با سلام
ps3 fat cechg04 کنسول روشن نمیشه !!!
وقتی دکمه پاور رو میزنم اول سبز میشه بعد زرد و بعد قرمز چشمک زن ( صدای بوق هم میده !!!)
باید چی کار کرد ؟
Printable View
با سلام
ps3 fat cechg04 کنسول روشن نمیشه !!!
وقتی دکمه پاور رو میزنم اول سبز میشه بعد زرد و بعد قرمز چشمک زن ( صدای بوق هم میده !!!)
باید چی کار کرد ؟
سلامنقل قول:
تیتر این تاپیک رو شما خوندی دوست عزیزم ؟
شما باید سوال در مورد کنسول مورد نظر خود رو در تاپیک مرتبط با خودش مطرح کنید .
از زدن چند پست مشابه در تاپیک های مختلف هم خودداری فرمائید.
با تشکر از حسن همکاری شما.
دوستان سلام. امروز بعد از حدود 3 ماه ps2 رو از جعبه در آوردم و وصلش کردم.اولین بازی رو داخلش گذاشتم و بازی کردم. بعد که dvd رو در اوردم دیدم نزدیک لبه dvd یه خط دایره ای هست یعنی دور تا دور dvd رو یه خط دایره ای انداخته.دیسک رو عوض کردم یکی دیگه گذاشتم یه مدت با اون بازی کردم .بعد دیدم اونم همینطوری شده.دوباره دیسک رو عوض کردم یه دیسک دیگه گذاشتم و حدود 3-4 دقیقه بازی کردم (برای امتحان) ایندفعه خط ننداخت.اینطور که معلومه یه مدت (مثلا" شاید 20-30 دقیقه) باهاش بازی کنی خط میندازه.تو این 3-4 سالی که دستگاه رو داشتم مرگ نداشت.برای اولین بار بود که این اتفاق افتاد.مدل دستگاه هم slim 77004 هست که پدرم از مکه برام آورده بود.ضمنا" موقع بازی هم هیچ صدایی که نشون بده دیسک به چیزی میسابه مشخص نیست.خواهشن راهنماییم کنین که باید چیکار کنم؟
سیم زرد رنگ لنز رو فشار بده تا روی سیدی خط نندازه ، سیم امده بالا و باعث خط خوردگی سیدی میشه
ای سی کپی دستگاهت ایراد داره.
میخوام در مورد تعمیرات ps2کمک کنم.
استاد گرامی اگه میشه طریقه نصب هارد رو تصویری برای من بگذاری با تشکر
یه دستگاه هست که میگه بردش خرابه
یعنی چی ؟
هزینه تعمیرش چقدره ؟
ببخشید تاپیک زیرخاکی بالا آوردم
یعنی بندازش دور :46:نقل قول:
یعنی به هیچ عنوان تعمییر نمیشه ؟نقل قول:
حتی اگه مشکل از خازنی چیزی باشه؟
طرف خودش میگه بردم تعمیرکار گفته 30 میگیرم برای تعمیرش
من نگفتم هیچ راهی نداره !نقل قول:
گفتم بندازش دور چون ارزشش رو نداره .
با ۳۰ تومن الان میتونی یه پلی استیشن سالم بخری .
سلام
من يه پلي استيشن 2 مدل scph-75004 دارم كه مشكلش اينكه وقتي درشو ميبندي اون موتوري كه لنزو حركت ميده عمل نميكنه - موتور هم سالمه چون وقتي لنزو با دست جلو حل ميده عمل ميكنه و دي وي دي رو ميخونه و دستگاه طبيعي عمل ميكنه - ازتون ميخواستم راهنماييم كنيد كه مشكل كجاست
با تشكر
سلام.PS2 من وقتی که روشنش میکنم و دو تا سوییچ رو فشار میدم،اولا که نور لنز روشن نمیشه،بعد اینکه وقتی لنز تا آخر حرکت کرد،موتور لنز ایست نمیکنه و میچرخه و صدای قرررررررررر میده.
با تشکر.
سلام.
کجایی مهندس.
نقل قول:
مشكل از آدابتور بود
سلام من يه پلي استيشن 2 مدل scph-50004 دارم كه مشكلش اینه دسته ی یکش اتصالی داشته حالا فقط پورت یکش کار نمیکنه.راهی هست که بشه خودم تعمیرش کنم یا قسمت پورتش که قابل جدا شدنه عوض کنم.:31:
ممنون میشم راهنماییم کنین.:23:
با تشکر
سلام نمیدونم این تاپیک قدیمی شده آیا دوستان عزیز کسی هست جوابی بده؟؟؟؟ من یک پی اس ۲ مدل قدیمی دارم که مدتها کار نکرده مال زمان جوونیهای خودم بوده از این بزرگها هست.مدل های اولیه ۱۰۰۰۰ فکر کنم.مدتیه برای بچه ها راش انداختم که باهاش بازی کنن فقط دسته هاش مشکل داشت که نو خریدم.این دستگاه هیچ مشکلی از لحاظ لنز یا هر چیزی نداره.مشکل اصلیش اینه که بعد از نیم ساعت بازی قفل میکنه یا همون هنگ میکنه.منم با اجازتون بازش کردم تکه تکه تا رسیدم به سی پی یو و صفحه های هیت سینک و چک کردم و مشکل خاصی ندیدم مجددن مونتاژش کردم.فن دستگاه هم سرویس کردم خوب کارمیکنه.اما مجددن مشکل پا برجاست و بعد نیم ساعت هنگ میکنه.وقتی هم ریست میکنم مجدد یه ۳ دقیقه بعدهنگ میکنه.البته نا گفته نماند قسمت پشت برد اصلی دستگاه سه تا اسی سی هست که خیلی داغ میشن و روی هر کدوم یه چیز \لاستیک مانند که فکر کنم کار انتقال حرارت و داره قرار گرفته که البته تا حدود زیادی فشرده و خراب شدن.مطمین نیستم علت از این لاستیک ها باشه یا نه ولی نمیدونم دقیقن بهشون چی میگن یا اصلا تو بازار گیر میاد یانه.از دوستان کسشی میتونه کمک کنه؟؟؟یا اینکه آیا نیاز به تعویض قطعه داره؟؟یا اینکه با تعویض یا کنتر دما مشکل حل میشه.خودم میتونم همه کاریشو انجام بدم و نمیخوام دست تعمیر کار بدم چون قطعاتش مخصوصن لنزش بعد این همه سال عالیه.ممنون میشم ککمی کنید.با تشکر
فن دستگاهتون خوب کار نمیکنه . میچرخه ولی درست نمیچرخه .
سلام دوستان،نمیدونم جای این سوال اینجاست یانه یااصلا کسی هست ج بده آخه تایپیک قدیمیه"به هرحال من چندتا دسته اصلی دارم که فقط باهاشون فوتبال بازی میکردم اماحالاکه بازی دیگه مث ماشین و...بازی میکنم شوک هاش عمل نمیکنه بازشون کردم وآرمیچرهاشونو چرب کردم حتی بابرق مستقیم امتحان کردم اما همچنان داخل بازی لرزش ندارن ازداخل تنظیمات بازی هم ویبراتور فعاله؛ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام . من یه ps2 slim دارم. حدود 6 شالی مثه خر:n02:! ازش کار کشیدم تا اینکه یه ماهی میشه که وقتی dvd میزارم توش. اولش کار میکنه.اما وقتی بعده یکم داغ شدنش وقتی میخوام dvd عوض کنم. بعده چندتا ریپ و بالا پاین کردن لنز .دیگه بازی اجرا نمیشه ! مخواستم بدونم ایراد از لنزه که باید تعویض شه یا تمیز کردنش؟ اگه کسی میدونه .خواشن help me:n28:
آقا ماهم یه سوال داریم:
پی اس 2 من خوب کار میکرد تا اینکه سر یه بازی خشدار بهش گیردادم و مدام میزاشتم تا بلکه بخونه و ما بازیش کنیم.بعد یه هو تصویر قطع شد و فقط صدا میومد!!یعنی صدای بازی رو داشتم اما تصویر رو نه!
هرکاریش کردم جواب نداد وتصویر هیچ بازیی رو نمیاره.
الان چی شده به نظرتون؟
به احتمال زیاد فیش تصویر قعط شده وفیشلای سفیدوقرمز که مال صدان وصلن؛یایه فیش نو بخر یا فیش زرد رنگو ازکمی پایین تر قیچی کن ویه فیش دیگه جاش وصل کن انشاالله درست میشهنقل قول:
سلام
دوستان من حدود یه سال و نیم ی هست که ps2 دارم تا الانم مثل ساعت کار میکرد
ولی از امروز اکثر بازیهامو نمیتونه اجرا کنه
البته بعضیهارو میتونه
مثلا کراش و میتونه اجرا کنه , اما جی تی ای و پانیشر و ...... رو نمیتونه
یبار بازش کردم و بردش و با الکل شستم چون خیلی کثیف بود , اما درست نشد
میشه بگید مشکل از کجاس ؟؟؟
ممنون میشم
مشکل از لنز کنسول هستش . و البته ممکنه مود چیپتون هم مشکل پیدا کرده باشه .نقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
میشه لطف کنین بگین که چیکار باید کنم ؟؟؟
خودم میتونم تعویضش کنم ؟؟
کسی نیست جواب مارو بده آیا ؟؟؟
سلام ندیده بودم اینو .نقل قول:
بستگی داره چه مقدار تجربه دارید . عوض کردنش کاری نداره ولی اگر تا حالا این کار رو نکردید بهتری بدید براتون عوض کنند .
توی جمهوری یادمه پاساژ امجد میفروخت اگر هنوز باشه !
آره راست میگین , توی امجد زیاد مغازه هستنقل قول:
راستش من رفتم توپخونه و مشکلمو گفتم , گفتن ک اگه مشکل از لنزش باشه , نمی ارزه خرجش کنید .
این شد ک گفتم خودم میخرم تعویضش میکنم
من رشته م الکترونیکه و فک کنم با راهنایی شما بتونم تعویض کنم , اگه لطف کنین و بگین ک من چیکار کنم ؟؟؟
ممنون میشم از راهنماییتون
کار خاصی لازم نیست بکنید یک مشت فلت کیبل هست فکر میکنم دو تا درست یادم نیست که وصله به بورد و اپتیک .نقل قول:
خود لنز خالی عوض کردنش مکافاته کل اپتیک رو عوض کنید همش 4 تا پیچ رو باز میکنید اپتیک جدید رو میذارید کابلها رو وصل میکنید و تمام .
کل درایوش رو هم میتونید عوض کنید اگر فت باشه که کار خیلی آسونه اگر اسلیم باشه یک مقداری دنگ و فنگش بیشتره چون دیگه یه درایو آماده نیست . ولی در هر صورت کاری نداره .
فقط باید گیر بیاریدش .
قیمتش رو هم نمیدونم چنده چون من ایران نیستم ولی نباید زیاد گرون باشه .
سلامنقل قول:
ممنون ک انقد با حوصله جواب میدیدن .
ببخشید ک من خیلی سوال میپرسم .
هروقت خواستم بخرم , بگم ی اپتیک میخوام ؟؟؟
بعد جنس خوب و بد دارن ؟؟؟
نمیخوام بهم ی جنس آشغال بندازه
مدل کنسولم هم اسلیم 9000
ب نظر شما اپتیک و عوض کنم کافیه یا درایو هم عوض کنم ؟؟؟
راستی من اون پتانسیومترهای کنار لنز هم ی کوچولو تغییر دادم , بعد از اون دیگه بازیهای سی دی هم اجرا نکرد .
اپتیک جدیدی ک میخوام بذارم , پتانسیومترهاش تنظظیم هست یا باید خودم تنظیم کنم ؟؟؟
ببخشید ک یکم طولانی شد
سلام سوالی داشتم اگر ps2 صدا داشته باشه اما تصویر نداشته باشه مشکل چیه کابلش هم نو خریدم و مطمینم که از سیمهاش نیست اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون
نقل قول:کسی نیست جواب مارو بده آیا ؟؟؟
سلام
دوست عزیز عالی بود ممنون
ببخشید ندیده بودم شرمنده :n03:نقل قول:
اپتیک ps2 فقط به مدلش بستگی داره . جنس خوب و بعد هم زیاد معنی نمیده برای کنسولی که دیگه تولید نمیشه . هر چی گیرتون بیاد خوبه .
عوض کردن اپتیک به تنهایی کار شما نیست ، ولی درایو کامل کاری نداره . قیمتش هم زیاد تفاوتی نداره با هم .
در مورد پتانسیومتر هم باید بگم کار خوبی نکردید :دی فرکانس دستگاه رو ریختید به هم .
درایو کامل بگیرید همه چیزش تنظیمه . فقط امیدوارم کد نداشته باشه . این رو باید سوال کنید در این باره من اطلاعی ندارم .
سلام دوستان ای سیهای ps که سفید رنگ هستند و روشون G نوشته مورد مشابه هم دارند؟
با سلام من چند وقتیه هر چی دیسک بازی تو دستگاه میذارم هیچ اتفاقی نمیفته.چه کنم؟
سلام دوستان.وقتی دستگاهو روشن میکنم(پلی استیشن 2 ) یه صدایی مثله موتور سیکلت میده!مشکلش چیه؟اگه راهنمایی کنبد ممنون میشم
سلام دوستان.وقتی دستگاهو روشن میکنم(پلی استیشن 2 ) یه صدایی مثله موتور سیکلت میده!وقتی درش را باز میکنم صدا قطع میشه و میبندم باز صدا شروع میشه!مشکلش چیه؟اگه راهنمایی کنبد ممنون میشم
آقایون منم همین مشکلو دارم.نقل قول:
لطفا بگین چیکار کنیم؟؟؟؟
سلام به هنگی
تازگیا وقتی ps2رو روشن میکنم بازی رو بالا نمیاره و میره تو صفحه آبی یعنی اصلا بازی رونمی چرخونه یکدفعه هم اینجوری شد تا قبلش درست بود لطفا هر کی میدونه کمک کنه