5 هزار دلار شما باشه پیشتنقل قول:
5 هزار دلار شما باشه پیشتنقل قول:
سلام
بالاخره بعد از سالها , شهردار نیویورک موافقت کرد که عید فطر و عید قربان مدرسه های دولتی تعطیل رسمی باشه
حدود 10% شاگردان مدرسه های دولتی نیویورک مسلمان هستند
از سالها قبل مدارس نیویورک به مناسبت چند تا از اعیادِ مسیحی و یهودی تعطیل رسمی دارند
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
کسی اینجا اقامت تو آمریکا یا کانادا نیست؟
یه کار کوچیک دارم،هزینه اش رو هم پرداخت میکنم.
XPERIA Z3
دوستان عزیز من می خوام از طربق ویزای کار اقدام کنم لطفا اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره مطرح کنه چون واقعا مستاصل شدم ؟؟؟:n13::n13::n28:
دقیقا بدنبال چه نوع اطلاعاتی هستید ؟نقل قول:
ویزای کار
EB-1 / ویزای کار
ویزای توانایی های خارق العاده
این ویزا نیاز به کارفرما (استخدام شدن)و مجوز کار ندارد.
افراد غیر امریکایی با توانایی های خارق العاده عبارتند از افراد با توانایی های ویژه در رشته های علوم، هنر، کار و تجارت و یا ورزش که این موضوع باید بطور ملی یا بین المللی قابل شناسایی
و اثبات باشد.
EB-2 / ویزای کار
ویزای مختص پزشکان برای کار در مناطق محروم
EB-3 / ویزای کار
ویزا برای متخصصین، کارکنان تجربی و دیگر کارکنان در رشته های تخصصی می باشد.
این ویزا نیازمند داشتن کارفرما (پیشنهاد کار) و اجازه کار در امریکا می باشد.
درحالی که موارد نیاز برای واجد شرایط شدن برای این ویزا سهل تر از موارد EB-1 و EB-2 می باشد، به دلیل تراکم متقاضیان این نوع ویزا مدت زمان انتظار برای پذیرش درخواست بیشتر است.
H-1B / ویزای کار
ویزای H-1B روش قانونی دعوت از کارشناسان و یا متخصصین خارجی برای مدت موقت به ایالات متحده امریکا می باشد. با این ویزا تامدت ۶ سال می توان در امریکا اقامت و کار نمود. این ویزا
برای خوداشتغالی صادر نمی شود. تقاضای این ویزا باید از طرف یک شخص یا سازمان به عنوان استخدام کننده یا کارفرما در امریکا انجام شود.
امتیاز ویزای H-1B در حقیقت اجازه کار قانونی در امریکا در شرایط غیر مهاجرتی می باشد و در مدت اعتبار آن دارنده ویزا می تواند آزادانه به خارج از امریکا سفر نماید.
ویزای I
ویزای I یک ابزار حیاتی در سیستم جهانی است ، جائیکه اخبار و فرهنگها قسمت و توزیع در میان خطهای ملی شده اند.
ویزای I برای کارمندان رسانه ها ، شامل گزارشگران، روزنامه نگاران و کارکنان کشتی یا هواپیما ، قابل دسترسی می باشد. بهترین ویزا برای سازندگان فیلم این نوع ویزا است. ویزای I
فقط برای کسانیکه برای رسانه خارجی کار می کنند، قابل تقاضا می باشد.
H-2A / متخصصان کشاورزی فصلی
به کارفرمایان آمریکایی اجازه می دهد تا ملیت های خارجی را برای پرکردن مشاغل موقت کشاورزی به ایالت متحده بیاورند.بیشترین طول دوره تا سه سال می باشد.
سلام
ممنون از پاسختون من لیسانس مهندسی بهدشت محیط می باشم و دارای چند سال سابقه کار در همین رشته هستم می خواستم بدونم از طریق ویزای کار می تونم برای گرین کارت اقدام کنم اگر شدنی هست راهنمایی می خوام که چطور و چگونه ممنون ا.:n36:
در واقع می خوام بدونم چطوری می تونم اقدام کنم از طریق کار که هم کارم تضمین شده باشه و هم اینکه دارای گرین کارت بشم .
نقل قول:شما باید از طریق ویزای H1B اقدام کنید..... ابتدا باید کارفرمای که مورد تایید وزارت کار امریکا / اداره مهاجرت هست رو پیدا کنید که شما رو به عنوان یک متخصص خارجی برای کار در امریکا دعوت به کار و ساپورت کنه ...نقل قول:
اما گرین کارت تضمینی ! ... دوست من به هیچ عنوان تضمینی برای گرین کارت در این نوع ویزا نیست و یا به عبارتی دیگر گرفتن گرین کارت از این طریق بسیار سخت خواهد بود کارفرمای شما باید به دولت امریکا ثابت کند که در ایالات متحده امریکا هیچ شخصی حاضر به انجام کار شما / یا توانایی انجام تخصص شما را ندارد و باور کنید این مرجله به هیچ عنوان راحت نیست !!
سلام
دولت کویت قانون فاتکا رو پذیرفت
چند روز دیگه مجلس هم تصویبش میکنه
بعدش هر کسی بیش از 50,000 دلار داره و هر شرکتی که بیش از 250,000 دلار داره اسمش فرستاده میشه برای دولت امریکا
منبع
اگر یه روزی ایران این قانون رو بپذیره برای خیلی از ایرانیهایِ امریکائی دردسر ساز میشه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط یکی از دوستان;
جهت اطلاع شما و همه ی کسانی که قصد سفر دارند به خارج و حتی داخل کشور :
بازرسانِ قسمتِ بازرسی کاملاً حق دارند که به هر فردی و هر چیزی شک کنند و بازرسیش کنند مگر اینکه مصونیت سیاسی داشته باشه که قانونش فرق میکنه
وقتی به کسی شک میکنند اول ازش چند سوال میپرسند .
اگر دیدند مضطرب و نگران هست , صداش میلرزه , خونسرد نیست , عصبی هست , درست جواب نمیده , نگاهش مشکوک هست , دستش میلرزه , حرفهای ضد و نقیض میزنه , موقع راه رفتن متردد و نگران هست و خیلی علامتهای دیگه , حسابی بهش شک میکنند و ممکنه حتی از رفتنش جلوگیری کنند و بفرستنش قسمت بازرسی دقیق [b]
اگر به هاردهای شما شک کنند ازتون میپرسند چرا این همه هارد دارین ؟ توشون چیه ؟ و ممکنه بگن برید قسمت بازرسی دقیق تا محتویاتشون چک بشه
اگر اعتراض کنید یا نگران بشید یا رنگتون بپره پس صد درصد باید برید بازرسی دقیق
اما اگر خیلی خونسرد و حتی با لبخند بگین توشون فایلهای کاریم هست و عکس و فیلم خانوادگی و اینها , ممکنه بگن بفرمائید برید به سلامت , سفر بخیر
به هر حال اعتراض شما به سوالها و بازرسی باعث میشه بیشتر بهتون شک کنند
من هم هارد به ایران آوردم، هم از ایران بردم، 2 ترابایت آداپتوری، تو چمدان هم گذاشتم، مشکلی هم نه اینور پیش آمد نه تو ایران.
سلام
دیروز مجلس نمایندگان امریکا قانونی رو تصویب کرد که بر اساس اون شهروندان کشورهائی که حق دارند بدون ویزا وارد امریکا بشند ,اگر در 5 سال گذشته (از فوریه 2011 به بعد) به ایران , سوریه , عراق و سودان سفر کرده باشند نمیتونند بدون ویزا وارد امریکا بشند
تکراری ........... لطفاً حذف شود
Congress Just Put Iranian-Americans and Others At Risk for Becoming Second-Class Citizens
اینترسپت در گزارشی به قلم "مرتضی حسین" نوشت:
هر دو مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا بر سر اختصاص 1.1 هزار میلیارد دلار بودجه برای تامین نیازهای مالی سرویسهای خدماتی دولت فدرال توافق کردند. این طرح اجتماعی – سیاسی بسیار گسترده خواهد بود و موضوع مسافرت اتباع خارجی از اروپا و آسیا به آمریکا را هم دربر میگیرد.
آمریکا و اروپا در 25 سال گذشته به توافقنامهای متعهد بودند که به موجب آن اتباع 38 کشور مورد پذیرش آمریکا قادر بودند بدون اخذ روادید به این کشور سفر کنند.
در مقابل، این 38 کشور اروپایی نیز پذیرفتند از اتباع آمریکایی بدون الزام در دست داشتن روادید، میزبانی کنند؛ اما با قانون جدیدی که به تصویب مجلس سنای آمریکا رسید، شرایط را کاملا دگرگون میکند.
نمایندگان آمریکا قانونی را وضع کردند کردند که به موجب آن اگر هر کدام از اتباع 38 کشور تحت توافق با آمریکا، از سال 2011 به ایران، عراق، سودان و سوریه سفر کرده باشند، برای ورود به خاک آمریکا نیازمند دریافت روادید خواهند بود.
