:n13::n27::n03:نقل قول:
Printable View
:n13::n27::n03:نقل قول:
من داشتم بازی farcry3 رو تموم می کردم. الان یکی از فایل های مورد نیاز برای اجرای بازی حذف شده من نمیتونم بازی رو اجرا کنم اگر هم از اول بازی رو نصب کنم بازی از اول شروع میشه حالا چی کار کنم؟؟؟
همون فایلو از دوستان بگیرید یا از سیدی بازی استخراج کنید.
حالا اسم فایل چیه؟
نام تاپیکو دیدم گفتم بارو بندیل ببندم که باز جایی زلزله شده!! کاش همه بدبختی ها مثل مال شما بود:n01:
این بازی تاپیک مخصوصشو داره اونجا سریعا به جواب میرسید
اول سلامنقل قول:
دوم برای اینجور سوالا نباید تاپیک بزنی،تاپیکش موجوده
سوم بدبختی نداره که دوست من
چهارم هم کرک بازیو از این سایت بگیر بریز ببین درست میشه یا نه؟
محتوای مخفی: سایت
پوشه save بازی را پیدا کن و برش دار .وقتی بازی را دوبازه نصب کردی جایگزین کن
اسم فایل ubiorbitapi_r2_loader.dll هست اگه میشه یه کاری کنید.
لطفا اگه شما این بازی رو دارید این فایل رو پیدا کنید و اون رو آپلود کنید و لینک دانلود اون رو ای جا بذارید.آدرس فایل در پوشه بازی این است:پوشه farcry 3 بعدش پوشه binفایل در پوشه bin وجود دارد.
کد:http://uplod.ir/ihttpfyq90qt/ubiorbitapi_r2_loader.dll.htm
دستتون درد نکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این بهتر نمیشه.
وای اجرا نمی شه باز هم میگه که شما این فایل رو ندارید. فایل رو تو محل مناسب کپی کردم. چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
احیانا که آنتی ویروست فایل قبلی رو پاکش نکرده بود؟؟.نقل قول:
درسته همین طوره.
خوی در چنین حالتی کلا ادرس اون فایل توی نرم افزار آنتی ویروس بلاک میشه برای همین باید اول آدرس پوشه اون فایل رو توی آنتی ویروس exclusive کنی بعد دوباره از نو فایل رو دانلود و بریزی اونجا!!نقل قول:
و برای اطمینان کرک رو هم کامل از نو بریز...
سلام من بازی رو که نصب میکنم میخوام اجراش کنم این ارورو میده:
could not retrievei installation !installation will beaborted
راهنمایی کنید
:n27::n29:
توی مرحله اول اونجا که باید با سنگ یکی رو بکشیم قلقش چیه؟
ببخشید اسکرین شات نداشتم
نباید بکشی، باید سنگ پرت کنی روبروی طرف به دیوار یا به حلبی، که حواسش پرت بشه.نقل قول:
برای درست کردن بند سلاح به goatskin نیاز داریم و من هر چی تو نقشه میگردم پیداشون نمیکنم
مختصاتشون کجاست و اینکه رمزی وجود داره که نیاز به پیدا کردن goatskin نداشته باشه؟:n28:
رمز رو نمیدونم، تو تاپیک اصلی بری، برای خیلی از سوالات جواب هست :n02:نقل قول:
توی نقشه که بری، زوم که کنی عکس حیوانات تو نقشه ظاهر میشه، عکس بز هم که تابلووه، شق وایساده :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من وقتی بازی رو اجرا میکنم یه صفحه لودینگ نشون میده همونجوری میمونه...چکار کنم؟
دوستان کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
لینک کرک اسکیدرو ام پاک شده
بابا این لینک دانلود کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:n13::n13::n13:
دوستان من بعد از یه مدت اومدم بازی رو ادامه بدم، دیدم سیو هام نیستن!! الان هم اگه بازی رو شروع کنم، وقتی خارج شم و دوباره بیام، سیو نیست!!
دوستان برای اضافه کردن به خونه های جون مثل این تصویر چه چیزی رو باید از منوی کرفتینگ "کرفت" کرد؟
دوستان من نسخه ي BlackBox رو نصب كردم .. حالا كه ميخوام براي بار دوم وارد بازي بشم ديگه آپشن Story كار نميكنه .. يعني تو Main Menu هر چقدر رو story كليك مي كنم اتفاقي نميفته ...
آقا منuplay رو نصب کردم وقتی بازی رو اجرا میکنم میره تو uplay و تو بازی نمیره چیکار کنم?:n28::n29::n30:
سلامو صدا(دیالوگ ها) و تصویر هماهنگ نیستن
یعنی دیالوگ ها زودتر پخش می شه
مشکل چیه ؟؟
سلام. وقتی میخوام بازیو اجرا کنم این پیغامو میده:
با سلام...
من بازی فار کرای 3 رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم ازم کد فعالسازی (activation key) میخواد!!!
هر چقدر هم روی جلد بازی رو دیدم هیچ کدی ننوشته بود.
میشه بگید چطوری میشه این کد رو بدست بیارم؟؟؟
با تشکر...
من ۲بار این بازیو نصب و اجرا کردم، رو ۲سیستم جداگونه، تا حالا همچین کدی نخواسته.نقل قول:
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
واسه من این پیغامه. چجوری باید حلش کرد ؟
مال منم همینجوریه.فکر کنم کارت گرافیکامون ضعیفه با آوردن به رزولوشن پایین تر یعنی 800*600 بهتر میشه.:n16:نقل قول:
دوستان این عادیه تو لپتاب نه چندان قوی ام هم همینطوری بود پیشنهاد میکنم یه بار تو پایین ترین تنظیمات گرافیکی هم امتحان کنید(با دایرایکس 9) شاید درست بشه...(رزولوشن رو کم نکنید لذت بازی از بین میره به نظرم...:n15:)
بازی تو پایین ترین تنظیمات هم گرافیک عالی داره...:n01:
کسی نیست کمک کنه ؟نقل قول:
تنظیمات بازی رو دستی دستکاری کردی؟؟نقل قول:
اصلا تو بازی نمیره که به تنظیمات برسه
درایور کارت گرافیکتون رو اپدیت کنید شاید حل شه.نقل قول:
سلام من وقتی میزنم بازی نصب بشه وسطای نصب که میرسه این ارور رو میده
IGNORE میزنم نصب رو کامل انجام میده اما وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم تو لودینگ اول بازی گیر میکنه از بازی خارج میشه ..... چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست ؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
شما محتویان تمام دی وی دی ها رو تو هارد درون یه پوشه کپی کن و از هارد بازی رو نصب کن
منم همین کارو کردم خب!نقل قول:
با دی وی دی که میخوام نصب کنم تا وسطاش ک نصب میشه گیر میکنه و ادامه نمیده
ارور هم حتی نمیده
مشکل از چیه؟ دی وی دی مشکل داره فک کنم؟