[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جشن قهرمانی در لالیگا ۲۰۱۲-۲۰۱۳
Printable View
شما چرا حرفو الکی می پیچونی؟ من گفتم کریس سر زنه اما مهاجم هدف نیست و اگه بره اونجا سایر کارایی هاش رو از دست میده. کریس سنتر فوروارد تخصصی نیست و اگه بذاریمش اونجا فقط برای استفاده از قدرت سرزنی، عملا بقیه قابلیتهاش رو از دست دادیم.نقل قول:
جابجایی و اینکه کریس از پست خودش موقع ضد حمله یا سانتر بیاد تو 18 هم زیاد دیدیم و منم تو پستم گفتم که خیلی صورت می گیره این کار...پس دلیلی نداره بیایم بذاریمش سنتر که قابلیتهای لب خطش رو از دست بدیم. هر وقت که سانتری بشه به موقع خودش رو تو 18 می رسونه.
قرار نیست بازیکن در طول 90 دقیقه پستش ثابت بمونه، ولی قرار هم نیست بدون دلیل کافی، بره در پست غیر تخصصی...کریس سرعتیه...قدرت بدنی خوبی داره، قد بلنده، سر زنه... دو پائه... فردا دفاع است یا چپ نداشتیم بذاریمش اونجا چطوره؟
اگه کریس بره سنتر بازی کنه شاید 1 فایده داشته باشه و اونم سر زنیه...اما چندین ضرر داره که تو پست های قبل اشاره کردم.
در این که کریس استاد سر زنیه شکی نیست. منظورم از صرفا این بود که پستش غیر از اینه و ما صرفا بخاطر قد بلندی(و به تبع اون سرزنی) بیاریمش نوک حمله.
فینال کوپا دل رِی
رئال مادرید ۱-۲ اتلتیک مادرید
شايعههاي داغ فوتبال اسپانيا
باشگاه آث ميلان در نظر دارد با پيشنهادي 12.6 ميليون پوندي هافبک باتجربه رئال مادريد را به خدمت بگيرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش 3
شايعههاي فوتبال اسپانيا در هفتهاي که گذشت پيرامون عدم تمايل پيرلو به حضور در رئال مادريد و مهمتر از همه به مقاصد احتمالي ستاره سانتوس اختصاص داشت.
• ستاره چلسي انتقال به بارسا را تکذيب کرد
هافبک دفاعي چلسي نميخواهد به بارسلونا برود. اوريول رومئو اظهار داشت تمايلي براي بازگشت به باشگاه سابقش ندارد و تلاش خواهد کرد تا جايي در ترکيب اصلي آبيپوشان به دست آورد.
بازيکن 21 ساله در اواسط دسامبر با مصدوميت زانو مواجه شد تا نيمفصل دوم را از دست بدهد
چلسي به قيمت 4 ميليون پوند، رومئو را خريداري کرد، مبلغ اين قرارداد به اين دليل کم بود که بارسا ميتوانست اين بازيکن را مجددا به تيمش برگرداند تا اين قرارداد چيزي ميان انتقال قرضي و دائمي بازيکن باشد.
اين بازيکن عدم تمايل خود به بازگشت به بارسلونا را به دليل رقابت سخت با سرخيو بوسکتس، ژاوي هرناندس، آندرس اينيستا، سسک فابرگاس و تياگو آلکانترا را اعلام کرد.
• پيرلو دليلي براي حضور در برنابئو نميبيند
گفته ميشود رئال مادريد در نظر دارد بازيساز 33 ساله يوونتوس را به خدمت بگيرد. پيرلو با اين حال اعتقادي به گزارشهاي رسانهاي ندارد و تأکيد ميکند که با وجود بالا رفتن سنش ميتواند يوونتوس را در رسيدن به افتخارات بيشتر همراهي کند.
وي در اين باره اظهار داشت: شايعاتي در روزهاي گذشته وجود داشته اما من با يوونتوس قرارداد دارم. از بودن در اين تيم خوشحالم؛ پيروزيهاي زيادي به دست ميآوريم و ميخواهيم به اين پيروزيها ادامه دهيم. فکر نميکنم مشکلي وجود داشته باشد.
پيرلو ادامه داد: به بازنشستگي فکر نميکنم. اين مسئله را فصل به فصل بررسي ميکنم و اگر احساس کنم در بهترين شرايط نيستم، خواهم گفت ديگر کافي است. نميخواهم فقط بر ارقام بيفزايم.
• پيشنهاد 12.6 ميليون پوندي ميلان به آلونسو
هافبک باتجربه رئال مادريد از آينده خود در سانتياگو برنابئو مطمئن نيست و روسونري از نزديک شرايط وي را تحت نظر دارد.
ميلان در نظر دارد ژابي آلونسو را در فصل نقل و انتقالات تابستاني به خدمت بگيرد. غولهاي سري آ مشتاق به افزودن بازيکنان باتجربه به ترکيب خود براي فصل بعد هستند. آلونسو تا ژوئن 2014 با رئال مادريد قرارداد دارد و پس از 4 سال حضور در سانتياگو برنابئو قصد کسب تجربه جديدي دارد.
مادريد قيمت پايه 12.6 ميليون پوند (15 ميليون يورو) را براي آلونسو در نظر گرفته است. با اين وجود خواسته شخصي آلونسو ميتواند مانعي براي ميلان باشد؛ بازيکن سابق ليورپول در نظر دارد قراردادي 3 ساله به ارزش 3.3 ميليون پوند در هر سال منعقد کند.
تيمهايي مثل چلسي و اينتر نيز خواهان جذب مليپوش اسپانيايي هستند؛ هرچند هيچ باشگاهي درخواست رسمي براي بازيکن 31 ساله نداده است.
• آرسنال، منچستريونايتد و چلسي رقيبان موناکو براي جذب الکسيس
موناکو در نظر دارد براي قويتر شدن در رقابتهاي ليگ يک فصل آينده، سانچس را خريداري کند. سانچس که تلاش ميکند از زمان پيوستن به بارسلونا در سال 2011 از اودينزه جاي خود را در ترکيب اصلي بارسلونا باز کند، از تيمهايي چون آرسنال، منچستريونايتد و چلسي نيز پيشنهاد دارد.
منچستريونايتد به دليل کنارهگيري فرگوسن نامطمئنترين مقصد براي وي خواهد بود زيرا سرمربي جديد احتمالا بازيکنان ديگري را در نظر دارد.
گزارشها حاکي از اين است که آرسنال در نظر دارد تابستان پول زيادي خرج کند و آرسن ونگر در نظر دارد بازيکنان خوبي را به ورزشگاه امارات دعوت کند.
با اين حال مالک ميلياردر موناکو پس از سرمايهگذاري فراوان براي بيرون آوردن اين تيم از ليگ 2، براي کسب افتخارات با موناکو مصمم است. چلسي تنها باشگاهي خواهد بود که به دليل داشتن مالک ثروتمندي چون آبراموويچ توان رقابت با موناکو را دارد.
• توافقي ميان بارسا و نيمار رخ نداده
اوديليو رودريگوئز، نايب رئيس باشگاه سانتوس هرگونه توافقي ميان بارسلونا و ستاره تيمش را رد کرد.
به نظر ميرسد ستاره جوان در آستانه پيوستن به باشگاه کاتالان قرار دارد؛ هرچند پدرش ترجيح ميدهد او قراردادش را با سانتوس به پايان برساند.
رودريگوئز در اين باره اظهار داشت: اينها حرف است و نيمار هيچ توافقي با بارسلونا نداشته است. من با روسل و مدير ورزشي بارسلونا صحبت کردم. گفتوگوي بسيار خوبي داشتيم. صحبتها بايد ادامه پيدا کند زيرا پيشنهاد آنها به اندازه کافي خوب نبود.
نايب رئيس باشگاه سانتوس اضافه کرد: ميدانيم که رئال مادريد هم براي جذب وي پيشنهاد داده است. نيمار تيمي را که ميخواهد، انتخاب ميکند. اين انتخاب او است که مهم است. بايد بيشترين پيشنهاد را بررسي کنيم.
فالکائو: این فوق العاده است
ستاره کلمبیایی اتلتیکو مادرید بعد از قهرمانی تیمش در جام حذفی اسپانیا از شدت شادی گریه کرد
سایت گل- رادامل فالکائو ستاره کلمبیایی باشگاه اتلتیکو مادرید بعد از برد تیمش مقابل رئال مادرید و قهرمانی در جام حذفی اسپانیا نتوانست اشک هایش را کنترل کند و در آغوش سرمربی آرژانتینی تیمش گریه کرد
او در پایان بازی غرق در شادی بود و در جملات کوتاهی به تشریح احساساتش پرداخت:« این فوق العاده است. ما به خاطر کار خوبی که انجام داده ایم و به این خاطر که می توانیم جشن قهرمانی را همان طور که هوادارانمان می خواستند برگزار کنیم، احساس خوشبختی می کنیم. الان باید از این قهرمانی لذت ببریم.»
بعد از تساوی 1-1 دو تیم رئال و اتلتیکو در فینال جام حذفی اسپانیا بازی به وقت های اضافه کشیده شد و گل میراندا کافی بود تا اتلتیکو با برد 1-2 قهرمان جام حذفی اسپانیا شده و قهرمانی اش را در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو جشن بگیرد
محتوای مخفی: ادامه
من طرفدار بارسام ولی این دیگو کاستا یه سور زده به په په و بقیه بازیکنایی که به فوتبال فکر نمیکنن...
امسال چنتا بازیشو دیدم فقط فکر درگیری و زد و خورد بودش...
البته حسنش اینه با ما بارساییا کاری نداره...:n02:
درباره ی خوشحالی بارسایی ها از رفتن مورینیو همین بس که بارسا با وجود مورینیو هم جام های خودشو گرفت وامار نشون میده که این بارسا بود با این همه مشکل بازم لالیگاشو گرفت نه اینکه یه فصل با بزرگترین مربی جهان از دید طرفداراش بدون جام بمونه
و من باخت توی دو ال کلاسکو که توی یک هفته برگزار شد و نبود سرمربی یا اون اوضاع ترکیبی بارسا که من بیشتر باسا رو ترکیب دوم میدیدم تا رئال رو تحقیر شدن نمیبینم
همینطور اوضاع داوری توی هر دوتا ال کلاسیکو بیانگر همه چیز بود
حتی اگر بازی هارو توی اوج سلامت داوری و داشتن مربی روی نیمکت بارسا هم میدیدیم بازم شکست 3.1 تحقیر امیز نیست و همینطور 2.1
مطمئنا بارسایی ها هرچقدر هم خوشحال باشن ( که فکر نمیکنم باشن چون بارسا همیشه تیمی بوده که کار خودش رو انجام میداده و به اینکه کی روی نیمکت حریف نشسته توجه خاصی نمیکرده) اندازه ی رئالی ها وقتی که پپ رفت خوشحال نیستن
پست های جلد اول تاپیک دو تیم میگه که اون موقع کی خوشحال تر بود
اره اون نتایج در حالت کلی و فقط با دید نتیجه گرا اصلا تحقیر آمیز نیست....اما زمانی اون دو نتیجه ارزش زیادی پیدا میکنه که رئال با تیم دومش تقریبا به بازی میاد و هم نتیجه رو پیروز میشه و هم فوتبال سر تری ارائه میده!!
مورینیو جون تازه ای به رئال بخشید و تا همیشه به خاطر چیز هایی که به تیم بخشید و اون حس مبارزه طلبی تا اخرین لحظه همیشه ممونش هستیم. راه مو و روند صعودی رئال فصل بعد هم ادامه خواهد داشت!
قبول کنین که اونقدر که بارسایی ها از رئالی ها و مورینیو متنفرند برعکسش صادق نیست!!
خواستم این پستو تو تاپیک cl ارسال کنم گفتم شاید دوستان ناراحت بشن چون نه ربطی به cl داره نه فینالنقل قول:
ولی عکس مشخص نیست؟ شایدم البا یه انگشت اضافه داره که اون میشه انگشت وسطش
تلاش خوبی بود پیدا کردن یه عکس دیگه!نقل قول:
انگشت اشاره کاملا تو عکس مشخصه که جمع شده و انگشت بعدی میشه انگشت وسط! کل دنیا دیدن حالا شما نمی خوای ببینی بحثش جداست.
ینی البا هربازی میره یکی از انگشت هاشو نشون میده که من عکس دیگه ای گذاشته باشم؟
وقتی شما داری عکس رو زیر سوال میبری دیگه حرف ها که جای خود دارد
درمورد چیزی که عوض داره گله نداره هم میتونید توی فروم ها این عکس رو از زوایای دیگه ببینید و حرکات تماشاچی های رئال هم نگاه کردید بیاید توجیه کنید که چرا اونجوری شده
منم از این به بعد میرم بازی هارو از نزدیک میبینم و خودم عکسبرداری میکنم که نگید عکس دیگه
این بحثا هم بهتر میدونید فایده نداره پس موفق باشید
من نمی دونم آلبا هر بازی چیکار می کنه. ولی عکسی که من گذاشتم قطعا مربوط به بازی رئال هست! و عکسی که شما گذاشتی مشخص نیست (مطمئنا مربوط به اون صحنه نمیشه!). اگر هم شک دارید می تونید فیلمش رو ببینید. من همین الان دیدم و اگه دقیق نگاه بکنید مشخصه که انگشت اشاره رو جمع کرده.نقل قول:
نه فایده که نداره بازیکن یه لحظه عصبی می شه و یه اشتباهی می کنه...پیش میاد(البته آلبا کلا بازیکن مودبی نیست!). ولی اینکه با قرار دادن یه عکس دیگه سعی کنید قضیه رو کتمان کنید برای من عجیبه.
نقل قول:
نه دوست من
اون عکس دوم معلومه یه خطای دیده جالب هست که بعضی سایتهای سودجو بزرگش کرده بودند و شما هم تقصیری ندارید چون همه با نگاه اول دچار اشتباه میشند!
این خبر توسط خود وی هم رد شد و همینطور تو بعضی سایت ها
این عکسهای دیگه تو چند زاویه دیگه
شبکه 3 خودمون
این عکس دیگه خیلی واضح هست!
حالا این بحث ها و مطالب اصلا مهم نیست چون چیزی رو به اطلاعات ورزشیمون اضافه نخواهد شد!
موفق باشید:n01:
درسته حق با شماست. یه ویدئو دیگه رو هم دیدم و اون عکس دوم هم مال همون بازی و یه زاویه دیگه هست.
این صحنه رو دقیقا یادمه و دیدمشنقل قول:
منم اول اشتباه تصور میکردمش ولی الان با این عکس ها فهمیدم آلبا 1 رو نشون میده
و اگر اشتباه نکنم همون بازیه که رئال تو لیگ 2 بر 1 این فصل برد
با توجه با اینکه دوره سه ساله حضور مورینیو در رئال و تبعا لالیگا با بازی فردا شب رئال مقابل اوساسونا به طور رسمی به پایان می رسه، دوره ای که در کنار فراز و نشیب هاش خاطرات تلخ و شیرینی زیادی رو برای فوتبال دوستان و به خصوص طرفدارای دو تیم رئال و بارسا به همراه داشت، از دوستان طرفدار تیم های مختلف دعوت می کنم که موارد خاصی که راجع به این دوره به نظرشون میاد رو عنوان کنن، با این توضیح که قصد نمره دادن یا ارزیابی کارنامه مورینیو و موارد کلی رو نداریم، موارد خاص تر مثل برخورد مورینیو با رسانه ها، برخورد رسانه ها با مورینیو، اولین برخورد مورینیو با تیتو :دی، فرازهای مورینیو (پیروزی های مهم)، فرودهای مورینیو (شکست های تلخ)، در کنار عکس های جالب یا موارد خاص دیگه ای که در خاطرتون باقی مونده رو با مختصر توضیحاتی بگید.
برای نمونه دچند مورد رو من میگم:
یکی از اولین کارهایی که مورینیو کرد این بود که قسمت عمده تمرینات رو در پشت درهای بسته انجام می داد، بعد از تعویض پی در پی مربی ها کار به اینجا کشیده بود که خبرنگارها و مطبوعات از جزئی ترین اطلاعات درون باشگاه خبر داشتند، ترکیب ها چند روز قبل از بازی لو می رفت، اطلاعات رختکن به بیرون درز می کرد و... و چه جالب بود اون زمانی که مارکا و ای اس مرتب ترکیب های رئال برای بازی های مختلف رو اشتباه پیش بینی می کردند و مورینیو توی یه کنفرانس مطبوعاتی، بعد از گفتن ترکیب به طعنه گفت "شاید دفعه بعد درست پیش بینی کردید!"
البته عکس زیر به یک اتفاق دیگه مربوط میشه ولی ارتباط معنایی پیدا می کنه:n02:
از موارد به یاد موندنی دیگه اون صحنه زانو زدن مورینیو حین ضربات پنالتی با بایرن توی نیمه نهایی CL سال قبل بود، در شرایطی که اول همون هفته با شکست بارسا در نوکمپ پرونده لیگ بسته شده بود و تیم در یک قدمی فینال CL بود، کار به ضربات پنالتی کشید... هیچ وقت مورینیو رو تا اون حد احساساتی، اون هم از احساسات از نوع درماندگی ندیده بودیم.
پیروزی با گل دقایق پایانی:
سواری گرفتن و سواری دادن!
