سلام دوستان ... از برند COWON با قیمت حداکثر 300 تا 350 چیزی تو بازار گیر میاد؟ این برند کمیاب شده ظاهرا"... جایی رو سراغ دارید که داشته باشه؟
اگر جواب سوالات بالا منفی بود از برند سونی چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان ... از برند COWON با قیمت حداکثر 300 تا 350 چیزی تو بازار گیر میاد؟ این برند کمیاب شده ظاهرا"... جایی رو سراغ دارید که داشته باشه؟
اگر جواب سوالات بالا منفی بود از برند سونی چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
من مدلی رو ندیدم متاسفانهنقل قول:
میتونید از mp4 های سونی در این رده ی قیمتی استفاده کنید
همه سونی سنترها هم موجود دارند
تفاوت مدلها هم اکثرا در رنگ و ظرفیت و لوازم جانبی هستش
موفق باشید.
سلام. ممنون از شما... یدونه Cowon i10 گرفتم از جمهوری...نقل قول:
سلام
من رفتم یه MP4 مدل MP870 از Transnd خریدم........خدایی حرف نداره....قیمت 175.000
سلام
قصد خرید یه mp3 player ارزون قیمت ترجیحا زیر 100 تومن رو داشتم اما تو این قیمت چیز به دردبخوری پیدا نکردم و تنها چیزی که حداقل در ظاهر سرش به تنش می ارزید یه مدل از مارشال با قیمت 57 تومن بود که البته حس خوبی نسبت به مارشال ندارم و دوست دارم نظر دوستان رو در موردش بدونم.
بعد کمی پرس و جو بودجه رو کمی بالا بردم و تونستم دو مدل زیر رو پیدا کنم.
Energy System 1404 با قیمت 125 تومن + 1 سال گارانتی تعویض ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Kingston K-11 با قیمت 120 تومن + 1 سال گارانتی تعویض ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ممنون میشم نظرتون رو در مورد این مدل ها بگید و اینکه تو این قیمت انتخاب بهتری هم هست یا نه؟!
ممنون
با سلام
آقا میشه یه مقایسه مختصر بین Sony NWZ E463 و Apple iPod nano 7th انجام بدین؟
ممنون ( باتوجه به اینکه من تو یه پستی خوندم mp4 های سونی به دلیل اینکه آمپ داخلی بهتری دارن کیفیتشون نسبت به mp3 های سونی بهتره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنماییتون خیلی ممنونم...
واقعا مرسی...
دو روز از پست ام گذشت خبری نشد
دیگه جوابش واسم مهم نیست
دوست غزیز به صورت جدی پیشنهاد می کنم افزایش بودجه بدید و از پلیرهای سونی با قیمت 160 تومان تهیه کنیدنقل قول:
چون معمولا برندهایی که خیلی معتبر نیستند ماندگاری زیادی هم ندارند
در غیر این صورت مدل energy system رو میتونید تهیه کنید.
موفق باشید.
رفقا به نظرتون fiio x3 بگیرم یا سانسا زیپ با e07k؟
من شخصاً اگر قرار بود بگیرم. سانسا می گرفتم با e07نقل قول:
سانسا رو بیرون خونه استفاده می کردم. e07 هم داخل خونه به عنوان دک/آمپ
ولی به هرحال بستگی به استفادۀ شخصیتون داره.
البته x5 هم توی چین به بازار اومده و حدود 2 تا 3 ماه دیگه هم در بازارهای جهانی معرفی می شه. 350 دلاره حدوداً.
درسته که دک x3 از eo7 قویتره؟ و انگار با فریمور جدید میشه از اون به عنوان دک واسه pc هم استفاده کردنقل قول:
اینطور که من الأن دیدم. بله حرف شما درسته. فریمور جدیدش این امکان رو می ده که به عنوان دک/آمپ ازش استفاده بشه.نقل قول:
واقعیت اینه که x3 خیلی شبیه e17 هستش و منطقاً در سطح بالاتری از e07. (اینقدر این اسم هاش شبیه همه که هی آدم اشتباه می گیره.)
با توجه به اینکه x3 و e17 در یک سطح اند تقریباً. خب برای کسی که هم نیاز به پلیر داره و هم دوست داره دک/آمپ داشته باشه. x3 انتخاب خیلی بهتریه.
در ضمن توی آمازون دو تا قیمت از x3 با یکسری وسایل اضافی دیدم که واقعاً عالی هستن:
منم همون 64gb مد نظرم بود، واقعا ارزششو دارهنقل قول:
سلام دوستان کسی Marshal / ME-685 داره؟
کیفیت پخش و راحتی استفادش چطوره؟
سلام دوستان، ميخواستم نظرتون رو در مورد mp4 creative zen x-fi3 و creative zen300 بدونم، خودم از x-fi3 خوشم اومده، اما هر جا ميرن پيدا نميكنم :n03:
دوستان من میخوام یه ipod shuffleبخرم از این نسل پنجم 200تومن ابی
به نظرتون ارزش داره یا تو این قیت بهتر هم هست؟!
سلام دوست عزیزنقل قول:
پلیر خوبی هست ولی تنها ایراد بزرگش اینه که صفحه ی نمایش نداره متاسفانه
که این باعث میشه پیدا کردن و انتخاب اهنگ توش مشکل باشه
ولی کیفیت ساخت خیلی خوبی داره و سایز بسیار کوچیکی هم داره
اگر مشکل ال سی دی براتون مطرح نیست انتخاب خوبیه
اگر هم مطرحه از سری b170 سونی با همین حدود قیمتی میتونید خرید کنید.
موفق باشید.
دوست عزیز آرکوس متفرقه نیست . صداش خیلی خوبه .نقل قول:
با سلام
دوستان به راهنماییتون احتیاج دارم
من 4سال پیش یه mp3 player مارک و مدل transcend 330 داشتم،راضی بودم ازش.کارمو راه مینداخت ولی بعد یه مدت دکمه هاش خراب شد وبه سختی میزد.الانم باتریش خراب شده و زود شارژ خالی میکنه. اینطور که شنیدم اینارو نمیشه باتریشونو عوض کرد درسته؟ (اگه میشه بگید دیگه نخرم :دی)
حالا میخوام یه جدید بگیرم ولی اصلا اطلاعی از مدلهای جدید و امکانات جدیدی که تازه اومده وقیمتها ندارم.
یکم سرچ کردم ولی خب اینقدر مدل زیاده که تصمیم گرفتم اول از شما راهنمایی بگیرم
شما با این شرایط چه مدلی پیشنهاد میدید؟
مواردی که برام خیلی مهمه:
کیفیت پخش خوب
موندگار باشه و زود خراب نشه
صفحه نمایش داشته باشه و بشه اهنگ مورد نظر رو راحت پیدا کرد
USB خور باشه (بشه مثل فلش مموری ازش استفاده کرد)
هم با USB شارژ بشه و هم شارژر جدا داشته باشه
حافظه حداقل 8 گیگ (یا مموری بخوره)
ریکورد خوب (هم از میکروفون و هم Line-In) (مثلا صدای افراد تو محیط بسته و وسیع یا کمی دور، و صدای طبیعت رو واضح و بدون خش ضبط کنه)
محدودیت ضبط نداشته باشه یعنی تا جاییکه حافظه داره ضبط کنه و وسطش قطع نشه
زود شارژ بشه و مدت زمان نگهداری شارژش خوب باشه(حداقل یه روز)
بیشتر فرمتهای اهنگ رو ساپورت کنه (با کیفیت و بی کیفیت!)
بشه راحت چندین پلی لیست درست کرد (ازطریق کامیپوتر و با خود دستگاه)
مواردی که خیلی واجب نیست ولی باشه بهتره:
ترجیحا باتری قابل تعویض باشه و بلوتوث داشته باشه (البته نمیدونم اصلا چنین امکانی تو ام پی تریها هست یا نه!)
رادیو داشته باشه
حدود قیمت هم نمیخوام خیلی زیاد باشه. بنظرتون الان تا رنج 150 میشه چیز خوبی با این شرایط پیدا کرد؟
اگه نه تا چه قیمتی میشه محصولی با این مشخصات خرید؟
دوستان کسی نمیدونست؟نقل قول:
سلام به همه دوستان
من ميخواهم mp3 یا mp4 بخرم كه هم قابليت پخش آهنگ داشته باشه و هم قابليت نشان دادن متن آهنگ( براي تمرين زبان) میخواهم همراه با آهنگ متن آهنگ اجرا بشه
قابليت ضبط و راديو داشته باشه راحت قابل حمل باشه
......///////
Sony NWZ-E383نقل قول:
یا ارزون تر میخواید cowon i9
فکر نکنم همچین دستگاهیی که فقط پلیره بتونه هر دو رو با هم اجرا کنه . یعنی هم متن و هم اهنگنقل قول:
به نظر من یه گوشی لمسی مخصوصا از سامسونگ بخری بهتره همیشه هم برای اموزش زبان همراته و نرم افزار های اموزش زبان هم برای اندروید خیلی هست .
دوستان کسی مسیرش پایتخت نمیخوره ؟ یه پلیر میخواستم خواستم اگر داشتن برام تهیه کنید ..
لطفا برام پیام خصوصی کنید اگر کسی میره
من تهران نیستم
اینجام بپرسیم شاید بالاخره کسی یه جوابی داد ...
لطفا راهنمایی کنید که بازار فروش mp3 player و mp4 player تو تهران کجاست ؟ چند جای خوب معرفی کنید که بریم ببینیم میشه این Samsung YP-Q3 رو پیدا کرد یا نه . متاسفانه دیجی کالا نوشته ناموجود ...
به نظرتون اصلا این مدل دیگه پیدا میشه ؟
اگه کسی واسه فروش داشت خریداریم ...
سلام ، دوستان می تونند یک ام پی 3 پلیر ضبط صدا به من معرفی کنند که قابلیت ضبط صداش خوب باشه ، که در یه نوبت بدون شارژ مجدد حداکثر 9 ساعت رو ضبط کنه.
با تشکر
حمید رضا
سلام
من دنبال یه mp3 player هستم که ضبط صدای قوی داشته باشه( برای ضبط صدای استاد) و بین این سه مدل موندم ..ممنون میشم راهنمایی کنید.
cowon iaudio 9 16G
Energy Sistem Energy MP3 Stick 8GB 1408 ,
SONY walkman mp3 player nwz-b172 2GB
سلام دوستان صاحب نظر و با تجربه
ببخشید اینجا جاش نی ولی چون سورسایه مختلفو شما تجربه داشتین حتما میتونین کمک کنید
اگه تاپیک مستقلی هم در این زمینه هست بگید بریم اونجا هم مشاوره بگیریم
یه راهنماییه کامل میخوام چون اصلا در این مورد نه تجربه دارم نه اطلاعات خاصی من همیشه تا الان با گوشی اهنگ گوشیدم اول ان73 موزیکال و حالا هم سونی
حالا شما که میگی مقایسه کردی بین این مدلا کدوم کیفیت صدا و کیفیت قطعات و کیفیت ساخت ش بهتره صرف نظر از برندشون و قیمت فقط کیفیت صدا و عمکر طولانی و عمر بالایه باتری
ناگفته نماندگوشیه خودم SONY Xperia SP هست . ممنون میشم کامل راهنماییم کنی
1. Sony SBH20
2. Apple iPod Shuffle new
3.Jabra Bluetooth Headset STREET2
ممنون
سلام دوستان، من یه دستگاه رکوردر میخوام با قیمت حدود 700 برای ضبط کلاس موسیقی و آواز، چه پیشنهادی میکنید؟ پیشاپیش بسیار ممنونم :)
سلام دوستان من تا الان يه ايپد كلاسيك داشتم،راضيم هستم خوبه.فقط يه اشكال داره كه سنگينه و بزرگ تقريبا.
يه چيزى با كيفيت تقريبا همون ولي سبك تر ميشناسيد؟تو ايران هم نبود مسئله اي نيست فقط كيفيت صدا بهتر يا همون اندازه باشه.
سلام .. اقا sandisk کسی میدونه کجا میشه گیر اورد؟
كسى از اين سايتاى خريد از خارج براى كليپ پلاس سراغ داره؟مطمئن باشه؟
اگه بخوای از اونور بگیری که سایت خرید از خارج زیاد هست که اکثرشونم معتبره ولی گرون در میاد... بعدشم اگه میخوای هزینه منی از اونور بگیری دیگه کلیپ پلاس چرا! یا کلیپ زیپ بگیر یا sportesho یا fuze جدیده !!!نقل قول:
فکر نکنم بشه جایی گیر آورد مگر خوش شانس باشینقل قول:
آمازون، پلیر بسته به نوع نیاز و سبک مورد علاقه شما متفاوته خوب و بد به صورت صرف ندارهنقل قول:
تاپیکا را میخوندم انگار خودتون یه سایتی رو پیشنهاد میکردین به بعضی دوستان واسه خرید از خارج اگه امگان داره پخ کنید.ممنوننقل قول:
تو review های سایتای خارجی و همینجا میگفتن انگار clip plus بهتره یه جورایی.اندازه کوچیک هم واسم مهمه.به خاطر همین دنبال plus ام.نقل قول:
والا من همه چیزهایی که تو این چهار ساله گفتم رو یادم نیماد و شاید سایتی بوده در محدوده زمانی offer با off داده بوده یادم نمیاد حقیقتا
مثل اینکه اینجا دوباره فعال شده و راهنمایی میشهنقل قول:
برای همین من دوباره سوالمو مطرح میکنم و البته اینبار کاملتر (راستش قبلا یبار پرسیدم ولی جوابی که میخواستم رو نگرفتم)
میشه لطفا با این شرایط یه ام پی تری خوب بهم معرفی کنید؟
مواردی که برام خیلی مهمه:
- ریکورد خوب (هم از میکروفون و هم Line-In) (مثلا صدای افراد تو محیط بسته و وسیع یا کمی دور، و صدای طبیعت رو واضح و بدون خش ضبط کنه)
- کیفیت پخش خوب
- زود شارژ بشه و مدت زمان نگهداری شارژش خیلی خوب باشه (با استفاده مداوم حداقل یه روز)
- موندگار باشه و زود خراب نشه
- صفحه نمایش داشته باشه و بشه اهنگ مورد نظر رو راحت پیدا کرد
- USB خور باشه (برای ریختن اهنگ تو دستگاه به نرم افزار نیاز نباشه و بشه مثل فلش مموری ازش استفاده کرد)
- هم با USB شارژ بشه و هم شارژر جدا داشته باشه
- حافظه 8 گیگ
- محدودیت ضبط نداشته باشه یعنی تا جاییکه حافظه داره ضبط کنه و وسطش قطع نشه
- بیشتر فرمتهای اهنگ رو ساپورت کنه (با کیفیت و بی کیفیت!)
- بشه راحت چندین پلی لیست درست کرد (ازطریق کامیپوتر و با خود دستگاه(
مواردی که خیلی واجب نیست ولی باشه بهتره:
- رادیو داشته باشه
- بشه باتریشو تعویض کرد
سقف قیمت:
قیمتش نمیخوام خیلی زیاد باشه. بنظرتون الان تا رنج 150 میشه چیز خوبی با این شرایط پیدا کرد؟
اگه نه تا حداقل چه قیمتی میشه محصولی با این مشخصات خرید؟
(شنیدم Iriver از نظر ضبط صدا خیلی خوبه. اما از مدلهاش اطلاعی ندارم. خودمم تو سرچهام از این مدل Creative Zen X-Fi 3 - 8GB خوشم اومد ولی چون کلا زده تو بازار موجود نیست حتی رنج قیمتشم نتونستم دربیارم.
حالا با این تفاسیر شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید که این مواردی که گفتم رو شامل بشه؟
ممنون
سلام قصد خرید یه mp3 پلیر خوب رو دارم البتنه با بودجه تقریبا 180 تومن . مدل خاصی مد نظرم نیست :n24: انتظاراتی هم که دارم کیفیت ساختش خوب باشه. صدا هم قوی باشه . باطری هم شارژدهی خوبی داشته باشه:n25:. ممنون ازتون:n12::n16: