چه مشکلی؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
چه مشکلی؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من بازی رو تازه خریدم، limited edition هم نیست. 4 تا dvd هست. اکسترکت که شد، رفتم برا نصب. بعد نصب هم کرکش رو کپی کردم ولی پیغام replace نیومد.
حالا که میخوام بازی رو اجرا کنم پیغام میده tbb.dll پیدا نشد. launcher رو که اجرا می کنم میگه libcef.dll پیدا نشد. directx ام هم آپدیته، گرافیکمم هم آپدیت 306 هست. Microsoft Visual C++2005 & 2008 & 2010 رو نصب دارم. NET Framework 3.5 & 4.0 رو نصب دارم.
این کرک هایی هم که دادین ریختم ولی توفیقی نکرد، وارد بازی نمیشم که!!
رفتم به سایت dll-files.com و اون دو فایل dll ای رو که می خواست رو دانلود کردم و ریختم تو System32 ، دیگه پیغام dll نداد ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم، چه با MOHW , چ با launcher کاری صورت نمی گیره، انگار نه انگار که کلیک کردیم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
تو پست های قبلی هم اینطور مشکلی بود ولی کسی راهنمایی ارائه نداده بود.
ممنون.
وسط بازی یهو میپره بیرون
مشکلش چیه؟
هرکاری میکنم باز هم همینجوری میشه :|
یه سر برو به اینجا ببین کارت راه میوفته!!؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مشکلم حل شد. فایل MOHW1 ای که اکسترکت شده بود خراب اکسترکت شده بود، بعد installer از MOHW2 شروع کرده بود به نصب.
من هی می گفتم خدا این فایل core کجاستـــاااا!!!
من وقتی مرحله ای که توش یاید دنبال اون ماشینی بری که اون گوشی رو گیر بیاری میرم وقتی مرحله تموم میشه یه دمو نشون میده که میره در ماشینو باز میکنه گوشیرو برمیداره برمیگرده سمت ماشین خودشنقل قول:
بعد دمو تموم میشه دیگه صفحه سیاه میشه هیچ اتفاقی نمی افته نه میره مرحله بعد نه ارور خاصی میده فقط صفحه سیاهه هرچقدرم منتظر میمونم هیچ اتفاقی نمی افته
از اینجاام این آپدیتاا و کرک و کرک فیکس رو گرفتم
من توی اون مرحله که یه ادمی رو تعقیب میکنی به مشکل خوردم یارو تفنگشو اورده پایین نه شلیک میکنه نه میپره نه رو زمین میخوابه فقط راه میره:sq_5:
یه راهنمایی به شما ..اگه به باگی برخوردین مرحله رو از اول برین درست میشه :sq_15:
موقع ران کردن بازی این اررور رو میده
راه حلی واسه من نیست؟؟
منم همین مشکل رو داشتم..تنها راه حلش این هست که سیو کامل بازی رو بگیری و از مرحله بعدش بازی کنی..نقل قول:
من وقتی مرحله ای که توش یاید دنبال اون ماشینی بری که اون گوشی رو گیر بیاری میرم وقتی مرحله تموم میشه یه دمو نشون میده که میره در ماشینو باز میکنه گوشیرو برمیداره برمیگرده سمت ماشین خودش
بعد دمو تموم میشه دیگه صفحه سیاه میشه هیچ اتفاقی نمی افته نه میره مرحله بعد نه ارور خاصی میده فقط صفحه سیاهه هرچقدرم منتظر میمونم هیچ اتفاقی نمی افته
از اینجاام این آپدیتاا و کرک و کرک فیکس رو گرفتم
سیو بازی هم چند صفحه قبل گذاشتم ...
دستت درد نکنهنقل قول:
یک دنیا تشکر
بالاخره ماام تمومش کردیم..
ولی همه ی بازی یه ور اون آهنگ castle of glass ه آخرش یه ور !..
سلام
من بازی medal of honor رو گرفتم نصبش کردم و کرک هم کپی کردم ( همه کاراشو کردم ) وقتی بازیو اجرا میکنم انگار نه انگار که چیزیو اجرا میکنی
بازیو بالا نمیاره و ارور هم نمیده که مشکلشو بفهمم
من پیشه کسی که ازش بازیو خریدم رفتم پرسیدم اون گفت من بازیو تو ویندوز 7 نصب کردم وبازیو بالا آورده بدونه هیچ مشکلی.
من هم تویه ویندوز 8 و هم توی ویندوز 7 این مشکل رو دارم
میخواستم ببینم این مشکل از چی میتونه باشه؟
با تشکر
اول از همه dx و مخصوصا درایور گرافیکت رو به روز کن اگه جواب نداد مشخصات کامل سیستمت روبگذار.....نقل قول:
درایو گرافیکم و dx به روز هست / این سیستم منه/ گرافیک : 1 گیگ جیفورس 9500 جی تی/ رم : 2 گیگ دی دی آر 2/ سی پی یو : اینتل 2 هسته ای 7300 /سیستم عامل : ویندوز 8 فاینال/ فقط الان ویندوزم 7 هست که به روز نشده ویندوز 8 به روز بود بازم اجرا نشدنقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم فک کنم مسخره ترین مشکل توی دنیا باشه
تازه بازیو نصب کردم و اونجایی هستم که روی میز میخوابی و با snip باید چند تا rpg زن رو بزنی
اگه یادتون باشه سه تیکه هست اونجا یعنی اول 3 تاشونو میزنی بعد دوتای دیگه میدون و میان و بعد از اونا وقتیه که هلیکوپتر یارات میاد و دوتا rpg زن هم میرن روی ساختمون
هرکاری میکنم اون دو تا نمیمیرن اصلا رفتن روی اعصابم
توی مغزشون میزنم توی بدنشون میزنم وقتی دارن اسلحه شون رو اماده میکنن میزنم خلاصه نمیمیرن شدن نقش اول فیلم:31:
و مشکل دوم اینکه همون مرحله وقتی نمیتونم رد کنم 3 بار از همون جا شروع میشه ولی دفه سوم به بعد میاد اول مرحله که سوار قایق هستن و والا منم نشد اونارو توی سه بار فرصت بکشم نه حوصله دارم هر بار از اول مرحله شروع کنم
یه چی بگین من دلم خوش شه اخه این چه مشکلیه ؟
مرسی
درود دوست عزیزنقل قول:
شما 1 مقدار بالاتر از سرشون نشونه بگیرید ، بازی کنید ، میاد دستتون که چقدر بالاتر !
چون دور هستند و از نظر فیزیکی هم همینطوری هست
در ضمن ، شما اونی که بالا تر هست رو کاری نداشته باشید ، هلیکوپتره میزنتش ، پایینی رو بزنید
مرسینقل قول:
ولی این که بعد 3 بار میاد اول چی؟؟ برا شمام همینطوره؟؟
اگه نه که بگید چرا مال من اینجوریه اگرم اره که واقعا خیلی بده
آره دیگهنقل قول:
شما sensivity موس رو بیارید پایین تا موقعی که میخوایین نشونه بگیرین ، زیاد تکون نخوره !
شیفت رو هم میزنید تا نفس رو حبس کنه دیگه
سیستمت ضعیف هست ولی نباید توی اجرای بازی بمونه!!نقل قول:
اگه تموم این کارهایی که گفتم رو کردی و جواب نگرفتی احتمال میره بازی یا ناقص نصب شده باشه یا کلا ناقص باشه!!
میگم برای تیر آخر vc++ 2010 رو هم نصب کن و کرک رو هم به یه مطمئن تعویض کن اگه جواب نداد باید دبازی رو روی یه سیستم دیگه تست کنی شاید کلا بازی مشکل داشته باشه!!
ممنون متاسفانه 2010++vc هم نصبه ولی باز همون جوریه تا حالا رو سیستم دیگه امتحان نکردم حالا رو سیستم دیگه امتحان میکنم ببینم مشکل از سیستم منه یا بازی مشکل داره آخه از کسی که گرفتم خودش میگفت نصبش کردم میرم پیشش که پیشه خودم نصبش کنهنقل قول:
سلام موقع اجرا این ارورو میده
ممنون میشم راهنماییم کنید
گرافیک سیستمم geforce 9500 gt
رم 2gb
cpu 5300 2.60 g.hz
ارورت نیست کهنقل قول:
در عین ناباوری این بازی رو سیستم صاحب مغازه نصب شد ولی رو سیستم من همون مشکلو داره. سیستم صاحب مغازه تقریبا شبیه برای منه فقط برای اون رم 4 گیگه و بقیه ی سیستمش DDR3 و برای من همش DDR2 هست یعنی مشکلش تو همینه؟ یه رم 2 دیگه بگیرم که امم بشه 4 امکان داره خوب بشه؟ خواهشا کمک کنین
با سیستمی شبیه سیستم شما بازی رو اجرا کردیمنقل قول:
بیخودی پول رم نده
ویندوز7 اگر سرویس پک یک نیست حتما آپدیت کن آپدیت KB971033 رو نگیرید
نه خیر این ایراد هر چی باشه مربوط به کمبود رم نیست!!!...اصولا کمبود رم توی بازی اینجور نمود نمیکنه!!نقل قول:
ولی با توجه به حرفهای شما شاید مشکل از ویندوز باشه یعنی ممکنه ویروسی،بد افزاری چیزی به جونش افتاده باشه....کلا به یه آنتی ویروس آپدیت شده سیستم رو چک و بعد ویندوز رو تعویض کن(چون ممکنه ویندوز آسیب دیده باشه)یعد دوباره یه تست بزن ببین چی میشه!!
نه بابا رم چی بگیری؟؟نقل قول:
اگه ببینید من دارم با چه سیستمی بازی میکنم به سیستمه خودتون امیدوار میشین
من الان دارم روی این سیستم بدون گیر بدون اذیت کردن و بدون اینکه گرافیکش ضعیف باشه دارم بازی میکنم
cpu intel pentium (r) dual 2180 2.00GH
RAM : 2GB DDR 2
گرافیکم جی فورس 8600GT
ممنون در جواب دوستان باید بگم که ویندوزم سرویس پک 1 هست و اینکه قبل از این ویندوزمن این بازیو تو ویندوز 8 فاینال آپدیت شده نصب کردم ولی باز همین مشکلو داشت. در کل به نظرم احتمالش کمه که مشکل از ویندوز باشه من ویروس کشم kis 2013 هست که هرروز آپدیتش میکنم پس مشکلی از بابت ویروسم فکرنکنم داشته باشم واینکه با این توضیحاتی که شما دوستان دادین مشکل از پایین بودن سیستمم نیست. من موندم دیگه از چی میتونه باشه اگه کسی میدونه کمک کنه؟ ممنون
توی سی دی برنامه ی دیگه ای نیست؟؟؟
مثل steam برای black ops??????????
اگه هست همه رو نصب کردی؟؟
تو دی وی دیش برنامه ی خاصی نبود فقط کرک و آپدیتش بود که کپی کردم.نقل قول:
استیم call of duty رو هم گرفتم ولی هنوز رو این بازی امتحان نکردم.
ولی این بازی تو سیستم مغازه ای که ازش بازیو گرفتم بدون استیم بالا آورد:sq_3:
من که بازیو گرفتم توی دی وی دیش به جز اپدیت یه فایل دیگم هست که الان اسمش یادم نیست چون خونه نیستم برم نگا کنمنقل قول:
برگشتم اونو برات میزارم شاید مشکل از اون باشه
خب اومدم
هرکاری میکنم اپلود نمیشه میگه به دلیل نامعلوم اپلود امکان پذیر نیست
اسمش punkbuster هست تو گوگل یه سرچ کن احتمالا بده
سلام دوستان مال من Setup ش اجرا نمیشه و 4 تا DVD هم هست باید چیکار کنم و توی DVD 1 هم 87 part داره Setup شو از کجا گیر بیارم
شما تمام محتویات 4 دی وی دی رو در یک درایو کپی کنید ( در یک پوشه ) و بعد از کپی کردن پارت اول را باز کرده و بر روی گزینه Extract کلیک کنید تا محتویات فایل از فرمت zip خارج شود ....نقل قول:
زیپ نیستن کثلا نوشته Setup.73 این جوری نوشته شما Setup شو نداری
اگه امکانش هست یه عکس از محتوی دی وی دی اول بهم بده ببینم چه خبرهنقل قول:
نقل قول:
راستش دقیق نمیدونم ..... فایل setup.1 کو پس ؟
همین دیگه نکتش اینه اطلاعات این فایلی که شما میگی توی فایل Setup .exe هست که اون اجرا نمیشه
خب پس فایل ستاپ اصلی بازی شما مشکل داره ..... بعید میدونم بتونی ستاپ رو از کسی بگیری و بازی رو نصب کنی ..... چون حجم پارت بندی و اطلاعات شما با دیگر دوستان متفاوت ..... دی وی دی بازی رو برو پس بده اگه امکانش هست ..... چون خرابهنقل قول: