ببخشید عدداش رو اشتباه گفتم
با لنزه اولترا وایده 22-10 به غیر از منظره میشه استفاده هایه عادی رو انجام داد؟
ممنونم که وقت گذاشتین :n16:
Printable View
ببخشید عدداش رو اشتباه گفتم
با لنزه اولترا وایده 22-10 به غیر از منظره میشه استفاده هایه عادی رو انجام داد؟
ممنونم که وقت گذاشتین :n16:
خیر نمیشه , لنز واید برای بنا و طبیعت یا فیلمبرداری مناسبه نه پرتره و...
سلام دوست عزیز،نقل قول:
تشکر بابت راهنمایی،
برای فیلم میخوام فیلم های کوتاه آماتوری
تفکیک صدای اصلی و زمینه خیلی برام مهمه.
در مورد ریکوردر ها هم یه کم توضیح بدی ممنو میشم.
با هر لنزي هر نو عكسي ميشه گرفت هيچ ربطي نداره. فقط هيچ كس لنز آلترا وايد براي پرتره و لنز تله براي منظره نگرفته.نقل قول:
اما خطاي ديستورت و پرسپكتيو اين لنز خيلي كمه
من میخوام یه دوربین بگیرم اما حقیقتش زیاد اطلاعی ندارم از دوربین
تا 1500 میخوام هزینه کنم
یه دوربین میخوام که بشه لنزش رو تعویض کرد.یعنی بشه لنزهای مختلف روش زد
حالا دوستان چی پیشنهاد میکنن؟
خیلی خیلی ببخشید بازم سوال میکنم
به نظره شما منطقیه که دوربین رو با لنزه 18-135 بخرم و این لنز رو بزارم برایه استفاده هایه عادی؟ چون لنز منظره رو 3 یا 4 ماه بعد میخوام بگیرم
بعده 4 3 ماه لنزه 22-10 رو بگیرم؟ بعد فیلتری که برای این نوع عکاسی برایه لنزه 10-22 پیشنهاد میکنید چی هست؟ پلاریزه مناسبه؟
:n16:
نقل قول:نقل قول:
خواهش می کنم.
راستش شما تکلیفتون رو با خودتون مشخص بکنید! که بیشتر علاقه مند به چه ژانر عکاسی هستید.
با لنز 10-22 میشه کار های دیگه هم انجام داد اما خب خیلی منطقی نیست!
این لنز مناسب منظره و بنا و عکس های خبری از نزدیک که زاویه زیاد میخواهید در فیلم برداری هم خوبه.
و بفرمایید چقدر می خواهید مجموعا الان خرج بکنید و بعدا چقدر دیگر اضافه می کنید؟
مثلا ترکیب لنز های 24-105 + 10-22 یک ترکیب خیلی خوب هست برای بدنه های کراپدار کانن.
اما اگر قرار باشد تک لنز باشد و لنز همه کاره
پیشنهادم 15-85 است. هم واید خوبی دارد (تا مدت ها دستتان بازهست و...) هم کیفیت خوبی دارد و هم اینکه یه مقدار تله هم دارد. (پیشنهادم این هست که 18-135 نگیرید و همین 15-85 را بگیرید!)
اما اگر قرار باشد عکاسی مثلا خبری انجام بدهید به نظر من باید سعی بکنید حتما یکی از 70-200 ها را تهیه بکنید. خیلی کارایی بالایی دارد. حتی در کنار این لنز 18-55 هم استفاده بکنید کارتون رو راه می اندازه!
در کل خیلی مهم هست چه ژانر عکاسی ای بخواهید دنبال بکنید و....
و اینکه راستش بنده الان یادم نمی آید کدام دوربین کانن را می خواهید تهیه بکنید؟
برای فیلتر هم پلاریزه + یک فیلتر nd (بیشتر برای عکس هایی مثل آبشار و رودخانه و... که تایم ثبت عکس زیاد ترمی گذارید) بگیرید خوب است.
پیشنهاد می کنم حواستان به خرید تجهیزات جانبی هم باشد. (مثل سه پایه ، فلاش و کیف مناسب)
-------------------------------------------------------------------------
کیفیتش خوب نمیشود!نقل قول:
پیشنهاد می کنم اکسترنال صدا رو ضبط بکنید.
ریکوردر های ذیل رو من پیشنهاد می کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه در کل برای فیلم کوتاه خیلی به صرفه نیست که تجهیزات رو بخواهید بخرید مگر اینکه حجم کار هاتون قابل توجه باشد.
و همراه خرید ریکوردر باید میکرون گان نیز تهیه بکنید.
نقل قول:
اگر نهایت هزینه شما 1500 هست پیشنهاد می کنم سراغ دوربین های dslr که قابلیت تعویض لنز دارد نیایید!
