سلامنقل قول:
نه نورتون محصولی که تماماً از پردازش ابری استفاده میکنه نداره اما این تکنولوژی، بخشی از آنتی ویروس نورتون می باشد.
سلامنقل قول:
نه نورتون محصولی که تماماً از پردازش ابری استفاده میکنه نداره اما این تکنولوژی، بخشی از آنتی ویروس نورتون می باشد.
سلام بچه ها ...
Restart و دیگر هیچ :
نه خطایی نه هیچ چیز دیگه !
سلام بچه ها ...
Restart و دیگر هیچ :
نه خطایی نه هیچ چیز دیگه !
منم اینطور شدم ولی بعد از اولین ریست در حین بوت یک
چیزهای نوشت دوباره ریست کرد وقتی دوباره اومد بالا مشکل
حل شده بود چون قرنطینم پر بود نتونستم بفهمم مشکل
از کدام بدافزار بوده ولی قطعا اینطوری که من فهمیدم یک حمله
از طریق اینترنت بوده با یک بدافزار که احتمالا از رخنه افیس استفاده
کرده چون در اون حین افیس هم هنگ کرده بود و باز نمیشد این
حدس من است شایدم اشتباه کرده باشم.
من اصلا هیچ نظری ندارم :دی چند بار دیگه بعضا فایروال خود به خود غیر فعال شده بود و راحت fix شد ولی اینبار کلا نابود شده ... از اینکه بد افزار نداشته سیستم تا حد بالایی اطمینان دارم + اینکه نسخه نصب شده هم کاملا Clean هست و کرک نشده که بخواد بهش صدمه وارد بشه !؟!نقل قول:
سلام .این نسخه جدید واقعا اذیت میکنه و اینجور موارد هم زیاد داره هر چند که در این ورژن اخیر کم مشکلتر شده ولی فکر میکنم هنوز به نرمی و بی نقصی ورژن پارسال نرسیده.چند بار هم از اپدیتهای ذخیره شده استفاده کردم که سیستمم رو به فنا دادچون یا کلا از کار میافته و یا انقدر هنگ میکنه که دیوانه میشی.من از 360 استفاده میکنم
درود
دوستان واسه نسخه ی 2013 کرک چیزی پیدا میشه که اذیت نکنه؟
پست اول تاپیک زیر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 روزه برای من Live Update خراب شده. برای شما هم همینطوره؟ ورژن هم 20.2.0.19
*** با گردو شکن حل شد!***
سلام دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید.
سیستم عامل: Windows 8
از وقتی که ویندوز 8 ریختم، این مشکلات واسم به وجود اومده.
هربار حجم آپدیت بالایی می خواد.
معمولا هم وقتی وارد ویندوز میشم 2 تا آیکن Norton نمایش داده میشه(البته همیشه نه).
از آپدیت آفلاین هم استفاده نکردم. Pluse Updates هم روشنه.
توی ویندوز 7 که قبلا از همین ورژن استفاده می کردم مشکلی نداشتم.
متشکرم.
با سلام .دوتا سوال داشتم .ممنون ميشم جواب بدين.
1***منnis2012رو ويندوز7 دارم .به نظر شما نيازی هست که نسخه2013رونصب کنم يا همين کافيه؟:sq_8:
2***nisخوبه يا n360برای ويندوز7 وXP
سلامنقل قول:
معمولا بعد از نصب نورتون،آپدیتها به صورت بخش بندی شده دانلود و نصب میشن.
مثلا در آپدیت اول دیتابیس دانلود میشه.در آپدیت بعدی انجین به روز میشه و همینطور ادامه پیدا میکنه تا به روال عادی برگرده.
سلامنقل قول:
1-خوب اگر نسخه 2013 رو نصب کنید بهتره.تو بخش آنتی فیشینگ نسبت به 2012 تغییراتی داشته و Scam Insight اضافه شده.
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
من میخواهم نسخه اینترنت سکوریتی 2013 نورتون را دانلود کنم!
اول میخواستم ببینم که اگر اون 30 روزی که به ما داده است تمام بشود میتوانم اطمینان کنم که میتوانم دوباره آنتی ویروس را بوسیله کد هایی که شما در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگذارید, آپدیت کنم!
و به مشکل آپدیت به مدت زیادی دچار نشوم؟؟؟!!!
و سوال دیگر این است که من اسمارت سکوریتی شرکت eset را دارم اگر پاکش نکنم چه مشکلی پیش می آید آیا میتوان برای مدتی کوتاه کنار آن نسخه ای که از نورتون گفتم باشد!!
و یک سوال دیگر این که واقعا میشود بهش اطمینان کرد از نظر امنیت برای تست ویروس در سیستمم یا نه ؟؟؟؟!!!
خیلی ممنون میشوم اگر پاسخ بدهید!!!!!!!؟ !
سلامنقل قول:
خسته نباشید
1- بله عزیز سریال پیدا میشه امیدت به خدا باشه ( ضمنا دوست عزیز من ؛ مطمئن باشید امنیت شما ارزش خرید لایسنس اصلی را دارد )
2- به هیچ وجه فقط از یکی از این محصولات استفاده کنید و بطور حتم محصول شرکت سیمانتک
3- بهش اطمینان کرد ؟؟!!! من از شما نشنیده میگیرم این سوال را :31: محصول سیمانتک بطور حتم جز بهترین سوییت های دنیاست
موفق و پیروز باشید
با سلام.
آيا امکان داره سريالی که 90روزش باقی مونده رو يک سريال جديد ديگه90روزه بديم 180روز اکتيو بشه؟(نورتون2012)
نه ، جفت این 90 روزه ها همزمان تموم میشند .نقل قول:
با سلام .من يک مشکل بزرگ دارم اينکه نورتون360روکه ميخوام رو ويندوز ويستا نصب کنم پيغام ميده که با ويندوز سازگار نيست.(نورتون360ورژن6-vistahome piramum service pack1)
لطفا لطفا زودتر جواب بدين .......پام گيره.
سلامنقل قول:
شما اول IE رو آپدیت کنید>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بازم نصب نشد سرویس پک 2 رو نصب کنید.
مایکروسافت بیشتر از یکساله که از SP1 پشتیبانی نمیکنه.نمیدونم اینا چرا هنوز حذفش نکردن؟!
ممنون ولی بازم نصب نشد.پيغام ميده نورتون فقط روی چند تا ويندوز که توشون هم ويستا home piramumهست نصب ميشه ولی خود ويندوز هم home piramumهستش.نقل قول:
به نظر شما مشکل از چيه؟
یا ویندوزه واقعا اون چیزی که نشون میده نیست و یا اون ورژن خاص از N360 با ویندوز شما سازگار نیست.نقل قول:
چون IE و Outlook و سایر مرورگرها نهایتا Browser Protection و Spam Protection رو تحت تاثیر قرار میدن و ربطی به آنتی ویروس نداره.
برای بررسی دقیق ورژن ویندوز، این دستور رو اجرا کنید : msinfo32
بقیه محصولات به جز N360 نصب میشن؟
بررسی کردم windows vista home piramum راستیnis2012هم نصب نشد....... به نظر شما ميتونه از ويروس باشه؟؟؟ اگه آپديت بشه ويندوز درست ميشه؟؟؟نقل قول:
بله این دیگه مورد داره و باید بفهمید ایراد از کجاست.نقل قول:
من فکر کردم ویندوز تازه نصب شده.در غیر اینصورت باید احتمال ویروسی بودن بررسی بشه.
با توجه به اینکه SP2 نصب کردید و باز هم نورتون نصب نشده بعید میدونم آپدیت ویندوز بتونه این مشکل رو حل کنه.
یه سوالی هم از همون ابتدا در ذهنم شکل گرفت که واقعا چرا ویستا؟!
ويندوز مال يک سال پيشه وروش آنتی ويروسی نصب نبوده .مال من نيست ويندوز مال دوستمه که بی آنتی ويروس همه سايتها می رفته وهمه چی هم دانلود ميکرده.نقل قول:
بازم ممنون:31:
با سلام به دوستان من نسخه 20.2 رو نصب کردم بعد حدود 187 مگ آپدیت کرد وبه نسخه 20.1 ارتقا پیدا کرد!!!!
میخواستم ببینم دلیلش چیه که رفته به نسخه قبل؟
سلامنقل قول:
شما ورژن 20.2 را دقیقا از کجا دانلود کردید؟
از s-o-f-t-9-8.ir
ببخشید آقا مشکل از خودم بود من 20.2 رو دانلود کرده بودم ولی همون 20.1 رو نصب کردم.با این حال دیشب آپدیتش کردم ولی به 20.2 تغییر نکرد.
سلام
بله از اول هم مشخص بود که اشتباهی رخ داده.
به هر حال شما روی آپدیت مداومت کنید تا ورژن آنتی ویروس به روز بشه.
دوستان گرامی از کجا می تونم شماره سریال ویروس یاب نوروتون 2013 رو به دست بیارم؟
نیاز به سریالی دارم که وارد کنم. می خواستم از ریستارتر تریال و .. بهره نبرم
با سپاس
در بخش زیر شماره های بدافزاریاب نورتون را میتون پیدا و یا درخواست کرد:
بالاخره ميخوام سراغ نورتون2013 برم امروز دانلود ميکنم. راستی حجم آپديت اوليه اش چقدره؟؟؟؟
اگر آپدیتهای نسخه 2012 رو بهش بدید کمتر از 20 مگابایت. وگرنه کمتر از 50 مگابایت.نقل قول:
ببخشيد ولی بازم به يک مشکل با نورتون بر خوردم .nis2013رو نصب کردم وبا سريال هم180روز فعال شد.ولی حالا چند تا سوال دارم.ممنون ميشم جواب بدين.
1**چرا اين نسخه گجت نداره و شکل ضاهریش هم نسبت به نسخه2012 بهتر نشده؟؟؟
2**آپديت کردم يک بار37مگ دانلود کرد بار ديگه 36مگ وامروز هم 165مگ ميخواد دانلود کنه :sq_14:به نظرتون نياز به نصب مجدد هست؟؟؟؟
با نسخه 2012 چنين مشکلی نداشتم.....
نقل قول:
سلام:
دوست عزيز انتيويروست كامل اپديت نشده يكبار كه كامل اپديت شه ديگه از اين مشكلات نداري اگه فكر مي كني با سريالش مشكل داره يك سريال ديگه تست كن و كامل يكبار اپديت كت همين
متاسفانه جواب نداد و مشکل پا بر جاست. پاک کردم دوباره نصب کرم بازم نشد چه کار کنم؟؟؟؟نقل قول:
1-نورتون رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاک کنید.نقل قول:
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و اجرا کنید.بعد رو گزینه Purge کلیک کنید.
دو تا پیغام به شما میده.اولی رو Yes بزنید و دومی رو No .
3-حالا نورتون رو دوباره نصب کنید.به تنظیمات Smart Definitions دست نزنید.
چند بار به صورت متوالی آپدیتش کنید تا پیغام بده که هیچ آپدیتی در دسترس نیست.
4-در آخر طبق دستورالعمل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنتی ویروس رو تنظیم کنید.
موفق باشید
از شما بسيار بسيار ممنونم. مشکلم کاملاً حل شد.:11:نقل قول:
:11:
سلام دوستان
من Norton internet security دارم.فکر می کنم 2010 یا 11 باشه.اوریجینال هم هست.چون رو لپتاپ هست و بعد از هر بار تعویض ویندوز تا 60 روز رجیستر هست.حالا من یه سوال برام پیش اومده.این برنامه مثل کاسپر موقع دیتکت ویروس و ... پیغام نمی ده که چی کار کنم با فایل.خودش پاک می کنه.البته این امکان هم وجو داره که بعدا همون فایل رو restore کنی از history و قسمت quarantine.ولی سوال من اینه که وقتی من مثلا خواستم نورتون رو پاک کنم و مثلا از یه آنتی ویروس دیگه استفاده کنیم چه بلایی سر ویروسها و تروجانها و ... ای که نورتون پیدا کرده و تو quarantine هست میاد؟چون وقتی حالت ریستور داره یعنی انگار اون فایل رو از هارد پاک نکرده که می تونه ریستور کنه بلافاصله.یعنی بعد از unistall برنامه ویروسها بر می گردند به حالت قبل یا نورتون پاکشون می کنه؟سوال دوم اینکه اگه از quarantine اون thread ها رو remove کنم از هارد پاک می شه؟ ممنون از راهنمایی
سلامنقل قول:
وقتی Norton پاک بشه فایلهای قرنطینه هم پاک میشن.
مکانیزم قرنطینه کردن اینطور نیست که فایل ویروس فقط کپی بشه تو یه پوشه و بعدا در صورت نیاز بازیابی بشه.
ابتدا شرایطی فراهم میشه که ویروس قادر به اجرا شدن و صدمه زدن نباشه.
بله اگر از قسمت قرنطینه همه رو حذف کنید از روی هارد هم پاک میشن.نقل قول:
سوال دوم اینکه اگه از quarantine اون thread ها رو remove کنم از هارد پاک می شه؟ ممنون از راهنمایی
ولی نورتون2013 هنوز مونده2012 بشه.ايرادات زيادی داره .من 2012رو ترجيح ميدم.
در اینکه فایلهای ویروسی داخل قرنطینه فعایلیتشون قطع می شه شکی نیست.فقط می خواستم بدونم بعد از پاک کردن نورتون به طور اتوماتیک فایلها از قرنطینه پاک می شند و فایلها هم از هارد اتوماتیک پاک می شند یا نه؟اخه وقتی پاک می کنیم نورتون رو اون فایلها هنوز یه جایی تو هارد هستند که به کمک نورتون محدود شدند و در صورت نبودن برنامه احتمالش هست که فعالیت اونا هم از سر گرفته بشه در صورتی که از هارد پاک نشده باشند.البته بعد که فکر کردم دیدم حتما اون فایلها هم یه جایی تو فولدری که نورتون نصب هست کپی می شند دیگه درسته؟اگه اینطوره که خب بعد از پاک شدن نورتون اون فولدر و اون قسمت از هارد هم پاک می شه دیگه.پس مشکلی نیست.به هر حال ممنون از راهنمایی.یهو این سوال برام پیش اومد که چی می شه!اگه بیشتر فکر می کردم این سوال پبش نمی اومد برام! بالاخره انتی ویروسها این چیزای ساده رو در نظر می گیرند حتما!نقل قول: