دوست عزیز این عکس کاور اورجینال hitman absolution که گزاشتی لینکش خرابه لطفا درستش کن؟ ممنون
Printable View
دوست عزیز این عکس کاور اورجینال hitman absolution که گزاشتی لینکش خرابه لطفا درستش کن؟ ممنون
دوستانی که مشکل صدا دارن برن تو Option / sound مستر ولوم رو کم کنن بعد زیاد کنن شاید درس شد واسه من که کار کرد .
سلام دوستان.
من این بازی رو از همین سایت پی سی خریدم و نصب کردمش کــرکش رو هم ریختم اما بازی رو وقتی اجرا میکنی هیچی باز نمیشه.
یکی دو تا کــرک دیگه رو هم گرفتم و جایگزین کردم اما بازم باز نمیشه بازی.
آنتی ویروس و اینترنت و فایروال رو هم غیر فعال کردم....
چه کنم؟!!!!!!!! :n03:
با سلام و عرض ادب .نقل قول:
شما نرم افزار استیم رو نصب کردی ؟ اگه نصب نکردی از لینک زیر بگیر نصبش کن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ااین مشکل نصب دایرکس فقط با تعویض ویندوز حل میشه؟؟چرا؟؟؟
برای یکی از دوستان این مشکل پیش اومده که موقع نصب دایرکس هم ارور میده و میگه تو فایل directx.log علت رو نوشته...تو این فایل هم نوشته
12/20/12 13:32:48: DXWSetup: Deleted file C:\Windows\system32\directx\websetup\dsetup32.dll.
راهی نیست؟:n03:
کرک پست اول رو دانلود کردم . پسورد داره .. پسورد چیه ؟
دوستان عزیز موقع نصب همش این اخطار را میده
لطفا کمک کنید ...................
با سلام .نقل قول:
شما اگه از روی دی وی دی داری بازی رو نصب میکنی کل فایل های دی وی دی رو کپی کن تو هارد و از اونجا نصبش کن ....
ممنون . الان بازی را نصبیدم و وقتی داخل بازی میشم تا Difficulty را انتخاب میکنم Stop Working میدهنقل قول:
درست شد :n02: یادم رفته بود DirectX و درایو ها را نصب کنم :n02:نقل قول:
این ارور برای چیه ؟؟
read error...please verify your game cache
اگه مشکل از سیستمه منه که بازی COD Black ops2 رو راحت نصب کردم و اجرا شد... ولی این یکی نمیدونم چشه :|:n28:
سلام من این بازیرو رو لپتاب نصب کردم چون کارت گرافیکم پایین هست مشکل فریم داشتم رو دسکتاپ نصب کردم بدون هیچ افت فریمی با همون تنضیمات بازی ران شد ولی یک مشکلی دارم که منو ها کامل نمایش داده نمیشه نشانه اسلحه دیده نمشیه نوع سلاح انتخابی که پایین هست اونم نیست درایور کارت گرافیک رو هم اپدیت کردم ati radean hd 3600 هست اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
سلام هیتمن گرفتم تو بازی همش صفحه تاریک روشن میشه چی کار کنم؟
در ضمن گرافیکم gforce 610m هستش!
ممنون راهنمایی کنید چی کار کنم.
سلام هیتمن گرفتم تو بازی همش صفحه تاریک روشن میشه چی کار کنم؟
در ضمن گرافیکم gforce 610m هستش!
ممنون راهنمایی کنید چی کار کنم.
گرافیکتون رو آپدیت کنید و نرم افزار استیم رو هم تهیه و نصب کنید.نقل قول:
متاسفانه کرک متعبری برای این بازی ارائه نشد . و تنها کرک موجود SKIDROW . یه دلیل ناسازگاری با نرم افزار Steam. . با مشکل لود می شه. . و در خیلی مواقع با ارور های مختلفی همراه ا ست امیدوارم . یه کرک کامل و مستقل ارائه شه . . . (فقط انتظار)
این ارور برای چیه؟
من دایرکت ایکس 11 نصبه
چرا این ارور رو میده؟
رو ویندوز قبلیم اجرا شد ولی اینجا این ارور رو میده
چون بازی روی سرویس پک1 وین7 اجرا میشه.نقل قول:
داداشنقل قول:
من که ویندوز جدید مث 8 نریختم که
همون ویندوز قبلیمو ریختم که سرویس پک 1 بود
دوست عزیز .. این بازی سرشار از مصیبته . من که قیدشو زدم
...
احتمالا ویندوز سور 1 نیست . .
اگه ویندوز سرور 1 باشه یک داریکس نصب کنی دیگه ارور نمیاد ..
. اگه اینترنت دسترس است . .آپدیت اش کن . .. پک اش نصب بشه .. :n05:
دیگه شاید قیدشو زدم :دی
مشکلت چیه ؟نقل قول:
همه صفحات تاپیک رو بخون ببین کسی همچین مشکلی داشته شاید حل بشه..
