بهداد سلیمی که مدال طلاش حتمیه سجاد انوشیروانی هم به احتمال خیلی زیاد روی سکو میرهنقل قول:
Printable View
بهداد سلیمی که مدال طلاش حتمیه سجاد انوشیروانی هم به احتمال خیلی زیاد روی سکو میرهنقل قول:
اگه کیانوش روی انتخای 1 ضرب دقت بیشتری میکرد و برای 2 ضرب 212 رو میزد مدالش خوشرنگتر بود . به حال خوشحالمون کرد و انشالله تو برزیل جبران کنه
نمیانده چین رو هم اصلا فکرشو نمیکردم تو 2 ضرب حذف بشه.استیل و شخصیت قهرمانی رو داشت
نماینده روس و لهستان هم کارشون عالی بود.نماینده فرانسه هم حیف شد که تو 1 ضرب موفق نشد
تبریک اولین مدال کاروان ایران
کاش در یک ضرب دقت بیشتری داشت تا الان رنگ مدالش بهتر بود
ولی بازم خوب بود
البته حذف نماینده چین خیلی برامون مفید بود
ولی این دوره بهترین نتیجه تیم وزنه برداری در تاریخ المپیک رقم میخوره
بازم تبریک به همه ایرانیان عزیز
یه داستان :
یه روز یه پادشاهی بوده که 100 تا گوسفند داشته. به یه چوپان میگه من اگر این 100 تا رو بدم بهت تا آخر سال چند تا تحویل میدی ؟ چوپان میگه 150 تا.
آخر سال کلا 50 تا گوسفند تحویل میده. پادشاه میگه این چه وضعیه ؟
چوپان میگه تقصیر من نبوده که. 5 تاشون رو رعد و برق کشت. 7 تا شون رفتن تو باتلاق و مردن. 4 تا رو گرگ برد. 3 تاشون هم از لب پرنگاه افتادن و مردن و .....
حالا اون چوپان سیستم ورزش ماست. موقع اعزام میگیم 53 نفر داریم میرم با 30 تا طلا و 23 تا نقره و برنز میایم.
اما دو تا مصدوم میشن. دوتاشون مربیشون اونجوری میشه. یکیشون . . . . . و غیره
مثل جام جهانی قبل که میگفتیم آنگولا رو که پرگل میبریم. مکزیک رو هم اگر ببریم راحت صعود میکنیم. بعد به زور یه مساوی از آنگولا میگیریم
به نظرم همانطور که از چهره اش مشخص بود کیانوش خیلی استرس داشت و گرنه اون وزنه 214 هم در دو ضرب بالا می برد . خودش هم گفته : هنگامی که میخواستم این وزنه را بالای سر ببرم ، سرم گیج رفت و نفسم گرفت. نتوانستم جلویم را ببنیم و وزنه از من جلوتر رفت.
تا حالا که از المپیک های قبلی بهتر بودم . حداقل تو المپیک هایی که من یادم هست بهتر بودیم و پر امید تر هستیم.
من هم تبريك ميگم اميد وارم استارتي باشه واسه كسب مدالهاي بيشتر ورخوشرنگ تر
کدو قهرمانیهای گذشته؟! ما تو تاریخ المپیک فقط از تکواندو و کشتی و وزنه برداری مدال اوردیم. کشتی و تکوواندو که هنوز شروع نشدن. وزنهبرداری هم با توجه به اینکه سلیمی طلاش قطعیه، با این برنزی که رستمی اورد، تا همین حالا هم بهترین عملکرد رو بین همهی المپیکها داشتیم.نقل قول:
این دوره احتمالا بهترین عملکرد رو توی تاریخ المپیکهامون داشته باشم. این هم تمام مدالهای ایران توی المپیکها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم تبریک می گم اولین مدال ایران رو .:20: به قولی امیدواریم دست کیانوش سبک باشه ، بریم برای مدالهای بعدی ...
ولی چون شخصا با توجه به خبرهایی که این چند وقت دنبال می کردم و بازیهای قهرمانی جهان پارسال که دیده بودم و کیانوش قهرمان شده بود این مدال زیاد به دلم ننشست ... ! توقع طلا داشتم ...!
خب حداقل این ثابت کرد که ورزش برنده و بازنده اش از قبل مشخص نیست ، حتا توی ورزشهای رکوردی . کیانوش پارسال 173 و 209 زده بود که اینجا 2 کیلو در مجموع کمتر زد. گفته می شد حتا می تونه 220 رو در دو ضرب هم بزنه ...
به هر حال همین مدال هم حاصل زحمات شبانه روزی او هست . بهش خسته نباشید می گیم ...
و عجب بلایی سر سهراب مرادی امد ... گفته می شد کمی از امادگی به دوره و کمی مصدومیت داره ولی دیگه توقع نداشتیم اینقدر ضعیف کار کنه... !
به نظرم توی روحیه کیانوش هم اثر بدی گذاشت و ترس برش داشت که مبادا منم اوت کنم ...!
دیروز به جز وزنه برداری در دومیدانی هم خوب نبودیم . نیک فر که توی پرتاب وزنه بد کار کرد و کاوه موسوی و ارزنده هم در پرتاب چکش و پرش طول اگه رکوردهای خودشون رو می زدند به فینال راه پیدا می کردند که خب نتونستند .
من فکر می کنم با توجه به نزدیکی رکوردها و اینکه همه فکر می کردن کیانوش طلا بگیره و کسی فکر نمیکرد چینی حذف بشه یا روس مدال بگیره . هر 4 نماینده مون در ادامه شانس داشته باشند . البته همان طوری که دوستان گفتند شانس سلیمی و انوشیروانی در سنگین وزن برای یک طلا و یک مدال نقره یا برنز زیاده ... ولی خب می شه به محمد پور جوان در 94 کیلو و نصیر شلال در 105 هم امید داشت .نقل قول:
البته ما توی 2000 سیدنی 2 طلا گرفتیم . رضازاده و حسین توکلی . اگر امسال کیانوش اول می شد با 2 طلا و احتمالا نقره یا برنزی که بدست می اوردیم بهترین عملکرد رو داشتیم .نقل قول:
منم تبریک میگم اولین کسی که مدالمون رو گرفت همشهریم بوده:10:نقل قول:
تبریک میگم اولین مدال کاروان المپیک رو بلاخره یه ورزشکار باغیرت کرمانشاهی به دست آورد
کرمانشاهی ها خوب تو المپیک بودنا !
منم تبریک میگم بالاخره طلسم باز شد
آقا این بمب اتمی که قرار 15 یا 16 مرداد منفجر بشه راسته؟؟!!!بعد می خوان بندازن تقصیر ایران؟؟:41:
میگن قبل از یکی از مسابقات منفجر میشه فکر کنم دو صد متر
عمرا ایران بتونه حداقل توی کل رشته ها مثل 2000 3 تا طلا بگیره، وزنه برداری تکی پیش کش...نقل قول:
همیشه از کلمه میگن متنفر بودم چون همیشه غیر از شایعه ای خنده دار چیز دیگه ای رو خبر نداده.نقل قول:
برنامه ورزشکاران المپيکي ايران در روز شنبه
نخستين مسابقه ورزشکاران ايراني حاضر در المپيک 2012 در روز شنبه با رقابت سولماز عباسي در فينال D رقابتهاي روئينگ انفرادي زنان المپيک آغاز ميشود.
عباسي از ساعت 13:20 دقيقه به وقت ايران براي کسب عناوين نوزدهم تا بيست و چهارم به رقابت با حريفان ميپردازد.
از ساعت 13:30 دقيقه رضا قاسمي در دوي 100 متر کار خود را آغاز ميکند. پس از آن، از ساعت 14:05 دقيقه به وقت ايران، سجاد هاشمي آهنگري در دوي 400 متر به رقابت با حريفان خود خواهد پرداخت.
در ساعت 18:30 دقيقه مهدي طلوتي بوکسور دسته 64 کيلوگرم بايد در مرحله يک شانزدهم نهايي به مصاف حريف قزاقستاني برود. از ساعت 20:30 دقيقه به وقت ايران نيز ابراهيم رحيميان در پيادهروي 20 کيلومتر رقابت ميکند.
در ساعت 22:30 دقيقه سعيد محمد پور در دسته 94 کيلوگرم رقابتهاي وزنهبرداري روي تخته خواهد رفت.
احسان روزبهاني ديگر بوکسور ايران نيز که در دسته 81 کيلوگرم حضور دارد، در ساعت 2:15 دقيقه بامداد دوشنبه با حريف ترکيهاي خود مبارزه خواهد کرد.
از خنده دارترین تئوری های توطئه که شنیدم . من نمیدونم چرا ملت این قدر فکر می کنند ایران منابع زیادی داره . کدوم کشوری می یاد و 700 -800 هزار نفر از مردمش را بکشه تا یه کشور دیگه را بگیره اونم ایران. ایران کشور نفت خیز نیست کشور گاز خیزه اگه قراره جنگی برای نفت بشه اون تو عربستان و کویت و غیره اتفاق می افته که اونم منتفیه - اگه امریکا می خواست کنترل نفت را به دست بگیره بعد از جنگ جهانی و دوم و تاقبل از اتمی شدن روسیه 8 سال وقت داشت تا دنیا را زیر رو کنه اون موقع اون اتفاق نیافتاد الان هم نمی افته . من نمیدونم اینا این جور مستندا(دورغ نامه) را از کجاشون در می ارند. لندن قبلا یه بار تو المپیکش بمب گذاری شده برای همینه که ایندفعه تدابیر امنیتی را خیلی شدید گرفته.نقل قول:
اینها بهانه ای بیش نیست !نقل قول:
مگه نماینده لهستان و روس استرس نداشتن ؟!
نمیدونم چرا همیشه ورزشکارای ما تو تمرینات یه جور عمل میکنن تو المپیک یه جور دیگه .
مثل پرتاب دیسک 2008 که همه میگفتن طلا قطعیه !
امیدوارم که امسال کشتی هم به این وضعیت دچار نشه . مدال سلیمی هم تا وقتی نگرفته قطعی نیست . یادمون باشه اینجا ایرانه و همه جور احتمالی میره .
اون بیچاره که المپیک قبلی مصدومیت داشت. بهانه کجا بود:18: این اتفاقات پیش می یاد نمیدونم شما مسابقه را دیدی یا نه دیشب توی یک ضرب قهرمان المپیک و جهان حذف شد بعدشم که اون چینیه که احتمال طلاش بالا بود.نقل قول:
خب مسئله همینه دیگه !نقل قول:
مصدومیت چرا فقط گریبان ورزشکاران امید به طلای ما رو اونهم 2 ماه مونده به المپیک میگیره ؟!
سال 2008 درست دو ماه مونده به المپیک گفتن تو تمرینات رکورد جهانی زده!
منم تبریک میگم اولین مدال رو ولی از دست دادن طلا و نقره جای تاسف بیشتری داره واقعا
اینجا که هیچ بنی بشری نیست از اشتباهات گذشته درس بگیره جام جهانی 2006 تکرار شد اونقدر انتظارات رو برده بودن بالا که ورزشکار خودش رو خراب کرد خوب مگه چند سالشه 21 سال معلومه استرس میگیره
وقتی دم المپیک رکوردش رو اعلام میکنن انتظارات میره بالا
رکوردایی که از کیانوش اعلام کرده بودن 5 کیلو از رکورد جهان هم بالا تر بود 179+220
ولی دیشب 8 کیلو تو یه ضرب و 11 کیلو تو دو ضرب کمتر زد دلیلش هم فقط و فقط استرس بی جا بود تو ضرب آخر که کشید بالا یه لحظه اومد بزنه حس کردم که با خودش گفت نمیتونم و انداخت!
اگه یه هفته پیش مسابقات برگزار میشد کیانوش طلا میگرفت احتمالا اگه یه هفته دیگه هم مسابقات برگزار بشه بازم کیانوش طلا میگرفت ولی این هنر مسئولین ما هست که ورزشکار رو با کمال ناآمادگی میرسونن به المپیک
یکی مصدومه یکی استرس داره یکی انگشتش درد میکرده یکی تمریناتش رو ول کرده و ....
پ ن:چینی اگه 205 رو میزد کیانوش چهارم میشد
مصری هم کم مونده بود 214 رو بزنه و سوم بشه که شانسمون گرفت
برنامه رقابت های ورزشکاران ایرانی در هشتمین روز رقابت های المپیک 2012:
تو برنامه ای که تو سایت رسمی المپیک برای ایران زده خبری از رضا قاسمی در دوی 100 متر نیست. :41:
100 متر قراره دور مقدماتی شروع بشه و هنوز دور اول گروه بندی نشده احتمالا به خطر همونه چون رضا قاسمی بین 33 ورزشکار دور مقدماتی مسابقه هم نیست
ورزشکاران مهم جامائیکا و آمریکا هم نه توی لیست کشورشون هستن نه تو اون 33 نفر
ولی تو 400 متر مقدماتی نداریم و ورزشکار ما هم تو هیت 6 هست
نمیدونم چشمای من اشتباه میبینه یا مه لقا جام بزرگ تو وضعیت اول مسابقه سه وضعیته امتیازش دوم هست.. یعنی فعلا رتبه دوم رو داره :دی چه حالی میده مدال بگیره
خیلی جالبه تو سایت المپیک نوشته شده :31:
خب برنامه رضا قاسمی هم تو سایت اومد. ساعت 4:32 دقیقه دوی 100 متر راند 1
آره اینو منم دو سه روز اونتو دیدم :31:نقل قول:
تا این لحظه فقط رقابت دو 100 متر ما خوب بود ( اقای رضا قاسمی )
تیر انداری هم بد نبود رتبه 14 (دور مقدماتی ) هرچند اوایل بالاتر بود رتبشون (خانم مه لقا جام بزرگ )
بسیار بسیار امید دارم که مهدی طلوتی دقایق دیگه تو بازیش پیروز بشه و بعد از اون هم احسان روزبهانی
در مورد سعید محمدپور زیاد نمی دونم ، نمی دونم واقعا شانس مدال داریم یا فقط در حد حرفه که میگن ما به هر 6 نماینده امید داریم
با اتفاقاتی که در مسابقات وزنه برداری دیشب افتاد به نظر من تا قبل از شروع بازی اصلا نمیشه پیش بینی کرد .
با اروزی موفقیت برای نماینده های ایران :40:
حرکات بعد از باخت طلوتی مسخره بود
اگه نمی دونستم فکر می کردم طلای المپیک رو گرفته
مجری المپیک شبکه 3 بهش تبریک هم میگه
هاشمی بعد از آخر شدن توی گروهش به همشهریاش سلام میرسونه
مثل اینکه از اینکه توی لندن هستند ،خیلی جو گیر شدن
من حتی نشینم هم اینقدر سوخته باشه باز هم از این مسخره بازیها درنمیارم.
(یادمه یه ورژن از call of duty رو فارسی کرده بودن. یارو میگفت: فکر میکنی اگه این کارو بکنی بهت مدال میدن؟؟!)
متاسفانه نتیجه خوبی نبود برای اقای مهدی طلوتی
هرچند به نظر من کم کاری نکرد ،توانش بیشتر از این نبود
اینجا تجربه بازی در میدان های بزرگ مشخص میشه
تجربه بسیار مفیده
اینم کاریکاتوری جالب در مورد مظاهری
خب بابا وقتی ورزشکارامون (همه ورزشکارا منظورمه، نه فقط ورزش خاصی) اصلا اردو ندارن، تمرین درست و حسابی ندارن، حمایت عاطفی و مادی نمیشن، حتی مربی ندارن، توی المپیک هیچ پخی نمیشن دیگه. ورزشمون واقعا روز به روز داره داغون و داغونتر میشه. جالبه هر سال هم میگیم ایشالله سال بعد نتیجه میگیریم و الی آخر...
فکر نمیکنم کسی همچین ادعایی کرده باشه قبل بازیها..بیشترین تعدادی که میگفتن 8 طلا بود که اونم خوش خیالیه! دوستان نتایج ایران رو در دوره های قبل گذاشتن.نقل قول:
تازه از امسال به بعد قراره با اشکنه و پیاز ورزشکار بفرستیم به میادین.نقل قول:
جالبه کیانوش رستمی گفته المپیک بعدی طلا می گیرم :دی منتظریم 4 سال بعد بشه طلا بگیری!!!
خدا کنه بذارن بگیره!
نمیدونم چرا دوستان دارن جو منفی ایجاد میکنن
اینکه از ورزشکاران حمایت کافی نمیشه و هزار یک مشکل دیگه قبول دارم
ولی خب از روز اول همه میدونستند اگر قرار باشه توی همه رشته های ورزشی که نفر اعزام کردن مدال بگیریم که...
دو سه تا رشته مدال بگیریم داریم ما.کشتی و وزنه برداری و تکواندو.اونم نه همه نفراتش.همه دنیا دارن کار و تلاش میکنن.بیکار نشستن که ما بریم مدالها را درو کنیم
اگر نتونیم توی همون سه رشته که گفتم مدال بگیریم اونوقت باید از نتایج ضعیف المپیک بگیم
الان خیلی کشورهای هستند که هم از لحاظ تکنولوژی و اقتصاد از ما جلوتر هستند و از حضور زنها هم استفاده میکنم و شاید ورزشکارهاشون دغدغه به جز ورزششون ندارن ولی شرایطشون در المپیک تفاوتی با ما نداره.
نمیخوام از کسی حمایت کنم ولی صحبتهای دوستان بی انصافیه
دوستان حالبه که دیشب شبکه ad sport مربوط به کشور امارات تمام صحنه های مربوط به کیانوش رستمی رو سانسور کرد در طول مسابقه هیچ یک از صحنه های مربوط به ورزشکاران ایرانی رو پخش نکزد و تمامی اون ها رو سانسور کرد. البته فقط هنگام اهدای جوایز بود که مجبور شدن کیانوش رستمی رو نشون دادن....
به یزدان که ما گر خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم
من با شما موافقم ولینقل قول:
شاید توقع نداشته باشیم ، اما این دلیل نمیشه که بعد از باخت شادی کنند
کاری که طلوتی بعد از باخت کرد .
تازه مجری تبریک هم بگه