دوست عزیزنقل قول:
مدلFRONTCOLOR این است U_T_V48 و مدل 48A1AF0V <---- TYPE و لوکالست را روی DT_ M_ASSIA یا ed _assia و تیونر راSI-ATC2 و یا ----T/C/S و یا هرچه که خود تلویزیون بطور خودکار پیدا می کند.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
مدلFRONTCOLOR این است U_T_V48 و مدل 48A1AF0V <---- TYPE و لوکالست را روی DT_ M_ASSIA یا ed _assia و تیونر راSI-ATC2 و یا ----T/C/S و یا هرچه که خود تلویزیون بطور خودکار پیدا می کند.
سلام جناب متین پور من هرکاری میکنم تیونر رو تغیر می دم ولی برمی گرده به حالت اولیه همیشه روی s_tc هستش روی هرکدوم دیگه میزارم فرقی نمی کنه
مدل تلوزیون اینه ua48h6400ar
مدل کد ua48h6400arxwt
دوست عزیزنقل قول:
تیونر همان است که تلویزیون انتخاب می کند اگر می خواهید دیجیتال ، فارسی سازی و موارد از این قبیل را در تلویزیونتان فعال کنید از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید
ببخشید تلویزیون من سامسونگ UA55H6400 است، قبلا یادم میاد توی قسمت سرچ کانال هم دیجیتال بود هم آنالوگ، اما الان فقط آنالوگه، توی منو مخفی هم رفتم اما اصلا local set نداره،چیکار کنم بنظرتون؟
دوست عزیزنقل قول:
یکبار ریست فاکتوری کنید.
انجام دادم اما نیومد
دوست عزیزنقل قول:
از کنترول دست ساز استفاده کنید.
از این تایپیک استفاده کنید.
سلام ایا راهی هست که بتونی برای تلوزیون لوکال ست جدید تعریف کنی یا نه چون تلوزیون من ed in و ed iran نداره فقط ed m asia داره اونم زبانش فارسی نیست
ممنون میشم جواب بدید
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که قبلا هم گفتم موارددیگر مانند مطلب زیر را هم لحاظ کنید.در قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحهRegion را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
که بعضی از این آیتمها مخفی است و باید با کنترول سرویس کار و یا کنترول دست ساز فعال کنید.
جناب متین پور اون دوقسمت تو mrt option منظور langue_arabic و pnp langue به صورت کمرنگ هستس اونها رو میشه جدا تغییر داد یا فقط با تغیر لوکال ست تغییر می کنند چون حالت عادی نمی شود تغییر داد.
باتشکر
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه آن قسمتها فعال شود باید از کنترول دست ساز و یا کنترول سرویس کار استفاده کنید. و بعد از فعال شدن می توانید جدا گانه آنها را تغییر دهید.
روش کار در این تایپیک گفته شده.
سلام جناب خسته نباشید مدل دستگاه بنده la32s81bx می باشد ایا گیرنده بر روی ان هست؟و اینکه خیلی گزینه هایی که میگید در منو مخفی ندارم که تغییر بدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
.نقل قول:
دوست عزیز
خیر دیجیتال ندارد. و اینکه منوی مخفی را دستکاری نکنید چون باعث خسارت شدید خواهید شد.
سلام ببخشید میخوانم بدونم این مدل تلویزیون دیجیتال داخلی دارد یا نه و میشود فعال کرد یا نهPS43 F4900
فرستاده شده از SM-P601ِ من با Tapatalk
.نقل قول:
دوست عزیز
بله دارد از سری E به بعد همه دارای دیجیتال می باشند.
سلام به دوستان و مدیر محترم.
مدل تلوزیون من
UE48F6400HB
هستش.
الان نمیدونم چرا قطع شده و تصویر نداره.
وقتی روشن میکنم مینویسه اسمارت تی وی و دیگه هیچی نشون نمیده.
لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم
سلام دوستان
من یه تلویزیون ua46f6400ar دارم سرچ کردم که سری 6 هست و وقتی خریدم گفتن تیونر دیجیتال داره ولی باید فعال بشه و به همین خاطر کلی قیمت پایین تر از بازار بهم فروختن
اولن اینکه ایا واقعا دیجیتال داره و میشه فعالش کرد؟
دومن من توی منو مخفی رفتم و اون گزینه ها غیر فعال بودن، با روش لب تاب کار میکنه یا حتما باید کنترل مخصوصش رو ساخت؟
سوم اینکه اگه من به سایرقسمت ها دست نزنم احتمال خرابی چقدر هست و اگه خراب بشه ایا میشه باز درستش کرد؟ چون گرانتی نداره.
چهارم اینکه اون فایل صدا کنترل مخصوص ، لینکش خهراب شده اگه میتونید یه لینک جدید به من بدید
خیلی ممنون از استاتید. واقعا کارمو جلو انداختید
اقا خیلی ممنون
روی تلویزیون ua46f6400ar با کنترل دست ساز شد،واقعا دمتون گرم
چند نکته که شاید بدرد دوستان بخوره
من با چند تا گوشی تست مردم نشد ولی با لب تاب تست کردم شد
ولومتون تا اخر زیاد باشه
من منوی Sub option رو اونجوری که گفتید پیدا نکردم از یه جای دیگه پیدا کردم که اون کزینه ها توش نبود ، پس بنظرم بیخیال sub option بشید.
بازم خیلی ممنون
سلام، از این تاپیک بی نهایت خوشحال شدم، آیا ال سی دی سامسونگ سری 6 مدل LA40B670A5R هم می توان تیونر داخلی اش را فعال کرد؟
سلام.خسته نباشید.من مدل تلویزیونم ua48k6950aw هست ممنونم بگید چجوری دیجیتالشو فعال کنم.خیلی از گزینه هایی که گفتید تو تنظیمات مخفی نیست.تلویزیون سری ۶ هست.ممنون میشم زود پاسخ بدید
دوست عزیزنقل قول:
اگر به این امور وارد نیستید از یک فرد ی که به این کار وارد است کمک بگیرید تا مبادا اشتباهی مرتکب نشوید تا تلویزیونتان دچار خسارت نشود .
و از این تایپیک هم می توانید از سری تلویزیون خود کمک بگیرید.
مدل: UA55M6970 لطفا برای این مدل سامسونگ یه راهنمایی بکنید اصلا کنترلش فرق داره و منوی مخفی نمیتونم بیارم
سلام آیا تلویزیون سامسونگ مدل ps42q91hpx/hac دارای گیرنده داخلی است یا خیر؟
سلام من یه تلویزیون سامسونگ دارم مدل UA40C5000 تیونر دیجیتال این تلویزیون رو میشه فعال کرد؟
سلام
دوستان من یه تلویزیون سامسونگ ju6990 دارم میخوام شبکه های استانی رو روی این تلویزیونم ببینم و نیاز به خریدن دستگاه دیجیتال نباشه!
الان روش شبکه های دیجیتال رو دارم ولی میخوام اگه دوستان راهنمایی کنن استانی رو هم روش بگیرم
ممنون از راهنماییتون
سلام,خسته نباشید,تلوزیون ما سامسونگ۴۸zH6400ar
واسه دیجیتال کردن باید چه مراحلی طی بشه,,لطفا تو ضیح.بدید,ممنون
سلام
تلویزیون ال سی دی سامسونگ 40c685x1دارم شبکه های 1تا 5ونمایش وورزش را می گیرد اما شبکه های تماشا وامید را نمی گیرد راه حل چیست ممنون می شوم جواب دهید.
با سلام
تازه یه تلوزیون 55nu7100 از گناوه خریدم ولی زبان فارسی نداره و فروشنده گفت اگه با کنترل سرویس فارسیش کنه دیگه دیجیتالش کار نمیکنه
اما بعد با بررسی تو اینترنت متوجه شدم که میشه هم فارسی کرد و هم میشه دیجیتالش غیر فعال نشه
لطفا هرکی میتونه راهنمایی کنه که چجوری میتونم هم منو تلوزیون رو فارسی کنم و هم دیجیتالش از بین نره؟؟؟؟
ممنون میشم
سلام دوستان
یه مشکل حاد برام \یش اومده نیاز به کمک دارم
یه ال ای دی سری هفت دارم وارد منوی مخفی شدم و دستکاری کردم الان وایفای و گیرنده دیجیتال از کار افتاده وایفای هست ولی چیزی \یدا نمی کنه گیرنده دیجیتال هم چیزی بیدا نمی کنه
مدل RU7300K منحنی samsung
باتشکر