دوست عزیزنقل قول:
V یعنی اینکه LED بار در لبه عمودی پنل ( بالا و پایین) واقع شده.
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
V یعنی اینکه LED بار در لبه عمودی پنل ( بالا و پایین) واقع شده.
از این تایپیک استفاده کنید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه لطفاً راهنمایی بفرمایید چطور بدون ریست eeprom درست شد!!! آخه من هم این مشکل چندبار برام پیش اومده اما متاسفانه فقط با جداکردن آی سی و پاک کردن کلیه کدهای eeprom درست شده :-( و الان IC eeprom بدون اطلاعات اولیه(بصورت خام) روی مین برد گذاشته شده و فقط 2-3تا تنظیمات اصلیش (front color, Type ,...) رو بصورت دستی وارد کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور بدون ریست eeprom مشکل خاموش و روشن شدن پیوسته و خودکار تلویزیون رو حل کردید!
مدل تلویزیون بنده UE46 F 7000
سلام مدل تلوزیون من UA48H6800arxrq هست که بعد از ریست فکتوری تصویرش وارونه شد چکار باید انجام بدم تا تصویرش درست بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام من فرونت کالر رو تغییر دادم تصویر برعکس شده لطفا راهنمایی کنید.مدل تلویزیون اینه LA37C575
دوست عزیزنقل قول:
باید دوباره همان آیتم را به آنچه که اول بود برگردانید
در منوی مخفی دستگاه مدل تلویزیون و شاید گزینه های دیگری را تغییر دادم که منجر به قطع صدا شد الان هنگام بالا و پایین بردن ولوم صدا به جای علامت اسپیکر علامت هدفون روی صفحه نمایان میشود. وفتی LOCAL SET را روی COLOMBIA یا TAIWAN میبرم صدا وصل میشود ولی بعد از خاموش و روشن کردن تلویزیون کلا سیستم دیجیتال از کار میافتد و انالوگ میشود .
مدل تلویزیون LA40D575 سامسونگ. با تشکر
سلام
تلويزيون سامسونگ ua40es6950m تنظيمات front color , type چي بايد بذارم؟ممنون
دوست عزیزنقل قول:
U - T - CG - M61front color و type 40R1AF6E
Ua46d6960
Type..46a1uf7e
F.color...u t cl m
البته اینم بگم پنلش یه بار تعویض شده قبلا بخاطر روشن خاموش شدن خودکار از گارانتی خود سامسونگ و من به بعدش نیگا کردم که نوعش و کالرش چیه که واستون نوشتم...اینم بگم که چون ۳d بوده اگه تایپ اونو به 46a1uf6e اگه تغییر بدم تصویر سه بعدی مختل میشه و نصفه صفحه نشون میده واسه همین این تنظیمات بالا رو واسش انتخاب کردم الان اوکیه..ممنون
سلام خسته نباشید..
Front color تلوزیون سامسونگ مدل ua40jc6960aw میخواستم..
ممنون
تی وی سامسونگ مدل UA49K6000
TYPE:49S6AF0KK
FRONT COLOR:U-S-K55-49
Model : UA43J5100
Front color: U-S-C-5K
Type: 43R6AF0VJ
سلام،من مدل تلویزیون با برند سامسونگ ام ua48k5850awchd می باشد هرچی تو سایت سامسونگ گشتم نتونستم نرم افزار بروزرسانی اش پیدا کنم .کسی میتونه به بنده کمک کنه این نرم افزار پیدا کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
می توانید از این لینک استفاده کنید.
سلام مهندس
مدل :ua46es6950
tayp
fornt color
می خوام
- - - Updated - - -
سلام مهندس
مدل :ua46es6950
tayp
fornt color
می خوام
توی جدول هم مشخصات زدم نشد
دوست عزیزنقل قول:
برای مدل شما همین است.
46R1AF6E
TYPEut-cg-m61
FRONT COLORUa46Es6950
سلام مهندس زدم نشد
ریست فکتوری هم زدم بازم هم نشد
ایپرم هم ریست کردم بازم نشد
تصویر مثل فیلم نگاتیو هست
دوست عزیزنقل قول:
در مواردی که سیستم را دستکاری کرده اید ممکن است کالیبره تلویزیون به این شکل یا در این مدل باشد برای رفع آن این مسیر را بروید
برو به منوی سرویس سپس بر روی "Control" و سپس "Sub Option" سپس به "LVDSFormat" آن را باید به JEIDA یا "VESA" تغییر دهید
تعییر دادم نشد
ممکن بخواد آپدیت بشه
ورژن فعلی 02006 است
دوست عزیزنقل قول:
به تعمیرگاه مراجعه کنید.
سلام مهندس
با توجه به جدول تصویر در سه بعدی درست میشه ولی توی دو بعدی بهم می ریزه
لطفا کمک کنید
سلام
آیا میشه برای مدل RU7100 از کنترل هوشمند استفاده کرد؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر این مدل نمی تواند از کنترول هوشمند استفاده کند.
اگر لطف کنید type و Front Color رو بدین ممنون میشم
UA55D8000
من مشکل کالیبراسیون hdmi تلویزیون سامسونگم به مشکل خورده بود... تونستم از یه روشی حلش کنم.. اگه کسی همچین مشکلی داشت می تونم کمک کنم..
سلام تایپ و فرانت کالر برای این مدل رو لطف کنید بفرمایید
UA49RU7100K
با سلام
مدل تلویزیون من UA48JU6980 و یا UA48JU6000 است. برای دریافت شبکههای HD وارد منوی مخفی شدم و گزینه Local Setرا تغییر دادم اما متأسفانه تلویزیون دیگر بالا نمیاد. هرچند USB و WIFI را میشناسد و فیلمهای آن را پخش میکند اما دیگر شبکههای تلویزیونی و حتی منوی آن را نشان نمیدهد. وارد منوی مخفی هم نمیشود که بتوان تغییرات را برگرداند. میخواستم بدونم کسی از دوستان این مدل تلویزون را دارد تا از کلیه صفحات منوی مخفی آن برای من عکس بفرستد. همچنین آیا کسی نحوه پاک کردن EEPROM این مدل را بلد است؟
تلویزیون را به تنها نمایندگی استان بردم اما متأسفانه دستگاهی برای راهاندازی مجدد EEPROM نداشتند. ضمن اینکه تنظیمات این مدل را نیز نمیدانستند.
ممنون
با سلامنقل قول:
مدل تلویزیون من UA48JU6980 و یا UA48JU6000 است. برای دریافت شبکههای HD وارد منوی مخفی شدم و گزینه Local Setرا تغییر دادم اما متأسفانه تلویزیون دیگر بالا نمیاد. هرچند USB و WIFI را میشناسد و فیلمهای آن را پخش میکند اما دیگر شبکههای تلویزیونی و حتی منوی آن را نشان نمیدهد. وارد منوی مخفی هم نمیشود که بتوان تغییرات را برگرداند. میخواستم بدونم کسی از دوستان این مدل تلویزون را دارد تا از کلیه صفحات منوی مخفی آن برای من عکس بفرستد. همچنین آیا کسی نحوه پاک کردن EEPROM این مدل را بلد است؟
تلویزیون را به تنها نمایندگی استان بردم اما متأسفانه دستگاهی برای راهاندازی مجدد EEPROM نداشتند. ضمن اینکه تنظیمات این مدل را نیز نمیدانستند.
ممنون
سلامنقل قول:
میتونید دوباره بفرستید
ممنون