لطفاً راهنمایی کنید :
مشکل در اجرا بازی assassins creed III ! ویندوز من سون هست و رمم 2 و گرافیکم 1 هست ولی بعد از اجرا بازی این ارور رو میده ![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد قطع می شه !
لطفاً راهنمایی کنید
Printable View
لطفاً راهنمایی کنید :
مشکل در اجرا بازی assassins creed III ! ویندوز من سون هست و رمم 2 و گرافیکم 1 هست ولی بعد از اجرا بازی این ارور رو میده ![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد قطع می شه !
لطفاً راهنمایی کنید
سلام من وقتی میخوام بازی رو آپدیت کنم این ارور رو میده : could not retrieve version number
مشکل از چیه ؟
بازی را از بازار تهیه کردم
با اتصال به اینترنت بازی اجرا می شود
ولی در ابتدای بازی پس از وارد شدن به غار قسمتی که اون گوی در دیوار گذاشته میشود به محض آنکه قصد عبور از دریچه باز شده را دارم بازی قفل میشه البته صدای بازی وجود دارد
میشه روش استفاده از کرک تتا را توضیح دهید
اطلاعات پوشه ORBIT
و سه فایل دیگر در کجا باید قرار بگیرد؟
ورژن بازی v1.01
می باشد
سلام عزیز من نسخه بلک باکس رو داشتمنقل قول:
دفعه اول اجرا شد و سکانس 1 و 2 رو تموم کردم
بعدا که خاستم وارد بازی بشم بعد از اینکه uplay اومد دکمه go to game رو زدم ولی هیچی نیومد بعد رفتم و crack theta رو ریخدم
حالا فقط همون صفحه سیاه با 3 خط اینگلیسی اول بازی میاد بعد گیر می کنه و not responding میزنه یه بار هم بازی رو آنیستال کردم و کار رو از اول پیش گرفتم. ولی نشد که نشد ...
شما چطور با این نسخه blak box مشکلی چیزی نداشتی ؟؟
...
نقل قول:
کسانی که موقع آپدیت بازی با ارور Could not Retrieve Version Number! Installation will now aborted مواجع میشن
regedit رو بازی کنید و به آدرس زیر برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstallدر ستون سمت چپ یک key ( فولدر ) بسازید و اسمش رو {9D15E813-0C26-41E7-ABC5-3EB06FF1B3CF} قرار بدید
داخل ستون سمت راست یک New String بسازید و اسمش رو DisplayVersion قرار بدید و مقدارش رو هم ورژن الان بازی ( که میشه 1.00 )
اگه باز هم ارور داد باید ورژن مخصوص بازی رو دانلود کنید یعنی اگر بازی شما ورژن روسی هست باید آپدیت ورژن روسی رو دانلود کنید
برنامه uplay وقتی بازی شروع میشود از کار می افتد و با shift+f2 در طی بازی در دسترس نیستنقل قول:
نکته:یک بار uplay در این قسمت با shift+f2 در دسترس بود و آن قسمت که بازی هنگ میکرد را رد کرد
کسی راه حلی ندارد؟
لطفاً راهنمایی کنید :stopped working و در قسمت Fault Module Name می نویسه :ACsp.exe
مشکل در اجرا بازی assassins creed III ! ویندوز من سون هست و رمم 2 و گرافیکم 1 هست ولی بعد از اجرا بازی این ارور رو میده !
بعد قطع می شه !
لطفاً راهنمایی کنید
چرا کسی جواب من رو نمی ده ؟:n03:
ویندوز من سون هست و رمم 2 و گرافیکم 1 هست ولی بعد از اجرا بازی این ارور رو میده !stopped working و در قسمت Fault Module Name می نویسه :ACsp.exeبعد قطع می شه !
لطفاً راهنمایی کنید
دوستان من بازی رو امشب اتفاقی تو hdd یکی از دوستانم دیدم کپی کردم تو هاردم
منتهی فایل های exe بازی نبود تو folder بازی
یک screenshot میگذارم ممنون میشم بگید چی هاش کمه که اضافه کنم
محتوای مخفی: 1
حجمش هم 16.7 بود
فایل exe بازی رو یکی بی زحمت میتونه برام Upload کنه ؟
بازی دانلود شده هست. یعنی از روی هارد نصب میکنه.نقل قول:
نقل قول:
فایل های اورجینال بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک رو هم که از پست اول میتونید دانلود کنید
اقا دستت درد نکنهنقل قول:
بازی اجرا شد
اما تا مرحله boston فریم بازی عالی بود اما به محض رسیدن به شهر خیلی کم شد
یعنی به محض این که روت رو به شهر میکنی به شدت پایین میاد
اما با رفتن تو خونه ها و مغازه دوباره به همون 50 بر میگرده
تو فروم های خارجی گشتم دیدم همه این مشکل رو دارن
بهترین کرک الان کدومه ؟
من فعلا skidrow رو امتحان کردم
نقل قول:
مشکل از کرک ها نیست
مشکل از بازیه - احتمالا یک آپدیت جدید میاد و این مشکل رو برطرف میکنه
شما اگه کارت گرافیکت Nvidia ست آپدیت 310.7 رو نصب کن تا حدودی بهتر میشه
خوب سیو مرحله آخر رو دانلود کن!
سلام دوستان,من یه مشکلی با این بازی دارم,تو قسمتایی که می خواد آموزش بده از چه دکنه ای استفاده کنیم,به جای نشون دادن خود دکمه(مثلاT)یه ضربدر نشون میده!!....من یه رم چهارddr3 دارم با یه کارت گرافیک یک ati5850 با یه سی پی یو corei5 750 2.6 (سیستمم خیلی ضعیف نیست نه?) با رزولیشن 1920*1080 جزییاتو هم آوردن رو نرمال ولی بازم بعضی جاها روون نیست و افت فریم داره,قبل از رسیدن به شهر خوب بود(تو کشتی) ولی تا تو شهر اومدم این طور شد,مشکل از سیستمه یا پچ بریزم درست میشه?
سلام به همه
هر کی نسخه blackbox رو بازی کرده بدون مشکل لطفا جواب ما رو بده !!
من دو دفعه تا سکانس 3 که میرسم یعنی وقتی بستون برفیه وقتی از بازی خارج میشم و دوباره می خام بازی کنم همون صفحه اول که 3 خط نوشته اینگیلیسی داره میاد و گیر می کنه بعد هم error , not responding رو میزنه
کسی هست بدون مشکل این نسخه رو تموم کرده باشه ؟؟
آیا کرک رو عوض کنم درست میشه ؟؟
---------------------------------------------------
بابا جواب ما رو هم بدید .... دم همتون گرم
dostan uplay ke ejra mishe user va password ro midam bad sto work mishe vchikar konam?
منم همین مشکل رو دارم؟:n23:
help
me
please
as
fast
as
you
can
سلام دوستان.
من بازی رو نصب کردم ولی بعد از نصب این ارور رو میده:
خواهش میکنم زودتر جواب بدین
تو رو خدا یکی بهم :n27:کمک کنه...
درایور رو نصب کردئم تغییری نداشتنقل قول:
بازی های اخیر یا بهتر بگم port های اخیر pc بد جوری داغون شدن اون از NFS و MOH اینم از این
جالبه تو Cutscence ها به بهترین و بالاترین فریم با 50 اجرا میشن تو همون location با همون draw distance همون تعداد obejct و همون شرایط
به محض این که تمام میشه و کنترل رو میده دست خودت فریم به شدت میاد پایین
ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدین.......................
این متن انگلیسیش هست چون عکسه خراب شد:
this application has failed to start be cause d3dll.dll was not found . re-in stalling the application may fix this problem
آخرین نسخه DirectX رو نصب کننقل قول:
سلام.
