بابا احتمال 99 درصد تو اين كلينج ها اعمال نفوز شده......:19:
هر دفعه به ضرر ماست باور كنيد 1000 بار ديگه هم به كلينج بيوفته باز ما ميبازيم.....دست روس ها تو كاره...
Printable View
بابا احتمال 99 درصد تو اين كلينج ها اعمال نفوز شده......:19:
هر دفعه به ضرر ماست باور كنيد 1000 بار ديگه هم به كلينج بيوفته باز ما ميبازيم.....دست روس ها تو كاره...
رضا یزدانی عین فینال بازی های آسیایی سکتمون داد ، هر چند اونجا هی امتیاز می داد و می گرفت !
خوب تا 10 - 15 دقیقه دیگه باید با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MUSAEV M
مبارزه کنیم،امیدوارم یزدانی طلا رو بگیره...
عجب كشتي ايي گرفت رضا قلبم ديگه اومده تو دهنم
مسابقه بعد خورد به موسائف كه يه دور بيشتر بازي كرده
حريف قدري نيست رضا بايد راحت ببرتش
پ.ن:گوگشيليدزه هم اومد نيمه نهايي
همونطور كه مشخص بود شانس اول جدول بالا همين گرجستانيه
دوستان نتيجه رو اعلام كنن لطفا.دسترسي به تي وي نيست!
نتایج این گروه رو از این جا زنده ببینید....روی ساعت بازی یا live کلیک کنید همون بازی رو میاره!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيمه نهايي قسمت بالاي جدول مشخص شد
گوگشيليدزه از گرجستان با وارنر امريكايي
حريف يزداني هم (درصورت برد رضا ) ميشه اوكراينيه
چقدر اين كشتيگير سرحال و قبراق بود. گازيموف نامدار رو حذف كرد
من با راهنمايي يكي از دوستان اگه درست بگم فكر كنم رضا برنده شد!3-1 درسته؟
رضا فوق العاده کار کرد خدا کنه مصدومیتش جدی نباشه ، حریف اوکراینیم خیلی سر حال و آماده بود
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
چقدر خوب كشتي گرفت رضا
سعي كرد با كمترين تحرك و خستگي تو دو تايم كشتي رو تموم كنه كه كرد
فقط خدا كنه اين مصدوميت زانو اذيتش نكنه(هرچند رضايي كه من ميشناسم يه پاشم بگيره كم نمياره)
رضا یزدانی واقعا همونجور که عامل میگه پلنگ وار کشتی میگیره...:31:
حتی امتیاز هم که میده ادم ازش مطمئنه که میتونه برنده بشه...غیرتی بازی کرد.
اگه اکراینیه که خیلی سرسخت هم هست رو ببره طلا رو میتونه بگیره...
خداحافظ المپیک!!
بد شانسی تو کشتی آزاد توی اوجش بودا....اون از قرعه ها این از شانس طلامون یزدانی که مصدوم شد!
خيلی ناراحت شدم برای رضا :( اميدوارم هر چه زودتر سلامتيشو بدست بياره و براش آرزوی بهترينها رو دارم .
چقدر اون صحنه ايي كه رضا مسيرش رو از برانكار كج كرد رفت تو زمين قشنگ بود
واقعا حيف اين بدن اماده و سرحال كه بايد چوب مصدوميت زانو رو بخوره
کلا تو این المپیک کشتی آزاد در حین شایستگی خیلی بدشانس بود .
یزدانی خیلی بد مصدوم شد . واقعا حیف . تو این المپیک حسرت هامون خیلی زیاد شد . اولیش خطای احسان حدادی تو پرتاب پنجمش که با اون پرتاب می تونست طلا بگیره . دومیش وزنه 229 کیلو نواب نصیر شلال نزد چون به نقره قانع شده بود . سومیش نا داوری سعید عبدولی بود .بعدی احسان لشگری بود که حریف به قول خودش صدای ناله حریفش از خستگی بلند بود ولی بایک اشتباه طلا رو از دست داد. و واقعا تو آزاد ما اصلا شانس نداشتیم 7 بار کار به کلینچ رسید ولی 1 بار گوی برای ایران شد.
حالا ممکنه قهرمانانه جلوه کنه ولی واقعا بی فکری کرد رفت که ادامه بده. به نظر من آدم باید منطقی باشه. اگر با همون کار یه اصطلاح غیورانه اش کاری کرده باشه که مصدومیتش این قدر شدید شده باشه که دیگه نتونه به قشنگی قبل کشتی بگیره آخه خوبه!؟ آدم باید فکر کنه به نتیجه کاراش این آدم هنوز جونه لااقل تا المپیک آینده که می تونه کشتی بگیره. اتفاقا کشتیاشم خیلی قشنگ بود. ولی وقتی واقعا عاقلانه فکر کنیم برگشتن به زمین تا این انداره که حتی نمیتونی درست رو پات وایسی بی فکری بود و تنها احساسی. اصلا خوب نبود تصمیمش.نقل قول:
12 ساله توی کشتی آزاد تو المپیک طلا نگرفتیم که شد 16 سال!افتضاحه . . .
ديگه خيلي ايده آلش نكننقل قول:
تازه اون تو سنگين وزن بود،توي وزن هاي پايينتر احتمالش خيلي خيلي كمه.مگر با فنون بالا بشه بدل زد،كه يكي از كشتيگيراي ما فك كنم اسماعيل پور بود اينكارو كرد.
يزداني كلا آدم باروحيه ايه،استرس و ضعف روحي و اينا سرش نميشهولي بايد واسه مهدي تقوي كه روحيه شكننده اي داره يه فكري ميكردن،خيلي حيف شد.
در مجموع كشتي فرنگي عالي بود و بالاترين كار ممكنو كرد
و كشتي آزاد بدليل كشتي هاي نزديكي كه گرفتن و با توجه به اينكه بچه ها اكثرا تجربه كمي هم داشتن، در حد انتظار بود.فقط مهدي تقوي و رضا يزداني كشتيگيراي باتجرمون حيف شد.
اونجا در میدان المپیک چندین سال زحمت کشیدی تصمیمات لحظه ای لحظه ای هستش گرفتن تصمیم درست و این که کدام کار درسته و کدام کار غلط کار هر کسی نیستنقل قول:
و اون تصمیمی که گرفت به کل تماشاگرا و دنیایی که دارن مسابقه رو نشون میدن نشون داد که حریفم چیزی نیست که ازش هراسی داشته باشم و بدونن که این مصدومیت نبود حتما ناکار بودش..
+
تا المپیک اینده 4 سال وقت هستش و این زمان وقت کافی هستش تا مصدومیت برطرف بشه
به نطرم به جز رحیمی و تقوی که خوب نبودن. بقیه آزاد کارا با توجه به تجربه کمشون (به غیر از یزدانی و تقوی و گودرزی) کشتی هایل عالی و نفسگیری رو گرفتن و اگه این بدشانسی هامون به خوش شانسی تبدیل میشد الان حداقل دو طلا رو گرفته بودیم. به نطرم باید خادم رو حفط کنیم.
به قول فوتبالي ها اگه بخوايم ملاك رو بازي زيبا قرار بديم
بچهاي ازاد كار غير رحيمي و تقوي باقي عالي كار كردن
ولي تو نتيجه گيري ضعيف بوديم
كه بايد نشست بررسي كرد
مثلا همين كه داريم ميگيم بچها بي تجربه بودن
خب چرا كاري نكرديم تجربه كسب كنن
مثلا همين كميل بدون اينكه تو بزرگسالا كشتي خارجي بگيره رفته المپيك
این همه می گن ورزش اول کشور
اینم از کشتی آزاد
الان اخبار ورزشي گفت رباط داخلي و خارجيه يزداني پاره شده
سر همون صحنه ايي كه اوكرايني افتاد رو پاش
واقعا خیلی قوانین کشتی آزاد مسخره بود.
این کلینج یه جور نامردی بود.اونم برای ورزشی که اصلش بر زور آزمایی و قدرت بدنی هست جالب نیست.
نمیدونم چه فکری کردند همچین قانونی براش گذاشتند!
حالا کشتی فرنگی خوب بود یه بار این توی خاک میخوابید و یه راند دیگه حریفش!
