فکر کنم باید نسخه اصلی رو پیش خرید میکردید از اوریجین تا بتونید بتا رو توی PC دان کنید،الان هم تایمش گذشته دیگه فکر کنم.....................نقل قول:
Printable View
فکر کنم باید نسخه اصلی رو پیش خرید میکردید از اوریجین تا بتونید بتا رو توی PC دان کنید،الان هم تایمش گذشته دیگه فکر کنم.....................نقل قول:
نه امروز بتا بازی Free میشه و همه میتونن بازی کنننقل قول:
الان یکی از دوستان گفت از 12.30 ظهر میشه به اکانت اضافه کرد نسخه بتا رو
درود
استاد سایمن هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کلاس آموزش زبان با متد روز BF4 خوش آمدید.
برای شروع نیم نگاهی خواهیم داشت به چندی از لغات پر کاربرد زبان شیرین انگلیسی.
تصور بفرمایید در مپ ، از بخش C دیپلی ( دخول) می کنید ، یک هلیکوپتر (چاپر ) به فرمان گرفته (درایو) و به قلب دشمن حمله ور میشوید. در همین حین با یک استراتژی خیارشوری ( Pickles Strategy ) و کاملا حساب شده (completely sucks ) یکی از پشت بوم هارو هدف میگیرید و با چتر می پرید پایین (Suicide) ، در کمال ناباوری در پشت نیروهایی دشمن فرود می آیید و 10 نفر جلوی خودتون می بینید که دارن به اون یکی پشت بوم شلیک می کنن و حواسشون به پشت نیست ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با یک حمله انتحاری 3 نفر رو می ترکونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همین حین میزان کارکرد CPU به حداکثر رسیده و بازی هنگ می کند که به این حالت و شانس ، ( F*U*CK ) ، شت ، سان آو ا بچ ( پسر ساحل ) نیز اتلاق میشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم کمال استفاده رو برده باشید ، تا جلسه ی آتی شما را به خدای متعال می سپارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین مجبورم نکن برم آرکایو رو بگردما :n02: ، اولا برعکس تو که فک مبکنی ملت با 6ساعت بخش داستانی بازیو میخرن ، اونجا خیلیا میشنینن تو سرورای رسمی و بدون چیت (نه مثل این کرکی های ما ) مولتی میزنن ، سابقه ی COD هم خیلی بیشتر از BF هست تو این زمینه پس مطمئن باش اینا مولتی زدن ....نقل قول:
البرزم دلبندم گفته IN SHANGHAY MAP ! نکه کل بازی ! تخریب پذیری آره قبول دارم برا BFBC2 خیلی بهتر از BF3 بود ولی باز هم BF3 رسمن سروری میکنه تو زمینه Destruction و مطمئنن BF4 هم تو این زمینه درحد و اندازه های BFBC2 میشه ....مطمئن باش خیلی بهتر از افتادن تیرچراغ برق رو ماشین ،هست!!
درضمن تو که چند ساله تو این کاری باس بدونی شرایط ONLINE رو ، الان همین GTA V ببین چقدر مشکل داره سره ONLINE ! الانم قرار شده فردا پچ بدن ....پس خواهشا چرت نگو!دی!
کلاس شما از همون اول ایراد داره استاد :n02:! چاپر درایویدن کاره هر کسی نیست ، پس وقتی نمیتونی چاپر بدرایو زحمت بکش از اول وارد چاپر نشو و هم تیمیاتم داد نزنن : GTFO NOOB !نقل قول:
+
من دیشب هر کاری کردم نشد ، فک کنم از همین امروز دیگه رسمن وارد جنگ بشیم !:n12:نقل قول:
نه امروز بتا بازی Free میشه و همه میتونن بازی کنن
الان یکی از دوستان گفت از 12.30 ظهر میشه به اکانت اضافه کرد نسخه بتا رو
من بدبخت قبلا CDKEY بتل 3 رو خریدم انقدر مشکلات زبان و نصب داشت که کلا بیخیالش شدم همینجوری بدون استفاده مونده تو اکانتم ! حالا میخوام CDkey این 4 رو بگیرم ببینم چطوریاس ! قیمتش چنده جایی هست پیش فروش کنه ؟!
یعنی خوشم میاد در لحظه رفرش میشی!:دینقل قول:
اینا که گفتی ربطش به فن بودن Cook چی بود اساسا؟؟ پاراگراف اول!
وقتی میگی تخریپ پذیری BC2 خیلی بهتر از نسخه سوم بوده پس دیگه نمیتونی بگی تخریب پذیری نسخه سه سروری میکنه! در لحظه و همون خط خودتو نقض نکن:دی اقلا بزار چندخط بعد خودتو نقض کن! بزاریمش پای زیباشناختی هنری ذهنت:n09: پاراگراف دوم!
واقعا واسه بالا کشیدن BF مجبوری هر خزعبلی بگی؟:n04: پاراگراف سوم!
:n02:نقل قول:
ایشالله وارد بازی میشی از خجالتت درمیاییم :n10:
آواز دهل از دور خوش است مهندس ، داری به کسی تیکه میندازی که تو bf3 با پینگ 335 ، ملتو مثل نقل و نبات با جت road kill میکرد :n09:
من همونیم که وقتی بشینه تو چاپر اشک ملت جاری میشه :)) ، فقط خیلی باس هنرمند باشی بتونی با 10 فریم در ثانیه و پینگ 300 چیزی رو برونی !
نسخه OPEN BETA معلوم نیست ساعت چند منتشر میشه ولی امروز منتشر میشه اینش تایید شدس :دی
نیازی هم نیست کی بخرید برای همه باز هست .
تیکه نیست ، مدل حرفیدنم همینه Sarcastic ! :n02: با اون پینگ کیک نشدی یعنی ؟ ! من با 140 میزنم بعضی موقع ها کیک میکنن ....ایرانیا تو BF3 جزو Top Player ها هستن چون واقعا با اون پینگ بازی کردن خیلی سخته ولی ما هم مرد لحظه ی های سختیم :n02:نقل قول:
نگران نباش تو نسخه اصلی حله ، Origin مارو add کن ایشالا تو یه Squad ملت رو بترکونیم .
بازي تو ايكس باكس لايو عرضه شد با حجم ١.٥٦ گيگابايت
داداش این عکسو من حدود دو هفته پیش دیدم رو یه پیج فیسبوک گفتن انگار باگ بد کمپانی 2 ؟!
بتا چند وقته اومده ؟ منبع خبر کجاست ؟
دوستان هنوز برای PC باز نشده بتا؟
چه جوری از استور میتونیم بازی رو به اکانت اضافه کنیم؟
یا حضرت باگ :دی
یه منبع پیدا کردم که میگه این باگ Battlefield 3 هست :
سری Battlefield رو استیم عرضه نمیشه رو اوریجین ( Origin ) عرضه میشه ، این برنامه رو دانلود کنید از اونجا نصب کنید .نقل قول:
خیر ، همشون نمی کنن ، با این پینگ همیشه تاپ بودیم ، این طبیعت ماست :n02:نقل قول:
ایشالله
اصلاح کن خودتو جوون :n02:
چند دلیل مشخصه که واسه bf3 هست :دینقل قول:
1. برای bf3 هست :دی
2 . قیافه یارو ، تعداد اسکوآد ، مپ ، محیط بازی ، همه ورش داد میزنه واسه bf3 هست
ولی خب خداروشکر تو این مدت چند ساله من باهاش مواجه نبودم :n02:
ما که تعصبی نیستم ! فکر کنم اون باگ بتل در برابر این سوسکم نباشه : عکس رو خودم انداختم !
MW2
دانلود تموم شد بازی هم کردم ، باگ داره در حد لالیگا :دی ولی قابل بازی کردن هست :دی
نسخه ی بتا هست؟چجوریاست؟بمام لینک بدید دانلودش کنیم.برای pc هست دیگه؟نقل قول:
بله بتاس ، من رو ایکس باکس زدم .نقل قول:
نسخه پی سی رو باید اول برنامه اوریجین رو دانلود کنید از تو اون بازی رو دانلود کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش فکر کنم 5.5 گیگ هست برای پی سی .
5گیگ؟؟؟این اوریجین هم مارو...بیخیال منتظر میشم نسخه ی کامل بازی میاد میخرمشنقل قول:
ای خدا ! باو ماشالا سواد زبانتم خوبه ، یه کم سرچ کن ببین چه خبره سر GTA Online ! همه مشکل دارن ....نقل قول:
هیچ گیمی نداریم Destruction اش در حد سری BF باشه پس سروری میکنه ...
تو هم یه کم اطلاعاتت رو راجب بیتا باس بالا ببری ...بیتا رو میدن که مشکلات رو حل کنن .
شات هایی از BETA !
محتوای مخفی: ONLY IN BATTLEFIELD 4 !
خوب اینم چند تا بنچمارک از نسخه بتا:
البته از قرار معلوم بازی بیشتر از GPU به Video Memory و CPU قدرتمند احتیاج داره....محتوای مخفی: Beta
و از روی فریمی که CPU و مخصوصا گرافیکهای AMD دادند معلومه که بازی همینطور که گفته شده تا حد زیادی بر اساس معماری و تکنولوژِی AMD بهینه شده!!
ممنون دوستان بازی ردیفیه
مهدی جان رو چه حسابی اینو میگینقل قول:
و از روی فریمی که CPU و مخصوصا گرافیکهای AMD دادند معلومه که بازی همینطور که گفته شده تا حد زیادی بر اساس معماری و تکنولوژِی AMD بهینه شده!!
الان انویدیا تو بیشتر موارد دربرابر رقیب رو درروش بهتر نتیجه گرفته
560TI نسبت به 6950
570 نسبت به 6970
590 نسبت به 6990
680 نسبت به 7970
و...
+
این عکس چند روزیه تو نت پخش شده
که تفاوت LOW تا ULTRA بازی رو به نمایش گذاشته
محتوای مخفی: Difference
عجب گرافیکی.کاش بتونیم روی med حداقل بازی کنیمش:n03:
گرافیکهای سری 500 انودیا و 6000 AMD تفاوتشون به خاطر اینه که اصولا AMD توی سری 5000 و 6000 خودش در Future _های DX11 و مخصوصا تسلیشن اساسی کم کاری کرده که این قضیه توی بازیهای نسل جدید خیلی بیشتر نمود پیدا میکنه...حالا این بازی که من شخصا حدس میزنم تسلیشن خیلی بالایی هم نداشته باشه!!نقل قول:
ولی بحث اصلی من بیشتر بر سر مدلهای HIGH END ها بود که اگه مثلا به CPU ها نگاه کنی کلا عملکرد سری intel در بازیها با AMD قابل مقایسه نیست و این یکی از استثنائات در دنیای بازیهاست که کوره ای نظیر 9590 در برابر عظمتی نظیر 3970X یا 9370 در برابر 3930K بهتر عمل کرده!
یا اینکه مثلا 7970GH عملکردی بهتر از 770GTX داشته!!
یا اینکه 680 با اینکه نزدیک به 10 درصد قویتر از 7970 معمولی هست ولی فریمی خیلی نزدیک به اون داشته...البته توی سری های ultra نظیر 690 یا 7990 یا 780SLI نمیشه نظر داد چون از قرار معلوم با گلوگاه شدن CPU مواجه شده که فریمها بسیار به هم نزدیکه!
ضمن اینکه باید بگم AMD کلا یکی از اسپانسرهای این بازی بوده و به خاطر همین هم طبیعیه که بازی روی گرافیکها و CPU های ساخت این شرکت بهتر عمل کنه!
(حالا منم نگفتم که تفاوت از زمین تا آسمونه منظور کلی من این بود که ضایعه بازی بر اساس معماری AMD یهینه شده...البته منم حدس میزنم بعدش NVIDIA با یه داریور درست و حسابی اساسی از خجالت بازی در بیاد:n02:)
اگر هم دقت کنی دلیل اصلی اینکه بازی به CPU قوی احتیاج داره به خاطر اینه که بر خلاف خیلی از بازیهای دیگه که معمولا فیزیک بوسیله nvidia physx پردازش میشد توی این بازی تخریب بالای بازی به علت اینکه روی CPU سوار میشه اون رو مستلزم یه CPU قدرتمند کرده که بازم برمیگرده به اسپانسر بودن AMD در این بازی!!
+++
ضمن اینکه یه کم عجیب میزنه ولی مثل اینکه تفاوت زیادی در حالتهای مختلف گرافیکی بازی دیده نمیشه...البته اینها همش اسکرین شات هست و نمیشه روش نظر قطعی داد ولی فکر کنم درست قضیه ای که در مورد BT3 رخ داد اینجا هم تکرار شده!!!
چ قضیه ای؟نقل قول:
فکر کنم درست قضیه ای که در مورد BT3 رخ داد اینجا هم تکرار شده!!!
+
خط اول اشتباس،رکورد 15 میلیون کاربر آنلاین از سیاره ی دیگه ای نیومده عزیز،همه مشکل ندارن.نقل قول:
خط دوم اشتباس،Red Factionـو بازی کن میفهمی تخریب پذیری یعنی چی.
خط سوم اشتباس،برای گرفتن اشتباهات نسخه ی آلفا عرضه میشه.
توضیحات مربوط به نسخه ی بتا:
نقل قول:
Software in the beta phase will generally have many more bugs in it than completed softwar
نقل قول:
willing to test the software without charge, often receiving the final software free of charge or for a reduced price
نقل قول:
Some developers refer to this stage as a preview, prototype, technical preview (TP), or early access
البرز یه طوری گفتی چه قضیه ای که من یه لحظه به خودم هم شک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قضیه خاصی نبود فقط اصلش توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست ودنبالش هست که من وعرفان سر اینکه بازی بین حالت low و high تفاوت زیادی وجود نداره یه ساعت بحث میکردیم:دی
منم اینجا با توجه به عکسها گفتم احتمالا توی این بازی هم تفاوت بین دو حالت low (یا حداقل medium) وultra خیلی بالا نیست!!
درمورد بتا که خودت میبینی همون حرفایی هست که من گفتم ...TP همون بررسی ایراداس دیگه عزیز...مورد های اول و دوم هم حرف منو تایید میکنن.....درکل.دیگه ته نوب بودنه بخوای از روی BETA تصمیم گیری کنی!!!!!!!نقل قول:
البرز خان اگه ایراد نداشت Rockstar عذرخواهی نمیکرد ، پچ نمیداد .....همه و همه مشکل داشتن ....به آنلاین بودن نیست که ...حرفت واقعا مسخرس .....یکی یه لحظه آن میشه بعد قطع میشه ....اپس بگیم آره دیگه آن شد پس حله ! خبرنداری اصن ....
نه Red .F درحدو اندازه های BF نیست ....
باز هم میگم البرز تو اصن مولتی سری BF نزدی پس نباید نظر بدی راجب تخریب پذیری این سری ...نظرت یغرون نمیعرضه!دی!
من تو همین بتا رفتم رو سرور خالی تست کردم ، آره تفاوت چشم گیر نیست ولی خب جزئیات باآدم حرف میزنن!دی! یعنی رو Ultra جزئیات واقعا عالین دونه به دونه کار شده ....نقل قول:
منم اینجا با توجه به عکسها گفتم احتمالا توی این بازی هم تفاوت بین دو حالت low (یا حداقل medium) وultra خیلی بالا نیست!!
ولی حتی رو LOW هم لذت بخش هست .....یعنی LOW این بازی از HIGH راحت میتونم بگم 90درصد بازی های حاضر بالاتره! که خیلی نکته مثبتی هست ....و حرف بعضیا رو که میگن کسی نمیتونه بازی کنه چون سیستم بالایی میخواد رو کاملا رد میکنه ! دی!
درکل واقعا تجربه آنلاین بینظیری میشه :n12:
در راستای بحث gta online باید منم اضافه کنم خیلی ها توی فروم های مختلف از reset و پاک شدن کاراکترشون کلی ناراحت بودن،کلی آدم بودن که به لول های بالای 30 رسیده بودن و کلی پول هم جمع کرده بودن ولی کاراکترشون ریست یا پاک شده..........
+
Red Faction اصلا با بتلفیلد قابل مقایسه نیست......
+
کوفتت بشه :) :) :)نقل قول:
من تو همین بتا رفتم رو سرور خالی تست کردم ، آره تفاوت چشم گیر نیست ولی خب جزئیات باآدم حرف میزنن!دی!
تصاویر از نسخه PC bf4 beta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یهو دو برابر شد ؟! :n08: ویروس قیمت اجناس ایران به اینم منقل شده ! :n02:.نقل قول:
سیستم مورد نیاز Battlefield 3
Minimum System RequirementsOS: Windows Vista or Windows 7
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card.
Graphics card memory: 512 MB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended System Requirements
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Graphics card memory: 1 GB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
شایدم سانتریفیوژه ؟! :n02:
اصلا منطقی نیست .
من که فکر نمیکنم این باشه . اگه اینطوری باشه با یه فیلم هندی طرفیم !
بازی گرافیک محشری داره ، هرچند هنوز بتا هست :دی
امروز نسخه پی سی رو دانلود کردم می تونم بگم نسبت به نسخه بتا تو ایکس باکس 100% بهتر هست از هر نظر :دی
تنها چیزی که اعصاب منو خراب کرده این هست که بعضی ها تو بازی با RPG رو چاپر لاک می کنن میزنن با کله میخوره آدم زمین :دی ( نمی دونم باگ هست یا نه ولی رو اعصاب هست )
اولی منم :دی
کسی اگه بازی می کنه آیدی ORIGIN بده ادد کنم .
بعد از همکاری EA با Razer برای معرفی وسایل اختصاصی PC برای BF4 حالا شرکت Astro هم از هدست های مخصوص این بازی رونمایی کرد.
این هدست با PC, Xbox 360, و PS3 (و به احتمال زیاد با PS4 و Xbox One) کار میکند. Astro A50 با قیمت $259 به فروش میرسد.
تصاویر:
برای دیدن جزئیات بیشتر درمورد این هدست و همینطور اگر خواستید این هدست رو پیش خرید کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید!
+
یک سری تصاویر جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود کنسول 400 دلار ، هدست 259 دلار :دینقل قول:
مسئله تخریب پذیری بازی کاملا مشهود که در نسخه BC2 بهتر عمل میکرد چون فیزیک بازی مال physix انودیا بود
ولی درنسخه 3 این موارد خیلی جزئی شدن چون موتور فیزیکی بازی havok هست
دو موتور فیزیکی تفاوت دارن موتور اولی توسعه مال انودیا و براساس GPU یا همون Cuda پردازش میشه و چون توانایی پردازش بیشتر میتونه تحمل کنه راندمان بهتری داره
موتور دومی توسعه مال اینتل و از CPU پردازش میشه و مشخصا راندمان کمتر
این مورد راندمان باعث میشه نتون از جزئیات بیشتر استفاده کنن برای همن هست نسخه BF3 تخریب پذیری تقریبا کمی داشت و تقریبا خشک بود
البته با توجه به بهینه شدن موتور havok الان وضعیت تو BF4 خیلی بهتر شد واقعا بتا 4 فیزیک من راضی کرد ویدئو مپ دیگه میدیدم خوب بود
havok پیشرفت واقعا عالی داشت تو این مدت الان بازی watchdog با همین موتور داره کار میکنه حتی تا عمق لباس وزش باد انمیشن بازی و... میشه دید
شک نکنید تو نسخه نهایی BF4 فیزیک عالی میتونید ببینید
پ.ن : این نسخه بتا کاری نداشته باشید با توجه به مشکلات فریم و عرضه چند پچ که کمی مجبور شدن از افکت بزن من حس کردم نسخه الفا بازی بود با کمی جزئیات بیشتر
کلا تو این مورد خسیس بازی در اورد EA
تریلر جدید از بخش داستانی