چون برای کیفیت مناسب عکس شاید حتی بیشتر از بدنه لنز مهم می باشد و الان لنز های خوب و ... حدود 2 میلیون به بالا هست!
و اینکه اگر آماتور علاقه مند عکاسی هستید یک شبه dslr تهیه بکنید.
ولی اگر حاضر هستید بعد ها هزینه لنز و تجهیزات جانبی را نیز انجام بدهید
باز توصیه می کنم حدود 2 میلیون یک بدنه خوب به همراه لنز کیت بگیرید و مدتی عکاسی بکنید و بعدا تجهیزات را کم کم اضافه بکنید.
در برند کانن توصیه بنده 600d (قیمت 650 و 700 را الان ندارم اون ها بتونید بگیرید بهتر هست.) به همراه لنز کیت 18-55.
در نیکون مشابه نیکونیش d5200 d3200 هست. (راستش جدیدا اطلاعاتم در برند نیکون خوب نیست.)
سلامنقل قول:
دوربین بدون ابنه Sony nex f3 همراه لنز کیت 18-55
Canon 1100d و.Nikon d3100 هر دو با 18-55
پیشنهاد من f3 .در هر صورت اگر امکان افزایش بو دجه تا 2ت هست مدلهایی که دوستمون معرفی کردند بهتره+باید احتمال هزینه خرید لنز در اینده رو در نظر بگیرید.
پاینده باشید
من قبلش گفتم که برایه عکاسی (منظره) هست
راستیش انتخاب من خرید 650 دی با لنزه 18-55 هست که حدودا 2100-2500 در میاد که با لنزش کار هایه عادی رو انجام بدم(البته در صورته نگرفتنه 15 85 ) چون که دیدم با 10-22 زیاد منطقی نیست انجام دادنه کار هایه عادی! قیمت برایه لنز هم برایه 4 ماه بعد از 2 تومن تا 2700 اینا دارم
بعده 3 یا 4 ماه میخواستم یه لنزه 15-85 بگیرم یا اولترا وایده 10-22 برایه عکاسی منظره
که اگه 15-85 رو بگیرم دیگیه لنزه 55-18 یا 18-135 رو نمیگیرم
اما اگه بخوام 10-22 بگیرم دوربین رو با لنزه 55-18 میگیرم
نظره شما چیه بین 10-22 یا 85-15؟
نظره من رویه خرید 10-22 هست
بازم شرمنده ریاد سوال پرسیدم :n16:
نقل قول:
کار منطقی ای هست فعلا با لنز کیت 18-55 خرید بکنید
بعدا هم بیشتر دستتون میاد که کدومش بیشتر مناسبتون هست ، یک لنز همه کاره یا یک لنزه اولترا واید.
اما اگر بخواهید تخصصی عکاسی منظره بکنید همون 10-22 خیلی مناسب تر هست. اما بعد ها اگر خواستید سراغ عکاسی خبری یا پرتره برید باید به فکر تهیه یه لنز دیگه باشید(برای پرتره لنز 50 یا 85 ، یا 24-105 یا 70-200 برای خبری هم 2 مورد آخری)
اما 15-85 هم برای منظره بد نیست. (هرچند چون دیافراگم پایه اش متغیر هست برای خبری هم خیلی مناسب نیست! خلاصه یه لنز همه کاره خوب هست و لنز همه کاره نمی تونه در زمینه تخصصی با لنز مختص اون ژانر عکاسی رقابت بکنه و برنده بشه!)
اما اگر می دانید فقط یک لنز می خواهید بخرید بلاشک همین رو تهیه بکنید.
خرید خوبی داشته باشید و از عکاسی لذت ببرید.
دوستان با لنز های واید مثل 10-22 نمیشه عکس ماکروی خوبی گرفت ؟
نقل قول:با سپاسنقل قول:
راستش آماتور هستم اما به عکاسی علاقه دارم
الان فقط میتونم دوربین رو بخرم اما برای خرید لنز و سایر وسایل در آینده برنامه دارم
1-حالا منظور شما اینه که اگه بخوام تا 1500 خرج کنم ، برای گرفتن عکسهای با کیفیت حتما باید یه لنز خوب سرش باشه؟ اما مثلا اگه تا 2 تومن هزینه کنم بدون لنز هم عکسهای خوبی میتونم بگیرم؟
2-در مورد این لنز 18-55 هم یه مختصر توضیحی بدید ممنون میشم.این که چه استفاده ای از این لنز میشه کرد؟
ماکرو گرافی با 10-22 ؟نقل قول:
تا الان ندیدم
تنها راهی که شاید وجود داشته باشه معکوس هست که اصلا منطقی نیست! این لنز رو معکوس کرد و اصلا بعید می دونم بشود هم!
معکوس هم بخواهند انجام بدهند یه لنزی مثل 18-55 را معکوس می کنند و....
نقل قول:
یه زمانی که می خواستم تازه dslr بگیرم می گفتم فعلا بدنه رو بگیم بعدا بقیه وسائل رو می خرم و... ولی تا مدت ها این بعدا نیومد!
تفاوت دوربین 1500 با 1750 (این دوربین 600d این قیمت هست گویا الان!) شاید در نگاه اول به همون لنز 18-55 خیلی نباشه اما خب کیفیت دوربین و... بهتر هست و کارایی بیشتری دارد
و اگر بخواهید بعدا هم تجهیزات و لنز به مرور بخرید واقعا این یه مدار ارزش داره که دوربین بهتری داشته باشید تا بعدا که دارید هزینه می کنید دلتون نسوزد!
با لنز 18-55 خیلی هم میشه عکس خوب گرفت! اما لنز تخصصی نیست و برای عکاسی تخصصی احتیاج به تهیه لنز مناسب اون ژانر هست.
18-55 ارزون قیمت هست اما با توجه به کیفیتش و قیمتش خیلی لنز خوبیه (کیفیت به نسبت قیمتش واقعا خوبه!)
لنزی هست که تا مدت ها می تونید باهاش کار بکنید و عکاسی را به مرور یاد بگیرید و کم کم تجهیزات جانبی بخرید.
اما عرض بنده این بود که اگر میخواهید بعدا تجهیزات بخرید حداقل یه دوربین با کیفیت بهتر و قیمت نزدیک تهیه بکنید
ولی اگر نمی خواهید بعدا هزینه های لنز (تهیه 2 لنز حرفه ای ممکن هست 2 الی 3 برابر خود بدنه براتون خرج داشته باشد!) و تجهیزات جانبی نداشته باشید یه دوربین شبه dslr تهیه بکنید و بسیار می تونید از عکاسی لذت ببرید.
dslr مثل دوربین های فول فریم برای اشخاصی که کراپدار هستند ، خیلی وسوسه انگیز هست اما هزینه های جانبی بدنه از خود بدنه چند برابر بیشتر هست! نکته اش در این هست.
به نظرم اگر هنوز مصمم به خرید dslr باشید و حتما بعدا تجهیزات برایش تهیه می کنید دوربینی مثل 600d کانن تهیه بکنید و کم کم تجهیزات را بخرید. (مثلا 6 ماه دیگه که شناخت خوبی از لنز ها به دست آوردید یه لنز 2 میلیونی اون موقع بخرید و تا مدت ها می توانید حرفه ای عکاسی بکنید و لذت ببرید.)
با سلام و سپاس
میخوام یه 5100d بخرم
با توجه به قیمت مناسب و امکانات خوب تنها ایراد این دوربین (شاید ایراد نباشه) عدم فوکوس داخلی این به چه معناست ؟ میشه اینطور فرض کرد در حالت اتومات در واقع موقع فشردن دکمه شاتر لنز جلو عقب نمیره و باید دستی این کار رو کرد ؟
ممنون از وقت و حوصله شما دوستان گرامی
تمامی دوربین ها کم کم دارن موتور فوکوس داخلی رو حذف و اون رو به لنز منتقل میکنن شما با خرید لنزهای دارای موتور فوکوس (90 درصد لنزهای جدید موتور فوکوس دارند) مشکلی تو این زمینه نخواهید داشتنقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
خب الان شما از مدلهای شبه dslr چی پیشنهاد میکنید؟
دوستان من یه دوربین Canon 1100D دارم میخواستم بدونم عکس واید بخوام بندازم تنظیم خاصی داره یا حتما لنز مخصوص میخواد؟
و اینکه الان قیمت این دوربین چند هستش ممنون.
سلامنقل قول:
شب بخير
نه عزيز لنز مي خواد، لنز هاي وايد هم بسيار گرون هستند.
قيمت نو اين بدنه حدود 1200 هست و دسته دومش رو خيلي پايين بر ميدارند.
با تشكر
ممنون.نقل قول:
حالا مودی نداره که کادر سیاه بالا و پایین عکس بیافته و به اصطلاح فشرده کنه عکسو؟
راستش پیشنهاد من 1gx بود اما قیمت جدید را دیدم پشیمان شدم! :n13:نقل قول:
تقریبا با همین قیمت میشود 600d را با لنز کیت خریداری کرد!
البته 15g نیز خوب است.
نقل قول:خب چرا فعلا تا بتونید لنز تهیه بکنید عکس های پانوراما نمی گیرید؟نقل قول:
به نحوی ردیف عمودی و افقی چند عکس تهیه بکنید و تلفیق بفرمایید درست است نمی شود آن کیفیت لنز واید و... اما خب روشی هست که بتونید این محدودیت را پشت سر بگذارید.
تا ان شا الله بتونید یه لنز واید تهیه بفرمایید.
چطوری میتونم عکس پانوراما بگیرم؟رو کدوم مد باید بزارم...همچین مدی رو من ندیدم!نقل قول:
دوست خوبم بنظر من حیفه با این بودجه slr نگیری با در نظر گرفتن اینکه قصد یادگیری عکاسی داری شبه slrها تفاوت قیمت محسوسی ندارند میمونه بحث لنز که هر وقت تونستی میگیری +لنزهای ارزان قیمت هم داریم که کیفیت راضی کننده ای دارند, یکی از دوستان من مدتهاست با 18-55 عکاسی میکنه و هنوز نتوسته لنز مد نظرش رو بگیره شکایتی هم نداره و بغیر از فواصل دور تقریبا از همه چیز عکس میگیره.نقل قول:
شما با دوربین کامپکت هم میتونید عکس خوب بگیرید مهم دید عکاسه و تفاوت در جزییات است .
پاینده باشید
شما برای پانوراما باید دستی عکس ها را بگیرید و با فتوشاپ و برنامه های مشابه اون ها را به هم متصل بکنید و عکس نهایی بدست می آید.نقل قول:
یه سرچ داشته باشید بسیار مطالب دراین باره وجود دارد.
راستش با توجه به قیمت شبه dslr ها بنده هم پشیمان شدم از نظری که داده بودم!نقل قول:
البته شبه حرفه ای های خوب هم هست (که لنز دیافراگم باز داشته باشد و...) اما باز شاید خیلی نمی صرفد.
لنز 18-55 برای خیلی از علاقه مندان آماتوری حدود 1 سال یا شاید هم بیشتر پاسخ گویشان خواهد بود تا کم کم سطح عکاسیشون را افزایش بدهند و...
اما لذت واقعی dslr ها در استفاده از لنز ها می باشد!
سلام دوستان
کسی در مورد sony alpha a77 اطلاعاتی داره؟بنظرتون چجور دوربینیه؟
سلام علیکمنقل قول:
راستش تا الان باهاش کار نکردم اما در رده خودش طبق ریوو هایی که ازش خوانده ام و... بدنه قابل رقابتی است. و مقداری قیمتش نیز از 7d کانن پایین تر هست.
اما رفتن به سراغ دوربین های سونی باید یک نکته را توجه داشت که در انتخاب لنز مقداری محدود تر از برند های نیکون و کانن خواهید بود
و اینکه اگر یک روز بخواهید بفروشید به نسبت کانن و نیکون مشتری کمتری خواهد داشت و قیمت پایین تری باید بفروشید.
دلیل خاصی دارید که از برند کانن یا نیکون انتخاب نمی کنید؟ (البته در بعضی پارامتر ها در ریوو ها دیدم که در رنج قیمتی مشابه از دوربین های کانن و نیکون نیز بهتر بوده است! اما اگر لطف بفرمایید دلیل انتخابتان را بفرمایید ممنون میشم.)
من دوربینی در حد 3.5 تا 5 میلیون میخواستم کنون d7100 رو پیشنهاد دادن وقتی رفتم یه مغازه گفت این دوربین در این رنج قیمت از 7100 بهتره حالا اگه شما دوربینی بین کنون و نیکون سراغ دارید معرفی کنیدنقل قول:
با تشکر فراوان
البته آنی که فرمودید نیکون می باشد نه کانن!نقل قول:
در این رده دوربین کانن 7d می باشد.
این دوربین سونی چندی پیش یکی از دوستانم گفتند یه سرچ بزنم و نظرم رو بهشون بگم.
نظرم همینی بود که خدمت شما عرض کردم.
چون وقتی کانن و نیکون انتخاب میشود از نظر لنز - خدمات جانبی - وسایل جانبی - فروش و... بهتر می باشد.
چند وقت پیش یکی از دوستانم یک دوربین سونی داشت می خواست بفروشه دریغ از یه مشتری!
(سونی دوربین های تصویر برداریش عالیه ، البته همون هم از وقتی که dslr ها وارد حیطه تصویر برداری شدند مقداری محبوبیتش کم شده و...)
بستگی دارد که شما فقط 3.5 تا 5 را بخواهید خرج بدنه بکنید یا خیر کل تجهیزات می خواهید این میزان خرید بکنید؟
و اینکه برای چه کاری (چه ژانری) دوربین را می خواهید استفاده بکنید؟
سلام
قصد خرید canon 60D رو دارم البته سقف هزینه هست....
بین دو لنز زیر:
EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM
کدوم رو پیشنهاد میدین بالایی که f/2.8 داره بهتره یا زیاد واسه عکسهای خانوادگی تفاوتی نداره و بهتره 17-85 رو انتخاب کنم
که مقداری هم قدرت زوم بیشتر داره ممنون
راستی کسی حدود قیمت این دو مدل رو داره
نه با یه لنز که معمولا روی خود دوربین ها هست. مخیوام لنز خودش عالی باشهنقل قول:
بیشتر پرتره و منظره و نیمه حرفه ای برای کارای شخصی و از روی علاقه مراسمی گردشی چیزی باشه
با تشکر
سلام علیکمنقل قول:
دیافراگم باز خیلی خوبه. من به شخصه چون یکی از جاهایی که گاها عکاسی می کنم نور بسیار کم است بدون دیافراگم 2.8 اصلا جوابم را نمی دهد
اما برای استفاده معمولی ! به نظرم نمی صرفد!
یعنی در استفاده خانوادگی و.... رنج کامل و خوب اهمیت بیشتری دارد.
لنز 17-85 را جدیدا خیلی ندیدم.
پیشنهاد می کنم لنز 15-85 را تهیه بفرمایید.
یک لنز با کیفیت ، همه کاره ، از رنج واید تا مقداری تله را پوشش می دهد ، شارپنس و کیفیت اپتیکی و بدنه خوبی هم دارد و...
در کل برای بدنه های کراپدار کانن اگر یک لنز همه کاره خوب بخواهید همین 15-85 است. (تنها چیزی که اگر می داشت فوق العاده می شد دیافراگم ثابت 4 بود.)
قیمت ها از سایت های چک کرده ام(ممکن است بالا و پایین داشته باشد!)
17-85 حدود 1.400 میلیون تومان (موجودی جایی ندیدم داشته باشند.)
15-85 حدود 2 میلیون.
نقل قول:
خب لنزی که روی خود دوربین هست (لنز کیت) بستگی دارد کدام باشد! مثلا 7d کانن 2 نسخه دارد. یکی با لنز کیت 18-135 و دیگری 15-85 که مورد دومی خیلی خوب می باشد.
7d یکی از بهترین انتخاب هاتون می باشد. اما چون 70d کار نکرده ام مطمئن نیستم. هر چند رده 7d با اینکه قدیمی تر است در رده حرفه ای تریه تا 70d و دقیقا مشخص نیست کی قرار است کانن از 7d مارک 2 پرده برداری بکند.
به خاطر همین مقداری انتخاب سخت میشود .
(بنده چون خودم کانن کار می کنم بیشتر به دلیل شناخت بهترم پیشنهاد کاننی می دهم! و دوستان نیکونی باید بیایند و پیشنهاداتشان را بفرمایند.)
مثلا ترکیب 7d + لنز 15-85 خیلی ترکیب خوبی هست.
حدود قیمت 5.5 میلیون در می آید.
انتخاب 60d و همچنین 70d با همین لنز نیز انتخاب های خوبی می باشد.
قیمت 60d + 15-85 حدود 4 - 4.5 میلیون در میاید.
شاید انتخاب 600d در کنار یکی دو لنز نیز به صرفه باشد. (یا مثلا تجهیزات جانبی یا فلاش و...)
قیمت 700d نیز در ایران مقداری بالا می باشد چون تازه وارد شده و...
باید دید که اگر بخواهید تخصصی عکاسی بکنید متناسب با اون لنز تهیه بکنید. وگرنه بهترین کار این است یک لنز همه کاره خوب مثل 15-85 تهیه بکنید.
مثلا برای ژانر های زیر لنز های ذیل ترحیجا پیشنهاد میشه. (برای بدنه های کراپدار کانن)
منظره و معماری 10-22
پرتره (تخصصی) لنز های فیکس 50 و لنز فیکس 85 یا لنز 24-105
ماکرو: 100 میلی متر کانن یا 90 میلی متر تامرون
خبری: 70-200 کانن
و....
سلام
می خواستم بپرسم من اگه ریکوردر اکسترنالم بگیرم بازم به یک Rode نیاز خواهم داشت درسته؟
چون خودتونم گفتید یه مایک گان لازمه.
دوست عزیز با نام کاربری
سلام عزیز وقت بخیرنقل قول:
گزینه دی7100 نیکون گزینه خوبیه برای شما. 7D کنون بیشتر برای عکاسی خیابانی و خبری و کلا حرفه ای خوبه.
به طور کلی دوربین های نیکون بخواطر رزولیشن بالاشون برای پرتره مناسبند.
سلام قربونت برمنقل قول:
سلام
قصد خرید canon 60D رو دارم البته سقف هزینه هست....
بین دو لنز زیر:
EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM
کدوم رو پیشنهاد میدین بالایی که f/2.8 داره بهتره یا زیاد واسه عکسهای خانوادگی تفاوتی نداره و بهتره 17-85 رو انتخاب کنم
که مقداری هم قدرت زوم بیشتر داره ممنون
راستی کسی حدود قیمت این دو مدل رو داره
لنز 17-55 عالیه. اگر پیداش کردی بگیر. کلا لنز دیاف ثابت رو با هیچی عوض نکن
اگر نه لنر 15-85 رو بگیر.
سلامنقل قول:
بلی ریکوردر را باید با یک میکرون گان بگیرید.