ممکنه منو در رابطه با این مشکل کمک کنید؟
اینو قبلا پرسیدم که یکی از دوستان جواب دادن اما ظاهرا جواب من قاطی بقیه جوابها شد و پاسخی نگرفتم تا بحال.
بسیار متشکر.
نقل قول:
نقل قول:
احتمالا بعضی از فایلهای بازی دانلود خراب شده!
روی یه سیستم دیگه کپی کنید اگه درست دانلود شده باشه باید روی اون سیستم بازی نصب بشه وگرنه هیچی....
سلام . من همه ی کرکها رو امتحان کردم اما مشکل زیر توی همشون مشترک بود (حتی توی بازی MOH هم همین مشکل بود )
نسخه ی قدیمی درایور کارت گرافیک رو ریختم ، جواب نداد . از سایتها dll فایل atidxx32.dll رو دانلود کردم اما نتونستم replace کنم . directx رو هم که نمیشه به نسخه ی قبلی برگردوند
ممنون میشم کمک کنید !
ویرایش: با استفاده از راهنمای زیر و حذف کامل درایور کارت گرافیک و نصب دوباره اون (جدیدترین ورژن) مشکل حل شد
1. Go to Add/Remove Programs
2. Uninstall the Catalyst Install manager (Express Uninstall)
3. Reboot the computer and log back into windows as normal
4. Go to folder options and select “show hidden files and folders”
The next part of the guide will remove all ATi/AMD files and folders from the computer.
5. Go to your C drive and remove the “AMD” folder
6. Double click the “Program Data” folder (Normally hidden) and remove all ATi/AMD folders
7. Go back to C and double click “Program Files” and remove all ATi/AMD folders
8. Go back to C and double click “Program Files (x86)” and remove all ATi/AMD folders
9. Go back to C and double click “Users”
10. Access the name of your windows profile and double click “AppData” (Normally hidden)
11. Check the “Local”, “LocalLow” and “Roaming” folders for any ATi/AMD folders and remove them.
12. Go back to “Users” and check the “Default” folder (Normally hidden)
13. Double click “AppData” (Normally hidden)
14. Check the “Local” and “Roaming” folders for any ATi/AMD folders and remove them.
The next part of the guide will remove registry entries left by the AMD drivers.
15. Close everything down and go back to your desktop
16. Click start, then type “regedit”.
17. Click “HKEY_CURRENT_USER” and extend the folder
18. Click “Software” and extend the folder
19. Remove all AMD and ATi Folders
20. Click “Wow6432Node” and extend the folder (Within the software folder)
21. Remove the “AMD” folder
22. Click “HKEY_LOCAL_MACHINE” and extend the folder
23. Click “SOFTWARE” and extend the folder
24. Remove all AMD and ATi Folders
25. Click “Wow6432Node” and extend the folder
26. Remove all AMD and ATi Folders
27. Click “HKEY_USERS” and extend the folder
28. Click “.DEFAULT” and extend the folder
29. Click “Software” and extend the folder
30. Remove all AMD and ATi folders
31. Click “S-1-5-18” and extend the folder
32. Click “Software” and extend the folder
33. Remove all AMD and ATi folders
34. Click “S-1-5-21-1632250243-966907716-928185508-1000” and extend the folder
35. Click “Software” and extend the folder
36. Remove all AMD and ATi Folders
37. Close down regedit and empty your recycle bin
38. Undo the folder options change to hide the hidden folders
39. Reboot
40. Install your AMD/Nvidia drivers and reboot
(Remember, if you look in some of the folders mentioned in this guide but don’t have any AMD/ATi folders, just move to the next appropriate step. This means the uninstall option has removed such files for you. But as we know, the uninstaller still leaves a lot of things behind)
دوستان من تو فروم های خارجی داشتم پست های مربوط به افت فریم بازی رو میخوندم
دیدم یک جا نوشته بود فایل Assassin3.ini که تو پوشه Assassin's Creed III تو My Document هست
قسمت اولش یعنی dx رو که پیش فرض 11 هست رو میتونین با عوض کردن به 9 کاری کنید که Force بشه برای اجرای DX9
من با EVGA Precision تست کردم در هر دو حالت اجرای بازی اون گوشه میزنه D3D11
اما تو فریم بازی خیلی تغییر میکنه
وقتی DX9 باشه Cutscence های بازی چیزی حدودا 20 فریم کم شد برای من در حالی که تفاوتی عمیق تو نور پردازی بازی هم دیده شد
به جاش تو خود بازی و جاهای شلوغ و شهر Boston که فریم به شدت افت میکرد بازی بین 13 تا 18 فریم بالا رفت
اما تو DX11 بر عکس یعنی Cutscence ها با فریم بالاتر و خود بازی با 13 تا 18 تا کمتر اجرا شد
تفاوت dx9 و dx11 که تو اون فایل دستکاری میکنید هم تو این screen shot ها که گذاشتم میتونید ببینید :
هر دو تو یک سکانس
هر دو 1080p و همه چیز اخر به جز aa
این dx9 :
محتوای مخفی: 1
این dx11 :
محتوای مخفی: 2
فریم بازی و دمای کارت رو ببینید
و خود بازی بین دو صحنه که نو پردازی بازی روی مدل ها و درخت های پشت
اینم یک سکانس دیگه
که باز هم روی شونه های شخصیت معلومه
DX11:
محتوای مخفی: 3
DX9 :
محتوای مخفی: 4
چیز های دیگه DX11 مثل همون Tesselation توی برف همون طور باقی مونده بود
خواستم بگم دوستانی که مشکل دارن میتونن این روش رو امتحان کنن تا اون پچی که همه منتظریم و معلوم نیست بیاد بیاد و فعلا بازی کنن چون تو خود بازی به شدت تاثیر داشت
جاهای شلوغ مثل شهر بوستون یا همین جنگل فریمش بین 113 تا 18 تا برای من بالا تر رفت گرچه cutscene ها فریمش کم شد
قابل توجه کسانی که کرک تتا براشون کار نمی کند
و بازی باز هم در همون قسمت ابتدای بازی هنگ میکند
بعد از کپی کزدن سه فایل
لینک زیر در محل نصب بازی
روی فایل AC3SP که فایل بازی است راست کلیک کنید و گزینه troubleshooting compatibale کلیک کنید از بین دو گزینه باز شده try recommed settings را انتخاب کنید بعد هم start program را بزنید این بار بازی به راحتی اجرا میشودکد:http://www.dl1.downloaderha.com/Farzin/Game/Crack/Assassins.Creed.III.Crack.Only.THETA_%5Bwww.downloaderha.com%5D.rar
سلام!
میتونید مشکل من را حل کنید؟؟؟؟!!
خیلی ممنون!
نقل قول:
جدیدترین نسخه دایرتکس رو تهیه و نصب کنید
نقل قول:
شما dvd بازیت خرابه یا خش داره
اول dvd رو توی هارد کپی کن و از اونحا نصبش کن
میتونه از ناقص بودن دی وی دی هم باشه ;)نقل قول:
همین کار را کردم!نقل قول:
اما با همین عرور می آید!
اگر هم از ناقص بودن dvd باشدمیتوانم به روم به فروشنده dvd را بدهم یا نه!!
باشه انجامش میدهم!
اگه واقعا مشکل داشته باشهنقل قول:
خودش چک میکنه
ببینه واقعا مشکل داره یکی دیگه بهت میده
نه بازم درست نشد!نقل قول:
فکر کنم مشکلش از خود dvd باشد!!!!!
آقا خیلی ممنون باشه میروم پیش اش!!!!:n06:نقل قول:
دوستان وقتی میخوام اول بازی اکانت بسازم تا وارد بازی بشم، همش ارور میده که شما به اینترنت وصل نیستین!!
مشکل از چیه؟؟
کرکرِ 86 مگی رو دانلود کردم.... ولی این گیرو میده.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام بازی اتوماتیک به نصب است مشکل ابدیت بازی دارم