صفحات این تاپیک هم بخون ::
/forum.bazi center.com/thread71034
سلام
من تو اجرای این بازی مشکل دارم
Stopped Working میده
مشخصات : Cpu i5
Ram 4
Graphic 1GB 520M
مشکل اینه ارور دایرک ایکس 11 رو میدهنقل قول:
ولی برا من نصبه
اوکی میخونم
اما فک نکنم کسی این مشکلو داشته باشه
چون بازی به صورت unlock (اکسترکت) توسط تیم اسکیدروارائه شد . تو اجرا کردن بازی با مشکلات فراوانی از جانب کاربران پیش آمد
اگه بازی به صورت قابل نصب ارائه و کرک می شد . .قطعا این همه مشکل به وجود نمی آمد
دوست عزیز مشکل دایرکس 11 رو من هم داشتم (البته تنها به این مشکل ختم نشد)
اگه تو کف بازی هستی (مثل من)
یه ویندوز 8 کنار ویندوزات نصب کن با اون بازی کن
یا ویندوزات رو آپدیت کن .. (ویندوز 7 الترا از 11 پشتیبانی نمی کنه .. باید سرور پک 1 رو نصب کنی (آپدیت ) تا دایرکس 11 رو پشتیبانی کنه ...
:n05:
تو کف بازی که نیستمنقل قول:
نشستم اسپلینتر سل بازی کردم حوس بازی تو سبک این کردم
گفتم هیتمنو بنصبم
هیتمن زیاد بهم نچسبید :|
سلام
دوستان من دارم از میهن ... دانلود میکنم از عکس زیر قسمت زرد ها رو دانلود میکنم به غیر اینها اون پائین عکس نوشته اپدیت ورژن ... که 6پارته و هر کدومم 1.5گیگ هستش ایا برای اجرای درست بازی همون اپردیت رو هم باید بگیریم؟ من نشخه بلک باکس رو دارم دانلود میکنم و ممنون میشم لینک یه کرک که سالمترین رو هم بهم بدین
دم بچهها گرم
سلام.
از دوستان عزیز کسی میتونه فایل setup.exe (نسخه 25 گیگی) بازی رو که واسه نصب هست با حجم 3 مگابایت واسم آپلود کنه؟
ممنون میشم.
من زیاد رد جریان آپدیتها نیستم...ولی فقط محض اطلاعتون بگم که من همون نسخه 9.8 بلک باکس رو بدون آپدیت دارم بازی میکنم وکوچکترین مشکلی هم تا حالا با بازی نداشتم:46:نقل قول:
یه جوون پیدا نمیشه این فایلو واسه ما آپ کنه؟ من از میهن... این بازیو دانلود کردم. نسخه اصلیشه. از بچه ها هرکی فایل Setup.exe (نسخه اصلی) این بازیو داره لطفا یه جا آپلود کنه. حجمشم زیاد نیست حدود 3 مگا بایت.نقل قول:
با تشکر
سلام دوستان. بازی قبل از اجرا پیغام 0xc0000005 میده . . . مال دایرکت ایکسه؟ نصبه که!
ببین این جواب میده یا نه، رو فایل کلیک راست کن توی قسمت Properties تب Compatibility ، تیک Run This Program In Compatibility Mode For رو بزن و بر حسب ویندوز خودت قسمت پایین رو انتخاب کن. و همچنین تیک Disable Display Scaling On High DPI Setting رو فعال و OK کن. اگه نشد توی اون قسمتی که ویتدوز رو انتخاب کردی به Windows 2000 یا Windows ME تغییر بده شاید بهت کمک کرد.نقل قول:
سلام
دوستان راهنمای بازی و داستان بازی بصورت فارسی رو کسی داره لینک بده بهم ممنون میشم
سلام به همه دوستان
من بازی رو نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم یه ثانیه میره داخل بازی بعد میپره بیرون،هرکاری کردم نشد،حتی اون یکی از سی پی یو ها رو هم غیرفعال کردم بازم نشد
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان این عکسی که گذاتشم یارو هر کاری می کنم نمی کشه چی کار کنم ؟
پسورد فایل صفحه اول چیه ؟ من 10 امین نفرم که می پرسم هیچکی جواب نمی ده
من کلا صدا ندارم کسی راه حلش رو پیدا کرده ؟ ممنون می شم جواب بدین
تغییر صدا رو امتحان کردم
تنظیمات هم رو استریو هست
ولی بازم صدا ندارم
اینکار را بکن شاید مشکلت حل شه. روی آیکون My Computer کلیک راست کن.نقل قول:
Properties=> Hardware => Device Manager
اونجا قسمت sound, video and game controllers کلیک کن. از زیر مجموعه اش بر روی Unimodem Full-Duplex Audio Device کلیک راست کن و Disable کن.
امیدوارم مشکلت برطرف شه.
مرسی من تو اون قسمت دیوایس ها اون گزینه ای که نوشتی رو ندارم فقط یه AMD High Definition Audio device دارم و یه realtek high definition audio که همه حالت های انیبل دیزیبل این دو گزینه رو امتحان کردم اما تاثیری نداشت :( ... صدای اصلی هم با realtek هست چون وقتی اونو دیزیبل می کنم کل صدای کامپیتر قطع می شهنقل قول:
تو اینترنت که گشتم هر جا زدن که این مشکل رو دارن و بازی صدا نداره طرف همین کارت صدا realtek رو داره .... بازم مرسی :n28:
درایور کارت صدا رو هم آپدیت کردم نشد ............
سلام بچه ها، بازی با هیچ مشکلی اجرا میشه، فقط وسط بازی که میخواد دمو نشون بده، گیر میکنه و افت فریم شدید پیدا میکنه، ولی بدش درست میشه.
فقط قسمتایی که میخواد دمو نشون بده اینجوری میشه.
تو کل بازی 30 به بالا فریم دارم. گرافیکمم 560 Ti هست و Core i7 950 3.07 GHz هم سی پی یو...
ولی یکی از دوستام که با فریم ریت 15 داره بازی میکنه میگه مشکلی نداره. و گیر نمیکنه.
کسی میدونه از چیه؟