یا حضرت فیل.از دست این کوجوما:دینقل قول:
باید جیبرو شل کنیم...
Printable View
یا حضرت فیل.از دست این کوجوما:دینقل قول:
باید جیبرو شل کنیم...
بالاخره سیسیتم موررد نیاز بازی اون هم به صورت رسمی انتشار یافت :
حداقل سیستم مورد نیاز:
Processor: Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) or better; Quad-core or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB) or better | DirectX 11 card Required
DirectX: Version 11
Hard Drive: 28 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
حداکثر سیستم موردنیاز:
Processor: Intel Core i7-4790 (3.60GHz) or better; Quad-core or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760| DirectX 11 graphic card required
فقط 22 روز دیگه باقی مونده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 13 روز باقی مانده.
13 روز تا اخرین شاهکار
تا اخرین اثر ساخته شده به دست استاد کوجیما
13 روز دیگه صنعت گیم برای اخرین بار از یکی از بزرگان دنیای گیم رونمایی خواهد کرد.
خب سوال و جواب کاربران توئیتر با دو کاربر به نام های YongYea و crimsonfox-MGI که اولیش گویا مفسر محبوب سری مثال گیر در یوتیوب هست و دومیش هم در سایت Metal Gear Informer که از fan-site های MGS هست فعالیت میکنه و هر دوی این افراد به تازگی نسخه نزدیک به نسخه نهایی بازی رو بازی کردن باعث شده اطلاعات جدیدی از بازی در بیاد که احتمالا آخرین اطلاعات عمده قبل از عرضه بازی خواهد بود.دیدم اطلاعات خوبی داره گفتم ترجمش رو براتون بزارم:
تخمین می زنید بازی چند ساعت باشه؟
YongYea: نمیتونم با اطمینان بگم اما ۸ ساعت از بازی فقط ۵٪ از اون بود که شامل ۶ مأموریت اصلی و ۴ تا side-ops بود.داستان پراکنده تر از قبل هست.قطعاً داستان زیادی وجود داره اما بیشتر با گیم پلی سروکله میزنی.
گیم پلی در مقایسه با Ground Zeroes چطوره؟
YongYea: همه چیز بهتر و کامل تر احساس میشه.همچنین خیلی بازتر,آپشن های بیشتر,آزادی عمل بیشتر....همه چیز بیشتر از قبل هست.
آیا می تونیم تو Phantom Pain آروم بخزیم(crawl)؟
YongYea: آره.حتی می تونی مثلث رو نگه داری تا کاملاً رو زمین پهن بشی و توجه رو به خودت کمتر جلب کنی.ولی اینم بگم که برخلاف MGS4 نمیتونی مثل کرم رو زمین بلولی(inch-worm)
آیا حس کردی که بازی تکه تکه هست,اونطوری که قبلاً تو codec ات بهش اشاره کرده بودی؟
YongYea: نه.همه چیز یکپارچه هست.گهگاهی لودینگی بین command هوایی و زمینی وجود داره اما جریان بازی خوب هست.
خب استفاده از fulton recovery چقدر سخت/هزینه بر هست؟بعضاً به نظرم میومد تو بازی هرچیزی رو میشه fulton کرد.در ضمن آیا customize کردن mother base به محض تموم شدن اولین مأموریت تو افغانستان شروع میشه؟
crimsonfox-MGI: دموهای گیم پلی بازی همه چیز رو در حالت کاملاً آپگرید شده نشون میدادن .اما تو بازی به شما هیچی داده نمیشه.باید برای همه چیز تلاش کنی که ارزششو داره.
YongYea: اشیا و اسلحه بلافاصله ساخته میشن,فقط قطعات و تشکیلات زمان میبرن که حدود ۱ ساعت طول میکشه تا ساخته بشن.
میتونی در مورد اسلحه ای که در ابتدای بازی بهش دسترسی داری و یا میتونی بسازی صحبت کنی؟
YongYea: چند تایی از جمله MSR4 rifle و tranquilizer gun.چون mother base در دوران طفولیت و ابتدای کارش هست توپخانه شما هم همینطوره.با گذشت زمان اوضاع بهتر میشه.
شخصی سازی اسلحه به وسعت MGS4 هست؟همچنین منوهای mother base سنگین به نظر میرسه;میشه راحت با منوها کار کرد؟
YongYea: بله.حتی وسیعتر از اون.منوی mother base میتونه پیچیده باشه اما وقتی بهش عادت کنی راحت درکش میکنی.
پیشرفتت تو بازی رو چطور احساس کردی؟تو پایان زمانی که بازی کردی ارتشت نسبت به اول بازی چقدر قوی تر بود؟
YongYea: پیشرفت خیلی تدریجی احساس میشه.با تجهیزات خیلی کمی شروع میکنی اما بعد کم کم چیزهای جدیدتر و باحال تری گیرت میاد.
چه حسی از بازی داشتی؟مخفی کاری خوب جواب میده؟
YongYea: خیلی خوب.سربازها باهوش ترن و مکانیسم ها هم دقیق تر شده.
AI چقدر باهوشه؟
crimsonfox-MGI: من Ground Zeroes رو واسه مدتی بازی کردم تا آماده این نمایش بشم.حسم بهم اشتباه گفت;AI بازی شوخی نداره.
YongYea: من دفعات زیادی شناسایی شدم.AI دشمن نسبت به GZ باهوشتر شده.
گیم پلی پیشرفت داشته؟هدشات کردن با DualShock4 تو Ground Zeroes نسبتاً سخت بود.
YongYea: پیشرفت هایی لحاظ شده هرچند هدشات کردن به خاطر bullet drop و اثر جاذبه روی گلوله هنوز نیازمند مهارته.
میدونی به طور میانگین چقدر طول میکشه که سربازها از فاز هشدار به نرمال برگردن؟
YongYea: خیلی طولانی.خوشبختانه به خاطر باز بودن محیط میتونی از پایگاه فرار کنی اما بازم زمان زیادی طول میکشه سربازها بی خیال بشن.
میتونی واسه ما چند تا از مکانیسم های محبوبت تو بازی که هنوز واسه عموم معرفی نشدن رو نام ببری؟
YongYea: یکیش اینه که وقتی اسنیک از ارتفاع بالاتری میپره پایین,غلت میخوره و خیلی نرم موقعیتش رو تغییر میده.
آیا به pop-in های زیادی برخوردی؟
YongYea: گاهاً بله,اما نهایتاً فراموشش میکنی.چیزهای خیلی مهمتری تو بازی وجود داره.
کنترل D-horse چطوره - به خوبی Red Dead Redemption هست؟
YongYea: خیلی خوب.یکی از بهترین اسب هایی که تو بازی ها دیدم.مخصوصاً وقتی در حال دویدن هستی و سوار D-horse میشی معرکه هست.
چقدر sand-box های بازی طبیعی به نظر میاد؟
YongYea: پایگاه ها خیلی زنده هستن.بعضیا بزرگتر از بقین.صد البته GTA که نیست فقط نفوذ(infiltration).بین پایگاه ها زمین بایر و خالی هست و فقط حیات وحش دیده میشه که البته چیز بدی نیست چراکه هم به درد فرار میخوره و هم برنامه ریزی برای نفوذ به پایگاه.
آیا هیچ فضای داخلی ای وجود داره که پیچیده تر از خود پایگاه ها باشه؟چه میدونم مثلاً ساختمون یا تشکیلات؟
crimsonfox-MGI: یه عالمه محیط متفاوت که بازه درجه سختی اش هم متفاوته.
تونستین درجه سختی بالاتری رو unlock کنین یا نه فکر میکنین که قبل از اتمام بازی قابل دسترسی نباشه؟
YongYea: فکر کنم وقتی بازی رو یه بار تموم کردی درجه سختی بالاتر باز میشه.
هنوز هم cutscene های طولانی وجود داره؟اسنیک چقدر میتونه تو cutscene ها تعامل داشته باشه؟صدای Keifer خیلی شنیده میشه؟
YongYea: در مورد cutscene ها باید بگم که پراکنده تر از قبلن اما همشون معرکه ان.تو intro و کاست زیاد صداشو میشنویم ولی در cutscene های بعدی کمتر میشه.
ما دیدیم که صفحه منوی اصلی بازی بیگ باس رو بعد از کما داخل هلیکوپتر نشون میده اما بازی دقیقاً از کجا شروع میشه؟
YongYea: فقط میتونم بگم بازی با سکانس بیمارستان شروع میشه.
تا همینقدری که بازی کردی میتونی بگی MGSV کاندید احتمالی بهترین بازی سال هست یا نه؟
YongYea: صحنه بیمارستان به تنهایی اون رو به یه رقیب جدی واسه بازی سال بدل میکنه.
میدونم نمیتونی زیاد در موردش بگی شایدم هیچی نتونی ولی صحنه فرار از بیمارستان چطور بود؟چقدر تحت تأثیر قرار گرفتی؟
YongYea: دیوانه وار.یکی از بهترین presentation هایی که تابحال دیدم.تکان دهنده,ترسناک,خشن.
crimsonfox-MGI: زمان زیادی ازم گرفت.مطمئن نیستم بتونم دقیق بگم اما .... کاملاً ارزش زمانی که میگیره رو داره.
در زمینه معرفی داستان در قیاس با بازی هایی مثل The Last of Us چطور هست؟
crimsonfox-MGI: سینماتوگرافی کوجیما تو The Phantom Pain قطعاً هیجان انگیزه.من بعضی قسمت ها رو دوباره بازی کردم تا دوباره ببینمشون.
هیچ بخش باحالی بود که سوپرایزتون کنه؟
crimsonfox-MGI: همه چیز.بازی از همون اولش با ذهنت بازی میکنه.مثل اینکه هیچی اونطوری که به نظر میرسه نیست.حسابی شگفت زدت میکنه.
آیا به Easter-egg باحالی تو بازی برخوردین؟
crimsonfox-MGI: خب این یه بازی واسه هواداران هست,صد البته.اونقدری هست که بازیبازهای جدید رو هم سرگرم کنه.
محبوب ترین قسمت بازی واسه شما؟
crimsonfox-MGI: موزیک بازی فوق العادس.
میتونی یه قسمتی از بازی که دوست نداشتی رو به ما بگی(جدای از credit اول بازی)؟
YongYea: بعضی وقتا پیمودن فواصل طولانی کسل کننده میشه و هلیکوپتر هم واسه پیاده/سوار کردن خیلی طول میده.فکر کنم این کار به بازی اجازه میده که load بشه هرچند مطمئن نیستم.به هرحال خیلی هم بد نیست.میتونی با idroid ات ور بری.
----------
منبع: powerupgaming.co.uk/2015/08/19/new-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-info-revealed-at-la-review-event
ببینیم اینقدر تعریف و تمجید چی میشه ! :n01:
اولین نمره بازی از مجله Hobbyconsol اومده و به بازی نمره 9.7/10 داده و اشاره کرده که بهترین بازی امسال هستش.
این نمره در متا ثبت خواهد شد.
اقا حامد نترس بابا نمرات بازی خوب میشه :n02:نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
. Big Boss in Paris
اولین بخش عمده از نقدهای بازی منتشر شد:n12::n12::n12:
طبق آنچه که انتظار می رفت اولین بخش عمده از نقدهای بازی امروز منتشر شد:
IGN ----------> 10/10
Gamespot ----------> 10/10
Metal Gear Informer ----------> 10/10
3DJuegos ----------> 10/10
God is a Geek ----------> 10/10
Examiner ----------> 5/5
Daily Dot ----------> 5/5
Power Unlimited ----------> 9.7/10
IGN Italia ----------> 9.7/10
Hobby Consolas ----------> 97/100
EGM ----------> 9.5/10
IGN Spain ----------> 9.5/10
Gametrailers ----------> 9.3/10
GameInformer ---------->9.25/10
Destructoid ----------> 9/10
Press Start ----------> 9/10
Everyeye.it ----------> 9/10
Eurogamer Italy ----------> 9/10
Multiplayer.it ----------> 8.8/10
منتقد IGN در قسمتی از نقد بازی نوشته:
"حتماً سندباکس اکشن های بزرگتری وجود دارد که دنیای بزرگتری را برای گشت زدن و یا icon های بیشتری را روی minimap برای تعقیب کردن در اختیار من قرار داده اما هیچکدام مثل MGSV من را مجبور نکرده که نقشه طرح کنم و خودم را با شرایط موجود وفق دهم.MGSV نه تنها به توانایی های من به عنوان یک گیمر احترام می گذارد بلکه این توانایی ها را از من انتظار داشته و خود را در دسته ای از بازی ها قرار می دهد که کمتر بازی ای در آن جای می گیرد."
منتقد Gamespot در قسمتی از نقد بازی می نویسد:
"هیچ وقت در سری متال گیر بازی ای با این میزان عمق در گیم پلی یا این میزان حجم محتوا وجود نداشته است.بهترین المان های بازی های قبلی اینجا هستند و گیم پلی open world جدید بازی نیز چیزهای بیشتری به آن افزوده است.وقتی پای روایت داستان در میان باشد هیچکدام از متال گیرهای قبلی این میزان ثبات در tone,جسارت در طرح موضوع و جذبه در عرضه داستان نداشتند.The Phantom Pain شاید یکی از نامزدهای بهترین بازی اکشنی که تابحال ساخته شده باشد اما بدون شک بهترین بازی از سری متال گیر است که تاکنون ساخته شده."
منتقد GameInformer نیز در نقد بازی نوشته:
"یک سری نمی تواند این مدت طولانی را بدون دگرگونی دوام بیاورد و The Phantom Pain نیز گواهی بر اهمیت ریسک پذیریست.یک دنیای باز,یک پایگاه قابل شخصی سازی و ساختار مأموریت متنوع- اینها جنبه های روتین سری متال گیر نیستند اما همین ها موجب شده اند که The Phantom Pain بازی مثال زدنی ای باشد."
منتقد Destructoid نیز در بخشی از نقد خود از بازی نوشته:
"اگرچه در مسیر به مشکلاتی برخوردم اما The Phantom Pain در عین اینکه همچون جشنی برای بزرگداشت این سری است فصل جدیدی نیز در این سری به شمار می رود.به همان نسبت که خشن است به همان نسبت نیز براق است و جا دارد که بگویم اگر این آخرین متال گیر هیدئو کوجیماست او با قدرت کنار رفته است."
----------
منابع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اول هم واضح بود که نتیجه بازی همین خواهد شد.
اولین نمره 10 نسل هشتم وب سایت IGN رو هم به همه طرفدارها تبریک میگم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگفتم بهت IGN نمره کامل رو میده :دینقل قول:
من برم بیرون برگردم تا اینجارو بترکونم.
البته کاملا نسل هشت ــی نیس ولی نسخه PS4 ــه GTA V هم 100 گرفته از IGN.نقل قول:
منظور تاریخ انتشار نسخه اصلی هست، نه ریمستر و اینا، که با این حساب متال گیر سالید 5 اولین بازی به حساب میاد.نقل قول:
Examiner 10/10
اشاره میکنه که معلوم نیست آیا باز هم متال گیری در آینده خواهیم دید یا نه و توصیف این نکات جدید در بازی مشکل هست ولی چیزی که واضح این بازی بهترین بازی امسال هستش.نقل قول:
It’s difficult to effectively describe everything this game has to offer. It’s difficult to think about the next time we see a new Metal Gear Solid and when that will be. It is, however, not difficult to say that Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is the best game of the year so far.
مگه می شه نبینیم!:دی:n24:نقل قول:
الان یعنی یه هفته بایدوایسیم تا بیادو کرک شه!!؟
من تا اونموقع می مرم و زنده می شم که. تنها بازی پی سی خواهد بود که دانلودش بخواهیم کرد:n16:
اول . دیروز (24 August) تولد آقای Kojima بود . Kojima به 52 سالگی وارد شد و Metal Gear هم 28 ساله شد .دوم . ویدیوهای زیر رو یه عده از طرفدارای Kojima از سراسر دنیا برای قدردانی از این بشر ساختن . جالبه . :n02:
کسی میدونه بازی کی پریلود میشه؟
تنها چیزی که فعلاً مشخص هست اینه که نسخه PC فاقد pre-load هست اما تاریخ pre-load نسخه های کنسولی هنوز مشخص نشده.نقل قول:
مجموع نمرات بازی تا الان با 20 نقد همچنان 95
بسیاری از گیمرها با تماشای تریلرهای متال گیر سولید که شخصاً توسط خود هیدئو کوجیما کارگردانی شده بود بزرگ شدند.نسل بعد از نسل،این تریلرها سبب شدند که گیمرها رویای بازی های بزرگی که در راه بودند را داشته باشند و این بازی ها تقریباً هیچگاه آنها را ناامید نکردند.
کونامی تریلری را منتشر کرده که احتمالاُ آخرین تریلر متال گیر سولید کوجیما خواهد بود.این کارگردان افسانه ای در آستانه جدایی از کونامی قرار دارد که به منزله رها کردن فرنچایز متال گیر نیز خواهد بود.این پایانی بر یک عصر است.
جهت دانلود این تریلر تأثیرگذار و بی نهایت زیبا با کیفیت 1080p و حجم ۱۸۸ مگابایت بر روی تصویر زیر کلیک کنید.گفتنیست این لینک دانلود تا ۱۵ روز بعد از تاریخ درج این پست فعال خواهد بود.
نمرات همه عالی... یعنی میشد همچین پیش بینی هم کرد... کوجیما کلا خودش حماسه هست و بازی هاشم مثل خودش.
این کونامی امیدوارم یه سونامی چیزی بیاد نابود شه خودش دست به متال نزنه که یه چیزی شبیه عاقبت رزیدنت اویل اینا میشه که جز زجر برای طرفداراش چیزی نخواهد داشت....
پریلود پی سی هم که نداره تازه میخواستم پیش خرید کنم نگرفتم هنوز : دی
نسخه PS4 پریلودش شروع شده ؟
+
یه سایت بودم وسط نقدش یه اسپویل مضخرفی کرد سریع بستمش :| داستان بازی مشخصه سوپرایز زیاد داره برامون:n12:
متاسفانه گفتن که بدون کوجیما هم ادامه خواند داد.نقل قول:
در کل پرونده این سری برای مال طرفدارها در همین قسمت بسته میشه.
تو این مدت که ملت بازی رو تهیه کرده و بازی کردن کامنت هاشون ر میخونم قند تو دلم اب میشه :n02:
اکثرا دقیقا همون جمله ای که منتقد GS در نقد خودش اورده بود رو میگن که بازی مرز بین سینما و بازی رو رد کرده و یک چیزی فراتر از فیلم های روز سینما و سریال هارو به نمایش میزاره. ترکیب منحصر به فرد گیم پلی و هنرمندی شخصیت ها تا حالا در هیچ متال گیری و کلا در هیچ بازیی دیده نشده.
این تیکه از نقد IGN :
یوروگیمر هنوز نقد بازی رو تموم نکرده ولی در بخش هایی که در حال بررسی هست عظمت بازی رو با ویچر 3 مقایسه کرده و گفته که درست هست متال گیر 5 یک بازی جهان باز در حد نقش افرینی هایی مثل ویچر نیست اما جزییات و کاستومایزهای موجود در بازی در حد همین بازی های نقش افرینی درجه 1 هستش.نقل قول:
همه چیز را به دقت بررسی کرده بودم. هنوز یک عالمه نگهبان دنبالم بودند و دم دمای صبح بود، تقریبا هیچ شانسی برای رسیدن به نزدیکترین منطقه فرود امن (Landing Zone) با یک زندانی زخمی بر دوشم نداشتم. اما نیازی نبود. چرا که در طول شب، چند C4 در تجهیزات ارتباطات رادیویی، باتری ضد-هوایی، و مهمتر از همه رادار AA این پایگاه کاشته بودم. بنابراین یک نفس عمیق کشیدم، هر سه را با هم منفجر کردم، هلیکوپتر را صدا زدم، و به تماشای منظره انفجار پایگاه نشستم. کمی بعد، هلیکوپتر با شلیک های موشکی وحشتناک یک APC را با خاک یکسان کرد و پیاده نظام دشمن را با مِشین گان (Machine gun) از بین برد، در همین حال، من آرام آرام از پناهگاهم به سمت میدان اصلی همراه با زندانی حرکت کردم. با محموله با ارزشم سوار هلیکوپتر شدم و پشت مینی گان رفتم تا همزمان با بلند شدن هلیکوپتر از آن فضای وحشتناک، نیروهای کمکی دشمن را از بین ببرم.این است Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ! و چیز خارق العاده ای که در این باره می توان گفت آن است که هیچ کدام از این فرارها اسکریپت یا کارگردانی نشده اند.
ادامه میده که عظمت و گستره گیم پلی در بازی خیلی ستودنی و با عظمت هست و این سطح از احترام برای یک گیمر ستودنی و تحسین برانگیزه.
انشالله ببینیم کی نقدش رو کامل میکنن :دی
یا یک قسمت از نقد GS :
نقل قول:
آن لحظه که دوربین پشت سر Big Boss مثل شبح قرار میگیرد بنظر من حسی میدهد که کمتر در بازی کامپیوتری دیگری وجود دارد.
پریلود بازی برای ps4 شروع شد با حجم ۲۵.۱ گیگ
- - - Updated - - -
پریلود بازی برای ps4 شروع شد با حجم ۲۵.۱ گیگ
سلام
چرا این تاپیک انتقال پیدا نمی کنه ؟؟ تقریبا بازی دست دوستداراش تو ایران رسیده.
- - - Updated - - -
سلام
چرا این تاپیک انتقال پیدا نمی کنه ؟؟ تقریبا بازی دست دوستداراش تو ایران رسیده.
مطمئناً متال گیر بعد از کوجیما به همون سرنوشت رزیدنت اویل بعد از شینجی میکامی دچار خواهد شد.نقل قول:
راستی حامد من موندم نسخه فیزیکی رو بخرم یا دیجیتالی رو.دیجیتالی هم سریعتر دستم میاد هم قیمتش به صرفه تر میشه اما حیفه که باکس این اثر جاودانه تو آرشیو بازی های آدم نباشه
روز عرضه جهانی بازی امروز بود که الان هم منتقل شد. :n02:نقل قول:
واقعیت ساسان جان من که حوصله انتظار دانلود رو ندارم چون اینترنت ضعیفی دارم، از الان بخوامب زارم دانلود 10 روز دیگه بهم جواب میده :n02:نقل قول:
برای من فیزیکی با صرفه تره :n33:
+
ما هم خریدیم بازی رو
امید وارم تا فردا دانلود بشه
پ ن:فروش ظرفیت ۱ بازی ۲۵ تومن اکانت هم هکی نیست
دوستان نسخه پی سی کرک شده یا نه هنوز ؟؟
من این رو دیدم ولی نفهمیدم چی به چیه !!!
- - - Updated - - -
دوستان نسخه پی سی کرک شده یا نه هنوز ؟؟
https://www.skidrowreloaded.com/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-full-unlocked/
من این رو دیدم ولی نفهمیدم چی به چیه !!!
بالاخره یوروگیمر هم نقد بازی رو تموم کرد.
منتقد کف و خون رو با هم قاتی کرده. :n02:نقل قول:
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain is a dream game. It's the kind of game that, in 1987, the young designer of the 8-bit Metal Gear may have dreamed would one day be possible. It's the kind of game that players like me dream of: an enormous and deep and seemingly endless experience that's worth the investment and then some. It's the kind of game where every hand-polished element slots together into a head-spinningly ambitious structure and they combine into something you can only call visionary.
سلام!!
دوستان میشه از طریق phantom pain سیوهای ground zero آپلود کرد؟!!
دقت کنید از طریقPhantom pain
دوستان اخر این بازی باز میشه مثل فیفا دیگه
چندتا عکس از محیط بازی
محتوای مخفی: ...
دانلود بازی بصورت کامل و unlocked شده
Minimum:
Processor: Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) or better; Quad-core or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB) or better (DirectX 11 card Required)
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
Recommended:
Processor: Intel Core i7-4790 (3.60GHz) or better; Quad-core or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 (DirectX 11 graphic card required)
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card (Surround Sound 5.1)
5GIG LINK :
UL
NF
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
وقتی اثری از مغز آفریننده این اثر نباشه چیرو ادامه می دن؟! فقط اسمشو یدک خواهد کشید...:n27: کونامی یه دقیقه بیا اینجا:n02:
مگه حجمش 25 نبود.اینکه 5 گیگه!! فشرده شده آیا؟!نقل قول:
آهان هلان دقت کردم دیدم هر لینکش 5 گیگه!ممنون:n01:
من که توانستم تا الان بازی رو 56%کنم 47تا مرحله اصلی و 65تا فرعی شو رفتم بادیگاردام هم تکمیل شده اگه کسی سوالی داشت بپرسه:n12:
دوستان لطفا در اسپویل داستان حتما دقت داشته باشین.
عکسی چیزی توضیحی از بازی داشتین بزارید در تگ اسپویل
دوستان بازی کرک شده یا نه