اقا این کشتی اخریه خیلی ناراحت کننده بود ها - به نظرم کاملا از حریفش برتر بود -
من داشتم حساب میکردم که اگه این طلا بگیره ایران از 16 میره حدودای 14 و این چیزا که یهو دیدم هنوز شروع نشده - نقش بر زمین شد - خداییش خیلی دلم براش سوخت
وقتی قطر توی فیلا نماینده داشته باشه و کشوری با این همه علاقه مند به کشتی مثل ایران نماینده ای نداشته باشه بایدم چنین قوانینی تو کشتی حاکم باشه :13:نقل قول:
بحثم سر ایران نیست سر قوانینشه
عجب عکسیه
انگار کوباییه داره شنا میره :31:
راستی اینم جدول مدال های کشتی ، ما از رده ی دوم اومدیم سوم .
ژاپن با طلایی که تو وزن 66 کیلو گرفت رفت بالای ما .
اینم نفرات اول تا سوم تمامیه وزن ها :
جالبه تو 60 و 66 کیلو هندی ها مدال های برنز و نقره رو گرفتن ، که معلوم میشه خوب کار کردن !!!
موفق باشید.
قوانین کشتی هرچقدر ناعادلانه و بدور از انصاف باشن (که واقعا تا این حدی که شما میگید نیستن) ولی کاری کردن که کشتی جذاب تر بشه چه تو ازاد چه تو فرنگینقل قول:
اگه اشتباه نکنم یه صحنه همین کوباییه دستش رو کرده بود تو دهن ژاپنیهنقل قول:
انگار کوباییه داره شنا میره
مجریه گفت میخواست ببینه دندوناش سالمه یا نه :مردم از خنده
غلامرضا محمدی: استعفا کردم چون در حق کشتی ظلم شد!
به گزارش دادنا، سرمربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد تاکید کرد به خاطر ظلمی که در حق او و کشتی شده از سمت خود کناره گیری کرده است و گفت: ای کاش حداقل یک کمیته فنی در فدراسیون تشکیل میشد و اعضای این کمیته این جمع بندی میرسیدند که محمدی باید برود. غلامرضا محمدی در گفتگو با مهر در خصوص دلیل استعفای خود از سرمربیگری تیم ملی کشتی آزاد گفت: ظلمی که در حق تیم ملی کشتی آزاد شد در تاریخ کشتی ایران بی سابقه بوده است. هر مربی یک زمان میآید و زمانی هم میرود اما کاری که مسئولان فعلی فدراسیون کشتی ایران با من کردند توهین به شعور همه مردم است. وی با بیان اینکه "سرم را با این شیوه برکناری بریدهاند"، افزود: رسول خادم پس از انتصاب خود به عنوان مدیر فنی تیمهای ملی کشتی پس از گذشت دو روز به صورت ناگهانی عنوان کرد که سرمربی تیم ملی کشتی آزاد است و من نیز اگر میخواهم میتوانم به عنوان مربی در کنار تیم ملی باشم. محمدی در همین خصوص افزود: پس از آنکه خادم از من خواست به عنوان مربی در کنار تیم ملی کشتی آزاد باشم به او گفتم که این شرایط جدید را قبول نمیکنم و ای کاش 10 سال پیش شما دین خود را به کشتی ادا میکردید! وی تاکید کرد: ما برای تیم ملی کشتی آزاد زحمات زیادی کشیدهایم و حالا که این تیم به شرایط ایدهآلی رسیده، خادم دست روی آن گذاشته است. به نظر من این تیم لیاقت آن را دارد که در المپیک سه یا چهار مدال بگیرد. سرمربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد در خصوص استعفای خود نیز گفت: وقتی شرایط را اینگونه دیده و متوجه نحوه تصاحب تیم ملی کشتی آزاد توسط رسول خادم شدم، دیگر ماندن را جایز ندیدم. با ظلمی که آقایان در حق تیم ملی کشتی آزاد کردند، بهترین تصمیم را در استعفا دیدم. وی در همین خصوص تاکید کرد: معلوم نیست که آقای خادم چرا بعد از سالها با وجود مسئولیت در شورای شهر خود را سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کرده است؟! واقعا نمیدانم خادم به دنبال چیست. آیا به دنبال این بود که یک تیم آماده را که دیگران برای آن زحمت کشیده بودند را تصاحب کند و با آن به افتخار برسد؟ محمدی با بیان اینکه آقایان را به خدا واگذار می کنم، گفت: رضا مهماندوست پس از شنیدن این خبر به من زنگ زد و به حالم گریه میکرد! او از من پرسید: چرا با تو به این شکل رفتار کردند؟ "چرا و با چه هدفی این تغییر و تحولات باید در آستانه المپیک اتقاق افتاده است؟ چطور آقایان با عزل و نصبهای خود چنین ریسکهایی را در رشته پراهمیتی مثل کشتی انجام میدهند؟" وی با طرح این پرسشها تصریح کرد: من به سهم خودم زحمات زیادی برای تیم ملی کشتی آزاد کشیدم اما این نحوه برخورد و شکل برکناری من نهایت توهین و بیاحترامی است. ای کاش حداقل یک کمیته فنی در فدراسیون تشکیل میشد و اعضای این کمیته این جمع بندی میرسیدند که محمدی باید برود نه اینکه سلیقهای در این خصوص عمل شود.
+
پن: خبر قدیمیه ولی خوندنش خالی از لطف نیست!
مگه فردين به جوونا اجازه ميده،قديما كه خيلي بهتر عمل ميكرد،اين همه مسابقه و جهاني شركت كرده...بعد يه برنز يه نقره فقط داره.سي و سه سالي سن داره ولي باز مياد واسه تيم ملي،من نميدونم فايدش چي هست كه نميذاره جوونترها تجربه كسب كنن،حالا باز اگه مثل تايمازوف نخبه اي چيزي بود ويا اينكه با فاصله از ديگر كشتي گيرا قرار داشت كه يه چيزي...(با كلينچ برده اواخر)نقل قول:
مثلا همين كميل بدون اينكه تو بزرگسالا كشتي خارجي بگيره رفته المپيك
تو انتخابي هم شاكي بود چرا مهلت ندادن (بعد ليگ بود فك كنم) استراحت كنه و سرحال بياد واسه انتخابي...ولي مربيها كه اينو ميدونستن مهلتش ندادن:20:
يادش بخير قديما كشتي چه جذابيتي داشت...تو هردوره سه چهارتا ضربه فني....فنون از همه رقم بالا پايين چپ راست....الان كه كشتيگيرا يه امتياز بگيرن شاهكار كردننقل قول:
قوانین کشتی هرچقدر ناعادلانه و بدور از انصاف باشن (که واقعا تا این حدی که شما میگید نیستن) ولی کاری کردن که کشتی جذاب تر بشه چه تو ازاد چه تو فرنگی
البته من فك ميكنم دليلش اصليش احتياط و سختكوشي ورزشكاراست كه تو همه رشته هاي ورزشي مشهوده
خسته نباشید پهلوانان
یا به قولی بچه ها مچکریم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسب 3 طلا یک نقره و دو برنز از 14 مدال ممکن در مسابقات جهانی نه ولی در المپیک موفقیتی بسیار بزرگ محسوب میشه
چون از همین ماه آینده تمام کشورهای صاحب کشتی (منهای ایران البته!) برای 14 مدال ریودوژانیرو برنامه ریزی می کنند
سلام
خبر تاسف باری بود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد خبر : 980440 زمان ارسال : يکشنبه 1391/05/22 20:35
181 هزار دلار پاداش براي يوگشوار دات
کشتيگير هندي که از سد مسعود اسماعيلپور، نماينده وزن 60 کيلوگرم ايران گذشت، صاحب 10 ميليون روپيه پاداش بابت کسب عنوان سوم بازيهاي لندن شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از جاکارتاپست، يوگشوار دات که روز گذشته توانست نماينده ايران را شکست داده و راه خود را براي کسب مدال ادامه دهد تا عاقبت برنده مدال برنز بازيها شود، روز يکشنبه (امروز) قول کسب رقم فوق(181 هزار دلار) را به عنوان پاداش افتخارآفريني از مانامون سينگ، نخست وزير کشورش را دريافت کرد.
مقام عالي سياسي هندوستان عنوان کرد در بدو بازگشت رقم فوق به اين کشتيگير که با ابروي متورم مصاف داد، پرداخت خواهد شد.
هندي ها در حالي براي اين مدال برنز خود 181 هزار دلار(حدود 400 ميليون تومان) پاداش در نظر گرفته اند که دارندگان مدال طلا در ايران قول دريافت 200 سکه طلا (حدود 160 ميليون تومان) گرفته اند.
پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد (امروز) ادامه مييابد.
منبع : ورزش 3
آره منم اون بازی رو دیدم ، ولی بین ژاپن و کانادا بود اینم عکسشون :نقل قول:
موفق باشید.
اره من فقط یادم بود طرف سیاه بود (چون کشتی رو کامل نشون نمیداد)
دوستانی که اعتقاد دارن قدیما کشتی زیباتر بود این متن رو بخونننقل قول:
يادش بخير قديما كشتي چه جذابيتي داشت...تو هردوره سه چهارتا ضربه فني....فنون از همه رقم بالا پايين چپ راست....الان كه كشتيگيرا يه امتياز بگيرن شاهكار كردن
البته من فك ميكنم دليلش اصليش احتياط و سختكوشي ورزشكاراست كه تو همه رشته هاي ورزشي مشهوده
مطمئنم نظرشون عوض میشه(نظر من رو که بعد خوندنش عوض کرد)
پ.ن:میگن شهر که کلانتر نداشته باشه قورباغه هفت تیرکش میشه داستان این جناب ختاگ گازیموف ازبکه که دیروز با 1 باخت و 2 برد تونست مدال برنز 96 کیلو رو به گردن بندازه (مقایسه کنید با مدال برنزی که احسان برنده شد-چهار برد و یک باخت)
اون برادر اوکراینی مون هم با همین 1 باخت و دو برد نقره گرفت
من اين مقاله رو خوندم،از همه چي سخن گفته و از هيچي نگفته،درواقع نوشته يه خبرنگار ورزشي بود.نقل قول:
اين بحث نياز به توان وحوصله بيشتري داره كه از توان ماخارجه.ولي من دلايلي ميارم كه عكس اونو نشون ميده
من نميگم كشتيگيراي گذشته بهتر بودن،درواقع برعكس ،الان واسه المپيك كشتيگيرا شش هفت ماه توي اردو اند با تمرينات سخت.الان كشتي حرفه اي شده و پنجاه سال پيش آماتور بودن.اگه كشتيگيراي الانو با المپيك 96 فقط از لحاظ اندام مقايسه كني،خواهي ديد كه اندامها ساخته پرداخته تر شده.درواقع همين پيشرفت و نزديكي و حرفه اي بودن باعث شده تا كشتيگيرا كمتر فن بخورن و امتياز بدن.
و دليل ديگه،فكر مدال اووردن اونقدر مهم شده و فشار آوورده كه باعث شده كه كشتيگيرا محتاطتر عمل كنن(مثل كشتي تايمازوف و كميل قاسمي)كه من اينا رو تو پست قبلي هم گفتم.
و يه چيز ديگه من با سه وقته كرن كشتي(و به روز كردنش)نظرم مثبته چون هيجانش بيشتر شده و يه شانس مجدده،ولي فيلا كلا خيلي ضعيفه طي 12 سال اخير از سيدني تا الان بارها و بارها قانون كشتي عوض شده و اين تماشاگرهاي كشتي رو(و حتي كشتيگيرا رو درهر سطحي)دچار سردرگمي ميكنه و از طرفدارهاي كشتي و جذابيتش كاسته ميشه،حالا شما اينو با فيفا مقايسه كن،واقعا بسيار قويتر عمل ميشه اونجا.
نظري كه من دادم و گفتم جذابيت كم شده از ديد يه تماشاگر بود و باخوندن مقاله تحليلي كه تغيير نميكنه.من كشتي الانو با كشتي عليرضا حيدري،عليرضا دبير2000 مقايسه كردم كه از اون موقع خيلي نميگذره