چرا هرچی روی ویندوز 64 بیتی سون آپدیت میکنم اپدیت نمیشه !! 4 5 بار آپدیت کردم ولی نمیشه هربار 40مگ دانلود میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چرا هرچی روی ویندوز 64 بیتی سون آپدیت میکنم اپدیت نمیشه !! 4 5 بار آپدیت کردم ولی نمیشه هربار 40مگ دانلود میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ سیستم درسته؟نقل قول:
درست شد ممنون 6مین بار کامل شد چطوری آپدیت آفلاین ازش بگیرم برای یه سیستم دیگه ؟ یه برنامه دارم آپدیت رو میگیره ولی برای نسخه 2013 ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :نقل قول:
شما به قسمت قرنطینه برو و قرنطینه رو پاکسازی کامل کن...(البته ببین فایل کرکی چیزی که بدرد بخور باشه توشون نباشه) ...
این حجم غیرطبیعیه...نباید همچین حجمی داشته باشه...من چون خودم حجم منابع آویرام زیاد نبوده هیچوقت این فولدر رو پاکش نکردم و نمیتونم نظری بدم...البته اگه خواستین برای امتحان پاک کنین فقط محتویات رو پاک کنین نه خود فولدر رو...
چه ورژنی با ویندوز 8 کار میکنه !؟ میشه یه لینکی ازش بزارید !
اینترنت سکیوریتی
هنوز با ویندوز 8 سازگار نشده...در اولین زمان که خبر سازگاری با ویندوز 8 بیاد همینجا دوستان اعلام میکنن...
Key for Avira Internet Security
سلام
در اين 3-2 روزه چند بار يا اين پيغام روبرو شدم.
ICMP Flooded
ظاهراً جلوي چيزي رو گرفته. معنيش چيه؟
آقا من اول کاسپر داشتم عالی بود
الان نود دارم بد نیست ولی خیلی گیر میده میخوام عوض کنم این آویرا خوبه ؟
بعد اینترنت سکیوریتی پلاس با معمولی چه فرقی داره که رو سایتش زده ؟
internet security with oute internet conection یعنی چی ؟
من الان کدومو دانلود کنم ؟
لطفا لینک جدید ترین و بهترین ورژن رو برای 7 64 بیتی به ما بدین
دما شما گرم
سلام من همه ی آنتی ویروسهای 2013 را تست کردم الان به اواست رسیدم خیلی ازش خوشم اومد ولی حالم را گرفت با تحریمش ولی امکانات خیلی عالی داره و همونی هست که میخواستم حالا میخوام بدونم اویرا بپای اواست میرسه ؟ سرعت سیستم را پایین نمیاره ؟ بدرد لپتاپ میخوره ؟
والا من که از رایگانش استفاده میکنم خیلی راضیم و وقتی با نسخه رایگان اوست مقایسه میکنم میبینم اویرا خیلی سرتره شاید فقط شکل ظاهری جالبی نداشته باشه امانقل قول:
سرعت و سبکی و امکاناتش خیلی خوبه
اما باز هم بستگی به خودت داره باید هر دو را امتحان کنی :n02:
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
without internet connection یعنی به صورت آفلاین نصب میشه.
ممنونم داداش
فقط نوشته وین 32
رو 64 هم نصب میشه دیگه ؟
خواهش میکنم.نقل قول:
بله با توجه به توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی ویندوز 64 بیتی هم نصب میشه
ببینید دوست گرامی اواست امکاناتی همچون sand box و safe zone و browser clean up و remote control و ... داره که 3تای اولی خیلی به کار من می آد و من بخاطر همین از اواست خوشم اومد در ضمن سبک و خوش دست هست و مثل نود 32 همه ی وبسایتها را بلاک نمیکنه و اونقدر اذیت نمیکنه آیا اویرا هم این ویژگی ها را داره ؟نقل قول:
زدم دانلود شه مرسینقل قول:
فقط آفلاین هم آپدیت میشه ؟
آپدیت آفلاین رو از کجا میشه گرفت ؟
کارم گیره
مرسی
برای آپدیت هم این پستها رو بخونیدنقل قول:
موفق باشید
راستیتش نه :n02:نقل قول:
اما خوب برا من خوبه شما هم اگه امکانات تاپ میخوای
میتونی از bitdefender total security 2013 استفاده کنی که بهترین در نوع خودش هست
سلام به همه.
من از Avira free antivirus استفاده میکنم. چند وقتیه تول بار برنامه پاک شده و در نتیجه Internet protection غیر فعال شده.
چطور دوباره فعالش کنم؟ باید تول بار رو نصب کنم؟ میشه لینک بدید؟؟؟ ممنونم.
من از بین دفندر هم استفاده کردم عالی هست ولی خیلی سرعت میگیره بدرد لپتاپ نمیخورهنقل قول:
بله خوب باید سیستم خوبی داشته باشینقل قول:
من میتونم رو سیستمم بدون افت سرعت خیلی روون اجرا کنم
اما باز به نظر من بهتره یا آنتی ویروس مجانی استفاده کنی
یا لایسنس یه آنتی ویروس خوب رو بگیری اگه واقعا امنیت برات مهمه
عزیز من هم سیستمم زیاد پایین نیست در ضمن من روی یک سیستم بالاتر از خودم هم شاهد افت سرعت بودم .نقل قول:
در ضمن افت سرعت را بیشتر کسانی متوجه میشن که کارای سنگین با سیستم میکنن من همیشه 2 یا چند نرم افزار سنگین روی سیستمم اجرا هست و شاید همون لحظه یک موزیک هم اجرا دارم . یکی از دوستان هم یادمه توی همین فروم بیت دفندر نصب داشت و سیستمش هم نسبتا بالابود ولی میگفت قبل از لاگین ویندوز برای حدود 10 - 15 ثانیه صفجه سیاه میشه و سیستم زور میزنه و کلا سرعت پایینه که برای منم همینطور بود و افت سرعت را در هنگام کار حس میکردم ولی وقتی کار خاصی انجام نمیدادم زیاد محسوس نبود .
آنتی ویروس مجانی هم از اسمش معلومه که امکاناتی نداره و بدرد من نمیخوره .
من باخرید لایسنس نرم افزار ها و آنتی ویروسها موافق هستم ولی حالا اگر کسی هم نخرید فکر نمیکنم اگر لایسنس رایگان از اینترنت پیدا کنه مشکل امنیتی داشته باشه ولی البته من با کرک آنتی ویروس کاملا مخالفم .
بله خوب حرف شما کاملا درسته این Bitdefender واقعا سنگین هستشنقل قول:
از KasperSky Pure هم میتونید استفاده کنید من یه یک سالی استفاده کردم و راضی بودم
اما اگه با اوست به قوی مچ شدید ازش استفاده کنید چونکه واقعا آنتی ویروس خوبی هست
اما تنها ایرادش به نظر من اینه که ایران رو تحریم کرده و آپدیت کردنش از خودت سرور اوست مشکل سازه
:n06:
دوستان تو ورژن 2013 چه طور میشه یه سایت رو بهش معرفی کرد که دیگه بهش گیر نده ؟
والا برا فایل و فولدر رو بلدم اما سایت رو نمیدونم
اما یه چیزی Avira الکی به سایتی گیر نمیده
و اگه بخواین یه کاری بکنین گیر نده ممکنه با مشکل امنیتی مواجه بشین:n06:
کسی کی جدید نداره بذاره؟
والا خواستیم بعد از اندی بریم cloob.com که avira گیر داد باز نشد :n02:نقل قول:
سایته بدی نیست:n02:
کی جدید رو از کجا میشه گیر آورد؟
کلوب خــــــوبهنقل قول:
خب اینبار مثل اینکه Avira مشکل داره
شما میتونی خاموشش کنی :n02:
سلامنقل قول:
اویرا رو سیستم ندارم که به صورت دقیق شما رو راهنمایی کنم اما فکر کنم این تصویر به شما کمک کنه
در بخش urls skipped ادرس مورد نظر وارد کنید و add بزنید و در اخر ok
درود
وقتی میخوام از اینترنت سکورتی 2013 در حال 1 ماه تست استفاده کنم این پیغامو میده در زمان نصب
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم تفاوت نسخه ی Avira Premium Security Suite و نسخه ی Avira_Internet_Security چیه ..؟
و عملکرد کدوم در سیستم بهتره،
1- از نظر کم کردن سرعت سیستم
2- از نظر شناسایی ویروس و تروجان و به طور کلی محافظت از سیستم
3- و سوال آخر اینکه آیا نسخه ی Avira Premium Security Suite بازم منتشر میشه یا نه..؟ چون نسخه ی جدیدی ازش پیدا نکردم
ممنون میشم به همه ی سوالات پاسخ دهید و اگه اطلاعات دیگه ای دارید خوشحال میشم توضیح دهید:n12:
سلامنقل قول:
باید به نت وصل باشی بعد
برو توبخش p roxy settings تیک رو بزار رو dont use a p roxy
موارد بالا رعایت شده ولی این خطا باز میاد و اجازه نصب نمیدهنقل قول:
کی آویرا رو باید از کجا گیر آورد؟
اتصال اینترنت رو چک کنید.
مورد اتصال با پ.ر. و.کسی رو هم علی آقا توضیح دادن...
تاریخ سیستم رو چک کنید.
اگه قبلا از فایروال یا اینترنت سکوریتی استفاده میکردید حتما تمام آثار اون رو از بین ببرید.(ترجیحا با آنیسالر همان کمپانی که محصولشو نصب داشتید یا نرم افزارهایی مثل تیون آپ یا سی کلینر).
و در آخر اینکه احتمال اینکه سرور اویرا مشکل موقت داشته باشد و شما برای ثبت نتونید به سرور متصل شوید هم هست...
keyy? یکی کی بده؟
سلام
من avira free antivrus زو دانلود کردم و تصب کردم
اما باز برای آپدیت key میخواد ، مگه این نسخه free نیست ؟ :n04:
من فقط یه آنتی ویروس free میخوام نه نیاز به وایروال دارم نه هیچ کدوم از امکانات برنا مه های پولی
سلام
من از AVIRA IS استفاده میکنم. آخرین نسخه 2013 و لایسنس قانونی.
یکی دو بار میشه که وسط وبگردی ناگهان Web protection غیر فعال میشه. پسوردش هم جوریه که بعید میدونم بشه کاریش کرد.
مشکل از کجاست؟
ممنون
احتمالا مرورگرتون آپدیت میشه (چه بصورت دستی یا اتوماتیک و خودکار)و تا آپدیت شدن افزونه و پلاگین اویرا روی اون مرورگرتون وب پروتکشنتون غیرفعال میشه.اگر هم مال آپدیت مرورگرتون حالا بصورت دستی یا خودکار نباشه و بعد از پایان آپدیت افزونه درست نمیشه من شخصا نظری ندارم...