این موضوع بدتر از آن است که در نگاه نخست به نظر میرسد. این قانون حتی شامل افرادی میشود که از والدینی ایرانی یا سوری متولد شده باشند.
فرقی نمیکند اگر شخص در کدام کشور اروپایی متولد شده باشد، همین که والدین او متولد ایران یا یکی از کشورهای ممنوعه ذکر شده باشد، برای مسافرت به آمریکا با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.
این افراد خارج از توافقنامه "سفر بدون اخذ روادید" قرار میگیرند و باید درخواست آنها برای ورود به خاک آمریکا مورد ارزیابی کمیته ویژه اداره مهاجرت و گذرنامه قرار بگیرد و درصورت توافق این کمیته، برای شخص درخواستکننده روادید صادر خواهد شد.
در قانون جدید تاکید شده است افرادی به ملیت ایرانی، سوری، سودانی و عراقی در پایینترین مرتبه شهروندی قرار میگیرند و هیچ توافقنامهای درمورد آنها قابل اجرا نیست.
بسیاری از نهادهای مدنی و حامی حقوق شهروندی در آمریکا با ارسال نامهای به مجلس نمایندگان این کشور اعلام کردند یک آمریکایی نباید به دلیل ملیت و مذهب آبا و اجدادی خود مورد توبیخ قرار بگیرد.
"جمال عبدی،" سخنگوی شورای ملی ایرانیهای آمریکایی، اعلام کرد: دو ملیتی بودن موضوعی نیست که شما آن را انتخاب کرده باشد. اگر شما یک ایرانی با ریشه ایرانی باشید و یا پدرتان شهروند ایرانی بوده باشد، شما دیگر اجازه نخواهید داشت بدون اخذ روادید به آمریکا وارد شوید.
اینترسپت در این باره نوشت:
قانون جدید مهاجرت آمریکا با نواقص و مشکلات بسیاری همراه است. به این ترتیب تجار، بازرگانان و خبرنگارانی که به واسطه برنامه شغلی در سالهای گذشته به ایران، سوریه، عراق و سودان سفر کردهاند نیز در فهرست افراد مظنون آمریکا قرار میگیرند.
به این ترتیب زمانیکه توافق هستهای میان ایران و غرب امضا شد و انتظار میرود برگ جدیدی از روابط دیپلماتیک میان ایران و آمریکا گشوده شود، واشینگتن قصد دارد ایرانی – آمریکاییها را به شهروندان درجه دو تبدیل کند.
YJC
سلام
اوباما هم امضاش کرد
شد قانون
طبق خبر امروز VOA
هزاران زندانی در امیرکا بر اثر خطای کامپیوتری , زودتر از موعد آزاد شده اند !!!
سلام
اداره ی مالیات امریکا امروز هشدار داده به کویتیهائی که پاسپورت امریکائی دارند و هنوز مالیات اموالشون رو به دولت امریکا ندادند که اگر طبق قانون فاتکا مالیات ندند پاسپورتهاشون باطل میشه
کفگیر خزانه ی دولت امریکا حسابی خورده تهِ دیگ که راه افتاده دور دنیا و دنبال مردمی میگرده که مالیات ندادند
20 هزار ملیارد دلار بدهی داره
تازه یه عده میگن خیلی بیشتره اما صداش رو درنمیارند
سلام خوبین؟
سه تا سوال دارم!
برای ثبت نام تو قرعه کشی پاسپورت نیازه؟
کسی از بچه های این سایت اسمش در اومده و رفته؟
بعد از رفتن دغدغه کار نداریم؟
نهنقل قول:
نمیدونم !
چرا، بسیار زیاد...
سلامنقل قول:
برای ثبت نام لازم نیست اما برای رفتن به کشورهای دیگه تنها مدرک معتبر که به عنوان مدرک شنایائی ازش استفاده میشه همون پاسپورت هست
البته اگر وضع یک کشور نابسامان باشه و دولت رسمی نداشته باشه اونوقت به جای پاسپورت "شند مسافرتی" صادر میکنه مثل فلسطین که قبلاً سند صادر میکرد به جای پاسپورت
پاسپورت یعنی مدرکِ شنایائی بین المللی
برای ثبت نام لاتاری گیرین کارت پاسپورت نمیخوان :این مشخصات رو میخوان
تنها سایت رسمی ثبت نام و مشاهده نتایج قرعه کشی هم اینه
وقتی اسمتون در بیاد و از بقیه ی خانها هم بگذرید و برید یو اس آ , شما یا میتونین کار کنین یا درس بخونین یا هر دو یا ازدواج کنین
اگر پول کافی برای تحصیل ببرین یا کسی باشه هزینتون رو بده نیازی نیست تا پایان تحصیل کار کنین
در یک کانال ماهواره ای که توی کار ویزا و اینها هست گفت امریکا مثل ایران نیست که بگیم میخوام بخورم و بخوابم چون پول دارم
باید کار کرد . حداقل باید یک بیزنس بزنین و بشین مالک و تعدادی رو استخدام کنین تا کار کنند و پول دربیارند
یا شریک یک بیزنس من یا بیزنس وومن بشید
کار فراوونه اونجا اما بستگی داره کی اهل کار باشه
یادمه تو دهه ی 70 یه برنامه توی رادیو ایران بود که جوونها زنگ میزدند میگفتند کار نیست و بیکاریم
یه افغانی زنگ زد گفت ما دو ملیون نفریم و هیچکدوممون هم بیکار نیستیم چون از کار عار نداریم
ممنون از توضیحات کامل
1) عزیزانی که رفتنن و شما می شناسین الان چه شغلهایی دارن؟
2) هر شهری که خواستن ساکن شدن؟
3) امکان داره تو مصاحبه هم کسی مردود بشه؟
1) هم شغل سطح پایین مانند گارسونی و هم شغل های سطح بالا مانند مدیریتنقل قول:
2) بله
3) امکانش هست، ولی من نمیدونم به چه دلیل هایی، یه سرچ ساده توی گوگل به شما میگه.
دوستان از بس مطلب تو گوگل خوندم گیج شدم ؟
1- گویا کارمندان دولت در مصاحبه ریجکت میشن ! تایید می کنید ؟
2- من دیپلم فنی دارم و بعدش کاردانی و کارشناسی گرفتم ! میگن دیپلم براشون از همه مهتره و دیپلم نظری با مدرک پیش دانشگاهی براشون مهمه. درسته؟
1- نهنقل قول:
2- نه
ممنون از پاسختون
به عنوان آخرین سوال :
همسرم شاغل در آموزش و پرورش هست. و تعهد پنج ساله داره.
اگر لاتاری برنده بشم و بخوایم بریم تو ایران برام مشکل ساز میشه؟
در مورد اینکه تو ایران دچار مشکل میشید یا نه رو باید از همون ایران بپرسید.نقل قول:
شانس برنده شدن لاتاری اونقدر زیاد نیست که فکر شما رو از الان مشغول کرده، اگر زمانی هم برنده شدید و تصمیم گرفتید بیایید، من بهتان پیشنهاد میکنم مرخصی بدون حقوق بگیرید و بیایید اینجا شرایط رو ببینید، کلا آمریکا زمین تا آسمان با فیلم های هالییودی و تصورات ما فرق داره، تمام پل های پشت سرتان را خراب نکنید.
با سلام و عرض خسته نباشید.من یه سوالی داشتم.اگر من در لاتاری با اسم پاسپورتم ثبت نام کرده باشم و بعدا پسوندی که در کنار اسمم هست از شناسنامم حذف کرده باشم و اگر انتخاب بشم برای من مشکلی پیش میاد؟امکان داره قبول نکنن؟
دوست عزیز
احتمال برنده شدن در لاتاری اونقدر کم کم کمه که ارزش اینکه فکرتون رو مشغولش کنین نداره اما چنانچه اینقدر خوش شانس بودین که اسمتون دراومد
شما با شناسنامه جدید میرین پاس جدید با نام خانوادگی جدید می گیرین و هنگام مصاحبه هر مدرکی که لازمه ارائه میکنین
کنسول آمریکاست که باید قانع بشه و باتوجه به شرایطیکه شما گفتین به جهت تغییر نام خانوادگی نباید مشکل خاصی باشه.
کلاً در لاتاری افراد پذیرش شده باید مدارک ترجمه شده اییکه دقیقا منطبق با ادعاشون موقع ثبت نام مبنی بر مشخصات فردی و مدارک تحصیلی گفتن به کنسول ارائه کنن و با کوچکترین تناقضی فرد مورد نظر رد میشه. بطور مثال مثلا شما هنگام ثبت نام گفتین نام خانوادگی تون A است و موقع مراجعه به سفارت نام تون B شده باشه در حالت عادی رد میشین مگر اینکه مدارک مربوطه را که چه زمانی نام خانوادگی تون از A به B تغییر کرده ارائه کنین.
با آرزوی قبولی شما در لاتاری.
اقا میشه دلیل قانع کننده ایه بگید چرا امریکا مثله فیلمهای هالیوودی که میگن نیست؟
مثال بزنید
به همون دلیلی که ایران مثل فیلم های صدا و سیما و هند مثل فیلم های بالیوود نیست.نقل قول:
به همون دلیل که هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشهنقل قول:
حالا خوبه آمریکا بعضی از واقعیت های جامعه خودشو تو سینماش نشون میده
کشور ما که همش سانسور میکنه
سانفرانسیسکو خونه متری چنده؟ :n02:
تا متری 10 میلیون اگه پیدا میشه چرا تو این ایران خراب شده خونه بخریم؟
نقل قول:اخه دوستان من میگم مثال بزنید رفتین دیدین؟فک کردی کجا دنیا همینطوری که هست خودشو نشون میده (اینو که همه هم میدونن)نقل قول:
من میگم مثال بزنید چیش اینطوری که نشون میدن نیست
قیمت نیویورک رو ندارینقل قول:
یه منطقه امن بی سرصدا
سوال شما از پایه بر اساس پیش فرض غلط شکل گرفته، پرسیده بودید چرا امریکا مثل هالیود نیست.نقل قول:
شما اول باید مدارک و مستنداتی رو ارائه کنید که نشون بده هالیود نماینده جامعه آمریکاست یا هالیود متعهده که بیانگر واقعیت های آمریکا باشه و بعد بیاید و پرسش کنید که چرا نیست؟ سوال شما در نطفه عقیم هست اصلا نیازی به پاسخ نیست.
اگه توضیح بیشتری احتیاج دارید سینما یه هنر (به انضمام ابعاد تجاری و ...) هستش و قرار نیست هنر نماینده تمام رئالیسم یه جامعه باشه.
سلامنقل قول:
زندگی در این دنیا بی مشکلات نمشه چه برسه زندگی روی کره ی زمین با این همه انسان پلید و خبیت و همچنین جهل انسان و مشکلات زیستی و غیره
امریکا هم از مشکلات خالی نیست
شما تظاهراتِ we are 99% رو به یاد دارین ؟
1% از امریکائیها امریکا رو در مشت خود دارند
بقیه برای اون 1% کار میکنند
اون یک درصد هم فقط به کسانی پول میدند که براشون پولساز باشند . یعنی در ازای 100 دلار که میگیرند حداقل 150 دلار بریرند به جیب کارفرما
از حدود 20 سال پیش مشکلات مالی امریکا شروع کرد به افزایش شدید که علتش ظهور اقتصادهای شرقی بود و علتهای دیگه مثل رفتارهای دولتهای امریکا که باعث هزینه های سنگین نظامی و امنیتی و اطلاعاتی برای امریکائیها شد
بیکاری زیاد شد . فساد و فحشا و جرم و جنایت و ظلم بیشتر شد . فقر منتشر شد
رقابت مردم برای کسب معیشت بیشتر شد
الان تعداد ناراضیان امریکا از هر وقت دیگه ای بیشتره
گرانی خدمات و امکانات , گرانی مسکن , حقوق کم , کم بودن فرصتهای شغلی خوب
امریکا الان بدهکاترین کشور دنیاست با حدود 20 هزار ملیارد دلار که عده ای میگن بیشتره اما صداش رو درنمیارند
طلبکارترین کشور هم ژاپنه . همون ژاپنی که توسط امریکا کمرش شکست و روی یک مشت جزیره ی آتشفشانی دارند زندگی میکنند در یک جای دور افتاده و پرت , نفت و گاز هم نداشتند و ندارند اما مغزشون کار میکرد , دزد و مال مردم خور عمده نداشتند , برای کشورهای دیگه رجزخوانی نکردند , از همدیگه متنفر نبودند و واقعاً اتحاد داشتند , گردانندگانشون فاسد و دزد مال مردم خور نبودند و یا بسیار بسیار کم بود
خلاصه امریکا مشکلاتش از همیشه بیشتره .
والله به این میگن جوابنقل قول:
دمت گرم اقا
ممنون از پاسختون:n16:
سلام. می خواستم بدونم اگه یکی سال 2013 برای خواهر و برادراش اقدام کرده باشه تا کی میتونن برن؟ اینکه حدود 12 تا 14 سال زمان میبره درسته؟ و اینکه کدوم جدول ازVisa Bulletin مربوط به اینه؟
بله، یعنی چی تا کی میتوانند برند؟ بله همونقدر طول میکشه، F4نقل قول: