دوستان گرافیک بازی رو چطور میشه بالا برد واسه من پایینه؟
الان حرکت بازی کنها با w a s d
هست میخوام فلشهارو به جاش بیارم نمیشه
راهی هست؟
و دوربین بازی هم میخواستم ببینتم تنظیم میشه یا نه؟
ممنونم
Printable View
دوستان گرافیک بازی رو چطور میشه بالا برد واسه من پایینه؟
الان حرکت بازی کنها با w a s d
هست میخوام فلشهارو به جاش بیارم نمیشه
راهی هست؟
و دوربین بازی هم میخواستم ببینتم تنظیم میشه یا نه؟
ممنونم
سلام فیفا 2013 را از سایت دانلودها گرفتم ولی نصب نمیشه نسخه ریلود هم گرفتم 7 گیگ هستش
اینستال میزنم فلودر ایجاد نمیکنه ؟ تو هر درایوی ؟ مشکل کجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل عجیبی دارم من،هرکاری میکنم سرعت بازی تغییر نمیکنه واسم
ی دفعه تونستم سرعتشا روی slow بزارم و سرعت بازی کم شد
ولی چند روزه هرکاری میکنم و رو هر سه حالت slow - normal - fast میزارم هیچ فرقی نمیکنه
و سرعت بازی خیلی خیلی زیاده!!!
خواهشن راهنمائی کنه یکی از دوستان!!
دوستان بازی واسه من اجرا نمیشه!
روی لپ تاپ نصب کردم هیچ مشکلی موقع نصب ایجاد نشد ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم هیچ اتفاقی نمی افته!
فولدر کرک هم توی DVD بازی نبود ولی خودم کرک Reloaded رو دانلود کردم و ریختم ولی بازم همون شرایط بود.
کسی این اتفاق واسش افتاده؟! راه حلی داره؟!
به محل نصب بازی برید،وارد پوشه ی Game بشید،وارد پوشه ی fifasetup بشید و fifaconfig رو اجرا کنید و تنظیمات و رزولیشن رو تغیییر بدید تا گرافیک بازی بهتر بشه .نقل قول:
دوربین بازی رو وقتی بازی رو اجرا کردی میتونی تغییر بدی.
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنمائیت،ولی اگه امکان داره یه عکس از قسمتی که دسته را تنظیم کردی بزار
تا بدونیم کدوما باید اختصاص بدیم به کدوم تا آنالوگ سمت است کار کنه
من که همه دکمه هام ریخته بهم
نقل قول:
یه پوشه ساپورت هست ک داخلش پند تا فایل نصب مثل direct x . چند تای دیگه هست اونا رو نصب کن من با همین کار مشکلم حل شد
یه پوشه هست به اسم UPDATE که directx توش هست با چند فایل دیگه مثل vrcredist و dontnetfx که همه رو نصب کردم ولی بازم همونطوریه.نقل قول:
راستی ویندوزم 7 هست نسخه 64
دوستانی که بعد از نصب درایورها و آپدیت کارت گرافیک و آپدیت خود بازی یا کپی کرک بازی همچنان بعد از پودینگ موس هیچ اتفاقی نمی افته براشون و بازی اجرا نمیشه میتونه مشکل از ویندوز باشه من این مشکل رو داشتم ولی با نصب مجدد ویندوز حل شد
دوست گرامی نسخه بازی من دقیقاً همین طوری بود و همین مشکل را داشت. شما نباید از طریق Installer بازی را نصب بلکه باید وارد پوشه game شده ، در آن جا پارتها از حالت فشرده خارج کنید (مسیر هم هر جایی که دوست داشتید بدهید) و وارد پوشه crack شده و محتویات پوشه را دقیقاً جایی کپی کنید که فایلهای فشرده را در آنجا ریختید (منظور همان جایی است فایلها را حالت فشرده خارج کردید) و سپس به راحتی می تونید از بازی لذت ببرید.نقل قول:
** در کل بازی احتیاجی به نصب ندارد بلکه باید پارتها را فقط از حالت فشرده خارج کنید **
بچه ها پچ واسه نقل و انتقالات نیومده اخه من میخوام سیدنی رو بر دارم ولی دلپیرو توش نیست . راستی واسه من میخوام چهره ویدال و بونوچی رو بزارو ولی نرم افزار Fifa13_i68Regenerator_3.0.1 واسم کار نمیکنه نمیدونم چرا؟
جای خط چین و ط ن دانلود بذارید
نسخه بلک باکس هم دانلود کزدم ولی باز این مشکل رودارم به صورت پیش فرض اینا ذخیرن و هیچی هم نمیتونم ذخیره کنم نه کریر و نه سیتینگ رو!!!
دوستان چرا در پنالتی دروازه بان به سمت توپ ها شیرجه نمیره ؟؟؟
اگه با دسته بازی می کنی دروازه بان با شوک سمت راست شیرجه میزنهنقل قول:
با برنامه x360ce شوک رو درست کن
دوستان این نسخه BlackBox غیر از حجم، تفاوت دیگه ای هم با نسخه عادی داره؟؟
من از فیفا 11 دارم می پرم به 13! با این دسته های بدون شوک نمی شه فیفا 13 پنالتی گرفت؟؟(بدون کیبورد)
یعنی پنالتیاش ایکس باکسی شده؟
نقل قول:
دست درد نکنه برای من آنالوگ سمت راستم کار افتاد.
دوستان نحوه چیدن دکمه ها تو برنامه در این سایت تصویری نمایش داده شده میتونین مثل همون تنظیم کنین جواب میده.
دوستان من بازی رو اجرا کردم.
حق با شما بود باید ویندوز رو عوض می کردم.
مجبور شدم بازی روی PC خونه اجرا کنم.
CPU دو هسته ای هست و گرافیک هم 9600 GSO یکی دو بار بازی کردم لگ زیادی نداشت و خوب بود.
اما از بازی سوم دیگه توی بازی نمیره تا Start Match رو میزنم خارج میشه.
آیا راهی واسه رفع این مشکل وجود داره؟!
با تشکر
سلام دوستان .من یه مشکلی دارم.خواهشمندم اگه کسی راه حلی داره کمک کنه...
وقتی بازی فیفا 13 را یا فیفا 12 را اجرا می کنم بازی اجرا میشه ولی رو صفحه ea sport که پایینش نوشته fifa 13 قفل میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته. اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنه...
تو فیفا 12 اول این مشکلو نداشتم ولی یک ماه آخر اینجوری شد.چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
چطوری با برنامه x360ce درس کنم ؟ میشه راهنمایی کنیدنقل قول:
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]نقل قول:
دسته ی بازی من وقتی دارم بازی رو اجرا میکنم هر 2 شوک کار میکنند،اما توی پنالتی فقط شوک چپ کار میکنه .نقل قول:
تا حالا هم نشده اصلا ویبرش توی بازی ها کار کنه .
بچه ها پچ واسه نقل و انتقالات نیومده اخه من میخوام سیدنی رو بر دارم ولی دلپیرو توش نیست . راستی واسه من میخوام چهره ویدال و بونوچی رو بزارو ولی نرم افزار Fifa13_i68Regenerator_3.0.1 واسم کار نمیکنه نمیدونم چرا؟
خوب این برای دسته هایی که دگمه های اضافی رو ندارن هم کار می کنه؟؟نقل قول:
چجوری؟
شما باید شوک رو روشن کنی و با شوک راست با دروازه بان شیرجه بزنینقل قول:
فقط با دسته شوک دار کار می کنهنقل قول:
مرسینقل قول:
آقا چطور میشه آنلاین بازی کرد. یکی کمکم کنه.
دوستان من با تنظیمات فعلی کیبرد نمیتونم بازی کنم. اگه کسی تنظیمات رو عوض کرده و به حالت فیفا 12 برده بی زحمت یه عکس از تنظیماتش برام بزاره تا ما هم همون جوری تنظیم کنیم و بازی کنیم ممنون
با سلام :
من چند ساله دارم بازی میکنم و ملاک من برای خرید بازی همیشه نوع مموری گرافیک بوده (همون 1گیگ یا 256 مگ) چون گرافیکی که من دارم بازی های هم چون
Max Payne 3 - که حداقل گرافیکش Nvidia 8600 Gt 512mb vram بوده
یا Sleeping Dog (512mb-g8400
یا Assassins creed revelations گرافیک 512mb-g8400 راحت و روان بازی کردم
و در تعجبم که بازی fifa 2013 که از گرافیک 256 برخورداره رو نمیکشه در صورتی که بازی هایی که من نتونستم اجرا بکنم و دچار تیک و گیر کردن در بازی میشدم شامل این بازی ها و این قدرت cpu بوده است:
FIFA 2012 - CPU p4 2.8 Ghz
Battlefield 3 -ATHLON X2 2.7 GHZ
ghost recon future soldier - Intel® Pentium® D 3GHz
Sniper Elite V2 : Dual-core CPU with SSE3 (Intel® Pentium® D 3GHz / AMD Athlon™ 64 X2 4200) or better
که حداقل cpu مورد نیازه
و cpu بازی هایی که اجرا شد:
max payne 3: intel dual core 2.4 ghz,amd dual core 2.6 ghz
Assassins creed revelations : intel p4 3.2ghz or amd athlon 4000
Sleeping Dog : intel p4 3.2 ghz or amd athlon 4000
معیار واسه انتخاب گرافیک چیه؟ ؟
و مهمتر اینکه میخوام بدونم cpu من ضعیفه یا گرافیکم؟؟ کدومو باید عوض کنم؟؟
مشخصات سیستم:
CPU 2 Core E4600 2.4Ghz
ATI Radeon HD 5450
Ram 3GIG
فیفا بازی هستش که بیشتر از اینکه از گرافیک استفاده کنه از cpu استفاده میکنه و cpu شما واسه این بازی خیلی ضعیفهنقل قول:
نقل قول:
توی این لینک مشخصات سیستمت رو بزن:
تو این سایت که زده بازی با این مشخصات بالا میاد همون تیک سبز سی پی یو 4 گرافیک 3 رم 5 پس چرا تیک داره بازی؟؟نقل قول:
باید cd key بخرینقل قول:
نقل قول:
فایل buttonDataKeyBoardMouse رو از فیفا 12 به فیفا 13 انتقال بده
تنظیمات کی بورد من کلا بهم ریخته تکلیف چیه حتی پاس هم نمیده شوت نمیکنه s که پاسه فعال نیست
داداش فیفا 13 S پاس نیستنقل قول:
دکمه هاش کلا تغییر کرده
L - K - J -Space - shift
اینا دکمه هاشن
wasd هم بازیکن رو move میده :دی
داداش من طبق همین عکس انجام دادم ولی آنالوگ راستم کار نمیکنه نمیدونم چکار کنمنقل قول:
ولی مال 12 رو میریزم کار میکنه فقط بدیش اینه که اگر ال 1 رو نگیرم و آنالوگ راست رو بزنم توپ رو با فاصله زیاد پرت میکنه که توپ به راحتی لو میره
دسته ام هم دسته پلی 2 هست که با کانورت شناسونده شده
چکار کنم؟
career که بازی میکنم موقع شروع بازی میپره بیرون
سلام .من یه مشکلی دارم
وقتی بازی فیفا 13 را یا فیفا 12 را اجرا می کنم بازی اجرا میشه ولی رو صفحه ea sport که پایینش نوشته fifa 13 قفل میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته.بعد 3-4 دقیقه هم صفحه سیاه میشه
تو فیفا 12 اول این مشکلو نداشتم ولی نمی دونم چرا یک ماه آخر اینجوری شد.
چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
خواهشا کمکم کنید.
چکار کنم که ویبره دسته بازی کار کنه ؟؟؟
طبق گفته دوستان از نرم افزار استفاده کردم اما سیستم کند شد و موقع اجرای بازی سرعت اجرا شدن به طرز شدیدی افت کرد.
درسته ولی امتیازاتتون از 10 خیلی پائینه!نقل قول:
معمولا برای امتیاز های پائین تر از 5 باید تنظیمات رو آورد پائین!
البت من هنوز فرصت نکردم فیفا رو دی ال کنم ببینم رو سیستم من جواب می ده یا نه!
اما با اکس باکس که عالی بود!