مرسی رضا جاننقل قول:
خیلی جالبه ها که قبول ندارن :دی (پس کی زده بیرون این نسخه رو :دی)
اگه فاینال هست چرا فارسی نداره؟:n03:
مرسی رضا جاننقل قول:
خیلی جالبه ها که قبول ندارن :دی (پس کی زده بیرون این نسخه رو :دی)
اگه فاینال هست چرا فارسی نداره؟:n03:
نیم ساعت داشتم براش اثبات میکردم بابا این لینک تاپیک همین فروم خودتونه:n02:نقل قول:
ترجمه فارسی هم فکر میکنم مراحل آخرش باشه. البته فعلا نسخه 1 ترجمه فارسی هست و نسخه های بعدی بهتر هم میشه.
من فقط منتظر این نسخه 6 هستم که بیاد بعدش ویندوز رو عوض کنم.....خدا کنه زودتر بیاد دیگه ....حالا به نظرت این نسخه 6 رو که میگین فاینال هست دانلود کنیم یا بزاریم که دیگه اوکی اوکی بشه بعدش دانلود کنیم؟
سلام دوستان
فایروال کومدو نشون مید که فایلی اجرایی بنام svchost.exe در حال استفاده از اینترنت است... من نمیدونم این فایل چیه از دوستان اگر کسی میدونه بهم بگه.خودم که فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی اطمینان ندارم..این فایل مربوط به چیه؟
نقل قول:
سلام
نه داداش مشکلی نداره
این یه فایل سیستمیه که همیشه در حالت اجراست :-)
سلام
خب، ظاهرا نسخه 6 منتشر شده..... خودم الان انتظارشو نداشتم. کومودو یک هفته عجله کرد. من که فکرش را نمیکردم. من این را نسخه بتای آخر میدونستم. و بعد از یک هفته هم نسخه نهایی، ولی ظاهرا کومودو یک راست رفت روی نسخه نهایی! البته یه کم تحت فشار هم بود توسط کاربران.
کار ما هم 80 درصد انجام شده. بنابراین سرفرصت باید منتظر یک آپدیت باشیم.
دوستانی که قصد استفاده از این نسخه را دارند فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه.....من الان میخوام روی سیستم اصلیم نصبش کنم.
فعلا هم فقط 4 زبان را پشتیبانی میکنه:
Only 4 interface languages officially supported in COMODO Internet Security (English, Chinese, Turkish and Russian) are included in this release.
The rest of the languages will be made available through program updates as soon as these updates become available.
سلامنقل قول:
سلام دوستان
فایروال کومدو نشون مید که فایلی اجرایی بنام svchost.exe در حال استفاده از اینترنت است... من نمیدونم این فایل چیه از دوستان اگر کسی میدونه بهم بگه.خودم که فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی اطمینان ندارم..این فایل مربوط به چیه؟
اگه سیستمت ویندوز 8 هست که این فایل باعث کاهش سرعت اینترنت میشه که دوستان در قسمت بحث نرم افزاری مربوط به ویندوز 8 در این باره زیاد بحث کردن.
من نسخه 6 رو دانلود کردم به نظرم به زودی اپدیت های جدیدی براش بیاد چون یکم اشکالات داره کلا عوض شده و شیک تر شده اما من با این حال خوشم نیومد هم نسبت به نسخه 5 کند تر هست هم تا بیایم عادت کنیم کلی زمان میبره
از همون نسخه 2 کمودو رو داشتم بهترین و ساده ترینش همون نسخه 3 بود (من تو فایروال ها outpost رو ترجیح میدم زود به زود شماره سریال هاش میره تو بلک لیست)
اگه با نسخه 5 مشکلی ندارید همون به نظرم بهتره و فعلا به نسخه 6 اپدیت نکنید بگذرید یکم زمان بگذره و این نسخه 6 خوب جا بیفته و اشکلات احتمالیش رفع بشه بعد
با سلام. امروز نسخه 6 را دانلود و نصب کردم. تفاوت زیادی با نسخه بتا نداشت. نسخه 6 سرعت سیستم را چندان کم نمی کند. اما هنوز تا ایده ال فاصله دارد. می توانید با فایروالهای دیگر و آنتی ویروسهای دیگر تست کنید. من تست کرده ام، با فایروالهای دیگر سرعت باز شدن مرورگری چون کروم اندکی بیشتر است. در ضمن باید بگویم، این نسخه 6 به مذاق کاربران ایرانی چندان خوش نمی آید. اجازه بدهید بگویم که نسخه های قبلی کومودو برای ما بسیار خوب بود، چون در تاسک بار می توانستیم با یک کلیک اینترنت را قطع کنیم و در نسخه های قبلی می توانستیم در اینترفیس کومودو در صفحه نخست مشاهده کنیم چه نرم افزارها یا پورتهایی از اینترنت استفاده می کنند و براحتی می توانستید بلوکش کنید یا کانکشن را ببندید. اما در این نسخه در منوی راست کلیک بر تاسک بار کومودو، نمی توانید مستقیم اینترنت را بکوک کنید. بعد هم باید مراحلی را در خود برنامه کومودو طی کنید تا بتوانید بفهمید چه برنامه هایی به اینترنت متصل هستند و تازه آنجا نمی توانید کانکشن مورد نظرتان را بلوک کنید. به گمان من این نسخه از کومودو به مذاق ما خوش نمی آید. من که نسخه های قبلی کومودو را بسیار بیشتر دوست داشتم تا این نسخه. مجبور شدم کومودو را حذف کنم، چون چیز چندان دندان گیری در ورژن 6 ندارد. این نظر من بود، دوستان هم امتحانی بکنند و نتیجه را بنویسند تا ببینیم چه خواهد شد.
در مورد سرعت به نظر من بهتر شده مخصوصا سرعت اسکن البته اینجوری نمیشه نظر قطعی داد و با حس ششم و اینجور چیزا نمیشه قضاوت کرد باید تست علمی و عملی ازش بعمل بیاد.نقل قول:
اینکه چرا به مذاق کاربران ایرانی خوش نمیاد را من از حرفهای شما چیزی دستگیرم نشد لطفا بیشتر توضیح بدید.
بعضی از قسمتها را که بهش اشاره کردید میتونید به تسکبار اضافه کنید که دنبالشون نگردید.
کمی محیط برنامه به خاطر جدید بودن برای کاربران قبلی کومودو ممکنه گیج کننده باشه ولی خیلی زود باهاش آشنا میشید. البته با زحمتی که علی آقا دارند میکشند و کومودو را فارسی سازی میکنند امیدوارم این مشکل کم رنگتر و حتی باعث تشویق یوزرهای جدید به استفاده از این سوئیت امنیتی قدرتمند بشه.
با سلامنقل قول:
خوب من هم امروز روی سیستم اصلی کومودو 6 رو نصب کردم در کار با کیوسک مجازی چند سئوال برام پیش اومده
علی در این توضیح اشاره کرده که در این محیط میشه برنامه نصب کرد یا تست ویروس انجام داد ولی من که نتونستم برنامه ای نصب کنم چطور میشه در این محیط برنامه نصب کرد مثلا چیزی شبیه idm
دومین سئوال اینه که من با مرورگر در این محیط فایلی رو دانلود کردم این فایل مستقیم در قسمت دانلود سیستم عامل اصلی ذخیره شد آیا نباید در share space ذخیره بشه و یا چطور بهش مسیر بدم که مثلا ویروس دانلود شده خارج از کیوسک ذخیره نشه
زمانی که در کیوسک برنامه های روی دسکتاپ رو ( برنامه هایی که خودمون نصب کردیم ) رو اجرا کنیم همه در حالت سند بوکس اجرا میشن مثلا من در عکس زیر اگه cccleaner رو اجرا کنم در محیط سند باکس اجرا میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یک سئوال دیگه که قبلا هم پرسیده بودم چرا برنامه های من توی سند بوکس اجرا شدن در حالیکه من در حال حاضر کیوسک مجازی رو اجرا نکردم در واقع یک ساعت پیش اجرا کردم و بستم اما الان انگار همه برنامه ها در سند بوکس هستند
در مورد سرویس svchost نظرتون چیه و چرا در سند بوکس اجرا شده با اینکه سیستمی هست
با تشکر
سلامنقل قول:
نظر شخصیم رو میگم. اینترفیس جدید مخصوصا قسمت تنظیمات افتضاح بزرگی هست! اینکه شما نمی بینین من دلیلش رو نمیدونم. همه چیز جابجا و در واقع برای کاربرای تازه کار ساده سازی شده. در صورتی که کاربرای دیگه از جمله خودم دارن دیونه میشن از دست این اینترفیس. مشکل فقط تسک بار نیست. مشکل تمام تنظیمات جابجا شده هست. کومودو یک ورژن نداده که یک باره بخواد عوض بشه همه چیز. چندین ورژن با اینترفیس مشابه داده که توی ورژن 5 به بهترین اینترفیس و زیباترینشون رسید.
کیوسک هم واسه من اجرا نمیشه عجیبه!
من که میرم ورژن 5. شده قضیه ویندوز 8 و سون! ای کاش اینترفیسی هم واسه کاربرای قدیمی طراحی می کردن به نام Advanced.
آقا من با ورژن 6 خیلی حال میکنم نمیدونم شما مشکلتون چیه : دی
فقط کافیه 2 3 روز باهاش کار کنید و بهش عادت میکنید ضمن اینکه میتونید گزینه های مورد علاقه تون رو به Task Bar اضافه کنید که مثلا من open Advanced setting و watch activity و View logs رو اضافه کردم
تنها ایرادی که میشه به ورژن 6 گرفت همون مسئله ای هست که دوستمون صفحه قبل بهش اشاره کرد در مورد برنامه هایی که از اینترنت استفاده میکنند و غیره.
آقا رضا چه مشکلی با تنظیماتش دارین ؟ تنظیمات که فرقی نکرده
انتی ویروس کمودو داره به فارسی ترجمه میشه؟
دوستان ورژن 6 فایروال منتشر شده رسمی؟؟ چون من آپدیت رو میزنم میگه آپدیتی نیست. یا باید نسخه ی قدیمی رو حذف کنم و نسخه ی 6 رو نصب کنم.
منم ورژن 6 رو نصب کردم و الان باVirtual Kioskاومدم اینجا به نظرم که خیلی خوب شده سرعت ویندوز و کار با کامپیوتر اصلآ کم نشده
فقط یکم جابه جایی ابزارهاش و قیافه جدیدش شاید اولش یکم یکم گیج کننده باشه اما سریع عادت میکنین
تو محیط Virtual Kiosk دیگه جای هیچ نگرانی نیست برای کارهای بانکی ؟
وقتی کار میکنم تو Virtual Kiosk احساس میکنم خیلی سریعتر شده همه چیز چرا ؟ :n02:
:n16:
سلام:نقل قول:
بله دوست عزیز.:n01:
دوستان اگه من نسخه فایروال کومودو 6 رو نصب کنم، امکانات killSwitch و سند باکس و کیسوک مجازی همراهش هست یا نه حتما باید نسخه اینترنت سکیوریتی رو نصب کنیم؟
حدودا کارش کی تمام میشه . بعد من الان برم کومودو نصب کنم در قسمت زبان ها میشه فارسی رو انتخاب کرد یا بعد از اتمام کار بهش اضافه میشهنقل قول:
بله همراهش هست البته فقط برای استفاده از killswitch باید 5 مگ رو دانلود کنید ولی سندباکس و کیوسک همرا با فایروال نصب میشهنقل قول:
اول ورژن 5 رو ریموو کنید و بعدش ورژن 6 رو نصب کنید ,نقل قول:
من فکر کنم ورژن 5 باز هم ساپورت بشه برای کسانی که دوست ندارن ورژن 6 رو نصب کنند مثلا آپدیتی هم واسش ارائه بشه ورژن اینطور بالا میره 5.14 5.15 البته باید دید تصمیم کمودو چیه.
بله منتشر شده
[QUOTE=jolan57;7380501]بله همراهش هست البته فقط برای استفاده از killswitch باید 5 مگ رو دانلود کنید ولی سندباکس و کیوسک همرا با فایروال نصب میشه
یعنی وقتی کومودو رو نصب کردم بعد اون 5 مگ رو دانلود و نصب کنم؟اونوقت اون 5مگ رو از کجا باید دانلود کنم؟میشه لطف کنید لینک دانلودش رو بدید؟
COMODO Internet Security Premium 6.0.260739.2674
41.8 MB
لینک دانلود از سافت پدیا:
نسخه ویژه سیستم عامل 64بیتی داره یا نه؟؟
ظاهرا شما فقط حال میکنین. بیاین اینجا تا به عمق فاجعه پی ببرین. بحث زیاده:نقل قول:
صفحات قبل هم نقدهای کاملی نوشته شده.
این همه نقد درباره اینترفیس فکر نمیکنم یه مشکل خیلی ساده باشه که بهش عادت کنیم!
در حال حاضر منتظرم که کومودو اشتباهش رو که عجله ی الکی که کرد(بخاطر کریسمس) و نسخه بتا رو فینال کرد رو جبران کنه و اینترفیس هم حداقل شبیه سابق بشه. و هنوز هیچ سوئیتی نصب نکردم. امیدوارم به نظر کاربراش احترام بگذاره. چون واقعا این اینترفیس سرعت عمل بسیار پایینی داره.
===========================================
خب به نظر میاد احتمالا قراره تغییراتی بوجود بیاد و کومودو به اشتباهش پی برده. طبق این پست. احتمالا یک ورژن اصلاحی به نام 6.1 در ماه فوریه یا مارس خواهیم داشت.
سلام
دوستان من آخریم نسخه فایروال کومودو یعنی ورژن 6 رو دانلود ونصب کردم کنارش هم آخرین نسخه آنتی ویروس رایگان آواست رو نصب کردم.
به نظرتون خوبه یا فقط از comodo internet security premium استفاده کنم؟
در ضمن من با Comodo Leak Tests یه تست گرفتم و نتیجه اصلا خوب نبود رتبه شدش 120 از 340 !!!!
چیکار کنم 340 بشه؟؟؟
لطفا یه راهنمایی بکنید.
مرسی
یکی لطف کنه لینک دانلود فایروال نسخه 6 فاینال رو هم بذاره، دوستمون بالا فقط نسخه اینترنت سکیوریتی رو گذاشتن
خب پس مشکل شما و اون 99.9 درصد کاربران کمودو به جز من :دی اینترفیسه دیگه ؟نقل قول:
پس تنظیمات مشکلی نداره ؟
سلام!
چرا این هنوز داخل خود سایت comodo نیست؟؟!!
منظورم comodo v6 هستش!!!!!
در کل مشکل فنی کومودو نداره. فقط مشکل ظاهر و اینترفیس داره.مشکل جابجایی تنظیمات داره. مشکل ناپدید شدن Active Connections(فایروال) داره و...نقل قول:
کلا مشکل داره مطمعن باشید بزودی اپدیت جدیدی واسش میاد :n13:
تو محیطVirtual Kioskدیگه جای هیچ نگرانی نیست برای کارهای بانکی ؟Virtual Kiosk احساس میکنم خیلی سریعتر شده همه چیز چرا ؟
وقتی کار میکنم تو
lما که گذاشتیم توی لیست دانلود....گفتم قبل از تعویض ویندوز امتحان کنیم ببینم چطوریه...امیدوارم که خوب باشه....تا اینجا که سر در گم شدیم ...نفهمیدیم اخرش خوبه یا بد...فکر کنم باید خودم نصب کنم
سلام
من نسخه 5.12 و خرده ای دارم. شما اگه در قسمت more بزنید check for update، جواب میده که نسخه شما آخرین آپدیت هست.
این یعنی نسخه 6 فاینال نیست؟
من نسخه ٦ رو نصب كردم ولي نسبت به ٥ هيلي ساكت تر شده مخصوصا فايروالش حتي hips هم روشن كردم.،بقيه دوستانم اين جورين؟
سلام.
من نسخه 6 رو نصب کردم توی ویندوز مجازی...یه جورایی سر درگم شدم .البته طبیعی هم هست.چون محیطش کاملن متفاوته با نسخه 5.نمیتونم بگه خوبه یا بد.فکر میکنم باید منتظر بچه های پشتبانی بشیم تا هر چه زودتر زبان فارسی رو براش اماده کنن.من تر جیح میدم تا اون موقع از نسخه استفاده کنم. :n26:
احتمالا تا چند هفته دیگه بدین صورت بتونید آپدیت کنید ولی اگه الان میخوایید نصب کنید با این ورژن رو پاک و ورژن جدید رو نصب کنیدنقل قول:
behavior blocker رو خاموش کنید , بر روی ایکون برنامه کلیک راست و غیرفعال.نقل قول:
برای سوالات بیشتر هم میتونید در تنظیمات HIPS تیک set popup alert to verbose mode رو بزنید
سلام
در مورد نسخه 6 من فعلا مشکل خاصی ندیدم و روی سیستم من همه چیز آرومه. بالاخره نسخه نهایی دیگه، مشکلی هم ندارم.
فقط میمونه بحث GUI که دوستان مطرح کردند، که شامل دوقسمت میشه. بخش اولش برمیگرده به تغییر کلی ظاهر برنامه که این در اوایل کار یک کم هضمش و کارکردن با منوها و ابزارها را مشکل میکنه و باید بدنبال تنظیمات و گزینه ها توی کومودو بگریدم...... که این مشکل بعد از چند روز کار با این نسخه کاملا رفع میشه. و عادت میکنیم.
بخش دومش حذف برخی ویژگیها بود که منم قبولش دارم، مثل پنجره Summary، که من خیلی دوستش داشتم و غیره.... البته فکر کنیم کومودو یک تغییراتی میده یا باید بده. در کل من GUI را بد نمیبینم.
هر چند حرفه ای ها دنبال ظاهر نیستند و ،، حرف همیشگی من=> یه چیزی میخوان که باهاش کار کنند،
کومودو اگر این را هدفش میکرد، احتمالا یکی دو بخش لوکس و بی کاربرد را حذف میکرد.
در کل من شاید نمره عالی به اینترفیس 6 ندم، ولی نمره بد هم نمیدم. حالا اگر بهترش بکنند که چه بهتر.
===
محتوای مخفی: تست نسخه بتا زبان فارسی
سلام
اگه نسخه 6 رو الان نصب کنم برای ابدیت کردنش چه حجمی میبره؟
حدود 98 مگنقل قول:
سرعت آپدیت هم خوبه:
محتوای مخفی: Av-Up
لطفا در مورد ابدیت نسخه 6 هم کمی اطلاعت بدین
1.ایا الان میشه بصورت افلاین ابدیت ها رو برای این نسخه دریافت کرد؟اگه اره لطفا لینک بگذاری.
2.ایا میشه ابدیت ها رو برداشت و بع از نصب ویندوز مجددا استفاده کرد ؟ اگه اره لطفا اموزش رو بزارید.