داداش اگه خودت تست کردی لطف میکنی لینک دانلود بدی؟نقل قول:
Printable View
داداش اگه خودت تست کردی لطف میکنی لینک دانلود بدی؟نقل قول:
اقا همه تست کردن تو فروم های خارجی سالمه. اپدیت اخر بازی رو هم داره نقل انتقالات ژانویه هم اعمال شده و احتمالا ادیتور بازی هم بازی بازی خواهد بود که حجمش از 2 گیگ به 4 گیگ رسیده. بازی سالمه. اگر لینک مستقیم دارین بدین به ما هم دانلود کنیم ا که داریم از تورنت میگیریم
مطمئنی 4 گیگ اینی که من دارم دان میکنم 5.9 گیگ هستشنقل قول:
سالمه سالمه
3 ساعته دارم بازی می کنم آخ نگفته
کلاً مدیریت تمرین تو این نسخه خیلی بهتر شده
بعداً تغییرات دیگه رو میگم چیا هستن
جدا دمت گرمنقل قول:
اگه شما و اقا سهیل لطف کنین خیلی ممنون میشم
من فرق این چندتا نسخه رو نمی دونم دارم نسخه 5.9 گیگ رو دان میکنم...
ببین من از لینکهای خوب سایت اسکیدرو استفاده کردم که 4 تا 999 مگابایت بود و یک 387 که تقریباً میشه 4383 مگابایت
که بعد از کلی آنزیپ شدن یک فایل ایزو به من داد با حجم 6 گیگ و 197 مگابایت
لقل لینکای دانلود خوبشو به ما هم بدین تو کفه بازیم! ادیتور هم داره نه؟ لیگ ایران اضافه کنم
لینک دانلود نسخه CPY:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کرک:
من ادیتور ندیدم
لیگ ایران را داره کلی هم تیم بعلاوه لیگ برتر یعنی دسته یک و دو و زیر گروه اما خوب بازیکنان اندکی فقط از لیگ های برتر لایسنس هستند یعنی مثلاً از پرسپولیس فقط کریمی و مهدوی کیا و بعلاوه خارجی ها واقعی هستند و بقیه اسامی الکی
خب خدا رو شکر که میتونینن با این کرک بازی کنید...خیلی خوشحال شدم...من الان اواسط فصل سومم با لاتسیو هستم.تو مرحله گروهی لیگ قهرمانان اول شدم و من یونایتد رو دو هیچ بردم.اما خوشحالی من از اینه که کلی بازیکن با استعداد واسه اینده دارم.همشونم 17 یا 18 یا 16 ساله هستن...تو اخرین بازیم با پارما با اینکه 2-2 کردم ولی از یه بازیکن 20 ساله...و 4 17 ساله استفاده کردم...وقتی که بازی رو شروع میکنید سعی کنید سابقه ی قبلیتونو sunday league footballer((یه همچین مایه هایی))نذارین و بعد برین تیمایی مثل مادرید و بارسا و یونایتد و بایرن و میلان و یووه و ارسنال و هر تیم غول دیگه ایی رو وردارین...اگر sunday league footballer ((که سابقه شما رو مشخص میکنه و این به معنی یک آدم صرفا علاقمند به فوتبال بازی کردن در اخر هفته ها هست)) رو انتخاب میکنید باید برین تیمهای دسته 3 4 رو بردارین...من این کار و کردم و رفتم لاتسیو رو ورداشتم..دو سال اول اصلا حرفتو گوش نمیکنن((جز اینکه خودت بازیکن 15 16 سااله بخری و باهاشون دوست بشی تا اونا مریدت بشن))...الان ولی بااینکه یک جام حذفی قهرمان شدم هنوز به اون درجه ایی که میخام از لحاظ تسلط در باشگاه نرسیدم.یوونتوس اغراق امیز بازیاشو میبره...هر سوالی بود در خدمتم...راجع به تمرینات هم خیلی صحبت دارم.
مهمترین تغییر نسبت به نسخه ی قبلی تمرینات هستش...اینجا شما هفته ایی به هفته تمرینات رو چینش میکنید..برای پیش فصل یادتون باشه حداقل 7 تا بازی دوستانه باید داشته باشین...من تا 12 تا هم رفتم.دو هفته اول بهتره که general training رو رو fitness بذارین..بعد اگر تیمتون نسبت به فصل قبل خیلی تغییرات نکرده بذارین یک هفته رو balance بذارین ,و یک هفته رو team cohesion((هماهنگی تیمی))...برای هر بازی هم شما یک "تمرین قبل مسابقه"خواهید داشت.که در برابر تیم های قوی تر بهتره گزینه ی defending movement یا defending setpieces رو انتخاب کنید و ضعیف تر attacking movement و یا میتونید attacking setpieces رو انتخاب کنید...ادامه دارد...
ممنون سهیل
آره تمرینات رو خیلی دقت کنید
تمرینات شخصی هم هنوز هست
الکی کاپیتان رو عوض نکنید که تو روحیه تاثیر بد میذاره
حداقل دو تا فرمیشن داشته باشید که بازیکنان با اونا مچ شده باشن
یکی حمله ای یکی دفاعی
برای اینکه بی حوصله بازی نکنید و ضمناً از همه مسائل بازی تیمتون آگاهی پیدا کنید اولاً مسابقه تیمتون رو فول ببینید و در ثانی روزی نهایتاً دو تا مسابقه انجام بدید(اگه وقت آزاد زیاد دارید 3 تا مسابقه)ایجوری آدم خسته نمیشه از بازی
اره حداقل شیوه واسه تماشای بازی حالت comprehnsive هستش...این مود چیزی بین extended و full match هستش...من همیشه رو comprehnsive میبینم و خیلی خوبه..
اره دیگه..کابیتان مهمه...حالا میام کلا توضیح بیشتری میدم...ولی واسه بیش فرض این چیزا لازمه بصورت خلاصه:
1-سعی کنید بازیکنای جدیدتون رو تا اوایل بیش فصل بخرید.
2-برای خریدن بازیکنای جدید سعی کنید از بازیکنای همون کشور استفاده کنید((اگر میخاید زود بازده داشته باشه خریدتون))
3-خرید های حارجی:مثلا شما یه تیم ایتالیایی دارین و میرین یه بازیکن برتغالی میخرید...چون 3 4 ماهی طول میکشه واسه یادگیری زبان اوایل انتظار بازی خوب رو ازش نداشته باشین...
4-اگر میخایین بازیکن خارجی داشته باشین سعی کنید از همون بازیکن با همون ملیت هم تو تیمتون داشته باشین...
بابا دم جفتتون گرم معرکه این بخدا :n28:نقل قول:
من بی صبرانه منتظرم تا دان بشه بیام به جمع تون اضافه شم کلی سوال بپرسم :)
در هنگام مسابقه یه سری دستوراتی هست به نام touchline instruction که خیلی بر روند کاری تیم تاثیر می ذاره
مثلاً اگه عقب هستید مربی چه دستوراتی را به تیم اعمال کنه
که می تونید این دستورات را از سایت زیر ببینید:
آموزش
وقتی بازی رو شروع میکنیدچند کار مهم رو انجام بدید بعد به بازی ادامه بدهید.اول سراغ بازیکنان بروید وبازیکنانی که بالای 28 سال سن دارند را بفروشید چون معمولا بازیکنان بالای30دیگه قیمت انچنانی ندارن.برای خرید بازیکن حتما از خرید قسطی استفاده کنید مثلا میتونید یک بازیکن رو 10میلیون با اقساط48 ماهه بخرید و فصل بعد همون بازیکن رو نقدی بفروشید .کار مهم دیگه استخدام مربیای درجه یکه به لیست مربیان خود بروید و مربیان ضعیف رو فسخ قرارداد وبجای اونا مربیای درجه یک بیارید مثلا وقتی 7تا فیزیوتراپ درجه وردکلس داشته باشی واقعا تاثیرشو تو فصل می بینی .بعد بروید و سه تاکتیک خودرو ثبت کنید یک تاکتیک اصلی و دو تا رزرو تاکتیک هارو با دقت انتخاب کنید چون باید بازیکنا با اون وفق پذیری پیدا کنن و اگه وسط فصل بخوای تاکتیکتو عوض کنی تیمت افت شدیدی میکنه .برای بازی دوستانه هم باید بازیهای زیاد اما باتیمهای ضعیف انجام بدی تا هم امادگی بدنی بازیکنا کامل بشه هم با بردهای پرگل روحیه تیم و هواداران بالا بره.برای تمرین همباید اول تمرینfitnessبزاری بعد هم تمرینearobic یا هوازی بزارین بهد وارد تاکتیک شوید.
دوست عزیز این بستگی به تیمی دارد که انتخاب میکنیم.این توضیحات شما فقط در خصوص تیمهای بولدار و بزرگ هستش...وگرنه مربیان درجه یک یا تیم دارند و برای خریدنشون باید به باشگاه فعلیشون بول داد یا هر باشگاهی نمیرن...
دو سوال :
1 . لینک دانلود بازیو دارید ؟ همین نسخه سالم و Proper . تورنــــت با سید بالا باشه هم ایرادی نداره(یکی الآن گرفتم سرعت دانلودش 1 کیلوبایت هم نبود !)
2 . تو این بازی تیمتونو خودتون انتخاب می کنید از اول ؟ نمیشه خود بازی بهتون 3 تا تیم ضعیف پیشنهاد بده یکیو بردارید و بعد با تلاش قوی کنید تیمو تا معروف بشید و در آینده برید تیمای دیگه سرمربی بشید ؟ (چون اینطوری حالش بیشتره و اگه حتما باید یه تیمو خودمون بدیم آدم نمیدونه از چه تیم ضعیفی شروع کنه !)
ببین حتی با همون لاتسیو هم میشه مربیای خیلی خوبی گرفت البته من به وردکلس اعتقادی ندارم مثلا فیزیوتراپ قدرت فیزیوتراپیش 20 باشه بسهنقل قول:
1- به این صفحه اسکیدرو برید چندتا لینک برای دانلود گذاشتن:نقل قول:
2-چرا میشه.وقتی که داری مربی می سازی اونجا سابقه فوتبالیت رو بزن sunday league footballer.البته اگه حرفه ای هم بزنی بازم می تونی بری از بین تیمهای مثلاً منچستر و ردینگ تیم ضعیف تر رو انتخاب کنی.البته این به این معنی نیست که اگه sunday league footballer رو انتخاب کنی نتونی بری سراغ چلسی بلکه در اون صورت دیگه بازیکنان حرف شنوی از شما نخواهند داشت
اما توصیه من اینه که اگه تازه کاری با یک تیم قوی و متمول شروع کنید تا هم بازی بیاد دستتون هم کمک های خوبی داشته باشید.بعد برید سراغ تیم های دیگه
معمولا اگر بازیکنی دارین که میخواین بفروشینش چند بازی مونده به قصل نقل انتقالات بهش بازی بدین تا حاقل به همون قیمتی که ارزششه بفروشینش.
من معمولا تو بازیا زیاد به بازیکنام حال نمیدم. یعنی بیشتر مواقع برنده هم میشیم میگم جای پیشرفت داریم. بعد مدتی اگر همین رواله داشته باشین رو روحیه تیم تاثیر مثبت میزاره. ثلا اگر بین ۲ نیمه عقب باشین یا مساوی و عصبانی باهاشون برخورد کنید مطمینا نتیجه میگرین یا بعد یه پیروزی بزرگ ازشون تعریف کنید کلی خوشحال میشن.
اگر بازیکنی میخواین بخرین سعی کنید گاهی تو روزنامه ها ازش تعریف کنید و رابطتون رو با مربی تیمش بهتر کنید. و در بازی مقابل با تیم اون بازیکن خطرناک ترین بازیکن حرف رو اون بدونید. بعد اینطوری بازیکن شما و تیمتون رو دوس خواهد داشت و اگر بهش پیشنهاد بدید و باشگاهش رد کنه به باشگاه اعتراض میکنه و باشگاه با قیمت کمتر بهتون پیشنهادش میده
چيزي كه تو انجمن بازي مرسومه(واسه انتخاب تيم گيمرها)تيم هاي متوسط هست.شما اگر با ليگ انگلستان حال ميكني نه بروًسراغ يونايتد نه سراغ برايتون اند هاو..برو وستهام يا ويلا بردار..اگه تو الماني برو هامبورگ يا لوركوزن وردار..
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
ساختن يه بازيكن حال ميده
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بهترین لینک دانلود با سرعت بالا من خودم تا400کیلوبایت باهاش دانلود کردم
تا یک ساعت دیگه منم fm13دارم
ht
3
نکته ی دیگه اینه که اگر بازیکنی که میخاین بخرین طرفدار تیم شما باشه خیلی راحت تر به تیمتون میاد...
2-استعداد یاب ها رو دست کم نگیرین...
3-در حین بازی opposition instructions خیلی مهمه...این وظیفه رو به یکی از مربیاتون با چنین خصوصیاتی محول کنید:
الف:tactoc مربی 15 به بالا باشه
ب:مهمترین چیز defending مربی هستش که اونم بالای 15 باشه...
ج:oppisition instruction شامل close down((احاطه کردن بازیکن حریف))tackling((اینکه شدت تکل زدن اروم متوسط و قوی و اصلا بدون هیچ تکلی باشه))tight marking((یارگیری بازیکن بصورت سفت و سخت یا غیر سختگیرانه))
د:خیلی خودوتون درگیر اینا نکنید و اینا رو محول کنید به همون مربی با همون خصوصیاتی که عرض کردم...
موفق باشید...ادامه دارد
منم گذاشتم دان بشه .
شما با چه تیمی شروع کردید ؟ (مشکل اینه اگه با تیم قوی شروع کنم دیگه ازش تیم دیگه ای نمیرم ! دوست دارم از تیمای پایین تر شروع کنم به تدریج اعتبار جم کنم)
نقل قول:
من نمیدونم شما بازیتون در چه حدیه ولی همون طوری که عرض کردم اگر مثلا لیگ اسپانیا رو انتخاب میکنی واسه رقابت نه بارسا نه مادرید و برو تیمی مثل سویا و یا والنسیا رو انتخاب کن تا واست چالشی تر باشه بازی....
من فیفا منیجر بازی میکردم سطحم خوب بود . با ناپولی فکر کنم تو سری آ دوم شده بودم .
هیچ وقت لیگ اسپانیا نمیرم فوتبالش دو قطبیه معمولا میرم یا انگلیس یا ایتالیا که کلی تیم خوب توشونه و رقابت قشنگ تره !
سختةترين ليگ انگلستانه..من از ورژن ١٩٩٨ بازي ميكنم...هميشه هم لاتسيو ورميدارم گاهي هم ديگهةخسته ميشم استعفا ميدم و به ليگهاي ديكه ميرم..تيمايي كه تاحالا گرفتم:
لاتسيو-لثون-مادريد اشتوتكارت ناتينگام فارست شاختار فيورنزولا
تا الان ٩٨٠٠٠٠ نسخه از بازي بفروش رفته با متاي ٨٨ از ١٠٠
برای اینکه بازی براتون لذت بخش تر بشه حتماً فبس پک ها و تیم لوگو ها و تیم کیت های لیگی که در اون هستید را دانلود کنید.سایت زیر خیلی مخلفات برای بازی داره:
تجربیات مربیان قدیمی در سری بازی فوتبال منیجر:
- برای اینکه راحتتر در کرنر ها به گل برسید شیوه کرنر زدن را روی Near Post بگذارید.
- موقع کرنر زدن یکی از فورواردها ترجیحاً اونی که قد بلندتر هست را در Set Piece طوری تنظیم کنید که بره دروازه بان رو انگولک کنه!!منظورم اینه: challenge goalie
Team talks before/during/after match
قبل بازی بیشتر گزینه No pressure را استفاده کنید
بین دو نیمه اگه جلو بودید گزینه I’m Pleased را انتخاب کنید و اگه عقب بودید گزینه Where is the passion?
بعد بازی اگه خوب بازی کردید اما باختید گزینه Unlucky و اگه برنده بودید گزینه های Very pleased یا Delighted
تا بعد...
میبینم که ملت دنبال اینننقل قول:
مال من که حالا حالا طول میکشه دان بشه
دمتون گرم بابت اطلاعاتتون
ما هم گذاشتیم دان شه تا ببینیم کی تموم میشه!
بچه ها نظرتون چیه راجع به بازی؟حال دارین میکنید یا نه؟
بچه ها من 16 لیگ کشور ها رو دارم...شما ها چی؟من اکثر اروبا و خوب های امریکای لاتین رو دارم...رمم 2 هست...کسایی که رمشون 6 هست حال میکنن زیاااااد
من دانلودم تموم .
میگم از سایتی که اول صفحه دادید من یه دونه دانلود کردم , برای اجراش به برنامه ای به نام Editor نیازی نیست ؟ اگه آره از کجا بیارمش ؟
ویرایش : امروز وقت نمی کنم بازی کنم ولی تست کردم داخل منوی بازی میره و از اون نظر سالمه . (نمیدونم قدیما کجا Crash میداده ولی الآن مدت طولانی در منو بودم و ایرادی نبود)
مگه تعداد لیگ ها به رم بستگی داره ؟نقل قول:
بچه ها من 16 لیگ کشور ها رو دارم...شما ها چی؟من اکثر اروبا و خوب های امریکای لاتین رو دارم...رمم 2 هست...کسایی که رمشون 6 هست حال میکنن زیاااااد
من میلانو برداشتم 4میلیون برای خرید داره .چندتا بازیکناش بدجوری مصدومن.چندتا بازیکن بالای 35 سال داره.بقیه بازیکناشم ضعیف ساختن حتی بالوتلی هم قویش نکردن.درباره خود بازی هم بگم که منوهای بازی رو کلا بد چیدن fm12خیلی روا نتر بود
برای دانلود برید به این لینک تورنت نیست سرعتشم عالیه :n10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم 16 تا لیگو در حالت قابل بازی برداشتی یعنی می تونی توی اون لیگ ها هم بری یا نه فقط در حالت تماشا لیگ برداشتی چون بارم 2گیگ وبا 16 لیگ 1 ساعت میکشه تا بازی یه روز بره جلونقل قول:
آقا پس من تعداد لیگ های بالا میتونم بازی کنم نه؟ :دی
رمم 8 گیگه!