خودم تو فروم hp تاپیک باز کردم کسی جواب نداد.
از همون اول قرمزه. کل صفحه قرمز میشه. اما شدتش بعضی وقتا زیاده بعضی وقتا هم کم.
Printable View
خودم تو فروم hp تاپیک باز کردم کسی جواب نداد.
از همون اول قرمزه. کل صفحه قرمز میشه. اما شدتش بعضی وقتا زیاده بعضی وقتا هم کم.
یکم طول میکشه ج میدن ...
کی فرستادی گارانتی ؟
چی گفتن ؟
مشکل براشون قابل درک شد ؟
سلام دوستان...
ما واسه پسر خالمون رفتیم این لپ تاپ و خریدیم..از تبریز 2.700..که من خودم n55 sf دارم..وقتی کیفیت صفحه نمایش این دو رو با هم مقایسه میکنیم..کیفیت ایسوس خیلی بهتره..می خواستم ببینم که ماله شماها هم همینطوریه؟یا یه تنظیماتی میخواد؟یا اصلا همینطوریه؟چیکار کنیم؟این همه پول لپ تاپ دادیم..این کیفیت؟تو رو خدا کمکم کنید..پیکسل هاش در برابر ایسوس خیلی مشخصه...البته ایسوس +hd هستش و این لپ تاپ hd..کمکم کنید لطفا..
دوست عزیز شما چنان میگی انگار داری 206 رو با s500 مقایسه می کنی ...
عمرا اگه اسوس بهتر باشه ...
مگه یه صفحه چی هست که اچ پی بد باشه اسوس خوب باشه ...
صفحه های اچ پی ساخت سامسونگ هست و کیفیت بالایی داره ...
اچ پی تو صفخه عالیه نمی دونم چجوری میگی خوب نی ...
من خودم داشتم که میگم ...
هم خیلی با کیفیته هم رنگارو بسیاز زنده نشون میده ...
دوست عزیز من سر جنگ با کسی ندارم که!!!!نقل قول:
من فقط مشکلم رو گفتم کسی کمکم کنه...آخه این لپ تاپ رو من واسه پسر خالم خریدم...نمی خوام واسم بد بشه...به خدا راست میگم کیفیت صفحه نمایشش خیلی از ایسوس عقب تره یا ماله این اینطوریه!!!نمیدونم که...واسم یه راه حلی بگین..تو رو خدا...چیکار کنم درست بشه؟؟؟؟
مثلا چه طوریه ؟
رنگارو بد نشون میده / تاره / چیه ؟
آخه من خودم از مدل های 2011 داشتم واقعا از اسوس بهتر بود ...
با n55 هم کار کردم واقعا تاچ / کیبرد/ کولینگ و ...بی کیفیت داره ...
تاچش واقعا خیلی بده پلاستیکیه ...
این که شما گفتی با n55 مقایسه کردی خود n55 همچین لپ تاپ خوبی نیست که بخواد ملاک باشه ...
مدل های 2011 همه از صفحه های اچ پی راضی بودن نمی دونم 2012 چرا باید مثلا سوتی داده باشه ...
یه ذره عجیبه ...
کاستوم خریدی با جعبه خاکی ؟
این مدل خیلی پرتقاضا هست تو چند روز 400 تومن گرون شده ...
ببینین انگار یکم پیکسل ها رو بزرگتر نشون میده...من نمیگم ان 55 از این خوبه..گفتم صفحه اون خیلی با کیفیت تره..آره فقط توی یه جعبه خاکی رنگی بود..خودم فکر میکردم از نصب نشدن گرافیک باشه..که رفتم منیج و دیدم که نصبه...هیچ مشکل خاصی نداره..فقط این صفحه اش اعصابمو خورد کرده..به خدا 4 ساعت نیست که خریدیمش...از اسپیناس تبریز گرفتیمش..
کلا دیگه صفحه اسوس فقط خیلی روشنه وگرنه امتیاز خاصی نداره ...
رزولوشن رو گذاشتی روی 1366*768 ...
چک کن همین الان ...
درایور اینتل رو آپیدت کن یا بزار روی nvidia ببین فرقی می کنه ...
کلا میگم خرید کاستوم تو ایران زیاد درست نیست جعبه رسمی مطمئ تره ...
آخرشم اچ پی بد میشه این وسط سر کارای بعضی ایرانی ها ...
وگرنه شما یک مورد نمی بینی بگن صفحه سری 7000 مشکل داشت ...
یکی دوتا نیس که میلیون میلیون داره می فروشه ...
لپ تاپ دست خودته ؟
اگه این درایور رو نداری دانلود و نصب کن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین صفحه شم روشن کردم..گذاشتم اخر..ولی مشکل تو شفافیت صفحه هستش...اینم الان زدم دانلود بشه...اجازه بدین نصب کنم نتیجه رو بهتون بگم..ممنون که وقت گذاشتین و راهنماییم کردین..بازم معذرت اگه ناراحتتون کردم فقط می خواستم که این درست بشه..تنکس..
تنظیمات گرافیک اینتل رو دقیق چک کن ...
خواهش می کنم دوست من .
ببخشین یعنی چطوری تست کنم؟چی شو تست کنم؟
خودم مستقیم نفرستادم. دادم مغازه ای که ازش خریده بودم فرستاد. فکر کنم دیروز یا پریروز رسیده تهران. شنبه زنگ میزنم میپرسم. به شما هم اطلاع میدم.نقل قول:
pc هم همین مشکل قرمز بودن صفحه رو پیدا کرده. وقتی روشن میکنم تا چند دقیقه صفحه قرمزه. بعد درست میشه!!!
بعضی وقتا هم خود به خود قرمز میشه بعد درست میشه.
یعنی مشکل از چیه؟ احتمال داره ویروس باشه ؟ چون هم تو لپ تاپ هم تو pc همین مشکلو دارم:19:
زنگ بزن دائما پیگیر باش بفهمن حساسی ...
مشکل عجیبیه هر جا می بینم دارن تعریف می کنن نمی دونم واسه شما چرا این طوری شد .کاستوم همینه دیگه تو ایران ...
اگر مثلا مدل 7030 می خریدی با جعبه مشکی و رسمی خود اچ پی عمرا این طوری نمیشد اما کاستوم معلوم نیست چجوی میاد که یا ضربه می خوره یا دستکاری میشه ...
یه چیزی فراتر از غیرممکنه لپ تاپ از کارخونه حالا هر برندی می خواد باشه معیوب بیاد بیرون ...
هر چی هست بعدش اتقاق می افته ...
باورم نمیشه هم تو pc هم لپ تاپ ...نقل قول:
ببین میگم مشکلت عجیبه واسه اینه ...
این قرمز شدن صفحه رو من تاحالا تو هیچ جایی ندیدم تخیلی ترین برندها هم این مشکلو ندارن چه برسه به اچ پی که شاهزاده س ...
نمی دونم واقعا دلیلش چیه ...
ویروس آخه قرمز نمی کنه صفحه رو حالا یه آنتی ویروس قوی بزار چک کنه ببین چی میشه ...
راستی یه چیزی شی magnetic نزدیکش نیست ؟
مثل آهنربا یا چمی دونم هرچیزی که magnet درست می کنه ؟
دوستان من این لپتاپ رو بیشتر از یه ماهه که دارم و باید بگم یکی از بهترین صفحه ها رو داره نه ماتی داره نه قرمزی نه هر چیز دیگه ای...
این رو گفتم میان کلام دوستان که هر کس که این لپتاپ رو نداره وقتی میاد تو این تاپیک و این نظرات رو می خونه با خودش فکر بدی در مورد این هیولا نکنه راستی صفحه این لپتاپ فکر کنم ساخت الجی و فلیپس هست...
دوستان باور کنید اغراق نمیکنم من خودک گوشیم صفحش سوپر امولد هست عمق رنگ مشکی تو این لپتاپ واقعا عالیه...
دقیقا منم همینو میگم نمی دونم دوستمون چرا این مشکلو پیدا کرده آخه هم pc هم نوت بوک مگه میشه جفتش مثل هم یه مشکل داشته باشه ..نقل قول:
حتما یه چیزه مگنتیک اون اطراف هست این محتمل ترین حدسی هست که میشه زد ...
واقعا کیفیت رنگ و کنتراست اچ پی زیان زد هست بین لپ تاپ ها به خصوص FHD و Anti - Glare که اصلا جای حرف باقی نمی گذاره ...
راستی شما چه حالی کردی 2320 خریدی الان شده 2700 ...
فقط تقاضا و کمبود می تونه قیمت یک جنس رو انقدر افزایش بده وگرنه برندهای دیگه زیاد تغییر نکردن ...
اره خیلی عجیبه من احتمال میدم مشکل از یه نرم افزار باشه که رو هر دوسیستم نصب کردن و سازگاری نداره یا یه ویروس عجیب...نقل قول:
به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه...
