرین شاتی نداده تا ماه مهر صبر ایوب میخواد:n02:
درسته من اشتباه کردم .نقل قول:
با درود .............
در روز های آینده آقای ماسودا میخواد اطلاعات جدید در ارتباط با بخش های ادیت مود ،بخش آنلاین و مستر لیگ صحبت کنه .
به هر حال همیشه خبر ها رو آرام ،آرام رو میکنن و صد البته برای ما ها که امسال امیدوارم شدیم صبر کردن خیلی سخته . فقط در مستر لیگ که البته اسمش یه دو سالی هستش عوض شده خدا کنه بشه تیم ها رو عوض کرد . پاینده باشید
منظور از این نسل ، نسل هفتمه که شامله کنسول های Ps3 , xbox 360 و wii میشه و عمر این نسل ( هفتم ) هم با وارد بازار شدن کنسول های نسل هشتم داره به پایان میرسه !نقل قول:
ویدیوی صحبتهای Kei Masuda در مورد بازی بازیکنان ، Team ID و Edit Mode .
دانلود ( 8 MB ):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شرمنده میدونم اینجا جاش نیست کسی میدونه این تاپاتالک اندروید چه جوری کار میکنه همش مینویسه دایرکتوری موجود نیست هیچی نمیاره
.
دوست عزیز من پیشرفت رو انکار نمیکنم، آرزوی من برگشت به دوران اوج این عنوان هست، ولی....نقل قول:
از سال 2007 تا به امروز، کونامی فقط گرافیک رو ارتقا داده و گیم پلی بسیار بسیار جذاب قبلی رو نابود کرد یا بهتره بگیم گم و گورش کرد ظاهرا :-(
انیمیشن و موشن کپچر و گرافیک و طراحی صورت و لباس و.....و.....و، همه ی اينا درسته به زیباتر شدن بازی کمک شایانی میکنن، ولی اصل بازی کشش و جذابيت اونه که میتونه مارو میخکوب خودش کنه
آرمین و حسين و خیلی از دوستانی که یادم نمیاد ، دو یا سه سال پیش هر روز توی این تاپیک پیگیر اخبار و ویدیو های منتشر شده بودن، همه ی دوستان هم تا قبل از ریلیز بازی از دیدن ویدیو ها ابراز رضایت نسبی میکردن ولی روزی که با هزار امید بازی رو نصب میکردیم متوجه میشدیم که....
کنار گذاشتن سیباس به نظر من بزرگترین جهش در کنار تغییر انجین بازی بود که صد البته بسیار دیر شکل گرفت، ولی باز هم کورسوی امیدی واسه ما فن های دلسوخته! هستش
باز هم آرزوی تکراریه خودم رو میگم، ببخشید اگه پرحرفی کردم:
بامید بازگشت KING
عالی ميشه اگه بشه تیم رو عوض کردنقل قول:
چراااااا این قابلیت رو اضافه نمیکنن ؟ خیلی عجیبه واسم
من الان وقتی که میرم تریلرای قبلی بازیه رو میبینم چیز جدیدی توش نمیبینم بعد با خودم میگم پس چه چجوری این همه ما تریلر بازیای قبلی رو تعریف میکردیم هی میگفتیم بازی عوض شده بهتر شده ولی وقتی بازی میومد همه اخما میرفت تو همنقل قول:
به نتیجه رسیدم که ما در تریلرهای قبلی متعصبانه و کورکورانه به تریلرای قبلی بازی نگاه میکردیم و به نوعی میخواستیم به خودمون تلقین کنیم که بازی بهتر شده و الکی از تریلر تعریف میکردیم و شکست بازی رو نمی تونستیم قبول کنیم در حالی که تو تریلرا هیچ خبری از بهبود بازی نبود وهمش چیزای تکراری بود و وقتی بازی میومد همه ناراحت میشدن یواش یواش بعد از گذشت چند سال دیگه این احساس مثبت نسبت به بازی از بین رفت پس به این نتیجه رسیدیم که نباید به تریلرا احساسی نگاه کنیم و واقعیت ها رو بپذیریم اما حالا تریلر الان چطور ایا اون هم مثل قبلیاست مطمئنن دیگه بعدگذشت چند سال کور کورانه به تریلر نگاه نمیکنید و خیلی از جوانب رو در نظر میگیرید مثلا من خودم به شخصه ایندفعه بدون تعصب و احساس قبلی به تریلر وفیلمای بازی که نگاه کردم دیدم نه واقعا از تکرار خبری نیست همه چیز به لطف موتور جدید عوض شده من که به شخصه تحت تاثیر قرار گرفتم و کلا همه چیز بازی رو تغییر کرده دیدم و به این نتیجه رسیدم که این تریلر مثل تریلرای قبلی نیست توش سرتاسر تحول موج میزنه مطمئن باشید این دفعه حتی از پی اس شیش هم بهتر میشه... نخند این جمله اخریو جدی گفتم :n02:
قیافه ی دوست داران پی اس بعد از امدن بازی :n02::n02::n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
We have a new video including details on the 6 main pillars of PES 2014
+
720P HD
رفتم لینکی که دادی ولی نمی دونم چرا قسمتی که برای فیلمه سیاهه هیچ گزینه ای برای دانلود و پلی نداره مشکل از کجاست درضمن من با چیز پی ان رفتم .نقل قول:
مدیا فایر اضافه شد دانلود کننقل قول:
ما که دیال آپیم برامون ترجمه صحبتهاش رو بزارید ببینیم چی شده؟نقل قول:
متشکر
تحلیل من از تریلری که greedy عزیز گذاشت :
یک: فیس بازیکنا بسیار عالی کار شده و دیگه از اون فیس های اویل و خون آشامی خبری نیست .
دو : استادیوم الیانس ارنا بسیار زیبا طراحی شده وبا توجه به اینکه کیفیت ساخت ورزشگاهها در پی اس تفاوت زیادی با هم نداره پس مشخصه که دیگر ورزشگاهها هم همینطور هستن .
سه : محدوده حرکتی بازیکنا با توپ سه برابر شده که باعث میشه که حمل توپ به فوتبال واقعی نزدیک بشه .
چهارم : در ضربات آزاد و پنالتی ها هنگام نشانه گیری مسیر حرکت توپ نمایش داده میشه که کاری بسیار جالبه و باعث میشه هدف گیری از حالت ابهام خارج بشه .
پنجم : در درگیری تن به تن کسی قدرت بدنی بالاتری داره با سینه حریف رو نقش بر زمین میکنه .
نتیجه گیری : به طور کلی کونامی در طراحی ویژگی های بصری و گرافیکی بازی و طراحی بازیکنان سنگ تمام گذاشته و فقط تنها چیزی که بی پاسخ میمونه گیم پلی بازیه که اونهم تا یک ماه دیگه با انتشار دمو بازی مشخص میشه .
این موضوع به نظرم جالب نبود !!!!نقل قول:
چهارم : در ضربات آزاد و پنالتی ها هنگام نشانه گیری مسیر حرکت توپ نمایش داده میشه که کاری بسیار جالبه و باعث میشه هدف گیری از حالت ابهام خارج بشه .
نباید نشانه یا چیزی بیاد !!! اینجوری که همه اکثر ضربات ایستگاهی گل میشه :n13:
اتفاقا به نظرم خیلی جالب تر کرده ضربات کاشته رونقل قول:
تو pes2013 هم این قابلیت بود که با نگه داشتن l2 موقع پاس دادن جهت نشون میداد ولی مگه هر موقع l2 رو نگه میداشتی پاس یا پاس تو عمق میدادی رد میشد ؟ بازیکنای حریف هم که بوق نیستن
حالا هم این ویژگی رو تو ضربات کاشته پیاده کردن که مطمئنا دروازبان و دیوار دفاعی هم پیشرفته تر شده و مطمئنا ایتطور نخواهد بود که هر ضربه کاشته ای رو گل کرد
نه ایطور نیست ببین در دنیای واقعی بازیکن میدونه توپ رو کجا میخواد بزنه و فقط باید مهارت در شوت زنی داشته باشهنقل قول:
در حالی که در پی اس جهت مسیر توپ نامشخصه و گیمر نمیدونه توپش کجا میره به نوعی چش بسته جهت گیری میکنه که در دنیای واقعی اینطوری نیست و این کار جدید سازنده فقط مسیر رو نشون میده اصل کار مهارت گیمر در تنظیم کردن مقدار شوته و نشون دادن مسیر دلیلی برای گل شدن شوت ها نیس .
تو تریلر فیس فیلیپ لام قدرت موتور بازی رو به رخ کشید . من اون صحنه رو هر چقدر نگاه میکنم سیر نمیشم .
بحث پاس عمق فرق داشت !!! در حین بازی بود و نیاز به تمرین و تمرکز بالایی داشت ... !!!نقل قول:
ولی در ضربات ایستگاهی ذهنت مشغول بازی نیست و تمرکزت دقیقا روی ضربس ...
قانع نشدم !!!نقل قول:
از نگاه اول جالب به نظر نمیرسید ... باید تو عمل انجام شده قرار گرفت تا ، با قطعیت نظر داد !!
یه سوال ازت دارم خدایی راتشو بگو الان تو پی اس 13 از ده تا ضربه آزاد چندتاشو گل میکنی .نقل قول:
بالاخره ما نفهمیدیم همه یا اکثر .:n02:نقل قول:
هیچ وقت نخواستم جایی دروغ بگم ، حتی اگه به ضررم باشه ..نقل قول:
از 10تا یکی
آره من میدانم . همه و اکثر :n02:نقل قول:
احسن به تو , خیلی باهات حال میکنم .نقل قول:
راستی فهمیدی که جواب خودتو خودت دادی