که البته بنده برند سنایزر رو بیشتر می پسندم و کیفیت بهتری دارند و... البته قیمتشان نیز بالاتر هست!
در کل پیشنهاد می کنم تا زمانی که برایتان نصرفد سراغ خرید تجهیزات صدا برداری نروید و فعلا کرایه بکنید. (منظورم از صرفیدن این است که انقدر فیلمبرداری داشته باشید که از لحاظ اقتصادی صرفه اقتصادی داشته باشد. مثلا الان یه ریکورد خوب حدود 1 الی 2 میلیون در می آید. میکروفن هم بستگی به کیفیت و برند و... از پایه 800 هزار تومن - 1 میلیون شروع میشه تا میکروفن های حرفه ای تر که بعضا بیش از 4-5 میلیون می شود.)
و مثلا یه زمانی شما به گان احتیاج دارید و یه زمان به Hf یقه ای و....
یا اینکه بوم برای گان ، بوم های خوب و حرفه ای حدود 1 میلیونی هزینه دارد.
خب لنزی که روی خود دوربین هست (لنز کیت) بستگی دارد کدام باشد! مثلا 7d کانن 2 نسخه دارد. یکی با لنز کیت 18-135 و دیگری 15-85 که مورد دومی خیلی خوب می باشد.
7d یکی از بهترین انتخاب هاتون می باشد. اما چون 70d کار نکرده ام مطمئن نیستم. هر چند رده 7d با اینکه قدیمی تر است در رده حرفه ای تریه تا 70d و دقیقا مشخص نیست کی قرار است کانن از 7d مارک 2 پرده برداری بکند.
به خاطر همین مقداری انتخاب سخت میشود .
(بنده چون خودم کانن کار می کنم بیشتر به دلیل شناخت بهترم پیشنهاد کاننی می دهم! و دوستان نیکونی باید بیایند و پیشنهاداتشان را بفرمایند.)
مثلا ترکیب 7d + لنز 15-85 خیلی ترکیب خوبی هست.
حدود قیمت 5.5 میلیون در می آید.
انتخاب 60d و همچنین 70d با همین لنز نیز انتخاب های خوبی می باشد.
قیمت 60d + 15-85 حدود 4 - 4.5 میلیون در میاید.
شاید انتخاب 600d در کنار یکی دو لنز نیز به صرفه باشد. (یا مثلا تجهیزات جانبی یا فلاش و...)
قیمت 700d نیز در ایران مقداری بالا می باشد چون تازه وارد شده و...
باید دید که اگر بخواهید تخصصی عکاسی بکنید متناسب با اون لنز تهیه بکنید. وگرنه بهترین کار این است یک لنز همه کاره خوب مثل 15-85 تهیه بکنید.
مثلا برای ژانر های زیر لنز های ذیل ترحیجا پیشنهاد میشه. (برای بدنه های کراپدار کانن)
منظره و معماری 10-22
پرتره (تخصصی) لنز های فیکس 50 و لنز فیکس 85 یا لنز 24-105
ماکرو: 100 میلی متر کانن یا 90 میلی متر تامرون
خبری: 70-200 کانن
و....[/QUOTE]
اگر دوستان نیکونی میومدن و پیشنهاداتشون رو میدادن که خیلی خوب میشد...
در مورد لنزی که گفتید تحقیق کردم مثل اینکه همه تاییدش کردن ولی توی 7d موندم اخه کیفیت a77 سونی 24 مگاپیکسله به نظر شما قویتر نیست؟!
سرعت عکاسی 7d هم 8 فریمه ولی اون 12 فریمه بخدا گیج شدم نمیدونم چکار کنم!!!
فیلمبرداریش هم 60فریم بر ثانیه هست!!!
راستیتش خودم عاشق کنون هستم ولی توی این رنج قیمت بین این دوتا موندم!!!!!!!
در ضمن توی یه ویدیو که فوکوس 5d mark II و a77 رو مقایسه میکرد از مارک 2 بهتر بود من نمیخوام از a77 طرفداری کنم ولی این مشخصاتشه به هرحال اگر پیشنهادی در این رده هست بازم بگید 7d هم رفته تو دلم واقعا دوراهیه سختیه!!!!!!!
:n04::n28::41::24:
اگر دوستان نیکونی میومدن و پیشنهاداتشون رو میدادن که خیلی خوب میشد...:n04::n28: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد لنزی که گفتید تحقیق کردم مثل اینکه همه تاییدش کردن ولی توی 7d موندم اخه کیفیت a77 سونی 24 مگاپیکسله به نظر شما قویتر نیست؟!
سرعت عکاسی 7d هم 8 فریمه ولی اون 12 فریمه بخدا گیج شدم نمیدونم چکار کنم!!!
فیلمبرداریش هم 60فریم بر ثانیه هست!!!
راستیتش خودم عاشق کنون هستم ولی توی این رنج قیمت بین این دوتا موندم!!!!!!!