من مطمعن بودم اگه این لپتاپ جا بیوفته قیمتش وحشتناک بالا میکشه الان فکر کنم از n56vz هم بیشتر شده...
داداش من 2280 گرفتم :8:
آره منم گفته بودم به خیلی ها برین بخرین اونایی که نخریدن تازه متوجه شدن چقدر ضرر کردن تازه بدون صفحه FHD 2700 با FHD 3000T در میاد ...
اینم میشه از نرم افزار باشه باید بیاد ببینیم چی برداشته نصب کرده که مشکل پیدا کرده ...
دیگه pc هم این مشکل رو پیدا کرده واقعا عجیبه!من هنگ کردم الان!احتمالا مشکل مشترک دارند.وسیله مغناطیسی نزدیک لپتاپ نیست که تداخلی چیزی بکنه؟اسپیکر قوی یا ...؟حتما با انتی ویروس اسکن کن.ولی بعیده ویروس همچین کاری بکنه.امیدوترم مشکل حل بشه.چیزی به ذهنم نمی رسه!نقل قول:
منم همینو گفتم امین جان بهترین حدس برای این مشکل نزدیک بودن به یک وسیله magnetic هست ...
باید دقیقا چک بشه ...
به نظرم زنگ بزنه تهران ببینه اونجا هم همین مشکل رو داره ...
مشکل حل شد ؟نقل قول:
رزولوشن رو چک کردی روی 1366*768 باشه ؟
درایور ؟
همه میگن عالیه نمی دونم واسه شما چجوریه ...
همون درایوری که گفتین رو نصب کردم..ولی بازم درست نشد..رزولیشنم بررسی کردم رو 1366*768 هستش..
تعریف این لپ تاپ رو خیلی شنیدخ بودم..حتی به خاطر این لپ تاپ از n56vz گذشتیم..ولی الان صفحش ناراحتم میکنه..چه جوری بگم..صفحش مثل اینه که من تو n55 رزولیشن رو پایین بیارم..اینطوری میشه...یکی کمکم کنه..
چی بگم واقعا از طرفی خیلی لپ تاپ عالی هست از طرفی هم این مشکل رو میگی داره ...
الان لپ تاپ پیش خودته یا پسرخاله ت میگه مشکل داره ؟
ببر پیش فروشنده بگو این جوریه ببین چی میگه ...
این طور که میگی یعنی مثلا آیکون ها بزرگتر نشون داده میشن دیگه چون انگار رزولوشن پایینه . آره ؟
فعلا بهترین کار اینه که ببری نشون بدی ...
شایدم از ویندوز باشه ...
همه چی ممکنه حتی اون دلیلی که می تونه احمقانه هم به نظر برسه ممکنه ...
نه پیشمه..گفتم بذار بمونه پیشه من...زنگ زدم به فروشنده گفت شنبه بیارین..ببینم چشه...آره آیکونا یکم بزرگتر نشون داده میشن...یه فیلم نگاه کردیم انگار رنگها مصنوعی بودن..اصلا طبیعی به نظر نمیرسیدن..ولی خدا وکیلی بتلفیلد 3 رو تو های اجرا کردم خیلی یاحال بود..از طرفی خیلی چشمو گرفت از طرفی این مشکل دلمو میزنه...ممنون که راهنماییم کردین...
بتلفیلد که می بلعه انقدر گرافیکش قویه ...
عظمت بتل رو تو سینگل نمی تونی ببینی باید لایو بزنی تا ببینی شاهکار چیه ...
به نظر من دی وی دی های بک آپ رو بگیر بعد ویندوز رو عوض کن ...
اگر آیکون ها درشته یعنی رزولوشن پایینه اما میگی که رزولوشن رو همون 1366*768 هست ...
تغییرش بده ببین چه طوری میشه ولی ویندوز رو حتما عوض کن همین امروز ...
l من طی همون چند روزی که خریدم چند تا فیلم با کیفت 720 روش دیدم با ال سی دی کامپیوترم مقایسه کردم و چند تا چیز دیگر(ایپد نیو) دیدم هم صفحه روشن تره هم فیلم با کیفت بیشتری اما از ایپد نیو کمی پایین تر(شاید هم بیشتر البته رزولوشن صفحه ایپد یه چیز دیگست و رتینا) ای کاش اچ پی هم رتینا بود صفحه اش چی میشد:19:نقل قول:
اوکی..ممنون فردا که بک آپ رو گرفتم همین کار رو میکنم .دستتون درد نکنه که راهنمایی کردین..تنکس..
دوستان من یکبار ال سی دی کامپیوترم اینجوری شده بود (فکر کنم گرافیکم چیزیش شده بود یا یه ویروس بود اما بعد از چند بار ویروس کشی و ریختن ویندوز درست شد (البته این برا چند سال پیش بودا الان سیستمم رو عوض کردم)نقل قول:
آره منم میگم که خیلی عالیه ...نقل قول:
من احتمال زیاد میدم از ویندوز باشه یا این که تنظیمات درست نیست ...
به نظرم ویندوز رو عوض کن اگه مشکل بود خیالت راحت باشه که نرم افزرای نیسم و دیگه یه فکر جدی براش بکنن نه این که گارانتی بگه نرم افزاریه شما بگی سخت افزاریه ...
در حال حاضر بهترین کار عوض کردن ویندوز هست ...
راستی از پوشه SWSetup تو فولدر C کپی بگیر چون تمام درایورها اونجاست ...
پاک شه خیلی هاش حتی تو سایت اچ پی هم نیست ...
زود عوض کن خبر بده نزار برای فردا ...
برای کوچکتر کردن ایکون ها با موس کلیک راست کن بعد برو توی Personalize سمت چپ در پایین کادر صفحه Display اگه روی مدیوم بزار اسمالر یک بار لاگ اف کن ..نقل قول:
برای شفافیتت هم باید یکبار رنگ صفحه خودت رو کالیبره کنی ( به احتمال 90% باید درست شه ...)
باز همه ی اینکار را رو بکن بعد توی همون صفحه سمت چپ نوشته Calibrate color روش کلیک کن بعد باید تا اخرش پیش بری تا درست شه بعدشم یکبار ریستارت کن ..
اگه درست نشد دیگه ببر گارانتی ..(ایشالا درست شه)
نه منظور از کوچک بودن آیکون رزولوشن بود نه از طریق View ...
یه حسی دارم که میگه ویندوز عوض شه درست میشه نمی دونم چرا ...
خوب حالا یکبار هم کالیبره کردن هم امتحان کنه شاید درست شه ..منم یکبار این اتفاق برام اتفاق افتاد با ویندوز ریختن درست شد(گفتم یکبار توی چند پست قبلی)نقل قول:
کی الان حوصله داره بره ویندوز بریزه تازه مدرسه هم شروع شده من غمم گرفته..
لپ تاپ نو کالیبره نمی خواد فقط باید تنظیمات رو دقیق چک کنه ...
اصلا کارنکرده که بخواد مثلا با کالبیره کردن ترتیب رنگ ها و کیفیتشون درست بشه ...
دیشب خریده ...
سلام
dooni عزیز که گفتید صفحه قرمزه بعد گفتید سیستم دیگه هم این طور شد مدل مانیتور و برندش چیه؟راه ساده امکانش هست مانیتور به سیستم دیگه یا کنسول بازی چیزی وصل کنید ببینید قرمز میشه؟ اگه سالم بود انشا... good for you اگه نه امکانش هست هارد فرمت کنید از اول بارتیشن ببندید ببینید
شک دارم ویروس باشه معمولا باید اطلاعات هارد چیزیش بشه خودتون استادید وقتی فرمت کردید فلش و هارد اکسترنال و این جور چیزا وصل نکنید که اونها هم الوده
این کار انجام بدید لبتابتون هم معلوم میشه مشکل از چیه
milad_ghasemi عزیز شما حرفی از قرمزی صفحه نزدید فقط گفتید کیفیتش یجوریه درسته؟ موقع خرید تست کردید مشکلی نبود؟ باید همون روز میبردید به فروشنده می گفتید
خودمم خیلی ناراحت میشم بچه ها میگن مشکل بیش اومده تو این وضعیت کم بولی نیس بعد جنس مشکل دار مگر اینکه بول خرد باشه برای ادم:5:
درست شد بگید happy بشیم:12:
سلام
فکر نکنم به خاطر وجود شی مغناطیسی باشه. بردم مغازه پیش فروشنده اونجا هم همینطوری بود.
همونجا از اول پارتیشن بندی کرد ریکاوری هم کرد بازم درست نشد.
یکم عادت کردم. تو این تابستون لپ تاپ بابام موبایل خودم تلویزیون و حالا هم لپ تاپم خراب شدن.:18::31::37:
گارانتی گفته کی تحویل میده ؟
زنگ نزدی ببینی تایید کردن مشکلو یا نه ؟