سیستم مورد نیاز بازی تو پست اول هست. فقط ویندوز xp رو ساپورت نمی کنه.نقل قول:
Printable View
سیستم مورد نیاز بازی تو پست اول هست. فقط ویندوز xp رو ساپورت نمی کنه.نقل قول:
اه. لعنتی. من ویندوزxp دارم.:n21::n03:
اگه گرافیکت DX11 هست و سیستم هم قابل قبوله با ریختن وین 7 می تونی بازی کنی.نقل قول:
نقل قول:
احتمالا بازیت مشکل داره
روی یک کامپیوتر دیگه تست کن اگه اجرا نشد مشکل از بازیه
روی GT 240 اجرا میشه ؟؟؟؟
خیر. متاسفانه 240 DX11 نیست.نقل قول:
من که برای یه گیم حاضر نیستم بیشتر از این خرج کنم.اگه گرافیک بازی های نسل بعد قراره این جوری باشه و قیمت قطعات این جوری سرشم خورد کلاً گیم رو ترک میکنم.همون ps1 و ps2 چشون بود من که هنوز با اونا بیشتر حال میکنم.بازی های امروزی فقط گرافیک دارند و دیگر هیچ.................
سلام دوستان.م مشخصات پی سی ام اینه:
CPU E5800 3.2GHz dual 2MG Cache
RAM:2 GB DDR3 1333MHz
graphics GT220 1GB GDDR3
Main:P41T D3
میخوام آپگرید کنم برای Crysis3.ممنون میشم یه گرافیک و رم پیشنهاد بدین نیاز به تعویض مادربرد و پردازنده نداشته باشه مانیتورم 1600X900 سیستم رو دو سال پیش گرفتم.اگه یه گرافیک بگین که بتونم با گرافیک مدیوم و رزولشن 1600X900 بیست و پنج تا سی فریم بگیرم (این Anti alaising این حرفا رو غیر فعال میکنم قیمتش هم تا 300 باشه خوبه)راستی گرافیک خودم رو نمیدونید چنده>چون با این اوصاف دیگه به درد لای جرز هم نمیخوره اگه نگهش دارم
می شه آنلاین بازی کرد ؟
سلام دوستان
بی زحمت بگین با این سیستم میشه روون بازی کرد؟؟رزولوشن(768*1366)
سی پی یو دو هسته ای فرکانس 3.2
رم 4 گیگ
کارت 5670
شما بهتره به تاپیک مشاوره خرید قطعات سخت افزای مراجعه کنید و درخواست رو اونجا مطرح کنید. تا دوستانی که از قیمت های بازار آگاهی دارن راهنمایی دقیق کنن.نقل قول:
به نظر من روی تنظیمات پایین مشکلی نباید وجود داشته باشه.نقل قول:
دوستان سوال من رو هم جواب بدید ممنون میشم از قیمت های نجومی جدید خبر ندارم.دوستانی که آگاهن GT630 یا GT640 خوبه؟قیمت دقیقش رو میدونین؟به مادربردم که توی 2 پست قبل نوشتم میخوره؟پاور چقدر میخواد؟به جز دو گرافیکی که گفتم گرافیک مناسبی زیر 300 میتونید بگید؟واقعا ممنون میشم جواب بدید.(ترجیحا انویدیا فقط):n02:گفتم اینجا بپرسم که دوستانی که بازی رو روی سیستمشون اجرا کردند بتونن یه کمکی بکنن.آخه بازاونجا بپرسم یک گرافیک رو بگن بعد بگم کرایسیس 3 روش میکشه یا نه بعد دوباره من رو به همینجا راهنمایی میکنن.:n13:
چرا نشه.وقتی رو لپتاپ دوستم با گرافیک GT 525m به راحتی توی 768*1366 با کیفیت متوسط texture و ... تونسته 24 فریم بازی کنه خوب کامپیوتر شما با این گرافیک قویتر میتونه بهتر هم اجرا کنه.البته پردازنده لپتاپش Core I7 بوده.نقل قول:
سلام دوستان
بی زحمت بگین با این سیستم میشه روون بازی کرد؟؟رزولوشن(768*1366)
سی پی یو دو هسته ای فرکانس 3.2
رم 4 گیگ
کارت 5670
کارت گرافیکم GT240 هست این بازی رو سیستمم اجرا میشه؟؟؟
ویرایش: گرفتم 240 ساپورت نمیشه و تو کف این بازی می مانیییییییییییییییییییییی م ....................... ............... ...... .. . . . :n08: ... . . ............... ... . . . :n28: :n28:
آپدیت 1.1 واسه این بازی اومده 1.2 گیگ. به نظر دوستان دانلود کنم بهتره یا نه؟؟؟ ممنون از راهنماییتون
لینک دانلودش رو داری؟نقل قول:
این پچی که دوستمون مطرح کردن مخصوص Multiplayer هستش نه Single!
نه برای سینگل هم هست مثلا من کمانم غیب میشد قبلا الان درست شدهنقل قول:
محتوای مخفی: تغییرات
روی gt 220 اجرا میشه بازی؟
یعنی تحت هیچ شرایطی اجرا نمیشه؟
:n29:
سایت سافت 98!!نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده؟
آقا با گرافیک 4870 نمیشه بازی کرد یا میشه؟چون ارور دایرکت 11 رو میده چیکار کنم؟:n14::n14:
نه اجرا نمیشه چون dx11 ساپوت نمیکنه.اگرم میکرد خیلی ضعیف هست و کشش نمیده.نقل قول:
نقل قول:
نه نمیشه
کارت گرافیکتون حتما باید از DX11 پشتیبانی کنه
دوستان اصلا احتمالش وجود داره که واسه کارت گرافیک ما هم (9800)
پچی چیزی بیاد که بازی قابل اجرا باشه
یا کلا در این موردصحبتی نشده؟؟
سلام. مشخصات سیستمم این هست راحت اجرا میشه؟ ram 4 gb vga:460 gtx cpu:i7 870 با بیشترین جزئیات؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه فول اچ دی اجرا می کنید خیر-من دو تا 460 sli کردم با بالاترین جزئیات ی ذره افت فریم داد که antialiasing رو یکم اوردم پایینتر کاملا روون شد
شما احتمالا کلا باید disable کنید + یک چیزای دیگه مثل سایه زنی رو پایین تر انتخاب کنید
دوستان پچی چیزی نداره نصب کنیم بشه بنچ هم گرفت؟
سپاس
پس من بازیو الکی خریدم:n28: آخه چرا یعنی هیچ راهی نداره که بشه با 4870 بازی کرد؟:n28:
دوستانی که کارت های AMD سری 4000 و پایین تر دارن. و دوستانی که کارت های NVIDIA سری 200 و پایین تر دارن. بازی روی سیستمشون به علت اینکه کارت گرافیک از DX11 پشتیبانی نمی کنه قابل اجرا نیست.
+
کرایتک هم فعلا هیچ صحبتی از پچ برای اجرای بازی با DX10 نکرده.
+
به نظر من اگه قرار باشه همچین کاری کنه، چند ماه بعد از ریلیز بازی این کار رو می کنه.
سلام من بازی رو نصب کردم همه کارش رو انجام دادم ولی وقتی اجرا می کنم پیغام میده .....origin is not installed حالا باید چیکار کنم؟
نقل قول:
کرک پست اول رو دانلود کنید و در فولدر Crysis3/Bin32 کپی کنید
ای بابا :|
دوستان من مرحله اول رو رفتم رفتم برا مرحله 2 close program میده :|
کارت گرافیک رو هم تازه اپ کردم
از کرکی که تو پست اول گزاشته شده استفاده کننقل قول:
با سلام
دوستان پچ 1.1 هم اومده براش من دانلود کردم و ریختم البته نمیدونم چه کارهایی میکنه اگه کسی میدونه تغییراتی که ایجاد میکنه چی هست رو بگه
بکس یه سوال
مگه 5850 دایرکت ایکس 11 رو ساپورت نمیکنه؟!
ارور میده که GPU ساپورت نمیکنه!
اینو بازی Hitman از دایرکت ایکس ایراد میگیرن.
اصلا روی ویندوز ویستا جواب میده؟!
مشکلی نداره. 5850 از DX11 پشتیبانی می کنه.نقل قول:
ویندوز ویستا SP2 باید باشه. کلا ویستا زیاد جالب نیست اگه 7 یا 8 بریزی خیلی بهتره.
شما کلا DX رو روی سیستم نصب کردی؟
نقل قول:
آپدیت 1.1 به همراه توضیحات و لینک های دانلود به پست اول اضافه شد
من وسط بازی یهو بازیم گیر میکنه، وقتی Task Manager رو میارم میبینم زده Not Responding.
مششکل از کجاس؟
باید چیکار کنم؟
ممنون
اگه تنظیمات گرافیک بازی رو روی کمترین مقدار ممکن بذاریم چی؟ بازم اجرا نمیشه؟نقل قول:
دوست عزیز اگه پشتیبانی نکنه کارت گرافیکتون باید بگم نه نمیشه :n06:نقل قول:
درود
دوستان یه لطفی کنید اگر راهی برای بازی کردن با DX10 اومد حتما اطلاع رسانی کنید که افرادی مثل بنده بتونن بازی کنن .:n03:
حداقل پولمون هدر نرفته باشه رفتیم بازی خریدیم !:n09:
ولی کلا چیز خیلی مسخره ای هست این جریان ....:n21:
موفق باشید