در ضمن توی یه ویدیو که فوکوس 5d mark II و a77 رو مقایسه میکرد از مارک 2 بهتر بود من نمیخوام از a77 طرفداری کنم ولی این مشخصاتشه به هرحال اگر پیشنهادی در این رده هست بازم بگید 7d هم رفته تو دلم واقعا دوراهیه سختیه!!!!!!!
سلامنقل قول:
شرمنده بحث پیکسل یه دعوای قدیمی هست و انقدر ها اهمیت ندارد!
رقابت پیکسلی برای فروش بیشتر رخ داد و....
مگر یه عکس را قرار است در چه سایزی چاپ بشود؟
بله پیکسل بالا و خوب خیلی خوبه ، اما سنسور هم اهمیت دارد !
مثلا مدیوم فرمت ها و... پیکسل بالا دارند و عکاس های حرفه ای تبلیغات و پرتره استفاده می کنند و...
صرف پیکسل بالاتر دوربین بهتر نخواهد شد!
در مورد لنز نیز بنده می خواستم بخرم چون عکاسی خبری گاها انجام میدهم حتما دیافراگم ثابت 2.8 عالیه ولی برای کاربر خانگی رنج کامل تر اهمیت بیشتری دارد تا دیافراگم ثابت.
نقل قول:
سرعت عکاسی پیاپی برای 7d در هر ثانیه 10 عدد می باشد (فرمت jpeg)
و در کل مناسب عکاس های خبری هست. شما می خواهید عکاسی خبری بکنید؟ (آخر بنده یه 7d هم برای عکاسی خبری استفاده می کنم و 10 تا در یک ثانیه واقعا کفایت می کنه و گاها کمش می کنم!)
مگاپیکسل به تنهایی نشان دهنده کیفیت بهتر و بالاتر نمی باشد. مگر شما می خواهید عکس هایتان را در چه سایزی چاپ بکنید که احتیاج به مگاپیکسل بالاتر دارید؟
سرعت های فیلم برداری نیز بستگی به سیستم پال یا ان تی اس سی دارد. 7d نیز 60 فریم برثانیه دارد. (بنده با هاش مستند هم ساخته ام!) و اینکه فیلمبرداری اگر مهم هست دوربین های کانن گوی سبقت را در این زمینه ای بقیه برند ها ربوده.)
در مورد مقایسه بعید می دانم!
چون 5دی مارک 2 فول فریم است و... اصلا قابلیت های به القوه ای که اون داره هیچ وقت a77 سونی که یک کراپدار هست را ندارد
در عکاسی بدنه مهم است اما همه چیز بدنه نیست. حداقل 50 - 60 درصد عکاسی لنز می باشد! به این نکته هم توجه بفرمایید.
ولی متاسفانه کانن در این رده دوربینش را بروز نکرده که میشود همین 7d مارک 2 که منتظرش هستیم! :n19: این بروز نکردن هم نشان از این دارد که همچنان این دوربین با اینکه زمان انتشارش قدیمی هست اما انقدر مشخصات عالی ای داشته که این چنین عمر کرده است! (مثل یه زمانی که d90 نیکون مدت ها حرف اول را میزد یا 5d مارک 2 کانن و یا d700 نیکون در زمینه پرتره و...)
نقل قول:سلام مجدد اول اینکه من با مرورگر فایر فاکس کلید تشکر ندیدم !!!نقل قول:
سلام قربونت برم
لنز 17-55 عالیه. اگر پیداش کردی بگیر. کلا لنز دیاف ثابت رو با هیچی عوض نکن
اگر نه لنر 15-85 رو بگیر.
ممنون
قیمت این لنز گرون میشه در نهایت دو گزینه نهایی که خرید منو روی رنج 3 تومن ببنده هست شما نظر بدین:
کیت 650D با لنز 135-18 STM
60D با لنز 135-18
اصلا تفاوت بین لنز های STM و معمولی چقدره ایا میارزه 60D رو خرید کنم با توجه به اینکه قدیمی هست (لااقل نسبت به 650D ) و همون لنز معمولی 135-18 رو بخرم ...
سلام رفيقنقل قول:
اول از همه اين سوء تفاهم رو برطرف كنم كه بنده نيكوني نيستم و كنوني دو آتشم :دی دوربين فعليم هم كنون هست. (البته در راهنمايي دوستان كاملا بي طرف قضاوت ميكنم)
سرعت عكاسي پياپي 7D هم 8 فريم بر ثانيه هست عزيزجان.
امكان تشكر از پنجمين پست به بعد براي شما فعال ميشود.نقل قول:
سلام مجدد اول اینکه من با مرورگر فایر فاکس کلید تشکر ندیدم !!!
ممنون
قیمت این لنز گرون میشه در نهایت دو گزینه نهایی که خرید منو روی رنج 3 تومن ببنده هست شما نظر بدین:
کیت 650D با لنز 135-18 STM
60D با لنز 135-18
اصلا تفاوت بین لنز های STM و معمولی چقدره ایا میارزه 60D رو خرید کنم با توجه به اینکه قدیمی هست (لااقل نسبت به 650D ) و همون لنز معمولی 135-18 رو بخرم ...
دوربين 650دي اصلا قابل مقايسه نيست با 60دي. 650 يه دوربين سبك هست و 60 نيمه حرفه اي عزيز.
من 60دي رو پيشنهاد ميدم
گفتم که لنز 85-15 رو در موردش خوندم و ازش خوشم اومد پس لنزم انتخاب شدست:12:الان مونده بدنه که نمیدونم 7d رو بردارم یا صبر کنم مارک2 بیاد:n13: یا شما که در برابر من استاد هستید گزینه ی بهتری رو با این لنز میشناسید که معرفی کنید؟! در ضمن ژانری که بیشتر استفاده میکنم پرتره و منظرست و فیلمبداری هم بیشتر از مراسمات شخصی...:n02:نقل قول:
یه سوال دیگه هم از خودتون داشتم این آیدی مال پسرداییمه:n11:{پسرداییم:n24::n27: } و من خودم شیرازیم میخواستم بدونم شما از شیراز خریدین یا نه اگر از شیراز خریدین کدوم مغازه؟!:n18:
با تشکر
سلام علیکمنقل قول:
stm ها لنز هایی هست که برای فیلمبرداری بهینه شده
و کیفیت بهتر مکانیکی دارند
این لنز به نسبت لنز قدیمی دارای کیفیت اپتیک بهتری نیز می باشد.
نمی دانم شاید من بودم 650 با 18-135 stm را انتخاب می کردم. چون بعضا تصویر برداری نیز برایم مهم می باشد.
سلامنقل قول:
:n13: واقعا نمی دانم! می گن آدم یه چیزی اشتباه یاد بگیره و...
همان زمان ها که تازه 7d آمده بود یادم است که خوانده بودم 8 فریم بر ثانیه raw میگیره و 10 فریم بر ثانیه jpeg واقعا گیج شدم! آخه الان سرچ زدم چیزی ندیدم در این مورد.
جذابیت قضیه این است که یکی از دوربین هایی که اکثر اوقات عکاسی خبری می کنم همین 7d هست ، خلاصه سوتی ای شده در حد تیم ملی :n02:
خودم 60d رو نداشتم اما یکی از دوستانم دارند یه سری تست کردم؛ لذتی که از عکاسی 7d دارم را نداشتم!
با اینکه 600d هم دارم و.... به نظرم تفاوت 600 دی و 60 دی خیلی نیست. به خصوص برای کاربر معمولی. (در عکاسی خبری مقداری تفاوت می کند.)
بنده باشم احتمالا 650دی را با 18-135 stm انتخاب می کردم. دلیلش لنز بهتر و نیز بهینه شدن دوربین و لنز برای تصویربرداری می باشد.
نقل قول:
من بودم انتخاب برای خودم هم سخت بود!
بین 7دی
یا صبر برای 7 دی مارک 2 ---- البته مد نظر قرار بدهید که تا معرفی بشود و بعد وارد ایران بشود و.... زمان زیادی می گذرد و همچنین چند ماه اول قیمت بالایی خواهد داشت و...!
یا الان 70 دی جدیدا وارد بازار شده است. قیمت بالایی دارد و به صرفه نیست ، اما چون باهاش کار نکردم و ریوو ها را دربارش زیاد نخوانده ام و... نمی دانم اگر افت قیمت پیدا بکند شاید به صرفه باشد!
چون احتمال می دهم 70 دی فیلبرداریش نیز از 7 دی فعلی بهتر باشد.
اما ممکن هست به زودی 7 دی مارک 2 با مشخصات خیلی جذاب معرفی بشود و آن زمان پشیمان بشود از خرید فعلی!
برای همین عرض می کنم انتخاب سخت است!
این تعصب برندی که بعضا بنده پیدا می کنم :n02: الزاما به نشانه بهتر بودن شاید نباشد.
بهترین کار این است که تستی هم داشته باشید و نگاهی به نیکون نیز داشته باشید. (اما شیراز بیشتر کانن کار هستند و تجهیزات جانبی نیز بیشتر برای کانن گیر می آید ، البته الان این قضیه کمرنگ تر شده است و زمانی که می خواستم سراغ dslr بروم حقیقتا خیلی از لنز ها و تجهیزات جانبی نیکون به راحتی گیر نمی آمد و...)
بله بنده تجهیزاتم را از شیراز خریداری می کنم.
اگر آدرس مغازه ها را خواستید پیام خصوصی بدهید تا با توضیحات عرض بکنم خدمتتتون.
موفق باشید.