ممنون ارميتا جان
Printable View
ممنون ارميتا جان
نقل قول:
نوشته شده توسط yamamusic
من تا فردا يا پس فردا يه مطلب در اين مورد مينويسم ميزارم شك نكنيد
نقل قول:
نوشته شده توسط Armita_amini
من يه جا ديدم ميشه تو مطلبي كه در مورده فلش ميگم اينم ميگم
سلام
برای شما که وسواس در قدرت بلندی بلندگوی گوشی های سری دبیلو سونی اریکسون دارید باید به اطلاع برسان واحد قدرت صدا در گوشی موبایل با موسیقی ام پی تری به کانال معروف می باشد و اما مسابقه:
رتبه اول: w900= 72 channel
رتبه دوم: w810,w800,w550,w300=40 channel
رتبه سوم: مربوط میشه به گوشی های نوکیا که شاید در موردش با توجه به در خواست خواننده ها درج بنمایم
گوشی دبیلو 900 رتبه اول رو آورد در این هیچ شکی نیست که از گوشی های ای میت هم بیشتر رتبه آورد حتی سونی اریکسون پی 910 با 32 چنل عقب تر قرار گرفت
رتبه دومک قابل توجه شمایی که می گویید دبلیو 800 با 810 با 550 و300 تفاوت داره از لحاظ بلندی صدا هیچ فرقی نداره
رتبه سوم : گوشی های نوکیا هستند که از لحاظ بلندی صدا خیلی از سونی اریکسون جلوتر هستند ولی بدلیل نبود پمپو در رده سوم قرار می گیرند
منبع : تاپ سوني
ايمان جان به نظر من دبليو 550 با سه تاي ديگه فرق ميكنه واقعا صداي اسپيكرش از اون 3 تاي ديگه بيشتره يه چيزي هم خدمتت بگم كه وقتي تو يه آهنگ مشترك با دبليو 900 گذاشتم كنار همديگه , فكر نميكردم بلندي صداش يكي باشه اينو واقعا جدي ميگمنقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
دو سؤال بچهها
1- آيا ميشه كاري كرد فايلهاي wav در دبليو 810 قابل پخش باشه؟
2- گوشي كه من گرفتن مموري ش آبي رنگه اما سوني نيست آيا از همون سري اولي هاست پضمنا تم اربيت هم بدون هيچ مشكلي اجرا ميشه
مموري ابي رنگ اصليه و ماركش فك كنم سان ديسك باشه و اوربيت تو مال منم مشكلي نداره
نقل قول:
نوشته شده توسط hossein31
اگه مدتش كم باشه پخش ميكنه
تست كردم بچه ها با دبليو 810 ميشه د رحالت استندباي
1- با ولوم 50 درصد باتري قدرت 20 ساعت پخش mp3 رو داره از طريق هدفون البته
2- با ولوم 100 درصد اين ميزان به 10 ساعت ميرسه
به نظر من اين ميزان نسبتاَ خوبه و نبايد انتظار بيشتري از آن داشت. خوب نظر شما چيه؟ البته پيشنهاد مي كنم رو ولوم 100 نذاريد كه ممكنه چند روز ديگه مشكل شنوايي پيدا كنيد.
