بنده به تازگی یه پژو روا مدل 86 خریدم که گاز روز کارگاهی و رگلورش هم شهاب هست.بعد مدت یک ماه پس از خرید خودرو در ترافیک سنگین درو موتور به زیر یک میرسید و خاموش میشد.باید بگم که فقط در گاز این مشکل رو دارم و در بنزین واقعا عالی هست خودرو.خلاصه خودرو رو به یکی از مراکز مثلا تخصصی بردم که بعد از اینکه فیلر برداشتن و گاز رو مجددا تنظیم کردن مشکل حل نشد و گفتن که استوپ موتور فیدار بخرم.از همون روزی که استوپ موتور قبلی رو که سالم هم بود برداشتن و تمیزکردن تا وقتی که استوپ موترو جدید خریدم مشکل بدتر شد و همون حل هم نشد که بلخره بعد از دوندگی زیاد متوجه شدیم که رگلور هوا زیاد میخوره که با یه تیکه حلبی چلوی منیفیلد مشکل موقتا حل شد و داشت کار میکرد که بعد یک هفته کلی براده اهن جلوی سنوسور دور موتور رو گرفت و خودرو داشت زوزه میکشید که پس از تمیز کردن سنسور دور موتور و البته برداشتن اون حلبی مشکل حل شد.ولی بازم توی دور پایین موتور در زمان ایستادن یا ترمز خودرو خاموش میشد که مجددا ناچار این بار حلبی رو روی اول فیلتر هوا گذاشتن که فعلا مشکل حل شده ولی ژگلور به سختی تنظیم برمیداره و اونی که مشکل مکش زیاد هوا رو تشخیص داده بود میگه که شما ژگلور یا دست دوم بگیر و یا نو تا از شر مشکلات گاز این ماشین خلاص بشی.حالا دوست عزیز ازتون میخوام که منو راهنمایی کنید.خودرو الان هم در حالت ایستاده گاز یه خورده ریپ داره که احتمال میدم به خاطر دست کاری قبلی تعمیر کاران روی کلید تبدیل گاز به بنزین و بلعکس انجام شده باشه.
الان به نظرتون مشکل مکش هوای زیاد عدم تنظیم دقیق گاز از چی هست.منیفیلد و رگلور رو هم دادم باز کردن و شستن.فقط پرده داخل رگلور از محل جای پیچ های ستاره ای دور رگلور چند تا خراش خیلی کوچیک به خاطر جای پیچ ها داشت که جهت احتیاط روش رو چسب زد اونی که داشت تمیزش میکرد.الان بفرمایین این مشکل من از چی هست و اینکه تعوض اخرین راهه و یا با همین تیکه حلبی که روی فیلتر هوا گداشتن بگزرونم روزگار رو و یا ضرری برای خودرو داره این کار.
اگه قرار به خرید رگلور باشه خارجی کارگاهی بخزم بهتره و قیمت ها الان در چه حدودی است و اینکه ایا برای هر رگلور با برند خاص باید کل قطعات برقی که به ای سی یو وصل میشه هم باید تعویض بشه.ایا امکان وصل کردن رگلور کارخانه به جای رگلور کارگاهی هست و این که هزینه بالایی برای تعویض کل قصعات میخواد یا چی.
در کل بنده رو راهنمایی بفرین تا بدون باید چی کار کنم.دعا گونون هستم.
یکی از دوستان عزیز هم اعلام کردن که مشکل مکش زیاد هوا از میکسر هست.ایا به نظر اساتید بنده میکسر معمولی بخرم و تعویض کنم و یا اینکه از این میکسرهای هوشمندی که تبیلیغاتشو توی نت دیدم بخزم.اینها گویا برقی هستن و بنده در شهرستان.فکر نکنم کسی آسنایی داشته باشه و بتونه نصب کنه.ممنون.