همانطور که در امضای lionf3 نوشته شده برای من هم 1366*768نقل قول:
Printable View
همانطور که در امضای lionf3 نوشته شده برای من هم 1366*768نقل قول:
چه جالب پس میکروفونش هم استریو:n19:
کیفیت دوربین مال من خیلی پایینه یا همشون همینطورین؟؟؟
سلام ، ی سوال ؟ وقتی هنگ میکنه چیکار باید کرد؟
سلام دوستان اخرین قیمتش با cpr i5 چنده؟
گارانتی سازگار...
گارانتی الماس چجوریاس؟
شارژ دهی z500 چند ساعته.
برای وب گردی و وای فای روشن.
سوال من هم هست؟نقل قول:
سلام بابای دختر گلت...
میگم z500 سفیدش گرد و خاک نمیگیره؟کثیف نمیشه؟
نه کیفیت دوربین من طبق چیزی که باید باشه 720 هستش و من راضی هستمنقل قول:
سلام داداش گلمنقل قول:
والا من که هفته ای یه بار دارم تمیزش میکنم
و چون خونه مون نزدیک پل صدر هستش و همونطور که میدونی
دارن دو طبقه اش میکنن کلا تو خاک زندگی میکنیم
والا بستگی داره به چه صورت هنگ کنهنقل قول:
من اگه بخوام از رو تجربه بگم
بهترین کار خاموش کردن سیستم هستش
و راه دیگه اش رو هم بلد نیستم
یله دیگه! طی اقدامی خود جوش یکی از دکمه های کیبورد منم در اومدنقل قول:
کیفیت ساخت هم خوبه اما از شانس بد ما یکی از کلید های کیبوردش روز اول افتاد تا سه شنبه ببریم گارانتی ببینیم چی میشه
کمتر از یه هفته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتظار کیفیت ساخت بهتری از لنوو داشتم:n15:
خوب مثل اینکه دچار اپیدمی در اومد کلید شدیم:n02:
مال منم که اول از همه در اومده بود :n15:
دوستان Dolby Home Theater روشن کردید ؟ صدا خیلی گوش نواز تر میشه!!:n01:
منم یه core i5 دیدم که یکی از دکمه هاش در اومده بود تازه روز اولش بود طرف داشت win نصب میکرد هنوز.
موندم بخدا که بخرمش یا نه
دوستان نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟:n13:
من هم با چند برندی که دوستانم دارند (سونی و مک ) صفحه کلید لنوو چنگی به دل نمیزد:n24:
دوستان از کجا بفهمیم که مدل کارت گرافیکش 635 یا 645 ،چون نه روی کارتون ونه روی خود لپ تاپ مدل کارت گرافیکش نوشته نشده،راستی این قضیه کیبورد منو نگران کرده به نظرتون چه کار کنم:n29:
میخوام یه تست باطری از سه لب تابی که الان دم دستم هست و هرکدومشون حرفی برای گفتن از نظر باطری دارند انجام بدم
Lenov Z5oo
صفحه نمایش:15.6" باطری لیتیوم پلمیریSONY VPCEH
صفحه نمایش: 15.5" باطری لیتیوم یونی 9 سلولی
MacBookAir
صفحه نمایش:13.3" باطری لیتوم پلیمری
با روشنایی 50% و وایرلس روشن و پخش یک فیلم باکیفیت در هر سه لب تاپ
جواب تست تا چند روز بعد اعلام میکنم
فقط با تماس از شرکت وارد کننده یا گارانتی کننده یا فروشنده که از همون جنس قبلا فروختهنقل قول:
ولی من کل بازار تهران (!) دو هفته پیش برای 645 و core i7 گشتن پیدا نکردم
اگر هم کسی بهت گفت من 645 دارم با gpu z تست کن بعد خرید کن (البته اگر بزاره):n13::n13:
سلام به همه دوستان بجز گارنتی سازگار از گارنتی دیگه ای نگیرید.
////////////////////////////////////////////////
سلام البته z500 4 سلولی هستش.نقل قول:
فکر کنم تا 4 ساعت ج بده
اما مک بوک که 10 ساعته.
آقا شرمنده میشه راجبه این gpu z یه توضیحی بدی!راستشو بخوای تاحالا اسمش به گوشم نخورده:n02: راستی این قضیه کیبورد رو به نظرت چکار کنم،خیلی منو توی خریدش مردد کرده ،منم که ادم بدشانسی هستم!!!!!!
free download gpu z در موتور جستجو گرتون بنویسید و دانلود کنید مدل کارت گرافیک فرکاتس کاری پردازندش و حافظه اش نرخ سایه زنی نوع و مقدار حافظه به کار رفته شده را میگه.
ولی سخت میبینم بشه پیدا کرد چون بار قبلی که وارد ایران شده بود 645 بود؛ ولی شما بگرد. مگه خرجه نصب یه دکمه چقدر هست؟ بقیه مزایای این لب تاپ ببین!!
اقا دمت گرم این چندتا عکس از زوایای مختلف موقع پخش فیلم رو بذار دمت گرم.
دوستان با یه معذرت خواهی
من یه مدتی نمیتونم بیام به تایپک سر بزنم چون به خاطر امتحانا سرم شلوغه حالا هر چند اگه
وقتی گیر آوردم میام
قربون همتون فرزاد:n16:
سلام دقیقا منم انقدر کم شانس هستم که میدونم ۱۰۰درصد ازهمین الان لپ تاپم چه تو مغازه چه تو گمرک چه تو کارخونش صفحه کلیدش خرابه ومنتظره من بخرمش. موندم چیکار کنم .کدوم گارانتی این مشکل رو بدون دردسر حل میکنهنقل قول:
سلام دوستان منم یک هفته میشه که گرفتم i5شو ویندوز 8 64 بیتی نصب کردم روش یه مشکلی دارم میخواستم از شما کمک بگیرم , نور صفحه نمایش وقتی که ویندوز بالا میاد به هیچ صورت تغییر نمیکنه چیکار باید بکنم ؟؟ البته اولش درست بود عالی کار میکرد بعد اینجوری شد , ویندوزم دوباره ریختم ولی درست نشد .
راستشو بخوای منم دقیقا نمیدونم کدوم گارانتی خوبه،اگه از دوستان کسی میدونه کدوم گارانتی خوبه،به من واین دوستمون یه کمکی بکنه،اخه ما ادم های بدشانسی هستیم!!!!!!!!!!!!
Intel Management Engine Interface رو نصب کنید مشکل حل میشه تو cd درایوراتون هستشنقل قول:
لنوو بهترین گارانتیش سازگار ارقامهنقل قول:
دوستانی که قیمت کانفیگ های مختلف رو دارن لطفاً اعلام کنن:n01:
شنبه یک شنبه میبرم این دکمه کیبورد رو نشون میدم
عیار گارانتی سازگار هم میاد دستمون
دوستم خریده ، داشته کار میکرده هنگ کرده ، دکمه پاورشم زده ولی خاموش نشده !نقل قول:
باتریشم که در نمیاد پس باید چیکار کرد؟
دکمه پاور را باید نگه دارید !!!!اگر باز هم نشد باید صبر کنید تا شارژش تموم بشه:n02: (شوخی کردم) نگه داری خاموش میشه چون ربطی به ویندوز نداره!
اره دیگه دگمه پاور رو نگه دارید هر مشکلی باشه بازم خاموش میشه مگر دکمه پاور خراب باشه.:n24:نقل قول:
اگه شارژش تموم بشه هایبر نایت میشهو
دوستان کسی میتونه محبت کنه یه چندتا عکس از زوایای مختلف موقع پخش فیلم بزاره،هرکی بزاره واقعا ممنونش میشم،اخه این زاویه دید موقع پخش فیلم برام اهمیت داره:42::42::42:
یه درایور داره مال hot key هاش و کلید های fn باید اونو پاک کنی و دوباره نصب کنی فک کنم اسمش filter key یا یه چیزی تو این مایه ها باشهنقل قول:
باسلام وخسته نباشید
من از همین لپ تاپ خریدم وازش واقعا راضیم ولی مشکل من گرافیکش هست که برام dedicated video memory 32 مگابیت ثبت شده در صورتیکه تمام درایورهاشو نصب کردم حتی با وجود اینکه dvd درایورهاشو داشتم از سایتش video مربوط به ویندوز 8<64 بیتی> را دانلود کردم ولی باز نشده.در مورد کرک ویندوز هم از KMSnano.v25.Final (active win 8) استفاده کردم.pes 2013 هم روش نصب نشد
با تشکر که وقت گذاشتید:n27::n28::n28:
ممنون میشم زود جوابمو بدید:n16:
شما با صفحه کلیدش راحتی. یعنی خدایی نکرده دکمه هاش در نیومده؟نقل قول:
خدا رو شکر که تنها مشکلم همین گرافیک هست که کامل نصب نمیشه.یه راهنمایی نمیکنی؟:n16:نقل قول: