نسخه آنلاک فکتوریش 630 دلاره
با افت قیمت سامسونگ،باید بشه 2تومن
Printable View
نسخه آنلاک فکتوریش 630 دلاره
با افت قیمت سامسونگ،باید بشه 2تومن
دیگه ماشالله همه میدونیم داریم کجا زندگی میکنیم و چه خبره
این گوشی تیر و مرداد نزدیک ۲ ملیون میشه و تا قبل از شهریور امکان نداره به ۱.۹۰۰ برسه
به نظر تا تیر ماه هر کسی بخواد گوشی بخره از جمله خودم ، بهترین گزینه همون اس ۳ هست
اخر تابستون با ثابت شدن قیمت Z , ONE , G Pro انتخاب ها جالب میشه ولی الان فعلا دور دوره نسل قبلی هاست
البته پشت سر این پرچم دارها گوشی های رده دومی بسیار قوی دار میاد که با فلگ شیپ های الان برابری میکنن تقریبا
مثل LG F7 و SONY SP
630 دلار واسه نسخه at&t هستنقل قول:
وقتی دلار بالا پایین میشه، نمیشه پیش بینی کرد!نقل قول:
بعد از انتخابات معلوم نیست قیمت دلار پایین میاد یا بالا میره.
ممکنه پایین بیاد و قیمت S4 بشه 1200 ممکن هم هست بالا بره و قیمتش از 3 4 تومن بالاتر بره.
کلا همه چی رو هوا هست...
عجله نکنیم بهتره همه میخریم ارزش خسته هم میشیم به فکر اس 5 هم میریمو همین رویه ادامه خواهد داشت:-)
اوایل که قیمت داغه هرکی بخره مطمءنن خیلی ضرر خواهد کرد پس بهتره یخورده دندون رو جیگر بگذارین دوستان
Sent from my GT-I9001
سقوط ازاد طلا و سیاست انبساطی شدید خزانه داری امریکا باعث شده دوباره برابری ارزش دلار پایین بیادنقل قول:
پس از لحاظ جهانی تا ۴-۳ ماه اینده به نفع خریداران وطنی هست
از لحاظ وضع داخلی هم تجربه نشون داده اندک چند ماه مونده به ان ت خ ا ب ا ت به سختی هم شده :n02: اوضاع اقتصادی امن و امان میشه
و مورد دوم
بدتر شدن یا بهتر شدن شدید و یا ثابت موندن اوضاع دست کم از چند ماه بعد از فرد جدید ممکنه شکل بگیره که باز هم یعنی بعد از تابستان
ممکنه مفت بشه ولی من دوست ندارم ۶ ماه بدون گوشی سر کنم به امید.....
راستی من اصلا میخوام اس ۳ بگیرم و معلومه خرید یک گوشی تازه وارد در ایران احمقانه هست بخاطر حباب عظیمی که دلال ها ایجاد میکنن
نسخه آنلاک اسنپدراگون 600نقل قول:
AT&T نسخه غیر آنلاکش 199دلاره
اگه الان بگیرید که ضرر نمیکنید چون قیمت پایینه و این موقتی هستش به نظر من
درست میگید شما ولی از قیمت 4 میلیونی اپل خیلی بهتره ... :n22:نقل قول:
تست حرارت S4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت بالا سمت صفحه نمایش بیشترین دما رو داره..
البته ذکر نکرده با کدوم چیپ هست !
42 درجه زیاد نیس یکم؟:n13:
اس 3 خنک تر از این حرفا نیس!!!؟
خودش جی اس ام گفته خوبه ، اونم توی اوج پیک هست
وان ایکس 47 بود توی پیک
gsmarena یک قابلیت مهم S4 رو فراموش کرده که توی مشخصاتش بنویسه: Handy Heater (بخاری دستی):n09:نقل قول:
دوتا سی پی یو داره دیگه باید گرم بشه ..:n07:
اینا باز خوبن ، گلکسی اس 2 با چیپ exynos حدود 55 درجه ، فیلمش هم موجوده !نقل قول:
این هم حتما با همون اسنپدراگون هست ، چون قبل از عرضه بزرگترین مشکل big.little رو حرارت تولید شده اش میدونستن
بنظر من 42 درجه زیاده. نه بخودی خودش بلکه به این دلیل که این نوع بنچمارکها+اندازه گیری دما معمولاً در کشورهای سردسیر نیمکره ی شمالی انجام میشه و یا حداقل در یک شرایط استاندارد دمای اتاق.
ولی توی کشورهای گرمسیری مثل ایران مطمئن باشین کسانیکه اون رو تهیه میکنن و باهش عملاً بازی یا سایر کارهای سنگین میکنن خیلی بیشتر صداشون درمیاد تا کاربرهای خارجکی.
عزیزم 42درجه با دوربین ترمال گرفته شده، به دست شما که این دما منتقل نمیشه
عزیز دل اینکه توی عکس کاملاً مشخصه که با دوربین فروسرخ(بقول شما ترمال!) گرفته شده. راه دیگه ای نداره.نقل قول:
ولی شما دقت نکردین که این گرما داره از بدنه بصورت تابش فروسرخ(که بهش میگیم تابش گرمایی) ساطع میشه و بهمین دلیل در عکسی که گرفته شده قابل رؤیت شده.
اگر از بدنه گرما ساطع نمیشد که برنگ بنفش(خنک) ملاحظه میشد..
پس با دستتون کاملاً این گرمای تابشی رو حس میکنید.
برای بدست آوردن دقیق مجبورند درب پشتی رو بردارند چون میخوان دمای تولیدی توسط برد و سی پی یو بدست بیارن نه دمای منتقل شده ، همونطور که اونقدری که گفته شد اس3 گرما رو به دست منتقل نمیکرد ولی درب رو بردارید دقیقا دما رو میبینید. همینطور توی یک فضای بدون تهویه این آزمایش رو انجام میدن. ربطی به اقلیم نداره.
شما تو دنیای واقعی...گوشی رو بدون درب پشت تو دست میگیرید؟؟؟فضا حتما تهویه داره؟نقل قول:
دقیقا باید دمای منتقل شده رو به دست بیارن...دمای برد از 50 هم بالاتره...اصلا قابل مقایسه نیست...
چه ربطی به دنیای واقعی داره دقیقا؟نقل قول:
عزیزم شرایط آزمایشگاهی فرق داره با چیزی که شما فکر میکنید.
اگر تست های آیپد 3 Gsmarena با همکاری سایت xinhuanet رو مطالعه کنید شرایط آزمایش رو توضیح داده .
در ضمن دوستمون در مورد آب و هوا گفتند.
گفتم فضای آزمایش تهویه نداره و دمای اتاق توی 20درجه سلیسوس ثابت هست.
خود تست کننده هم گفته بعد از 30 دقیقه کار کردن مداوم (بازی سنگینی که نام نبرده ) دما به 40 درجه میرسه و گفته وقتی دستتون میگیرید متوجه گرما میشید. طبیعتا چهل و سه درجه بالاست، پس این ها بدون کاور پشتی عکس برداری شده.
حالا ریویوش جالب بود
مقایسه صفحه نمایش ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیام این نسخه Big Little هست ، نه نسخه 600
تست باتری این نسخه :
Samsung Galaxy the S4 power consumption testFull-charge time (no automatic power shutdown to 100%) - 3 hours Limit test (full power to automatically shut down, energy-saving, automatic brightness, no SIM card, using a headset) Continuous operation of large game "Asphalt 7" - 3 hours and 20 minutes Continuous playback of 1080p HD MP4 video - 4 hours 50 minutes Ordinary test (full power, the energy-saving, automatic brightness, China Unicom 3G standby, turn off the vibration feedback) Perform the following operations in sequence Reference power consumption , A 30-minute game "Asphalt", use external speakers; 14% Second, take pictures for 10 minutes; 5% 30 minutes 3G Internet, microblogging, news client; 11% Fourth, play 1080p MP4 format video for 30 minutes, using headphones; 8% Five, 30 minutes listening to music, using headphones. 2%
حس میکنم دوربین نسخه اگزینوس بهتره
سلام.نقل قول:
مشخصات گالاکسی اس 4 خبر جدیدی هست؟!!!به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید:11:
آخرین خبر بود از اس4 بودنقل قول:
دوستان کسی میدونه مقایسه ای بین این گوشی و HTC One وجود داره یا نه؟
بنظر شما صبر کنم و این رو بگیرم یا HTC One؟
پک قابل بازیافت اس 4 و نوت 8.
حرکت جالبیه. هم خوشگله هم اکو فرندلی
Check out the Galaxy S4's beautiful and completely recyclable retail box
With its newest devices like the Galaxy S4 and Galaxy Note 8.0, Samsung is also introducing a new product packaging design. The new Samsung boxes look pretty awesome, but what's even cooler about them is that they are made of 100% post-user recycled paper, and are printed using soy-ink. In short, they are completely recyclable and environment-friendly.
We absolutely love this new initiative by Samsung. In the past, only certain models that were specifically designated as "green" came in such kind of packaging, but this is the first time that a manufacturer decides to adopt it for all of its products moving forward.
Well, what else can we say - Samsung once again proved that it deserves to be at the top of the mobile industry food-chain!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
دوست عزیز اینجا که انجمن مشاوره نیستنقل قول:
ولی محض بی پاسخ نموندن سوالتون، S4 حتی روی کاغذ دارای نوآوری ها و امکاناتی هست که از جهات متعدد نسبت به برندهای رقیب حداقل یک سر و گردن بالاتر قرار میگیره
اگه از زیبایی و کیفیت ساخت فاکتور بگیریم تو بقیه موارد s4 سرترهنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ممنون از همه دوستان
همین سه تا عکس برای من کافیه که جوابم رو بگیرم :n02:
دوربین وان اینهمه براش به به و چه چه کردن. کلا تو عمل هرچقدرم از دیاف و میزان نورگیری و ... اینا بگن از وان ایکسم بدتره:دی
توی همین دو مورد که شما اشاره کردین هم حداقل نظر من روی برتری S4 هست. بله زیبا دونستن یک چیز کاملاً سلیقه ای هست. بدیهیه سلیقه ی افراد هم در یک Level نیست.نقل قول:
به چشم من در HTC بخش بالا و پایین نمایشگر تو گویی دو تکه ی فوق العاده بد قواره هستند که بزور به بدنه چسبونده شدند و نمای ظاهرش رو بی تناسب کرده
در زمینه ی کیفیت ساخت هم نقطه ضعف خاصی در S4 هنوز گزارش نشده.
ضمن اینکه جنس بدنه ها متفاوت هست اما نمیشه لزوماً کیفیت یکی رو بر دیگری برتر دونست.
نقل قول:
ضمن اینکه جنس بدنه ها متفاوت هست اما نمیشه لزوماً کیفیت یکی رو بر دیگری برتر دونست.
داداش با اون حرفت که زیبایی سلیقه ای هست موافقم . که البته اونم جای بحث داره .
( به نظر من s4 طراحی خاصی نداره که بخواد یک فاکتور زیبایی شناسانه را در خودش داشته باشه )
ولی با حرفت در مورد کیفیت بدنه ها کاملا مخالفم . کیفیت که دیگه نسبی نیست . شما این حرف رو در مورد xperia z و htc one میتونی بزنی که کیفیتشون با هم متفاوته . یکی میگه من شیشه دوست دارم یکی میگه من آلومینیوم . ولی هر دوشون کیفیت قابل قبول و خوبی دارن .
ولی این پلاستیکی که سامسونگ میسازه (کاش حداقل کیفیت پلاستیکش در حد Z10 بود ) به هیچ وجه در حد کیفیت آلومینیوم htc one نیست.
البته من خودم به شخصه S4 میخرم به علت حاشیه های کناری (bazel) فوق العاده باریکش . برا من یکی از پ مهمترین فاکتور ها توی انتخاب یه گوشی همین مورده :n02:
دوست عزیز شما میتونید مخالف باشید اختیار خودتونه:n01:نقل قول:
ولی باید دو نکته رو یادآور بشم:
اولاً همچین می فرمایید پلاستیک که انگار از نایلون متراکم یا پلی اتیلن یا پلی وینیل و... که پلاستیکهای رایج توی زندگی ما هستند ساخته شده!
بدنه ی S4 از جنس پلاستیک نیست! از پلی کربنات هست! قبلاً یکبار گفتم: پلی کربنات یک پلیمر فوق العاده مقاوم هست که بعنوان شیشه ی ضد گلوله بکار میره!(حالا باز کسی جوگیر نشه بره با شاتگان بهش شلیک کنه:n02: )
دوماً من نمیدونم بدنه ی آلونینیوم مگه چه برتری خاصی در عمل میخواد داشته باشه؟ من قدیمها گوشی با بدنه ی آلومینیومی آنودایز داشتم اونقدر بدنه ی آلومینیومی لیز هست که مثل صابون خیس n بار از دستم ناخوداگاه پرت شد توی هوا.همیشه باید 4 چشمی مراقب می بودم که از توی دستم رها نشه.:n27: چیز عجیبی بود واقعاً.
گذشته از اینکه مالکین در هر حال گوشیشون هر چی باشه اکثراً یک کاور یا بامپر براش میندازند و جنس بدنه به چشم نمیاد.
یه تیزری قبلاً htc برای one s ساخته بود که توش از فناوری قوس اکسیداسیون گفته بود ، خودشون هم تو همون تیزر گفتن ممکنه کسی بگه چه لزومیه بدنه این گوشی با این فناوری که مربوط به شاتل های فضایی هست ساخته بشه ولی مهم اینه که مشتری های ما توی دستشون از لمس بدنه گوشی حس متفاوتی رو داشته باشننقل قول:
دوماً من نمیدونم بدنه ی آلونینیوم مگه چه برتری خاصی در عمل میخواد داشته باشه؟ من قدیمها گوشی با بدنه ی آلومینیومی آنودایز داشتم اونقدر بدنه ی آلومینیومی لیز هست که مثل صابون خیس n بار از دستم ناخوداگاه پرت شد توی هوا.همیشه باید 4 چشمی مراقب می بودم که از توی دستم رها نشه.:n27: چیز عجیبی بود واقعاً.
گذشته از اینکه مالکین در هر حال گوشیشون هر چی باشه اکثراً یک کاور یا بامپر براش میندازند و جنس بدنه به چشم نمیاد.
اینجا هم همینطوره ، شاید بدنه آنودایز شده one چندان کارایی نداشته باشه و حتی تو ضربه ها بیشتر از پلی کربنات آسیب ببینه اما مهم حس خوبیه که تو دست گرفتنش القا میکنه
سلام.نقل قول:
اینکه میفرمائید طراحی خاصی نداره کاملا" مخالفم.مگه میشه طراحی خاصی نداشته باشه؟!!!!به هر حال خیلیا مثل خود بنده از این نوع طراحی و حالت خوششون میاد.البته دوستان میدونن بنده به هیچ برند خاصی تعلق خاطر و تعصب ندارم چون از هر برندی شما بگی یکی دوتا گوشی دارم (کلا" کرم گوشی دارم :n02:).
اما در مورد جنس به نظر من خیلی بی انصافیه که اینجوری میگید پلاستیک و اینکه مقاومت نداره و.....شما یه سرچ توی اینترنت بزنید مقاومت گوشیهای مختلف رو در یک شرایط با گوشیهای سامسونگ ببینید حتما" نظرتون عوض میشه.
اتفاقا" برعکس اونچیزی که فکر میکنید این جنس بدنه مقاومتش در اثر ضربه بیش از اونچیزیه که توی گوشیهای دیگه هست.:11:
دوستان فیلمه که روش چاقو کلید سکه را تست میکنه را دیدین?
عجب چیزیه محکمه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
نسل اول گوریلا گلس هم در برابر چاقو و سکه مقاوم بود (ویدیو هاش توی یوتوب هست). هر چند اس ۲ با خط عمقی کم ندیدیم!نقل قول:
نقل قول:سلام.نقل قول:
باید توجه داشته باشیم که این ویدئو ها همه با کلید یا چاقو و.... هست اما هیچ کدوم با شیشه نیست.یعنی اگه با شیشه روی این صفحات کشیده بشه خط میفته.برای مثال ساعتتون رو با گوشیتون توی یه جیب نباید بزارید چون احتمال خط افتادن روی صفحه موبایلتون خواهد بود.:11:
اصن اون موب جاش میشه تو جیب??????نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
تو مقایسه ای که بین عکسهای گرفته شده توسط گلکسی اس 4 و اچ تی سی وان گذاشتن htc one هیچ حرفی واسه گفتن نداره که این اولترا پیکسل که میگفتن همین بود:n02: