سلام
مي خواهم اطلاعات گرفته شده از سنسور را به صورت ديجيتال و وايرلس(بدون سيم) به يك ميكرو انتقال دهم و آن را روي lcd مشاهده كنم
اگر كسي مي تواند مرا ياري كند به من ايميل بزند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
مي خواهم اطلاعات گرفته شده از سنسور را به صورت ديجيتال و وايرلس(بدون سيم) به يك ميكرو انتقال دهم و آن را روي lcd مشاهده كنم
اگر كسي مي تواند مرا ياري كند به من ايميل بزند
لطفا مدار یک ولوم دیجیتالی را برای من بگذارید
Counter BCD
من می خواستم یکCounter BCD
بسازم که قادر باشه تا 6 رقمBCD
بشماره و روی 6 سون سگمنت
(7S)
نمایش بده
در مورد بستن مدار کسی هست به من کمک
کنه
ممنون می شوم.[U]
البته در 8051
اگه كسي مدار فايندر ديجيتالي ماهواره رو داره بزاره
خيليها دنبالشن
همه استفاده بكنن
ممنون
دوستان سلام.
اگه لطف کنید مدارهای زیر رو برام بزارید ممنون می شم.
مدار منبع تغذیه قابل شارژ 12v
آیفون 12v
متشکرم.
جون اون عزيزتون يك كمك به ما كنيد:
سنسور كنترل ورود افراد با قابليت تشخيص جهت حركت.(فقط به ورود پاسخ بده.)
با تشكر
ضمنا دمتون هم گرم.
سنسور رو نمی دونم ولی با دوربین کاملا میشه تحت یک برنامه مت لب (مطلب) جهت حرکت رو مشخص کرد.
سنسور رو نمی دونم ولی با دوربین کاملا میشه تحت یک برنامه مت لب (مطلب) جهت حرکت رو مشخص کرد.
سلام ببخشید من یک سئوال در مورد اسمارت کارتها داشتم اجازه دارم این سئوال اینجا مطرح کنم؟
سلام دوستان
من فلش براي جلوي ماشين مي خوام يه چيزي تو مايه هاي فلش دوربين عكاسي ولي جلوي ماشين
با تشكر
باي
من مداره بوستر را مي خوام
من دو تا مدار لازم دارم
1. ميكسر با ماسفت دو گيته
2. يه مدار عمي (امتحان شده) براي تبديل بوق اشغال تلفن به پالس منطقي: (فكر مي كنم اگه با يه تقسيم ولتاژ و يك آيسي اشميت تريگر جواب بگيرم ولي يه چيزي مي خوام با ايمان هاي مشخص و مداري كه قبلا جواب داده باشه)
آقا هر چي داريد رو كنيد. :)
تو تلویزیونهای پارس رنگی قدیمی تو تیونرش در بخش VHF از یه میکسر دوگیته استفاده شده میتونین به کتاب سیستم تلویریون خلیل باغانی مراجعه کنیننقل قول:
نوشته شده توسط mahmood karimi
این لینک ها رو هم یه سری بزنین
سلام خسته نباشین
من یه پروژه دارم می خو ام لطف کنین . کمکم کنین
طراحی یک کورنومتر با ال سی دی و 8051
مداری میخوام که آنالوگ یا دیجیتال بودنش فرقی نداره.
یک مدارکه سیگنال ورودی و خروجی مشخصی داشته باشه تا بشه در برنامه Protel DXP ورودی و خروجی مدار رو
ببینی.
مانند: اسیلاتور ,Convertor ,تقویت کننده , تضعیف کننده و ...
اینجا رو یک نگاه بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
man ye madar moshabehe cheragh rahnamayi mikham,3ta lamp ke avali 5 saniye roshan beshe,khamosh badesh 2vomi be modate 10 saniye roshan beshe bad khamosh va lampe 3vom be modate 15 saniye roshan beshe.va in tekrar beshe.kheili zaroriye .mamomnon misham ta 24 saat javab bedin:sad:
شلام عزیزمنقل قول:
خوبی ؟؟
خیلی خوش اومدی به فروم امیدوارم بتونیم کمکت کنیم البته اگه فارسی بنویسی ممنون می شه
موفق باشی
خیلی ممنون.ضروری هستش.به وسیله تایمر 3 لامپ را یکی به مدت 5 و یکی 10 و دیگری 15 روشن کنیم و این دوره تناوب تکرار شود.به دادمممممممممممممم برسید.هرچی طراحی کردم عملی جواب نداده.:sad: :sad: :sad: :sad:
با میکرو طراحی کردی ؟ نوع میکرو رو بگو...نقل قول:
فقط با تایمر و کنتاکتور باید طراحی بشه.:sad:
با سلام
یه مدار usb infrared detector میخوام.
در واقع کن یه ریموت کنترل و گیرنده اون که از طریق usb به سیستم وصل میشه را
دارم ولی گیرنده کار نمیکنه و یه مدار برا گیرنده که از طریق usb به سیستم فرمان بده میخوام.
مرسی
سلام !
من یه مدار tdk2005 البته برای ووفر که به صورت Bridge باشه و کیفیتشم خیلی بالا باشه میخواستم .:blink:
[QUOTE=Peeedan;764304]سلام !
من یه مدار tdk2005 البته برای ووفر که به صورت Bridge باشه و کیفیتشم خیلی بالا باشه میخواستم .:blink:[/QUOT
بپیچم یا مستقیم برم!
ببخشید یه مقدار نامفهوم گفتم ;)
TDK2005 یه ای سی آمپلی فایر استریو هست . من یه مدار میخواستم که این دو آمپیلی فایر رو به صورت بریچ یا همون پل به هم وصل کنه در اینصورت توان زیاد میشه . حالا من مدار این آمپیلی رو برای میدرنج دارم . و میخوام با WOOFER راه اندازی کنم .
مدار طراحی شده برای ووفر رو میخوام.:rolleye:
بابا یکی نیست این مدار فرمان و قدرتو طراحی کنه.تورو خدا کمممممممممممممممممممممممم ممک:sad: :sad: :sad: :sad:
سلام دوست عزيزنقل قول:
چه مدارفرماني مي خواهي تا برات طراحي كنم
با تشكر
باي
راستي برات طراحي كردم حالا چه جوري بدم بهت؟؟؟نقل قول:
با تشكر
باي
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواستین میل کنین.یه مدار خودم طراحی کردم می خوام اشکالشو بفهمم.می تونم میل کنم بهتون.ممنوووووون
من عجله دارممممممممم.سریع تر میل کنین:فردا تحویل کارمه.ممنون از لطفتون
ta key bayad montazer bemonam???lotf konin baram zoodtar befrestin.man madare khodamam beheton mail zadam
سلام عسل جان
خب ايميل كن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چك مي كنم خبرش رو مي دم
با تشكر
باي
khob laeghal onike tarahi kardi midadi.man lazem dashtam
عزیزم می شه فینگلیش ننویسینقل قول:
ممنوع بید عزیزم
ممنون موفق باشی
مدار يك دستگاه شوك
مثل اون باتون هايي كه پليس توي
چهارشنبه ي اخر سال استفاده ميكنه
حتماً همه اونها رو ديديد
من نياز به يه مدار مثل اونو دارم اما
در اندازهي خيلي كوچكتر طوري كه
كف دست جابشه درواقع اندازه ي يه
دزدگير اتوموبيل يا يه گوشي همراه (اگه
فيلماي جيمز باند رو ديديه باشيد تقريباً
مثل اون )
با ولتاژ بسيار بالا (حدوداً كيلو ولت) و جريان
پايين و قابل كنترل(در حد ميكرو آمپر) تا ضرر
انچناني به كسي نزنه در حد سر شدن عضو
اگه كسي داره بذاره
باتشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه دوستان
من قبلا در يكي از مجلات مدار ساعتي را ديدم كه بسيار ساده بود واز طريق سون سگمنت و يك مدار ساده ساعت كامپيوتر را نشان ميداد البته اين مدار اطلاعات لازم را از طريق پورت سريال com port و يك برنامه كه به زبان پاسكال نوشته شده بود دريافت مي كرد . در واقع تمام اعمال توسط برنامه و كامپيوتر انجام مي شد و تنها نمايش ساعت بر عهده مدار بود . اما متاسفانه اين مدار را گم كرده ام از دوستان عزيز خواهش مي كنم كه اگر كسي اين مدار يا مدار ي مشابه به آنچه در بالا توضيح دادم دارند يا مي شناسند براي من ارسال كنند Email address : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس
:blush: :blush:
سلام جعفر جاننقل قول:
جسارت نشه ولی باید بگم به جای این همه تذکر بهتر نیست یه فکری برای این تاپیک بکنی که با این همه درخواست جوابی توش نیست و راکد راکد هست بهتره یه مدیر خوبی برای این بخش انتخاب بشه
با تشکر
بای
با سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط vast_vision_office [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. این همه در خواست بدون جواب نشون می ده که کسی اینجا اطلاعات کافی در این زمینرو نداره .... تا حالا منم کسی رو که تخصصی بتونه این جا فعالیت بکنه ندیدم البته هستن دوستایی مثل شما که تا حدی به دوستان کمک می کنن که جا داره یه تشکری بکنم
2. در رابطه با کار یه همکار بگم که .. یه همکار ملزم به جواب دادن همه مسائل نیست . وظیفه همکار نظم دادن و راهنمایی و تذکر دادن به کاربران عزیز هستش تا بتونن به نحو احسن از اطلاعات موجود در انجمن استفاده کنن .. البته اینو بگم که من تا حدود خیلی زیادی در حد تواناییم جواب می دم به مسائلی که اطلاعاتی دارم ..
منم در این زمینه اطلاعاتی ندارم که بتونم کمکی کنم ولی در اینده ای نچندان دور یه فکر ی برا اینجا می کنیم
الان موقع امتحانات هستش زیاد وقت نی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای شالا با کمک دوستان بتونیم این زیر مجوعه رو هم یه سر سامونی بهش بدیم
مدار رگلراتور میخوام برای همه