خوشحال میشم مثال ها و موارد خاصی که بقیه دوستان در خاطر دارند رو هم بدونم!
بازی ها تموم شد
Spain - Primera Division
FC Barcelona 100
Real Madrid CF 85
Atletico Madrid 76
Real Sociedad 66
Valencia CF 65
شاید اول کل به نظر می رسید ولی واقعا بدترین اتفاقات برای مورینیو در رئال رقم خورد
در حالی که گرون ترین ترکیب جهان و به ادعای گل شاید گرون ترین تیم تاریخ رو داشت
سنگین ترین شکست عمرش
بدترین فصل فوتبالیش به گفته خودش
البته عنصر هر دو بارسایی بود که با وجود سیری و خستگی بازم نشون از بزرگیش داره
در مقابل سراغ بهترین لحظات بخوایم بریم قهرمانی و نیمه نهایی اینتر رو میشه مثال زد
بارسلونا تو 3 سال مورینیو
1 چمپیونز لیگ
2 لالیگا
1 کوپا دل ری
1 سوپر کاپ اروپا
1 سوپر کاپ اسپانیا
1 جام جهانی باشگاهی
رئال با انگیزه تو این سه سال
1 لالیگا
1 کوپا دل ری
1 سوپر کاپ اسپانیا
+ فکر نمی کنم میموند وضعیت رئال بهتر میشد
با اون همه حاشیه که واسش درست کردن و تیم رو بردن تو حاشیه دیگه عمرا میتونست تو رئال بمونهنقل قول:
+ فکر نمی کنم میموند وضعیت رئال بهتر میشد
دیگه همه جور بلا سرش آوردن
+
جام نگرفت ولی کارهای بزرگی انجام داد
+
افتخار مورینیو
از 9 الکلاسیکو آخر فقط 1 برد بارسلونا
+
eeeeeeeeee ?? جدیییییییییییی ؟؟نقل قول:
در حالی که گرون ترین ترکیب جهان و به ادعای گل شاید گرون ترین تیم تاریخ رو داشت
الان شد گرانترین ترکیب جهان /؟؟!!!!!!!!
چطور هست تو تاپیک زیر بارسلونا گرانترین ترکیب رو داره ولی الان رئال شد گرانترین ؟؟
آمار پست 7 همون تاپیک هم بازم یه جورایی با هم برابرن :n06:
درسته که رقیب سر سختی مثه بارسا مانع بزرگیه ولی تمام ماجرا نیست!
برای مورینیو درسته ، یه سال کم جام و ناامید کننده براش بود ...ولی به نظرم پروسه ای که رئال مادرید در این چند سال طی کرد موفقیت آمیز بود. رئال حالا یه تیم منسجم و خوب و جون داره با توانایی های منحصر به فرد در سطحی که تیم های برای مقابله باهاش کمتر از از انگشتان یه دست هستند.
نکته ای که شاید خیلی ها توجه نمیکنند اینه که درسته این بارسای چند سال اخیر بهترین تیم تاریخ باشگاه بارسلوناست ، ولی این الزاما برای رئال صدق نمیکنه . پس طبیعی هست که در این مدت بهترین تیم تاریخ بارسا جام های بیشتری نسبت به رئالی که در یک روند رو به رشد برای احیای دوباره تیم قرار گرفته بدست بیاره. باور کنین اصلا هم تعجب اور نیست و یه مسئله بدیهی هست.
تو مدت 3 سال هم نمیشه سطح یه تیم رو مثلا از 30 به 100 رسوند!! اگه شما به 50-60 رسوندی کارت رو خوب انجام دادی ولی اگه مثه مورینیو تیم رو به 70-80 رسوندی خیلی خوب بودی.
ارمغان مورینیو برای رئال صرفا جام نبوده چیزای ارزشمند تری هم وجود داره . حرف من فقط همینه .
اونطور که دیگران دوست دارند دوران مورینیو رو در رئال بد جلوه بدن واقعیت قضیه بد نبوده.
من که به شخصه خیلی خوشحالم به خاطر این دورانی که مورینیو در رئال گذروند و تلاش ها ی زیادی که برامون کرد و ثمره کار های بی بدیل تاکتیکی که برای رئال انجام داد.فکر نکنم کس دیگه ای میتونست تو این بازه زمانی و در این شرایط فوتبال جهان ، رئال مادرید رو به این حدفعلی برسونه.
امسال درسته بارسا به خاطر اختلافی که از اول سال به وجود اورد لالیگا رو فتح کرد، اما عملکردش در مقابل رئال هم نباید نادیده گرفته بشه جایی که برای بارسا چیزی جز عدم موفقیت در مقابل رئال امسال وجود نداشت! پس فکر نکنم انچنان هم بارسا سایه بزرگی بر سر مورینیو بوده باشه ....بلکه بر عکس این مورینیو بود که اون تابوی بارسا رو در هم شکست !
بارسای تیتو امسال و همینطور بارسای 3 سال اخیر رو از مقابل رئال مورینیو خارج کنید ببینید چقدر فرق میکنه
همین فصل کوپا دل ری میتونست هواداران رئال رو راضی کنه
حالا فکر کنید لالیگا رو رئال حفظ می کرد
الان تو عرش بودن
یا این تیم رئال خیلی کوچک شده یا این نسل بارسا خیلی بزرگنقل قول:
که افتخارش نباختن ال کلاسیکو هست
در حالیکه نمیگم اروپا حتی لالیگا بدست نیومده
گمونم رویای بارسایی ها و کابوس رئالی ها باشه این روند ادامه پیدا کنه
رئال با نباختن ال کلاسیکو ها فقط رکوردی که تا حالا هم داشته یعنی برد بیشتر رو حفظ کنه
بارسا سال به سال به قهرمانی های لیگش اضافه کنه و به تنها عنوانی که مونده نزدیک بشه
چون پر افتخار ترین تیم اسپانیا و اسپانیایی جهان رو همین الان گرفته
فعلا که از همه نظر تعداد جام های بارسا کمتر از رئال بوده به جزء کوپا دل رینقل قول:
پر افتخارترین تیم جهان هم رئال نه بارسا پس قطعا بارسا کوچیکتر از رئال هست عزیز
اون دوستمون داشت دست آورد های مورینیو رو میگفت تو سه سال حضورش نه دست آرودهای رئالو
که اگه بخوایم دست آوردهای کلی رو مقایسه کنیم بارسا به رئال نمیرسه
درسته چند فصل بارسا قویتر بود ولی با اومدن مورینیو اولین سال لیگو بارسا برد
دومین سال لیگو رئال بود
سومین سال لیگو بارسا برد ، سالی بود که رئال هیچ نگرانی بابت بارسا نداشت چون بیشتر بازی با بارسا رو برد
تنها مشکل این فصلش که باعث تمومه ضررهای این فصل رئال شد مشکلات داخلی بوده
و رئال نیاز به معجزه داشت برای قهرمانی تو این فصل با این همه مشکلات که معجزه رخ نداد
پس رئال مادرید کوچیک نشده این فصل مشکلات باعث این قضایا شد
چطور حساب کردی الان پر افتخارترین تیم اسپانیا یعنی رئال رو گرفتین ؟؟نقل قول:
نه تعداد قهرمانی های بیشتر هست نه تعداد برد الکلاسیکو ها
الا معیارتون چی بود ؟
بارسای این فصل رو با بارسلونای دوران گواردیولا مقایسه کنیدنقل قول:
بارسا سال به سال به قهرمانی های لیگش اضافه کنه و به تنها عنوانی که مونده نزدیک بشه
قبول کنید اون دوران که بارسلونا با گواردیولا همه جام ها رو میگرفت دیگه تموم شده
فصل قبل که فقط کوپا دل رو گرفتین و این فصل هم فقط لالیگا (( از میان 3 جام معتبر چمپیونز - لالیگا و کوپا ))
بارسلونا هم آنچنان تیم شاخی نبود واسه رئال تو این 2 فصل
درسته رئال خودش جام ها رو نگرفت ولی با - برد بازی برگشت کوپا امسال و بازی برگشت لالیگا فصل قبل - از قهرمانی بارسا جلوگیری کرد
مورینیو هم موقعی که اومد رئال خود بارسلونا قویتیرین تیم تاریخ این باشگاه بود
سال اول که نتونست کاری بکنه
ولی 2 سال آخر فقط بارسلونا 2 جام گرفت (( این تیم رو مقایسه کنید با 4 سال قبل بارسلونا ))
طرفدارای بارسلونا هنوز تو اون دوران 4 سال 14 جام گیر کردن
و هر وقت حرف میزنی همون دوران رو پیش میکشن
بارسلونای این 2 فصل رو ببینید (( از 6 جام فقط 2 جام گرفت ))
نکته جالبش اینه رئال هم از 6 جام 2 جام گرفت
یه ذره از خواب دوران گواردیولا بیدار بشین که واستون جام جمع کرد
دیگه اون دوران تموم شد
بین جامهای معتبرنقل قول:
لیگ قهرمانان اروپا رئال بیشتر
بردهای ال کلاسیکو رئال بیشتره
لیگ اسپانیا رئال بیشتره
کوپا فکر کنم بارسا بیشتر باشه
بنابراین میشه فهمید رئال سرتره
بین اینایی که گفتم من خودم فقط لیگ قهرمانان اروپا با لیگ اسپانیا رو قبوا دارم که هردو رئال بالا تره
به قول دوستمون دوران اوج بارسا دیگه تمومه
دلت به این خوش نباشه به چی خوش باشه ؟؟نقل قول:
آخه لالیگا و چمپیونز و کوپا کجا این جام ها کجا ؟؟ (( به جز جام باشگاه های جهان ))
من اسم همه ی جام های این جدول رو بلد نیستم
ولی
جام های حمایت از کودکان بی سرپرست و کوکان اطراف بارسلون هم حساب کرده بودن ؟؟ :n02:
///////////////
والا اگه بخوایم با این جام ها حساب کنیم که دیگه هیچی
:n01:
میلان با همین جام های بی ارزش! و 7 قهرمانی اروپا بالاتر از رئال پر افتخار ترین تیم بین المللی جهان هستنقل قول:
They are the most successful club in world football in terms of international trophies along with Boca Juniors, with 18 officially recognized UEFA and FIFA titles
فقط رسمیه
خیریه که جای خود داره
خواستم بالاش بنویسم Official
ولی گفتم حتما روی لینک کلیک می کنید
دقیقا بقول دوستمون گذشتنقل قول:
هنوز نمی دونید پپ تو 4 سال چیکار کرده
:n02:
جام معتبر و مهم 6 تا هستنقل قول:
فقط رسمیه
خیریه که جای خود داره
اروپا 3 جام >> چمپیونز - یوفا - سوپر کاپ اروپا (( قهرمان چمپیونز VS یوفا ))
لیگ 3 جام >> لیگ هر کشور - جام حذفی هر کشور - سوپر کاپ هر کشور
قهرمانی تو این 6 جام افتخار محسوب میشه نه 4 تا جام که معلوم نیست از کجا اومدن
والا اون جدول ویکیپدیا هم دیدم یه جام هایی بود که فکر کنم تاریخ انقضاش گذشته بود
ولی اگه میخای بر حسب 4 تا جام چرت و پرت مقایسه کنی
آره بارسلونا پرافتخار ترین تیم دنیا
میدونیم چیکار کرد ولی شما هنوز تو خواب اون دوران هستیدنقل قول:
هنوز نمی دونید پپ تو 4 سال چیکار کرده
و فکر میکنید هنوز بارسلونا هم همون بارسلونا هست
اگه بر حسب گذشته باشه که دیگه گذشته هیچ تیمی به اندازه رئال نیست
بيخيال آقانقل قول:
پس رئال مادرید کوچیک نشده این فصل مشکلات باعث این قضایا شد
مشكلات داخلي اين كه نشد دليل بخاطر مشكلات داخلي همه جام هارو از دست داديد
خداروشكر واقعا خداروشكر مربي تون سالم بود
خدا ميدونه اگه مثل بارسا مربي تون همش تو بيمارستان بستري بود و با سرطان داشت دست و پنجه نرم ميكرد
شما چيكار ميكرديد
فكر كنم آمار خارق العاده نيم فصل بارسا يادتون رفته؟
شما بريد 5دقيقه تيمتونو بدون مورينيو خاصتون نگاه كنيد واسه هر باخت ميگيد مورينيو نبوده!!!
ولي بارسايي كه مربيش اصلا نبود ...
اصولا ما طرفداراي بارسا بي معرفتيم اگه ماهم مثل تيماي ديگه بوديم
هيچ وقت باشون بحث نميكرديم فقط از سرطان حرف ميزديم همين
ما با اين وضعيت قهرمان اسپانيا شديم
حالا 100 امتيازيش به كنار كه سال پيش رئاليا اوج آمادگيشونو ميديدن كه 100امتيازي شدن
حالا با يه مشكل داخلي شما قيد همه چيو زديد باز به بزرگي بارسا شكر كه تو اين وضعيت
تونست يه جام بياره
اونم با 15امتياز اختلاف نسبت به تيم دوم
صرفا جمع زدن تعداد جام ها بدون توجه به جایگاه و اهمیتشون نمی تونه به ما معیار درستی بده، مثلا سوپرکاپ ها چه داخلی و چه اروپایی یک تک بازی هستند و زیاد به چشم جام بهشون نگاه
نمیشه، یا جام حذفی هر کشور در مقابل لیگ به مراتب ارزش کمتری داره، همین روال رو در رقابت های اروپایی و جهانی داریم، مثلا مبنای جام جهانی باشگاه ها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره
و حتی در بازه زمانی 2001 تا 2004 به خاطر مشکلات کمبود اسپانسر برگذار نشده، قهرمان اروپا برای به دست آوردنش به صرفا 2 پیروزی در مقابل تیم های آسیایی و امریکای جنوبی نیاز داره
مسلما از نظر جایگاه با مسابقاتی مثل CL یا حتی EL قابل قیاس نیست. همون طور که برای مثال در سایر ورزش ها مدال طلای المپیک با مدال طلای مسابقات جهانی قابل قیاس نیست و در
صورتی که بخوایم همه جام ها رو در نظر بگیریم یا باید به هر جام با توجه به اهمیتش یک ضریب اختـصاص بدیم و یک میانگین وزنی در نظر بگیریم یا اینکه با الگویی شبیه به المپیک بر اسـاس
با ارزش ترین موردها (تناظر بین مدال طلا با CL ، نقره با EL و برنز با سوپرکاپ در رقابت های اروپایی و تناظر بین مدال طلا با لیگ، نقره با حذفی و برنز با سوپرکاپ در رقابت های داخلی) رتبه بندی
رو انجام بدیم.
یعنی شما میخوای بگی بارسا از رئال بزرگتره؟نقل قول:
چون با سرطان داشتن مربیش تونست قرمهان بشه؟
اگه مربی بارسا مریض بود ، تیم رئال هم امسال تیم نبود همه با همه مشکل داشتن گروه گروه جدا شده بودن
امسال هم جام حذفی رو هم بخاطر همون نداشتن انگیزه دادیم رفت وگرنه اتلتیکی که رفتو برگشت بردیم نتونیم تو زمین خودمون ببریم
cl هم بدجور تحقیر نشدیم مثله بارسا بدشانسی آوردیم که حذف شدبم
دیگه گذشته رو بازگو نکنیم بهتره چون تو گذشته هم رئال پر افتخار ترین تیم جهانه
راستی دوستان بیشترین امتیاز تو یه فصل برای کدوم تیمه؟
با اینکه این حرف (تاریخ انقضا) از یه رئالی بعیده ولی تو جام هایی که هنوز وجود دارن هم بارسا پیش هستنقل قول:
100 رئال مورینیو و بارسای تیتو دیگهنقل قول:
راستی دوستان بیشترین امتیاز تو یه فصل برای کدوم تیمه؟
نه دوست عزيز من منظورم اصلا اين نيستنقل قول:
شمايي كه ميگيد رئال بخاطر مشكلات داخلي همه چيو از دست داد
فقط ميخوام يه لحظه خودتونو بذاريد جاي بارسا
بعد ميفهميد مشكلات داخلي پيش مشكلات اين فصل بارسا هيچ بوده
همين بارسا همين فصل تو نيم فصل همه امتيازاتو گرفت
ميدونيد واقعيت چيه؟
بردهاي بارسا واقعا تكراري شده اصلا ديگه به چشم نمياد
شور و شوقي كه شما فصل پيش با 100امتيازي شدنتون داشتيد كجا الان 100امتيازي بارسا كجا...
تيم رئال چرا تيم نبود؟ تيم كهكشاني نبود؟با مربي خاص نبود؟مربي سرطان داشت؟مشكلش چي بود آخه؟
ميشه بگيد فرق اين تيم با تيم فصل گذشته چي بود؟ اين مشكلات داخلي بازيكنان بارسا بوجود آوردن؟
شمايي كه ميگيد بارسا هروقت ميبازه ميگه ما همون بارساي آماده نبوديم
شما كه هروقت ميبازيد بلااستثنا يا داوري يا حاشيه يا تيم حريف وقت كشي ميكرد و ....
ما تو cl تحقير شديم؟خنده داره
طوري ميگيد 7-0 هركي بازيهارو نديده باشه فكر ميكنه 7تا تو يه بازي خورديم
رئال هم 4تا از دورتموند خورد
تو همين چند سال پيش ميشه بگيد چنتا از بارسا خورديد؟؟؟
ما جفت بازي هارو باختيم ولي به تيمي كه امسال واقعا شاهكار بود هرچي جام بود درو كرد
پس نگيد تحقير كه واقعا خنده داره
اگه ما تحقير شديم شما هم فكر كنم يادتونه تو همين چند سال پيش (نه 60سال پيش!)
چنتا از همين تيم تحقير شده خورديد اونم تو يه بازي
پیگرینی: به تیتو به خاطر فصل خوب بارسا با وجود مشکلات تبریک می گویم
سرمربی شیلیایی باشگاه مالاگا در پایان بازی شنبه شب نوکمپ به سرمربی بارسا موفقیت های این فصل این تیم را تبریک گفت
سایت گل- مانوئل پیگرینی سرمربی شیلیایی باشگاه مالاگا بعد از باخت 1-4 تیمش مقابل بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرد که دوران مربیگری او در اسپانیا به سر آمده و از روز 2شنبه به بعد از آینده اش مطلع خواهد شد.
گزارش تصویری: خداحافظی با اتلتیکو در میان اشکهای فالکائو و همسرش
رادامل فالکائو فصل آینده در موناکو توپ خواهد زد
سایت گل- رادامل فالکائو گلزن کلمبیایی اتلتیکومادرید با امضای قراردادی با موناکو، فصل بعد را دراین تیم توپ خواهد زد.
منم که گفتم حرفت رو قبول کردمنقل قول:
ولی تو جام هایی که هنوز وجود دارن هم بارسا پیش هست
همشون یا خیریه بود یا 4 تا تیم دره پیت داشت بازی میکرد
یعنی جام هایی که میفرمایید ارزششون از لالیگا - چمیپونز و یوفا یشتر بود ؟؟
شما آخرش هم اسم جامهات رو نگفتی (( البته اگه ارزش داره کسی اونو بگیره ))
بحث ما دیگه والا فایده نداره
شما هم دلت به همون 4 تا جام خوش باشه :n06:
گفتم که هنوز تو خواب دوران گواردیولا هستید و بازی های چند سال پیش تو ذهنتون هستنقل قول:
تو همين چند سال پيش ميشه بگيد چنتا از بارسا خورديد؟؟؟
تو 9 بازی آخر چنتا برد داشتید ؟؟ اینو حساب کن نه دورانی که دیگه تیمشم تیم نیست
اعتبار جامها در بستر تاریخ بدست میادنقل قول:
شاید الان جام باشگاه های جهان اعتباری به مراتب کمتر از جام باشگاه های اروپا داشته باشه اما ممکنه در سالهای آینده کم کم اعتبار جام باشگاه های جهان بیشتر از سی ال باشه
دقیقا به همین خاطره که جام باشگاه های اروپا در ابتدای کارش اعتباری به مراتب کمتر از سالهای اخیر داشته
پس میشه بر اساس این فرمول گفت که 5 جامی که رئال در سالهای آغازین سی ال بدست آورده اعتباری در حد جام باشگاه های فعلی جهان یا به مراتب کمتر از سی ال امروزی داشتن:n16:
دوستان اگه قراره بحث بشه، چه بهتر كه صحبتامون منطقى و در شأن فروم باشه!
يعنى چى كه يكى ميگه ما 6تا بهتون زديم اون يكى ميگه شما 7تا از بايرن خوردين؟ قطعا كل كل كردن به جز دلخورى طرفين و توهين نتيجه اى نداره!
اينكه بارسا بهتره يا رئال، با جمع زدن جامها بدست نمياد. حتى اگه اون جامها رو از لحاظ كيفى و ارزشى تفكيك كنيم.
مواردى از قبيل چگونه تشكيل شدن باشگاه، پايبندى به ارزشها، مشكلات و موانع هر تيم بعد از تأسيس و خيلى چيزهاى ديگه هم بايد بررسى بشه.
يكى از اين تيما مشخصا طى سالهاى طولانى از طرف دولت حمايت ميشده و تيم پادشاه سابق اسپانياست!
درحاليكه اون يكى تيم اصل پايه گذاريش براى مخالفت با حكومت بوده و به همين خاطر، سالها از حكومت تو سرى خورده!
اين حمايت مصاديق مشخصى داره از جمله:
لغو قرارداد دى استفانو با بارسا به بهانه هاى واهى و آوردنش به رئال!
كيه كه ندونه مهمترين دليل پنج قهرمانى پياپى رئال تو اروپا همين دى استفانو بوده؟ اصولا اون موقع تيما بسيار ستاره محورتر از الان بودن. پله، مارادونا، كرايف، دى استفانو و خيليهاى ديگه به تنهايى باعث موفقيتهاى تيمشون بودن.
شايد اگه اون انتقال انجام نميشد، الان رئال پر افتخار ترين تيم اروپا نبود!
من به عنوان يه هوادار، تاريخچه تيم خودم رو بسيار بيشتر از تاريخچه رئال دوست دارم و اگه صد بار ديگه هم تاريخ برگرده و بخوام يكى از اين دو تيم رو انتخاب كنم، بدون شك انتخابم بارساست! حتى اگه قهرمانيهاش نصف رئال هم نباشه!
ضمن اينكه بارسا با اومدن كرايف(به عنوان سرمربى)از رئال جلو زده و اگه بخوايم بهترين تيم 20 -30 سال اخير رو انتخاب كنيم، بارسا شايسته تر از رئاله...
بارسا تو 20-30سال اخیر از چه لحاظی از رئال سرتر بوده از نظر قهرمانی تو چمپیونز لیگ - لالیگا از چه نظر :n04:نقل قول:
حداقل میگفتی از زمان روی کار امدن رایکارد تا وقتی که پپ تو بارسا بود یک حرفی بود قبل اومدن رایکارد که اسمی ازتون نبود
اگه مسئولان رئال اشتباه نکرده بودن دلبوسکه از تیم کنار نمیگذاشتن با اون تیم پر مهره الان تعداد قهرمانی رئال از 10 تا قهرمانی چمپیونز لیگ هم گذشته بود
ولی خیالی نیست هنوزم با 9 قهرمانی پرافتخارترین تیم در سطح اروپا هستیم که رسیدن به این جایگاه برای خیلیا ارزوی دست نیافتنی هستش
هم تو لاليگا هم تو سى ال هم تو حذفى:n02:
فصل 1991 - 1990
بارسلونا 1 قهرمانی : لالیگا
رئال مادرید 1 قهرمانی : سوپر جام اسپانیا
فصل 1992 - 1991
بارسلونا 3 قهرمانی : لالیگا ، لیگ قهرمانان اروپا ، سوپر جام اسپانیا
رئال مادرید بدون قهرمانی
فصل 1993 - 1992
بارسلونا 3 قهرمانی : لالیگا ، سوپر جام اسپانیا ، سوپر جام اروپا
رئال مادرید 1 قهرمانی : کوپا دل ری
فصل 1994 - 1993
ضمن اینکه در این فصل بارسا نایب قهرمان لیگ قهرمانان شد
فصل 1995 - 1994
بارسلونا 1 قهرمانی : سوپر جام اسپانیا
رئال مادرید 1 قهرمانی : لالیگا
فصل 1996 - 1995
بارسلونا بدون قهرمانی
رئال مادرید بدون قهرمانی
فصل 1997 - 1996
بارسلونا 3 قهرمانی : کوپا دل ری ، جام یوفا ،سوپر جام اسپانیا
فصل 1998 - 1997
بارسلونا 3 قهرمانی : لالیگا ، کوپا دل ری ، سوپر جام اروپا
رئال مادرید 1 قهرمانی : لیگ قهرمانان اروپا
فصل 1999 - 1998
رئال مادرید 1 قهرمانی : جام بین قاره ای
فصل 2000 - 1999
بارسلونا بدون قهرمانی
رئال مادرید 1 قهرمانی : لیگ قهرمانان اروپا
فصل 2001 - 2000
بارسلونا بدون قهرمانی
فصل 2002 - 2001
بارسلونا بدون قهرمانی
رئال مادرید 2 قهرمانی : سوپر جام اسپانیا ، لیگ قهرمانان اروپا
فصل 2003 - 2002
بارسلونا بدون قهرمانی
رئال مادرید 3 قهرمانی : لالیگا ، سوپر جام اروپا ، جام بین قاره ای
فصل 2004 - 2003
بارسلونا بدون قهرمانی
فصل 2005 - 2004
رئال مادرید بدون قهرمانی
فصل 2006 - 2005
رئال مادرید بدون قهرمانی
فصل 2007 - 2006
بارسلونا 1 قهرمانی : سوپر جام اسپانیا
فصل 2008 - 2007
بارسلونا بدون قهرمانی
فصل 2009 - 2008
بارسلونا 3 قهرمانی : لالیگا ، کوپا دل ری ، لیگ قهرمانان اروپا
فصل 2010 - 2009
بارسلونا 4 قهرمانی : لالیگا ، سوپر جام اسپانیا ، سوپر جام اروپا ، جام باشگاه های جهان
رئال مادرید بدون قهرمانی
فصل 2011 - 2010
رئال مادرید 1 قهرمانی : کوپا دل ری
فصل 2012 - 2011
بارسلونا 2 قهرمانی : سوپر جام اسپانیا ، سوپر جام اروپا
رئال مادرید بدون قهرمانی
در مجموع بارسا 33 عنوان با 7 مربی بدست آورده است و رئال مادرید 19 عنوان با 20 مربی کسب کرده است
آمار کلی جامهای کسب شده توسط این دو تیم :
بارسلونا
لالیگا 11 بار
کوپا دل ری 3 بار
سوپر جام اسپانیا 9 بار
لیگ قهرمانان اروپا 4 بار
جام یوفا 1 بار
سوپر جام اروپا 4 بار
جام باشگاه های جهان 1 بار
رئال مادرید
لالیگا 6 بار
کوپا دل ری 3 بار
سوپر جام اسپانیا 6 بار
لیگ قهرمانان اروپا 3 بار
سوپر جام اروپا 1 بار
جام بین قاره ای 2 بار
آمار رای به برتری مطلق بارسلونا در این 20 سال اخیر میدهد.این هم تقدیم به کسانی که تمام افتخارات بارسا رو در این 3 سال اخیر خلاصه کرده بودند!
بارسلونا چه از لحاظ جوایز فردی و چه از لحاظ جوایز تیمی بالاتر از رئال مادرید قرار داره.
-به اينا يه لاليگا و سوپر كاپ براى رئال ،
و يه لاليگا و حذفى و جام باشگاه هاى جهان براى بارسا اضافه كنيد
هر دوتا تیم مشکل داشتننقل قول:
بارسا مریضیه مربضیش
رئالم همدل نبودن بازیکناش هر به سازه خودش میرخصید
در مورد تحقی شدن بگم که رئال 4 بر 3 باخت (که راحت میتونست سعود کنه ولی نشد دیگه)
(دوستان بارسایی که کله صدا و سیمای ایرانو برداشتنم به تحقیر شدن بارسا اعتراف کردن)
در مورد داوری هم واقعا بعضی جاها اشتباه پیش اومده ولی یادم نمیاد باخته باشیم من گفته باشم مشکل داور بود؟
تاریخ تو 20 ساله آخر خلاصه میشه عزیز؟نقل قول:
نمیدونستم تاریخ باشگاه یعنی 20 سال اخیر
دستت درد نکنه
تمومه شک من برطرف شد
+
رئال 31 بار لالیگا و 18 بار کوپا دلری و 9 بار جام باشگاه های اروپا را برده است رئال پر افتخارترین تیم درجام باشگاه های اروپا است
+
بیشترین امتیاز تو یه فصل دسته بارساس یا رئال؟
با چند امتیاز؟