لطفا در مورد روش به روز کردن گوشی از کم خطر ترین روش یک توضیح بدهد
(باید به چه نکاتی توجه کنم شنیدم در شرایطی امکان بریک شدن هست)
گوشی که دارم یک سری برنامه از طرف vodafon روش نصب هست اگر به روز کنم ممکنه سیم کارت قفل شود؟
Printable View
لطفا در مورد روش به روز کردن گوشی از کم خطر ترین روش یک توضیح بدهد
(باید به چه نکاتی توجه کنم شنیدم در شرایطی امکان بریک شدن هست)
گوشی که دارم یک سری برنامه از طرف vodafon روش نصب هست اگر به روز کنم ممکنه سیم کارت قفل شود؟
فکر کنم اگه سرعت اینترنت مناسبی و بدون قطعی داشته باشین بدون دردسر تر آپدیت از طریق خود گوشیهنقل قول:
من با نرم افزار فلش تولز Flashtool به ورژن بالاتری فلش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مشکلی برام پیش نیمد ولی یه موردی برام پیش اومد که در آخر میگم
آخرین ورژن برنامه فلش تولز نصب میکنی
فریموری که میخوای روی گوشیت نصب بشه دانلود میکنی با پسوند .ftf
میرزیش در پوشه firmwares محل نصب برنامه flash tool
برنامه اجرا میکنی طبق آموزش زیر پیش میری
فقط دوتا نکته ضمیمش کنم
یکی اینکه برنامه که آماده شد گوشیرو هم که خاموش کردی ولوم پایینو نگه میداری و بدون اینکه رهاش کنی به درگاه یو اس بی پشت کیس وصل میکنی
برنامه خودکار شروع به فلش میکنه و همون موقع باید ولوم پاییینو رها کنی
دوم اینکه وقتی برنامه فینیش داد و نوشت کابلو جدا کنی زیاد طولش ندی ،امکان داره دوباره بره رو حالت فلش
من موقع فلش کردن چند دقیقه که طول کشید رفتم یه کاری انجام بدم وقتی اومدم و کابلشو جدا کردم
استارت که شد یه عکس آچار با یه پیچ گوشتی روش اومد و تا 40 دقیقه هم صبر کردم ولی اتفاقی نیافتاد خاموش هم نمیشد(گفتم دیگه از دست رفت) بعد به صورت اضطراری خاموشش کردم
بعد که روشن شد ورژن جدید بارگزاری شد
مورد دوم هم اطلاعی ندارم
سلام
من میخوام یه رم بگیرم فقط یه سوالی داشتم لطفا اگه اطلاعی دارین جواب بدین
میتونم تنظیم کنم که فیلم برداری مستقیما روی حافظه جانبی ذخیره بشه و کاری به حافظه داخلی نداشته باشه؟؟؟؟؟؟
من هنوز مشکل با فیلم برداری داری دارم چندتا فیلم که میگیرم چند تا برنامه هم که نصب می کنم و حافظه یکمی که پر میشه فیلمبردای شروع میکنه قر بیاد و بره رو عصاب
دنبالشو که گرفتم دیدم چندتایی هم همین مشکل منو داشتند البته روی گوشیای دیگه
فعلا به این نتیجه رسیدم که یا مشکل از رامه که هنوز خبری از جیلی بین نیست تا بزنیم ببینیم چطور میشه
و یا ذخیره فیلم در حافظه داخلی باعث این مشکل میشه که پیشنهاد کردن یه رم کلاس 10 این مشکلو حل می کنه
عکس و فیلم هایی که میگیرید روی SD Card ریخته میشه ! اگه نشد باید یه چندتا عکس بریزید تو SD CARD تا هر عکسی میندازید یا فیلمی میگیرید توی اون ذخیره بشه!
اگه نشد باید با نرم افزار هایی مثل Android PC Suit گوشی رو کاری کنید که توی Sd card بریزه!
منظور از SDCARD همون حافظه داخلیه گوشیه؟
یعنی الان رو حافظه داخلی اصلی ذخیره نمیشه
یکم توضیح میدی اگه اینجور که شما میگی عمل کنم حله
SD Card همون رامی هست که میخواین بخرین ! من خودم قبلا یه Ray داشتم روش یه رام 16 گیگ class 4 یا class 8 بود ( عددش رو یادم نمیاد )انداختم! خودش 300 مگابایت حافظه داشت ولی هر عکس مینداختم میرفت تو رام! وقتی شما رام رو بندازی توش مثلا گوشی رو به PC وصل کنی اون قسمت SD CARD فقط میاد و عکس ها در فایلی به اسم DCIM ذخیره میشه! همچنین اگه توی رام ذخیره نشد میتونی با ANDROID PC SUIT با رفتن به قسمت Media گزینه Save To SD Card (البته زبونش چینی هست من به انگلیسی ترجمش کردم) رو بزنی تا هر عکسی که مینداری بره تو SD CARD
حتی شما با این برنامه ANDROID PC SUIT میتونی برنامه هارو دانلود و نصب کنی! و بزرگترین خاصیتش اینه که هر نرم افزاری که باهاش نصب کنی مستقیم نصب میشه تو SD CARD حتی نرم افزار هایی که قابلیت move to sd card رو ندارند!
سوال کردم منظور از SDCARD چیه به این خاطر بود که الان حافظه ی داخلی گوشی به صورت SDCARD نمایش داده میشه در نرم افازار ASTRO
به نظر شما مشکل گیر داشتن در فیلم برداری از چیه ،با یه رام کلاس 8 یا 10 حل میشه
من هم خودم منظورتون رو متوجه شدم! بله تا وقتی که رام ننداخته باشین حافظه گوشی جای اون رو میگیره ولی وقتی رام بندازین مثلا توی ASTRO فایل های رام رو نشون میده! هر فیلمی هم بگیرید توی رام ذخیره میشه موفق باشید :n11:
منظور دوستمونو یکم واضح تر کنم
رام یا همون رم : مموری اکسترنالی که رو گوشی میندازید
Sd Card هم حافظه خود گوشیه که در xperia T مقدار 16GB هست و مقدار در دسترس یوزر حدود 13گیگ!
هر فیلمی که گرفته میشه توی 13گیگ ذخیره میشه.
مشکل گیر داشتن فیلم برداری فکر کنم باگ نرم افزاری باشه، چون اصولا رم های موجود در گوشی هایی که FHD فیلم برداری میکنن پر سرعت ترین مدل(کلاس 10 هست ) و SD Card نباید اصلا مشکلی تو این نظر داشته باشه!
البته برای گوشی هایی با فیلم برداری FHD باید یک رم کلاس 10 تهیه بشه،کلاس 4 لگ میندازه
الان دقیقا دلیل خرید Xperia TX حدود 200بالاتر از این چیه؟!
باز مثلا Xperia S و SL یک فرقی داشتن
یعنی فقط به خاطر 15گرم کمتر ،200بیشتر؟!
این اختلاف قیمت مقطعیهنقل قول:
به خاطر جو بازاره ،چون تازه اومده این قیمتو داره
یه مدت که بگذره هم قیمت میشن احتمالشم هست یه مقدار از T قیمتش کمتر هم بشه
منم هرچقدر فکر کردم xperia TX مدل کم اپشن تره و باید ارزون تر باشه
ما هم از این گوشی خوشگلا خریدیم :) :n20:
این دکمه های پایین که رو ال سی دی هست خدایی خیلی ستم بود.تو یک حرکت انتحاری زدم ترکوندمشون.الان تازه به گوشی نگاه میکنی لذت میبری :n12:
راستی جلی بین که هنوز نیومده بیرون :n13: :n28:
مبارک باشه فرزیننقل قول:
همون دکمه های تو صفحه نمایش؟
کوچیکش کردی؟:دی
مبارکت باشه
همین طراحیش بود که باعث شد من این گوشیو بخرم ،
من که همون اول که خریده بودمش مدام از زوایای مختلف نگاش میکردم ،خیلی شیک و خوشدسته خیرشو ببینی
میگم این جملتو نفهمیدم چیکا کردی چیتو شد:n04:
جیلی بین هم هنوز به صورت رسمی براش نیمدهنقل قول:
راستی یه مدت استفاده که کردی و جند تا فیلم هم که گرفتی ببین فیلمبرداریش مشکل پیدا نمیکنه
مال من که یه سری برنامه که نصب می کنم حافظشم که یکم پر میشه فیلمبرداریش گیر گیری میشه هنوزم نفهمیدم مشکلش از کجاست
تا یه رم کلاس 10 بخرم بندازم روش ببینم خوب میشه :n03:
ایشالا که مال تو میزونه میزون باشه ،خلاصه نتیجشو بگو
اینم بگم اگه خواستی کیفیت اصلی فیلبرداریشو ببینی باید با یه کابل اچ دی ام ای وصلش کنی به تی وی اونوقت بشین حالشو ببر
برای فیلم برداری 1080p باید مموری کلاس 10 باشه عزیز. :)نقل قول:
خب الان اصلا مموری نداره از همون حافظه ی خود گوشی استفاده می کنم
طبق گفته دستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارت های داخلی گوشیایی که فیلمبرداریه 1080 می کنند کلاس 10 هستند
نوکرم.نقل قول:
کوچیکم میشه کردشون ولی من کلا نابودشون کردم :)
واسه بک و منو این داستانا هم یه اشکل گربه ای اومدم :) اخه اصلا دیگه دکمه نموند برا زبون بسته.
کلا باحال شده راضیم.
خاطرات ایکس 10 زنده شد.
والا من زیاد فیلمبرداری نمیکنم ولی تست میکنم میگم.نقل قول:
اون دگمه های پایینم آموزشش تو xda هست.روت باید بشه گوشی.
الان دیگه از 4.55 اینچ ال سیدی کامل میشه استفاده کرد.
گوشیه با استیلیه :*
من که نفهمیدم شما چکار کردی ؟؟!!!!
آها حالا فهمیدم لطف میکنی یه لینکم بدینقل قول:
نقل قول:
این لینک.ولی اول باید گوشی رو روت کنی که خودش داستانیه.
نزنی بترکونی گوشیو.
یه راه دیگه هم هست با دکمه فوکوس دوربین میشه دکمه ها رو فعال و غیر فعال کرد که هنوز تست نکردم.
-.- حذف -.-
از کجا میتونم مطمئن بشم گوشی روی سیم کارت اوپراتور خاصی قفل نبوده؟(اگر با کامپیوتر گوشی را آپدیت کنم سیمکارت قفل نشود)
توی آپدیتی که انجام دادید google now وجود دارد؟
اگر گوشی هنگ کند روشی برای خاموش کردن هست با توجه به اینکه نمیشه باتری را خارج کرد؟
از کجا بفهمم سریال گوشی تغییر داده شده است یا خیر؟
اگه مال اپراتور خاصی باشه که روی بدنه قید میشه
google now بعد از آپدیت به 4.1 اضافه میشه.دکمه هوم رو نگه میداری ،میاد.
تغییر سریال هم دوره اش گذشت فکر کنم
اگه گوشی هنگ کنه با گرفتن دکمه پاور به همرا ولوم بالا گوشی خاموش میشهنقل قول:
اینم لینک راهنمای کاربری کوشی به زبان فارسی
دوستان یه سوالی دارم
کسی اطلاع داره که کدوم مارک حافظه میکرو اس دی( کلاس 10) بهتره؟
Patriot یاadata
طبق گفته فروشنده باتری را استفاده کردم تا گوشی خاموش شود بعد 5 ساعت به شارژ زدم
در دفترچه گفته قبل از استفاده 30 دقیقه به شارژ بزنید
الان ممکنه گوشی از کل ظرفیت باتری استفاده نکند؟(از کجا میشه مطمئن شد)
در صورتی که از کل ظرفیت استفاده نکند امکان اصلاح وجود دارد؟
شما طبق دستور العمل خود گوشی اینکارو میکردیننقل قول:
یعنی 30 مین میزدیش تو شارژ بعد روشنش میکردی
2ساعت تا 2ساعتو ربع هم فول شارژ میشه (وقتی گوشیرو خاموش به برق بزنید)
حالا زیاد حساس نشین روش مشکلی پیش نمیاد
نقل قول:
کسی نظری نداره
پاتریوت بهترین گزینه هست شک نکن
من هم Xperia T رو سفارش دادم ، چند روز دیگه میرسه دستم
تو این اوضاع افتضاح بازار بهترین گزینه حساب میشه
حدود 400 تومن از S3 ارزون تره ! خب مغز خر خوردم برم s3 بخرم؟ :n02:
دقیقا همینطوره الان با قیمتی که داره بهترین گزیس و مطمئن باش هیچی از ااس 3 و امثالهم کم ندارهنقل قول:
به اضافه کیفیت بدنه و طراحی خیلی خوبی که این گوشی داره
گوشی من رسید
بخوام بررسیش کنم نسبت به گوشی هایی که تا الان داشتم
1 کیفیت صداش خیلی بهتر از xperia s شده و کاملا تو پخش موزیک بی رقیبه ، کیفیت هدفون ها هم نسبت به اکسپریا اس واقعا بهتر شده
2 کیفیت دوربین هم واقعا بهتر شده ، حجم عکس ها افزایش پیدا کرده و نویز تصویر هم کمتر شده ، بهترین حالت عکاسیش هم در محیط های کم نور هست که حتی اس 3 و نوت 2 هم بهش نمیرسن
البته توی عکس هایی که نور مستقیم توی لنز هست مشکل داره
3 کیفیت صفحه نمایشش تقریبا همون اکسپریا اس هست و چندان فرقی نداره ، از بین گوشی های سونی که تا الان داشتم اکسپریا ION بهترین و متمایز ترین کیفیت رو داشته
4 گوشی واقعا سریعه و داغ اصلا نمیکنه ، بخوام چیپ s4 رو با tegra 3 مقایسه کنم ، برتری رو با s4 میبینم ، واقعا کم مصرفه و اصلا داغ نمیکنه
در کل روی هم رفته گوشی بسیار خوبیه و ارزش خرید داره..
رام JB هم داره براش میاد ، هرچند یکم دیر شده :n02: (نسخه ی آلفا رام اومده)
باتریش یکم زیادی ضعیف نیست؟
ضعیف؟نقل قول:
نه از وان ایکس و 4X HD که داشتم بهتره
البته هنوز زوده نظر کامل نسبت بهش بدم ، ولی به خاطر چیپست و سیستم جدید light sensoresh خوبه
حدود6 ساعت صفحه نمایش روشن ..
البته نسبت به آخرین گوشی اندرویدیم یعنی galaxy nexus خیلی خیلی بهتره ! اون که یه روزه به زور جواب میداد
ما هم فعلا تو کف جیلی بین هستیم ،سونی یکم باید پشتیبانیشو بهتر کنه ،نسبت به رقباش در این مورد عقب ترهنقل قول:
در خبرهایی هم که خوندم کاهش مصرف باتری در جیلی بین چشمگیره
ولی در مورد صفحه نمایش که ION بهتره، اتفاقا من میگم برعکس البته اگه ملاک کیفیت صفحه نمایشو پخش ویدیو و نمایش عکس بگیریم که تلفیق میشه با تکنولوژی براویا سونی این گوشی از همه سری های قبلی بهتره
راستی NFC فعال کردی و عکس یا فیلم با گوشی های دیگه انتقال بدی ؟؟؟
والا NFC برام کاربردی نداره ، به خاطر همین استفاده نکردم
عکس ها باز نمیشه
سونی از نظر آپدیت نسبت به بقیه شرکت ها خوب عمل میکنه اما کنده و باید سریع تر پاسخ بده
موتورولا و ال جی واقعا افتضاحا و سامسونگ از همه بهتره
امیر صداش میگن خوب نیست ، راضی هستی ؟نقل قول: