مبارک باشه ، خیلی از دوستان از منتظرین بودن :31:نقل قول:
اگه مدلش 42V20R باشه که قطعا ----T نداره . مگر اینکه اون حرف آخرش یه چیزه دیگه باشه .
سپاس :10:
Printable View
مبارک باشه ، خیلی از دوستان از منتظرین بودن :31:نقل قول:
اگه مدلش 42V20R باشه که قطعا ----T نداره . مگر اینکه اون حرف آخرش یه چیزه دیگه باشه .
الان اختلاف قیمت g10 با v20 در سایز 42 چه قدر هست؟نقل قول:
حدود 300 تومننقل قول:
دوست عزیز از 50اینچش خبری نبود؟نقل قول:
نقل قول:
من می خوام 50 اینچ v20 بخرم اما یه قضیه دلم رو زد..یکی از دوستان بدون گارانتی سایز 42 این مدل خریده حدود سه ساعت ونیم بازی کردن با پلی استیشن تمام تصاویر ثابت اون بازی رو صفحه موند که ظاهر بدی به tv داد نظر شخصی من اینه پول دادن واسه پلاسما ارزش نداره منم تصمیمم به طور قطع تغییر کرد........
با سلام دیروز از شرکت بانیان سئوال کردم، گفتند هفته اول مهرماه پلاسمای V20 عرضه می گردد و حتی از قیمت آن خبر نداشته اند. حال چطور یکی از فروشگاه ها توی جمهوری آنرا به فروش می رساند نمی دانم . در صورتی که شماره تلفن مغاره را دارید اعلام فرمایید.باتشکر
همونطورکه قبلا تو یه جای دیگه هم گفتم 4 ساعت متوالی شبکه دو رو دخترم داشت نگاه میکرد ولی اصلا لوگوی این شبکه جا نذاشت .نقل قول:
سلام عزیز اون جاهایی که از تصویر ثابت رو تلویزون دوستت مونده موقتیه و اگه باهاش یه برنامه دیگه ببینه ازبین میره توی دفترچه دستگاهم نوشته که صد ساعت اول حالت تصویرو روی دینامیک قرار ندین اگه تو صد ساعت اول رعایت کنه مشکلی به وجود نمیاد نگران اون تصاویر ثابتم نباش بهش میگن image retention که موقتیه اگه از بین نرفت یه عکس خاکستریو 15-20 دقیقه بزاره نمیاش بده کاملا از بین میره.نقل قول:
من الان خودم یه v10 دارم اوایل یکی دو بار اینطوری شده ولی خود به خود برطرف میشه نظر منو میخوای برو این پنلو بخر و نگران این قضیه نباش عوضش از کیفیت تصویرش که با تی ویای 6-7 میلیونی بازار رقابت میکنه لذت ببر.
سلام دوستان......از همه فروشگاه های جمهوری پرسیدم نیامده....این طرف فکر کنم خالی بسته...در هر صورت اگه آقای pleae help شمارشو داری واسه ما پ خ کن.....باز می گم اکثرا می گن 2 هفته دی گه
سلام . آقای pleae help لطفا آدرس یا شماره فروشگاه رو بگید و یا اگه ممکنه پ خ کنید. ممنون
تصمیم جدید شما چه مارکی است؟نقل قول:
ممنون
دوست من مشکل به طور زیادی حل شده با گذاشتن 15 دقیقه صفحه خاکستری:27:نقل قول:
نقل قول:
samsung 46 c6960
اگر کسی از دوستان الان وی20 داره بی زحمت چندتا عکس از فیلمهای معمولی با رزولوشن های پایینتر از فول اچ دی یا اس دی بگیره ببینیم آپ اسکیل این مدل چگونه است :46:. مرسی.
cnet اروپا پنل V20 رو تست کرده و اولین پنلی هست که از این سایت 5 ستاره کامل گرفته!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Superb black levels
Amazing HD and SD picture quality
Great range of features
Bad
Slightly dull styling
Fussy about which USB drives its recording feature will work with
لطفا به هم دیگه توهین نکنید .
اینجا اومدیم از هم دیگه چیز یاد بگیریم .
دوستیها ارزششون از این تی وی ها و از خیلی چیزای دیگه خیلی بیشتره .
دوست گلم من همین الان تماس گرفتم ( ساعت 10:15 روز چهارشنبه 17 شهریور 1389 :31: )نقل قول:
گفت داره و آماده فروش هستش و گارانتی هم داره قیمت هم 1730 . تخفیف هم اصلا نمیده .
به همین شماره بالا زنگ زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس فکر کنم یارو با من لجه به من میگه 10 روز دیگه
بعضی از دوستان ظاهرا اینجارو با جاهای دیگه اشتباه گرفتن.
با سلامنقل قول:
دوست عزيز هرچه خواهش و تمناي بيدريغ بود در اين ماه مبارك نثارتان كرديم كه تلفن بانه را پ.خ كنيد كه متأسفانه نتيجه نداد . لطفاً در صورت امكان تلفن تهران را پ.خ كنيد با تشكر
اولا ممنون از افرادی که یه طرفه به قاضی نرفتندد و زنگ زدند (AMIRVANIA ):40:
ثانیا اجب حالی داد که معلوم شد شاعر کیه !!
ثالثا اجب فروشنده نامردیه ! 30 تومن برد رو قیمت .:41:
آره، فروشنده هه دیده هی ما زنگ میزنیم هر روز قیمتو می بره بالا، به من گفته بود 1720 بعد به این دوستمون گفته 30 فردا میشه 40 و 50 و ... :13:.
به نظرتون تا یه ماه دیگه که نمایندگی ها بیارن قیمت پایین تر میاد؟ بی خود حول نشیم قیمت بالا بخریم؟ من می خوام یه ضبط و تلویزیون بخرم زیاد پول تی وی بدم برا ضبط کم میاد :20:.
با سلام دوستان ایا 50 اینچ مدل v20 هم موجود هست با گارانتی یا بدون گارانتی اگر وجود داره راهنمایی کنید
هنوز هم میگم دروغ میگ و نیامده
سلام دوستان.آقای help please درست میگن.من رفتم و تو همون مغازه v20 رو با چشمای خودم دیدم و فروشنده میگفت با
گارانتی بانیان 1,700 .ولی تو کل خیابون جمهوری فقط همین یه مغازه داشت و بقیه میگفتن یکی دو هفته دیگه میاد.حتی یه
فروشگاه میگفت هر چی v20 تو بازار میبینی بدون گارانتیه اما من چند بار ازون فروشگاهی که داشت پرسیدم و تاکید کرد که با
گارانتیه. البته اسم این فروشگاه توی لیست نمایندگی های رسمی بانیان نیست. میتونید لیست رو توی سایت بانیان ببینید.
سلام دوستان.آقای help please درست میگن.من رفتم و تو همون مغازه v20 رو با چشمای خودم دیدم و فروشنده میگفت با
گارانتی بانیان 1,700 .ولی تو کل خیابون جمهوری فقط همین یه مغازه داشت و بقیه میگفتن یکی دو هفته دیگه میاد.حتی یه
فروشگاه میگفت هر چی v20 تو بازار میبینی بدون گارانتیه اما من چند بار ازون فروشگاهی که داشت پرسیدم و تاکید کرد که با
گارانتیه. البته اسم این فروشگاه توی لیست نمایندگی های رسمی بانیان نیست. میتونید لیست رو توی سایت بانیان ببینید.
با سلام به همگی دوستان اینجانب دیروز زنگ زدم به شماره فروشگاه اعلام شده گفتند پلاسمای وی 20، 42 اینچ دارد با گارانتی 15 ماهه به قیمت 1720، البته فروشنده گفت 50 اینج فقط 10 V دارد . بعد تماس گرفتم با بانیان (قسمت فروش) در اینخصوص سئوال کردم، گفته که تا کنون بانیان هیچ TV جدید را توزیع نکرده است و شماره من را گرفته وگفت تحقیق می کند به من زنگ می زد . بعد از دو ساعت زنگ زد گفته است که فروشگاه مذکور نمایندگی پاناسونیک نیست و TV های فروشی بدون گارانتی است و خود فروشگاه گارانتی کرده و اعتباری از نطر بانیان ندارد. التبه این را نیز گفته است که TV های جدید پاناسونیک وارد ایران شده و توی انبار است و از هفته اول مهر ماه حواله ها را آماده می کنند و توی تمام نمایندگی موجود می باشد وسلام . باتشکر
پاناسونیک تو ایران دو تا نمایندگی برای گارانتی داره یکی بانیان هست یکی شرکت کوفرد ممکنه گارانتی کوفرد باشه.
دوستان بین V20 و VT20 کدوم رو پیشنهاد میکنید(فقط از نظر کیفیت تصویرSD و HD)؟
سلام به همه
سایتی هست که V20 پاناسونیک رو بررسی کرده. میتونید به فارسی همون چیزی که تو سایتهای cnet و .. نوشته را بخونید:
کد:http://www.zoomit.ir/video-audio/television/item/16-v20-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%A7-g10
سلام. توی پست قبلی نوشته ام که فروشنده می گفت v20 با گارانتیه بانیان داره اما الان که بیشتر فکر کردم یادم اومد که گفت
گارانتی داره ولی اسمی از بانیان یا کوفرد نبرد. بعدش من پرسیدم که با گارانتیه بانیانه ؟ و اون گفت آره .(اشتباه کردم اسم بانیان رو گفتم :41: چون احساس میکنم که از هر کلمه ای به جای بانیان استفاده می کردم اون بازم می گفت آره. )
به هر حال احساس می کنم فروشنده راستش رو نمیگه . نمی دونم شایدم راست بگه.:25:من که پاک گیج شدم!
یه چیز جالب چرا همه کسانی که این گفته های آقایان please help (شرط می بندم amirnirvana است) را تایید می کنند تعداد پست های ارسالی آنها و تاریخ عضویت شون دقیقا زیر 2 هفتس....آقا تبلیغ مغازتو نکن
با سلام دوستان امروز که برای دیدن یا شاید خریدن v20 سری به چند فروشگاه زدم که دو تاشون v20 سایز 42 رو داشتن با قیمت 1700 والبته میگفتن شرکتی هست وگارانتی دار ولی یک فروشگاه دیگه که البته نماینگی پانا هست میگفت این v20 موجود در بازار شرکتی نیست وپنلهاشون چینی ونکته جالب اینه که میگفت هفته اینده مدل vt20 که حتما دوستان میدونند که چه تفاوتهایی با v20 داره رو برای فروش میاره که اگر صحت داشته باشه خیلی عالیه.در مورد پنل چینی v20 دوستان تایید میکنن یا خیر؟
در مورد پنل چینی .فکر نمی کنم درست باشه چون کلا پانا خط تولید دیگه ای
برای v20 نداره بجزدر ژاپن . ( البته اطمینان ندارم تو تبلیغاتش میگه )
در ضمن من از مغازه که رفتم بیرون از دور که نگاه کردم v20 بین بقیه میدرخشید .
AMIRVANIA جان کم کم همه میشن ما !!! راستش اصلا کل forum رو دو
نفر مینویسن یکی منم با N تا user name . که البته اون مغازه هم مال منه !!
یکیم اوشون که من نقشه کشیدم پولشو از چنگش در بیارم !
آقا من دیروز این تلویزیون (V20) رو از بانه خریدم قیمت 1.280.000 تومن اول گفتش 1.300.000 بعد از کلی چونه به قول خودش قیمت همکاری داد البته اینو بگم که تو بانه هم کم گیر میاد من فقط تو 2 مغازه دیدم البته 3 تا 4 ساعت بیشتر دنبالش نبودم فکر نکنم پاینتر از این قیمت هم گیر بیاد
و دو سوال دوستان یک اینکه من امروز با کابل hdmi از کارت گرافیک به تلویزیون وصل کردم اما به نظرم کیفیت یک مقدار افت میکنه حالا می خواستم بدونم این مسله عمومیت داره یا اینکه با تنظیماتی میشه کیفیت رو تو تلویزیون هم به حد مانیتور رساند . دوم اینکه من تو فلش مموری چند تا فایل فیلم با فرمتهای mpeg mpg ریختم و به usb تلویزیون وصلش کردم اما هیچکدوم رو شناسائی و پخش نکرد تو دفترچه نوشته mpeg2 و avchd پخش میکنه ایا باید با منوی خاصی این کار رو کرد چون من نتونستم پخش ویدوئیش رو تست کنم
مجددا اينجا هم پست رو ميگزارم :نقل قول:
-در مورد تنظيمات كارت گرافيك بايد خيلي دقت كنيد حتما روي 1080p60 بگزار چون گزينه هاي ديگه اي هم هستند 1080p50 , 24...
كاملا مربوط به تنظيمات كارت گرافيكت هست وبه پنل ربطي نداره
-من هم اين مشكل رو داشتم با دستكاري درست ميشه
-فرمت فلشتون fat بود و نشناخت؟
زياد روي فلش و اجراي فرمت ها حساب نكنيد به فكر يك WD باشين
-در مورد مدل هاي A پانا از نسل هاي G13 هست و غير فول 720P
[HTML]http://panasonic.net/avc/viera/asia2010/product/a_plasma.html[/HTML]
هنوز هیچ جایی از تهران نیامده......احتمالا 2 هفته دیگه....بقیه جاها اگه آورده باشن از بانه آوردن و گارانتی رو خود مغازه دار می کنه که معمولا زیرش می زنن
دوست گلم مغازه کدومه ؟!!! تبلیغات کجا بود ؟!!! من گورم کجا بود که کفنم باشه . شما مثل اینکه خوشت میاد با همه کل کل کنی .نقل قول:
برو تمام پستای منو تو این فروم بخون با یه مقدار جزیی آ کی یو میتونی به نتیجه برسی .
من همونطور که هزار بار تو هزار جای دیگه گفتم بعد از 4 سال تحقیق به این مدل رسیدم و هر چی بلدم مدیون آدمایی مثل آقا مهدی ، ابی و خیلیای دیگه هستم .
حالا بازم شرط میبندی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5:
آقا v20 اومد....بانیان پخش کرد
با سلام، کجا پخش کرد؟ نمایندگی ها که خبر ندارند.