مبارک باشه،مایا نصب کردی؟با اون چطوره؟من کارم با مکسه، اونم مثل مایاست میخوام ببینم با اون چطور جواب میده، ممنون
Printable View
مبارک باشه،مایا نصب کردی؟با اون چطوره؟من کارم با مکسه، اونم مثل مایاست میخوام ببینم با اون چطور جواب میده، ممنون
آقا یه سوال الآن بازی های بازار رو bluray عرضه میشه؟ من تهران نیستم اما خواستم ببینم مرسوم شده؟
فکر نمیکنم حداقل تا چند سال آینده بلوری خیلی فراگیر بشه. خیالتون راحت. ایرانیا میزنن روی DVD. چرا؟ چون اکثرا DVD ROM دارند و تا بخواد جا بیافته کار داره . اونم زیاد.نقل قول:
--------------------------------
ان شاء الله مبارک دوستان باشه. ما که با همین Y560 داریم کار میکنیم:20:
آقا این دمای لپتاپ مناسبه؟حداکثر و حداقلش رو هم ببینید...من بهترین بازی که انجام دادم cod mw3 بوده با بهترین کیفیت اینعکس رو هم بعد از یک ساعت pes گذاشتم البته یک ساعت گذشته ازش....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طور که عکس نشون میده نهایتا دما تا 60 رفته بالا که خیلی خوبه...
دوست عزیز میتونید یه عکس از تب SENSORS برنامه GPU-Z هم بزارید؟!
دما رو با speedfan تست کنید ببینید چه طوره؟
فکر کنم وقتی یک ساعت از بازی گذشته، دیگه این عکس زیاد کارآمد نباشه.... !!!نقل قول:
اینعکس رو هم بعد از یک ساعت pes گذاشتم البته یک ساعت گذشته ازش....
همون موقع که دارین بازی میکنین یا همون لحظه که از بازی بیرون میاین باید از میزان دما عکس بگیرین ... !!!!!
دما رو با speedfan تست کنید ببینید چه طوره؟
ولی با ssd میگرفتین به نفعتون بود،اون ssd که شما می گید سایزش 2.5 هست مجبورید یا جایگزین هارد اصلیتون بکنید یا اینکه با صرف هزینه بیشتر و به قیمت از دست دادن بلوری او جایگزین اپتیکال درایوتون کنید.:18:نقل قول:
ssd ای که به طور پیش فرض نصبه سایزش 1.8 و با پروت msata نصب میشه که فکر کنم هم کمیاب باشه هم گرون.:41:
یه مزیت (ممکنه برا شما مزیت نباشه)دیگه ssd پیش فرض اینه که میتونید srt رو تو لپتاپ فعال کنی،رو لپتاپی که پیش فرض ssd نداره به دلیل محدودیت های اعمال شده از شرکت سازنده نمی تونید حتی با نصب ssd از srt استفاده کنی(به دلیل غیر فعال بودن گزینه raid توی بایوس).
امیدوارم تو چن روز آینده گرونتر نشه،ما هم عاشقش شدیم رفت:40:البته ssd دارش:31:
آره راست میگی اگه بتونی بگیری که خیلی خوبه ولی بازم سرعتش به اس اس دی های 2.5 اینچی نمیرسه.فوقش با هارد اصلی عوض میکنیش و هارد 750 رو اکسترنال میکنی.نقل قول:
اگه پول دارید حتما با اس اس دی بگیرید فرقش خیلی زیاده با هارد معمولی از نظر سرعت باز کردن و لود کردن اپلیکیشنها.
بفرمایید....نقل قول:
مگه فرقی داره با اونی که صفحه ی قبل گذاشتم؟نقل قول:
راستی دوستان دو تا سوال
1-سمت چپ بالای کیبورد من به ویژه روی دکمه های عدد4 و f4 یه ذره احساس میکنم زیرش خالیه یعنی دکمه هاش شل تر از بقیش برا شما همینجوریه؟ البته اصلا محسوس نیست طوری که من بعد از یه هفته فهمیدم....ماله همه همینطوریه؟
2-گزینه ی cuda برای کارت گرافیکم فعال نیست ... بایذ فعا باشه؟را فعال کردنش بایس چیکار کنم ؟ اصلا cuda چیه؟؟؟:دی
نقل قول:
سلام. CUDA یه تکنولوژیه که برای پردازش فیلم بکار میره. کی بکار میره؟ وقتی CPU ضعیف باشه توی اجرای فیلم. از این استفاده میکنیم. برا شما فرقی نمیکنه. فعال کردنی هم نیست. بایست NVIDIA قرار بده.
اطلاعات بیشتر:
دوستان این رو سایت notebook check از یه لپتاپ y580 زده به اعداد memory speed دقت نمایید...
در ضمن این cuda ش فعاله چرا ماله من فعال نیست؟ علت خاصی داره؟
لپتاپ شما چندتا usb 3 داره؟ ماله من دوتا داره اما اونی که note bookcheck زده سه تا داره....
خب memory speed تو این مگه فرق میکنه با بقیه؟!1250ست دیگه...نقل قول:
این core clock و memory clock که اینجا میزنه مشخصات دقیق کرت گرافیک هست...نقل قول:
نه همه چیز همونیه که اینجا زده فقط ماله من تیک cuda ندارهنقل قول:
nvidia ها همشون cuda دارن مال شما هم داره حالا تو این برنامه شاید به خاطر اینه که برنامه مشکل داره یا شاید همیشه فعال نمیشه...نقل قول:
ولی مطمئن باش که داره واسه منم تیکش فعال نیست...
برای منم تیک cuda غیر فعاله.نقل قول:
دوستان کسی روی لپتاپش از mSATA SSD استفاده کرده و یا نصب کرده یا نه؟؟ تفاوت کاراییش رو در حالت بوت از هارد و یا SSD mSATA ی 80GB intel میخوام در عمل ببینم چقدره تا برم سراغش .
در تصویر بالا مشخصه که چیپست گرافیک شما از CUDA پشتیبانی میکنه . معنی اون تیک این هست .نقل قول:
شما موقع کانورت ویدئوها بوسیله ی badaboom و یا محصولات xiliosoft میتوانید از قابلیت cuda استفاده کنید .
================================================
البته این به نرم افزار یستگی داره و به تنطیم شما که از cpu استفاده کنه یا gpu.در کانورتورهایی مثل xilisoft هم برای بعضی فرمتها می تونید برای کانورت از gpu استاده کنید که سریعتر باشه.البته معمولا این نرم افزار ها از ATI app هم پشتیبانی می کنه.مثل همین xilisoft.یعنی فکر نکنید فقط با cuda کار می کنند.البته بعضیها هم شاید فقط با cuda کار کنندنقل قول:
وقتی رو باتری بود هر کار کردم نتوستم گرافیکشو ببرم رو GTX 660.
کسی میدونه چجوری میشه وقتی رو باتریه از گرافیک 660 استفاده کرد؟
شما یا مدیریت مصرف انرژی رو در حالت باتری تغییر بدید و روی High Performance بذارید .نقل قول:
و یا داخل تنظیمات پیشرفته ی power options شید و از اونجا تنظیمات کارت گرافیک رو تغییر بدید .
و یا اینکه موقع اجرای بازی روی شورتکات اون کلیک راست کنید و از منوی باز شده بگردید دنبال انتخاب گزینه ی گرافیک . دارای دو گزینه هست : اجرا با گرافیک آنبورد اینتل - اجرا با گرافیک مستقل .
دوستان من پنچشنبه خریدم با بلوری رایتر 2.250 یه انتی ویروس کیف وموس فری داد
یه سوال رفتم سایت انویدیا درایور جدید 660 چیزی نبود اصلان نداشت براش عجیب بود
کسی اپدیت کرده؟ فول اچ دیش نیومده؟
واقعاً هیچکس روی بردش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :32: نصب نکرده ؟
عجیبه !
دوست عزیز از کجا یا کدوم فروشگاهنقل قول:
برام پخ میکنی بی زحمت
حالا این m sata چیه؟ مربوط به ssd هست؟یعنی میخوای ssd خودت روش نصب کنی؟من که نصب نکردم اما از فروشنده پرسیدم گفت میشه نصب کرد.... اگه یه وقت نصب کردی و جواب داد بهمون خبر بده....نقل قول:
مبارکه....نقل قول:
دوستان من پنچشنبه خریدم با بلوری رایتر 2.250 یه انتی ویروس کیف وموس فری داد
نقل قول:به همون لینکی که در پستم گذاشتم برید تا متوجه شید . با عکس و توضیح فنی همه چیز رو گفتم . فقط مسأله اینه که در بدر دنبال فروشنده هستم . بدبختانه این کالای گرون و بی مشتری حالا نایاب هم شده !نقل قول:
اگه جایی سراغ داشتید که این کالا رو داشت لطفاً تلفنش رو خصوصی بهم بگید .
پخ کردمنقل قول:
جالبیش اینه که نصف فروشگاههای اونجا نمیدونستن بلور رایتر هست میگه بلوری خالی هستنقل قول:
ولی من تو سازگار دیدم زده رایتر تا رفتم یه فروشگاه نمایندگیش هم بود گفت رایتر هست همون مدلی که تو سایته
برای شما هم پخ شد
مرسی خبر بده ببینم چی هستنقل قول:
امروز یه بلوری 25 گیگی هم رایت کردم
من میخواستم اسوس g75 بگیرم بیشتر به خاطر رایترش بعد 3 بعدی
تا اینو دیدم درجا خریدم
واقعا نصف فروشنده ها از کانفیگ خبر ندارن ..من یه جا رفتم گیر داده بود میگفت مگه ممکنه یه لپتاپ هم هارد داشته باشه هم ssd!!!! :دینقل قول:
میگم شما که بلوری رایت کردی قیمت بلوری خام چقدره؟ تا حالا فیلم یا بازی رو بلوری خریدی؟
چرا برای گرافیکش اپدیت نیست؟؟تو خود سایتم نبود نویدیا
کسی اپدیت کرده؟
اره تازه یارو نمایندگی بود میگفت شانست هست یا داره یا نداره :)نقل قول:
ایرانه دیگه یارو چیزی بارش نیست رفته اونجا نشسته فقط ادعای نمایندگی داره تا پاچه مردم کنن
اینم اخرین جا رفتم طرف تو سایتو چک کرد گفت داره منم همین مدلو بهت میدم
یدونه 25 گرفتم 3 تومان خیلی کم یابم شده
نه چون خیلی کم مشتری داره ولی دارم ارشیو خودمو روی بلوری میبرم هم بصرفه هست و هم ماندگار
پاک شود لطفا.....
دوستان چرا یک هارد SSD بهش اضافه نمیکنید
من یک جایی خوندم بعضی لپ تاپها جا برای اضافه کردن هارد دارن البته حتما در لپ تاپ باز بشه یا روی مشخصات فنی تخصصی در دفتر چه داخل لپ تاپ هست
اگه نبود باید درایو اپتیکال باز کنید یک SSD جاش ببندید
اینجا با گذاشتن همه جور تصویر توضیح دادم دوست عزیز :نقل قول:
شما اگه گیر آوردید من اولین فردی هستم که خریدارم !
آخه نایاب شده ! گرچه همون زمان هم که یاب بود ! بعلت قیمت بالایی که داشت روی دست فروشنده ها باد کرده بود .
به چندین دلیل:نقل قول:
1-به علت قیمت بالای دلار شدیدا گرون و بی انصافانه هست و با پول هشتاد گیگش هارد 1 ترابایت میتونید بخرید تازه یه چیزیش هم میمونه تهش
2-کاربرد خاص داره یعنی به درد همه نمی خوره بیشتر به درد کسایی که سرعت بالای انتقال داده میخوان میخوره و کسایی که رندر میکنن برا منی که بازی میکنم و فیلم میبینم فرقی نداره که ویندوز تو 30 ثانیه بیاد بالا یا تو 3 دقیقه....
3-به دردسر باز کردن لپتاپ نمی ارزه
4-گیر نمیاد و خیلی هم کسی ازش سردر نمیاره...
البته بگم بلوری رایتر هم خیلی به درد نمیخوره:دی
فعلا براي هيچ مدلي درايور اصلي نميده ميتوني تمامي مدلها رو امتحان كنينقل قول:
اما يه ذره پايين تر سرچ داره براي بتا كه خيلي زود به زود هم آپديت ميشه من خودم ٧٩-٣٠٤ رو دانلود كردم براي يه ماه پيشه و تاثير خوبي داشت و ريت گرافيك رو تو ويندوز به ٦.٨ ارتقا داد
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
مطئنی؟تو خود سایت مدل نوتبوکی و ویندوز همه چیزو مشخص میکنه من 425 داشتم راحت درایورشو میگرفتم الان این ورژن 295 هستنقل قول:
یه زمان من هم همین شور و شوق رو برای خرید Y570 داشتم و آخرشم با هزار تا بدبختی خریدم که برد هم کردم.
من با هارد SSD رو خریدم و غولی هست برای خودش .لامصب توی 15 ثانیه بوت می شه و سرعتم ماورایی هست.و اینکه اون هارد SSD مثل طلا می مونه و قیمتش همینطور می ره بالا.
به هر حال مبارکتون باشه.و ایشالله که باهاش بهترین لحظات رو داشته باشین.
راستی اگه کسی می تونه چند تا عکس با یه دوربین با کیفیت ازش بگیره بزاره اینجا ببینیم چقدر از نظر ظاهر با مال ما فرق می کنه.