با ولوم حدود 60 تا 70 واسه من 24 ساعت در حالت استندباي
با ولوم 100 حدود 14 ساعت
لطفا دوستان شما هم چك كنيد و نتيجه رو بگيد
يه چيز ديگه هم بگم كه موبايل من تو حلت استندباي از كا750 كه قبل از اين داشتم بهتر شارژ نگه ميداره
يه چيز ديگه در حالتي كه باتري به 0 ميرسه اگه باهاش آهنگ گوش ندي حدوده 1 روز خاموش نميشه تازه حتي اگه تو اين مدت بهت زنگ هم بزنند
نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
يعني باتري شما با مال من فرق داره يا باتري من ضعيف شده دقيق حساب كردي؟ در حالت 100درصد هرساعت حدود 10 درصد از شارژ باتري كم ميشد ولي در 50 درصد هر ساعت 5 درصد البته اينفرارد روشن بوده ولي استفاده نميشد آيا در اين حالت هم شارژ كم ميشه؟
با آهنگ گوش كردن تو هر ساعت 15 درصد از شارژ رو ماله من ميندازه
نميدونم حسين جان ولي باتري فرقي نميكنه .مال من خيلي خوب شارژ نگه ميداره اينو شك ندارم البته مل تو هم ضعيف نيست طبيعيه
اول نگفتيد اين فرارد به خودي خود اگر فقط روشن باشه و استفاده نشه از شارژ كم ميشه ؟
دوم اينكه باتري من در صدش هم ثابت نيست مثلا از من وضهيت گوشي خارج ميشم و يه سر تو منوهاي ديگه ميزنم دوباره بر ميگردم چك ميكنم مي بينيم 3 درصد مثلا بالا رفته چند لحظه بعد نگاه مي كنم ميبينم 2 درصد پايين اومده . گوشي شما هم اين جوريه ؟
اره مال همه همينطوريه كه شارژ بر ميگرده و اينفراد فك كنم خود به خود كه استفاده نشه خاموش بشه ولي اگه نشه فك نكنم زياد شارز مصرف كنه
اينفرارد زياد نه ولي بلوتوث شارژ رو خيلي زياد كم ميكنهنقل قول:
نوشته شده توسط hossein31
مورد دومت هم طبيعيه :)
اتفاقا مهدی جان با کمال پوزش بر عکس فرمودید!!!!!!!!
چون بلوتوث بعد از 1دقیقه به حالت استند بای در میاد !!!!و مصرف انرزیش به 1% میرسه
ولی اینفرارد چون سیستمش اشعه مادون قرمز هست مادام روشن میمونه تا باتری تموم شه!!!!!
ولي اينفرارد بعد از چند دقيقه اي خاموش ميشه اما بلوتوث رو تا Turn Off نكني خاموش نميشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
اصلا هر دوتاش شارژ رو كم ميكنه :laughing:
حسين جان ببين تو 30 دقيقه تو ولوم 100 درصد چقدر شارژ مصرف ميكني
(البته اشتب نشه موبايل تو ميگم)
سلام
ببخشید میشه بگید ماجرای این یک کابله و دو کابله چیه
با تشکر
بچه ها ببخشيد البته ميدونم اين سوال شايد جاش اينجا نباشه ولي player با فرمت جاوا برا اين گوشي سراغ ندارين؟
يه سوال بچه ها
توي كتابچه گوشي خيلي گذرا نوشته كه ميشه مكالمات را هم ضبط كرد. ولي توضيح نداده كسي بلده اين كار رو انجام بده؟
علي جان دو كابل علاوه بر يو اس بي يه كابل ديگه داره كه به ضبط و تلوزيونو... ميخوره و كابل اديو هست كه ميتوني صدارو از بانداي اون وسائل گوش بدي كه 6000 قيمت داره و فقط وقتي حال ميده كه به بانداي ضبط وصل بشه و بذاري تو حالت
شهاب جان تا فعلا پلیر دیگه ای موجود نیست
حسین جان وقتی در حال صحبت کردن هستی دکمه مور رو بزن اخرین گزینه اگه اشتباه نکنم کال رکوردینگ اونو انتخاب کن
درسته !ميشه مكالمتو ضبط كني براي اينكار وقتي داري با طرف مقابل حرف ميزني منوي moreرو ميزني يه گزينه داره به نام recordانتخابش ميكني اونوقت مكالمت ضبط ميشه . به همين راحتي!نقل قول:
نوشته شده توسط hossein31
سره همين دو كابله بودن حدوده 30 الي 40 تومن تفاوت قيمت دارن با اينكه همين طور كه دوستمون گفت كابلش 6 الي 7 تومن بيرون پيدا ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط alirafaat
نه كي گفته من خودم دو كابله گرفتم ارميتا جان ولي 7000 تومان اضافه دادم اولش كه اين كابل اومده بود اينجوري بود ولي الن همون قيمت كابل ميگيرن
كساني كه به اين تاپيك ميان فريمور دستگاهشون رو اينجا بنويسن همون software verjen
طريقه خوندنشم حتما" بلديد ديگه
تو حالت عادي بزنيد :
Right
*
Left
Left
*
Left
*
از اين راه يه چكاب كامل هم گوشيتونو ميتونيد بكنيد
يا بايد R4CE012_FS باشه يا R4CK003_FS
اگه ماله كسي R4DB005_FS بود همينجا بگه
مرسي
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
عجب روشي بود كله دستگاه رو چك كرد
من نميدونستم
مرسي بابت اطلاعاتت
در ضمن ماله من R4CK003_FS ميباشد
ممنونم
R4ck003 مل منم اين ميترسم اپ كنم منوهاي خوشگلم بپره.يا رو منو تاثير نداره؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
مال منR4DB005 بدون پسوند FS
علي جان امتحان كردم تو سي دقيقه 4 درصد از شارژ كم شدنقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
سلام !
من اشتباها توی یک تاپیک دیگه پست دادم . حالا همشو انتقال میدم اینجا
ممنون میشم کمکم کنید
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
سلام
من هر چی این فریوم رو زیر و رو کردم برنامه ای بدرد بخور ندیدم !
میخواستم ببینم یعنی اینقدر برنامه هاش محدود هست یا نه ؟
لطفا هر چی برنامه سراغ دارین اینجا معرفی کنید تا یک مرجع خوبی هم بشه
در ضمن 2 سوال
1- با چه برنامه ای میشه فایلهای تصویری روی هاردم رو تبدیل کنم به 3gp ؟
2- یک برنامه میخواستم که صدای MP3 رو به آخرین حد خودش برسونه میخوام ببینم چقدر باند این W810 ها قوی هست !
با تشکر و ببخشید اگر اشتباهی تو پستم هست !
آخه هم تازه عضو شدم و هم تازه موبایل خریدم
یک دنیا ممنون میشم راهنمایی کنید
یاعلی
اگه چندتا بازی خوب هم معرفی کنید که جاوا باشه ممنون میشم
با توضیحات کامل
دوتا دیگه مونده ( ببخشید )
پلیری هم داره این گوشی ها یا فقط Mp3 میشه باهاش گوش کرد.
نقشه شهرها هم اگه کسی لینک داره بده ممنون میشم
فعلا
ماله منم R4CK003_
ولي آقا ايمان اينجور كه معلومه R4DB005_آخرين فريمور ارائه شده است
راستش الان با فريمور R4CK003_ تم اوربيت منوها رو به طرز خيلي خوشگلي مشكي ميكنه كه من تو چند تا w810 چك كردم با اينكه اوربيت رو انتخاب كرده بودند ولي منو ها رو مشكي نكرده بود
آيا با ريختنه فريمور R4DB005 اين حالت از بين نميره ؟
شما وقتي تم اوربيت رو انتخاب ميكنيد منو مشكي ميشه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط hossein31
مال منم R4ck003
البته بدون اف اس
نه من مشكلي با تم اربيت ندارم و منو هم مشكي ميشه ضمنا گوشي من سري اول است و مموري ش آبي رنگهنقل قول:
نوشته شده توسط Armita_amini
دو تا سوال
1- كي ميدونه چطور ميشه مدت زماني را كه صفحه خاموش مي شه تغيير داد در حالت استندباي.
2- كسي سراغ داره آهنگ گل سنگم را بدون كلام كجا ميتونم گير بيارم
حسين جان مال من تو نيم ساعت 2درصد كم ميكنه. ببين وقتي اهنگ گوش ميدي با موبايلت كار ديگه اي هم ميكني يا نه؟
اتفاقا" گوشي شما جز آخرين گوشيهايي است كه تو بازار اومده چون فريمورش جديدترينهنقل قول:
نوشته شده توسط hossein31
من براي اين سوال رو پرسيدم چون تو يه چند تا فورم نوشته بود تو فريمور R4DB005 خيلي از باگ ها برطرف شده و مهمترين چيزش اين بود كه Sound software آپديت شده
يعني صداش بايد بيشتر شده باشه
البته من الان اين فريمور رو دارم وقتي آپديت كردم خبرشو ميدم
دوست عزيز حتما خبرشو بده و اگه صدا زيادتر شد بگو ما هم بريم اپ كنيم