من حدود یک ماهه که نصبش کردم و از همون اول عاشقش شدم .
فقط من از این قسمت گجت ها زیاد استفاده می کردم که متاسفانه حذف شده .
Printable View
من حدود یک ماهه که نصبش کردم و از همون اول عاشقش شدم .
فقط من از این قسمت گجت ها زیاد استفاده می کردم که متاسفانه حذف شده .
برنامه مخصوص ویندوز 8 هست.دانلود کنین حل میشهنقل قول:
وقتی تو پوشه عکس ها میرم سرعت سیستم میاد پیاین دلیلش نمایش بند انگشتی عکس ها و پر شدن اون نوار سبزه. چطوری میشه کاری کرد که دیگه نوار پر نشه؟
وبکم لپتاپم برعکس نشون میده و درایورش برای ویندوز 8 هم پیدا نکردم حالا چکار کنم ؟
وقتی روی بعضی فایلها راست کلیک میکنم سیستم چند ثانیه هنگ میکنه و منوی کلیک راست طول میکشه تا باز بشه مشکلش چیه؟
یه سوال : میخواستم بدونم چرا وقتی میخوام با Player خوده ویندوز (مدیا پلایر نه) یه آهنگ یا فیلمی رو بزارم سریع قطع میکنه.یعنی وقتی روی مثلاً اون آهنگ میزنم یک ثانیه اولش رو پخش میکنه بعد از اون، خود به خود میره توی منوی استارت. قبلاً اینطور نبود ماله آپدیت ویندوز نبود ؟!
سلامنقل قول:
مال من کلا همینطوریه.هم توی ویندوز 7 هم توی 8.معمولا وقتی درایو یا پوشه ایی که توش فایل زیاد باشه اینجوری میشه.باورت میشه من واسه همین مشکلی که الان گفتی توی کل این دو سالی که وین 7 اومده کلا 5 بارم نصبش نکردم؟بعدش برگشتم همون ایکس پی.:n02:
وین 8 هم همین مشکل رو داره ولی بازم بهتره از 7 شده.من تنها راهی که میدونم استفاده از برنامه Qdir هست.یه اکسپلولرر عالی هست واسه ویندوز که واقعا کارش حرف نداره و وقتی نصب میکنی میتونی کاری کنی که اکسپلولرر پیشفرض ویندوز بشه.من وین 8 نصب کردم + همین برنامه (اگه بخوام این برنامه رو پاک کنم باید ویندوز رو هم پاک کنم و ایکس پی نصب کنم)
حالا اگه تصمیم گرفتی ازش استفاده کنی بهم بگو بهت بگم که چطوری تنظیماتش رو درست کنی تا راحتتر باهاش کار کنی.:n01:
برای مشکل اولت کاری نمیشه کرد باید منتظر بمونی تا درایورش بیاد.برای مشکل دومت دقیقا نمیدونم.به خاطر آنتی ویروست نیست؟چون من از کسپر استفاده میکنم تقریبا همین مشکل رو دارم چون وقتی میرم فایل ها رو بخصوص برنامه ها رو باز کنم طول میکشه چون کسپر به صورت real time همه رو چک میکنهنقل قول:
اینکه مایکروسافت برای ویندوز نسخه جدید منتشر میکنه ،دلیل نمیشه که کاربران نسخه قبلی همه به سرعت نقل مکان کنن به نسخه جدید و دیگه نسخه های قبلی اعتبار خودشونو از دست بدن.به نظر من وقتی صحبت از ارتقا باشه و کارایی بیشتر باشه باید تغییر سیتسم داد،مثلا تغییر سیستم از ایکس پی به 7 اجتناب ناپذیر بود.
الان هم که دیگه ویندوز به یه بلوغ رسیده (البته واسه pc)که نیاز به ارتقا نباشه مگه اینکه پای یه فناوری جدید درمیون باشه
من میگم 7 جای خودش و 8 هم جای خودش بسته به سلیقه کاربر،مثل توزیع های لینوکس
سلام ممنون میشم حمید جان. معمولا بار اول که وارد پوشه میشی ریفرش میکنه ولی با هر بار تغیر تو فایل ها بازم اذیت میکنهنقل قول:
واسه من یه مشکلی داره اینه که روی لپتاپ نصبش کردم موقع خاموش کردن برق یو اس بی ها رو قطع نمیکنه و کلرپد لپتاپ واسه خودش کار میکنه باید باطری لپتاپ رو در آورد
فعلا برگشتیم روی 7
خواهش میکنم عزیز.آره اذیت میکنه.خوبی این برنامه اینه که اصلا این مشکل رو نداره حالا تعداد فایلها هرچقدر هم باشه.شما برنامه رو از لینک زیر دان کن + نصب.بعد من بهتون تنظیماتش رو میگم.نقل قول:
البته تنظیم خاصی نداره.خیلی راحته ولی خب میگم بهتون.
لینک دانلود برنامه QDir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه مشکلی با بلوتوس توی وین 8 دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده.همیشه درستش میکنم ولی باز دفعه بعد خراب میشه.بلوتوس موبایلم رو پیدا نمیکنه یعنی نمیتونم کانکت شم.بعدش هر بار که به زور کانکت میشه رمز میخواد که بهش میدم و اسم بلوتوس موبایم رو اد میکنه.دفعه بعد هم قضیه همینه واسه همین تعداد بلوتوسام زیاد شده.راه ساده ایی نیست واسه خلاص شدن از دست این مشکل؟
و سئوال دوم این که چطوری اسامی این بلوتوس ها رو پاک کنم (میبینید اسم بلوتوسم رو چند دفعه اد کرده .... هر دفعه بخوام کانکت شم هزار تا دردسر داره):n23: :n03:
سلام منم مشکل بلوتوث دارم هم اینکه ویندوز مدیا پلیر رو همزمان با اینترنت اکسپلورر اجرا کنم سیستمم کرش می کنه (لپتاپ
دانلود کردمنقل قول:
سلام....
رفقا من رو لپتاپ و پیسیام کلی برنامه و تنظیمات و بدبختی :) دارم!!
رم جفتشون ۲ گیگ میباشه و گرافیک یکی انبرد و یکی ۱ گیگ میباشه!! ویندوز ۷ رو هم عالی و بیمشکل اجرا میکنن جفتشون....
تنها نیاز بنده هم اجرای IDM و Vuze برای دانلود، فایر فاکس برای اینترنت گردی و ویژوال استودیو برای برنامه نویسی+ افیس برای نوشتن مقاله و اینا و در نهایت هم KM Player برای پخش موزیک و فیلم هستش....
ایا ویندوز ۸ نصب بکنم به مشکل میخورم؟!!
میدونم که نسخهی رسمی اومده بیرون ولی دوستانی که دارن، ایا بیشتر از ویندوز ۷ قابلیت اطمینان داره؟!( من اخرین باری که سیستم عامل لپتاپ رو نصب کردم یک سال و نیم پیش بوده و بی مشکل و بی انتی ویروس تا اینجا اومده!!!!)....
ایا تنظیمات رو میشه حفظ کرد یا برنامه ها رو؟! چون راستش حظف و نصب مجدد برنامه ها اصلی ترین مشکل من هستش!( هرچند برخی مثل ویژوال اوستودیو و افیس و ... رو باید نسخهی جدیدشون نصب بشه...)
به 8 مهاجرت نکن که به مشکل بر میخوری...
واقعا؟ ممنون.....
راستی، چطو؟!
سلام در رابطه با km player و افیس و غیره مشکلی به هیچ عنوان نخواهی داشت فقط چون من ویژوال نصب نکردم نمیدونم کار میکنه یا نه که اونم بایستی کار کنهنقل قول:
در مورد تنظیمات و برنامه هارو از سون به 8 بیاری نمیشه و بهتره اینارو دوباره نصب کنی وقتی کارت تموم شد یه ایمیج با acronis true image بگیر برای همیشه از شر ویندوز نصب کردن خلاص شو
موفق باشی حقیقتا با این 8 خیلی حال کردم همه چی به راهه:n01:
با سلام
ویندوز 8 با همه خوبی هایی که داره دچار مشکلی به نام نصب نبودن برنامه microsoft.net frame work
است . که باعث میشه برنامه هایی مثل sony sound forge بر روی ویندوز 8 نصب نشه
البته در نت راهی برای نصب افلاین برنامه دات نت فریم ورک ارایه شده که من هر چه کردم نشد .
برای همین مجبور شدم دوباره به ویندوز 7 برگردم .
دوستان راه مطمینی برای نصب مایروسافت دات نت فریم ورک بر روی ویندوز 8 بلد هستند.
اتفاقن من با استفاده از همین روشی که تاپیکش هم موجود هست، خیلی راحت و بدون مشکل NET. ورژن 3.5 رو نصب کردم.
درکل من هرچی که تا حالا تو ویندوز 7 برای برنامه نویسی و ... نیاز داشتم خیلی راحت تونستم کوچ کنم به 8 و الان دارم استفاده میکنم.
اوکی.برنامه رو نصب کن بعد از قسمت سربرگها برو توی قسمت Extras گزینه Q-Dir Is defualt browser رو انتخاب کن بعد تیک گزینه های Folder و My Computer و My Dacument رو بزن تا بصورت اکسپلولرر پیشفرض ویندوزت بشه.نقل قول:
بعد دوباره برو توی Extras گزینه Starting As رو انتخاب کن بعد گزینه 2V-Dir رو بزن.
بعد دوباره برو توی Extras گزینه Title Bar تیک گزینه دوم رو بزن.
برای نشون دادن فولدرهای مخفی و ... میتونی از همون بخش Extras گزینه system کارهای لازم رو انجام بدی.
مشکلی بود درخدمتم.
موفق باشی
اینم اضافه کنم که من این مشکل رو توی ویندوز ایکس پی نداشتم چون خودم درایور بلوتوس رو نصب میکردم خودم میتونستم تنظیمات دلخواه رو اعمال کنم ولی چون وین 8 خودش درایور بلوتوس رو داره.کارم رو سخت کرده و این مشکلات رو واسم پیش آورده.حالا اگه کسی راه حلی داره خوشحال میشم کمکم کنه.نقل قول:
دوستانی که در ویندوز 8 مشکل دارن :
در حال حاظر من برنامه هایی مانند 3dmax 2011 - visual stadio 2010 - office 2013 را روی ویندوز 8 نصب کردم و مثل پلنگ جواب میده . البته که تا قبل از آپدیت ویندوزم مشکل داشتن ولی الان ویندوزم را تا به همین امروز آپدیت کردم بصورت کامل و الان بدون مشکل همه ی برنامه ها جواب میدن و هیچ مشکلی ندارم .
در ضمن نصب کامل درایورهای سازگار با ویندوز 8 سیستمتون فراموش نشه چون در کارایی ویندوز خیلی تاثیر داره . حداقل برای من که داشت ...
نت فریمورک هم کامل نصب کردم بصورت آفلاین و در نصب هیچ برنامه ایی به مشکل برنخوردم .
در ضمن به گفته ی مایکروسافت 3 هفته طول میکشه که به ویندوز 8 عادت کنید ...:n02:
مشکل از سورس ویندوزه که در تاپیک خودش اومده . من هم نتونستم روی نسخه فاینال نصب کنم ولی روی نسخه قبلی شدنقل قول:
امین عزیز ورژن ۳.۵ نه.... راستش ما داتنتی ها به ۴.۵ اش احتیاج داریم!! یعنی خود ویندوز ۸ با خودش ۳ داتنت نداره؟! مگه میشه؟! وین۷ با خودش اتومات داتنت۳ داشت که؟ پس ویژوال اوستودیو و اینا نصب میشه دیگه؟!! من برم گیر بیارم نصبش کنم رو سیستم هام ببینم چی میشه!
از پنجره Settings و از قسمت Personalize دکمه ها غیرفعال هست و نمی تونم تصویری انتخاب کنم من باید چکار کنم مشکل از کجاست؟
چرا داره ولی بصورت خودکار نصب/فعال نیست.نقل قول:
اگر نیاز به دات نت جدید داری که برو با خیال راحت ویژوال استودیو 2012 رو نصب کن باکت هم نباشه.
دوستان، سوال من جا نمونه.نقل قول:
ورژن 4 روی 8 نصبه ولی برای بیشتر برنامه ها نیاز به 3.5 هست که نصب نمیشه من آنلاین هم نتونستم نصب کنمنقل قول:
مطمئنن مال آپدیت ویندوز نیست چون با هر بار آپدیت ویندوز مشکلات سری قبل چه از نظر امنیتی و چه از نظر بهبود عملکرد و کارایی بهتر میشه.مشکل از جای دیگستنقل قول:
مشکل بلوتوث لپتاپ با ویندوز 8 حل شد اگه کسی مشکل داره بگه تا راهنمایی کننم
ممنون میشم راهنمایی کنی چون بعد از نصب ویندوز 8 روی لپتاپم، ویندوز بلوتوث رو میشناسه ولی موقع سرچ هیچ چیزی رو پیدا نمیکنه.نقل قول:
والا دیگه نمیدونم چرا اینطور شده ! ماله شما که اینطور نیست ؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم :
شاید زیاد به این تاپیک مربوط نباشه. اما میپرسم شاید کسی بدونه، من در ویندوز 7 از اینترنت این مودم های 3g استفاده میکردم.حالا که ویندوز 8 رو ریختم دیگه نرم افزارش به ویندوز نمیخوره و کار نمیکنه یعنی مودم وصل میشه اما نرم افزارش کار نمیکنه، خواستم بدونم راهی نداره ؟
نه مال من اینجوری نیست (یعنی شایدم باشه :n02: چون اصلا تست نکردم راستش اصلا با برنامه های مترو حال نمیکنم و واسه کم کردن مصرف ترافیک و ... اکثرشون رو پاک کردم ولی کلا باهاشون کار نمیکنم)نقل قول:
منظورت درایورشه دیگه؟اگه آره تنها راهش آپدیت کردنش هست.منظورم دانلود درایور مودمت برای وین 8 هست یعنی درایور مخصوص وین 8 رو دان کنی البته اگه باشه اگه نیست که باید منتظر بمونی
موفق باشی
خب دوست عزیز بگو دیگه:n02:نقل قول:
منم تقریبا مشکل بلوتوس دارم ولی حالی به حالیه.یه دفعه خوبه یه دفعه قاطی میکنه
دوستان قسمت Ethernet در Task Manager تمامیه ردوبدل شدن اطلاعات رو نشون میده ؟!منظور اینه که دقیقه ؟!:n23:
دوستان اگر در device manager مطمون هستید که بلوتوث درست نصبه و هیچ ایروری ندارید پس کار حله. .... ویندوز 8 سکیوریتی رو مثل موبایل او اس آندروید درست کرده .. روی گزینه بلوتوث در کنار ساعت کلیک کرده و setting رو انتخاب کنید اولین گزینه مربوط به visibility هست که اونو تیک بزنید .... حالا دیگه بلوتوث شما برای سرچ پیدا میشه ... توجه کنید که برای دریافت فایل از هر دستگاه دیگگه ای باید روی علامت بلوتوث کلیک کرده و recive file رو بزنید تا پنجره ای برای انتظار رسیدن فایل باز شه و فقط اینجوریه که فایل رو دریافت می کنه ....موفق باشیدنقل قول:
کسی میدونه من چطوری از قسمت Personalize مربوط به پنجره Setting عکس انتخاب کنم؟نقل قول:
تصویر برای یوزر؟نقل قول:
شما کرکی که استفاده کردین مشکل داره و تمام قسمتای ویندویز رو فعال نکرده!
از این کرک استفاده کن!
اینجا هم شاید بتون کمک کنه:
دوستان کدوم نسخه از ویندز 8 اخریش هست؟ رفتم دانلود کنم 100 مدل لینک دیدم کدوم رو بگیرم خووووبه؟