همه کار و پول و ... را به عنوان مشکل عنوان میکنن ولی به نظر من تنها دلیل ازدواج نکردن توقع فوق العاده بالای دخترهاست.
یعنی اگر همه شرایط را هم داشته باشی بازم فکر میکنن یکی بهتر براشون پیدا میشه که به تو نه بگن.
.من تجربه تلخ خودم را با شما در میون میگذارم خودتون قضاوت کنید.کدوم یکی از شما تا بحال عاشق شده؟کدوم یکی از شما حاضره از شهر خودش اونم در حالی که توش دو تا شعبه کار داره و بالغ بر یک میلیون و هفتصد در ماه اجاره محل کار میده دل بکنه و بره تو یک شهرستان کوچکتر زندگی کنه و بخواد اونجا از نو شروع کنه ؟کدوم یکی از شما حاضر مذهب خودش را عوض کنه؟
من با داشتن خونه .ماشین و کار و تحصیلات (مهندس مخابرات :sq_3:) حاضر بودم همه چی را کنار بگذارم ولی در اخر تنها چیزی که نصیبم شد اینه که من این تیپی نمیپسندم و اگه بهت بله بگم از سر عشق نیست
به نظر من یکی باید بره و به دخترا بگه اون شاهزاده ای که همش تو فکرتون هست و با جیب پر پول و قیافه و تیپ انچنانی قراره بیاد و مدام هم تو فیلم های سینمای ایران میبینمشون و نمادشون هم شده گلزار و.. فقط تو فیلم و رویا هستن.
اگه یک نفر صادقه .اگه یک نفر رو پای خودش ایستاده و هم کار کرده و هم درس خونده.اگه یک نفر به حق و حقوق زن ها احترام میگذاره مثل بقیه بهشون کم محلی نمیکنه اونه که پیدا کردنش غیر ممکنه.
به قول شاعر
تن آدمی شریف است ، به جان آدمیت
نه همین لباس زیبا ست ، نشان آدمیت
اگر آدمی به چشم است و دهان و گوش و بینی
چه میان نقش دیوار و میان آدمیت ؟
خلاصه ما که قید ازدواج را زدیم رفت .امیدوارم روزی بشه که هیچ پسری تو ایران همچین کار احمقانه ای را نکنه