قطعا نهنقل قول:
ولی اگه حرفت راست باشه کلی دعات میکنم :sq_2:
Printable View
قطعا نهنقل قول:
ولی اگه حرفت راست باشه کلی دعات میکنم :sq_2:
کی منتشر میشه این GTA ?
بهار 2013 البته نسخه های 360 و PS3نقل قول:
دوستان یه چیزی..
راکستار چرا تو gta iv اومده بود هواپیما سواری ..چتر بازی..جت پک..کللی قابلیتها ی خوبی که تو san anderas بود حذف کرده بود؟ و الان اومده تو v دوباره اضافه کرده؟
آیا دلیلش آینده بینی و مشتاق کردن گیمرها برای خرید V نبوده؟
مثلا خود من وقتی فهمیدم دوباره میشه هواپیما سوار ی و چتر با زی کرد و دوباره مراتع و جنگلها برگشتن...کللی خوشحا ل شدم. جدای از گرافیک بازی یکی از دلایلی که حتما این بازی رو تهیه میکنم همینه
دوستان نمی دونم ریطی به اینجا داره یا نه اما می خواستم ببینم کسی ترتیب این بازی از اولین نسخه تا آخرین نسخه رو می دونه ؟؟؟(اسم های انگلیسی)
داداش بازی شما میتونی تهیه کنینقل قول:
ما pc باز ها چی؟
برای کنسول حتی تاریخشم گفتن
ولی برای pc هنوز نگفتن عرضه میشه یا نه :(
داداش گلم من کلّی گفتم...اصلا کاری به کنسول و pc ندارم... من خودم pc دارم اگر برای pc نیاد منم نمی تونم بازی کنم...نقل قول:
منظورم این بود که راکستار اومده بود تو Gta iv انواع هواپیما و جت و دوچرخه سواری و چترنجات و انواع وسایل نقلیه که تو نسخه san anderas بود رو حدف کرده بود و الان تو نسخه V دوباره برگردوند.
گفتم شاید با این حرکت خواسته دوباره گیمر ها مشتاق به خرید gta v بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ترتیب زیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چی بگم:
گرافیک این بازی تو حلقمون!!! :دی :دی
تاریخچه ی سری بازیهای GTA به روایت متن
همه ی ما شرکت ROCKSTAR را میشناسیم چون بازی های مشهور و به یادماندنی را به بازار ها روانه کرده است که اغلب یا بیشتری هاشون موفق بودند
در تگاهی قبلی به مکس پین اشاره کردم ولی امروز میخواهم به بازی GTA نگاهی داشته باشیم تا ببینیم در کارنامه ی خود چه چیز های دارد
.................................................. ................................
GTA به یاد ماندنی ترین بازی open word
هر نسخه از نسخه ی قبلی بهتر و ........
.................................................. ...............................
عنوان ها و تاریخ بازی Grand Theft Auto
تا به امروز نسخه های زیادی را از بازی Grand Theft Auto دیدم که فکر کنم حدودا 11 عنوان باشد چه اصلی چه فرعی.نسخه ی اصلی بازی از سال
1997 اغاز شد که یک تحولی در بازی های رایانه ای ایجاد کرد.
اسم اولین عنوان gta به نام Grand Theft Auto بود که برای دو پلیمر pc و ps1 عرضه شد همان طور که بازیکنان قدیمی یادشون هست بازی به صورت
استراتژِک بود و خوب در ان زمان اینجور بازی ها خیلی طرفدار داشت.بازی در سه شهر زیبای Liberty City . San Andreas . Vice City به رویداد در امد.
نسخه ی دوم بازی نامش Grand Theft Auto II هست که فکر کنم دو سال بعد از نسخه ی اولیه به عرضه در امد.از همان جایی که مشخص بود بازی
دارای تحولی شده بود شهر ها بزرگ تر شده بودند ولی هنوز همان گرافیک و گیم پلی رو داشت با کمی تغییر.که از نام بازی مشخص است ادامه ی
داستان قبلی هست پس گیمر ها مجبور به بازی کردن بودند که اتفاقا خیلی هم حال میکردند چون میگم خیلی بازی جذابی بود نسخه ی 1 و 2 بازی
gta .
نسخه ی سوم بازی در سال 2001 ساخته شد (انگاری از عدد 2 خوششون میاد)که کلا gta تغییر کرد از حالت استراتژیک در امد و به یک بازی
open word تبدیل شد(البته در نسخه ی 1 و 2 هم بازی open word بود ولی زیاد نمیشد به چشم یک بازی open wrod نگاه کرد)بله درست است
بازی سوم شخص شده بود و هم گرافیک هم گیم پلی هم موسیقی هم و..... تغییر کرده بود به طوری مه اصلا نمیتونستی این سری را با نسخه ی قبل
مقایسه کنی داستان بازی زیبا شد طراحی بازی عالی شد و...... بازی در شهر نیو یورک انجام میشد.اولین نسخه از gta بود که بازی دمو داشت.
نسخه ی بعدی نسخه ای فرعی است به نام GTA: Vice City که من واقعا با این بازی خاطره دارم و یک سال بعد از نسخه ی سوم عرضه شد.
گرافیک بازی بهبود یافته بود و نکته ی قابل توجه این است که شما میتوانستید کشتی . قایق.هلی کوپتر سوار شدید که این خودش یک تحولی است
در بازی های رایانه ای گرافیک بازی هم یادمه 32 بود .
نسخه ی پنجم هم باز نسخه ی فرعی بود به نام GTA: SanAndreas که واقعا از همه ی نسخه های gta جذاب تر بود که برای پلیمر های pc , ps2
عرضه شده بود و دو سال بعد یعنی در سال 2004 بازی عرضه جهانی شد.از نام این بازی هم که مشخص است بازی در شهر SanAndreas اتفاق
می افتد.این بازی از لحاظ گرافیک بهتر شده بود (نسخه ی بعد بهتر از نسخه ی قبل)حتی شما در بازی میتوانید بروید و موهایتان را اصلاح کنید
و بدنتان را خالکوبی کنید و......
بعد در سال 2006 چند عنوان عرضه شد برای کنسول های دستی که انها هم میتوان گفت تقلیدی از همین چند مجموعه و مخلوطی از نسخه ی 4 به
پایین که در حد و اندازه ی خودشان موفق بودند.
یکی از نسخه های فرعی هم به نام Grand Theft Auto: Chinatown Wars هست که فقط برای PSP عرضه شده است که میتوان گفت خیلی
موفق بوده و به دلیل درگیری هایی که دارم هنوز این نسخه از GTA رو بازی نکردم ولی زیاد از این نسخه تعریف شنیدم.
باز رسیدیم به نسخه های اصلی یعنی نسخه ی چهارم به نام gta:iv که واقعا یک شاهکار عظیمی از شرکت Rockstar بود که همه را سر جای خود
میخکوب کرد این نسخه میتوان گفت راحت GTA: SanAndreas در جیبش میکند همه چیز بازی تغییر کرد حتی استیل راه رفتن کاراکتر . گرافیک که کولاک
کرده به طوری که ذره های هوا هم در بازی نمایش داده میشد البته اغلب بازی های open word باگ های زیادی دارد که در این نسخه کمتر باگ میدیدیم
.نکته ی قابل توجه این بود که شما موبایل داشتید و درست است بازی در زمان حال اتفاق می افتاد و میتوان به مراحل پایان ناپذیر اشاره کرد که بازی دارای
مراحل زیادی بود و...... که خیلی چیز ها به این بازی اضافه شد که اگه بخوام بگم حدودا 10 خط طول داره.این نسخه از حدودا 900 میلیون دلار فروش داشت
که میتوان گفت فوق العاده است.
نسخه ی بعدی هم نسخه ی فرعی ای هست که متعلق به داستان gta:iv هست به نام GTA IV:GTA Liberty City که میگن پر فروش ترین GTA در حال
حاضر هست که این نسخه زندگی شخصیت های دیگر GTA IV رو بیان میکنند ولی نمیتواند جای GTA IV را در دل ها پر کند.
محتوای مخفی: منبع
تاریخچه ی سری بازیهای GTA به روایت تصویر[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GTA I
سال تولید 1997
متا : 68
GTA II[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال تولید 1999
متا : 70
GTA III[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال تولید 2001
بیشترین متا : 97
GTA : Vice City[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال تولید 2002
بیشترین متا : 95
GTA : San Andreas[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سالت تولید 2004
بیشترین متا : 95
GTA : Liberty Chity Stories[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال تولید 2005
متا : 78
GTA : Vice City Stories[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال تولید 2006
متا : 75
GTA IV[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال تولید 2008
متا : 98
GTA : Chinatown Wars
سال تولید 2009
بیشترین متا : 92
GTA IV : The Lost And Damned[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال تولید 2010
بیشترین متا : 93
GTA IV : The Ballad Of Gay Tony
سال تولید 2010
بیشترین متا : 90
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این 2 مورد آخر همون Liberty city خودمونه که جدا جدا مورد بررسی قرار گرفته
برو بچ دور هم جم شدن منتظرن تا نوبتشون بشه با GTA ، PS3 بزنن :D
یه سوال، من 2008 GTA IV رو بازی نکردم، آیا محیط بازیش همون محیط 2010 GTA IV: Liberty City هست و فقط داستانش فرق میکنه یا کلا تفاوت داره با این نسخه آخر ؟
................
از نسخه پی سی GTA V خبری نشده؟ آیا سابقه این بوده که نسخه پی سی منتشر نشه برای این بازی ؟
خیر شبیه GTA IV نیست و بیشتر شبیه san andreas است و قابلیت های اون بازی که در شماره قبلی حذف شده بود دوباره به بازی برگشته البته محیط بازی خیلی گسترده تر از تمام جی تی ای های قبلیه و به گفته راک استار بزرگترین بازی اپن وردش هست.نقل قول:
طبق معمول فعلا از نسخه pc خبری نیست ولی به احتمال زیاد مثل شماره قبلی با چند ماه تاخیر منتشر می شه. تمام نسخه های اصلی بازی روی pc منتشر شده. هر چی باشه GTA رو PC جی تی ای کرد دیگه.
بله همون محیط و گرافیک GTA IV هست و فقط داستانش فرق میکنه.نقل قول:
خوب بچه ها 5 تا عکس میذارم که مطمئنا همه دیدید اما این عکسا از یه لحاظ هایی فرق داره
اینا مخصوص Wallpaper هست و کیفیت و رزولشن فوق العاده بی نظری داره
من که با این کیفیت ندیده بودم این عکسا رو تا به حال شما هم ببینید بد نیست :
1
سایز عکس : 8640 در 5400 پیکسل !!
حجم عکس : 6.65 مگابایت !!!
2
سایز عکس : 7335 در 5472 پیکسل !
حجم عکس : 5.64 مگابایت !
3
سایز عکس : 8640 در 5400 پیکسل!
حجم عکس : 4.60 مگابایت
4
سایز عکس : 6740 در 4200 پیکسل
حجم عکس : 1.85 مگابایت
5
سایز عکس : 5120 در 2048 پیکسل
حجم عکس : 1.32 مگابایت
اولین بار 7-8 سال سن داشتم که GTA Vice City رو بازی کردم، هنوز لذتی که در اون روزها داشت و خاطراتش با من هست...
منتظرم که نشخه PC این بازی عرضه بشه، تصمیم دارم که اصلشو بخرم.
ما که توی ایران هستیم میتونیم پیش خرید کنیم؟ شنیدم به کسایی که پیش خرید کنن یه اشنتیون جالب هم میدن.
دوست من لینک خود عکسهارو هم بذارنقل قول:
روش کلیک کنی سایز اصلی عکس باز میشه دیگه:n06:نقل قول:
شرمنده.اشکال از روش باز کردن من بود:n20::n20::n20:نقل قول:
سلام دوستان
برای pc نمیاد؟
شاید بیاد شاید نیاد!نقل قول:
هی یوووووووووووووووووووووو!:n0 2:
حتما میاد! دینقل قول:
یاد اون حرفه افتادم . شاید شاید.. دینقل قول:
New Grand Theft Auto V Screenshots
اسکرین شات جدید که نشون میده در بازی با کوسه ها هم مواجه خواهیم شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوسه تو دریا؟
نه بابا AC III رو داره جلو میزنه!:n19:
اسکرین شات های جدید منتشر شده از بازی: . . .
آرت ورک جدید از بازی (رسمی)
عکسا واقعا" عالین!
ممنون!
تا انتشارش لحظه شماری میکنم!:n06:
ولی فارکرای رو چی ؟ :n02:نقل قول:
کوسه تو دریا؟
نه بابا AC III رو داره جلو میزنه!
دوستان معلوم نیست واسه pc کی عرضه میشه؟
:n01:
هنوز که چیزی نگفتهنقل قول:
فعلا میخواد ساکت باشه :دی
سِکرت باشه... > secret :n09:نقل قول:
تا الان Rockstar Games بازی GTA V برای پلتفرم های PS3 و X360 معرفی کرده است و درمورد نسخه ی PC این بازی سکوت کرده است.ولی اینکار باعث دلسردی طرفداران این سری نشده است و یکی از طرفداران این سری،10 مدرک مخفی از وجود بازی برای PC را مورد بررسی قرار داده است.
در فروم سایت GTA،یکی از کاربران با نام S1LV3R_W0LF در این باره گفته است:"باشه،بذارید موضوع را شفاف کنم.میدانم که تاپیک ها و ترد های زیادی در مورد GTAV PC زده شده است.هدف تاپیک من این نیست که درباره این بحث کنیم که آیا بازی برای PC ساخته میشود یا نه.
این حرف ها تماما حقیقت دارد و من میخواهم منابع این اطلاعات در اختیار شما قرار دهم."
این ده مدرک رو جداگانه ترجمه کردم:
1-راکستار در روز اعلام تاریخ انتظار بازی در Steam News متنی را نوشت.
همانطور که میبینید این یک اکانت جعلی نیست و بار ها کسانی را نقل قول کرده است که گفته اند بازی برای PC هم منتشر میشود و به آنها بشارت داده!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2-راکستار در یکی از آپدیت های Social Club مرتکب اشتباهی شد(که یکی از کارمندان اخراج شده این کار را کرده بود!) و فورا آپدیت دیگری منتشر کردند و آپدیت قبلی را پاک کردند که در آن پوشه ای با نام GTAV وجود داشت.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3-اطلاعات لو رفته از سایت های مشهوری مانند IGN, Gamespot, Amazon که PC را حتی بعد از انتشار پلتفرم های بازی در لیست پلتفرم های GTA V قرار دادند.بعضی از سایت ها آنرا پاک کردند و بعضی نکردند. از حق نگذریم IGN در آن زمان مشکلاتی را R* داشت و به خاطر این عکس در دردسر افتاد!
4-دو اشتباه از کارمندان راکستار که گفته بودند GTAV برای PS3,XBOX 360 و PC در حال ساخت است.
5-در قسمت پشتیبانی سایت Rockstar به کسانی که سوال سخت افزاری و تکنیکی درباره ی GTA V پرسیده بودند جواب دادند و آنها جواب دادند :"ما فعلا اطلاعات زیادی در این مورد نداریم.هر گاه به زمان عرضه نزدیک بشویم سیستم موردنیاز را اعلام خواهیم کرد."
6-در فروشگاه EB GAMES عکسی از کاور GTAV با علامت PC منتشر شد ولی مانند نسخه ی کنسولی بازی این نسخه برای پیش خرید بازی بود.
7-پوستر های داخل مغازه ها که روی آنها پلتفرم های بازی را Xbox360/PS3 و PC معرفی کرده است.
8-حدود یکی دو سال قبل،Rockstar Toronto در یک سایت اعلام کرده بود که آنها با ورژن PC نسخه ی بعدی GTA رفتار متفاوتی خواهند داشت و میخواهند قدرت واقعی موتور بازی را که آن موقع جوان بوده است،روی PC به نمایش بگذارند و تازه یاد گرفته اند که چگونه به طور مناسب از آن استفاده کنند.
9-در همین فروم،فردی ادعا میکرد که قبلا در راکستار کار میکرده است و بازی ابتدا قرار بوده است در 2010،سپس 2011 و سپس 2012 عرضه شود و گفته بود که بازی برای کنسول ها و PC در حال ساخت است.او همیچنین لینک هایی داد که نشان میداد راکستار درباره بخش آنلاین بازی فکرهای زیادی دارد و شاید بازی را مانند APB بسازد.
او به حقایق جالبی هم اشاره کرده بود مثلا گفته بود بازی سه شخصیت با نام های Albert, Franklin و Trevor دارد،و جالب این است که ماه ها قبل این را گفته بود،قبل از اینکه از وجود چنین شخصیت هایی باخبر باشیم و همچنین تصاویری از نقشه ی بازی منتشر کرده بود(که توسط یکی از ادمین های وابسته به راکستار پاک شد!).
10-راکستار گفته بود بعضی از شخصیت های Max Payne 3 در GTA V هم ممکن است باشند،پس این منطقی نیست که PC بازهایی که بازی را به خاطر شخصیت های GTA V خریدند کنار گذاشته شوند!
این داستان ها چیه ؟؟
معلومه که برای PC منتشر خواهد شد....در این هیچ شکی نیست..مگه تا حالا نخسه ای از GTA بوده که واسه pc منتشر نشده باشه..؟؟!
Rockstar داره ناز میکنه....اول برای کنسول ها میاد یکی دو ماه بعدش هم برای PC.:n06:
امید وارم 1-2 ماه بعدش بیاد :|نقل قول:
داستانشو فهمیدی به منم بگو :دی
قضیه Social Club خیلی باحال بوده:n02:
ولی از راکستار بعید نیست که اینا همه ترفندای خودش باشه برا جو دادن...
در هر حال بازی فقط GTA کمپانی هم فقط راکستار که هر دو تکن، منتظریم:n12:
کلا این رفتارشون که نه تایید می کنند نه تکذیب (برای PC) خیلی توهین آمیزه.
نمیشه گفت توهین امیزهنقل قول:
شاید برنامه های دیگه برای pc دارن که الان زمان مناسبی برای اعلام اون نباشه
این مثل قول گرفتن به زور از راک استاره :دی
ولی اینکه نه تایید میکنن نه تکذیب یه بحث دیگه داره:n11:
والا به من به عنوان یکی از طرفدارای بازی که بر می خوره.
...
از نسخه قبلیشون میشه فهمید چقدر برای پی سی بازها احترام قائلند.نقل قول:
شاید برنامه های دیگه برای pc دارن که الان زمان مناسبی برای اعلام اون نباشه
انشالله که برای PC میاد و همگی می تونیم از این شاهکار لذت ببریم...
حالم از اختصاصی بودن بهم می خوره! الان برید یه نگاه به تاپیک فارکرای 3 بکنید خیلی راحت می تونید تشخیص بدید کیا کنسولین کیا pc گیمر در واقع اونهایی که Red Dead Redemption رو بازی کرده باشن همچین هم سورپرایز نمی شن با دیدن فارکرای 3 چون شاهکار تر از اون رو 2 سال پیش زدن تو رگ منظورم گیم گیم ها : RDR هست... این بازی اگه برای PC همین الانم بیاد... هیچ PC گیمری باورش نمیشه بازی مال 2009 هست... شاید تا این لحظه اسطوره ای ترین بازی *R باشه... مطمئنا بازی GTA V هم بهتر از RDR خواهد بود اگه نیاد درست مثل RDR خیلی ها محروم می شن از بازی کردن یه اوپن ورلد به تمام معنا...
دیگه خدائیش راه نداره GTA بعد این همه سال نخواد که برای PC ارائه بشه... البته من یه حدس می زنم اونم اینه که اینها می خوان یه بازی و یک ورژن مجزا بسازن برای PC که اگه اینطور باشه واقعا عالیه... و دیگه اون اعصاب خورد کنی های سال 2008 تکرار نمیشه با یه سیستمی که همین الان هم گیم ها رو می بلعه باز هم نمیشد مثل آدمیزاد بازی کرد GTA IV رو!
خلاصه مطلب شاید برای همین صحبتی از PC نمیشه... و احتمالا پورت شدن به صورت پایه ای انجام میشه یعنی بر پایه کدهای PC و در اینصورت قضایای GTA IV تکرار نمیشه
Amazon.fr این بازی رو برای PC به پیش فروش گذاشته و حتما برا PC هم میاد دیگه..
تصاویر از صفحه سایت: