سلامنقل قول:
تشکر بابت همه چی
والا بنده تمام تلاشم اینکه یه عکس که میگیرم نیاز به ادیت نداشته باشه و روح منظره رو نشون بده بدون کم و کاستی
سپاس بابت ادیت زیباتون
Printable View
سلامنقل قول:
تشکر بابت همه چی
والا بنده تمام تلاشم اینکه یه عکس که میگیرم نیاز به ادیت نداشته باشه و روح منظره رو نشون بده بدون کم و کاستی
سپاس بابت ادیت زیباتون
درود به همه دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
canon sx150
iso 80
f 3.4
دوستان به بزرگواری خودشون ببخشند با این دوربین توانمون همینه ایشالا که خوب باشه
سلام.
دوستان اگه ممکنه عکسهایی که از طبیعت و landspace و مکان های تاریخی و شهری و ... (به جز ماکروگرافی و پرتره) ... میگیرید یه تاریخ و مکان هم براشون بفرمایید. بعضی عکسا رو که آدم میبینه از خودش میپرسه اینجا کجاست؟ چه زمانی هست و ....
اگه این اطلاعات رو داشته باشن پربارتر هم میشه
سلام٬ عکس منظره قشنگیه٬ ولی فضای خالی زیادی زیاده٬ بهتره غلظت رنگ رو بیشتر کنید و با اضافه کردن فیلترهای قرمز و صورتی میشه حالت جذابتر و خیال انگیزتری (!) به منظره داد...نقل قول:
سپاسنقل قول:
دوست من بنده خودم به شخصه ترجیح میدم عکس بدون ادیت باشه تا حس واقع گرایی رو بیشتر منتقل کنه وگرنه این عس با ادیت به این شکل در میا که فک کنم خیلی زیباتر میشه
چشم فرشاد جان حتمانقل قول:
اقا ما هنوز به یادتیما از اون داستان انجمن اتوموبیل که دسترسیمو قطع کردنو .......
4کریم
جاده ناهار خوران گرگان
به عنوان یک عکس تو خونه ای چطوره؟
سلام به همگی
نظرتون چیه؟
ببخشید دیگه کیفیت پایینه دوربین کامکته با فوکال حدودا 380mm !
با سلام
من به عکاسی علاقه دارم
ولی اطلاعات کافی ندارم...
این عکس رو تو شرایط سخت گرفتم
در حرکت با سرعت بالا
پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنون
.................
Canon PowerShot SX200 IS
و این عکس که شاید کمی تار شده ولی در کل حس خوبی میده بهم
سلام خدمت دوستان عزیز. تاپیک جدید مبارک.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ادامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.... بیاد و بخورتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این عکس خیلی خوشم اوم احسان٬ کادربندی و تنظیم عمق میدان توی این عکس جلوه خیلی خاصی داره...نقل قول:
نقل قول:
سلام احسان جان
به نظر من هم عکساتون قشنگه...
فقط فکر کنم یه مقدار ادیت نیاز داره...
دوستان لطفا هنگام نقل قول كردن، عكس نقل شده رو حذف كنيد تا دوبار بارگذاري نشه.
ممنون
در مورد داستان زيباي احسان عزيز:
قطعا كادربندي در شرايط كوهستان راحت نيست اما سوژه ها در جاي مناسبي قرار ندارند و همونطور كه علي عزيز گفتند كمي بايد بيشتر رو اديتش كار بشه (البته كمي)
همچنين در گزارش تصويري بايد همه ي عكس ها با هم قرار داده بشه تا داستان مشخص بشه. خيلي ها شايد عكس هاي قبلي رو نديده باشند و يا فراموش كرده باشند.
برقرار باشيد
از لحاظ فنی اینا دوبار دانلود نمیشه. یه بار دانلود میشه و چند بار نمایش داده میشه. اصطلاحا کش میشه.نقل قول:
کمی بیشتر از دو هفته هست که در گیر بیماری سختی بودم !:n30: تازه دارم بهبودی خودم رو پیدا میکنم ولی کلا ریست شدم :24:
در اولین فرصت هم باید برای فارغ التحصیلی عقب افتاده اقدام کنم و به کارهای عقب موندم برسم
متاسفانه قبل از مریضی با دوستان قرار گذاشتم بریم عکاسی که بتونم خودم رو به مسابقه برسونم ولی....:n14:
به مسابقات دوچرخه سواری هم نرسیدم، اصلا نتونستم برم ببینم چه برسه شرکت کنم !!:n03:
کلا هم حالم گرفته شده یکم باهام هم دردی کنید شاید بهتر بشم :n28:
ممنون لطف داری رامیننقل قول:
مشکلی که اون جا داشتم باد نسبتا شدید بود ، توی بعضی از عکس هام اصلا عنکبوت و تارش توی کادر نبود اینقدر باد یهو شدت میگرفت
ممنون عزیزنقل قول:
فرشاد عزیز درست میگند ، تازه اگر کش ی وجود نداشته باشه (پاک شده باشه یا ...) وقتی که عکس ها توی یک صفحه باشند و ادرس هم یکی باشه که همین طوره اصلا دوبار لود نمیشند فقط صفحه رو خیلی طولانی میکنندنقل قول:
در مورد ادیت ، من این عکس ها رو ادیت کردم اما بسیار کم و فقط کمی اصلاح نور و کمی کنتراست و در بعضی عکس ها کمی کراپ . چون فکر میکنم نیازی به ادیت زیاد نیست . من این عکس ها رو مستند میدونم و عکس مستند رو خیلی ادیت نمیکنند
جیگر چی سرت اومده که دو هفته درگیر بودی ؟؟؟ خدا همه دکتر ها رو بی کار کنه :n09:نقل قول:
خیالت راحت قراره مهلت ارسال عکس رو تمدید کنیم :n06: خیلی خوشحال میشم تو هم سالم و سر حال شرکت کنی :n12:
این یاس های زیبا هم تقدیم به تو :n12:
سلام
7D
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
salam me30 kheili ghashange
درود به عزيزان و عرض وقت بخير
abera عزيز تشكر بابت اشتراك ثبت زيباتون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جناب معاني بزرگوار تشكر بابت اشتراك ثبت زيباتون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
hosseinkia عزيز ممنون بابت اشتراك ثبت زيباتون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
===================
عزيزان لطفا عكس هاتون رو در آپلود سنتر دائمي آپلود كنيد. با توجه به سرعت پايين آپلود سنتر فروم p30 ميتوانيد از آپلود سنتر زير استفاده كنيد.
عكس هايي كه در آپلود سنتر دائمي آپ نشده باشند ترجيحا در عكس هاي منتخب قرار نخواهند گرفت.
ممنون از حسن توجهتون
کد:upload7.ir
باتشکر از ثبت های زیباتوننقل قول:
اما چرا قسمتهای مختلف لایه لایه شدن؟
همچنین تاریکی مطلق جزئی در عکس سوم جالب نیست و احتمالا قسمتی از هود هست؟
سلام
در مورد لایه لایه بودن بگم که هنگام ادیت اینجوری نبود . نمی دونم چرا اینطوری شدن !
اون قسمت سیاه رنگ هم برداشتم :
عکاسی HDR
کرج
EOS 7D
1/200
f 7.1
ISO 100
در پی تذکر های متوالی مبنی بر اینکه نباید حجم عکسها بالاتر از 300 کیلوبایت باشه ، عکسهای بالاتر از این حجم پاک شد
از این لحظه به بعد بدون اطلاع رسانی ، عکس ذکر شده پاک خواهد شد
به نظر میاد در عنوان تاپیک ذکر شده که حتما پست اول مطالعه بشه . اگه دوستان مطالعه میکردن ، از موارد باخبر میشدن
باتشکر
وحید جان کجاست اینجا بسیار زیبا شدهنقل قول:
ممنون میشم دروبین و مکان مربوطه را ذکر کنیدنقل قول:
دوربین canon 600dنقل قول:
مکان: ارسباران-منطقه ی صعب العبور سحراما (sihrama)
سمت جاده چلاو هست ... ( جاده هراز )نقل قول:
----